17438
  • Istencsászár
    Hazudsz most is.
  • Sir Quno Jedi
    Mit reggeliztél amúgy?! Én tegnap reggel óta nem ettem, így most burkoltam be egy kis ezt-azt.
  • [Jakuza]
    Mutasd a szamlakat szanalom, mert ha nincs az azt jelenti lopod a jatekokat vagy az adojat. :D
  • Sir Quno Jedi
    Barátnőd tudja-e, hogy téged csak képekkel lehet kielégíteni egy bizonyos DOBOZRÓL!!! Dúrva!!! :DDD
  • [Jakuza]
    Na latom a topic, mar rolam szol.
    Nem is csoda, hogy a PC-s játékoknak leáldozott! nem szerezheti meg a dobogo felsofokat mellettem. :D

Istencsaszarmorzsaja:
    Persze ilyenkor mar lehet Fleto, amikor meg lehazugoztal, akkor meg mas volt az allaspontod.
    Ugye most mar nem lenyeg. Sebaj latom egy versenyzo mar kibukott.
    Nincs szamlaja, nyulja az adot, most te is mutass valamit.
    Tudod, valamit valamiert elv ervenyesul a vilagon.

• DanielT
    Na, megreggeliztem és még mindig valakinek a családfáját kell olvasnom, amit tőből leszarok, de a képet arról a dobozról csak nem kapom :DD
  • Istencsászár
    Ez engem hol érdekelt egypercig is? felőlem ő lehet Fleto is... A JÁTÉKAI érdekelnek, erről volt szó, tőled pedig várjuk a játékokat számlákkal.
  • Sir Quno Jedi
    APEH-nek bejönne ez a totyik, mer már számlákat is kell mutogatni. Dúrva-e! Lám mit vált ki a pécé az emberekből... Szönyű!
  • UUUU
    Leirta az adatokat, csak egy hülye nem képes feldolgozni az Iwiwről.

1968. Szeptember 19 Szombathely Tóth Csaba - A nem létező születésnap
    1965 Október 21. Tóth Gyula Calgary - A nem létező testvér, aki nem létező vizilabdaedzője a kanadai válogatottnak.

Csöppnyi ésszel, már rég összeraktad volna a dolgokat.
    Inkább azt állítod hazudik, és mást rágalmazol és személyeskedsz.
    Nem ilyenkor kellene véletlenül a moderátoroknak közbelépni ?
  • gazgoblin
    kezd uncsi lenne a vagdalkozásod...képet vagy meghunyászkodást!
  • Istencsászár
    A számlával való vergődés elég gyenge védekező mehanizmus... mutasd te azokat és persze a gyüjteményedet, mutasd meg mi a helyes... ennyi s nem több a teendőd, addig meg csak a levegőbe pofázol.
  • DanielT
    "Esetleg megkárosítod az államot ? Tudod az adó lenyúlása is lopás, szóval te csak ne karatyolj a warezről."

SÍROK!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • UUUU
    Kár erőlködnöd, inkabb a számlákról regélj, hiszen nincs egy darabod sem.
    Csak nem lopod a boltbol ? Esetleg megkárosítod az államot ? Tudod az adó lenyúlása is lopás, szóval te csak ne karatyolj a warezről.
  • Istencsászár
    Te nagyon ismered Jakuzát, én nem, a képe feltehetőleg kamu és minden megnyilvánulása onnantól kezdve én miért higgyem el neki bármit amit mond?
  • gazgoblin
    mostmár kérnék képet tőled is (számlával ne fáradj)
  • DanielT
    MEGVAN!!! Ez a gyerek JAKUZA BÁTYJA KANADÁBÓL!!! :DDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDD
    DDDDDDD
    DDDD
    DD
    D
  • wedge31
    Akkor meg kurva nagy csusztatás.
  • UUUU
    Na akkor kezdd el sorolni őket.
    Kérünk minimum 10 darabot, könnyű lesz, ha minden szava hazugság.
    Mondjuk ha jól emlékszem te lehazudoztad Kanadával, az életkorával, a bátyjával és sorolhatnám.
    Ezek lennének a hazugságok ? Mert ha igen, kiderültek, hogy nem hazugságok, amivel jól lejárattad magad.
    Mondjuk ha primitív valaki, és mást hazugnak állít be, és nincs is igaza az elég nagy szegénységi bizonyítványt állít ki az illetőről.
  • DanielT
    A topikról írtad a 99.9%-ot. Én is. Csak utána írtam mintegy kiegészítésként, hogy nem vágjátok mi a pálya :D
  • Istencsászár
    "Összes fórumozó: 263024 fő" persze ebbe benne van az inaktív felhasználók is, de több száznál több:)
  • Sir Quno Jedi
    Hé! Sosem szép dolog a földön fekvőbe szerencsétlenekbe rúgdosni. Szeressed őket vazze! :D
  • wedge31
    Nem tom hány reg van itt gondolom több száz és szerinted ebböl 99% ismeri a srácot személyesen ? ez finoman szólva is csusztatás
  • DanielT
    Itt sokkal jobb :D Hazai pályán alázzák porhanyóssá magukat :DD
  • Istencsászár
    De még mindig nagyon össze tart a pc defence force, az ilyen embereket a konzolos fórumbol két lábbal távolítjuk el:
  • gazgoblin
    na akkor megint:
    ha az ővé az a gyüjtemény akkor tud róla más szögből is fényképet nyomni...

