A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Így van!
DS-en a kalandjátékokból nagyon jól sikerült darabok vannak és nem 1 vagy kettõ, hanem tizesével.

Sajnos Sam & Max csak SCUMM emuval megy, de teljesen élvezhetõ, semmi gond nincs vele.

Pár nagy név, ami még a PC-seknek is ismerõs lehet:

- Myst
- C.S.I. igen, az a CSI
- The Secret Files: Tunguska
- Runaway: The Dream of the Turtle igen, az a Runaway
- Hotel Dusk
- Phoenix Wright
- Lost in blue részek (beszteszt kaland gémz evör)
- Nancy Drew is szépen lassan átköltözik, PC-n ismert
- Trace Memory
- Sherlock Holmes
- Days of memories részek
- Journey to the Center of the Earth PC-n is volt...
- Touch Detective részek
- Time Hollow

A lényeget a végére hagytam... nekem nagy gyengém a Mystery Case Files sorozat, na az is lesz végre!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Győri Devi
jah ok sry

やられたらやり返す。倍返しだ!

Eve online ra céloztam...

Ja, a Quake 4-rõl annyit, hogy a Quake részek közül nekem a kedvencem :-DDD

Hát abból a halmazból nem is nehéz kitûnni... 😊
Részemrõl a demó végéig sem jutottam, annyira untam.

Egyébkétn messzemenõen nem értek egyet az öreg kiégett panaszkodó játékosok dumával. Van benne igazság, biztos sokak esetében jogos is a felvetés, de az egész ipar szintjén nem.

Számos remek játék jelenik meg mostanában is, de töredéke annak, mint a '90-es években (amikor havonta legalább 2-3 nagy durranás megjelent PC-re). Ez épp úgy köszönhetõ a megnövekedett fejlesztési idõnek és költségeknek, mint az innovációt tekintve gyakran túlságosan is biztonsági játékot játszó kiadóknak és számos kreatív stúdió elhalásának.
Tinman
Majdnem 30-ként akkor én még örülhetek, hogy képes vagyok úgy belemerülni egy játékba mint rég.
SÕT! GH-ban, amikor hardon perfectre lenyomtam a Scorpions - No one like you címû számát, akkor az utolsó percben úgy libabõrös lettem, mint még soha. Aztán most lehet jönni szánalmasozni, nem érdekel ^^

Ja, a Quake 4-rõl annyit, hogy a Quake részek közül nekem a kedvencem :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Győri Devi
gwben havi díj?

やられたらやり返す。倍返しだ!

Psychonauts - nemismerem, de valami platform ha jól látom? ( konzolra vannak ilyesmi gémek pl Ratchet & Clank

Nem mostanában kezdtem el játszani, de amióta idén végére értem, bizony minden idõk egyik legjobb játékának tartom. Mindenképpen ajánlott kipróbálni. (A demó keveset mutat, de az is szórakoztató.) És példaértékû a PC-s port is.
gazgoblin
hat ha meg akarod ismerni a konzolt nincs mas dolgod mint megnezni a ra erkezo jatekokat...ennyi

nem kell erteni hozza csak jatszani kell

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

MÉg nincs önálló keresetem így még nincs mibõl költenem 😄 én a pc buzerálást szeretem szerelgetni meg minden de a konzol is tetszik 😊 csak a pc nekem már gyerekkorom óta megy így érthetõ hogy azt ismerem jobban.

gazgoblin
neked biztos mas a hobbid amire koltesz

Bár én is így lehetnék😄

gazgoblin
havidij nem zavar koltok igyis eleget jatekra

Ott inkább a havi díj a baj....😄 Engem nem fogott meg sajna nekem kell az élmény unique vadászat vagy ilyesmi...

gazgoblin
hat azertt ott is ment szepen a PvP

a kurvajo skillrendszer nagyon szep csapatjatekra adott lehetoseget...

persze biztos jo az is amit te irsz azokat nem probaltam (nem is fogom ugy mert grindfeszt a vege (magamat ismerve 😄D))

gazgoblin
nekem ez tetszett benne...vegignyomod a storyt es utana alig van valami ami behuzna mint egy drogos mmo...

jottek ki hozza szep sorban akiegek mindet le is nyomtam (utolsot kiveve)

ami miatt jobban bejott mint sok mas mmo :

-max 20 szint (par ora alatt elerheto volt.
-a megkotes nelkuli karakterpont ujraelosztogatas.
-az hogy a legnagyobb sebzesu fegyverek is fillerekbe kerultek (nem volt ubertapos cucc max a fegyver kinezete volt rika/nehezen beszerezheto (inkabb csak statusz szimbolum volt nem pedig imba))

[Jakuza]
Hat tudod a Guild wars, Wow az Eve Onlinehez kepest egy gyermeteg retegjatek.
Eve onlinebe nem kell grindelni ha nem akarsz, Xp-t sem kell gyujtogetned, mivel idohoz kotott a fejlodes.
Itt a kokemeny PvP a lenyeg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Én a gw t 1 hét alatt halálra untam egyszerûen elmész a storyn semmi nincs ami lekötne kb egy sima rpg...

Akkor ez csak neked csak most 😊

„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”

gazgoblin
who is the milkman? isteni jatek volt..abban az idoben a masik nagy kedvencem meg a beyond good and evil volt...ha esetleg kimaradt potold!

gazgoblin
a drog is szorakozas 😄
nyomtam is a guildwars-t rendesen...

ma mar nem elveznem szerintem...akkor meg ujdonsag volt ma mar pisztolyal se tudnanak xp vagy akarmi grindelesre kenyzszeriten heti 1 óránál tovább (max jrpgben ahol van sztori is)

gazgoblin
amikor altalnossagban azt mondom hogy valami nem szorakoztato akkor ugy ertem hogy nem szorakoztato az atlagos jatekos szamara

sajnos az az igazsag hogy az egesz jatekpiacot a hozzam hasonlo "kózuálok" (sic) tartjak el (es hidd el az ilyen vga kartya cserebere nem vonz minket)

persze van nehany kult jatek is (mindenplatformon) dehat nem lehet minden tomegcikk.

