17438
-
Cat 02 #5621 Jaws-t megvetted ? :D
Az a lila mi ? 5letes a borítója :) -
#5620 Senki nem állitotta, hogy minden pécés játék fos. Trendekről 'beszélgettünk'. -
#5619 De csak Jakuza "kedvéért" hogy pofára essen, és többet ne keljen fel onnan... itt egy pár db...
-
Cat 02 #5618 Egyik srác Rohan-t integrált vga-val tolta :D -
#5617 Bocs, ez komolytalan. -
#5616 Nem, te betettél egy neten talált képet és azt állitottad, hogy te csináltad otthon.
DanielT nemcsakhogy képet tett be, de utána az abszurd hülyeségeiteknek (számlát...) is probált megfelelni.
Nekem is vannak pécés játékaim, holott pécén honapok ota nem játszom (integrált vga rulz). Sőt, ha annyira becsületes lettem volna pécén, mint most boxon, akkor nekem is sokkal több pécés játékdobozom lenne, mint xboxos.
(tény: játszok/játszottam pécén és konzolon is warezzal is, mielőtt az álszentség vádja érne - k.-ra nem vagyok én se szent, de eszembe nem jutna idegen tollakkal ékeskedni) -
#5615 Talán nézd meg milyen játékok s mikori játékok... -
Cat 02 #5614 Bazeeee, elcseréli volt róla szó :S -
Cat 02 #5613 Volt valahol kérdés h rosszabb volt-e mint a warez ? Nem. Dunába nem szövegértésgátló cucc került bele :D -
#5612 Ezt hívják hazugságnak. Nem játszom PC játékkal, mert az fos és utána kiderül, hogy nincs is szinte más játékja, ha a kép egyáltalán valódi, amit a csak xboxon játszom kijelentés után eléggé kétlek. -
#5611 Tényleg,a nőtök mit szól hozzá,hogy van 30 eredeti játékotok?
[] -
#5610 1 ember megveszi és 100 letölti, jó arány... egy játéknak meg nem lesz 1000 gazdája... powned... -
#5609 Már értem miért zárta be Sedó a topikot,hogy ti nektek is legyen időtök játszani -
#5608 Légyszi. -
#5607 Ez ugy hívják hogy gémer, pl nekem is több pécés játékom van, ez miért is baj? -
#5606 pedig kajak szánalmas ez a warezhuszárokkal töltött agysejt temető, ami pepitában ugyanaz mint a "pc-s játékoknak leáldozott" topik
de azt legalább nem zárják a flém miatt + kiveti magából a sok hazudós warezpöcsöt...
amig nem reagáltok rám / nem kostóltok be addig nem fogok mostantól ideírni...
lássuk megtudjátok-e állni a flémelést... -
#5605 " igen a PC-s játékoknak leáldozott (és ennek a topiknak is mert ilyen már van) " -ennek a topicnak nem az a cime és hiába probáljátok bezáratni ezzel a folyamatos flémelésel nem fog összejöni ,vissza huzhatnátok acsikot a saját belterjes kis boxotokba.
Nektek nem tünik fel hogy innen a kutya se jár oda akkor ti minek pofátlankodtok ide flémelni ?
-
#5604 "vagy a kukorica gyermekei masolt DVD a jatekok kozott."
most csináljak róluk ugy képet h kinyitom a tokot? -.- barom... -
#5603 a harmadik soron kivul a tobbivel majdnem egyetertek -
#5602 igen mutattál egy kamu képet
igen mi mutattunk jópár számlát meg játékot
igen a PC-s játékoknak leáldozott (és ennek a topiknak is mert ilyen már van)
te meg kb úgy mantrázod a baromságaidat hogy lassan el is hiszed őket....
ez még nem lenne baj, de közben meg jön itt néhány gyengeelméjű befolyásolható 8 éves pöcs mint pl dante, cat meg csócsó és ők is hülyét csinálnak magukból -
#5601 Ne ezen lovagolj már!
Mint írtam vélemény. De a levezetés. (Demagóg, a Te kedvedért!)
Aki feltöltötte, fizetett érte.... Mint ahogy az első konzolos is, aki megvette. Így most jó? Különbség a mennyiség, és a lemez.
Zo-val egyetértek amúgy.
Még egyszer hangsúlyozom, a gyengeelméjűek kedvéért. MAGÁNVÉLEMÉNY, nem vitatéma....
-
#5600 Jó arány. Konzolos létére ötször annyi számitógépes játék van a képen. -
Cat 02 #5599 5 ember között cserél gazdát 1 játék. Abból 1 vette meg. 4 ember kiesés. -
Cat 02 #5598 Olvasd el a 2. mondatot. -
#5597 En mutattam kepet, ami tobbi hazudozasaitokat is ignoralta, amint kiderult, ti egy szamlat nem mutattattok,de spanyol windows license mar van a netrol. Kerkedtek, a becsuletesseggel, mint pl DanielT, meg hogy a PC jatek szar, de a pokrocon ami kep volt 80%-ban PC-s jatekokat lat az ember, vagy a kukorica gyermekei masolt DVD a jatekok kozott.