addig viszont kutya nem hiszi el..

addig kutya nem hisz neki el SEMMIT! ha olyan szépen bebizonyitottad a kanadai rokonságát akkor légyszives bizonyitsd be a gyüjteményét is...

azt sem értem minek védesz egy 40éves embert? nem hiszem hogy rádszorul...
  • DanielT
    Kisebb az a százalék :DDD Vagytok páran valóban akinek fingja nincs az SG fórum viszonyairól, de nem 99.9% :D Inkább a 0.9% :D
  • Sir Quno Jedi
    Azoknak mind1.
  • Istencsászár
    Milyen igazság?:)) egy hihető szava nem volt eddig.
  • wedge31
    Löd el a poént a topic 99,9%-nak is aki nem ismer.
  • DanielT
    Hazudzs. Ez Jakuzáéknál készült a pincében :DDDD
  • gazgoblin
    jakuza alregje vagy? ő szokott ilyen kamuképeket felnyomni ide
  • UUUU
    Ignore. Primitív vagy nincs miről tárgyalni ilyen, őstulkokkal, akik miután kiderült az igazság, és lejáratták magukat, továbbra is hazugnak titulálnak másokat, miközben nincs is igazuk.
    Szerintem nézz mélyen magadba és kezdj el szánakozni.
  • Sir Quno Jedi
    Bocs, de épp felújítás van nálunk (itt vannak a melósok):
  • gazgoblin
    ezt irtam elsőre:
    "kérhetnék valami hihetőbb képet mert ez valóban szép gyüjtemény és én leszek az első aki leborul eléd ha ez valóban igazi és a tiéd"

illetve másodikra...mert elsőre gratuláltam a szép gyűjteményhez...azután kezdett gyanus lenni

gyanus azóta is
  • Sir Quno Jedi
    Tessék (aki ismer, érti mi benne a poén):
  • Istencsászár
    Nem kell ide a pécé defense force... meg eleht magyarázni mindent, Jakuza eddig siralmasan áll, és többet kamuzott mint igazatt mondott, szóval én a helyedben csak nem védeném, méga pécés elvtársról is van szó.
  • Istencsászár
    Kussé, Képet!:)
  • gazgoblin
    "majmos" LOL

viszont ha nagyon vergődik még kedves UUUU akkor webkamerán tudok neki broadcastingolni gyűjteményt ha akar
    MSN-em ott van az adatlapon (vagy skype)
  • UUUU
    Akinek a szája jár az csak te vagy.

Idézem:

"Miért Jakuza nem hazudik?:) ez nem már hazugság hanem hazugság áradat..."

Ezt mind te irtad, hol is van a hazugságáradat.

Vagy gázgoblin

"várhatod...már rég elment a képzeéetbeli kanadai születésnapi partijára!"

Most hogy kiderült, hogy idióták voltatok és beégtetek, mi is van ?
  • Cat 02 #5222
    A majmos tényleg megvan neki :D Asszem azzal tolta miközben broadcastolt.