17438
  • arty
    Szerintem meg mindenki képben van, h a nagy átlag miért warezol: mert el is lehet lopni, akkor meg minek megvenni? Te csukott szemmel forumozol amugy itt az sg-n? :D

Átlagrol beszélek, nyilván van akinek valoban nem telik eredetire, ám a nagy többség szimplán leszarja, majd megveszi más és megy tovább a szekér(fejlesztőé) ugyis ... van egy rossz hirem: nem megy. Ezért olyan a pc-s topten minden héten, honapban amilyen. Sims és warcraft.

• arty
    "nem igazán játszom"

mégis mit keresel itt? miféle rálátásod van neked itt BÁRMIRE? közöd nincs az egészhez, de osztod az észt? :D anyám ...
  • Chocho
    Szerintem sem tudja. Az a baj, hogy ezeknek mindig van pénzük... ugye apuka meg anyuka fizet mindent, vagy épp már vének, mint az országút, s magánélet hiányában csak a gépekre és játékokra költenek. No comment.
  • Chocho
    Mindkettőt lehet. Szomorú, mi? :)

Blu-ray-t nem könnyű, de a boxot törten használni simán könnyű dolog. Ja és de, képzeld, eléggé értek ehhez, mint ahogy a játékokhoz eleve.
  • krisztianp16
    Én szerintem a Pc-s játékoknak van jövöje.Mert pl a GTA4-re is elöször azt monták hogy csak Xbox-ra jönki most megkiderült hogy Pc-re is lesz
    (Hála isten hogy pc-s verzio is lesz)
  • UUUU
    Látom akarsz pár büntipontot, folytasd csak az idiótázást, de mint irtam, nem nagyon izgat, hogy mit mondasz, hiszen a fele sem igaz cimű müsorba sem vennének fel téged.
  • CS@
    Nálad van különbség warez és warez között? Esetleg ha van kedved pls írd már le, hogy nálad mit jelent a warez.
  • CS@
    Nanemááá...ne keverjük már ide a 10parancsolatot.
    Tegye már fel a kezét, aki nem szegte meg a 7ediket.
    A 2dikat meg se kérdezem, mert azt helyből megszegi mindkét oldal.
    Akkor meg ne dobálózzunk már olyan dolgokkal, amihez közünk sincs.
  • Istencsászár
    Igen tele vagyok, sőt minden ismerősöm warezol, és igen erről szol a konzolos fórum... idióta.

Ja hogy te nem is vagy gémer? akkor mi a francot keresel itt? takarodó van...
  • UUUU
    Elnézésedet kérem, de én sose warezoltam veled ellentétben, mivel nem igazán játszom és a munkám sem engedné meg, hogy bármilyen illegális szoftver legyen a számítógépemen.
    Éppen ezért jobb is ha nem hivatkozol mást leteremtve a bibliára, mikor beismerted, hogy te szoftvertolvaj vagy.
    A változást meg igy látatlanban hiszi a piszi, inkább csak a száj lehet emögött a megjegyzés mögött. Gondolom te is tele lehetsz másolt box játékkal, mint a legtöbb xboxos haverod, aki a chipeltetés módozatáért esedezik a konzolos fórumon, van belőlük rengeteg.
    Ja és nyugodtan idiótázz le bárkit, aki nem szentnek gondol, bár egy álszentnek szájából ez is csak üres fecsegés.
  • Istencsászár
  • rumkola
    Amíg a NE ÖLJ című sort nem tartja be valaki, addig ne jöjjön semmiféle parancsolattal vagy vallással mert ez az álszentség netovábbja. Mondjuk az rohadtul vicces, hogy ez csak a 6. pont, az első meg valami csak engem imádj...

