A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De ha meghátrálsz az nem vet jó fényt a magasabb rendü konzolos társadalomra<#nyes>#nyes>
Marhasag allitani, hogy nem igy van dollar milliok, milliardok cserelnek gazdat, a kov generacios technologiai valtas tamogatasa miatt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Mondjuk olvasni nem ártana.
Ugyebár a Microsoft entertainment divíziója összességében még bõven veszteséges, és a Sony-nál is át kellene fordulni az év végén nyereségbe, ha nem akarnák a tizenegynéhány éves konzolpiacon való szereplésüket összességében nullszaldó alá vinni. Persze a Nintendo mindne évben kaszál, igen, még a GC idejében is pozitív mérleggel zárta az összes évet.
Es ugye kismillio dolgot nem szamolnak bele az osszesitesekbe.
A neten veheto jatekok nincsenek benne, a shareware es hasonlo termekek szinten nincsenek benne, az MMO elofizetoi vagy az ingyenes MMOk itemmail vasarloi szinten nem szerepelnek a bevetelekben.
A bundle termekek a VGAknal szinten nincsenek benne, amiket a hardware gyartok fizetnek a jatekkeszitoknek es sorolhatnam a tobbnel tobb elterest, amit a statisztikakban altalaban sose szerepeltetnek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A GPU-t amúgy is majdnem nagyságrenddel gyorsabban cserélõdik (gépestûl), mint a konzol generáció, de akkor sem függ össze a kettõ.
😄
Csúnya, hogy ez így mûködik, de itt annyi pénz van emberek, hogy sosem engedik meghalni. Még a mértéktelen warez is belefér. Bõven.
fotográfik kolomp edisön :D
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tényleg sok van pénz van benne, de az feltételezni, hogy az összes PC-s játékot néhány hardvergyártó meg tudná finanszírozni, elég erõs. És a jelen valóságát nem tükrözi, tehát nem több egy jövõre kivetített feltételezésnél.
Nekem a fõ érvem a PC mellett, az az alt+tab. Imádom. A legjobb fícsör amit valaha kitaláltak. Pillanatok leforgása alatt válthatok tevékenységet, játékból kijöhetek fórumba lelkendezni, szitkozódni, kérdezni, aztán még egy pillanat, és megy tovább a hent. Multiplayer alatt tudok futtatni winampot vagy használhatok valami frankó VoIP cuccost. Ha épp megunom azt amit játszom, felmegyek csõre hülye videokat nézni, vagy kongragate-re flashjáccani.. Rengeteg lehetõség van, és mindez csak a csuklómozgásomat igényli.. /rossz az aki rosszra gondol:C / Sztem jó feeling.. <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Évente 2-3 jó cím, de azokban sincs olyan egetrengetõ újdonság.
2008 elso negyedeves adat szamaival jatszadozzal csak el.
VGA chart 2008 Q1
Total shipments for the quarter were 94.4 million units
Szoval ne beszeljfelre mert nagyon nem vagy kepben, hiszen nem a 6 vagy 8 ev alatti eladasrol beszelunk, hanem negyedeves intervallumokrol.
Negyed ev alatt tobbszoroset adjak el. Akkor mennyi lehet ez a tetel 6-8 ev alatt, nem beszelve arrol, hogy ez csak egy tetel.
Hol vannak az észérveid a mondandom lényegét illetöen ,vagy esetleg nincsenek<#ravasz1>#ravasz1>
Én már csak a Sacred 2, NWN2 3.kieg, Disciples 3, Dragon Age, Diablo 3, meg hasonlókban bízhatom. (talán)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És nem aprópénz az tuti.
Amire költeni kell az a fejlesztés. Az elsõ chip legyártása 1 milliárd dollár, az összes többié 1 cent.
Egy VGA szerintem 10K sincs (vas és homok 😄), mégis 50K-ért simán eladható.
Ez egy nagyon szép eredmény, de az is látszik, hogy ennek közel fele az MMO-k havidíjaiból folyik be. Én azért bízom benne, hogy a PC jövõben sem csak MMO-platform marad rétegjátékokkal és garázsprojektekkel megbutítva, ezek a számok önmagában biztatóbbak (pláne látni, hogy a retail eladásokat bevételét közel megduplázza digital download), de okosabbak lennénk, ha rendszeresen kapnánk részletesebb adatokat, nem titkolnák a - nehezebben mérhetõ - PC-s eladásokat, bevételeket.
Witcher - jó, de szeretnék portolni konzolra is (rájöttek a srácok, abban van a biznic)
CoH kieg - köhhh
Crysis - tudjukmiez
Blaksite - multi
NWN 2 kieg - ez JÓ, nekem is megvolt/van
GoW - multi (több év késéssel jött pécére)
Jericho - multi
World in conflict - ez nekem nem jött be, de jó
Stranglehold - multi
Bioshock - multi
Jade Empire - (több év késéssel jött PC-re, ez még XBOX1!!! játék volt anno)
Command and Conquer 3: Tiberium Wars - multi
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl - kösz, de kösz nem, tököm ki volt tõle már a vonatdepónál (bughalom)
Amíg Carmack és a Blizzard PC-re fejleszt, addig a PC mint játékplatform halhatatlan.
:ÐÐÐ
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Witcher
CoH kieg
Crysis
Blaksite
NWN 2 kieg
GoW
Jericho
World in conflict
Stranglehold
Bioshock
Jade Empire
Command and Conquer 3: Tiberium Wars
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
Ez a tavalyi számomra érdekes felhozatal pc-re / ennyi idén és jövöre is lesz / ezért én azt mondom nem hanyatlik.
Szerintem de ezt már írtam az olyanok mint te már egyszerüen totális kockák ha ennyi játék nem elég egy évre nekik.
Nekem egyszerüen nincs okom átálni konzolra mert nem látom az általad szajkozott hanyatlást ,hat-hét évvel ezelött is kb ennyi játékot játszotam ki egy évbe ennyit a TÉNNYEK-röl.
Ugye PC software business 10,7 milliárd teljes console biznisz 12 milliárd hardverek nélkül.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha szerinted hülyeségeket írok, írjál TE okosakat, ne engem pocskondiázz. Azt hiszem elég türelmes voltam (meg is dorgáltak emiatt) még a magad fajta véglénnyel is...EDDIG!
NE TOVÁBB! Szóltam! Zizzenj le rólam bazki, mert KIZÁRÓLAG személyeskedéssel nem jutsz itt messzire. Nem tudom mit akarsz elérni (nem is érdekel), de nem fog menni. Ha annyira elnyomásellenességi mániád van, mennyé Tibetbe és ott álljál valamelyik kínai kivégzõosztag elé a szabadság nevében, ne engem baszogass!
Vedd ki végre az orrod a seggembõl és élj saját önálló életet! Súgok: Nem én vagyok a fõellenség a 3. szintrõl a DOOM-ban...