17438
-
#5341 és az hihető hogy az a kép jakuza polcárol készült mert...megadta hol lakik? LOL naneeeeee -
#5340 Bohóc vagy, értelmezd a leirtakat.
Nem hihető, mert nem leellenőrizhető.
1.
Egy 14 éves kisgyerek gyárt neked Photoshopban egy ilyen képet.
2.
Lehet más accountja is, hiszen semmi személyre azonosítható nincs egy képen, amit bármikor szerkeszteni is lehet manapság 2 perc alatt.
3.
20 játékból 2 számla van idetéve, ilyen erővel a többi játék lehet lopott is.
Szóval az hiszi el aki akarja. Ettől még nem hihető, csak az emberen múlik akivel beszélsz, hogy mit akar elhinni vagy sem.
Capise ? Erről beszéltem az előbb, az más kérdés, hogy te mit akarsz kiolvasni belőle. -
#5339 "Példaul itt van DanielT számlája amit belinkelt."
valahogy be kellett lepnie arra az oldalra hogy megnezze mit rendelt meg...vagy megis mit szeretnel egy videofelvetelt arrol hogy konkretan penz cserel gazdat?? elmebeteg vagy
hol van ez ahhoz kepest amit mi kertunk...még egy fotot mas szögből a csodapolcról...mert amig ez nem teljesül addig sajnos kurvara senki nem fog elhinni neki semmit -
High end PC #5338 még mindíg éljen a PC -
#5337 Na azért ez nem teljesen igaz, mert még itt is lehet nagyon sok mindent ellenőrizni, de csak akkor, ha mélyreható részleteket is megoszt valaki.
Van aki megteszi, van aki nem.
Azért az sok mindent elárult, hogy lehazugoztak egy embert, aki még a születésnapja dátumát is megosztotta és további részleteket is megosztott, ami visszaellenőrizhető.
Éppen ezért elvárhatja ő is, hogy ha annyira vádolják, akkor vagy bizonyítsák be, hogy nincs igaza, vagy pedig a másik fél is legalább olyan részleteket osszon meg, amit ő.
Persze a másik fél majd eldönti, hogy akarja vagy nem megosztani ezeket a részleteket, hiszen nem kötelező.
De ha valóban erről van szó, akkor próbáljon valóban olyan részletekkel előállni, ami hihetővé teszi a történetet.
Példaul itt van DanielT számlája amit belinkelt.
Egyértelmüen nem hihető, hogy két számla után amin még csak a neve sem szerepel, elhigyjék az ővé, főleg amikor több tucat játéka van állítólag. Amikor pedig ez megtörténik, akkor ne paraszt módon az legyen a reakció, hogy hazudsz, mert te biztos hazudsz. Erre irtam, hogy úgy tünik az emberek, magukból indulnak ki, tűl sokat hazudnak és már másnak sem akarnak hinni. Na de azért az elég meglephette a ovisokat szerintem, hogy olyan dolgok derültek ki, amiket már nagyon nehéz kitalálni és igaznak minősültek.
Nagy koppanás lehetett.
-
#5336 Najó. Ezen a szinten már unalmas. -
Skyline #5335 A pirostubusos RAID MAX az ilyen légyhentelős fps? -
#5334 Miben nincs? -
#5333 Látod ez is az internet sajátosága hogy téged ezzel a vita kézségel itt megtürnek. -
#5332 "Elfogytak az érvek, kell egy személyeskedés, hogy csakazért se legyen igaza a másik oldalnak. Nagyon átlátszó...."
Értem. Na akkor miben is van igaza a "másik oldalnak"? -
#5331 Az a gond, hogy tökmind1, igazat mond-e valaki. Ugyanis ebben a vitában mindenki által ellenőrizhető tények vannak. Azaz, mennyi egy játék, mennyi egy konzol, mennyi egy PC-s alkatrész, mik az eladások, mi hogyan, miért működik.
Ha azt mondom, 5 forintért veszem a játékokat, mert egy ismerős..... Mindenki körberöhög, joggal. A többi meg nem számít. Hogy ki warezol, ki nem, megint marhaság. Ott van pl az, hogy egyre több játékon van szinkron. PC-s játékon. Ergo, fogynak. Itthon is. Egyébként nem érné meg...
Ez nem szavahihetőségi vita, egyszerű kötekedés, DanielT részéről. A stílusán is látszik. Elfogytak az érvek, kell egy személyeskedés, hogy csakazért se legyen igaza a másik oldalnak. Nagyon átlátszó.... -
#5330 "Erre vice ö meg számla nélkül nem hiszi hogy a másik vette és nem lopta a játékot ,ez is korekt mert mindenenek az eredetiségét csak a számlával lehet igazolni."
