17438
  • lowdog
    és a másik thinkpad?
  • Dante73
    Mit nem értesz azon, hogy meglátásom szerint?
    Nem mondtam, hogy rossz dolog. Csináld!
    Ha a nick cseréről beszélünk, Te nem gondolkodsz rajta? Visszajöhetnél egy másik nickel, kevésbé tahó stílussal. Utalok itt a "képet, addig kuss!" hozzászólásaidra....
  • DanielT
    Te viszont a nagy büdös pofádon meg a bátyádon kívül semmit nem tudtál megmutatni a kamu képen kívül. Jó lenne már látni a te windowsod matricáját, azt a 2 unreal dobozt és a shareware cuccaid igazoló mailjét.
  • gazgoblin
    a duke nukem annyira jo volt hogy megvetted 5 példányban?

jadehogyis mert az kurvára nem a te cuccod volt a képen...

innentől kezdve miért hinnénk el azt is hogy fizetsz a shareware progikért

és amig warezhuszárkodsz hogy van képed a PC-s játékok jövőjéről papolni??
    LOL szánalomtenger topik
  • DanielT
    Lopott Windowst? Mutassam a matricát? Te szerencsétlen nyomorult féreg.

Nesze!

A pécém matricája (házat cseréltem ezért kellett leszedni)

Notebook matrica

Most járjon a pofád.
  • [Jakuza]
    Azert hasznalsz lopott windowst ugye ? :D
    Az a gaz hogy rossz helyen kopogtattatok es beegtetek, de nagyon, na de nem baj. Mutassak shareware program befizetest is, amikert te ez eletedben nem fizettel ?
    Na sebaj en meg azokert is fizetek veled, ellentetben, mert en ugy vagyok vele hogy a jo programokert es jatekokert megeri fizetni, veled ellentetben, szamlakiraly :D
  • DanielT
    INGYEN, vagy olcsón játszatni bűn? Ha ügyesen csinálod, adsz, veszel, cserélsz az ugyanaz mintha senki nem venné meg a játékot hanem letöltené? Értelmes vitáról beszélsz de olyan dilettáns vagy, hogy rossz olvasni amit összehordasz. Vajon áruházak, boltok, miért árulnak használt játékot? hogyan kerül hozzájuk? Nem a garázsboltokról beszélek, hanem hatalmas gigaláncokról. Beviszed, ráfizetsz, veszed a következő legális játékot. A szerzői jog az adott példányhoz kötődik, ami nem duplázódik, illetve sokszorozódik mint a letöltésnél.

Tájékozódj, ha nem akarsz totál hülyének látszani, bár ehhez már nicket kell cserélned.
  • Dante73
    Írtam, hogy VÉLEMÉNY. És mivel azt is továbbadod, mint írtad lehetőleg 0 bukással, így ÉN NEM látok sok különbséget. HANGSÚLYOZOM, ÉN. Lehet, hogy legális, (egyenlőre! hiszen PC-n már korlátozzák) de akkor is ugyanazt csinálod, mint a warezos. ingyen játszol.
    De ez, akárcsak egymás lehazugozása, teljesen irreleváns a témában.
    Nem tudom, egyeseknek miért jó, hogy keltik a feszkót.... Ahelyett hogy értelmes vitát próbálnának folytatni.
  • DanielT
    Vagy simán csak politikus igen :D
  • Sir Quno Jedi
    Esetleg kormánytag.
  • DanielT
    Aki hazudik az egy gyerekes fasz. Nehezemre esik máshogy megítélni.
  • Zóanagyvarázsló
    Piszkálódóbb vagy, mint az EULA, döntsd el, hogy ez büszkeségre ad-e okot ;)

Mellesleg warezképtelen konzolhoz (új szériás Box, PS3), sokra megy bárki is a feltételezett másolattal.
  • CS@
    Hamár ennyire ragaszkodunk a személyeskedéshez, akkor hagy kérdezzem meg, hogy: egy fórum keretein belül ugye nem gondolod úgy, hogy valakit csak egy hazugság alapján lehet negatívként megítélni?
  • Istencsászár
    "majd ha mindegyiknek bolti lemeze lesz"

most megint kérsz képet róla? hétfőn meg lesz a FIFA 09 megmutathatom ( ahogy megvan a FIFA 08 és Euro 2008 is... ) Ok 24. Fable 2 Limited Collectors majd megmutatom számlával... ne magadból indulj ki...
  • DanielT
    Másolj magadnak otthon bluray lemezt, vagy akár X360-at... sok sikert.

