17438
-
#5941 Ha veszel egy másikat az a gari bebukása önként. Nem, a konzolosok Grál lovagként születnek, az, hogy a dolguk alaposan meg van nehezítve nem szempont. Nem játszik közre a fennen hangoztatott warez mentességben, jól értem?
Te ezt komolyan így gondolod? -
rumkola #5940 Ebből arra köveztetek, hogy senki nem vesz konzolt...
:D -
#5939 irgalmatlan potenciál lenne egy méginkább MMO-bb TDU-ban, sztem is kihagyott ziccer
F1 gém lesz pécére is, hiszen a codemasters vette meg a jogokat, ez azt is jelenti, h mostmár nem csak pléjsztésönön lesz érdektelen F1 játék, de minden platformon a mobiltol a pda-ig
---
Nekem nincsen egy haveromnak se konzolja és pécén mindenki warezol a környezetemben, de ebből tényleg nem érdemes következtetést levonni. Mégha "véletlenül" az egyikből helyeset is lehetne... :D -
#5938 Oh nooo, tancol Bajan az egesz univerzum :D -
#5937 Hívatalos fórum mond neked valamit? Na EZT nehogy már jobban tudd... Hányan hazudták be.... És hányan téptük a hajunk? hányan nem veszünk ATARIS cuccot többé? Te beszélsz, csak beszélsz, keresed a fogást, de mindig oda lukadsz ki hogy az ellenfél hazudik, vagy hazugságra épít...
Nem lehet, hogy benned van a hiba? -
rumkola #5936 Elbasztad!!!
Dance Dance Revolution: Universe 3 - 360
:)))))))))))))))
ez is exlu!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5935 Gears of War 2 is jön... -
#5934 "nem mernek varezolni"
3-4 játék árából simán vehetnék egy mások 360at a mostanit meg kifelsseltetem... de nem, pedig mindenki megtehetné... szerencsére a világ nem igy működik... -
#5933 Micsoda kinalat a DanielT altal oly kozkedvelt fosboxon.
October 7-8, 2008:
Crash: Mind Over Mutant - 360, PS2, DS, PSP
Fallout 3 - PS3, 360, PC
Facture - PS3, 360
Monpoly - 360, Wii
Moto GP’08 - PS3, 360, PC
NBA 2K9 - PS3, 360, PS2
NBA Live 09 - PS3, 360, Wii, PS2, PSP
October 14-16, 2008:
Baja 1000 - PS3, 360, Wii, PS2
Blitz: The League II - PS3, 360
Dance Dance Revolution: Universe 3 - 360
Deer Hunter Tournament - 360, PC
End War - PS3, 360, PC, DS
Fifa Soccer 2009 - PS3, 360, PS2, PC, DS, PSP
Golden Axe: Beast Rider - PS3, 360
Rock Revolution - PS3, 360, Wii, DS
Saints Row 2 - PS3, 360, PC
Shaun White Snowboarding - PS3, 360, PS2, Wii, DS, PSP
October 21-22, 2008:
Dead Space - PS3, 360
Fable II - 360
Ghostbusters - PS3, 360, Wii, PC, DS
RockBand 2 Spacial Edition - PS3, 360
Spider Man: Web of Shadows - PS3, 360, Wii, PS2, DS, PSP
October 28-29, 2008:
Command & Conquer: Red Alert 3 - 360, PC
Guitar Hero: World Tour w/ Instruments - PS3, 360
High School Musical 3: Senior Year - 360, Wii, PS2, DS
Midnight Club: Los Angeles - PS3, 360
NHL 09 - PS3, 360, PS2, PC
Egy, azaz egy exlusive, ha egyaltalan exclusive a Fable I-bol kiindulva.
Viszont mehetsz Bajara Oktoberben az Xboxal ;) -
rumkola #5932 naneeeee...
:))))))))))) -
#5931 Ne nevettess már....
1; járok torrent oldalakra. Gondolom, Te is. Nyisd már ki egyszer a szemed..... Ha nem is annyian mint PC-n, de warezolnak....
2; Persze, hogy sokan nem mernek varezolni. Gari ugrik, multi ugrik. Ha Pc is így működne, én sem mernék töltögetni.... -
#5930 Pécére az utolsó az F1 Challanege volt ami lényegében egy összefoglaló rész a megelőző évek teljesen szezonjaival, autójaival, pályáival. F1 2002 volt az utolsó szezon, amit pár éve Xboxon is volt alkalmam látni, hát SOKKAL jobb, van benne karrier, meg olyan látványelemek melyek pécén most se nagyon vannak a szimekben...
