A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Árakban lehet, hogy nem túl korrektek, de ez azért szerintem kicsit túlzás.

Istencsászár
Amiben van multi abba általában van osztott képernyõ is...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Ne általánosíts már kérlekszépen😊 Verekedõs játékokkal jó móka volt játszani még alsó tagozatban,de már nem izgatnak fel😄 Amúgy az összes autós játék osztott képernyõs,és az valami förtelem szerintem.
[Jakuza]
Mar pardon de a konzolos jatekok 70%-a kb ilyen, hogy semmi osztott kepernyo.
Ugyis annyira elvagytok ajulva a verekedos jatekoktol, amivel tele van a konzolpiac.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
A nintendó?

prevgen grafika, fillérekbõl állítják elõ a gépet és túlátazva adják, drágábban mint egy nextgen gépet... ontják magukból a kiddy játékokat melyeket pár hónap alatt összetákolnak, és teljes árú játékként adnak ( kivételek persze akandak ), ontják magukból az idétlen kiegészítõket melyek kníi fröccsöntött mûanyag szintû, és 6-7 ezerért rakják ki a polcokra... az irányítója pontatlan, a teljes mozgásokat egy csuklómozdulattal is letutod intézni... mindezek tetejébe a világ pofájába röhögve kimondják hogy tudják hogy drága, meg hogy mennyi haszonuk van egy gépen, de nem kívánnak árakat csökkenteni...

Lehet szindi az Mst és a Sonyt, de mind közül a Nintendó a leg mocskosabb bagázs.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Kétlem,hogy mindenki azt mondta volna...Én mindig is utáltam osztott képernyõn játszani,arra max a fifa jó,meg a hasonló játékok.
[Jakuza]
En ugy tudtam a konzolnal a tobbjatekos modnal az a lenyeg hogy haverrel beultok a kanapeba es toljatok egymas ellen. 😄
Eddig erre konzolosoknal az volt a fo indok, hogy multiplayer ugyan , az szar, nincs semmi elvezeti erteke, az az igazi ha testkozelbol jatszol a jatekostarsaddal a TV elott.
Most mar nem ezt mondjatok ? Ugy hajlik a nad ahogy a szel fujja ? <#nyes>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bardocz
Most is játékra van,csak lehet belebaszni dvd-t,és filmet nézni,meg hasonló dolgok.Ettõl nem lesz elpécésedve.Az meg,hogy lehet rajta multizni bazz,min keresztül történjen,ha nem a neten?Az éteren keresztül,vagy mi a fasz?
[Jakuza]
Na mi van meg sem beszelunk a Nintendorol, ahogy meg lett pedzve, hogy mi is tortent valojaban ? 😄
Keseru a szajiz ? 😄

Nathan66
and the future? :o
nézd már meg, már eljutottak egy Crysis szintig, amirõl 100% osan lelehet venni, hogy még van jövõje a pc-s iparnak...
akkor? mi van a jövõvel? mi lenne? rengeteg gamma Pc-re(Crysis 2:}) és még több ultrabrutál vga/cpu...

Nathan66
szerintem a banner is arról árulkodik, hogy nincs<#wilting>...

Istencsászár
Xbox az MS belépõ konzolja volt, a PS2vel nemvehette fel a versenyt, hiszen késõbb is jött meg nem volt még neve... de sok jó játék jött ki rá, ps2nél erõsebb hardwerrel rendelkezett, vagyis a multik szebbek, jobbak voltak rajta...

Egy lista legjobb xbox címekbõl

Halo: Combat Evolved
Halo 2
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
Star Wars: Knights of the Old Republic
Jade Empire
Rainbow Six 3
Ninja Gaiden Black
Fable
Grand Theft Auto: San Andreas
Prince of Persia: Sands of Time
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
Burnout 3: Takedown
NCAA Football 2003
The Elder Scrolls III: Morrowind
Mercenaries
Crimson Skies: High Road to Revenge
Psychonauts
Madden NFL 2005
MVP Baseball 2005
Panzer Dragoon Orta
Beyond Good and Evil
Fight Night Round 2
Forza Motorsport
Jet Set Radio Future

RAZOR27
Az elsõ Xbox csak azért lett sikeres (nemmondom, hogy legyûri a ps-t), mert volt egy Halo, megegy Halo2 ,ha nemlettek volna most nemlenne talán xbox360 se.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

[Jakuza]
Beszeljunk. Az egyetlen aki nagyszeruen otvozte a reklamot a kreativitast es a konzol multjat, ahol az elsodlegesen a lenyeg a "SZORAKOZTATAS".
Meg is latszik, no blue-ray es a tobbi szar es ezert lett a 1,5 ev legsikeresebb konzolja.
Ha a Wii nem erkezett volna meg es a regi vonalat kovetik, mas nem hozna nekik bevetelt mint a marokkonzolok es kiszorultak volna a piacrol, pont ezzel mentettek meg a ceget a lassu haldoklastol.
Ebben nagyobb mint a masik ket ceg egyuttveve, mert nem csak a sajat zsebuket neztek.

