A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor itt a bizonyíték arról, hogy csak idén álltak neki méricskélni a mobiljátékok piacán. Egyébként ez nekem is új, legalább ezt is tudom, hogy már idéntõl van ilyen.
... de egyébként GTR Evolution most jön majd pécére 😛 százéves gfx endzsin, százéves fizikai endzsin, kocsikon 2007/2008as festések, huuuuuuu, igazi elõrelépés lesz a GTR1/2-höz képest ... ennyi jön konzolra is, pedig az nem szim platform 😄 (Race PRO asszem)
bardocz: ha multizol, valoban kitartanak sokáig 😊 ... és ha nem?
Forza.
multiplatform nem ér!
😄DD
fotográfik kolomp edisön :D
Amíg van rFactor,LFS,és RBR addig max ezekbõl kell második rész,rFactor alá már van összes többi játék.Szimezés nem a grafikáról szól,meg a várjukazúj játékotról<#nezze>#nezze>
A tények: konzolos játékeladásoból befolyó pénz <--- pc-s játékokból befolyó pénz.
Viszont bizonyos stílusok egyszerûen halottak konzolon. Manager, komolysim, MMO, satubbi.
Úgyhogy vegyetek egy kapát és kapáljatok! F*szt kell rinyálni, örülj, hogy lyuk van a s*ggeden és szelel! <#law>#law>
gamertag: kenobita
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Olvasd el es rajossz, mert harom tetel kulon van valasztva benne.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amiket én szoktam nézni ott igenis külön van, minden pongyola oldalért nem vállalhatok felelõsséget (mert gondolom akad ilyen is), ahogy nem is rájuk értettem.
maradjunk annyiban, h trendeket láthatsz, pontos számokkal meg - lássuk be - felesleges 'kardozni' 😊
Forza.
Dehogy, benne vannak az osszesitesben.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egyébként a PDA-k nem számítanak komoly piacnak, elsõsorban nem is játékplatformok, így túl sokat egyébként sem módosítanának az álláson.
Mint pl a EM-X270 handheld az Intel XScale PXA270, 312 / 520 MHz, WMMX procijaval es a Windows CE operacios rendszerevel vagy a mobiltelefonok.
Szoval eleg fura hogy egy tizmilliardos tetelt, ami nem is odatartozik egy uzletagon belulre sorolnak.
A laptop viszont egyértelmûen PC, a navigációs computer pedig véleltenül sem játékkonzol. Inkább ne vigyük el abba az irányba a topikot, hogy a játékkonzol fogalmát definiáljuk, pontosan tudjuk, hogy mirõl van szó, nem kell a kákán is csomót keresni.
Valamint azt sem kell am elfelejteni, hogy ez a beveteli forras mar teljesen tiszta nyereseg, egy fillerbe sem kerul.
UE3 multiplatform engine, multiplatform játékokkal, GoW 1-2-vel. Az id jelenleg nem villog (Doom 3-at kevesen használják, azóta van újabb, Tech 5-öt meglátjuk), de õk is multiplatformban gondolkoznak. Vannak egyéb szélesebb körben hazsnált engine-ek (pl. Gamebryo), ezek is minden platformon jól használhatóak. Ellenben pont a Cryteknek nem sikerült errõl meggyõznie a piacot.
Ha a definicio szerint ertelmeznenk, akkor a laptop, a navigacios computerek, sot meg talan a rozsafuzer is beletartozna, ha digitalis formaban lehetne morzsolgatni. 😄
Pedig az egész a játékkonzol definíciójában gyökerezik (Wikipedia, Google megtalálásában segítséget nyújt), az mindenre választ ad 😉 Persze részleteken lehet a vitatkozni, de a lényeg egyértelmû.
Hanem a nagy cegek motorjait licenszelik a kis cegek.
Ugye nem gondoljuk azt, hogy puszira adjak ezeket. ;D
"A mobile game is a video game played on a mobile phone, smartphone, PDA or handheld computer. This does not include games played on handheld video game systems such as PlayStation Portable or Nintendo DS."
Nos most ezeket is beleszamoljak a konzolos bevetelbe, hogy szepen mutassanak a szamok es nagy fejlodest a tozsdezoknek.
Kozben a mobil szegmens a legdinamikusabban fejlodo iparag es evente 40%-os novekedest szokott produkalni.
Amugy pedig hogy egy handheld computer mitol konzol azt sem ertem, foleg mondjuk ha egy via, vagy intel x86os chip dobog benne es inkabb szamitogep mint konzol.
