17438
  • Dante73
    Azzal, ami késett, konzolhoz képest, és most jön ki....)))))))))))
  • Istencsászár
    Feltételezés szó mond valamit? -.-
  • wedge31
    Ha téged évi tiz játék érdekelne még mindig pc-én tolnád ezért nem váltok én se.
  • Istencsászár
    Persze akkor nézzük ugy hogy az 50ből 10 érdekel, abból késne mondjuk 7 fél-1 évet... akkor mive játszak ha kijátszottam a maradék 3at? magyarázzátok már meg h a késés jó...
  • CS@
    Szupi…akkor azokból is csak én maradtam ki a PS2mel :/
  • wedge31
    Már megint a sok konzolos kocka akiknek évi 50 játék kell a kiélégüléshez ,szánalmas probáljatok meg a valoságban is élni ne csak virtuálisan.
  • Zóanagyvarázsló
    Azok a tartalmak voltak tudtommal Boxon is, az eredeti PS2-es verzióhoz képest újak.
  • DanielT
    Az extra pécés tartalom az nem létezik. Ugyanis az X360-as átiratot kapjátok, ami extra tartalmakkal van kiegészítve a PS2 verzióhoz képest.
  • Istencsászár
    Te is tudod jól hogy játékra értettem, főleg arra ami érdekel, a többi nem izgat...
  • Istencsászár
    Kérdezz olyat aki játszott vele, és mit értesz extra tartalom alatt?
  • Bucser
    Szar lehet neked, de majd hozzászoksz ha elkedessz dolgozni rendesen..
  • Istencsászár
    Nem is érdekel... az viszont érdekel és bosszant amikor valamit később kapok meg.
  • CS@
    Nem kötözködésként csak kíváncsi vagyok: Konzolokon a Bully -hoz a PCs extra tartalmakat is adják utólag?
  • Bucser
    Igen mostanában is Mount&Bladezek. De arról sem tudod mi az szal tök8:)

Meg Geopolitical simezek azt sem vágod szerintem. Meg multira ott az ArmA, Lock On, Il2 hármas. Na és persze fallout legalább karácsonyig leköti az időmet.

Mondjuk frusztrált valszeg te lehetsz ha ennyire izgat a "mikor fogom kipróbálni dolog" kérdés csak téged izgat. (anno én is vásárolgattam a PC-s újságokat dvd melléklettel, hogy demot telepítsek meg játszak velük. Te most liveról töltikéed őket meg minden újat kipróbálsz.

kérdés mennyire mélyülsz el bármelyikben is (melyikben lehet egyáltalán?:)
  • Istencsászár
    Ne légy frusztrált, addig csak el leszel valami ÚJ játékkal.
  • Bucser
    "Fable 2 még be sincs jelentve Pcre, de nekem ok. 22én a kezembe lesz."

Ki nem szarja le? egyszer jön PC-re is. És akkor ki fogom próbálni. Hogy tre addigra már meguntad?? le van sajnálva... majd egyszer kinövöd ezt a dedós stílust.
  • CS@
    Ez az egész megint átmegy ízlések és pofonok kérdésbe.
    Attól, hogy valaki szerint egy Halo3 jobb lesz attól, mert többet adtak el belőle, attól még számomra vicc egy béna Halo –t a Witcher -hez hasonlítani.
    Ha Britney vezeti a lemezeladásokat, akkor ö lesz a legnagyobb zenész, vagy mi?
    A sims jobb játék lesz a FinalFantasyknál, ha többet adnak el belőle és majd aszondjuk, hogy akkor a FF szart se érdekel?
    Fenéket ez marhaság, azért mert valakinek valami jobban tetszik nem az lesz a mérvadó mindenki számára, jobb meg aztán végképp nem lesz.
  • Bucser
    A PS2 és PS a Sega Megadrive és a Super NINTENDO Entertainment system idején is ritka volt a PC-re és konzolra is megjelenő jó játék. Szerntem a PC és a konzolok életében most található talán a legtöbb multiplatform project.
  • Cat 02 #5483
    Az hát, de fogy mint a cukor.
  • rumkola
    Erre majd azt fikázza, hogy szar MMO és az nem éééér...
    :)))
  • Cat 02 #5481
    Nesze neked: wow.
  • DanielT
    Ja. Csak ebből a 3 ból ÖSSZESEN nem ment el annyi mint pl egyetlen Halo 3-ból. Tehát vannak exkluzívok, csak kb ki a szart érdekelnek? Vannak sokkal jobbak.
  • Dante73
    Szerintem az XBOX-nak áldozott le.... Nem jött ki rá a S.T.A.L.K.E.R, a The Witcher, a Crysis, és sorolhatnám... Szánalmas....
    Na kb ennyi értelme volt a hsz-nek...
    Ugyanis MINDEN PLATFORMON vannak exkluzívok. Vannak BOX-on, PS3-on, Wii-n, PC-n. Talán a legtöbb átirat, minden konzolról, a PC-re jön ki, nem egy másik konzolra.
  • rumkola
    Az nem nagyon érint egy normális embert, hogy 1 évvel késöbb vagy mikor kapja kezébe a játékot....

