17438
  • Istencsászár
    Most hogy írod... a 4db Duke Nukem? játék meg a többi amiből 3 is van elég érdekes:))))
  • BEAST #4979
    Szanalmas amit itt muvelsz.
  • DanielT
    Ennyit érsz.
  • [Jakuza]
    LEszarom a szulinapom fontosabb, mint hogy par konzolos maflanak bizonygassam az igazam.
  • gazgoblin
    sajnos igy nem oszlatod el a hitetlenkedést...
  • DanielT
    Hazudsz. Alig vártam, hogy bejelentsd, hogy pont el kell menned valahová...
  • [Jakuza]
    Mara eleg volt abbol hogy a Derricket jatszd.
    Terj vissza az alkoholostartalmu italodhoz, ma mar azzal kell beerned.
    En meg megyek szulinapozni. :D
  • DanielT
    Várjuk ki a végét!
  • panther112
    Azért 2008 szeptemberében, a szabad piac korában konzervdobozok alapján belőni valakinek a lakhelyét elég merész vállalkozás.
  • DanielT
    Nem, ne mondd el. Lőj most egy közelebbit az Unreal dobozokról, egymás mellé téve.

Ugye nem olyan nagy kérés? Hisz az előbb is csináltál gyorsan két képet.
  • Bence94
    mit megnem adnék ha nekem is meglenne a duke quake ilyen szép papir dobozos változatban plusz a figurák
  • [Jakuza]
    Mondom en hogy nyomozo vagy.
    Megsugom akkor neked a batyam Kanadaban el, a konyvek is tole szarmaznak. Esetleg elmondjam azt is hogy mi a foglalkozasa ?
  • DanielT
    Ja, és az is érdekelne, hogy honnan vetted a játékokat? Csak mert ezek nem EU kiadások. De magyarországon legalábbis SOHA nem lehett ezeket kapni.
  • gazgoblin

-tudom hogy nagy a net meg ebay meg ilyenek de nagyon televagy olyan dolgokkal amiket magyarorszagon nem nagyon lehetett kapni ilyen kinézetben
    -jó sok könyved van angolul (magyarul meg egyse vagy csak megvakultam?)
    -és mik azok a konzervek? azok is a netről vannak mert ilyesmit nem látni a tescoban

kérhetnék valami hihetőbb képet mert ez valóban szép gyüjtemény és én leszek az első aki leborul eléd ha ez valóban igazi és a tiéd
  • DanielT
    Ja, meg esetleg nyomhatnál egy kicsit közelebbi képet a felső Unreal dobozokról. Azok nagyon tetszenek.
  • DanielT
    És milyen játékokat fejlesztesz mostanában?
  • panther112
    Látom erős hit van benned arra nézve, hogy a jelenlegi társadalmi, kulturális, sőt megkockáztatom észleleti berendezkedésünk igazán ésszerű volna, és az ezektől eltérőek hülyeségek, vagy kudarcra vannak ítélve. Rengeteg 'ésszerűtlen' vagy nevetséges berendezkedés lehet még életképes, és azok tagjaként ugyanazzal a természetességgel lehetne a mostanit hülyeségnek, vagy irracionálisnak nyilvánítani.
  • [Jakuza]
    Konyvek is vannak a polcokon de meg olyan remekmuvek is megtalalhatok benne, mint Death Rally, vagy az Amigas Ultima V: Warriors of Destiny igaz az nem itt a polcokon van.
    De biztos mar kutatnom kene a dobozokban hogy megtalaljam. :D
    Es mint montam jatszom Eve Onlinevel is amiben a karakterem 2005-os es Hun Jakuza nevre hallgat.

http://nbnkillboard.freehostia.com/
  • DanielT
    Na. Ugye, hogy nem volt olyan nehéz?

De be is kezd igazolódni a gyanú, hogy te valami Pc boltos vagy :DD Mert más indokot nehezen találok arra, hogy miért van ugyanabból a játékból néhol 5 db is a polcon!

Szóval vevőkre vadászol itt a fórumon! Így már értem! :DD
  • Istencsászár
    Hülyeség:)
  • gazgoblin
    nájszos gyüjtemény! grat
  • Istencsászár
  • panther112
    Attól, mert valami szórakozás, vagy egy játék, még értékelhető hasznosnak, vagy károsnak. Ez egy teljesen bevett társadalmi gyakorlat, pl. az alkohol után azért adózol a normál forgalmi adón felül, mert ez a szórakozásnak egy olyan formája, ami olyan mértékű károkat okoz, melyeket a nyugati társadalmak szerint kompenzálni kell. Amely kompenzáció anyagi fedezetét ez az adó fedezi.
    Simán meg lehetne adóztatni a GH-t, is ha lábra kelne néhány gazdasági, szociológiai elemzés, hogy ilyen, és ilyen mértékben káros, plusz a társadalom valamikor támogatná ennek adókkal való kompenzálását. Pár évtized múlva teljesen természetes lenne, hogy a GH után extra adót kell fizetni.

