A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Es ki kerdezte, hogy multiplatform ?
Ezek jellennek meg PCn ? Igen. Viszlat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Ezek jórésze multiplatform ( Wíí hülyeségeket levéve ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Lassuk mennyire haldoklik a PC jatek piac.
Egy par megjelenes meg iden, a kiemelt kategorias jatekokkal.
Az idopontok valtozhatnak, de megkozelitoleg ezekben az idopontokban igertek.

GTR Evolution Racing 29-Aug-2008
Euro Truck Simulator Simulator 29-Aug-2008
The Sims 2: Apartment Life Simulator 29-Aug-2008
Heist Action 29-Aug-2008
Spore Strategy 05-Sep-2008
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky FPS 05-Sep-2008
Mercenaries 2: World in Flames Action 05-Sep-2008
WSC Real: 2008 World Snooker Championship Sport 05-Sep-2008
Geo Political Simulator Simulator 12-Sep-2008
Crysis Warhead FPS 12-Sep-2008
Romance of the Three Kingdoms XI RPG 12-Sep-2008
Men of War Strategy 12-Sep-2008
Warhammer Online: Age of Reckoning MMORPG 18-Sep-2008
Mount & Blade RPG 19-Sep-2008
Birth of America 2: Wars in America Strategy 19-Sep-2008
Galactic Civilizations II: Endless Universe Strategy 24-Sep-2008
Brothers in Arms: Hell's Highway FPS 25-Sep-2008
Rig 'n' Roll Racing 26-Sep-2008
Pure Racing 26-Sep-2008
Aion: The Tower of Eternity MMORPG 26-Sep-2008
The Wheelman Action 26-Sep-2008
The Guild 2: Venice Strategy 26-Sep-2008
Civilization IV: Colonization Strategy 26-Sep-2008
NHL 09 Sport 26-Sep-2008
Igor: The Game Action 26-Sep-2008
Fenimore Fillmore: Revenge Adventure 26-Sep-2008
LEGO Batman: The Videogame Action 26-Sep-2008
X3: Terran Conflict Simulator 26-Sep-2008
Sacred 2: Fallen Angel RPG 29-Sep-2008
FIFA 09 Sport 03-Oct-2008
Cid The Dummy Action 03-Oct-2008
MotoGP 08 Racing 03-Oct-2008
Death Track: Resurrection Racing 10-Oct-2008
Fallout 3 RPG 10-Oct-2008
Cryostasis: Sleep of Reason FPS 10-Oct-2008
Yamaha Supercross Racing 17-Oct-2008
Saint's Row 2 Action 17-Oct-2008
Lord of the Rings: Conquest Action 17-Oct-2008
Command & Conquer: Red Alert 3 Strategy 31-Oct-2008
Left 4 Dead FPS 31-Oct-2008
Alan Wake Action/Adventure 31-Oct-2008
Quantum of Solace: The Game Action 31-Oct-2008
King's Bounty: The Legend Strategy 31-Oct-2008
Disney: Sing It Music 31-Oct-2008
A Vampire Story Adventure 31-Oct-2008
Dead Space Action 31-Oct-2008
MySims Strategy 31-Oct-2008
Littlest Pet Shop Entertainment 31-Oct-2008
Steel Fury: Kharkov 1942 Simulator 07-Nov-2008
This is Vegas Action 14-Nov-2008
Shaun White Snowboarding Sport 14-Nov-2008
Harry Potter and the Half-Blood Prince Action/Adventure 14-Nov-2008
Tomb Raider: Underworld Action/Adventure 21-Nov-2008
Grand Theft Auto IV Action 21-Nov-2008
Need for Speed Undercover Racing 21-Nov-2008
Dynasty Warriors 6 Strategy 21-Nov-2008
Bolt Action 28-Nov-2008
Metro 2033: The Last Refuge FPS 28-Nov-2008
Far Cry 2 FPS 28-Nov-2008

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

havercsotány
miért szerinted mi hazudunk? nálunk is van xbox a gyerek játszik vele atóversenyzözik én meg néha fifázok mert arra tényleg kúrvajó a konzol, de nekem csakis csakis pc az köt le ! pöcs ! xboxon nem lehet alt+tabolni hogy játék közben beirkáljak ide <#hehe>

wedge31
Pontositsunk véleményt írtál amihez természetesen jogod van ,tényeket viszont még csak véletlenül se csak a saját szubjektiv elfogult nézöpontodból.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sir Quno Jedi
Leírtam a véleményemet és a TÉNYEKET. Én is fórumozó vagyok, ergó jogom van hozzá. Ha valaki nem akarja tisztán látni a tényeket, az magánügy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[Jakuza]
Lassuk Games Conventiont, hogy gondolkozik errol az EA.

