17438
-
[agreed] -
#5420 Nekem a Spore nem tetszik. Láttam, annyi elég is volt. Valahogy a Sims-eket sem szerettem. A Sim City-t meg már a 3000-nél meguntam. :) -
#5419 Egyszerűen azért van így, mert Carmack már évek óta mondta, hogy ő mennyire szereti a Box hátterét. Nem az a fajta, aki eladja magát. Csak hű a szavához. Ezt tisztelem benne. Jó lesz a Rage, tök mindegy, mi az elsődleges platformja. Akkor sírhatna csak a szánk, ha only-box lenne. ;) -
#5418 Spore-t pedig istenittik.
Bar nem mindenkinek jon be az ilyen mufaj. Majd kiderul milyen lesz a King's Bounty vagy a Fallout 3 -
#5417 mármint san andreas, nem vice city -
#5416 hááát, mostanában egyre-inkább arra jutok, hogy nincs...
van egy, azaz egy darab cég, aki értékelhető játékokat ad ki, a Blizzard.
A többi, akiket régen szerettem, azok mind mind elbaszták
gothic1-gothic 3
simcity - spore
settlers 2 - settlers 5 (vagy melyik a legújabb)
gta 3 - gta vice city
ezek mind epic failek az én szememben : ( -
#5415 IGEN MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!444
(ha ezt akarod hallani egy altalanos nem feled celzott levezetesbol, akkor igen MEG!)
btw! HOL A KEP? -
#5414 Kár erőltetni, még most sem ismeri be a tévedését csak terel.
Annyit kellene csak leirnia, hogy igen hülyeség volt az elképzelésem, nem felelt meg a valóságnak.
Dehát erre is alkalmatlanok. -
#5413 Ne terelj, megbukott vagy sem ? -
#5412 az elmeletem meg mindig nem bukott meg! hisz ha eszrevetted VOLNA, akkor mindent "mivanha" stilusban irtam! a retardalt haverodnak irtam vissza folyamatosan, hogy megertse, hogy ezt is meg lehet csinalni ;)
JANEM! AZ BURKOLT TAMADAS!!4444444444444
tehat igen megbukott, te nyertel! ugy is ezt akarod "hallani" hat en megadom neked! (LOLszanalom 1.3beta5)!
amugy ne retestesztazzal, mert nalad mar legalabb 600 meteres... hol a kep a kozelebbi ánrííílekrol?
-
#5411 Ne huzzuk a retestesztat, az elmeleted a marhasagrol megbukott vagy sem ?
-
#5410 en aztan nem estem el semmin...
mindig elore leirtam, hogy felteteles modban jatszom(azt hittem egyertelmu, hogyha elore kozlom, hogy elmelet azzal NEM SERTELEK MEG! HAt tevedtem!), az hogy te jo magyar modjara egybol TAMADASNAK veszed az elore lekotott "mivanha" stylet azon meg mar nem lepodom meg ;)
(amugy a kephez meg mindig nincs koze!) -
#5409 Akkor azt minek nevezed hogy az xfos lett a fö fejlesztési platform a rageban ? -
#5408 Netről vásárolok. Ruhákat is. Se idő, se kedv a boltba járogatáshoz. Még valami...? ;DDD -
#5407 Nem is fekszik le senkinek. :) -
#5406 Aham, a felteteles mondatszerkezetet meg en fogom kitalalni nem ?
A mondatokat amiket irt kijelento mod. Nem azt irta, hogy talalhatott volna kanadai edzot, hanem talalt. Nagy kulonbseg. Raadasul jol be is egett, mert itt probalkozott jo hosszu ideig, hogy megmagyarazza azt amirol fingja nem volt.
Ez volt a csuszos banahej, amin csunyan pofara esett. -
#5405 Ja értem. Köszönöm a felvilágosítást. -
#5404 Nekem az egészbe carmack fáj a legjobban azt gondoltam hogy ö sose fekszik le a microfosnak sajnos tévedtem. -
#5403 A megatextura lényege, hogy le van tárolva a teljes egyedi mintázat egy nagyon nagy (mega)texturába. Ez sok háttértárat igényel, de a hírrel ellentétben nem nyirbálnak semmit a játékon, csak 5 helyszínt egybeolvaszottak 2 nagy területté, ami Xboxon 2 dvdnek felel meg.
