17438
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem meg mindenki hazug itt, mer a pécések valójában konzolosok és a konzolosok pécések és különben is! Rágalom az élet!

Ezúton hívnám fel a VALÓDI konzolosok (ha egyáltalán vannak olyanok még az SG-n) figyelmét, hogy húzzanak haza a leáldozósba és ne szívassák már itt szegíny pécéseket! Köszönöm! [faxomat sem érdekli kinek mi eredeti és hány képet talál róla a myspace-en]
  • gazgoblin
    remélem ezzel a 20ezer forintos játék balfasztéma kérdést is sikerül lezárni
  • gazgoblin
    ennyit tudok tenni érted mert nincs most nálam a telefon adatkábele hogy fotozzak

múlt héten történt...
    megrendeltem:

megjött:
  • gazgoblin

engem csak az érdekel hogy kamu-e az a gyűjtemény (mégha lopott is)
  • DanielT
    A számlákat kidobom. Nem érvényesítek garanciát a játékokkal, teljesen felesleges megtartani. Tőle sem kérünk számlát.
  • UUUU
    Ő is csak egy képet kért és csak tereltek ?
    Helyetekben én eleve egy bocsánatkéréssel kezdenék, mert csomó dologban amiben hazugnak tituláltátok kiderült, hogy csak rágalmaztátok.
  • Istencsászár
    Miért nem linkeled be te? neked is csak a szűd jár. KÉPET!
  • wedge31
    Vazze mostmár tényleg érdekel és az mit fog nektek bizonyitani vagy cáfolni ?
  • Lammer

es akkor a zeredeti Biohazard soundtrack gyujtemenyem meg a zeredeti zoNbiagos filmjeim meg sehol sincsenek
  • UUUU
    Azt véd amit akar, de kérdem én ha annyira képeket akartok, miért nem linkelitek be a játékaitokat és a számlákat róla ?
    Ti még semmit nem bizonyítottatok, ideje lenne nektek is virítani.
  • DanielT
    Jakuza: Írtam privátot, a rendszer kiírta, hogy elolvastad, miért nem válaszolsz? :DDD
  • DanielT
    Nem érdekel bennünket. Ha lopta lopta. Csak egy képet kérünk még ahogy írtam. Unreal+Duke3d 2db egymás mellé rakva. Meg mondjuk spékeljük meg, a 3dfx sapkával a tetejére :DDD

Nézd meg a fotómat a cuccaimról. Találj kivalami tetszőleges alakzatot, vagy bármit velük és le tudom fotózni. Mert valóság. Ami nem valóság azt nehéz. Ezért nem kapunk képet.
  • gazgoblin
    nem kell terelni..minket csak az eredeti játékai érdekelnek...meg az hogy minek neki annyi duke nukem pl...
    csak nem kereskedő és azért védi a PC-t? mondjuk?

szeretnénk tisztábban látni mert olyan görcsösen védi a pc-t hogy az már vagy nevetséges vagy érdeke fűzödik hozzá
  • wedge31
    És az mit bizonyit neked te egy képröl megmondod hogy vette vagy kapta vagy másolta vagy lopta ?
  • Istencsászár
    Kép még mindig nincs, de a pofázás megy:)

Lammer zombiag gyüjteménye odabasz:)
  • DanielT
    Jah. A köcsögök a menők.
  • UUUU
    Hát tudod, belinkelsz egy képet, amin játékok vannak, közben hazugnak titulálják, hogy angol könyv nem lehet a polcon, utána hazugságnak mondják, hogy kanadában el a bátyja, mikor azt hozza fel mentségnek, utána lehazugozzák, hogy nem is akkor született, amit állít és csak azért mondja, mert leakar lépni a valóság eltakarása miatt, nem is fizet elő online játékra és sorolhatnám. Nem túl komplex hazugság lenne ez ?
    Nos ezekről kiderült, hogy igaz, akkor most miről is beszélünk, hogy egy hazugságokkal vádolták és egy dologban sem volt igaza akik ezt állították ?
    Nekem ugyan nem kell több bizonyték. Mondjuk igy derül ki, hogy felesleges állandóan rágalmazni valakit, mert saját magunkat könnyen lejárathatjuk, mint ez most DanielT és a többiek esetében kiderült.
    Bár lehet magukból indultak ki.
  • gazgoblin
    ha ez az ővé akkor tud róla más szögből is fényképet nyomni
  • Bucser
    De képet nem tud prezentálni.

Azaz pont alényeg nem igazolható. mellesleg baromira nem függ össze az amit össze akarsz tenni..

Szépen alkalmazod a Strawmant csak túlságosan nyílvánvaló.

DanielT jobban árnyalja.
  • gazgoblin
    lecserelted a kvék bábukat?
  • wedge31
    Ebben a vitában részemröl egyik oldalra se állnék ,csak értetlenkedem hogy 2008-ban mi a fenét akarnak bizonyitani doboz fényképekkel ?
  • gazgoblin
    iwiwről

• DanielT
    Semmit nem kértünk mindezekből.