De vannak a szórakozásnak olyan formái, melyek a BTK-ba ütköznek, pl. orosz-rulett, droghasználat, tiltott fogadások. És ki tagadná, hogy az orosz-rulett az egy, még ha elég sajátos is, de társas játék, ill. hogy a kakasviadal szórakozás.
  • [Jakuza]

Kis csira DanielT a tobbiert nem megyek fel le a masik emeletre.
  • Dante73
    Az eredetiség igazoló cimkék nem látszanak! Biztos nyomtatott borítók....
    viccelek!
  • Istencsászár
    #4917 mondani bárki mondhat bármit... ő mondta, bizonyítsa
  • Chocho
    Nagyon szép. :)
  • Lammer
    szepek a szines fenymasolt papirok az olcso tokokkal egyetemben!
  • Dante73
    Ez nem fórumképtelen magatartás? Nekem annak tűnik....
    Jakuza majd azért fog szétpakolni, (hogy látszanak az eredetiséget igazoló cimkék) Fényképezni, gépre tenni, feltölteni, majd összepakolni, hogy neked tetsszen? Nehogymár...
    Kuss! több képet ne kérj!
  • Istencsászár
    Ha ezen múlik... ( a blizzard kölleksőn: SC, WR3, Diablo1, WOW, azok otthon vannak, meg a többi is ami a jatekaimon fent van... )

PGR4 és a Prey nincs nálam.

• Chocho
    Egyszer csak megunja. :)
  • DanielT
    Kuss. Képet. Én kértem.
  • [Jakuza]
    Miert tuntem volna el ? Varom hogy linkeljetek a kepeiteket, aztan megkapjatok az enyimeket is.
  • Istencsászár
    csak egy kép, de még mindig a pofázás megy, Jakuza meg eltünt:) ( erről ennyit...
  • Istencsászár
    Miről beszélsz? SZÓRAKOZÁS, JÁTÉK...
  • Chocho
    Szánalmas vagy. Azt hiszed azért, mert 2001 óta vagy VIP tag, beszarok majd tőled, vagy mi? Nevetséges. Mi az, hogy "kuss"? Nem anyáddal beszélsz. :)
  • gazgoblin
    nem csak olyat..hanem maximum olyat....

• DanielT
    Azért döglődik a pécé többek között mert te is lopsz.

Addig kuss. Képet.
  • panther112
    "max olyat mondhatsz rá hogy te nem érted a sikerét mert nem érted mi a jó benne..."

Ennél sokkal többet tud mondani. Pl. azt, hogy káros az emberek zenei fejlődésére nézve, mert egy, a valódi zenélni tanulásnál sokkal primitívebb folyamatot gyakoroltat csak be, elvéve azt az időt, pénzt, energiát, érdeklődést, kedvet, amit valódi zenélésre fordítana az az illető, aki inkább a gh-val játszik. Erre persze azt is lehet mondani, hogy pont, hogy ez a program fogja sokakkal megismertetni, megszerettetni a zenélést, és éppen ezért nagyon hasznos az emberek zenei fejlődésére nézve.
    Ez után jönne a szociológiai terepgyakorlat, ami választ adna arra, hogy káros, vagy hasznos a gh, amit nem hiszem, hogy bárki is el tudna kettőtök közül végezni, mert elég nagy szervezést igénylő feladat, bár előbb-utóbb valaki úgyis fog erről diplomamunkát, phd-t írni az usában, ha 4m előfizetője van. Akkor majd lehet ilyen adatokra is hivatkozni.

Persze ezeknek az eredményeknek az ismeretében is lehet tovább folytatni a vitát, más szempontokat felvéve. Az viszont nem igaz, hogy xy, csak "olyat mondhat rá, hogy ő nem értia sikerét..." Ennél mindig, mindenki mondhat többet.

• Chocho
    A másik meg: és ha a PC tulajdonosok nagy része warezol? Konzolon sem tilos. ;) Ennyi erővel ezt tulajdoníthatnánk a személyi leleményességnek is.