17438
-
lowdog #5581 és a másik thinkpad?
-
#5580 Mit nem értesz azon, hogy meglátásom szerint?
Nem mondtam, hogy rossz dolog. Csináld!
Ha a nick cseréről beszélünk, Te nem gondolkodsz rajta? Visszajöhetnél egy másik nickel, kevésbé tahó stílussal. Utalok itt a "képet, addig kuss!" hozzászólásaidra.... -
#5579 Te viszont a nagy büdös pofádon meg a bátyádon kívül semmit nem tudtál megmutatni a kamu képen kívül. Jó lenne már látni a te windowsod matricáját, azt a 2 unreal dobozt és a shareware cuccaid igazoló mailjét. -
#5578 a duke nukem annyira jo volt hogy megvetted 5 példányban?
jadehogyis mert az kurvára nem a te cuccod volt a képen...
innentől kezdve miért hinnénk el azt is hogy fizetsz a shareware progikért
és amig warezhuszárkodsz hogy van képed a PC-s játékok jövőjéről papolni??
LOL szánalomtenger topik -
#5577 Lopott Windowst? Mutassam a matricát? Te szerencsétlen nyomorult féreg.
Nesze!
A pécém matricája (házat cseréltem ezért kellett leszedni)
Notebook matrica
Most járjon a pofád. -
#5576 Azert hasznalsz lopott windowst ugye ? :D
Az a gaz hogy rossz helyen kopogtattatok es beegtetek, de nagyon, na de nem baj. Mutassak shareware program befizetest is, amikert te ez eletedben nem fizettel ?
Na sebaj en meg azokert is fizetek veled, ellentetben, mert en ugy vagyok vele hogy a jo programokert es jatekokert megeri fizetni, veled ellentetben, szamlakiraly :D -
#5575 INGYEN, vagy olcsón játszatni bűn? Ha ügyesen csinálod, adsz, veszel, cserélsz az ugyanaz mintha senki nem venné meg a játékot hanem letöltené? Értelmes vitáról beszélsz de olyan dilettáns vagy, hogy rossz olvasni amit összehordasz. Vajon áruházak, boltok, miért árulnak használt játékot? hogyan kerül hozzájuk? Nem a garázsboltokról beszélek, hanem hatalmas gigaláncokról. Beviszed, ráfizetsz, veszed a következő legális játékot. A szerzői jog az adott példányhoz kötődik, ami nem duplázódik, illetve sokszorozódik mint a letöltésnél.
Tájékozódj, ha nem akarsz totál hülyének látszani, bár ehhez már nicket kell cserélned. -
#5574 Írtam, hogy VÉLEMÉNY. És mivel azt is továbbadod, mint írtad lehetőleg 0 bukással, így ÉN NEM látok sok különbséget. HANGSÚLYOZOM, ÉN. Lehet, hogy legális, (egyenlőre! hiszen PC-n már korlátozzák) de akkor is ugyanazt csinálod, mint a warezos. ingyen játszol.
De ez, akárcsak egymás lehazugozása, teljesen irreleváns a témában.
Nem tudom, egyeseknek miért jó, hogy keltik a feszkót.... Ahelyett hogy értelmes vitát próbálnának folytatni. -
#5573 Vagy simán csak politikus igen :D -
#5572 Esetleg kormánytag. -
#5571 Aki hazudik az egy gyerekes fasz. Nehezemre esik máshogy megítélni. -
Zóanagyvarázsló #5570 Piszkálódóbb vagy, mint az EULA, döntsd el, hogy ez büszkeségre ad-e okot ;)
Mellesleg warezképtelen konzolhoz (új szériás Box, PS3), sokra megy bárki is a feltételezett másolattal. -
#5569 Hamár ennyire ragaszkodunk a személyeskedéshez, akkor hagy kérdezzem meg, hogy: egy fórum keretein belül ugye nem gondolod úgy, hogy valakit csak egy hazugság alapján lehet negatívként megítélni? -
#5568 "majd ha mindegyiknek bolti lemeze lesz"
most megint kérsz képet róla? hétfőn meg lesz a FIFA 09 megmutathatom ( ahogy megvan a FIFA 08 és Euro 2008 is... ) Ok 24. Fable 2 Limited Collectors majd megmutatom számlával... ne magadból indulj ki... -
#5567 Másolj magadnak otthon bluray lemezt, vagy akár X360-at... sok sikert.