-
#5402 Igen, ezt értem, de nem arról volt szó, hogy nem is kell majd nekik hely, hisz konkrétan nem is lesz olyan, hogy textúra? Vagy csak rosszul emlékszem? -
#5401 Nem. Arról volt eddig szó, hogy az Xobox sima DVD-jének kapacitása nem elég a textúráknak. Milyen textúráknak!? Én arról beszélek, hogy a Tech5 nagy dobásásának éppen a végtelen felbontású és mennyiségű textúrát szánták. Hisz nem is lett volna külön olyan file. Mindent kiszámoltak volna, egyenletek segítségével. Érted? -
#5400 ENNYI!
KOSZONOM! -
Cat 02 #5399 Nem a kiszámítással van a baj, hanem a tárhellyel. -
#5398 "oke! jatsszunk el az elmelettel!" igy kezdte az egészet de ne zavarjon -
#5397 Pont ez az hogy a pc-én képes lenne rá dehát ugye a pénz beszél és a gagyi xfos-hoz muszáj alkalmazkodni. -
#5396 Te komolyan nem vagy normalis!
MINDIG ODAIRTAM, HOGY ELMELET!!!!!!!!!!!!!! B+
"
(diszklémer: meg mindig feltetelezes es elmeleti jatek!)"
es ehhez hasonlo hint: DIREKT AZ ILYEN KOTEKEDO MAJMOK miatt irtam kulon oda ;)
Sosem allt szandekomban gyanusitani, csak a retardoknak kellett elmagyarazni, hogy azt is meg lehetne cafolni...
azt, hogy te belemagyarazod, hogy ez "burkolt gyanusitas" akkor nagyon sajnallak!
nem vagy veletlen politikus? ;) -
#5395 Amúgy ezen meg kár kiakadni. Ahogy azok a képek kinéznek, nem hiszem, hogy bárkinél is komolyan futott volna a játék maximum grafikai beállítások mellett. Annak idején a Doom 3-at se sokan játszották Ultra High-on. :) Arra leszek kíváncsi, hogy emellett hogy szerepel majd a PS3 változat. Lévén Carmack azt mondta, hogy ő a box egyszerűbb programozhatóságában szélesebb perspektívát lát. -
#5394 Nem inkorrekt olvasd magad vissza, 4 hozzaszólasod szólt arról, nyakatekerten, beleburkolva a hazugság vádját, hogy mit is csinált valójában. Hiába is proóbálod most már jó szinben feltüntetni a vitát.
Egyszerűen nem volt igazad, amit most már nem is akarsz elismerni.
Ennél szánalmasabb dolog nincs is, amikor kiderül, hogy minden okoskodás alaptalan, még azok után is próbáljod a dolgokat szépíteni. -
#5393 Én egyet nem értek. Anno mikor bejelentették a Tech5-ot, az volt benne a nagy oltás, hogy mindent kiszámolt (a textúrákat is), és ezért nem volt két egyforma pont a játékban. Most akkor nem is így lesz? Jó, nyilván az szinte teljesíthetetlen erőforrásokat igényelne. Viszont akkor a motor most nem is képes rá? -
#5392 ki szopott? hol egtem le?
te nagyon szerencsetlen!
vilagosan leirtam minden 1es levezetesnel, hogy nem gyanusitom a szemelyis+iwiwes balheval!!!! csak belementem a te veled folytatott ertelmetlen elmeleti levezetesbe!
nem gusztustalan egy kicsiket, hogy kiragadsz egy mondatot a logikai levezetesbol????
SZANALMAS es INKORREKT egy csoppet, nemde? ;) -
#5391 Szerintem aki jó nagyot szopott ezzel az csak te voltál.
"TALALT(NEM KITALALT!) 1 edzot "maganak" ENNYI SEMMI TOBB ES UTANA IRTA BE AZT A SZAJBATEKERT HSZT, hogy jo legyen... ENNYI!"