Elmebeteg vagy. -
#5329 Én reggel óta követem ezt a szappanopárát és sokáig én se értetem min vitáznak de talán most már kapisgálom a lényeg a szavahihetöség.
Az egyik fél elvárja ha beszúr egy képet azt automatikusan higyje el mindenki hogy nála készült ,pedig ez egy kép után nem lehet.
Erre vice ö meg számla nélkül nem hiszi hogy a másik vette és nem lopta a játékot ,ez is korekt mert mindenenek az eredetiségét csak a számlával lehet igazolni.
Ismeretlen emberek várják el egymástól hogy csak egy bemondásra elhigyje a másik hogy igazat mond.
Ez interneten totál nem müködik a bizonyitás meg nehézkes.
Ördögi kör senkinek és mindenkinek igaza van. -
#5328 Emiatt flame vagy veszekedés és nem vita. De mondjuk a kép kérdése számomra nem a pcvskonzol flame kérdéskörébe tartozik továbbra sem. -
sirpalee #5327 Ha nem lennének ilyen idősek még megérteném... -
rumkola #5326 :DDD ez igaz -
#5325 A vicces az, hogy 30 és 40 éves emberek veszekednek azon, hogy ki a nagyobb kocka és kinek van nagyobb e-penise... -
rumkola #5324 hülye kockafejű tinigyerekek vagdalkoznak az idiótaságaikkal
:)
-
#5323 Strawmant mindig szívesen használ mindkét oldal ebben a vitában érvelési technikaként ami undorító. ahelyett, hogy mindenki elfogadná a másik álláspontját és nem eliminálni akarnák egymást az oldalak hanem beszélni.
kicsit olyan ez mint a mai magyar politika. csak végletekben tudnak sokan gondolkodni. -
#5322 360 verzió fillérekért
Amit nálam láttál az Pc-s verzió, egy barátomnak vettem. -
#5321 Engem is érdekelt olcsón átvenném majd :) Apropó van benne magyar felirat? -
#5320 Vannak dolgok amit egyszerűen meg kell tenned, ott nincs másik lehetőséged, ez is egy ilyen helyzet, az hoy van aki PCvsKonzol párviadalt lát a dologban, annak torz a szemüvege! Otvv valóban van két oldal, itt nics... Egy kétes embert védtek fölöslegesen, hiszen csak saját maga tudja önmagát igazolni. Amúgy ha mindenáron oldalakra akarod generálni a problémát akkor tessék: NemWarezolós-vs-ÁlNemWarezolósAkiValójábanWarezolCsakTagadja, Te akkor most az utóbbi oldalára állsz? Ha warezol legalább ismerje be, sokan nem tekintik szégyennek, és különbenis szarban van az ország, meg nem EU-sok a fizetések, meg az vesz játékot aki kőgazdag vagy hülye, stb... -
#5319 ughhh.. hogy tudtad a lost játékot megrendelni... -
#5318 A számlás balfaszoknak. Tessék, néhány visszaigazolás.
Ez meg egy előrendelés, pénteken jön meg, mielőtt kidobom a SZÁMLÁT lefotózóm nektek. Idióták.
-
#5317 Jahh a raidet a marketingmajomnak szántam:) -
sirpalee #5316 Ha már van egy oldal, és szembehelyezkedik vele valaki, az már másik oldalnak számít nem? Na jó, erről tényleg ne vitatkozzunk :) mert egyre nagyobb itt a flamelés. De ahogy látom a "kuss. képet." társaság kezdi feladni. Nem baj vissza lehet térni a rendes témához. -
#5315 bocsesz, hogy kicsik a képek a telefon csak ennyire képes.
-
#5314 Szerintem rosszul látod, itt nincs két oldal. Csak egy van, ha vki állít vmit akkor igazolja, ha meg nem akkor tolja el a biciglit.
Számos pártatlan ember képes volt a gyűjteményéről igazoló fotókat berakni csak azért, hogy Jakuza nehogy egyedül érezze magát, és csak dac miatt ne rakjon be képet, de sajnos ez messsze nem dacnak tűnik.
-
#5313 Flém,személyeskedés,stb.... OFF
Aki nem érti viselje a következményeket.
+fav a topik 1 ideig... -
#5312 Ne is foglalkozz veluk, ugyanolyan az ervrendszeruk, mint ez.