Molnibalage
Van. Pont. Csak a számomre igényes játkoknak nincs sajnos...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

[Jakuza]
Persze hogy egy single multi vagy mmo jatek kozott diferencia van, de nem is ez a lenyeg, hanem mennyire elvezed vele a jatekot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Nemjátszod, amugy egy MMO nem Single és fordítva is igaz😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
En Eve Online-zek 😉

Istencsászár
Játszod?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Van helyette most SW Online 😉

Tudom-tudom, ezért van Gamecube-om.
😊

Volt 2 Rogue Squadron PC-re is (Rogue Squadron és Battle For Naboo), sõt a SW Starfighter is PC-n a legjobb. Ja és ugyebár a mindent verõ X-Wing Alliance....

fotográfik kolomp edisön :D

Istencsászár
A közeljövõben ilyenrõl nincs szó, sõt a legújabb SW gém is only konzol...

Amugy konzolokra voltak repkedõs játékok

Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader (2001) GameCube
Star Wars Rogue Squadron III: Rebel Strike (2003) GameCube
Star Wars: Jedi Starfighter (2002) Xbox, PlayStation 2

Amit nagyon szeretnék, az egy Tie Fighter vagy X-Wing folytatás....Elképesztõ érzés volt egy Tie Fighterrel repülni, még most is kiráz a hideg, ha eszembe jut.

fotográfik kolomp edisön :D

Pacal17
Aki azt mondja, hogy a mai játékok már nem annyira jók mint a régiek annak szerintem egyrészt az az oka, hogy egyszerûen idõsebb lett az ember, és mát nem tudja annyira élvezni a játékot mint fiatalabb korában.

A mai gémek nagy része már a filmszerûségre hajt. Ez lesz a játékok jövõje: a sztori.

bertino
ehh...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pluskast
Na az meg nekem nem jön be😊 Max 1-2 hétig az NFS sorozat.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Istencsászár
Én maradok 4 keréken😊 a hajózás nagyon távol áll tölem.

Dzson
"Én pl kifejezetten élvezem a bütykölést a hardware-el, szerelgetéseket, új alkatrészek tesztelését."

Igen, pécén ez maradt.

Konzolon meg ott a játék, amit lehet élvezni.

Kinek a pap, kinek a papné.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Pluskast
Öreg hiba😊) Ha lesz rá alkalmad meg idõd próbáld ki😊 Tényleg jó szórakozást és nagyszerû élményt nyújt csak ajánlani tudom! Persze egy GWX mod nem árt hozzá.

Istencsászár
Hajók nemtúlzottan érdekelnek, biztos jók, Silent Hunter 3at talán még láttam is...

Pacific Fighters
Pluskast
Ok legyen harci szimulátor. Mondjuk repülõs vagy hajós Pl: Silent Hunter, IL2 destroyer command, Deangeouros Waters, 688i sub attack, stb. Autósra nem gondolok mert az konzolon tényleg jobb.

Én azt imádom.Az egyik kegvenc game-m
Istencsászár
Jön konzolra is hamaorsan.

Istencsászár
Mi számít komolynak? Repülõ szim csak pécén van, az egyik legjobb ( nextgen ) árkéd repülõ meg konzolon ( Ace Combat 6 ). Az autós játékok nem egyértelmûek... pécére csak szimeknek nevezett rétegjátékok jönnek( GTR, RACE stb fõként Simbin gémek ), konzolra csodaszép GT5, szépecske és a jelenlegi legjobb szim konzolra pedig a Forza 2.

Pluskast
Jaj az milyen jó játék! Fenn is van a gépemen az összes kieggel együtt😊

Így van.A kedvenc szimulátorom az IL 2 is talán csak PC-re.Vagy ha konzolra is akkor arról nem tudok
Pluskast
Persze ez izlések és pofonok kérdése. Kinek mi tetszik. De úgy gondolom (persze meglehet én tévedek), hogy komoly szimulátoros játék eddig csak pc-n jelent meg. Ha nem így van javítsatok ki nyugodtan!

A Halo egy rakás szar, legalábbis PC-n. Fõleg a 2. Örültem anno az XP-s verziónak, de kár volt. Alig vártam hogy vége legyen. Aki csak emiatt tesz fel visztát az sem normális.

Istencsászár
Halo 1-2 nem egyenlõ a Halo3al, de ez nem ezen téma témája😊 én játszottam mindenl, tedd teis😊

Lobsterman
Az tengeralattjárós? Mert azok nem jönnek be nekem.
De ezeket csaqk szubjektívan mondtam, amiben valami értéket láttam. Biztos hosszabb lenne a lista, de nem is jutott eszembe több játék hirtelen, nem szeretek minden stílust sem, meg hát nincs annyi idõm hogy minden létezõ játékkal(vagy csak akár minden nagyobbal) játszhattam volna ugyebár 😊

Company of Heroes.Egy nagyon jó játék de azt hiszem csak PC-re jelent meg
pc legnagyobb húzó gyártója szerintem a blizzard és egy jó ideig az is marad😊 Az õ játékaikból szinte mind világ siker lett ,pl wow,warcraft,starcraft,diablo...