Akkorát röhögtem, amikor belinkelte a képet és jól beégetett téged ember, hogy megfájdult a hasam. Miközben elrévült tekintettel a marhaságaidat hajtogattad.
Mondjuk ennyit tudsz, esetleg még annyit,hogy ami neked nem tetsző az talmi dolog.
-
#5390 Hagyjuk már inkább ezt a eldönthetetlen vitát ,inkább szidjuk a konzolosokat ,például ezért :
" Első alkalommal, mikor tárgyalásra került a Rage megatextúra technológia és idSoftwareék megemlítették, hogy X360-on kettő egész darab DVD-n helyezik majd el a játékot, kérdőjelek merültek fel, hogy akkor mégis mennyire mega meg végtelen ez a sok textúra?
Tim Willits korrigrálni kényszerült emiatt korábbi kijelentését. Sajna nem kuncoghatunk a bakiján, mert a következmények eléggé gyászosak. Fődizájner Úr beismerte, hogy nyirbálják a játékot ezerrel és a tervezett öt nagy helyszínből már csak kettőt tudnak beletenni az Xbox360 vérkevés tárolóhelye miatt. Az X360-on 6-8 GB helyük van kipakolászni a fájlokat. A PS3 már 25GB-ot kínál.
PC-n természetesen korlátlan az installálható játékméret. Ennek következtében fájó döntésre szánták el magukat: X360 méretére kell zsugorítsák a teljes játékot és ez a többi platformot is megcsonkítja textúraméretileg és mennyiségileg. Willits koma védekezett azzal, hogy a meghagyott két helyszínbe beleömlesztik a tervezett öt nagy pálya teljes anyagát, ám ez eléggé gyenge érv. Azért Megatexture a technológia, hogy öt nagy pályán keresztül gyönyörű, egyedi és változatos grafikákat láthassunk. Ehelyett most MegaZanza lesz.
A wasteland történetét kényszerültek megnyirbálni az X360 tárolókapacitás miatt, így képtelenség a "nagyobb" verziót kiadni PS3-ra és az "óriás" változatot PC-re, mert utóbbiak nem léteznek már az X360 régi DVD formátumának köszönhetően.. "
Hardwired
Köszi microfos
-
#5389 Ezt te nem ertheted!
milyen 1 perces kep a jatekairol olyan alakzatban amit lehetetlen, hogy "kidobja" a google? NEEEM az tul egyszeru lenne...
igy meg magyarazhatod a fogyateknak, hogy hiaba linkel esetleg igazi szemelyit, ad1: nem erdekel senkit, ad2: az kurvara nem bizonyitja, hogy eredetiek a jatekai ad3: veletlen ha belemesz egy total fuggetlen artatlan elmeleti jatekba, akkor meg vagy belyegezve, meg a "masik" oldalon allsz! (LOL!) komprende? -.-
johat, retardok mindenhol vannak ;) -
Zóanagyvarázsló #5388 Googleból ezer ilyen képet linkelek.
Ha már beígérted, kezdheted :) -
#5387 Van ott egy második és egy harmadik mondat is. -
#5386 És ki garantálja a névtelen számlákat, hogy az ővék. Googleból ezer ilyen képet linkelek. Ráadásul hány valójában az ővé ? Hány az üres doboz, vagy a filmes doboz köztük, mint pl Istencsászár A kukorica gyermekei 1-2-3 része vagy a többi film amit úgy tüntetett fel mint ha játék lenne ?
Szóval ez ami kevésbé lesz biztosíték az ilyen idióták számára, akiknek személyit kell linkelni, különben összeesküvést szimatolnak. -
#5385 johat ezt a no"k nem erthetik meg... :p mi sem ertjuk mi a fenet tudtok orakat elb@szarintani kirakatok elott (ruhaprobalas eniván?)... :p -
#5384 egy jo videokartya meg me'g dragabb :p
-
#5383 Akkó valamelyik vérpisti vegye úgy, hogy neki címeztem. :D -
#5382 Na unom már ezt a baromságot.
Új téma. szaraszoniszarapéesháromszarazikszbokszésamájkroszoft mert drága.