Fingod nincs a témáról.
  • Chocho
    Higgyem is el, hogy aki eladja, nem tart meg róla copy-t... na peeeeersze... :)
  • Chocho
    Na, ez a szánalom... majd ha mindegyiknek bolti lemeze lesz csak, akkor ugathatnak, addig befogni. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Rosszul emlékszel. Arról volt szó, hogy az EULA mit tilt - gyakorlatilag az üzleti célú forgalmazást, ebbe a konzolos adok-veszek nem tartozik bele.

Egyébként a napokban éppen a Witcher EE EULA-ját nézegettem, és aszerint legálisan tovább lehet adni a játékot, ha minden tartozékát adod hozzá (megjegyzem, a számla nem volt felsorolva, mint "tartozék"), és nem őrzöl meg róla másolatot.
  • arty
    "Nekem pl nem tetszik az adok-veszek stílus, mert meglátásom szerint a kiadó, fejlesztő egy ruppót sem lát belőle, tehát az ÉN MEGLÁTÁSOM szerint igencsak közel áll a warezhoz."

Tudod miből nem lát egy ruppot sem a fejelsztő? a warezből

Tudod, aki eladja a játékát, az vszeg nem kenyeret vesz az árábol hanem egy másik játékot. H azt ujonnan veszi vagy használtan, az megint mind1. Volt eddig 1-2 játékom, amit semmiképpen nem vettem volna meg, ha nem tudom h esetleg utána nem tudom jó áron eladni, minimal/0 buktával.

Egyébként gondolom autot sem veszel használtan, hiszen abbol 1 fillért nem lát a gyárto ...

---

Forumban vagyunk, mindenkit a hsz-ei alapján itélnek meg, következtetnek h milyen ember és később a hsz-ei ez alapján kapnak 'sulyt'. Egy hazug ember mondandoja sulytalan. Jakuza egy hazug ember.
  • Cat 02 #5562
    Igazából illegális, volt róla szó a topikjukban.
  • Dante73
    Egyáltalán, azt nem értem, minek mocskolódni? Azt mondja, van x lemeze. Akkor van. Ha mégsincs, az Ő baja. Magának kell elszámolnia vele, nem nektek.
    Nekem pl nem tetszik az adok-veszek stílus, mert meglátásom szerint a kiadó, fejlesztő egy ruppót sem lát belőle, tehát az ÉN MEGLÁTÁSOM szerint igencsak közel áll a warezhoz. De nem pofázok bele, mert nem az én dolgom. Nem kérek számlát, nem mutatok, aki nem hiszi, amit mondok; így járt. Nem izgat. Ha valaki mond valamit, fenntartásokkal, de elhiszem. Túl magyar stílus ez a számlát, fényképet, különben kus.
    Jakuza által linkelt kép, akár az övé. akár nem, mindegy. Abban egyetértünk, hogy VALAKINEK így néz ki a szobája. Miért is lényeges az, hogy az a valaki Jakuza, vagy más? Hiszen itt tényekről, és nem egymásról kellene vitázni.

Sokaknak, sok értelmes gondolata van ebben a témában, mindkét oldalról, Néhány fórumképtelen flémer miatt felesleges zárni a topikot.
  • arty
    amikor azt hinném már nem tudsz lejjebb süllyedni...

de végre egyszer megcáfoltál!!!! :D
  • DanielT
    SZÁMLÁT a PÉCÉDRŐL amiről írsz, mert ha nincs LOPTAD!

