17438
-
#5381 Gözöm nincs miért nekem cimzed ezt a hsz én minkét félen reggel ota röhögök , talán olvass vissza. -
#5380 Aki tudna számlát mutatni, már rég megmutatta volna, vagy már meg is mutatta.
DanielT ezen felül úgy emlékszem, felajánlotta, hogy átrendezi a gyűjteményét egy általatok kért alakzatba. Kértetek valamilyen alakzatot?
-
#5379 Így igaz. De a bizonyítéknak kapcsolódnia kell a témához nem?
Ezért készül a kp úgy hogy látszik a topic fejléc bejelntkezve. ezzel senkit nem érdekel senki valós személyazonossága ellenben a virtuális igazolva lesz valamennyire.
Hinni meg a templomban kell. aki a mai világban az interneten szavahihetőségre bízza magát gyorsan át lesz baszva... -
#5378 Totál rosszul látod pont hogy a szavahihetöségröl szól az egész.
Egyik fél sem hisz a másiknak bizonyiték nélkül. -
#5377 Amúgy meg, srácok, ha már így összehasonlítgatjátok a gyűjteményeiteket, a farkatokat vajon mikor fogjátok összemérni?! Kinek hosszabb, vastagabb, stb...? Szerintem legalább annyira értelmes elfoglaltság volna, mint képeket közölni a játékaitokról...
De ti tudjátok... -
#5376 jolvan hagyjad!
meg mindig nem fogja fel, hogy tenyleg nincs koze a szemelyinek a szajbatekert guglis kepehez :D
berak egy szajbatepett kozeli kepet a megnevezett jatekokrol es nincs mirol vitazni! Jakuza igy nyert... a ketkedok meg elkussolnak! ENNYI!
ha kell nevezettek meg melyik resirol csinaljak kozelebbi kepet... 2 perc es megvan... ennyi -.- marha bonyolult! -
#5375 Errol beszelek, allandoan a nagy semmit hangoztatjak semmit nem cafoltak en meg bizonygassak a sok szanalomnak, akik mast nem tudnak egy emberrol mondani, mint hazudsz.
Megyek is Evezni az szorakoztatobb.
A Szemelyi kep pedig most torlesre kerul. -
#5374 Az alap témához semmi köze a szavahihetőségnek.
Ezért mondom, hogy Szalmabáb amit csinálnak.
A szavahihetőségről beszél azért, hogy alátámassza azt, hogy ő nem hazudhat. ennyi erővel, ha egyszer hazugságon kapják akkor már soha nem is mondhat igazat?? -
#5373 "(diszklémer: meg mindig feltetelezes es elmeleti jatek!)"
minek kell nekem rontanod ember?
MINDIG ODAIRTAM A SZAJBATEKERT HÁESZEIMHEZ, HOGY NEM GYANUSITALAK SEMMIVEL, csak eljatszok az elmelettel, hogyha alapon! (hogy megertse UUUU is, hogy mirol beszelek)
-.-
igen valszin te vagy az! es? period.
de tudod mit? eddig komolyan semleges voltam! mostmar azert is atallok Danielek oldalara(LOL OVODA :D)
es ez az egesz szemelyi+iwiwes balhe mit bizonyit? hogy te vagy Toth Csaba? EEES??? aki keresett guglirol egy kepet es felrakta a tarhelyere, hogy eredetik a jatekai?
hmmm? -
#5372 mi lett hirtelen ez a nálatok??
Életemben nem volt konzolom. Max egy Tetris.
Viszont amit állítasz nem támasztja alá a másik állításod. azegész vita nem lett volna ha bizonyítva az első állításod bedobsz egy képet a két kicseszett unrealdobozról.
Csak azért lett vita mert tereltél és elkezdtél itt dobálózni a bátyáddal amihez senkinek semmi köze..
A nyomorék személyi képedet meg vedd ki, mert senkinek semmi köze hozzá. -
sirpalee #5371 Itt már rég nem erről szól a vita, hanem a szavahihetőségről. És ebben egyelőre yakuza vezet :) . -
#5370 szimplán egy raktár vagy gyűjtő az illető. -
#5369 Kussolj mar el, nem hozzad szoltam, hanem mas allitasat cafoltam, akik hazugnak neveztek meg ebben is.