Na de hagyjuk, biztos valamelyik okos megmagyarazza azt is hogy holnaptol a Mac beveteleket is a konzolhoz irjak. 😉
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ettõl még feleleges számokkal dobálózni. Egyrészt, a valódi számok úgysem derülnek ki, mindenki üzlti titokként kezeli, max becsléseink lehetnek, másrészt sokkal fontosabbnak érzem az okokat, amik ide vezettek, (nem a warezt!) és az esetleges kiút megtalálását. (bár az is felesleges, fontosságunk tudatában)
http://www.freetvmaci.info/
Azt hittem szar lesz, akkora volt a hype körülötte, de nagyon-nagyon kellemeset csalódtam.
DMC4 => kontroller... tökéletesen irányítható ( nem vagyok DMC fan😊 ), max a kamerakezelés, váltás néha bekavar, de a fix kamerának ez a hátránya, az elõnyei mellett.
Akkor ujra😊
A Cod mindig is ilyen volt, a következõ is ilyen lesz, ennek semmi köze a konzolokhoz mivel teknóban motorban elavult játék, egy gyér pécén is tökéletesen fut ( pl nekem : ).
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezt én írtam, éppen a Crysis "oltári bukását" cáfolandó. Egyébként jogos, a Warhead még szolídabb fejlesztési költségért javíthatja az egyenleget, de a tényen nem változtat: kevesebbet adtak el a vártnál (túl sokat vártak szerintem, nem szimpatikus a panaszkodásuk), és a Crysis úgymond letudása után átnyergelnek multiplatformra, mert az jobban megéri.
És igen, beszéltem akkor egy bizonyos extraprofitról is, melyeket a kapitalizmusban a meglepõ módon a nagy szórakoztató iparágakban is ûznek a cégek.
Egyiknek az irányítása maradt TELJESEN konzolos, másikban meg a konzolos memóriahiány miatt maradtak script-hegyek.
1. Szerintem elég gáz lett volna a DMC4 esetében kompletten megváltoztatni magát a mûfajt. Jellegébõl adódik, hogy kontrollerrel élvezhetõ, inkább örülni kellene, hogy maga a port minõségi.
2. A korai CoD-ok is szkripthegyek voltak, pedig azokat még külön csapat portolta - még tovább szkriptelve. Nyilvána k orábbi eladásoknak si lehe tköze, hogy már elsõsorban konzolban gondolkoznak. Viszont elgalább a CoD4 sikere miatt (igen, ez a "butított konzolos" epizód lett a legsikeresebb PC-n is) jön a CoD5 is PC-re. Nem semmi összefüggések vannak ám a megjelenések és az eladások között! 😉 (Bár az Activision Vivendi games fúzió, a PCGA-ben való részvétel is bõven lehet erre magyarázat, az eladási eredmények mindenképpen magukért beszélnek.)
Szerintem az utóbbi idõk egyik legjobb portja 😉
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
""Total War engem sem izgat, mert nem érdekel... nemtudom milyen""
LOA'L 😄DDD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
CoD4 script-hegyek, DMC4 FOS konzolos irányítás. Szingliben mindkettõ élvezhetetlen, legalábbis, számomra.
Lehet, hogy konzolon jó a DMC4, és lehet, hogy multiban jó a CoD4, de ennél PC-n több kell!
<#idiota>#idiota>
zóanagyvarázsló: vajon az a 2 milliárd hogy jön össze? konkrétan milyen játékokból? a dobozos verziok digitális disztribuciojából származik? mert ha mindenféle PDA, meg shareware bevétele, netán a PCGA által BECSÜLT cucc... nem is nagyon hiszem, h mi itt használható adatokhoz tudunk jutni 😞 (konzol oldalon is csak egy beböfögött számot látunk 😞 )
Dante73: "a konzolos memóriahiány miatt maradtak script-hegyek." - ez a cod4-re??? 😄 basszus, cod1 (pécé!!!) óta ilyen (fos) a cod, hagyjálmár a memoriahiánnyal 😊)
Forza.
DMC4 "konzolos memóriahiány miatt maradtak script-hegyek" ezt nemigazán értem, a DMC frencsájz sose volt más, ugyan ilyen volt PS1-2õn mint most, ennek semmi köze ehhez😊 ez egy ilyen stílus.
Annyi mindent beleszámoltok a dologba, hogy elképesztõ. Utóbbi idõkben Ti tényleg nem játszottatok PC-n?
Dobálóztok Cod4 eladásokkal. DMC4-el, stb.... Ezek egy PC-s számára élvezhetetlenek voltak! Egyiknek az irányítása maradt TELJESEN konzolos, másikban meg a konzolos memóriahiány miatt maradtak script-hegyek.
Amíg nincsenek igazán igényes, nem konzolról hanyagul átportolt cuccok, addig az eladások maradnak olyanok, amilyenek.