Istencsászár
PS1-PS2 12 éven át tartó generációján SONY totális dominancia volt, most az MS berobbansával ez megszünt, és a Sony szorult egy picit háttérbe... nade akkor beszéljünk a Nintendóról... szóval?

[Jakuza]
Pontosan, raadasul ugy gondolom hogy MS uzletpolitikaja igen erosen ratette a belyeget a Sony tevekenysegere, hiszen dollar milliardoktol szabaditottak meg a konkurenst ugy, hogy egyre nagyobb deficitet halmoz fel a Sony, koszonhetoen a rossz uzletpolitikajanak..
Es ez nagyon nem jo, mert ez hosszutavon kevesebb eros szereplore redukalja a piacot es tul nagy hatalmat ad egy ceg kezebe, ami a tobbi iparagra is rossz hatassal lehet.
Tul nagyok az osszefonodasok mar igy is, hiszen gondoljunk bele az Intel,MS vonalra, ahol meg azt is megtehettek hogy 64bites OPeracios rendszert elhanyagoltak mert a konkurens ceg 1,5 evvel hamarabb dobta ki a termeket es ezt kompenzalni kellett valami modon.
Ez a felhasznaloknak a legrosszabb, ami tortenhet.

Istencsászár
"A konzolosok konzolt vesznek, aztán kisírják, hogy PC-t csináljanak belõle" szó nincs errõl, CSAK multiplayer móka fejlõdött ebben a generációba, meg az online letöltés lehetõségei, SEMMI MÁS... ne beszéljünk már butaságokat...

Dante73
Igaz.
A konzolosok konzolt vesznek, aztán kisírják, hogy PC-t csináljanak belõle.... Az M$, és Sony meg kapva kap az alkalmon, és máris beköszönthet a szép új világ, egy M$ által felügyelt és mûködtetett internettel... Köszönöm, nem kérek belõle! (Pedig mégcsak nem is utálom az M$-t) Elõbb utóbb lesznek fórumaik, megosztási lehetõségek (M$ szervereken) stb... És akkor a hardverek bonyolításáról ne is beszéljünk....

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
<#taps> akármennyire is akarod, a konzol szórakozásra, játékra és 1-2 multimédiás funkcióra épít, a pécé meg tökéletes minden másra

Dante73
Errõl beszélek....
Hogy van, vagy lesz, édesmindegy. Nyugi kitalálnak a következõ generációra még 1-2 "pénztárcabarát" megoldást. Amit ugyan nem kell igénybe venni, de fogják....

[Jakuza]
Plusz azt meg ne felejtsd megemliteni, hogy van meg egy miertje a dolgoknak.
Ugyebar mar irtam a konzolosok allando sirasarol, hogy billentyu,merevlemez,usb,eger,multimedias lehetosegek,OP rendszer stb kell nekik, hogy azoktol a felhangoktol megszabaduljanak, amikkel a PCs tulajdonosok peldaloztak, hogy nincs es szinte kikonyorogtek maguknak, mint ahogy a demokat is, ami egy masik erv volt az ellentetes oldalrol.
Viszont ezzel egy olyan folyamatot inditottak el, ami egy konzolon igencsak veszelyes. Megnovekedi kernel meret, osszetettebb feladatmegoldo kepesseg, ami problemakat szulhet, meg akkor is ha altalaban egyseges hardver rendszerrol beszelunk, ami mar igy nem is teljesen igaz a sok mas kulonbo input,adathordozo vagy mas egyseg miatt.
Elobb utobb meg lesz ennek a bojtje.
Sot mar most is elofordulnak problemak, mint peldaul megjelenitesi gondok, lefagyo vagy tulmelegedo konzolok.
Szoval a kep sokkal arnyaltabb lett ennek koszonhetoen, de ez nem meglepo, hiszen minnel bonyolultabb valami annal nagyobb a lehetosege a problemaknak.

