17438
  • gazgoblin
    "a DS a kedvenc konzolom és amíg tönkre nem megy meglesz(ezen az állásponton csak a DS2 változtathat)"

milyened van? a DS lite vagy a sima

csak ezért kérdezem mert tervezek én is venni egyet csak azt hallottam hogy a simának szarabb a képe
  • DanielT
    Á, kolléga! Lecserélte már a gépét Lite-ra? :D (Tudja, amiről annak idején szintén kamu fotót raktam be) :DD
  • Sheltem
    Gondoltam bekukkantok már ide, mindig érdekes flame alakul ki mikor nyílik egy ilyen pc vs konzol(mindegy, hogy ennek nem az a neve úgyis ez lesz a lényege)topic. Meg sem lep, hogy a főszereplő a kedvenc konzolguard fórumharcosunk: Danielt :)

Szóval a topichoz annyit, hogy sok olyan játék jön/jött amit csak pcn tudok elképzelni:

Számomra a
    - Jövő: Starcraft2/Diablo3 (<3 Blizzard), King's Bounty(mert oldszkúl rulz),Company of heroes 2. kiegészítő(ó igen addigra már valszeg rászánom magam(értsd lesz pénzem) gépbővítésre stbstb. Ezek mind Pc játékok és ez csak ami hirtelen az eszembejutott, sok időm nincs játszani sajnos, de ezek mindenképpen érdekelni fognak.

- Jelen:Battlefield 2(igen mai napig előveszem és imádom),Warcraft3 és modjai(Dota > all),Pirates,Heroes of might and magic3. Igen ezek a megunhatatlan játékok, nem sorolom tovább, sok ilyen van pcre.

Ó és mondom mindezeket amellett, hogy a DS a kedvenc konzolom és amíg tönkre nem megy meglesz(ezen az állásponton csak a DS2 változtathat),mert imádom(ahogy a pc-t is)...
    Pc-ben(a játékoktól függetlenül) 1 dolgot nem szerettem sosem(ez picit offtopic), mégpedig azt, hogy pcbe az ember ugye minden alkatrészt külön vesz meg(kivétel erősíti a szabályt) ezért minden alkatrésznek más más a garancia lejárata és mivel elektronikáról van szó ami tönkre mehet tönkre is megy...Egy konzolnál egyszerűbb szerintem a garancia intézése/fejbentartása meg úgy általában minden(ezt lehet csak én látom így).
    A pc drágább "befektetés" mint a konzol, de én pl mióta megvettem a 7800gtt nem bővítettem(az pedig már kb 3 éve volt) csak egy döglött dvdírócsere játszott be, és még most is úgy vagyok vele, hogy 1 "generációt"(de utálom ezt a szót) kihagyok(talán jövőre már jönnek olyan videókártyák is amik nem fogyasztanak külön annyit mint az egész gép monitorral együtt(addig ugyanis nem nagyon érdekel a bővítés inkább nem próbálom ki az új cuccokat).
    Na elég f*szságot írtam azt hiszem.
  • [Jakuza]
    Szombathely, ha annyira kivancsi vagy ra.
  • gazgoblin
    "(persze hogy kamu olyat én is tudok...)"

olvassál már figyelmesen te szerencsétlen....vagy mi a gond? a szellemi (lol) példaképedet hazudozáson kapják úgyhogy muszáj igénytelenül védeni?

most süllyedtél le a szintjére és ha igy folytatod te is egy kalap alá kerülsz vele végleg...

már most jobb lenne ha nyomná a képet amit kértünk mielött téged is leránt magával
  • UUUU
    Igy van. Mivel hazugsággal vádolnak valakit, és pont kiderült, hogy ők akik hazudnak.
    Elég égő szerintem. De mindjárt utánanézek annak a szrotinak is, hogy valóban hitelesek e Jakuza állításai, a Kanadában elő testvérről.

Csak annyit kérnék, hogy egy városnevet Jakuza irhatnál hol laksz.
  • wedge31
    Nem ismerlek ha az a szakmát vagy ügyes gyerek vagy...
  • DanielT
    És kurvajól tudok kartondobozokat is hajtogatni nem? :DDDDDDD
  • Cat 02 #5173
    Neki nem kell számlát, neki egy qrva UT3-ról kell közelit csinálni.
  • UUUU
    Jó nagy kretén vagy te, ahogy nézem.
    DE ahogy látom hazudsz és szavahihatetlen vagy, mivel belinkeltél egy Romániai srác gyüjteményét.
    De hol vannak a te játékaid, számlákkal alátámasztva a hitelességét, a neveddel ?
  • Cat 02 #5171
    " De ha mar itt tartunk es szoftverlopasrol beszelunk" nem tartunk ott, szó se volt lopásról, te vádolsz mást lopással. Ergo nekünk meg kéne vmit csinálni neked nem ? A saját szavaid egybe saját magad ellen is szólnak :S
  • wedge31
    Pedig igaza van toljatok be egy képet a számlákról és akkor neki is kell.
    Boritot csinálni meg dvd képet égetni minden hülye tud.
  • gazgoblin
    mostantol sajnos ugy kell olvasni teged hogy minden szavad siman lehet hazugsag is...ennyi
  • [Jakuza]
    Miert is kellene nekem barmit is bizonyitanom es pont DanielTnek vagy neked ?
    1.
    Ha jol emlekszem jogallamban elunk, ahol a bunesseget kell valakinek bebizonyitani, nem pedig forditva.
    2. De ha mar itt tartunk es szoftverlopasrol beszelunk, akkor miert nem bizonyitja be DanielT hogy nem lopta a jatekait, ha mastol elvarja ?
    Addig semmilyen alapja nincs hogy mast vadoljon.
  • gazgoblin
    LOL igen akkor tessék:

(persze hogy kamu olyat én is tudok...)
  • DanielT
    Így van! Alig várom az alázódást! ALÁZZATOK!
  • UUUU
    Jogos.
  • Cat 02 #5164
    a, megnéztem, láttam amit láttam
    b, Ha tényleg Kanadából vannak, és tegnap 2 perc alatt csináltál róluk képet, akkor miért nem csinálsz még1et h megalázhasd DanielT-t és bebizonyítsd neki h nem vagy hazug ? Erre mondj EGY értelmes választ, és ne másba köss be bele.
  • gazgoblin
    szarunk a kanadai válogatottra...egy sima képet kér itt lassan mindenki mert telibe leszel szarva mostantol és el leszel könyvelve egy hazudos senkinek
  • [Jakuza]
    Kussolsz, lokd a szamlaidrol a kepeket te is es bizonyitsd hogy nem loptad a szarjaid :D
  • [Jakuza]
    Ja es azt is meglehet tekinteni, ha tetszik hanem, hogy vveletlen egybeeses lehet, hogy a Kanadai vizilabda magyar masodedzoje, pont ugyanezzel a nevvel szerepel a vilagversenyek jegyzokonyveiben is. Na de hat ti csak azt tudjatok hajtogatni, hogy hazudsz, mert primitiv kretenek vagytok. :D
  • gazgoblin
    kuss! képet!
  • [Jakuza]
    Irtam DanilT utan megteszem.
    Te meg eleg idiota vagy, mivel te is lehazudtoztal, bar tudjuk, hogy nem sok minden varhato egy olyantol kai 8 altalanossal rendelkezik, ugyebar es meg azt se veszi eszre, hogy ott van egy nev a szulinaposok kozott.
    Vagy azt is bizonyitsam, hogy a batyam Kanadaban el ? Talan elmondjam, hogy 1965 Okt. 21.-en szuletett ? Talan igy meg is lehet talalni az Iwiwen, ha Calgaryban elo magyarra keres valaki es akkor talan meglehet talalni mast is 1968. Szep. 19-es datummal a testveret is. Bar ehhez is kreten vagy. Szal ezt buktad oreg, mert nekem veletek ellentetben minden szavam igaz volt.
  • DanielT
    Olvasd végig a tegnap estét! Garantált szórakozás!
  • DanielT
    Na. Most már mindenki el tudja dönteni vitázzon -e veled a továbbiakban. Köszi!

(Igen, megint kopizhatod ezt a szöveget is válaszként. 40-45 éves létedre nem vagy túl sokra képes(CRTL+C, CTRL+V), bár így sarokba szorítva nem marad sok eszközöd, megértem)
  • Cat 02 #5156
    Nem üt h te még képeket se tudsz felmutatni ? Google-ből kerestél egy képet és ennyi, inkábbb takarodj innen el, mert csak égeted a pc-seket, okthnxbye.
  • SötétBarom
    Elég nehéz elhinni, hogy itt vannak 16év feletti emberek is :c
  • UUUU
    Hangember ne beszélj félre, hanem lökd ide a képeket.
    Ja hogy rád nem vonatkozik semmi, csak te rágalmazhatsz meg valakit ?
    Rajta igazold, hogy nem vagy tolvaj, ne más tegye, mert te vagy aki csak megteheti, hogy hazugnak nevezhetsz másokat.
  • SötétBarom
    Mivanitt?
  • [Jakuza]
    Te en is csak kepet kertem a szamlakrol, hogy nem loptad a jatekaid.

1. Ha a következő kommentedben berakod duma helyett, igazoltad magad.

2. Ha megint csak valami duma jön, beismered, hogy hazug ember vagy. És mint ilyennel, nem érdemes megpróbálni vitázni sem.
  • DanielT
    Te, én se számlát, sem pedig személyit nem kértem. Tőlem akár lophattad is őket. Csak a polcodról kérem az előbbi paraméterekkel a képet.

Két opciód van:

1. Ha a következő kommentedben berakod duma helyett, igazoltad magad, nyertél.

2. Ha megint csak valami duma jön, beismered, hogy hazug ember vagy. És mint ilyennel, nem érdemes megpróbálni vitázni sem.
  • [Jakuza]
    LOL, igen mintha ezeket a DanielT irta volna tegnap.
    Milyen mulatsagos, hogy ezekre, nem tud reagalni.
  • UUUU
    Ne jó egezz, hanem mutasd a számlákat.
    Hazudsz, loptad a játékokat.

"Hazudsz. És már csak személyeskedésre futja. Véged."

Bebizonyítottam. Hazudsz. Nem raksz képet a játékaid számláiról. Semmit nem ér a szavad, a véleményed, a mondandód.Á
  • DanielT
    Te jó ég.
  • Cat 02 #5147
    Te rohadt buta vagy :DDD
  • UUUU
    Hol vannak a számlák róla, tudjuk hogy lopta a boltból és kölcsönkapta a többit. Amig nem bizonyítja be, nem hiszünk neki.
    Pontosan ezt csináltátok tegnap, szánalom.
  • UUUU
    Ez a többi konzolosnak is szól.
    Rágalmaznak hazugsággal embereket, miközben ők azok akik a személyeskedésen kivül mással nem szolgáltak, ezért vagytok szánalmasak.
  • DanielT
    Azt hiszem elsiklottál valami felett tegnap.
  • Cat 02 #5143
    Tényleg ilyen buta vagy ?
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=4982
  • UUUU
    Istenem DanielT te milyen szánalmas vagy megint, mint a konzolos fórumban.
    De valóban, ha annyira bizonyítékokat akarsz, akkor miért nem linkeled te is a képeket. Hangember.