Bemutatok:

Elso es masodik helye 8db Wii es PCs jatek

Tiger Woods PGA All Play - Wii
FIFA 09 All Play - Wii
SimAnimals -Wii
MySims Kingdom - Wii
SimCity Creator - Wii
BOOGIE SuperStar - Wii
Family Game Night - Wii
Harry Potter and the Half Blood Prince - Wii
-----------

Warhammer Online: Age of Reckoning - PC
FIFA Manager - PC
Dragon Age - PC
Red Alert 3 - PC
Sims 3 - PC
Left 4 Dead - PC
Battleforge - PC
Crysis Warhead - PC
------

A 3. helyen a PS3 4 jatekkal

FIFA 09 – PS3
Dead Space - PS3
Mirror’s Edge - PS3
FaceBreaker - PS3

4. az X360 2db jatekkal

FIFA 09 – X360
Lord of the Rings Conquest - X360

wedge31
Szerinted.

Nem baj.Ha el hal hát elhal de azért aug 15 óta majdnem 30 oldalt írtak tele.
Istencsászár
Csak az igazat írta le.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem kell ezt bezárni.Amúgy ha megnézed ez a legforgalmasbb topic
[Jakuza]
Off:

Nem kellene moderator letedre szitani a feszultseget es spammelni.
Eddig mindenki jol elvolt annelkul, hogy egymast marta volna meg a mas velemenyuk ellenere sem.
Ha leul a topic, akkor leul, de felesleges kommentalni azzal, hogy "en elfogult vagyok egy tipikus konzolos eppen ezert a PC lealdozott es nincs ertelme beleirni a topicba"

havercsotány
az nem gond hogy leül elhal lényeg hogy van és így nincs vita<#nezze>

Sir Quno Jedi
Ki vágott fel. Ámde a tények makacs dolgok.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wedge31
Arra a belterjes topicra inkább ne vágj fel ugyanaz a nyolc-tiz fazon írogat össze-vissza minden marhaságot.
Az észérveidet / ha vannak olyanok / nyugodtan leírhatod.

Bucser
"a a létrehozott világot pontosan olyannak érzékelem minden érzékszervemmel, mint a valódit, akkor miért ne éljek egy "valótlanban"?"

Mert ÉHEN DÖGLESSZ azért...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
Naugye. Magától elhal ez a topic, ha a konzolosok nem írnak bele. Éppen ezért volt/van a konzolosban a topic, ami ezen a témán rágódik, mert ott legalább pörög a dolog. Néha persze az is leül, de azután újra fellángol a téma (bár ott is inkább már konzol-war a téma, mert a pécé leáldozásáról már lassan nincs mit beszélni, hiszen ez túl nyilvánvaló tény már sokaknak). Ez meg itt szépen magától elsüllyed. Ellenben ha valaki újat nyit, az kapja a büntit, mert már van ilyen. Látod-látod, mondanám, hogy elõre megmondtam, de minek. Ha erõszakoskodik a tömeg, engedni kell neki, úgyis maga alatt vágja el a fát. A jó öreg emberi érdektelenségben mindig lehet bízni... 😄

Fodítok: Ha vérpistikét nem lehet meggyõzni észérvekkel, akkor nem is kell, hagyni kell hogy maga szívassa meg magát. OSU! 😄DD

Ennek a topic-nak szerintem nem nagyon volt értelme. Mert ahogy elnézem, azok irkálnak ide túlnyomó részt, akik a PC-és játékoknak leáldozott topic-ban is lógnak.

Tinman
OFF:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jól van, örülök, hogy nem a rosszat láttad meg a hsz-ben mert nem is annak szántam.
Kell majd nekem is kids, de max egy és az is jó lenne ha lány lenne, nem rosszcsont fiú.
Párom is osztja a véleményem, hogy fiatalok vagyunk teljesítsük ki az egónk, utazás, kalandozás, sok khmmm :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na megnézem ezt a Cthulhu-t, annyira dícséritek...

Viszont biztosan velem van a hiba, de a többi amit írtatok fõleg a Nolf és az Undying...
3-4x kezdtem el mindekettõt, mert nagyon dícsérte mindenki megjelenéskor. De a Nolf számomra rettenetesen gagyi azzal a surikendobálós nindzsacsajokkal. Az Undyingot pedig mindig letettem valahogy az elsõ szörnyike megjelenése után, szó szerint az is gagyinak hatott. Sajnálom, hogy kimaradtam az élménybõl mert szeretem a jó FPS-eket, de ezek már rögtön az elején elvették tõlük a kedvem.

fotográfik kolomp edisön :D

arty
van egy kétévesem, egyetértek 😄 (de azért nagy boldogság ugyamugy)

Forza.