Én most tolok KOTOR2-őt, Settlerst, Witchert, Beowulfot ilyesmi. Egyik sem mai darab.
  • rumkola
    8 éve ugye?

• DanielT
    Jelentkezzen akinek megvannak a számlái a játékairól. Addig kibaszott nagy kuss van.
  • bardocz
    Nem,annyira nem vagyok hülye:D
  • Cat 02 #5474
    Jó, nyiss neki topikot.
  • bardocz
    Ilyen erővel számomra meg a konzolnak áldozott le,mert nincs rá rendes szimulátor,gtr:e-t meg páran leárkádozták.
  • arty
    (ff csak példa volt, rpg engem totál nem mozgat és sajnos el-erpégésedett a pc)
  • Istencsászár
    Fable 2 még be sincs jelentve Pcre, de nekem ok. 22én a kezembe lesz... az lehet h kevesebb bug, de a javításokat konzolon is megkapják a gémerek ha akarják ha nem:) a plusz fél-1 év fejlesztési, portálsi idő ennek is szentelhető, aztán az más kérdés hogy a pécé magától generál majd bugokat, crasheket és kompatibiliátsi hibákat az ezer és egy féle hardwerek miatt.
  • Cat 02 #5470
    Izlések és pofonok. Sajnos amíg van mmo addig lesz pc. (legalábbis amíg konzolokon nem lesz). Pl én sose nem FF-eztem és nem Flatoutoztam, ergo engem ez nem érint, szal számomra még nem áldozott le. Bár gta4 és fable 2 sajnálatos, de nekünk legalább kevesebb bug lesz benne xP
  • arty
    Az attol függ, mit tekintünk leáldozásnak. Az én szememben az már leáldozás, amikor nem jön ki minden jo játék pécére vagy nem ugyan akkor jön ki, hanem joval később ...

pl.
    Volt Final Fantasy VII pc-re anno? Van remény Final Fantasy XIII-ra?
    Kijött a Flatout minden platformra? Mennyit késett az FO:Ultimate Carnage pécén?

mult és jelen ...
  • Cat 02 #5468
    5 éves a leáldozott topik és mindig él is virul, feleslegesen ezen vitatkozni. Előbb utóbb biztos le fog neki áldozni, de azt innen senki se éli meg.
  • lowdog
    ezt a topikot folosleges bezarni, valoszinuleg meghal magatol ugyis a jakuza nelkul ertelmetlen az egesz...
  • bardocz
    Hát ez kurvára nem igaz.De nem baj.
  • Krinyo
    nem akarok belefolyni a vitába, de te miylen alapon mondod meg melyik topikot zárják be vagy sem? A pc-s játékokna leáldozott topik csak és kizárólag flém, a pc fikázásáról szól, mégse zárta be senki.
  • bertino
    maximum neked áldozott le
  • gazgoblin
    hát mivel változás nem nagyon lesz jakuza vs DT témában és a pc-s játékoknak meg leáldozott, ezért zárható végleg a topik hiszen úgyis csak flém lesz megint és olyan topik már van
  • BEAST #5462
    Igen, valahol itt tartottunk pont a topiczaras elott :DD