17438
  • Istencsászár
    Többen összerakták a mozaikokata képről, és ebben a formában, vagyis addig amig olyan képek nem jönnek tőle ami az ellenkezőjét bizonyítja, ez egy hatalmas hazugság...
  • Cat 02 #5019
    Ott volt a demo.
  • sirpalee
    Honnan tudod biztosra, hogy hazudik vagy sem? Simán lehet ekkora játékgyűjteménye. Nem mondtam hogy hazudik vagy sem, csak az azonnali támadást firtattam. Lehetne normálisabb formában is bizonyító képet kérni, bár Dani-tól már megszokhattuk pár helyen ezt az agresszív stílust...
  • panther112
    Eleve kevés játék érdekel, jelenleg éppen 2, ebből az egyiket sikeresen tudom warezolni (file cserélő, warez oldalakat nem szeretem), a másikat pedig majd megveszem.
  • panther112
    Inkább vagyok szánalmas, mint hülye. (szánalmas vagyok hülyék szemében, de hát akkor, akkor nem is vagyok szánalmas)
  • Istencsászár
    Miért Jakuza nem hazudik?:) ez nem már hazugság hanem hazugság áradat...
  • sirpalee
    Mindig mindent le lehet warezolni... Legfeljebb nem, vagy nagyon nehezen tudsz online játszani.
  • panther112
    Bocsánat, mielőtt besorolnál az egyik, vagy másik oldalra én kiugranék a játékos kategóriából.
  • Istencsászár
    szánalmas vagy...
  • sirpalee
    Nem érdekel hogy ignoren vagyok, egy félreértés miatt. Egyrészt, nem csak rá értettem, hanem te mindenkire rátámadsz, hogy hazudik, még yakuza-ra is. És általánosságban beszélsz, hogy a pc ipar rohad a warezosok miatt, illetve egy másik topicban is rengeteg olyan kijelentésed van, és másoknak is, hogy a legtöbb fórum csak a warezról szól, és ezt veszem lópózásnak.

Próbálok értelmesen vitatkozni, remélem menni is fog, bocsánat, hogy pontatlan voltam, de ez az általános hozzáállás (és amit a cégek múvelnek az sértő).

Én is sokáig warezoltam, de mostanában teljesen átálltam a legális vásárlásra, mert jó érzés megvenni.
  • panther112
    Talán megvan még a 1x évvel ezelőtti Metro térfigyelő kamera archívumban:) (kár, hogy ilyen nincs:( DanielT lehet be is telefonált volna:Metro ügyfélszolgálat? Hm, izé kérném a 16 évvel ezelőtti teljes anyagot, egy kisfiút keresek, aki majdnem kilopott egy 2PAC dupla cd-t...)
  • DanielT
    Na a több napos szócséplés után szépen kiderült, hogy milyen játékosok vannak itt a topikban az egyik és a másik oldalon.

Na nem mintha ez ne lett volna eddig is nyilvánvaló.
  • Istencsászár
    Ez mind szép és jó de miért van egy játékból pl 5 db? :) nagyon ugy fest h hazudozol, ami rád nézve ezek után eléggé...
  • panther112
    Ma már nem is lehet minden warezolni, amit lehet, azt meg nem igazán érdemes, pl. a cod4-et is kár volt... (bár még mindig jobb, mint megvenni!)
  • BEAST #5006
    Kepet vagy meg sem tortent. :p
  • DanielT
    Ugyan ignore -on vagy, de most mégis:

Mindenkit? Ő mondta, hogy semmit nem vett meg eddig? Olvasni tudsz? Szöveget értelmezni? Valamivel gond van.
  • panther112
    Egyszer véletlenül kisétáltam a Metro-ból (úgy 13 éves lehettem) egy 2PAC dupla cd-vel, és nem riasztott be semmi. Félúton visszafelé a Metro-ba észrevettem, de bementem és kifizettem, pedig kimehettem volna újra, a csipogón még nem haladtam át a visszaúton.
  • sirpalee
    Nah azért ne lopózz le mindenkit... Ne ess túlzásokba. Vannak itt olyan emberek akik nem warezolnak le mindent...
  • gazgoblin
    várhatod...már rég elment a képzeéetbeli kanadai születésnapi partijára!
  • panther112
    Életemben nem loptam semmit.
  • DanielT
    Nem kell bizonyítanod. Azt elhiszem, hogy lopsz. Azért tart ott a Pc ahol.
  • panther112
    Sőt én még sokkal rosszabb helyzetben vagyok, mert ugyan fotóval tudom bizonyítani, hogy megvettem a wow+tbc-t, de hogyan bizonyítsam azt, hogy eladtama w3+tft-t? Vagy hogy meg se vettem több mint 100-150 játékot???
    Ha ezt megoldod (hogyan bizonyítsam neked, hogy nem vettem meg 100-150 játékot), akkor ráveszem Jakuzát azokra close up-okra:)
  • Bucser

tessék:)
  • panther112
    Én is lefotózzam a wow+bc-t, vagy elhiszed nekem anélkül is, hogy életemben nem fizettem játékért ezen kívül egy fillért sem (na jó, valaha megvolt a w3+tft, is de mivel uannyiért adtam el, mint amennyiért vettem, ezt nem számolom)?
  • panther112
    Nekem teljesen mindegy, hogy a ki él abban a szobában, ahol a fotó készült, szerintem rossz embernek címezted a hsz-t, engem sokkal jobban érdekelne, hogy miért van 2 heti hideg élelem a könyvespolcon:)
  • DanielT
    Kuss. Képet.
  • DanielT
    Hazudsz. Képet az egymás mellé tett Unreal dobozokról.
  • Bucser
    Szerintem spec most nem aláztál be senkit csak magadról állítottál ki szegénységit:)

Jó szórakozást hozzá:)

Marketingmajom hopp egy banán:)
  • BEAST #4992
    Enis megvettem, annak ellenere hogy nem egy crysis fele techdemo, rendkivul szepre sikeredett es nagyon izgalmas a single story, veteran szinten pedig elegge meg tud izzasztani.
  • panther112
    Mert azon még szarabb, és tovább is tart? Kösz, de kihagyom.
  • [Jakuza]
    Hat ha elhiszitek ha nem leszarom, batyam mint irtam Kanadaban el, a kanadai vizilabdavalogatott masodedzoje. Mivel magyar konyveket kint Calgaryban nem kapni, ilyen faszsagokat szokott kuldeni nekem. Ez van, de nem lehet mindenki mondjuk hazug genygoc, vagy nektek van kisse paranoiatok ez ugyben, de ez mar legyen a ti bajotok.
  • DanielT
    Aha. Nyomd végig Veteran fokozaton.
  • panther112
    Lol képes voltál megvenni a cod4-et? kb. 2 óra játékidő az egész, és a meglehetősen közepes fajtából...
  • DanielT
    Vasszameg! Igen, mert a Runawayt fent felejtettem a polcon és utána raktam oda :D
  • Istencsászár
    DMC4 rossz helyen van
  • panther112
    Számomra is felettébb valószínűnek tűnik, hogy nem saját készítésű fotók, de a konzerv teljesen irreleváns. Tele van a garázsunk olyan konzervekkel, amik ugyanennyire idegennek tűnnének, mert Mo-n nem igen lehet őket kapni, belga címkézés van rajtuk, stb. Angol nyelvű könyvből is van jó 2 méternyi, ha melléraknám a nem létező játékdobozaimat (na jó, van 1 szál wow+tbc duóm), akkor engem is vádolhatnál külföldi fotó belinkelésével. Nekem sokkal extrémebb, hogy 2 heti élelmiszer van a könyvespolcon. De minden ember máson lepődik meg.
  • DanielT
    Jah. Az. Bocs.
  • Cat 02 #4983
    OFF:
    Ha valaki már úgyis kitölti az itteni születésnapos cuccot akkor miért nem pontosan ? :D

on: pc gaming lesz mindig, max majd ilyen trágya konzolátiratok lesznek, de biztos lesz xP
  • DanielT
    Ja és itt a konzolos mafla aktuális elérhető gyűjteménye. Tudod, ilyet tud fotózni aki nem egy hazug senkiházi.

• [Jakuza]
    Mindjart a szemelyimrol is kepet kertek nem ?