A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NINCS jövõje a pc játékoknak
mint pl az is jelzi, hogy a nba live 09-et sem adják ki pc-re.. csak konzolra!!
Ennyi erõvel a konzolos piac is vegetál.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Megyek COD4-ezni a powerPC-mmel...<#mf1>#mf1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
NEM MEGHALLT, MEG NEM LEÁLLDOZOTT HANEM VEGETÁL....<#nemtudom>#nemtudom>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy meg a játék nem tetszik az 1 dolog, ahhogy más elmondhatja véleményét, én is.
Ami viszont a lényeg, hogy ettõl függetlenül még a legelején amit említettem, hogy PC-n PANGÁS VAN azon ez sem változtat
Ha lenyomizom, ha nem.
És akkor hogy figyeljek oda, hogy mirõl szól?
Ilyen képi világ és stílus mellett, felõlem isten utolsó vacsorájáról is szólhatna.
És folytatja...
Tudja, hogy kell értelmes vitát folytatni fröcsögés nélkül, és még véletlenül sem sz*rozz le semmit, csak lenyomiz. Gratulálok!
Te egyaltalan tudod mi a kozponti temaja a Larrynek ? 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Most pedig válogasd ki a azokat, amikkel nemhogy játszani nem fog senki, de még csak játéknak sem nevezhetõ.
PL:galactic civilization 2, lego batman (lol ezzel játszani?), life pet show, meg sims strategy....
Link
Ebben éppen játéknak nem nevezhetõként jelölted meg az igen sikeres GalCiv2-t (számos díjat nyert, remek kritikákat kapott, a mûfaj kedvelõi imádják, és még korrekt nyereséget is hozott, a kiadója egyre növekszik), sõt a stratégiákat a jelek szerint en bloc. A Simsbe nem akarok igazán belemenni, én sem játszom vele (de ismerem testközelbõl), de körülbelül hatszor komolyabb, mint az átlagos - vagy szinte bármelyik - FPS. Sikeresnek pedig extrém módon sikeres.
Persze ez nem lesz*rozás, hiszen más zsavakat használtál, de én erre gondolva biggyesztettem oda a kvázi szót. Remélem az idézgetést és a modorvitát itt be is fejezhetjük, csak megpróbáltam rávilágítani, hogy a kissé hektikus kommentelésed során mivel borzoltad fel a kedélyeket, illetve érvekre építõ vitában milyen szerencsétlen megjegyzéseket tettél.
Nem kell szeretned ezeket a játékokat, ezt senki nem kérte tõled, csak el kell simerni õket a kategóriájukban. Az viszont tény, hogy ezek többsége nem mainstream cím, és a vásárló erõt éppen azok vonzzák a konzolokhoz.
Ha pedig Larry, akkor inkább az elsõ rész hivatalos VGA remake-je ajánlható (én csak ezzel játszottam közülük, illetve még ugyanennek a "pre-VGA" verziójával is), te megtaláltad a széria legborzalmasabb tagját. De mindegy, mert ez sem fog tetszeni.
26 vagyok, és te? néhány megnyilvánulás alapján vagy 14, vagy rapper szubkultúrán nevelkedett max 18.
"Igaz, csakhogy nem leszaroztam a játékokat."
"Háát büszke is vaok, hogy nem süllyedtem le ilyen nyomi játékokhoz."
És mindezt 5 komment késéssel. Hát lol
kijelöli ....DEGÁZ.....ezé basztam kukába hellgate-et......kinézel egy helyet az erdõben. és klikk, míg elmész pisálni, meg kólázni, addig elmennek oda a katonáid jármûveid.
Egy stratéga azt szereti, amit a stratéga cuccok nyújtanak a mászkálos ipse meg gowra élvez, a 2-õ közt csak az az eltérés, hogy míg mindketten abban a hitben vannak hogy játszanak, addig a stratéga csak elméletben hiszi ezt.
WOW civ SIMS?
ezeken kívül valami új?
már meg sem merem említení, hogy ezek kiket kötnek le."
Akkor ezek mik voltak?
Bocs nektek nem nyomi.
nem csak 18éves korig játszanak pc- barátom.
"mert ehhez hasonlo remekmuveket, mar sajnos nem igen lehet talalni."
van 1 jó hírem meg 1 rossz.
ROSSZ: ez igaz minden produktumra
ROSSZ: hálisten mindenre igaz......
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mondtam idén pl mik jelentek meg.
jött a
grid
seksz and keksz
meg mittuom.