Attól hogy nincs hivatalos F1 még vannak F1 modok. F1re jelenleg az rfactor a leg alkalmasabb, hiszen lényegében ugyan az a csapat csinálta mint a liszenszelt F1et az EA szárnyai alatt ( ISI ). Erre megvannak a neves modder csapatoktól az F1 szezonokat feldolgozó modok, pl CTDP, MMG
jelenleg MMG 2007 modot hajtjuk igy fest...
-
#5929 Nevetséges. Az eladásokat nem az határozza meg, hogy az SG fórumon hány ember hazudta be, hogy azért nem veszi meg a játékot, mert nincs meg a patch. És azért szartak a Pc verzióra, mert nem hoz pénzt. Köpnek rá. -
#5928 Ja. A te haverjaid ilyenek. A világtendencia meg szerencsére nem. -
#5927 Kezdjük a támogatással? 1 patch fél év után, ami igen súlyos hibát orvosolt, Vagy a PC-seknek beígért, de egy év után érkező kárpekkről? vagy soroljam?
Tudod, ez hány embert riasztott el? Végigkövettem a témát. tudom. Rengeteget.
Így pláne azért hiba, mert míg boxon egy a sokból, PC-n majdnem egyedüli lehetett volna, hiszen a "vetélytársak" nagyon alacsonyan tartják a lécet.... Egy grid, NFS a fasorba sincs, ha ezt rendesen csinálják. -
rumkola #5926 Amúgy van kb. 5-6 konzolos haverom (x360, gc, ps2 minden lószar).
MINDEGYIK a warez miatt vette meg a konzolját, egy darab gyári játékuk sincs /max a bundle/.
PC-s kb. ugyanennyi ugyanígy.
Semmi különbség. És ez tapasztalat, nem pedig egy vadidegen ember kommentje alapján kialakított álláspont. -
#5925 Lehet, én nem pont így tudom, de a lényeg változatlan. Szerződés szerint következő öt év, 3 TDU. És ez a szerződések jellegéből adódóan inkább kötelesség, mint jog. Információ pedig egyenlőre 0 van a Kettőről.... -
#5924 "Ha az a FŐ platform, szerintem jóval nagyobbat szakítanak."
Marhaság. Mitől zavarta a pécéseket az, hogy van konzolra is? "Hú, akkó' má' meg se veszem vazze!" Vagy mi?
Tudod miért van "nagy élet" pécén rajta? Mert olyan sivár a kínálat, hogy több éves csontokon kell rágódni. Azért. -
#5923 Megint ízlésről vitázunk. Megmondom őszintén, énnálam a multi a szim értelme. AI-t, legyen bármilyen jó, nem akkora élmény leverni, ezért ezt (hibásan) alapnak vettem.
Amúgy F1 szimekben sem vagyok képben (ezek szerint) de nem 2002-es az utolsó PC-s F1 szim? Amihez azóta vannak szkinek pályák ugyan, de másról nem tudok....
Az pedig, hogy nem adnak ki újabbakat szerintem eleve hiba, mint ahogy a TDU-t is inkább érzem PC-stílusú játéknak. Tudom, rengeteget eladtak konzolra, valami forgalmat a Live! nak is hoz, a car-packok szintén bevétel, de mégis, sokkal nagyobb az élet a PC-n. Ha az a FŐ platform, szerintem jóval nagyobbat szakítanak. -
#5922 kocsik rendben vannak, de a táj, pálya, objektek (fák, leláto, aproságok) totál kidolgozatlanok és statikusak
---
előző álomhoz: flatout uc szintü interakcio a pályával -
#5921 örök álom: G25 bedug xbox360-ra, korong betesz, GT5P grafika, LFS fizika és törésmodell, Forza2 'meghibásodási modell', GTL érában játszódva :D -
inkább. Bár élsimitást levettem. -
#5919 "Ez egyrészt egy XBOXon elérhetetlen, (Nincs hozzá szimezésre alkalmas kormány) másrészt játék sincs, csak szimnek mondott "valamik" "csodaszép" grafikával. (Amit, halkan jegyzek meg, az én gépem is tud, sőt, ma már szebbet is, mint a konzol.) "
MS kormány azt mondják elég korrekt (ronda fehér és pécén is 'müködik', de szimezni ott használhatatlan - ezért nem is vettem) de igazi 'pécés' szim valoban nincs boxra.