Egy közeli képet az Unreal dobozokról, mellérakva a 2 Duke3d-t. Szerinted miért nem rakja be? Hisz ott van a polcán, láttuk a 2 belinkelt képet.
  • UUUU
    Föleg ezekután amikor csúnyán beégtek, mivel minden amit leírt eddig Jakuza valós dolog.
    Létezik a 2005-s online előfizetés, létezik a kanadában elő báty, stimmel mind a két életkor is, linkelt képet is.
    Nem is tudom mit erőlködnek, ilyen erővel bizony, teljesen jogos a kérés, hogy a nagyszájuak is linkeljék be a számláikat. Ők még semmit nem bizonyítottak, csak hazugnak titulálták, mikozben kiderült, hogy nem is hazudott, ellenben semmi nem derült ki a pár konzolfanról, hogy igazat állítanak e.
  • Lammer
    ebay rulez ;)
  • Bucser
    Lehet minden igaz amit az illető állít magáról, especiel a kép még lehet kamu mivel nem ellenőrizhető.
  • Lammer
    Ennyi erovel en is ismerem szemelyesen DanielT-t... nem is lakik messze tolem es tenyleg nem kamuzik a jatekokkal kapcsolatban o" sem ;)
    (mondjuk aki ideirt, azokbol is jopar eNberket ismerek szemelyesen^^)
  • UUUU
    Amugy most már értem, miért mindig kanadai boltokat linkeltél be, ezért sem értettem a kanadai dolláros Xbox linket illetve laptopot.
    Gondolom, mert onnan szerzel be dolgokat a bátyádon keresztül, ami igy érthető. Nekem is jól jönne egy ilyen rokon, mert annyival olcsóbb kint minden.
  • wedge31
    Nem értem ezt a doboz hisztit az semmit se bizonyit a botba is lobogtathatot kiröhögnek ,mindenhol a számlát fogadják el ez van.
  • DanielT
    Képet.
  • UUUU
    Kérheted a számlákat.
    Tóth Csaba, Tóth Gyula névre, hova küldjék a képeket, Szombathelyre vagy Calgaryba ?
  • LeonSilver
    1) Valóban ő van iwiwen.Ismerem személyesen.
    2) Aki megkeresi iwiwen az lát ott egy képet amin látható néhány doboz.
    ennyi.
  • Cat 02 #5189
    Még mindig nem csináltál képet.
  • [Jakuza]
    Jol gondolod. :D
    De csak meg valami, az online gamet is lopom es nem rendelkezem Eve-s 2005os karakterrel sem, mert abban is hazudok.
    Ezek utan kerhetem a szamlakat ? :D

• UUUU
    Jól gondolom ?

Kanadai vizilabda valogatott

Coach: Dragan Jovanovic, Gyula Toth (Team Canada Pan American Guide 2007) Position: Hole checker (Water Polo Canada 28/02/07) ...

Gyula Toth, Head Coach of Junior Men states: “We won a medal and did better than the last Pan Am Championships where we placed 5th but it still wasn`t a great game for Canada. We seemed to only show character and no real water polo skills and strategies. Our rythum was very slow.”

Respect, mert megtaláltam az Iwiwen, és téged is, és az adatok egyeznek mind az életkor is stb. Szóval valós dolgot állítottál, amikor abba is belekötöttek, hogy angol könyvek bűvannak a polcodon és a magyarázatodat is hazugságnak titulálták.Túl komplex lenne ez egy teljes hazugságnak.
    Boldog szülinapot igy egy nappal később, mivel valóban 1968. Szept 19. a szülinapod is.

Na szóval, eddig mink is van.Azt állítottad, hogy játékaid eredetiek. 2005 óta fizetsz egy online játékot, tegnap volt a szülinapod, a bátyád a kanadai csapat másodedzője. Kértek képet, megkapták, utána az életkorodat hazugságnak titulálták és valós életkor. Utána az angol nyelvű könyvek miatt hazudoztak le, meg a Kanadában elő bátyról is valótlant állítottak.
    Nos a kételkedők elbuktak a kötelező teszten, ezekután nincs miről beszélni.
  • gazgoblin
    semmi gond uigyis csak kepre varunk
  • DanielT
    Semmi gond, kell egy kis szünet Jakuzának is, mert ide hallom a sercegést ahogy ég az arca :DDDD
  • gazgoblin
    hmm...azért annyi játék nincs rá ami érdekelne hogy ne venném meg oket de azért koszi a tippet

akkor lite lesz thnx
  • Sheltem
    Bocsánat az offtopicért.
  • Sheltem
    Simán :) Sőt DS2re is le fogom(bár most még tagadom),ha azokra exkluzív cuccok jönnek majd.

Gazgoblin: Lite(csak azt szabad venni) mellé egy M3 Real/ Acekard2 egy Kingston micro sdvel(japán előnyben) és kész a kánaán a wa..izé homebrew cuccokhoz.