Nalatok minden kitalacio, szerintem magatokba lehet nezni, ugy igaz ez is mint minden mas kep meg adat amit eddig belinkeltem, ha tetszik nektek ha nem.
Lehet tovabb cafolni feleslegesen es egetni magatokat. -
#5368 Ijesztő. Azt hiszem nem szeretnék egy ennyire addikt emberrel barátkozni. (A képen látható játékok gazdájára gondolok.) -
#5367 DE KIT ÉRDEKEL a SZEMÉLYID KÉPE?
SEMMI KÖZE A KIBASZOTT Szobához amiről képet csináltál (vagy állítod, hogy csináltál)!! -
#5366 Mar megint mekkorat koppantal. Egy szemelyit is csinaltattam magamnak mi te szanalom, tezisgyartogato, meg egy kanadaban elo testvert mi ?
10 percig lathato a szemelyim kepe azt lehet ujraertekelni megint, hogy kinek volt igaza.
-
#5365 tudod te mi az a straw man??
"A straw man argument is an informal fallacy based on misrepresentation of an opponent's position.[1] To "set up a straw man," one describes a position that superficially resembles an opponent's actual view, yet is easier to refute, then attributes that position to the opponent. For example, someone might deliberately overstate the opponent's position.[1] While a straw man argument may work as a rhetorical technique—and succeed in persuading people—it carries little or no real evidential weight, since the opponent's actual argument has not been refuted" by wiki -
#5364 egy bizonyítatlan állításra mindegy mit építesz. az csak hipotézis marad.
Az alap feltevés az hogy az adott polc az övé. EZT NEM támasztja alá.
Ezen állítás megtámogatására hozta fel a többi dolgot ami igaz. csak éppen a polchoz semmilyen közük nincs. -
#5363 najo inkabb hagyjuk... a srac menthetetlen, de tenyleg :DDDDDdd
amugy tenyleg toplistas^^
/ignore him
(ugysem fogom birni :D)
-
#5362 A lényeg " Mindenki hazudik. - Dr House " -
#5361 Aa egész azon az alapokon nyugszik, tehát a az egyik hazugságtól az egész elmélet összerogyna mint egy kártyavár.
Ezért nincs igazad, egyáltalán ebben a kérdésben. Az egyik tett a másik következménye és az egész magyarázat is erre épült, ha valaki elolvassa az első hozzászólástól.
Csak azt hallottad, hazudsz,hazudsz hazudsz és egymás után megdöltek a tézisek, ami csak egyet bizonyíthat, aki ezekre az állításokra azt mondta hamis, az nagy bakot lőtt.
Pont amit te csinálsz , meg a téziseket gyártók, az a Strawman. -
#5360 Lassan 10 éve vagyok itt a fórumon, de ekkora kibaszott kretén ökröt nem tudom mikor láttam utoljára. És nincs egyedül! Idecsődült a sok kis pöcs védeni meg támogatni egymást... eszméletlen. -
#5359 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd -
#5358 TE KOMOLYAN NEMERTED AAAAAAA ez keeesz :D
(diszklémer: meg mindig feltetelezes es elmeleti jatek!)
milyen 20 masodperc te szerencsetlen!!! nezd mar vissza a kommenteket, hogy mennyi ido telt el a kepberakas es kimagyarazo szoveg kozott...
MIT KELLETT KITALALNIA AZ IWIWEN? JEZUSOM! :D
menj mar fel iwiwre es KERESS RA amerikai meg kanadai 40-46 eves ferfi emberekre... SOKAT FOGSZ talalni elarulom! es olyat is fogsz talalni akinek valoszinu a testvere(kis korkulonbsegu) is ott van a kapcsok kozott!!!
FOGD MAR FEL konyorgom! JEZUSOM :D
.
.
.
nah talaltal?
o TALALT(NEM KITALALT!) 1 edzot "maganak" ENNYI SEMMI TOBB ES UTANA IRTA BE AZT A SZAJBATEKERT HSZT, hogy jo legyen... ENNYI!
