17438
  • CS@
    Tulképp az egymás öldöklése nem nagyon érdekel, de megpróbállak szépen megkérni, hogyha benézel, akkor ezt a hozzászólásodat légy szíves egy egész kicsit bővebben kifejteni. Konkrétan az érdekelne, hogy mire is gondolsz a „milyen játékosok” szavak alatt? Arra, hogy hányan warezolnak vagy hazudoznak, esetleg konkrétan egy másik ember intelligenciájára?
    Köszönöm!
  • arty
    én egyelőre nemtom megitélni, bocsánatot meg nem akarok kérni :)))
  • Istencsászár
    99% h nem az övé:) kamu kamu hátán...
  • arty
    DanielT: megigéred h bocsánatot kérsz jakuzátol, ha az a gyüjtemény az övé? :))) Mer'azé letolvajoztad

viszont ha nem jönnek az unrealos dobozokrol a képek, akkor a srác asszem leirta magát, de most TÉNYLEG :)

rohadt a lelkem, de én az utobbiért szurkolok :DDDDD
  • UUUU
    Ne sírj Pali, inkább mondj valami értelmeset néha.
  • sirpalee
    Gyenge próbálkozás
  • testerlnx
    >"A PC-s játékoknak van jövője?
    5. Van, mert amíg PC lesz addig VGA piac is lesz, és a VGA kártya gyártók játékokkal fognak kedveskedni a vásárlóknak.
  • testerlnx
    >"A PC-s játékoknak van jövője?
    1. Van, de korántsem olyan fényes mint a múltja.
    2. Van ha a PC-sek elkezdik venni a játékokat, de "szerencsére" ennyire nem lúzerek :D
    3. Van, tegnap is láttam egy remek flash játékot (nem is igaz!).
    4. Nincs, de ez nem igaz, mert PC még sokáig lesz, és amit használnak arra játék is lesz mindig, csak vezető gamer platform nem lesz egy darabig gondolom.
    ...
  • DanielT
    3 akksi van a notimhoz(kb 8-9óra), a mobilról meg van net. Az áramszünet nem mentene meg benneteket eltévedt báránykáim.
  • panther112
    Egy kiadós áramszünet is megtenné sztem.
  • UUUU
    Te inkább gyógyszerre szorulsz, vagy ideggondozóra.
  • DanielT
    Köszönöm szépen a tippet. Látod biztos, hogy rászorulok
  • panther112
    Te tudod, neked kell eldöntened, hogy odafigyelsz-e rájuk, én csak egy tippet adtam.
  • gazgoblin
    veled mivan? milyen anyagon vagy?
  • DanielT
    Igen? Szerintem van némi összefüggés, hogy odafigyelek -e nem szavahihető emberre.
  • panther112
    SG (az archaikus művészetben a melléírás kifejezheti a 'mögöttet' is)
  • panther112
    Az, hogy egy ember hazudik, ill. az, hogy érdemes-e odafigyelni rá két külön dolog.
  • DanielT
    Bebizonyítottam. Hazudsz. Nem raksz képet egy kiválasztott játék dobozáról. Semmit nem ér a szavad, a véleményed, a mondandód.

És a legszebb az az egészben, hogy ha berakod a képet az Unreal dobozokról, mondjuk az SG fórummal a háttérben, már be is bizonyítottad, hogy nincs igazam. Ez ennyire egyszerű.
  • sirpalee
    Kár, nekem a HL2 csak ps3-on van meg (orange box), a CS nem indul el a gépemen (kompatibilitási probléma), DOD meg nekem sem tetszik, csak idegesített, hogy az egyik haverom meghívott egy magyar csoportba, és 5 percenként kaptam az üzenetet hogy menjek játszani, és felindulásból megvettem.

