A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Awards
E3 2002 Game Critics Awards: Best Original Game
GameSpot Best and Worst of 2005: Best Voice Acting, Best Graphics (Artistic), Funniest Game, Best Game No One Played, Best Platformer. Nominated for Best Story and Best Original Music. Razputin was nominated for Best New Character.
IGN 2005 Awards: Best Platformer, Best Game No One Played
Razputin was placed #2 on the Game Informer "Top 10 Heroes of 2005" list.
EuroGamer: Overall Game of the Year 2005
PSM: Buy or Die award in issue #100, #5 on Top 10 Games of 2005 list, Best Characters
Electronic Gaming Monthly 2005 Awards: Best Game No One Played
PC Powerplay: First full 10/10 score after the magazine's switch from the 100-point scoring system to its current 10-point scoring system
PC Gamer magazine 2005 Awards: Best Game You Didn't Play, Editor's Choice Award
GameShadow Innovation in Games Awards nominee (Best Game, Innovative Visual Effects, Best Narrative)
G4's X-Play deemed Psychonauts the funniest game ever in their "Funniest @#%& Ever" episode and was voted #6 in the top ten games on the Xbox in the "Best of the Xbox" episode.
British Academy Video Games Awards 2006: Best Screenplay
Games magazine: 2006 Electronic Game of the Year
6th annual Game Developers Choice Awards: Best Writing, with Tim Schafer and Erik Wolpaw accepting
egyébként a sok sirámot olvasva ugyérzem sokan kiöregedtek 😊))
(én is, ezért is nem irom le allandoan h igy ugy szar egy jatek... hiszen látom h a mostani 14 évesek ugyan ugy ÉLVEZNEK egy quake4-et, mint én az elsõt... holott nekem a 4 már a vicc kategoriát sem érte el)
Forza.
😄
fotográfik kolomp edisön :D
Bioshock - jó ki sgém, még nemvittem végig, mert beleuntam, de látványos, nyomasztó és egyedi hangulat... a pályadizájnerek és a világ kitalálói csillagos ötöst érdemelnek... egy szinten van vele a Darkness, Halo3
Overlord - ez rettentõ jó kis gém, jön a 2. rész!
Sam&Max(season 1,2) - point and cick, szerintem ilyen stílus DSen virágzik? ( Tinamn? )
Dark Corners of the Earth - ezt nemsimerem...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az orosz kvarcjátékkal összehasonlítani kb. olyan, mint a Crysist a Doom-hoz mérni. Azért mert valami elfér a 2 kezedben még nem feltétlenül szar.
A DS nem is kíván olyan igényeket kielégíteni, ami kimerül a grafika iránti imádatban. A DS a tartalommal hódít, a kalandjátékok a reneszánszukat élik a platformon, ahogy a jRPG-k is dögivel vannak.
Nem utolsósorban a készülék teljesen alkalmas internetezésre, multi játékra /van Wi-fi, tudod ami az XBOX 360-ban pl. nincs/, filménézsre utazáskor, no meg tonnányi casual game van rá.
Nagy siker... az orosz kvarcjáték nem volt az.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyszeruen a mostani allapotok mellett meg a 5000 forintos jatekok is nagy ervagast jelentenenek rengeteg embernek.
Sajnos itt egy uj jatek a kozel 20%-at elviszik egy fizetesnek, mig kint egy kevesbe szegeny orszagban mindossze 1-2%a.
Azert nem mindegy.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Psychonauts, Bioshock, Overlord, Sam&Max(season 1,2), Dark Corners of the Earth. Más hirtelen nem is jut az eszembe.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tipikus haveri körben tv elõtt sörözõs, konzolozós fíling. Rengeteget nyomtunk Fight Night Round-ot így, éjszakákon át.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezek szerint a Wii többet ér az embereknek mint a 360 árkád. Ezt az eladási számok is igazolják. Mi a problémád nem értem?
Neked nem ér ennyit, nem veszed meg. Nekem sem ér ennyit én sem veszem meg.
Mondjuk abban lehet valami, hogy a GC-t a wareztelenség ölte meg....
Xbox árkéd Ár: 47990 Ft
Nintendo Wii Ár: 59990 Ft ( máshol lehet 56 )
( globalgame )
Ó a sztereotípiák, és a tanulságot is saját érzés alapján vonod le minta ez lenne a végsõ igazság. Hát visszatértél...
Én pl kifejezetten élvezem a bütykölést a hardware-el, szerelgetéseket, új alkatrészek tesztelését. De biztos nem szórakozok, csak úgy gondolom és neked van igazad. A konzol mindent tud és jobb mint a szex...