A megjegyzésed viszont teljesen korrekt és normális, amiért nagy respekt mert ritkaság.
  • Istencsászár
    Te csináld csak továbbra is, én nem teszem... idiótája.
  • lowdog
    őszintén csodálom a türelmedet
  • Zóanagyvarázsló
    a tízparancsolat meg valami zsidó vallásos dolog, szóval ne nagyon hangoztasd

Inkább ezt kár hangoztatni, lévén a nyugati kultúrkörünk és a későbbi jogrendszerek egyik alapját jelentő alapvetésről van szó, és tipikusan azon tételeket sorolja fel, melyeket a legtöbb nem vallásos is elfogad. Persze lehet erre fittyet hányni, és pápua kannibál törzsek hagyományát követni. De ezért belekötni másban Európában(?), enyhén szóval is sajátos... (Nem azt mondom, hogy nem úgy vélekedsz ahogy akarsz, de én is fűzhetek ahhoz megjegyzést.)
  • UUUU
    1
    Ezen nem csodalkozom, hiszen a kutyának se kellesz.
    2
    Ha benne szerepel, hogy ne lopj , akkor te miért lopsz ?
    Jah és nem kell ez a fleós duma, hogy régen loptam, de már nem. Olyan ez mint a haverod megjegyzése. Loptam, de már nem, de azért elvettem a boxom mellöl a másolt lemmezeket.
  • Narxis
    Van jövő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • rumkola
    az is benne van - sőt talán az első -, hogy ne ölj, de mégis húst zabálsz

a tízparancsolat meg valami zsidó vallásos dolog, szóval ne nagyon hangoztasd

ettől függetlenül a lopás természetesen csúnya dolog, bááár Robin Hood-ot mégsem ítéli el senki...sőőőőt

:)
  • Istencsászár
    Két valótlansággal kezdesz... a barátod nem vagyok, sőt a haverod se, sőt az ismerősöd se, neked max egy idegen akit te nem ismersz.

Miért is? a Tízparancsolatban is benne szerepel, h NE LOPJ!, ezalól miféle írott vagy íratlan szabály mentesít fel pl a warez kapcsán?
  • Ry0K3N
    Hülye vagy barátom, abszolút halvány lila fingod sincs hogy az emberek többsége miért warezol.
  • magus
    offolok én mindenhova, de mi lenne, ha abbahagynánk a mutogatást, hogy kinek mennyije van... nekem pl van 6 eredeti játékom, ebből 4-et nem bántam meg, 1-el játszom ma is. az utóbbi 3 évben egy játékot nem tudtam mondani pc-n, ami huzamosabb ideig lekötött volna, ezért nem vettem meg egyet sem. pedig van köztük olyan amit warez után vettem meg eredetiben... Nem mondom, hogy jó, de ez van. Az olyanok, hogy Crysis, játszható techdemo már nem tartozik a játék kategóriába
  • arty
    (jah és eltettem az eredetik mellől de van egy 25ös henger verbatimem is a boxhoz)

UUUU: nem ugyanaz. én felfogtam h a warez rossz és igyekszem tenni ellene. sosem mondtam magamat különbnek az átlag warezestől, amit én csinálok az még mindig nagyon szar ügy
  • arty
    sajna nem otthon vok, de ezt a képet tudtam szerezni hirtelen (van játékom kölcsönben és van amit azota eladtam ill. vettem 1-2 ujat is)

és van pár pécés játékom is, azokról sajna nemtok képet :)

• UUUU
    Akkor meg szerintem húzz innen a téziseiddel, hogy szaros tolvajok a pcs játékosok miközben te sem vagy különb, söt inkább gusztustalanabb amit csinálsz, mert miközben leteremted öket és magadat tiszteségesnek tüntetted fel úgy, mintha csak a múlt hibája lenne, közben ugyanúgy csinálod csak te.
    A másik mivel nincs szüksége a barátaidnak védelemre, nagy fiúk már, hagyd őket, mert ez nem a fogjunk össze akkor igazam lesz műsor, a hazugság akkor is az, ha száz hazug akarja az igazságot elferdíteni.
  • Istencsászár
    Nyugodtan én kérlek rá... ettől függetlenül nálam ma már egy másolt játékot nem találsz sem pécére sem xboxra.
  • UUUU
    Magyarázd meg persze, vagy a te hozzászólásaidat is linkeljem a közelmúlt warezeiben ?
    Magyarázkodás megy, de ettől még te is ugyanolyan kétszínű vagy, mert te is lopsz és ez erről a fórumrol is kiderül.
  • arty

sosem állitottam hogy nem warezoltam még le játékot

viszont nem is linkeltem be kamuképet, h nézzétek mekkora király vagyok, megvettem 200 játékot ...