Teljesen egyoldalu, de ha valaki meg bizonyit is, akkor sem tudjak elfogadni, ugy, hogy ok meg semmit nem tettek az asztalra duman kivul.
Tudod ez a tipikus Mekk mester esete, aki mondja igy kellene, meg ugy kellene, de amikor nekik kellene tenni valamit, akkor mar nem is ugy mukodik az egesz.
Sebaj, meg mindig varom a szamlas kepeket es majd kapnak akkor kepet. -
#5311 #4951 te jössz -
#5310 :D:D:D:D:D:D
Ez tetszetttttt...
Sose értettem, hogy egy ember miért hazudik lényegtelen dolgokról. Kell egy fórum císort tartalmazó monitor elé lerakni egy pár dekás dobozt, ebben mi a faxom bonyolult dolog van. Ehez a számlás baromsághoz meg még én vagyonosodási igazolást is csatolnék a szívem szerint. Vagy egy C kategóriás NB-s ellenőrzést. Vagy mondjuk, csekkeket a közüzemi számláidról egy évre visszamenőleg. Meg még rengeteg ötletem lenne. -
#5309 elég lesz már ebből? a kedves konzolos kollegák igazán hazatérhetnének már a leáldozott topikba, puffogjatok ott, és hagyjátok békén a pécéseket. senki nem kért a térítésből.
Jakuza-val meg ha nagyon akarjátok, akkor rendezzétek le priviben. -
#5308 Te vagy akitől még nagy pofán kivűl semmit nem láttunk. Virits vagy kussolj. -
#5307 nyomasd még alázz kérlek! -
#5306 Tőled még semmit sem láttunk, de követelőzni azt tudsz:) mutass példát! játékokat és számlákat! -
#5305 TE mirol beszelsz te szanalom fajanko ? En bizonyitottam veled ellentetben, vagy DanieltT-vel ellentetben.
De amikor mar arrol volt szo, hogy mutass te valamit, szamlat stb, akkor mar az jott, hogy nincs.
Hat persze hogy nincs, mivel lopjatok a jatekot, vagy nem fizettek adot a jatek utan, es meg nektek all feljebb, amikor hazudioztok, loptok csaltok.
Ugyankerem szanalmasan nevetseges az egesz ervelesed, hogy mutass fotot, de csak te, es hazudsz ha nem teszed, mert ilyen kondiciok mellett csak egy oldalu modon tegye valaki csak abban vagytok benne.
Mondom oreg en szamlakat is tudok linkelni, nem egyet, ha 50 jatekom van hanem ugyanannyit.
Te es a kis majom haverod mit tud felmutatni ? Semmit , csak egy hozzaszolast, hogy idezem "Számlát nem tudok mutatni róla, mert kidobtam"
PErsze en nem mondom, hogy hazudik, kidobhatta. PEdig nem is volt szamlaja rola sose. :D -
#5304 Hát ide jutotunk elfogytak az érveid jön a szánalmas személyeskedés.
A vádat csak ugy tudod háritani ha van számlád és pont te vagy a sötét ha ezt nem tudod elfogadni.
Jakuza ugyszintén csak ugy tud bizonyitani ha csillag alakban körberakja a játékait és lefényképezi.
Addig mindketten csak feleslegesen fosátok a szót.
" Semmitől nincsenek meg a számláim, mindent kidobálok, tévé, mosógép, satöbbi. Félelmetesen buta vagy. " - gondolom ezekel az elemi fontos dolgokal a szüleid foglalkoznak ,mert nekem évekre visszamenöleg vannak számláim. -
#5303 Talán nem ebből kellene kiindulni... akik beraktak képeket róluk tudom hogy az övék, ők is tudják rólam h az enyém, ez igy működik, de nem is ebből kellene kiindulni, hanem ha valamit állítasz már peg Jakuza állította h neki mik vannak akkor azt képpel alá tudja támasztani... ezt nem tette, szóval hauzdott. -
sirpalee #5302 Igen előtte kellett volna rakni, ha NORMÁLIS stílusban folyt volna a vita, megtette volna. De nem folyt normális mederben. Ha neked támadnak ilyen stílusban hogy kuss. képet. Ki az aki reagált volna? Senki.
Most vagy lenyugodtok, és normális mederbe terelődik a vita, vagy megy a szardobálás 1 napon keresztül még, aztán mindenki megy "haza" és szó lehet értelmesen arról amiről kéne szólnia a topicnak...