Lehet ez a szerencsed mert akkor meg mindig fent lenne a gepeden, mert ehhez hasonlo remekmuveket, mar sajnos nem igen lehet talalni.
Monkey's Island es sorolhatnam az akkori zsenialis jatekokat.
Persze szamodra ezek is lenyegtelenek, mert az ertekiteleted eleg egyoldalu. ;D
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sam - Canine Shamus
Max - hyperkinetic rabbity thing
Egyébként az említettek megjelenés elõtt álló címek voltak, csak a mûfajvita miatt hozták fel a klasszikusabb darabokat is.
gondolom részletessen elolvastál mindent, meg itt nem a játékok mûfaján van a hangsúly.
háát asszem télleg jobb hogy nem láttam, és asszem ha rajtam múlik ilyen nem is lesz a gépemen.
Összességében az a lényeg továbbra is, hogy nem kell bántani a sokak által emlegetett játékokat, ezek minõségi darabok, de más - és többnyire szûkebb - a célközönségük, mint egy konzolos nagy címnek. De akik ebebn a topikban ezeket emlegetik, azok talán éppen azért preferálják a PC-t, mert ezeket a mûfajokat szeretik, tehát nem ildomos elõttük kvázi lesz*rozni ezeket - beláthatod, néhány hozzászólásban elég érdekes stílusban próbáltad értéktelennek feltüntetni õket. (Majd minõségiként említeni a már megbukott Haze-t...)
Amúgy meg a különbség itt van amit senki nem tud felfogni!
Nem azt mondom, hogy nincsenek jó darabok, hanem hogy MOST nincs szinte semmi!!!!!!!
Érted.
Amiket emlegettek, azok régi cuccok azokból az idõkbõl, mikor faxán ment, GOW2 meg pl még csak most fog megjelenni.
Ennyi erõvel életem végéig játszhatnék, a silent hill 2-vel a metal gear solid-al, meg cod2-vel multizhatnék amíg világ a világ.
Az idõre fektettem a hangsúlyt, hogy MOST.
Persze lehet 2-3 vagy 4év múlva megint pc-t eröltetik és konzolok háttérbe szorulnak, de most pangás van.
Pedig abban sem komoly arcu arcok szaladgaltak 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elmentek konzol felé... (viccel) A régi Colin-ok jók voltak, aztán jött a 3....
http://www.freetvmaci.info/
Price of persia Prodigy.....NO COMMENT ....<#levele>#levele>
Nem, a GRID egy játék ami a Colin Dirt motorjával és minden hibájával... konzolon is csak egy középkategóriás játék, semmi extra sõt a fizikája csapnivaló ugyan ugy ahol a Colinba is... kódmesterek nemtudnak jó autós játékot csinálni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de nemfontos nem kell elolvasni amit írok...
Amúgy erre konzolon sem lennék büszke.
na ilyen az a fos geci ps3-ra, mikor egy pályán kell ugrálni ilyen lófaksz patkányokkal vagy mi....
ilyen több kis plüss álllat vagy mi ugrál meg fut a képernyõn!!!<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
SAM:Looks to me like a margionally vulnerable hostage situation!
MAX: OOOOOH, does this mean we get to kick some puffy, white, mad scientist's butt?
SAM: Can't think of a reason not to
de õszintén mint játék?
régen worms-oztam, de az már elmúlt, hogy néhány kukac elég legyen...<#vigyor3>#vigyor3>
Rengeteg otletes es jo jatek van benne.,
Nem mondom, hogy mind jo es magasan kvalifikalt, de nem csak szemettel van tele.
Max nem rossz... TDU nál kezdõdik a JÓ, és az is ezer sebbõl vérzik. (Konzolnak köszönhetõen...) A grid egy KONZOLOS játék. Tart 3 napig, minden megvan, azt csókolom. Autók irányítása... hát ha leteszem a lécet, átviszi. (kis jóindulattal!) Grafika szép, történet semmi, (ez legyen amúgy a legnagyobb baj)
Erre mondja a PC-s, hogy konzolos....
TDU az jó. Hatalmas online móka, (a versenyek ott is haldokolnak) mikor együtt csapat x ember, kergetõzik, hasonlók. Rengeteg járgány, (pillanatnyilag 135) 1600Km bejárható út, és sorolhatnám...
http://www.freetvmaci.info/
Én sem tom és jerry-t hoztam fel konzolra példának.
Bocs nem értem, meg nem is akarom hogy megértsétek, de ha valakinél rayman meg ilyen ovodás szarokkal kell vagánykodni, akkor felesleges amit mondok...