Lobsterman
"Száni lehet, de ki ne akarna egy jót hancúrozni Jessica Albával?"
Ó nem száni az. Bár én inkább Kate Beckinsalet vagy Natalie Portmant "kölcsönözném ki". Vagy mindkettejüket ;D

Tinman
Bõven van hova fejlõdni.
A bioelektronika még gyerekcipõben sem jár.

Tonnányi sci-fi film feldolgozta már, de még sehol sem vagyunk attól, hogy bedugom a csatit a fülem mögé rejtett csatlakozóba és egy másik "világba" kerülök.

Szvsz ez a végcél... amikor pl. egy mozgássérült ember megteheti azt, hogy 0-24 órán át egy egészséges ember életét éli, fut, sportol, szeretkezik, harcol etc.
Nem tudom, hogy szívesen élném-e a jelenlegi életem, ha egy tetszõleges és ultrarelisztikus világban lehetnék pl. ûrhajós vagy vadászgéppilóta.

Száni lehet, de ki ne akarna egy jót hancúrozni Jessica Albával?

Ha a létrehozott világot pontosan olyannak érzékelem minden érzékszervemmel, mint a valódit, akkor miért ne éljek egy "valótlanban"?

Mert amit látunk az tényleg csak az agyunk által megalkotott kép.
A fa levelek zöldje pusztán azért zöld, mert azt a frekvenciájú fényt nyelik el. Te biztos más színûnek látod mint én... persze zöld, neked ilyen zöld, nekem meg olyan zöld.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lobsterman
Hát elég valószínûáleg a sík képernyõtõl elfelé. Volt már nem kevés próbálkozás, de eltûntek a süllyesztõben elég gyorsan, de lassan már ideje lenne hogy kitaláljanak egy rendes vr szemüveget és kesztyût valami emberi áron

A jövõ szvsz eddíg az hogy minél élethûbb képet jelenítsenek meg egy sík képernyõn, na ez ha megvan mi lesz azután? Hova tud fejlõdni?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DarkSector
Nem arra célzok, hogy ez a jövõ.
Mert ezt még nem naon lehet meghajtani a mai technikával, csak elõre megkaptuk, persze hibássan.
Mint konzol.
kurvajo kurva erõs, de ebben a pillanatban nem lehet kihasználni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nyilván, ezért nem is kötözködöm tovább 😊
Istencsászár
Persze, de mégis van egy nyomasztó tere, hangulata.

Hirtelen olvastam át sok hozzászólást 😊

Mindensetre a Crysis, a Q4 és a BioShock kissé nehezen sorolható be horrornak, bár a listákon ezek közül jobbára valóban csak az utóbbi szerepelt. Persze azon lehet vitatkozni, hogy a BioShock mennyire horror vagy sem, de ha ijesztgetés a a szándéka, akkor ebbõl a szempontból csúnyán elbukott 😊
Istencsászár
Horror, para fpsekrõl volt szó😊

A Call of Juarez valóban kellemes játék, kár hogy baromi nagy gépigénnyel jött ki.

NOLF 1-2 kötelezõ fps ( 2 jól optimalizált és gyönyörû volt anno, a játék pedig nagyon kellemes ), viszont a Contract J.A.C.K. kiegészítõvel kicsit ronott a kiváló átlagán.

A Crysisban az a jó, hogy az elképesztõ látványvilág és a viszonylagos szabadság, a testreszabható játékmenet sokat segít a beleélésbe. A legtöbb FPS számomra túlságosan sótlan (például az említett FEAR is), túlságosan pörög ehhez, de ennek összesen közel 4 órát töltöttem a demójával két végigjátszsás során. Újításokat, megváltást nem kell tõle várni, de szerintem egy abszolút korrekt FPS, és ha én valamire mostanában ezt mondom, az nagy szó.

Quake 4-gyel az is a bajom, hogy azóta jött azzal a motorral egy Prey, mely szebb, gyorsabb és több aprócska újítást is tartalmaz, emellett ad egy oldschool egyedül széthentelem az alieneket feelinget. Tulajdonképpen a Q4 demóját azért töröltem, mert nem lehetett benne menteni, és megölték melõllem am edicet, akit kísérgetni kellett, ahhoz viszont túl unalmas volt, hogy a chekpointról kedvem legyen folytatni.

