A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játékra gondolva ami nekem pc rõl hiányzik régen volt egy olyan gamma két ûrhajóval lehetett menni egymás ellen is de 1 ül is és ilyen kapukat kellett kinyitni és átjutni bárcsak tudnám a nevét akkora játék volt😄 2002-2001 be talán :S

gazgoblin
csoda izgalmas erveid vannak csak ugy izzik a levego a zsenialitasodtol...
ezert mar erdemes billentyuzetet ragadi es ideirkalni az egymondatos "leszarom ez baromsag" szintu eszmefutattasaidat

persze a velemeny olyan mint a segg...mindenkinek van.

erveket is kapunk?

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

😊))))))))))
<#eljen><#integet2>

fotográfik kolomp edisön :D

Én nekem Starcraft 2 most a legjobban várt játék és strat a kedvencem amúgy is szóval nekem inkább pc de én is szeretnék nemsokára be ruházni egy ps 3 ba ha majd lesz mibõl😄

bertino
felõlem, engem különösebben nem érdekel mit fejtesz ki és mit nem. <#nemtudom>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hát ja, 4 MB-os DirecX kompatibilis VGA, manapság már az utolsó kínai porszívóban is van...
ez igaz elnézést
Istencsászár
😊) oké, de ehhez a hearts of iron-hoz a képekrõl ítélve egy komplett 50 ezres gép ( monitorral együtt ) 😄 is elég bõven

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gazgoblin
kinek mi az ertelmes jatek...

Meg a legtöbb értelmes játékot ami stratégiai[pl hearts of iron
csak gépre adnak ki
Éppen ezért
gazgoblin
te meg tévedsz ebben a formaban

(énsefejtemkihogymiértovodavan)

Éppen ezért
meló szempontjából a pc marad a csúcs😄

Elég sok játék van amit csak konzolraadnak ki.Viszont olyat amit csak PC-re egyre kevesebb.De mivel a legtöbb embernek számítógépe van a PC sose fog kiesni a piacról.
Jogos semmi különbség ilyen téren, de a PCk tanúi -nál természetesen azok is azonnali pokoltûzre vannak ítélve akik, valamely más gyártó videókártyáját prociját alaplapját vagy akármijét vették mint az adott PCtulaj 😊

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

Istencsászár
Akkor minek kell ez a fórum? zárható...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Aztakúrva, na ez egy mondatban a lényeg kb.
Konzolos helyére beilleszthetõ a PC-s szó is természetesen.
SG forumozók a mindenttudók! :Ð

Pláne #1994 elsõ mondata valami iszonytató. Mint egy idióta hittérítõ világmeváltó minden igazságot ismerõ messiás.
😄DDDDDDD

Máté94
TÉK
Ezzel a sok szánalmas, csak én tudom csak mi az igazság és egyéb szar hittérítõ dumával lassan vallási kérdést is lehetne csinálni és megalakítani a Jehova tanúi mintájára a Konzol tanúit is.
Kb ott tartunk, hogy jön az okos megtért idõnként agymosott konzolos és csak Õ tudja az Igazságot mindenki más a pokolra jut, még az is aki nem azt a típusú konzolt vette mint az övé.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

bertino
ez hülyeség ebben a formában...

Gerbill
A gta 4-nél nemtudom fizettek e de a SA kapcsán a Sony exkluzivitást vásárolt 8 hónap erejéig, utána egjelent pc-re is, és mostsem véletlenül fog megjelenni. A 4 kapcsán csak azt tudom, hogy a microsoft fizetett, hogy két xbox360(és talán pc)exkluzív epizódot kapjon a játék.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Minden mögött a pénz áll, ezt nem nehéz felismerni.
😊

gazgoblin
tehat fizetett a sony meg az MS hogy elobb jojjon a cucc konzolra?

es miert nem fizetett az nvidia hogy megse? vagy miert nem fizetett tobbet az MS hogy jojjon PC-re is meg boxra is és csak kesobb ps3-ra?

vagy valoszinubb hogy a warez van a dologban?

sosetudjuk meg

Sir Quno Jedi
Én már nagyon régen belefáradtam, hogy az újonnan elõkerülõ ifjú tudatlanka suhancoknak újra bebizonyítsam az igazságot (és újra-, meg újra). Mégis mit érdekel az engem?! Idõközben sokan megértették és megtértek, de már az sem izgat. Engem ez egy régi sztorira emlékeztet:

"Egy történet szerint élt egy remete réges régen az Alpok szikláin, akit a hegy aljában lévõ falu lakói nagyon bölcs embernek, egyfajta szellemi vezérnek tekintettek. A remete csak évente egyszer jött le a hegyrõl, hogy válaszoljon egy, a falusiakat izgató nagy kérdésre.

