17438
  • [Jakuza]
    Hazudsz meg mindig nem linkelted a szamlakat a jatekaidrol, meg a szemelyid, hogy a te neved szerepelnek rajta.
    Zard le a vitat, akkor megtetted ha linkeled a kepet, es bizonyitsd be hogy hazudtam, barmiben is amit leirtam. Rajta.
  • Cat 02 #5140
    Nem, ez egyértelmű.
  • DanielT
    Inkább tedd be az Unreal dobozokról (sg fórum a háttérben, most reggeli kép, bónuszként még a 2db nagydobozos Duke3D) a képet és zárd le a vitát, hogy teljesen alaptalan volt a kötekedésem, nem hazudtál, én tévedtem - be fogom ismerni.
  • Rundstedt17
    lesz jövője amíg lesznek olyan kőgazdagok akik megveszik játékaikat.
  • [Jakuza]
    Jo akkor nem jelezte. Errol is kertek kepet ?
  • Cat 02 #5136
    Nem jelezte, direkt néztem.
  • [Jakuza]
    Azt én is látni akarom, addig DanielT hazudik.
  • [Jakuza]
    Ha vetted volna a faradtsagot kis mokus hogy megnezd, bizony SG jelezte a szulinapomat. Tudod legfelul volt a nevek kozott [Jakuza] es nem Jakuza nev alatt, igy kellett volna keresni.
    2. Hazudsz meg mindig nem linkelted a jatekaidrol a szamlakat es mellette a szemelyidet lefotozva, hogy bizonyitsd a tied a jatek es nem loptad a boltba, te szanalom.
  • DanielT
    Ez a mondatom kifejezetten a warezre irányult.
  • DanielT
    Ebben a kommentben benne van a válaszom.

Viszont nem másik gyűjteményt kell fotóznia, ami esetleg valós, hanem a tegnapi képeken látottat. Amit a bátyja küld neki kanadából. Az adatlapján 40-45 éves embernek. Akinek tegnap volt a szülinapja, de az SG mégsem jelzi. Biztos, csak ma ünnepelte, de pl tegnap volt.

Jatélleg, el is felejtettem mondani neki: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT JAKUZA!

• DanielT
    Már reggel van és még mindig úgy gondolom, hogy hiteltelen az, aki a Pc-s játékok mellett érvel ráadásul az eladási számokat is előrángatja, de ő maga arra képtelen arra, hogy bebizonyítsa: a szavakon túl vajon mit tesz, hogy kedvenc platformjára fejlesztőknek megköszönje a munkát.
  • Neme.
    A banner mindent elmond. Kell ehhez még bármit hozzáfűzni?
  • sirpalee
    Igen, szörnyű volt... Botrány, egyszerűen nem bírtam végigvinni. Pedig a kettőt hányszor játszottam végig. Azok voltak a szép resident idők :)
  • Lammer
    koszi!

es ahogy latom, akkor 1et ertunk a 4-gyel(Neeegz) kapcsolatban :|

• BiG G
    DanielT-nek elgurult a gyógyszere ma este?
  • Lammer
    "Az RE5-öt már előrendelted?"

sajnos nem... a 4-gyel(NÉÉÉÉÉÉÉGY :D) reszt is nagy fintorogva jatszottam ki oda-vissza hardon tobbszor+extrakkal... () ... mert rezidrogos vagyok... azt a csapasiranyt amit a 4 kepvisel es ahogy jol latom az 5 is koveti erosen... haaaaaaaaaaaaaat, majd learazva valamikor
  • sirpalee
    RE

Imádom a sorozatot (szigorúan a 4 előtt)
  • Lammer
    "Monster's Den!"

elfelejtettem, az is nagyon feeling! ^^
  • testerlnx
    Mindképpen kevés a 40", még a gyűjteményed se fért ki elé! :D
    Az RE5-öt már előrendelted?
  • Lammer
    Passzatok mek, most en is nekialltam fotozni :D

de mondjuk ennyivel le lehetne zarni az egeszet, hogy pölö:

-sry a szar kepert... ejszaka+koszos lencses(lusta vok)gagyi k550i kombo ennyit tud
    -sry ejszaka van nem akartam nagyon zorogni(uvegvitrin rulz) igy elokotortam csak a REZIKET, mert azok elol voltak :D
    -nem latszik a SONY felirat a Tv-n... takarasban vanik, igy nem menozhetek az S-PVAs 40 collos "moncsimmal"
    -kellett vóna egy nagyobb "monyitor", ugylatszik keves ez a 40 coll
  • Zóanagyvarázsló
    Mmm... Monster's Den! (Mondjuk végülis grind.)

Sok más is jónak tűnik, de nem akarom, hogy beszippantsanak a flashjátékok.

