17438
-
#5541 Volt egy ilyen osztálytársam... végül már suliba se járt, csak WOW-ozott. :D -
#5540 Jajj, most erre jön majd a szöveg, hogy a PC-sek "kussoljanak", mert "hazug nullák" akik csak warezolni tudnak. :)))) -
#5539 Mondom HETEKIG, nem évekig... Természetesen ebbe az is beletartozik, hogy egyéb bokros (és igen, szociális) teendőim miatt nem volt időm más játékok kipróbálására. Hulla fáradtan inkább a jól megszokott társasággal L2-ztünk egy kicsit - akik mellesleg a való életben is barátaim, s akiket nem a játékokon át ismertem meg. -
#5538 persze hogy abszurd.
(bármibe fogadnék h ez a sok önjelölt apehes ott anyázott (jogosan) a tévé előtt, amikor hirek szerint a parkolotársaságok a régi parkolocetliket kérték számon) -
rumkola #5537 Aki 4 évig WOW-ozik úgy, hogy közben minden mást leszar....
Na azt 100as szöggel kivert pékapáttal kell tarkónbaszkodni.
:DDD -
#5536 Ismerősöm ismerőse közt sincs olyan, aki 4évet WoWozott volna, úgy, hogy ne próbált volna ki eközben egy GTAt Morrot Oblit vagy mitoménmit. Attól, hogy eközben játszott a WoWal is, nem változtat azon, hogy igenis lehet véleménye arról, hogy szerinte szar az általa kipróbált XY nevű játék és inkább uninstall, aztán go vissza WoWozni. -
Cat 02 #5535 Letöltöm és rájövök h kár volt rápazarolni a sávszélességet.
Egyébként 12-t játszottam kb végig ezek közül, bár sok multi van, főleg olyan amit csak amiatt szedtem le, single-be bele se kezdtem. -
#5534 Azaz, szerinted aki 4 évig WoW-ozt, de semmi mást nem tolt, annak baromira számít a véleménye a játékpiacon a kiadóknak (a Blizzardot leszámítva)?! Ha ezt komolyan gondolod, szíved joga. -
#5533 Marhaság, de ha téged boldoggá tesz, akkor élj ebben a hitben, mindenestre a konzolosok által oly sokat mondogatott „savanyú a szőlő” azért erősen kikandikál az MMO és drog kapcsán. Lehet toporzékolni, hogy márpedig, de az akkor is az, attól még nem feltétlen lesz úgy. WoWoztam én is itt figyel a polcon a Battlechest, tán a dobozába még a számla is benne van, de 3-4hónap után pofonegyszerűen unalmassá vált ugyanazt csinálni mindig, és elegem lett belőle. Ezen kívül játszottam más MMOkal, ahol találkoztam szintén nagyon jófej emberekkel, ami cseppet sem változtatott azon, hogy a gyerekkori barátaimmal mentem bulizni a hétvégén nem velük ültem a WoW vagy bármi más előtt. Ez tök ugyanaz a téma, mint a vérkonzolosoktól sokat hajtogatott görnyedős PCs dolog, ahol szintén nem a PC a hülye ha az illető nem képes számára kényelmesen használni azt. Az MMOk igenis számítanak, a hülye játékosok nem számítanak, platformtól függetlenül egyik oldalon se. -
#5532 Kipróbáltad? Az milyen? -
#5531 A kipróbálás és a végigjátszás közt nagy különbség van... meg a warez nem warez közt is... -
Cat 02 #5530 Tehát mi a gamer ? Aki havonta 2 új játékot próbál ki ? Nem kell itt okoskodni, mindenki más. Felesleges új kategóriákat alkotni, semmi értelme.
2 és fél év alatt ~ 80 gamet próbáltam ki, most akkor gamer vok ? =| -
#5529 MMO az drog, ergó nem számít. Vajmi kevés rálátásod lehet a játékiparra, ha folyton ugyanazt a gámát tolod évekig! Ez gondolom evidens. Én is MMO-ztam eleget. :D Ahogy az ember társasági életére, úgy a gamerkocka életére is kihatással van az MMOdrog, de nagyon. Idő kell mindháromra. -
#5528 Velem is ez a helyzet. Jó dolog a konzol, de nem jobb, mint a PC. Számomra ugyanott áll: szórakozásra alkalmas eszköz.
Amúgy ha minden jól megy, hetek kérdése, és nekem is lesz Xbox 360-am. :) -
#5527 Hmmm... Azért ha valaki pl. Lineage 2-t tol (én ezt tettem), simán elvan vele hetekig úgy, hogy akármi mást fel kéne telepítenie... -
#5526 Jóvan, veled kivételt teszek, legyél mondjuk műkedvelő, amatőr gamer-szimpatizáns! :D -
#5525 12 játék az havi egy elosztva. No az nem sok. Persze mint mondátok, nem mind1 MI is az a 12 játék. Szóval 12 TARTALMAS játék IS kevés egy gémernek egy évre. -
rumkola #5524 napi 12 bazzeg
:))))) -
#5523 Pont az nem, a többi viszont eredeti, és 1-2 hőnap múlva az is az lesz. Ezekből a Witcher, és a GTR volt megjelenéskori vásárlás, (gyak aznap hozta a futár) TDU kb 2 héttel későbbi.
