17438
-
#5060 nem lehet mms-t mail cimre kuldeni?
(nem ért hozza csak kerdezi) -
#5059 Én is gondolkodom egy képen... de nem hiszem, hogy sok értelme lenne. Nincs annyi játékom, s jönne a bullshit, hogy akkor tuti folyton warezolok. Áhh... nem fárasztom magam. Okos enged, szamár szenved. :) -
#5058 Még egy dobozmániás:) -
#5057 megmondom őszintén leszarom mit gondol rólam a marketingmajom:) céges teló és a kábelt kölcsönadtam kollégának. ezért csak hétfőn lesz belőle valami. osü:)
Akinek van mms-es telefonja kábellel annak elküldöm a képeket aztán tegye fel ha tudja:) -
#5056 Az instabilitásra egy időben sokat panaszkodtak... Még nálam is van néha gondja, bár bevallom, mostanság ritkábban látogatom a Steam-et. A játékletöltősdi eszeveszett nagy ötlet. Az egyetlen dolog, amit bánok, hogy nem jön vele szép doboz. :) -
sirpalee #5055 Bocsi, mms-t akartam írni, nem sms-t. Kissé szétszórt vagyok (nagyon beteg az asszony, és a szüleinél van 300 km-erre). -
Cat 02 #5054 Persze, addig gyors megveszed, h ne bukj le xP -
sirpalee #5053 Instabil? Nekem nagyon stabil, nem a steam-el mint rendszerrel van gondom, hanem egyes feltett játékok instabilitásával. Amúgy egy nagyon jó elképzelés, főleg a fejlesztések amit akarnak (pl közös helyen tárolt mentések, stb...). És főleg a kényelem. Ha akarok egy játékot, akkor kártya elő, megveszem, letöltöm. És gyorsabban lejön (1-2 óra bármelyik játék), mintha levadásznék egy játékot mondjuk ebayen... -
#5052 sokra megyek az sms-el:) ez mms képpel:) (ha az is lehet akkor mond meg pls hogyan. -
#5051 Az nagyon pozitív, hogy javítanak a játékon utólag, szimpatikus magatartás, csak nem tudom mennyi értelme van nem online esetében. Sajnos én még a sokáig töltős korszakában találkoztam vele. -
#5050 Az már csak hétfő lesz. (bent van cégnél.) -
#5049 Te vagy a szánalmas. :) A legröhejesebb, hogy sok olyan hsz.-t ignorálsz, ami ellened irányul. Mindegy, nem sok kedvem van hülyékkel vitatkozni. Sirpalee-val épp egy érdekes beszélgetés van kialakulóban... -
#5048 Nekem korábban beszólt a srác. Azt mondta, többek közt miattam is tönkremegy az ipar. Erre reagáltam. -
sirpalee #5047 Okés, akkor sokadik, de gamingben az első :) .
Bucser sms-t email címre is tudsz küldeni. -
#5046 Bazmeg te szánalmasabb vagy mint Jakuza :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5045 ezt nem értem....miről beszélsz?
nyomot jakuza bácsi egy igen gyanus fotot es szerettunk volna megnyugodni hogy nem egy hazug geci...erre gyorsan elment szulinapozni...peeeeersze
ennyi a lényeg nem kell a terelésed -
#5044 Érdekes elképzelés, mint a PC ipar jövője... Egyelőre elég instabil a cucc, sokan ezt is hozzák fel fő hibájaként. Én azonban azt mondom, pár év múlva ez lehet a játékvilág e-bay-je.
Tudjátok mi érdekes még? A játéksajtó revolúciója. A Gametrailers.com ennek az egyik nagy előfutára. Ha ötvözzük a YouTube és a Gran Turismo TV ötletével, akkor máris kapnánk egy online TV szolgáltatást, játékosoknak. -
#5043 Sokat beszélsz és hülyeségeket:) -
Zóanagyvarázsló #5042 Nézd, egy jó sztori számomra ezerszer nagyobb pozitívum, mint amennyire bosszantó az inventory nehezen átláthatósága. A igazán jó sztori az ritkaság (persze szubjektíve le lehet hordani Skaespeare-t vagy a Faustot is, lehet széllel szembe pisálni, de minek? nem jött be neked a játék világa a jelek szerint, ennyi), míg az utóbbi javítható, és vállalható nehézség. A harcrendszer nekem tetszett, ahogy az alkímia is, legfeljebb az inventory miatt nehezen összevadászható alapanyagok miatt lehet fusztráló, de annyira nem vészes, mert mrg vannak jelölve hatóanyagok szerint. És végre javítanak ezen is.
