17438
-
#5701 Pedig most (is) igaza van. Aki cserélgeti, vagy adja/veszi az x360/PS3 játékait a játékait, az nem tudja csak úgy "lemásolni" őket, mielőtt kompletten továbbadja, ergó nem követ el semmi törvénytelent. DíTí erre hívta fel szíves figyelmedet, a maga közvetlen stílusában. Ha tévedsz, nem baj, csak viseld is el a következményeit. -
#5700 Ja bazmeg, nagyon nem... na mindegy. Hülye vagy és az is maradsz. Rajtad az Isten se segít. Na mindegy, jó vásárlást a 100k-s szarodra a 20k-s játékokból. :)
Amúgy ja, copy-t mondtam, de a másolat származhat a netről is... mindegy, ehhez te már túl sötét vagy. Igen, most töményen megy a személyeskedés, a te fegyvered. Mindenkinek csak beszólogatsz, hazugozol, stb. Az utcán próbálj meg így beszélni valakihez, a szart is kiveri belőled. :) -
#5699 Milyen FAQ mi ?
Ilyenek vannak a topicokban, még csak keresgélni se kell.
Utána jön egy kis műfelháborodás szankciók nélkül meg a privátok, hova menjen el flasht tenni a gépébe, vagy modoltatni.
"most mivan ienkor.. megnéztem a boxon 1 dvd filmet és mostmár viszi az eredeti lemezt az irottal még mindig nics jóba"
"
1. Frissen írott játékoknál is ezt csinálja?
2. Milyen márkájú lemezek azok?
3. Mivel írod őket?"
Itt látszik, hogy eb ugat kutyára. -
Zóanagyvarázsló #5698 Azon lehet vitatkozni, hogy mit érdemes idekeverni, de ha emberi normákról van szó (ugye a warez kapcsán), akkor igenis témába vághat, példaként mindenképpen.
Viszotn egy társadalmi norma, egy jogszabály nem attól lesz rossz, mert vannak, akik megszegik. Hiszen éppen ezért van rájuk szükség. Először fel kell ismerni a bűnöket, a rendszer hibáit, majd szabályozni. Így működik ez a warezről való átállással is, először jön a felismerés, aztán lehet cselekedni. Nyilván az a leginkább dicséretes, ha valaki egyből minden illegális tevékenységgel leáll, de ez nem életszerű. Ha már valaki rendszeresen vásárol, nem igazolja a tevékenységét, és nem tölt le mindent warezpistiként orrba-szaájba, máris fejlődött.
Sajnos az a realitás, hogy Magyarországon (is) egy fiatal elég ritka esetben kezdi úgy a páylafutásást, hogy valójában értékelje, ismerje a szerzői jogot, és ez nem feltétlen az egyén hibája. Éppen ezért fölösleges előásni több éves hozzászólásokat - volt rá példa alább -, hogy mennyire warezolt az illető régebben. Talán nemcsak a véleményt kellene tisztelni, de a vélemény változását, fejlődését is. Mindenesetre annyival mindenképpen előrébb vagyunk, hogy itt (mármint a topikban)vagy nincsen warezpisti, vagy nem meri senki felvállalni, mert már nem akkora divat. -
#5697 Gyermekem! Nem hiszem, hogy van ember ezen a fórumon akit többen utálnának, mint engem. Miért is?! Mivel tűzzel-vassal bevezettük a warez mentesítést a konzol szekcióban. Kiterjedt besúgói hálózat, azonnali banolások, éjjeli rajtaütések, deportálások és munkatáborok megtévedt warezosoknak. Ezek miatt valószínűleg sokan belefolytanának engem egy kanál vízbe, ment is a patália hónapokig. DE már nyugi van. Sokan elköltöztek nagy dérrel-dúrral az SG-ről (nem kár értük, jobb így), de az ellenszenv a sok elnyomott warezosban megmaradt. Néha még most is fellángolnak a warez-nemwarez témák, úgyhogy nem 1xű.