Én most az UT3-at próbáltam ki, és nagyon "fun" játék, jól elvagyok vele.
  • panther112
    Egyszer tanúja voltam már egy ilyen vitának, (egy ember fotókkal akarta bizonyítani neten keresztül, hogy ő önmaga, mások pedig ezt várták)az lett a vége, hogy anyaszült meztelenül állt bal kezében egy feltartott wc kefével, a jobban egy trombitával. (közösen megegyeztek, hogy ilyen képet viszonylag nehéz arról az emberről szerezni, akinek a fotóival addig takarta önmagát) Ugye Ti nem akartok ide jutni?
  • Chocho
    Sajnos az nekem nincs. :( De kéne egyet nyomtatni. XD
  • Bucser
    Arma istenfasza kinyitható sahrani térképpel:)
  • Chocho
    Csak HL2 DM... A CS-t nem szeretem, a DOD meg nem jött be.
  • [Jakuza]
    Bizonyitsd be homi.
    De tudod mit, te hazudsz az ocska pokrocra fektetett gyujtemenyeddel, amit a haverodtol kolcson kunyeraltal.
  • sirpalee
    Én akkor szoktam használni, ha befagy az msn :) . Viszont az arma miatt sajnálom, ha kirakták volna steam-re, akkor biztos kipróbálom.

Mivel szoktál játszani steamen keresztül? (ha játszol)
  • Chocho
    Előfordul. Remek arc amúgy. ;) Na de off vége. :)
  • panther112
    Értem, akkor nem közös ismerős, mondjuk viszonylag gyakori név:)
  • Bucser
    cégé szóval leszarom:) keretem van rá.
  • Chocho
    A chat-en mennyit ökörködtem egy időben, Istenem! Van egy-egy team, ahonnan ki sem lehet robbantani, ha egy-egy ismerősöm online. :) Kár, hogy nem sok alkalmunk adódik egyszerre ott lenni.

A dobozoknak van ám jó oldala is. Pl. a HL2 és az ArmA doboza igencsak dekoratív.
  • DanielT
    Hazudsz. És már csak személyeskedésre futja. Véged.
  • [Jakuza]
    Na meg beneztem mielott elmegyek.
    Kiskocsog DanielT nalatok a pocegodorben szokas hazudozni, vagy masra rafogni es bizonyuitekokat kerni szamon.
    amikor meg belinkel, akkor meg jon megint a hazugsag.
    Te homi, nem fogok magyarazkodni neked, mert semmi kozod nincs.
  • Chocho
    Nincs, de a Dunaújvárosi Főiskolán tanult azt is pár évig. Konkrétan Kommunikáció és médiatudomány szakokon diplomázott (osztatlan rendszerben, két diploma).
  • sirpalee
    Nekem pont ez tetszik, nincs doboz, nincs valami ami tönkremehet... A dvd nem megy szét, akár 10 év múlva is letölthetem, ha akarom. Én az elmúlt fél évben teljes egészében átálltam steam-ra, mint pc játékplatformra. Ami nem kapható meg ott, azt általában kénytelen vagyok kihagyni (vagy beszerzem ps3-on).

A játék közbeni chat funkció, az hogy meghívhatod a társaidat a szerverre ahol játszol, az archievementek, a folyamatos frissítések, a folyamatos játékkínálat bővítás, a tervezett újítások.

És mi a legjobb? Hogy INGYENES. Mind a játékosoknak, mind a fejlesztőknek! (persze valamekkora royalty van, viszont az sdk-hoz bárki hozzáférhet, ergo kiadó nélkül is milliókhoz eljuttathatod a játékod, és a kaidás előtt nem kerül pénzedbe).
  • panther112
    politikafilozófiával pontosabban
  • panther112
    Véletlenül nincs filozófiai végzettsége?
  • Chocho
    Asszem lehet valahogy...
  • Chocho
    Jelenleg épp álláskereséssel. :D Egyik legjobb barátomról van szó. Egyszer egy ökörködés szülte ezt itt alant, valami játékper kapcsán...
  • panther112
    Ez a Nagy József, akitől az idézet van mivel foglalkozik?
  • Chocho
    Komolyan, imádom! :D A GTA SA gyűjtőimről nem bírtam levenni a szemem. XD Kár, hogy olyan silány karton tokban volt a könyvecske. A polc kikezdte az alját.
  • Cat 02 #5061
    Ilyenre felesleges pénzt költeni :)