>>>>>>>>>>>>>DE HA EZ IGAZ!!!!!!<<<<<<<<<<<<<
akkor sem bizonyitja a kepet! FOGD MAR FEL, KONYORGOM!
omg! :D -
#5357 lol -
#5356 Tudod Lái, majd másfél évig vegás voltam keményen, de szerencsére leálltam. Mosmá rendes ember vagyok, eszem deglett állatokat és így a kutyáim is jobban elfogadnak, hiszen a főnök nem legelhet-e! -
sirpalee #5355 Miért nem lehet egy játékból több példánya? (egyik ismerősömnek 11 legális Starcraft-ja van!).
Magyar nyelvű, normális játékfejlesztésről szóló könyv nincsen. Egyet próbált írni carlos (alias nyisztor karcsi), de az egy ikompetens barom. (semmihez sem ért) -
#5354 Jó ez a számlás dolog amúgy. A konzolos szekcióban már írtjuk, sőt lassan kiírtjuk a warez-t, viszont itt a KÖVETKEZŐ SZINT! Aki nem tud hiteles számlát linkelni bármelyik játékról amiről csak említést tesz, avagy hozzászól a topic-jában, azt AZONNAL PERMBANra tesszük. Hallelujja!
Megyek hozzá is fogok a megvalósításhoz! Szentkereszteshadjárat V2.0 The Last Stand! Az APEH és az ÁVH támogatásával. -
#5353 Ráadásul a te elméleted közvetlenül nem bizonyít semmit az inkriminált képről csak azt, hogy igazat mondott arról, hogy van egy Kanadai válogatottat edző testvére akitől kap cumókat. De ez nem bizonyítja, hogy másban is igazat mondott.
Az hogy valaki igazat mond A-ban nem biztosítja, hogy B témában is igazat mond. -
#5352 Nem. kitalálta, hogy a kép az ő lakásán készült.
Pont. a többi igaz. -
#5351 még mindig nem érted.
NINCS KAPCSOLAT a kép és a MESE között!!!
MI a francért van egy 45 éves ember polca tele játékokkal (némelyikből 5 példánnyal vagy 3-al vagy 4-el) JÁTÉKfejlesztésről írt angol könyvekkel.
ennyi.
Ez olyan mintha én betennék ide egy bikinis képet egy csajról aki döglesztően néz ki azt mondom, hogy a barátnőm erre mindenki kérné, hogy más képeket is csináljak róluk erre elkezdenék hadoválni, hogy nem itt ismertem meg hanem máshol és nem tudok kéepekt mutatni.... -
#5350 Mondom ne kombinálj, mert felesleges.
Akkora marhaságokat beszélsz, hogy na.
Kitalált egy Kanadait magának az Iwiwen, és kitalálta, csak úgy hogy a kanadai vizilabdaválogatott másodedzője, ami sehol nincs megjegyezve, majd a két életkor is egyezik. Ráadásul ezt kb 20 másodperc alatt kitervelte és létrehozta. Te tényleg ennyire erőltetni akarod a hülyeséget?
-
#5349 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
megforditja :DDDDDDDDDDDDDDDd
najo akkor levezetem, mert latom nem erted!
(tegyuk fel alapon tovabbra is!)
-berakott nagy nehezen egy guglis kepet amit feltoltott a sajat tarhelyere
-erre jott a ketkedes, hogy sok az angol nyelvu konyv megbizbasz
-ha felmesz iwiwre es beirod az osszetett keresobe, hogy amcsi vagy kanadai lakhely, eletkort meg belovod 40 es 45-46 koze kidobal rengeteg emberket (nem nehez addig keresgelni amig talalsz egy embert akinek van egy eletkorban kozeli testvere... huuuu hat van jopar... oke calgary-edzo-van tesoja ez jo lesz, ez hiheto!)
-miutan talalt egy embert aki calgaryban el, hozzzafuzte a tobbi meset(edzo-nagyteso tok jol hangzik!)
-ES UTANA IRTA IDE A TOPIKBA AZ ELETKORT, HOGY KANADA stbstb...
-es a legnagyobb poen: hogy megha igaz is, hogy tenyleg o" az aki iwiwen van! a belinkelt kepet akkor sem igazolta... max nekunk mint ismeretlennek ugymond felfedte magat, hogy a nagy Jakuza mester ki is valojaban az eletben! ;)
ez ennyire nehez? miert kell megforditani? ;)
-
#5348 MIvel nem olvastam végig, erről a Kanadai kapcsolatot bizonyító dologról nem is tudtam. Elég cinkes ez így a kedves kétkedőknek, pláne, hogy olyan fotót rakott be DanielT, amit szerintem 2 perc alatt ki lehet guglizni....