A remete már állítólag többszáz éves volt, mikor a falusiak feltették neki a kérdést:
-Mi az élet értelme?
A remete kicsit töprengett, majd 1 év gondolkodási idõt kért, hiszen ilyen nehéz kérdésre õ sem tudja hirtelen a választ.

Egy év múlva kiváncsi tömeg gyûlt össze a remete érkezésére, aki ezt mondta:
-Nagyon nehéz a kérdés, még egy évre van szükségem.
A falusiak hazamentek.

Újabb év eltelt és újra lejött a remete a falusiak közé, akik már izgatottan várták a választ, és az aggastyán ezt mondta:
-Sajnálom emberek, még mindig nem találtam meg a helyes választ, de egy év múlva újra megpróbálom...
A falusiak ismét szomorúan mentek haza.

A következõ évben a bölcs remete újból meglátogatta a falut, és belekezdett mondandójába:
-Tudjátok, az élet egy nagy tó...
-Miért pont tó?-kérdezte egy kisgyerek az apja nyakában ülve
-Hát jó, akkor nem tó..."

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ahogy mondod ez mint üzlet politika😄 meg taktika aki okos így csinálja és így simán eléri a nagy hasznot mert xboxon meg ps 3 on kicsi a warez ergo jó eladások... pc n meg majd gondolom warez és kisebb haszon...

Gerbill
Azért jön ki késõbb PC-re, mert ha egyidõben jönnének ki a nagy húzónevek minden platformra kevesebb konzolt vennének. A gta 4-nek is hatalmas tábora van pc-n, de 1-2 héttel ezelõttig titkolták, hogy fejlesztenék számítógépre, mert aki nem bírt várni megvette a játékot plusz egy ps3-at, vagy xbox 360-at

gazgoblin
"Az X360 teljesen mas gep mint a PS3 vagy a Wii szinten, persze lehet mondani, hogy konzol."

mindegyikre PC-n fejlesztenek....portolni egyikrol a masikra filléres költség a játék elkészítésének árához képest...

sok a multiplatform de a warez miatt (gondolom) a Pc-n fejlesztett játék sok esetben mégis késõbb jön ki PC-re (vagy azert mert faszkodni kell a hatmillio kulonbozo hardverrel passz)

Nálam GC dolgozik fõleg.
Zelda, Resi, Rogue Squadron.

Autós, verekedõs nem tud megfogni.

PC pedig RTS, FPS és Diablo miatt van.

Istencsászár
Nameg ilyen hogy Midnight Club: Los Angeles , talán 1 része volt régen pécére, azóta ez is maradt konzolon... azt hogy milyen lesz kiderül, de funnak tünik.

Gerbill
Tudom már megválaszolták de ha már olyan sokáig tartott megírnom beillesztem😄

Pedig jól mondja, ha kiadó vagy, akkor nem egyként tekintesz a konzolokra, hanem platformonként döntesz melyikre fogsz játékot kiadni. Nem azt mondja, hogy megcsinálom konzolokra mert 350 millió volt az eladás, pc-re meg nem, mert ott csak 86, hanem mérlegel, hogy az xbox-on 81 a ps-en 130 és a pc-n 86 millió és kiadja mindre, fõleg pc-re, mivel az a második és az xbox360 mint platform alatta van a harmadik helyen.

Sir Quno Jedi
A többi is van konzolra (még a colin is), de nem is ez a lényeg. Minek ezt bizonygatni? Segédfingjuk nincs a konzolos játékkínálatról és/vagy játékokról, de nyomatják a szemellenzõs súlytalan dumájukat. Egy pécéonly vérpistike sosem fogja az "agyával" megérteni, hogy mi a nagy büdös tényállás, mivel nem ismeri a másik oldalt, csak lila lázálmai lehetnek róla. Fordítva viszont, egy nem konzol only játékos, az mindkét oldalon tapasztalt, ergó REÁLIS véleményt alkothat a valóságról. WékÁp Níjó!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bertino
ok, értem, bocsi!

gazgoblin
jezus...

ha van az embereknek napi 2 órája játszani akkor a számok aztmutatják hogy többen játszanak akármilyen konzolon mint PC-n (mert konzolokra több játék fogy)

ennyi...fekete-fehér. PC vs konzol....min jatszol? xboxon? akkor konzol...vagy ps2-õn? akkor is konzol!

egykutya!