Egyébként az utóbbi évek FPS-eibõl például a Call of Juarez tartozik azok közé, melyet nem tartok kifejezetten túlértékeltnek, az egy nagyon kellemes western témájú játék.

Azt pedig külön kikérem magamnak, hogy a Deus Ex nem került elõ ebben a témában, a NOLF hiányán szimplán csak csodálkozom, õt még én is csak nemrég telepítettem egyáltalán fel, annyi jót hallottam már róla.
cenobite
Brrrr.. Ne is mondd. Holnap újrarakom!

gamertag: kenobita

cenobite
<#eljen><#eljen><#eljen>

cenobite
Szerintem nem. Pedig jó lenne, ha mondjuk a Hellraiser univerzumból csinálna egy Undying szintû stuffot. Vagy bármit, ami minõségi és Hellraiser játék. 😊 Álom...

Hát teamxbox editors choice, biztos nem szar. Én vidit látam róla és megfogott az egész hangulat, haver persze nem mutatta meg a boxán anno mert utál minden cuccot ami japó :/

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tinman
Nekem is kimaradt pedig PS2 game, PS2-öt meg az elsõk között vettem.
Havernak megvan egy 3 db-os pakkban, majd megnézem, mondjuk rosszat nem mondott róla.

Istencsászár
Sose láttam, de japóság lévén rossz nemlehet😊

Tinman
Egyértelmû, hogy veszem, de kintrõl :-)
Most meg kintrõl a FF gyûjteményem finomítgatom /nem olcsó dolog!/.
Karácsonyig úgy sem lesz boxom, lehetne, de várok a new verzsönre.

Xbotoknak mi a véleményük a Fatal Frame 2-rõl ha már ilyen kategóriájú cuccok kerültek szóba.

Istencsászár
Remélem beszerzted már ezt is😊

( jöhetne a 2. rész😊 )

Tinman
Ja-ja szintén alap cucc.
Marine-al lenni nem volt leányálom. Akkor toltam végig, amikor már egész komoly FPS-ek is voltak, de bizony rendesen lesokkolt a hangulat.

Term. ezekhez képest a Q4 langymeleg nyári fuvallat, de abs. emészthetõ, nem rossz anyag.

Tinman
<#eljen>

Lobsterman
Igen... Na az még parás volt, kár hogy csak az elsõ 2-3 pálya.

Lobsterman
Nincs konzolom úgyhogy passzolok. A Silent Hill 4. részével játszottam, designja szép volt, de nem volt olyan jó a hangulata mint azt vártam

Az is jó volt de sztem az 1 hangulatban veri. Ott frusztrálóbb volt sokkal a légkör. Fõleg a marine legeleje a sok villogó fény...

Lobsterman
Nálam:
SS2: 10(Abszolút elsõ. Top 5 all time játék)
CoC: 8.5(Parásabb minden játéknál. Fõleg az elején amikor a "halemberek" elkezdtek betörni a szobába, szabályosan meg kellett állítanom játék közben annyira felpörgött a szívverésem. Sosem volt ilyen az elõtt és az óta sem)
Undying: 9.9998(hangulat, design, játékélmény, történet minden tökéletes, csak az említett Bethany féle pálya miatt nem 10)
Bioshock: 9(gyönyörû atmoszférikus élõ világ, nagyszerû hangulat, az utóbbi évek egyik legjobb játéka)

Pedig az autós rész a kedvencem a kapott szabadság miatt miatt, én kifejezetten élveztem hogy a parton ródeózhattam a buggyval és ez a rész tele volt kis elrejtett részekkel stb..
Ravenholmon én általában mûr csak átrobbantom magam (szó szerint) hangulat miatt jó volt az a rész de 20xra elveszti a varázsát.
A kiszáradt medres épület melyik is ez most nem ugrik be?

Istencsászár
Avp2?😊 Marinével mászkálni, csend és jönnek az alienek, engem ez készített ki legjobban, komolyan frusztrált hogy honnan s mikor támadnak a sötétbõl😊

Tinman
Siren? /PS2 ill. nextgen ep. PS3/
Silent Hill? /PSX, PS2 ill. minden platform lassan :-D/

Tinman
FPS-tõl én már nem sokat várok, ezért csalódtam pozitívan a Crysisban is.
Szaggatni fog, ronda lesz, nem megy, ötlettelen lesz, aztán de jól szórakoztam végül és sikerült szépre/gyorsra belõni.

A FEAR pl. nálam nagy csalódás... még az alap FEAR ok, de a kiegek...fúúúúúj. Ötlettelen csõharc, nulla innovésön....brrrr.