Ezek után ne feszegessük ezt a konzol-warez témát a pécés szekcióban, ahol a bűn mocsara töretlenül dúl és virágzik! Köszönöm! -
lowdog #5696 gratu a buntiponthoz sok boldogsagot hozza :)) -
#5695 Milyen FAQ ? -
#5694 rémületes a sötétség... -
lowdog #5693 (psszt, en tudom de a jakuza nem ;)) -
#5692 Elhajtjátok ja, de mit keres a fórumotokban a sok warez és még FAQ is, hogy kell az X360 lemezeit megirni? -
#5691 Megelőztelek :P
-
#5690 2007. nov. 16 a hsz keletkezése , akkor még NEM voltam házigazda, azt meg ugye nem várod el tőlem hogy 3 évre visszamenőleg kitisztítsam a fórumot? [idiota] -
#5689 Úgy látom ezt nem sikerült kiszúrnod a banerben:
-
#5688 Hazudsz. Mikori a komment? 2007 november. Mióta házigazda ott Totti? Mióta sikerült bevezetni a wareztilalmat?
Na. Segget csináltál a szádból megint. Próbálj meg feltenni egy warezkérdést most. Úgy kapod a ban-t a pofádba, ahogy az már most is járna. -
#5687 Kicsirigó, az ilyeneket elhajtjuk a jó édes k. anyukájukba, ha nem tűnt fel volna! Mindig próbálkoznak a warezmatyik, de pofán vágjuk őket időben. FTW!
Ja és a warez ITT dúl, a pécés szekcióban, kiirthatatlanul, szóval rosszfelé tapogatózol, de nagyon! Visszanyalt a fagyi! -
rumkola #5686 -
#5685 Játék. Játékról van szó, amit Ps3-on utána játszol. Az, hogy démontúlsszal milyen filmet nézel iso-ból, KISSÉ érdektelen a témában :P -
#5684 "Most szeretnék vásárolni egy Xbox360 Arcade-t, de mivel a játékok horribilisan drágák, letöltök/kiírom, ezt le is lett írva a faq-ban így fogom csinálni, de azt nem tuttam meg, hogy az írt játékok-hoz kell-e valami CHIP-eltetés vagy mia a franc, és ha igen otthon ezt meglehet-e csinálni házilag. Bocsi hogy ilyen noobként állok hozzá a dologhoz, de ez lesz az első konzolom és nem nagyon vagyok otthon benne. :) "
Szemezgetve a fórumjukról, ahol Istencsászár a házigazda. Találjátok ki kik segitenek. Ezek az emberek hirdetik itt az igét. -
#5683 "Se bluray-t"
izebigyo nekem megvan eredetibe a rezi3 brben es en brahibol leisoztam(van br olvasom piszibe) es daemon toolssal neztem a filmet -
#5682 Ez úgy általában jellemző az összes fórumra. -
rumkola #5681 úristen, itt mindenki elmebeteg lelkisérült ez tuti
:DDDDD
30 éves kockajátékos pszichopaták akiknek "csakazértis én látom jól a dolgokat és én mindenhez jobban értek" szindrómájuk van
:DDDDDDDDDDDDDDD
elképesztő basszátok meg, ez valami elképesztő
:))))))))) -
#5680 Szerintem jon o magatol is, nem kellett hozni :p -
lowdog #5679 látod teljesült a másik kívánságod is, DanielT-t hoztam, örülsz neki gondolom :)) -
lowdog #5678 "Nem te voltál a szülinapot hazugságnak kitaláló ? Na ennyit rólad."
kár a gőzért, én az voltam, aki felvilágosított a wikipedia működéséről és a PS3 európai launch áráról (nem kell belátni hogy tévedtél, nyilvánvaló volt, csak onnantól nagyon kussoltál a témában )...
én szóltam hogy ne égesd magad szénné de csak sikerül
-
#5677 Maradjunk annyiban, hogy fingod nincs a témáról. A leghalványabb sem. Azért mert hallottál olyat, hogy a boxra van warez attól még kurvára nem az van amit írtam. Amit nem tudsz még értelmezni sem.
Na lássuk mit írtál:
"Higgyem is el, hogy aki eladja, nem tart meg róla copy-t... na peeeeersze... :)"
Tehát mielőtt eladja, lemásolja magának, ezt állítod.
Erre írtam:
"Másolj magadnak otthon bluray lemezt, vagy akár X360-at... sok sikert."
Mert NEM tudsz MÁSOLNI magadnak OTTHON gyári lemezről. Se bluray-t se 360-at. Bluray játékot egyáltalán nem, nem viszi a gép. A 360 másoláshoz meg nem elég a szaros kis otthoni pécéd, spéci drive kell hozzá. Letölteni tudsz és azt kiírni. De amiről szó volt, tehát lemásolni magadnak otthon mielőtt eladod, nem.
