A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DS-en a kalandjátékokból nagyon jól sikerült darabok vannak és nem 1 vagy kettõ, hanem tizesével.
Sajnos Sam & Max csak SCUMM emuval megy, de teljesen élvezhetõ, semmi gond nincs vele.
Pár nagy név, ami még a PC-seknek is ismerõs lehet:
- Myst
- C.S.I. igen, az a CSI
- The Secret Files: Tunguska
- Runaway: The Dream of the Turtle igen, az a Runaway
- Hotel Dusk
- Phoenix Wright
- Lost in blue részek (beszteszt kaland gémz evör)
- Nancy Drew is szépen lassan átköltözik, PC-n ismert
- Trace Memory
- Sherlock Holmes
- Days of memories részek
- Journey to the Center of the Earth PC-n is volt...
- Touch Detective részek
- Time Hollow
A lényeget a végére hagytam... nekem nagy gyengém a Mystery Case Files sorozat, na az is lesz végre!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Hát abból a halmazból nem is nehéz kitûnni... 😊
Részemrõl a demó végéig sem jutottam, annyira untam.
Egyébkétn messzemenõen nem értek egyet az öreg kiégett panaszkodó játékosok dumával. Van benne igazság, biztos sokak esetében jogos is a felvetés, de az egész ipar szintjén nem.
Számos remek játék jelenik meg mostanában is, de töredéke annak, mint a '90-es években (amikor havonta legalább 2-3 nagy durranás megjelent PC-re). Ez épp úgy köszönhetõ a megnövekedett fejlesztési idõnek és költségeknek, mint az innovációt tekintve gyakran túlságosan is biztonsági játékot játszó kiadóknak és számos kreatív stúdió elhalásának.
SÕT! GH-ban, amikor hardon perfectre lenyomtam a Scorpions - No one like you címû számát, akkor az utolsó percben úgy libabõrös lettem, mint még soha. Aztán most lehet jönni szánalmasozni, nem érdekel ^^
Ja, a Quake 4-rõl annyit, hogy a Quake részek közül nekem a kedvencem :-DDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nem mostanában kezdtem el játszani, de amióta idén végére értem, bizony minden idõk egyik legjobb játékának tartom. Mindenképpen ajánlott kipróbálni. (A demó keveset mutat, de az is szórakoztató.) És példaértékû a PC-s port is.
nem kell erteni hozza csak jatszani kell
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
a kurvajo skillrendszer nagyon szep csapatjatekra adott lehetoseget...
persze biztos jo az is amit te irsz azokat nem probaltam (nem is fogom ugy mert grindfeszt a vege (magamat ismerve 😄D))
jottek ki hozza szep sorban akiegek mindet le is nyomtam (utolsot kiveve)
ami miatt jobban bejott mint sok mas mmo :
-max 20 szint (par ora alatt elerheto volt.
-a megkotes nelkuli karakterpont ujraelosztogatas.
-az hogy a legnagyobb sebzesu fegyverek is fillerekbe kerultek (nem volt ubertapos cucc max a fegyver kinezete volt rika/nehezen beszerezheto (inkabb csak statusz szimbolum volt nem pedig imba))
Eve onlinebe nem kell grindelni ha nem akarsz, Xp-t sem kell gyujtogetned, mivel idohoz kotott a fejlodes.
Itt a kokemeny PvP a lenyeg.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
nyomtam is a guildwars-t rendesen...
ma mar nem elveznem szerintem...akkor meg ujdonsag volt ma mar pisztolyal se tudnanak xp vagy akarmi grindelesre kenyzszeriten heti 1 óránál tovább (max jrpgben ahol van sztori is)
sajnos az az igazsag hogy az egesz jatekpiacot a hozzam hasonlo "kózuálok" (sic) tartjak el (es hidd el az ilyen vga kartya cserebere nem vonz minket)
persze van nehany kult jatek is (mindenplatformon) dehat nem lehet minden tomegcikk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
😊
Volt 2 Rogue Squadron PC-re is (Rogue Squadron és Battle For Naboo), sõt a SW Starfighter is PC-n a legjobb. Ja és ugyebár a mindent verõ X-Wing Alliance....
fotográfik kolomp edisön :D
Amugy konzolokra voltak repkedõs játékok
Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader (2001) GameCube
Star Wars Rogue Squadron III: Rebel Strike (2003) GameCube
Star Wars: Jedi Starfighter (2002) Xbox, PlayStation 2
fotográfik kolomp edisön :D
A mai gémek nagy része már a filmszerûségre hajt. Ez lesz a játékok jövõje: a sztori.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Igen, pécén ez maradt.
Konzolon meg ott a játék, amit lehet élvezni.
Kinek a pap, kinek a papné.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
De ezeket csaqk szubjektívan mondtam, amiben valami értéket láttam. Biztos hosszabb lenne a lista, de nem is jutott eszembe több játék hirtelen, nem szeretek minden stílust sem, meg hát nincs annyi idõm hogy minden létezõ játékkal(vagy csak akár minden nagyobbal) játszhattam volna ugyebár 😊