Fingod nincs a témáról. -
#5566 Higgyem is el, hogy aki eladja, nem tart meg róla copy-t... na peeeeersze... :) -
#5565 Na, ez a szánalom... majd ha mindegyiknek bolti lemeze lesz csak, akkor ugathatnak, addig befogni. :) -
Zóanagyvarázsló #5564 Rosszul emlékszel. Arról volt szó, hogy az EULA mit tilt - gyakorlatilag az üzleti célú forgalmazást, ebbe a konzolos adok-veszek nem tartozik bele.
Egyébként a napokban éppen a Witcher EE EULA-ját nézegettem, és aszerint legálisan tovább lehet adni a játékot, ha minden tartozékát adod hozzá (megjegyzem, a számla nem volt felsorolva, mint "tartozék"), és nem őrzöl meg róla másolatot. -
#5563 "Nekem pl nem tetszik az adok-veszek stílus, mert meglátásom szerint a kiadó, fejlesztő egy ruppót sem lát belőle, tehát az ÉN MEGLÁTÁSOM szerint igencsak közel áll a warezhoz."
Tudod miből nem lát egy ruppot sem a fejelsztő? a warezből
Tudod, aki eladja a játékát, az vszeg nem kenyeret vesz az árábol hanem egy másik játékot. H azt ujonnan veszi vagy használtan, az megint mind1. Volt eddig 1-2 játékom, amit semmiképpen nem vettem volna meg, ha nem tudom h esetleg utána nem tudom jó áron eladni, minimal/0 buktával.
Egyébként gondolom autot sem veszel használtan, hiszen abbol 1 fillért nem lát a gyárto ...
---
Forumban vagyunk, mindenkit a hsz-ei alapján itélnek meg, következtetnek h milyen ember és később a hsz-ei ez alapján kapnak 'sulyt'. Egy hazug ember mondandoja sulytalan. Jakuza egy hazug ember. -
Cat 02 #5562 Igazából illegális, volt róla szó a topikjukban. -
#5561 Egyáltalán, azt nem értem, minek mocskolódni? Azt mondja, van x lemeze. Akkor van. Ha mégsincs, az Ő baja. Magának kell elszámolnia vele, nem nektek.
Nekem pl nem tetszik az adok-veszek stílus, mert meglátásom szerint a kiadó, fejlesztő egy ruppót sem lát belőle, tehát az ÉN MEGLÁTÁSOM szerint igencsak közel áll a warezhoz. De nem pofázok bele, mert nem az én dolgom. Nem kérek számlát, nem mutatok, aki nem hiszi, amit mondok; így járt. Nem izgat. Ha valaki mond valamit, fenntartásokkal, de elhiszem. Túl magyar stílus ez a számlát, fényképet, különben kus.
Jakuza által linkelt kép, akár az övé. akár nem, mindegy. Abban egyetértünk, hogy VALAKINEK így néz ki a szobája. Miért is lényeges az, hogy az a valaki Jakuza, vagy más? Hiszen itt tényekről, és nem egymásról kellene vitázni.
Sokaknak, sok értelmes gondolata van ebben a témában, mindkét oldalról, Néhány fórumképtelen flémer miatt felesleges zárni a topikot. -
#5560 amikor azt hinném már nem tudsz lejjebb süllyedni...
de végre egyszer megcáfoltál!!!! :D -
#5559 SZÁMLÁT a PÉCÉDRŐL amiről írsz, mert ha nincs LOPTAD!