Egyszerüen rá kellene végre jönniük a gyártõknak, hogy más egy konzolos, és más egy PC-s igénye. Amíg ez nem következik be, addig marad a jelenlegi vegetatív állapot. De ettõl még ugyanúgy marhaság a PC-s játékipar haláláról beszélni a konzollal ellentétben, mint a konzol haláláról a mobil-játékok ellenében.
Vagy itt a Crysis. Tegnap volt egy értelmes hozzászólás, hogy milyen keveset kerestek rajta a fejlesztési költséghez képest.... Azt már nem számolta bele az illetõ. hogy jön a Warhead, amit magyarok fejlesztenek fillérekért, és még jön másik 2 rész is, amit majdhogynem a Sandbox-ban dobnak össze, minimális költséggel... És akkor nem is számoltuk azt, mennyire elszámolták magukat a fejlesztõk, mind játékmenet, mind gépigény tekintetében.
A pénzért meg kell dolgozni, ez nem konzol, ahol a szart is el adni, mert anyuci-apuci megveszi szülinapra, meg karácsonyra, és a leg igénytelenebb vacakból is millió számra fogy. (még egy darabig, aztán a konzolos nemzedék is felnõ, és igényessé válik)
De beszélhetnék a HATALMAS sikerjátékról, a Mass Effect-rõl is. Konzolosok mit össze nem magyaráztak áll-leejtésrõl, meg összeszarásról.... Nos nem volt. Egy tisztességgel összerakott, jó játék, megfelelõ grafikával. De nem több! Kb ez a különbség konzolos, és PC-s közt. Minket már nem olyan egyszerû meglepni. Ha a Crysis a mostani csúcs grafikával, röccenésmentesen futna egy erõsebb gépen, kissé jobb lenne a játékmenet, akkor igen, az ütne. Most max grafikailag... (mondjuk megnézném, melyik konzol tolja ki magából azt a grafikát.... Akárcsak a High felbontást, a Very High-ról ne is beszéljünk, az még a PC-nek sem megy...
Egy szó mint száz. Nem csak a számok léteznek, és a számok nem mindig mondanak igazat. Nincsenek mögöttük az okok, az, hogy egy csomó PC-st átkényszerítettek konzolra, az exkluzív cuccokkal, a mostani silány minõségrõl, és a kiadók - fejlesztõk szemmel látható inkompetenciájáról sem beszélnek. Maguk alatt, (és mi alattunk is) vágták a fát, most meg rinyálnak...
Magához tér a PC-s játékipar, mint ahogy ezt megtette már egy- két alkalommal ez elõtt is. És akkor a konzol egy rövid idõre a helyére kerül, aztán kezdõdik elölrõl az agyatlan pénzhajhászás, és a folyamat újraindul.
Na de hogy Halo-t nem fogok venni az is holt sicher 😄
Nincs az a a piaci tendencia, számhalmaz meg semmise, ami engem rávesz hogy CODozzak, vagy Simsezzek, tehát miért is lenne túl érdekes számomra ezen számok bármilyen elemzése? De komolyan van itt olyan ember tök mind1 hogy konzolos vagy PCs aki azért vett meg egy játékot me mitomén mennyit eladtak belõle és nem azért mert tetszett neki?
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
Egyelõre még valóban ez tûnik kézzelfoghatóbbnak, de nem számolnia digitális disztribúcióval, az éppen olyan, mint a currentgen konzolokkal nem számolni. Piacilag szûklátókörû helyzetelemzés. Az a további 2 milliárd dollár pedig nem semmi összeg, és ez a jövõ. (Bár éna dobozos játékok híve vagyok, de attól még üdvözlöm az alternatív/párhuzamos "formátumot".)
A PC-s verzió portja volt, majd külön lapta meg a "késésért" kijáró tartalmat (egy új, rövidebb kampányt, tehát voltaképpene gy kiegészítõt). Majd kapott mindez grafikai ránfelvarrást. Nincsen szó 8 részrõl.
Akkor most mondjuk azt, hogy a Sony szerint a PS3 a best, mert ebben merul ki az erved ?
Ez nem magyarazat. Hiszen ilyen erovel csak a PS3 piacradobas korulmenyeinel akkora hazugsagokkal szembesulnenk, hogy csak na.
Amugy csak halkan megjegyzem a mobil telefonok is konzoloknak minosulnek ?
Csak azert mert a tobb mint 10 milliardos bevetelt beleszamoljak az o beveteleikhez amivel erik el a 41 milliardos jovedelmet, aztan kb annyi kozuk van hozza mint a Puspokladanyi benzinkutasnak Chuck Norrishoz.