A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
ja, ilyen még nekem is volt kurvarégen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
júúúj,. ilyenem volt 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

De hogy így szóbakerültek a hamisítványok nekem az elsõ gépem egy ilyen volt annyi különbséggel hogy nem volt rajt a megadrive 2-es felirat és a gombok kékek voltak de meglepõen minõségi darab volt és abba mentek bele a sárga kazetták. Ha jól tudom a Sega megadrivehoz külök cartrige-ek voltak nem?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

RAZOR27
A legutolsó hasonló típusú gépem ijesmi volt, mondjuk voltmég vagy 10-15 féle, mert mindig beadták a kulcsot egy idõ után 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Istencsászár
Aha persze😊, és az eredeti Konami gém is csak kamu ott mi?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

RAZOR27
namajd holnap kaptok tõlem képeket is
Rengeteg félém van, a kacsavadászattól az amerika kapitánya játékokig 😄 de a kedvencem a super soccer 3 (vagy mi?) volt, ami olyan focivolt ahol a másik nyakába ugorva lehetet nyomni, meg esõs idõben villámcsapások (ha pocsolyába áltál megb@szott)
a régi szép emlékek 😄

Ez nem NES és nem is Famicon, hanem a kínai piacon kapható 1500ft-os hamisítvány a 600FT-os hamis sárga kazettákkal...

Egy NES ezt rommáveri minden tekintetben. Ez kb. olyan, mintha
ERRE:

mondanád hogy Playstation...

fotográfik kolomp edisön :D

Nekem már nincs, a kukában végezték <#szomoru1> fater kidobálta õket de most nem is hiányoznak hogy emura megvan az összes NES játék.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ne is mond, arra elég jó volt hogy szétcsessze az ember hüvelykujját meg arra is hogy kéthavonta vegyen az ember újat mert nem bírták a strapát.

RAZOR27
pf... ilyen kazettás játékok vannak nekem ithon egy kazallal 😄 mondjuk kinek nincs.

<#mf1> csak szeretnéd ha bill-el játszanám, nem dísznek vettem a kontrollert <#duhos2>

Istencsászár
Ezekre ez a legjobb😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

RAZOR27
Hát ezen aztán télleg nemmind1 mivel iránxítasz....

Istencsászár
Billel szar lehet<#mf2> maradok a kontrollernél😄😄😄

Amugy Xbox Live Árkédon fent van a Contra😊

PC NES emu FTW <#vigyor> na ezt nem lehet csinálni nextgen konzolon

Istencsászár
Ez se volt egy gyenge játék😊

mila69en
bakker és ezaz😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
ezzel mennyit játszottunk😄D hatalmas partik voltak<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
sima Contra ( a zene az modernizálva a vidi alatt😊 )

mila69en
lehet keverem😄 melyik volt az mikor kis medálok voltak az élet és piros kékkel lehetet menni😄 azt nyomtuk mindig má nem emlékszem:/

[Jakuza]
Hat nem tudom , nekem volt NES-em, Sega Master systemem stb, de egyik sem fogott ugy meg mint az Amiga 500.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Dragon Ninja a kedvencem, hihetetlen jó gém😊

Jútúb vidi😊

Istencsászár
Ez már valami hülye kiadás... volt rendes kiadásba is csak valahova elkeveredett a nagyon sok év alatt😞( meg még 1-2 gém a fene tudja már...

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

cicai
Volt egy Jacki chanes tvjátékom, és Batman volt jackie chanXD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Istencsászár
Super az már nemtetszett, a sima Contra... co opba haverral hányszor toltuk ki te jó ég😄

Tinman
Fúúúú neked volt Contrád???
Ölni tudtam volna érte, de szüleim szerint a 20 in 1 az elég egy életre :-(((

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mila69en
super contra😄DD de imádtam

Istencsászár
Két oldalt vannak a japók, alul meg valami itthon vásárolt...

Hunter of Deer
+1 (sztem van jövõje, az lehet hogy draga de van 😄 )

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

[Jakuza]
Itt van e az Europai verzio.

Monjuk C64 talan jobb volt akkor meg nala. Bar az Atari @600A-jahoz kepest ez is nagy elorelepes volt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tinman
Szerintem meg nekem is ilyen volt u.i. JAPÁN feliratokkal, japán dobozzal /pár angol szó azért volt rajta/, de a játékok vagyis a hozzáadott 20 in 1 cartridge /Super Mario, Just, Galaga, etc/ mind angol nyelven mentek, persze sok szöveg nem volt bennük.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Istencsászár
Várj pár percet...

Tinman
Nekem is u.i.-em volt anno... méghozzá a Margaréta katalógusból rendeltük, kb. 8-10k volt kb. 18 éve :-D

Sir Quno Jedi
Most nem azé, de valami normális banert csinálhatnátok magatoknak, mert ezt csak ideiglenes tettem be (ergó nem szép dolog mások banerét kérdés nélkül használni)! Sittysutty fotosop! Tudjátok, ami nincs konzolon! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[Jakuza]
Tudod ez kicsit furcsa, ugyanis itt nem igazan arultak olyan cartridget, ami belement volna a Japan valtozatba ugyanis 12 labbal rovidebb volt a kinti verzio. 😄 Errol biztos elfeledkeztel.
Meg az elejen gyartottak az USAba atalakitot, de gyakorlatilag par honap alatt lealltak azzal a gyartassal. 😄D
Szal maradtak a kinti Japan nyelvu jatekok hozza, international valtozatot nem igazan gyartottak a belso regioba szinten.

persze-persze pihennyé....

fotográfik kolomp edisön :D

Istencsászár
Van pár, de japóból is vannak, japó nyelven😊

[Jakuza]
Jatekot meg itt vettel hozza mi ? 😄

Istencsászár
Dede, egyenesen japánból.

[Jakuza]
Ugye nem azt akarod mondani, hogy neked Japan valtozatod van ? 😄
Ez Europaba es USAba kerulo valtozatok az egyes kepen lathato gepet takarjak.

Istencsászár

RAZOR27
Ezmeg mi? Hullahopp? defibrillátor?

RAZOR27
ahogy mondod 😄

mila69en
a donky kong vitt mindent snes-en😄DD

PC PC PC forever 😄

kifli
jó téma a kérdõjelet ki kelenne venni a címbõl 😉
Biztos hogy van jövõje...
Peetboy
Ja most látom, az oldalán vannak az irányítók. jól néz ki.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Nekem más fajta volt, de nem tudom a típusát sem, mert a kukában végezte. Pedig megkeresném a neten, ha lehetne. Szürke volt és kerekitett szélü téglalap alakú doboz és a tetejébe kellett rakni a kazettát.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Istencsászár
?

nekem ilyen van