és miért azon játszol? mert a penzed tetemes részét így nem hardverre költöd hanem játékokra....

és az idõd egy részét nem installálgatással meg vga driver frissitessel stb. töltöd hanem játékkal...

ezért választod a konzolt mert nem akarsz pöcsölni a PC-bõl adodó egyéb baromkodással...

veszel egy notebookot az össze van rakva rendesen (90%-ban) és játékra meg ott van akármelyik konzol.

arty
valoban nem vagy képben az autos játékokat illetõen 😊 (persze, ha minden régi és/vagy fos számit, akkor darab alapon a pécé ma is él és virul)

Forza.

Istencsászár
NFS - középkategóriás trágya
Grid - van konzolra
Dirt - van konzolra
GTR - Simbin szimulátor....
TDU - vam konzolra amugy nemrossz!
Flatout - egy év késéssel jött ki pcére
Trackmania - budget játék, amugy jó!

GT, Forza, PGR na ezek igényes autós játékok, és sose lesznek pécére... Simbin is kacsingat a konzol fele, kiadják a pécés Race Prot kicsit felturbózva 360ra.

Sir Quno Jedi
Ezt mondom én is?! Hozzászólásszámcsökkenés-e!!! 😄

Hiányzik a vérpistis tömeg, ha normálisan vitáznak az emberek onnan csökken az érdeklõdés. <#buck>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Legjobb mégis az volt mikor kivitte a labda a kapu hátulját. Meg most örülök mert megtaláltam az angol verzióját 😄 Hazavág bármiféle Fifát vagy Pes-t ez, minek ide 3d <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sir Quno Jedi
Úristen! EMBEREK! Mi ez az unalmas számokkal és statisztikákkal dobálózós lagymatag b@sz@kodás?! Szent ég! Kirohad tõletek az agyam. Ennél még a szomszéd Náncsinéninek is izgisebb történetei vannak-e!

Hol van egy kis élet, egy kis tûz!??!! Ez lenne a vége? Valóban?!?!?

Mint minden mostanában megjelenõ játék.

theone91
Bizos tele lesz forradalmi újjításokkal 😄

NFS, Grid, Dirt, Colin, GTR, TDU, Flatout, Trackmania

Én utálom az autós játékokat, de még így is eszembe jutottak ezek.

Sõt, tessék:
RACINg
Ha ezek után is keveselsz valamit, akkor lehet, hogy veled van gond....
😄

Seth
Ez király volt. Ilyen szuper,kivédhetetlen rúgásokat lehetett csinálni ( tûzlabda,ide-oda cikázó labda,minden csapatnak más) 😊

PSN ID.: Beegabor

Arra gondoltam, hogy nem létezik egy egységes "konzol" platform, hanem külön van Xbox 360, PS3, Wii, PS2 stb. Ha így kiragadva nem is egyértelmû, a hozzászólásom egészébõl szerintem eléggé nyilvánvaló, hogy erre gondoltam.
arty
alig várom az undercovert 😄

Forza.

Ez is egy lehetséges megoldás, de biztos van egy komolyabb réteg, aki ehelyett inkább elretten a wareztõl konzolon, és még ezzel sem trükközik. Ha az emberrel már egy-két játékot megvetetnek, akkor könnyebben vesz meg többet is, természetessé válhat számára. Persze ez nem midnenkire vonatkozik, és nem azonnali megtérésekre gondolok, csak a konzolok kezdeti feltöretlenségére, egyéb "fenyegetésekre". A PC esetében viszont Damoklésznak nemhogy kardja, de bicskája sincs.
Istencsászár
Van NFS mikell még?😄

bertino
"mely platformokra jelenjen meg egy játékod, akkor nem konzolra fogsz portolni (hanem Xbox 360-ra, PS3-ra és így tovább)"

szerintem ezt gondold át még egyszer...

arty
kérlek segits! az autos játékokat szeretem, miért nem jön pécére évek ota 'értelmes' cim?

allitolag a ps1 ideje ota nincs változás, pedig akkoriban még egyszerre jött ki a destruction derby a pécémre is, most meg 1 évet elcsuszott a flatout uc és csomo más cim egyáltalán nem jön

Forza.