Ugyan menj mar. Most fog azzal jonni, hogy az en Xboxomban elmennek a PC-s jatekok is.
-
#5596 Én nem játszom ingyen, mert a láncban valahol valaki megvette a játékot.
A letöltött játék semmiképpen nem képez bevételt a kiadonak/fejlesztőnek. De mondom, szivesen veszem ha levezeted, hogyan semmizik ki a játékcserélgetősök a kiadokat ... -
#5595 De igazad van. Leszarom. Egy karakter nem sok, annyit nem ér. -
#5594 " Ha hazudtál csak magadat járatod le magad előtt, másnak semmi köze ehhez."
és remélem nem zavar ha közben röhögnek rajtad....amúgy tényleg nincs közük hozzá csak itélkeznek... -
#5593 Itt nem arról van szó, hogy mi van neki meg mi nem, hanem, hogy mekkora gerinctelen tetű :D -
#5592 most komolyan, minek vered magad a földhöz DanielT, ki nem szarja le, hogy mi van meg neki meg mi nem -
#5591 Amikor azt állitom, h hogy Jakuza hazug, nem személyeskedem. Az se személyeskedés, ha azt mondod rám h 'feketehaju'.
Negativ véleménye pedig bárkinek lehet bárkiről, ezzel sincs semmi baj - senki nem azért forumozik itt szvsz h rajongokat szerezzen mindenáron :) -
Cat 02 #5590 Csak 1 kérdés. Nem lehetne h a konzolos arcok elhúzzanak a ......ba* ? Először se volt vicces h "kuss képt" hátmég huszadjára ha elsütik ugyanazt a szar poént. Kit érdekel h megvan-e a game vagy nem ? Ha hazudtál csak magadat járatod le magad előtt, másnak semmi köze ehhez. Szvsz ennek így semmi értelme és megint zárás lesz mint a gta4 topikban ahol a konzolosok kezdték a flamet aztán semmi ban nem lett és a topik is zárva lett (unfair achivement went to Kandurex).
*: mindenki döntse el maga xP -
#5589 Itt egyelőre rajtad kivül senki nem égett be, mindenki képes volt a mondandoját alátámasztani.
Az apehoskodás meg csak tovább rontotta a helyzetet, teljesen idiotát csinálsz magadból ... majd probálod lejáratni gazgoblint, olyan modon h az ember a betett személyid ellenére is nehezen fogadja el, h 14 évesnél idősebb vagy ...
vergődsz keményen ... csak igy továbbm jó 'nézni' :) -
#5588 Miről beszélsz te féreg? Spanyol licensz? Olvasni sem tudsz? Akkora tuskó vagy barátom mint amekkorának látszol a "menő" napszemüvegedben. -
Zóanagyvarázsló #5587 Nyilván kevesebb bevételt geenrálnak, ha mindannyian külön-külön megvennék. Ahogy abból si több bevétel lenne, ha én nem várnék soha price dropra, hanem mindent a megjelenskori árán vennék. Ami fontos számomra, azt akkor is veszem, de egyébkáént nyilván mindenki tudja, hogy adott játékra mekkora összeget szánna rá. Adás-vétellel, cserélgetéssel viszont lehet legálisan frissibben olcsón játszani.
Másrészt pedig egy erős használtpiac értéket ad a szoftvernek, és az egyszeri játékos könnyebben vásárol, ha mindezt azzal lelkinyugalommal teheti, hogy egy megbánt döntést is szinte azonnal kiigazíthat egy könnyed és jóáron való kiadással. Ez a lehetőség szerintem fel tudja pörgetni a piacot, és szerintem a PC-nek, mint játékplatformnak is csak jót tenne, ha újra(!) komolyabban foglalkoznának ezzel a szegmenssel is egyes komoly üzletláncok. -
#5586 OEM product lol, meg Spanyol license . :D Hat most jon hogy Spanyol notebookod van. :D -
#5585 Jaigen! Dzsekkbauert is LOPTAM. -
#5584 kuss, képet!
nemértem miért nem lehet megérteni... -
Azon megy a Dzsekkbauer, nem forgatom mer' mekkarcojja a lemezet! És akkor dzsekk nem tudja megmenteni a világot! :D -
#5582 Igazabol ha csondben maradnal, es nem kerkednel azzal hogy neked mid van, vagy hogy te miert fizetsz... akkor valoszinuleg a kutyat nem erdekelne hogy azokrol milyen kepeid vannak.