egyébként, ha még régebbi postjaimat is megtalálod, lehet h konzolellenes anyázo hsz-ekre is lelhetsz, sőt elképzelhető h a warezt is éltettem :)

csak aztán tönkrement 'alattam' a pécés játékipar és leesett a tantusz - ha sokaknak leesik, akkor lesz zárhato a topik, lesz jövője a pécés játékoknak és nem wowosodik tovább az egész
  • Istencsászár
    Saját nyomorodat ne próbáld kivetíteni... az emberek ( gémerek ) nem úgy születnek h tudják mit jelent a warez és a nem warez... a normális az h csinálja mert buta, aztán megvilágosodik s rájön hogy ez rossz, aztután soha többé nem csinálja... akinél ez nem történik meg és felnőtt fejjel is csinálja az kussoljon és huzza meg magát.
  • arty
    Pécéje régebben volt, mint xboxa és vszeg tovább is - esetleg több játék nőtt a szívéhez pécéről.

Csak én nem látom a problémát?
  • UUUU
    Szerintem jobb, ha nem szólalsz meg ezekután.
    Elég kétszinű alakok vagytok, miközben a szoftverlopásról papoltok az összes ideirónak találtam warezzel kapcsolatos kérést vagy kérdést.
    Jó lopni ugye ?

Over the Hedge

crack van?a game hez?

arty | válasz erre | #51
    crk: www.gameburnworld.com

arty | válasz erre | #61
    crackeld
    Válasz 'csanesz' üzenetére (#60)
  • DanielT
    Én már nem mondom el. Elég volt a kis pöcsökből, már nem szórakoztat. Ilyen buta ignoráns balfaszokat évek óta nem láttam, ha egyáltalán.
  • wedge31
    Ha nem tudjátok értelmezni a cimet az titeket minösit.
    Mert gondolom neked ez a értelmes vita hogy családi gagyi képek meg ratyi számlákról vitáztok hetekig ,ki nem szarja le hogy melyikötök hazudik ott van a pü használjátok vagy menjetek fel msn-re és verjétek egymás számláira.
  • Istencsászár
    Majd DT elomdja neked, én tudom vagyis sejtem, de majd ő elmondja ha akarja.
  • Istencsászár
    Jakuza állította h másoltak a DVDim, de mivel nekem nincs dvd íróm, s sose volt nehéz lenne... ezek mind DVDk.
  • Cat 02 #5627
    Jaa, azt hittem a game :)
  • Cat 02 #5626
    Nem feltétlen, sok ember van aki letölti és ha megtetszik neki megveszi, jójó, nem sok, sőőt, kevés xp
  • arty
    néha meg-megjelent egy pécés a topikban (ami nem feltétlenül lenne konzolos topik, hiszen a két platform flame/vitahelye kellene legyen ... csakhát nem nagyon sikerült épelméjü vitapartnerekre lelni - najo, ritkán azért alakult ki értelmes vita is)

amugy ez a topik normál esetben miről szolna? napi 3 hsz méltatná h jah, kurvajo a pécé, mint játékplatform ... és a többi kettő-három helyeselne, bologatna?
  • Istencsászár
    Meg hát... számomra ezek A filmek és ha látom őket megveszem. A Cápa egy jubileumi kiadás sok sok extrával.

Az a másolt Kukorica Gyermekei első része:) ( VHSen is megvan origibe:), de az Egomba van otthon )
  • UUUU
    Kit érdekel mikoriak ? Biztos nem olyan régiek mint a Star Trek a mozifilm, vagy a Superman a játékaid között.
    A lényeg, hogy nagyon nem stimmel nála valami. De ha stimmel, a leáldozott pc játékok 8/2 konzolaránynál a képen, elárulnak mindent mennyire áldozott le, ha egy konzolbuzi ennyi pc játékot tart otthon, miközben konzoljátéka alig van.
  • arty
    Reloaded megveszi, másfélmillio letölti. Ez igy pontosabb :)

Ha épp megveszi és nem a haver lopja ki nekik megjelenés előtt hetekkel a gyárbol :))