A hosszú töltési időket pedig már a korai patchekben orvosolták, nálam tizenegynéhány másodperc alatt tölt be egy egész városrészt, ez műfajon belül nem számít rossznak egy kurrens játéktól. -
#5041 Mondjuk úgy, a 2. legjobb dolog. -
Cat 02 #5040 Valaki konzolos topikból volt, netszolgáltós volt a mail címe, aztán másra váltott és emiatt voltak gubancok :) -
#5039 Keresd meg a kábelt. -
#5038 Hmmm... Azaz Te sosem mondtad.
Nos, akkor hol van az alapod a vádaskodásra és a követelőzésre? Sehol. Igen, érveléstechnikáról beszélek. Ostoba vagy. -
#5037 Senki nem talált még módszert arra, hogy bizonyítsa, hogy én mindössze 4 játékot vettem meg életemben, és ebből 2-t el is adtam, a többit warezoltam. Mi van ha hazudok, vagy ha csak titkolom a játékgyűjteményemet? Vagy ha szégyellem a játékgyűjteményemet? DanielT nem is bír reagálni a hszeimre, mert nincs neki tény. És nem tud beszélni, mert nem tud bizonyítani. Ellehetetlenült a köztünk való kommunikáció:( -
#5036 Ha MMS képes a telod küldj egy számot küldök képet. nem találom a telefon kábelemet.
Pedig még adtam neked fingert is. -
#5035 bocsánat hol mondta hogy soha nem warezolt...lemaradtam -
sirpalee #5034 Egyetértek a steam a legjobb dolog a világon (és épp a topichoz tartozik mint a PC játékok jövője). -
#5033 Én nem szoptam a Steammel. -
#5032 Copyzd be a mondatom, ahol azt írtam, hogy soha nem warezoltam.
Nézz körül kivel kötekedsz. Főleg, hogy érveléstechnikáról beszélsz és már az előző mondatoddal szarbatiprod magad. -
#5031 Én nagyon szeretem a Steam-et. Tetszik, hogy a Hl2-t nem kell lemezenként a gépbe raknom, csupán rányomok az installra és már megy is. :) -
#5030 És mi van akkor, ha hazudik? Vagy mi van akkor, ha csak fel akar bosszantani, valójában 10-szer ekkora gyűjteménye van, de direkt egy amerikai gyűjteményről készült fotót rakott be? -
#5029 És a pénz kérdése? Ha valakinek nincs rá pénze? Akkor ne játsszon? Te is hazudsz, ha azt mondod, hogy soha nem warezoltál. Hazudsz és kész. Nincs rá bizonyítékod, tehát hazugság.
Öregem, tanulnod kellett volna némi érveléstechnikát. -
Cat 02 #5028 Valamilyen szinten igaza van, ezért népszerű a Steam :P
Bár asszem pont Daniel-t szopta be vele nagyon ( v Tinman, nem tom már pontosan). -
sirpalee #5027 Figyeltem. Követem most ezt a topicot, mert elég pörgős a vita. De az azt megelőző stílus nem a legelfogadhatóbb.
(Valami. Kuss. Valami. Kuss. stb...) -
#5026 Lelki szegény vagy... majd kinövöd? ha meg már elértél egy bizonyos kort akkor csak sajnálatomat tudom neked továbbítani... -
#5025 Rákérdeztem a dologra. Kérdeztem, hogy milyen játékot fejleszt (rengeteg könyv van a témában a polcon). Kérdeztem, hogy hol vette, mert ezek nem EU kiadások. Kértem képet az Unreal dobozokról.
Nem figyelsz. -
#5024 Ha nagyjából ugyanakkora erőfeszítés letölteni a warez verziót, minek demóval vacakolni, ha megtetszik, akkor warez verzióval végig is tudom játszani, demo-val pedig nem. -
#5023 Mert én nem tűröm a mellédumálást. TÉNYEK mindenek felett. Ez sokaknak szúrja a szemét. Akik ellen a tények beszélnek. Érthető. Nem hat meg. -
sirpalee #5022 Igen, ezt én is látom, hogy sok helyen hibádzik az elmélete... De mint írtam normálisabban is lehetne hozzáállni, vagy rákérdezni a dologra. -
#5021 De most komolyan, miért jó a játékgyűjtemény? Elfoglal egy rakás helyet, takarítani kell, ronda, valaha ki kellett fizetni. Csupa negatív dolog, ha nekem játékgyűjteményem lenne, megpróbálnám titokban tartani.