Géped pedig hiába tudna SOKKAL SZEBBET mint a mai konzolok, ha pc-s vásárloerő hijján senki nem mer éveken át fejleszteni egy játékot és licenszekre elszorni sok sok milliot ... enélkül pedig a simbin cuccain kivül semmi számottevő nem várhato. Nekem MOMO-m van, de kb 1 éve (miota konzol megvan) nem rémlik h feltettem volna - minek? Nekem szingle autosgém kell, pécén nincs olyan, ami konzolon ne lenne. Najo, a GTL _talán_ játszhato karrierrel bír ... de a másik oldalon ott a Forza/PGR/FlatoutUC trio. (ok, tom ezutobbi kijött végül pcn, de addigra boxon már majdnem a végéig jutottam ... nyilván nem fogom ujrakezdeni)
Sztem autos fronton van a legnagyobb gond pc-n a konzolokhoz képest - hacsak vki nem multi-szim-fan. -
#5918 Hát akkor ez még nem meccs...majd jó egy év múlva az lesz esetleg.
Amúgy kíváncsi vagyok megint butul e a játék, mint ahogy megtörtént az a korábbi platformváltáskor.
Persze nem számít ha butul úgyis ez marad a kedvenc autós cuccom, ez az egy olyan játék a világ összes konzolán, amiért konzolt veszek(megint). -
#5917 Jó, akkor
vs.
-
Ry0K3N #5916 Igeeen a RBR csakis Xbox game
RBR -
#5915 Nekem pl egy WTCC tökéletesen elegendő, grafikailag is. Állandó 70 FPS-el.
Viszont abből kiindulva, amit pl Mass Effectről állított Istencsászár, hogy majd beszarok ha meglátom, és mikor megláttam, valahogy mégse, sokkal inkább egy Witchertől, akkor már, így valahogy nekem ez a grafikai farokverés nem jön be.... Nem ismerem ugyan, de az eddigi tapasztalatim alapján azt mondom, sóder. A lenti videó alapján azt tudom mondani, hogy szépen csilllog a fény a kocsk oldalán, meg mittudom én, de a WTCC-ből ez nekem nem hiányzik. -
#5914 De! Csak van egy GT5 Prologue, ami egy kis kóstoló ebből a játékból. Arról van szó.
Ő
vs.
Ő
Ez a meccs! :D -
Zóanagyvarázsló #5913 Megvan mire gondolsz. A többségi tulajdonos Infogrames egy kis tőkeinjekciót adott a gyengén tlejesítő Atarinak, nekik viszont ezt az elkövetkező TDU-kból való royaltyból kell egy részét visszafizetni. Azért ez nem ugyanaz. Biztos valamelyik magyar online vagy offline "szaklap" fordított ügyesen...
Link
Ez is link -
#5912 Szeintem Pécén... -
#5911 Milyen platformob szimezel? -
#5910 Lehet félreolvastam. Nem az jön 2010-ben? -
#5909 A GT5-nek már kijött egy "előzetes" verziója, a Prologue. =) Azzal lehet hasonlítani. És azért az LFS-sel és társaival hasonlítjuk, mer te ezekre hivatkoztál, ezek az überszimek. =) -
#5908 F1hez nekem minek kuplung?:) -
#5907 Nézd meg a GT5 prológust aztán keresd az állad... sajnos nem láttad még, így ez elég egyoldalú beszélgetés... -
#5906 Oké. Kuplungot hogy csúsztatod? -
#5905 Fogalmam sincs, én csak a szimekről beszéltem. -
#5904 Nézz utána. Infogrames megvette. Ennyi. Tény. -
#5903 Ugyan az ami pécére az RBR hiszen az egy xboxos játék:), meg PS2őn van hivatalis WRC játék, talán lesz PS3ra is? -
#5902 De most komolyan. Egy 2010-ben kijövő játékot hogyan tudunk összehasonlítani egy már évek óta piacon levővel? És mindezt a leg gyorsabban fejlődő szemponttal a grafikával.
A másik meg azt mondja, hogy 2010-ben nem jön ki PC-re szim, mert Ő azt mondja.... Azt hogy egyenlőre nem tudunk róla, nem érv, hanem rgyenlő azzal hogy nem lesz....
Most szopattok? Vagy mi a tököm van már, de tényleg!