A topik zárható valóban. Erre a színvonalra ott a gumiszoba.
  • gazgoblin
    jahazmás...deazt a nobeldijért nyomom ps3emulátoron

(jelzem termeltünk megint jakuza baromsága miatt 2-3 hsz-t egy zárható topikba ahol már csak a személyeskedés megy)
  • Istencsászár
    Láttam én h a PS3 topikba krekkeled a MGS4et:)
  • gazgoblin
    "Foleg gazgoblin erdekes ficko ott kunyeralja a masik topicban a cracket es dumal itt. Eleg szanalmas. :D"

ezholisvan? ne legyél már félkegyelmű...

senkiházi hazudós warezhuszár vagy és még te próbálsz mocskolódni?
    Nooooooormááááááááális?
  • [Jakuza]
    Nem is akarnak mast elerni.
    Amugy lenyegtelen, az egesz makulatlan lelku mind, sosem lopott, sosem hazudott stb ezt elo is adjak, ha pedig begenek, probalkoznak mindennel. :D
    Foleg gazgoblin erdekes ficko ott kunyeralja a masik topicban a cracket es dumal itt. Eleg szanalmas. :D
  • arty
    Ha nem érzed, h bizonyitani(hazudni) kell, miért tetted be az első képeket?
  • Chocho
    Naná! Múltkor sem engedtél be bennünket, mert épp Bossoltál, valld be!! :D:D

Viccet félretéve: aki a társasági életet játékok miatt hanyagolja, mélyebb problémákkal küzd, s ezeket rendszerint nem a játékok okozzák... Mi nem vagyunk ilyenek, Istennek hála. :)
  • gazgoblin
    mert egy warezhuszárnak több beleszolása van mi?
  • Chocho
    Le lehet szállni a fotós témáról, vagy azt akarod, hogy megint flémbe torkolljon az egész és menjen a topiczárás?
  • [Jakuza]
    Nincs kifogas, egyszeruen nem kell semmit szamodra bizonyitanom ennyi.
    Amugy kulonben is, Xboxos mit dumal itt, aki eladja a Fosboxat es a fosboxara kevesebb jatekot adnak el mint PCre ? :D
  • arty
    Megbeszéltem, nincs meg nekik a számla, azaz ez zsákutca.

Neked mi a mai kifogás? elromlott a fényképezőgép?
  • [Jakuza]
    Ezt beszeld meg azokkal, akik nem tudnak szamlat felmutatni. :D
  • arty
    és ráadásul ingyen :D
  • [Jakuza]
    Jol csinalod, nem kell hozza szemellenzosnek lenni, hogy az ember rajojjon, hogy lehet jokat szorakozni.
  • Sir Quno Jedi
    Lehet hogy szerencsés vagy, vagy az is lehet, hogy csak vak. :D
  • Sanyix
    Hát én lineage2-zöm, lassan 1,5 éve elég nagy klánba vagyok, ölögetünk ezt azt. De valahogy nem érzem úgy hogy a társasági életet elutasítanám miatt, bár Chocho jobban tudja :D (olyan gyakran mondanám azt hogy nem megyek veletek valahova a játék miatt?)

Meg emellett én mással is játszok, pl il2-vel. Na az tényleg függőséget okoz, mert pár nap után repkedés nélkül valami fura érzésem van, hogy hiányzik a messzerem :D. Persze nem tolom azt se egész nap, hiszen pár óra alatt is le tud fárasztani bárkit, ugyanis vérszimulátor, szóval igényel egy csöpp koncentrációt.
  • DanielT
    Ezeknek a kis seglehelleteknek nem hinném hogy a parkolószámla okoz gondot, inkább a házi feladat...
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig az - sajnos vagy nem sajnos - jogos, hogy a piacot inkább a (fél)casual határozza meg, s nem a HC*, tehát az ő gondolkodásuk legalább annyira releváns a témában. Az már megint más kérdés, hogy vlaaki egyénileg kinek a véleményét tekinti mérvadónak.

*Nem, nem kizárólag a Nintendo gépeire gondolok.