Viszont nem kell dvd-ket keresgetnem.

Nekem sem kell, ha a 6 CD-s Wing Commander IV-gyel akarok játszani :)

Egyébként azért tartok komolyabb vinyót (250 GB - azért a warezmatyik körberöhögnének), hogy minél több backup image felférjen rá katalógusszerűen elrendezve. Persze ha hirtelen bedöglik, akkor sokra megyek vele...
  • sirpalee
    A last stand tényleg kötelező, de a csucsu-s cucc no meg a tower defense cuccok nekem annyira nem jönnek be.
  • Lammer
    ALAP!

Last Standok(1-2), Cthulhus kartyajatek, Gemcraft... mind-mind atomjo jatekok! ;)
  • sirpalee
    Egyébként ha a PC-s jövőképnél tartunk, kongregate-t ki ismeri? Manapság már egyre komolyabbak a flash cuccok, vagy a shockwave-k, és az is egy elég komolyan összepakolt közösségi oldal :) . Ja és persze teljesen ingyenes.
  • sirpalee
    Nem igaz, hazudsz!

Mármint ő, de te is, mert falazol neki!
  • BEAST #5116
    Dehogy, csak nem szereti a photobuckete, ezert csak linkkel megy :)
  • sirpalee
    Rossz gombot nyomtam véletlenül :)

Még pici a gyűjtemény, de gyúrok rá majd fizu után :) .

Amúgy most volt friss rendszer install, és elveszett az összes telepített cucc... Viszont nem kell dvd-ket keresgetnem.

Az advent rising az mekkora volt! Csak az a nagy bánatom, hogy nem lesz folytatása :( . Biztos a fránya warezolók miatt! :)
  • testerlnx
    Jaja, bár úgy tűnik vmi van a fórum motorral...
  • testerlnx
    Hova tűnt az 510 sirpalee steam-es üzi, vagy mégis warezolt ? :) Biztos az égi admin bűntetése :D
  • testerlnx
    Biztos velem van a baj, de az enyém jobban tetszik, bár tény hogy már konzolon is van digitális disztribúció, de remélem még sokáig velünk marad a dobozos! A Painkiller, COD4, CSS én is szerettem. Bár dögöljön meg a High Mile, lelőttem a köcsög túszt :(
  • testerlnx
    Nem akartam senkit elkeseríteni, hogy mekkora lúzer vagyok ezért csak a kezemügyében lévő pár játékot raktam oda

Azért látom van aki megtudta nézni
  • BEAST #5109
    A post elso felevel egyetertek... az utolsoval is, bar a kep nem latszik tuti hazudsz!
  • arty
    hol a kameo ?????? ;-)
  • arty
    nézd, forumozik itt olyan, akitől az ember nem várna el további képeket ... ;)

részletesebben is kifejtem, de egyelőre várjuk meg ki esik le a magas lóról - mert itt már mindkét oldal nagyon magas lóra mászott

érdektelennek semmiképpen nem gondolom, különben nem irogatnék itt.
    és sztem Te sem ;)
  • testerlnx
    Képet már csak VIP szúrhat be, vagy miért nem megy?

KÉP
  • testerlnx
  • testerlnx
    Csak részben van igazad, ha vitatkozol vkivel, akkor az számít, hogy a vitát érintő kérdésekben igazat mond-e avagy hazudik! Persze senki nem kényszeríthető arra, hogy fotókat publikáljon az otthonáról, de ha érdekel, hogy a másik elhiszi-e amit mondok, és ezt mint érv használom a vitámban akkor igenis bizonyítok ha kell (és persze ha megéri, nyilván megvannak a határok).

Szóval tök igaza van DT-nek spec, még ha bicskanyitogató a stílusa akkor is. Stílusa csak egy "ments vár" annak aki a témából inkább a személyeskedéssel menekülne.

Amúgy ez nem tudom miért olyan nagy ügy:

• BEAST #5103
    En a helyeben mar csak azert sem tennem amit par retardalt kovetel tolem, senkinek semmi koze hozza, es szive joga azt hinni rolam amit akar. Viszont ha valaki ugy viselkedik mint egy elkenyeztetett kis idiota (aka DanielT),vagyis ha nem kapja meg amit akar akkor elkezd toporzekolni... akkor meg is erdemli. Vicces hogy azt hiszi o valamifele falkavezer (bar lehet par xbot szamara az) es mindenkinek azt kell tennie/hinnie amit o akar kulonben hazug/tolvaj/egyebb ra jellemzo hulyeseg.

Ettol fuggetlenul lehet hogy kamukep, csak nem erdekel.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt csak célfotóval tudjuk eldönteni.
  • Lammer
    en melyik "oldalon" vagyok?