Nem mondom, hogy rossz a konzol, azt állítom, hogy nélküle is lehet nyugodtan játszani, sok szempontból kényelmesebben, és nem feltétlen drágábban.
ui; Hadd ne kelljen számláznom, meg fotóznom, oké? 1; Semmi kanalam hozzá, 2; Ha nem hiszi valaki, az nem feltétlen engem minősít! -
#5522 Az igazi kérdés, hogy vajon egy olyan aki csak 3-4 érdemleges címmel (de azokkal több száz órát is játszik akár) ne adj isten évi 12-vel múlatja azidőt annak már nem lehet véleménye a PC gaming helyzetét firtató topicban?? elég szánalmas...
BTW: pont ezektől a 10 órás játékoktól lehet igazán kiégni mint a Bioshock, HAlo, Viva Pinata etc... -
#5521 Ezexerint az játékmennyiséggel meghatározható, hogy ki mekkora gémer?
Ez fantasztikus legyen ez a szám a poén kedvéért most évi 20játék. Pistike nem játékos az évi 15jével, de Józsika, aki minden szart megvett, olyan borzalmasan tartalmas és szórakoztató játékokat is, amik pár hét múlva már átvehetőek tőle a játékaimhun, na Ő aztán übergémer. Ez egy csodás nézőpont. -
#5520 -
#5519 Akkor csak egy kérdés szerinted az évi 12 játék az non-gamer kategoria ?
Mert akkor mi a gamer kategoria ? -
#5518 Sorry az off-ért. De ez a nap LOL-ja! :DDD -
#5517 Sajnos azt is kidobtam már. Akarom mondani loptam a telót is, igen :D -
Zóanagyvarázsló #5516 A telefon nem lopott? Számlát! -
priluki #5515 :D Nekem van mindkettö,konzol és Pc is,hát hogymondjam hogy megne sértsek mindenkit ?! :D Konzol a nyomába nem érhet a Pc-nek Nem magyarázom fél oldalakat hogy miért,ugyis fölösleges. Az a jo ha mindkettö van de ha választanom kéne... sztm tudjátok a választ.) :D -
#5514 A számla követelő szerencsétlen kis hülye pöcsöknek:
Jééé, a legújabb lopásomról most jött a levonó SMS. Basszus, az ember már lopni sem tud ingyen. Mivé lesz ez a világ?!
Pénteken kapjátok a számlát is, nyomorult véglények.
-
#5513 Értem. Szerinted én kocka vagyok. Ez azonban azon nem változtat, hogy te meg non-gamer. Ha ebben kiegyezünk, akkor azt is érted, miért nem mérvadó a véleményed az én "kisebbségi" fajtámnak. És te még a jobbik fajta vagy, mert jönnek azok, akik be is vallják, hogy már nem is játszanak, csak évente max. egy-két gammába belekukkantanak (vagy láttak már olyat, aki hallott róluk), mert nincs idejük, meg bla-bla-bla. Na az olyanokat szívlapáttal tudnám pofáncsapkodni, hogy akkor meg mit faszkodik bele azoknak a vitájába, akik MÉG játszanak. Aki kiégett, az vegyen be szépen váliumot és csorgassa lassan a nyálát a sarokban... :D -
#5512 Nem te kocka vagy aki segitségre szorul ,nehogymár azt hid hogy te vagy a többség , te az elhanyagolhato kissebbség vagy akinek csak a játék tölti ki az életét.
Ez non-gémer hülyeséget meg elfelejthetnéd már föleg nekem mondogatni mivel minden lényeges cimet végigtolok minden évben ez ugy évi 12-14 játék. -
#5511 Akkor te pécézzél, nem lesznek tőle álmatlan éjszakáim... örülök neki h ezek fent vannak, esetleg a doboza is ott figyel? pl a krájzis wh? -
#5510 De aki meg már non-gamer, az minek szól bele a gamer témába jól?!?!? Nem vágom! Ennyi erővel a balett topic-ban is lehetnél okos. :D
Mi MÉG gamerek vagyunk. Ergó sok és jó játékot szeretnénk. -
#5509 IstenCsászár!
Pillanatnyilag a gépemen van a TDU, Konzolon is van, létezik, bár ott drágább! Live!, egyebek miatt. GTR Evolution. Konzolon nem tudok róla, de egy szim G25-el az igazi, az pedig boxon megint nincsen.... Fentvan a Crysis Warhead, konzolon megint nincsen. The Witcher EE, konzolon megint nincsen....
Mind magyar nyelvű, csak a TDU nem, irányításuk miatt konzolon nem is tetszenének.
Miért hiányozna, kellene nekem konzol? -
#5508 a konzolos homokozó sem értelmesebb. -
#5507 micsoda érvek:)) najó ez a pécés homokozó arra se méltó h topik legyen a számára... -
#5506 és ez büszkeséggel tölt el igaz-e?:) -
rumkola #5505 Ez igaz. -
rumkola #5504 Menjél sétálni a csajoddal...
-
rumkola #5503 Hát ezt ne nagyon hangoztasd szerintem, mert ez nem egy szeretni való emberi tulajdonság. Meg dedós is...
:P -
#5502 14db 2008as játékkal játszottam idén...