És képzeld: kurvára nem értesz a témához. De tényleg kurvára nem. -
#5676 Még egy tesó. Hozzál magaddal még egy embert.
Nem te voltál a szülinapot hazugságnak kitaláló ? Na ennyit rólad.
Szóval csak óvatosan, ez nem a konzolos topik, rossz helyen kiabálsz. -
#5675 Jajj Narxis! Csak a kedvedért: ejha, ejha, ejha, ejha, ejha, és még ejha 200000x. XD
Bocs az offért.
Amúgy persze, hogy senki sem hiszi el. Mint ahogy a képeket sem hitte el senki. :) -
lowdog #5674 ő az zseni amelyik levezette hogy a jakugyerek nem hazudhat, úgyhogy csak óvatosan, bármire képes -
#5673 Ezt így fórumon keresztül senki nem hiszi el. :) -
#5672 Mondjuk ez egy tiszta gondolkodás, s ha Te tényleg tartod is hozzá magad, igazat kell adnom. Ugyanakkor sajnos nem ez a gyakori, ezt elhiheted. :) (Neeem, képeket, számlákat, bizonylatokat és TB számot nem kérek! :D) -
#5671 Ez miért is baj? ha egy játékot veszek, akkor az megjelenés napján bolt nyitásakor akarom... ha meg nem veszek akkor sem halok bele, pedig 2005, 2006, 2007, 2008 ról nem egy-két cím van ami érdekel, de lehet soha sem fogom őket játszani, hiszen nincs rá keret, idő, eneriga. -
#5670 OFF: köszi -
#5669 Heti PC-s TOP 10:
1. Warhammer Online: Age of Reckoning
2. Spore
3. Crysis: Warhead
4. The Sims 2: Apartment Life
5. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
6. The Sims 2: Double Deluxe
7. Call of Duty 4: Modern Warfare
8. World of Warcraft: Battle Chest
9. The Witcher Enhanced Edition
10. The Sims 2: Freetime -
#5668 Na ja, mondja ezt egy konzolos, aki meghal, ha nem táborozhat le egy üzlet előtt a Halo 3 megjelenésének éjszakáján. :) -
#5667 OFF: Gazgoblin, boldog szülinapot!!!! :D -
#5666 "akkor ne játsszon az ember? Könnyű mondani, de senki sem tartaná ezt be. :) Ezért kényes téma a PC-s warez."
Igen, akkor ne játszon, mert nem kötelező, és senki sem kényszeríti rá, vagy ha nagyon játszhatnéka van akkor pécére szinte ingyen talál raklap pár éves játékokat... abba még senki sem halt bele h nem kapja meg 0day az összes megjelenő játékot. -
#5665 Ebben van igazság. Mindenki tudta, hogy jön a PC-s, ez bevett GTA gyakorlat. :) -
#5664 Hát... ebben lehet, hogy igazad van, nem igen figyeltem ehhez kapcsolódó kutatásokat (bár most, hogy mondod, nem is lenne hülyeség csinálni egyet a neten - nekünk az egyetemen úgyis kötelező lesz egy kutatást leadni. Lehet, hogy pont a "Miért a warez?" címet adom majd neki. :)).
Azt tudom, hogy az ÉN ismerőseim sokszor azért folyamodtak a watezhez, mert nem volt rá pénzük. Sajnos nem olcsók a játékok. Nekem jelenleg pl. a gépemre is lenne mit költeni, a tankönyvekről már nem is beszélve - akkor ne játsszon az ember? Könnyű mondani, de senki sem tartaná ezt be. :) Ezért kényes téma a PC-s warez.
Mellesleg a PS2 idején a chipelés nagyon nagy biznisz volt. Ergo nem csak a PC-sek "szarnak bele", ha van rá lehetőségük. -
#5663 1
Nincs valóban, egy játékfejlesztőnek, nincsen.
2
Olyanokat loptál meg mint én, és még te beszélsz arról, hogy mit keresel itt ? Apám... -
#5662 Csúsztatás. Senki nem mondta, h csak xboxra lesz. A PC változatot szimplán nem jelentették be, de soha nem is tagadták.