Nagy pofáraesés ez....
Látszik, nem értelmes vitát akarnak folytatni egyesek, mindössze kötekedni akarnak. Ráadásul olyan dologban, aminek értelme sincs, ugyanis a fórum témálya továbbra sem követelne személyes bizonyítékokat, hiszen mindenki által hozzáférhető adatokról van szó.
És akkor csodálkoznak a konzolosok, miért nem akarnak a PC-sek abba a táborba tartozni.... -
#5347 hát ez már kezd nagyon unalmassá válni... sőt már az is -
#5346 Nagyon sántit minden elméleted, ugyanis olyan adatokat adott meg már a vita elején, amit hasraütve nem lehet.
Utána pedig létrehozni egy kanadai Magyar edzőt aki pont Calgaryban lakik, megegyezik a születési éve hovatovább, még a nevük is stimmel, ráadásuul a születésnap is amiről beszél szintén egyezik, egyszerüen nem lehetséges.
Persze te itt a körmönfont összeeskűvés elméletedet gyárthatod, de például annak, hogy látatlanba tudja valaki, hogy hogy hívják a kanadai másodedzőt, aki történetesen mit adj isten Magyar Kanadában, amire 0,000001% esély van már eleve, milyen születési dátummal rendelkezik és ráadásul, még testvére is az illetőnek, akit ha kitalálna szintén elég érdekes lenne, hogy megegyezzen a születési dátum amit megadott, semmi esélye.
Szóval aki hazugnak nevezte az hibázott. Hiszen már tegnap csak a születésnappal kapcsolatban hazugsággal vádolták, vagy a nem létező kanadai testvérrel, igy kellett volna utólag felépítenie egy nem létező dolgot, ami képtelenség.
Szóval kár ezen a vonalon próbálkoznod, mert nem sok eséllyel tudod cáfolni.
-
#5345 oke! jatsszunk el az elmelettel!
hogyha ennyire nem bizunk egymasban style van, akkor Jakuza siman kinezhette iwiwen a sztorija melle, hogy fedezze az esetleges kamu kanadai verziojat... felkereste a kanadai edzot(ugye egy edzo neve nyilvanos) es kikopizta hozza az evszamokat stbstb... haverjat megkerte, hogy jojjon be kommentelni, hogy igen "ot ismerem"... ennyi! (te meg terdreborultal! :D)
de ennyi erovel az en accountomat meg odaadtam egy haveromnak aki tegye mar ki az osszes resident evilt es fotozza le alapon, mert ugye nekem sem szabad elhinni, hogy megvannak a jatekok full eredetibe...
so"t! najo inkabb nem folytatom...
-.-
a tobbit rad bizom! itt tenyleg akkor hinnek el a ketkedok, ha tudna egy ujabb fotot kesziteni... (de meg ebbe is bele lehetne kotni szvsz! mint az en vagy a tobbiek esete ->feltetelezett account odaadas):D)
ego ertelmetlen ez az egesz! Bucserrel ertek most 1et! Straw man elv vanik! ennyi! ;) -
#5344 Mármint mi a faszság ? Az hogy bárki azt hisz el, amit akar az inteneten, egy névtelen kép alapján ?
Vagy az, hogy feljogositsa arra, ha nem hisz a masiknak, hogy hazugnak nevezze.
Esetleg az hogy bizonytékokat követeljen, bárkitől is akihez semmi köze ?
Ne viccelödjünk. Éppen ezért irtam le, hogy ilyen erővel DanielT vagy a többi idióta, aki ezt az elvet vallja, akkor ha a másik oldalon állnának másnak miért kellene bárkinek is hinni nekik ?
Hiszen akkor rájuk lehet azonnal egy kétes fotó alapján sütni a hazug bélyeget, csakhogy kultúremberek között ez máshogy működik.
Ezzel akarsz ellentétest állítani most. -
#5343 bocs de ez faszság. Pedig én aztán kúrvára nem bírom DT-t... -
#5342 Szánalmas idióta.