A topik zárható valóban. Erre a színvonalra ott a gumiszoba. -
#5558 jahazmás...deazt a nobeldijért nyomom ps3emulátoron
(jelzem termeltünk megint jakuza baromsága miatt 2-3 hsz-t egy zárható topikba ahol már csak a személyeskedés megy) -
#5557 Láttam én h a PS3 topikba krekkeled a MGS4et:) -
#5556 "Foleg gazgoblin erdekes ficko ott kunyeralja a masik topicban a cracket es dumal itt. Eleg szanalmas. :D"
ezholisvan? ne legyél már félkegyelmű...
senkiházi hazudós warezhuszár vagy és még te próbálsz mocskolódni?
Nooooooormááááááááális? -
#5555 Nem is akarnak mast elerni.
Amugy lenyegtelen, az egesz makulatlan lelku mind, sosem lopott, sosem hazudott stb ezt elo is adjak, ha pedig begenek, probalkoznak mindennel. :D
Foleg gazgoblin erdekes ficko ott kunyeralja a masik topicban a cracket es dumal itt. Eleg szanalmas. :D -
#5554 Ha nem érzed, h bizonyitani(hazudni) kell, miért tetted be az első képeket? -
#5553 Naná! Múltkor sem engedtél be bennünket, mert épp Bossoltál, valld be!! :D:D
Viccet félretéve: aki a társasági életet játékok miatt hanyagolja, mélyebb problémákkal küzd, s ezeket rendszerint nem a játékok okozzák... Mi nem vagyunk ilyenek, Istennek hála. :) -
#5552 mert egy warezhuszárnak több beleszolása van mi? -
#5551 Le lehet szállni a fotós témáról, vagy azt akarod, hogy megint flémbe torkolljon az egész és menjen a topiczárás? -
#5550 Nincs kifogas, egyszeruen nem kell semmit szamodra bizonyitanom ennyi.
Amugy kulonben is, Xboxos mit dumal itt, aki eladja a Fosboxat es a fosboxara kevesebb jatekot adnak el mint PCre ? :D -
#5549 Megbeszéltem, nincs meg nekik a számla, azaz ez zsákutca.
Neked mi a mai kifogás? elromlott a fényképezőgép? -
#5548 Ezt beszeld meg azokkal, akik nem tudnak szamlat felmutatni. :D -
#5547 és ráadásul ingyen :D -
#5546 Jol csinalod, nem kell hozza szemellenzosnek lenni, hogy az ember rajojjon, hogy lehet jokat szorakozni. -
#5545 Lehet hogy szerencsés vagy, vagy az is lehet, hogy csak vak. :D -
#5544 Hát én lineage2-zöm, lassan 1,5 éve elég nagy klánba vagyok, ölögetünk ezt azt. De valahogy nem érzem úgy hogy a társasági életet elutasítanám miatt, bár Chocho jobban tudja :D (olyan gyakran mondanám azt hogy nem megyek veletek valahova a játék miatt?)
Meg emellett én mással is játszok, pl il2-vel. Na az tényleg függőséget okoz, mert pár nap után repkedés nélkül valami fura érzésem van, hogy hiányzik a messzerem :D. Persze nem tolom azt se egész nap, hiszen pár óra alatt is le tud fárasztani bárkit, ugyanis vérszimulátor, szóval igényel egy csöpp koncentrációt. -
#5543 Ezeknek a kis seglehelleteknek nem hinném hogy a parkolószámla okoz gondot, inkább a házi feladat... -
Zóanagyvarázsló #5542 Pedig az - sajnos vagy nem sajnos - jogos, hogy a piacot inkább a (fél)casual határozza meg, s nem a HC*, tehát az ő gondolkodásuk legalább annyira releváns a témában. Az már megint más kérdés, hogy vlaaki egyénileg kinek a véleményét tekinti mérvadónak.
*Nem, nem kizárólag a Nintendo gépeire gondolok.