Istencsászár
"Következõ generációnál lesz online filmletöltés, és ki tudja még mi"

nem, mivel már egy jó ideje az létezik... sok filmet lehet letölteni, HD vagy SD minõségben, és az új alkotások is kerülnek fel folyamaotsan

Dante73
Tagadhatatlan, hogy a multifunkcionalitás felé tolódnak a konzolok. Következõ generációnál lesz online filmletöltés, és ki tudja még mi...
Arra megy ki a dolog, hogy egy KONTROLLÁLT internet alakuljon ki, amit 1-2 multicég felügyel, a SAJÁT ÉRDEKEit szem elõtt tartva. Magyarán a warez, és valamilyen szinten a szólásszabadság visszaszorításáról van szó. Az a szomorú, hogy a most felnövõ generáció(k)nak már természetes a konzol, és egyre természetesebb lesz. A mesterségesen kialakított korlátait pedig mint sajátosságot szó nélkül fogadják el.
Ott avn pl az IPod. Már nem is emléxem melyik program, telepitett valami Ipodos marhaságot, és folyamatosan az online zeneletöltés lehetõségével bombázott. Nem kémprogram, talán valamelyik Nero, vagy hasonló progi volt az...

Pénzt ide, pénzt ide, pénzt ide.... Errõl szól a dolog.

Istencsászár
<#wilting><#wilting>

[Jakuza]
Meg szerencse hogy meg a sajat konzolodhoz sem ertesz. 😄
http://www.xbox360-hacks.com/forums/about2433.html

Istencsászár
Egyik sem jó semmire, használhatatlan. És tedd hozzá ez a Ps3on lehetésges csak, 360on nem.

[Jakuza]
Mint a Linux futtatasa, vagy az alol a Windows emulalas ? 😄

Istencsászár
Most is csak játékra van kihegyezve. Multimédiás eszközként az elõzõ generáció is használható volt, de ott még az internet lehetõségei nemvoltak oly mértékben kihasználva mint most.

A live és a psn egy zárt körû rendszer, amiben te letölteni tudsz videókat, játékokat, hd filmeket, zenéket, demokat egyebeket... online vásárlás semmi más. A multiplayer meg egy egységes keretrendszer köré épül ( meghívás a játékba, chat, voice chat ) és 1-2 más dolog.

Semmi köze a pécéhez, mivel ezek az online rendszerek sokkal játékosbarátabbak, mivel arra van kitalálva.

A konzolok már most is elpécésedtek. Eredetileg egy játékra kihegyezett célhardver volt, de mostmár internetezni, multizni, mindent akarnak vele amit egy pc-vel lehet - ehhez viszont egy pc kell, tehát muszáj a konzolból pc-t csinálni. Akkor meg mitõl lesz konzol? A konzolnak leáldozott, felváltja a pc.

JBQA!

MatyiG94
hát..talán mégjobban is....

theone91
Bazze... Mintha a fateromat hallanám, aki tökre laikus az ilyen témában. 😄

bardocz
Ugyan ezt el lehet mondani a következõ generációs konzolokról is akár.
Peetboy
Nagyon is van jövõje a PC játékoknak. A Crysis az eddigi legszebb játék a legszebb környezettel. De ez még csak a kezdet a valósághû játékokból. Pár év és olyan PC játékok lesznek, hogy azt sem tudjuk filmet nézünk, vagy játszunk.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

bardocz
De annak a játéknak ez a lényege,és ezért élvezetes,nem a tiszta verseny,hanem minél többször kilökni az ellenfeleket,és így nyerni.
Gerbill
A Burnout paradisenak örülök, hogy jön pc-re. Játszottam vele ps3-on és elég szépem meg lett csinálva, sokáig csak azzal szórakoztam, hogy fullgázzal belehajtottam bármibe😄 Csak az a baj, hogy ez a játék egyetlen olyan feature-je amitõl különb lesz mint egy átlagos árkád versenyjáték.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bardocz
Nem játszottam vele.Csak burnout revenggel.De ha jól emlékszem õ a take down-t mondta,hogy az milyen fasza<#nemtudom> Na mindegy.
Nem FlatOutra gondolsz? Mindkettõben le lehet amortizálni a kocsikat, de más a két játék.
bardocz
Valamelyik burnout pedig tuti kijött gépre,én úgy emlékszem,és még haverom is tolta gépen😮
Amúgy Burnoutra mondták levelup-ban,hogy ez szinte már nem is autós játék,csak annak néz ki😄 És amúgy szinte igaz is.
Istencsászár
Árkéd a PGR pl... de a Börnáut már nem árkéd, nem olyan értelmbe hogy pl a PGRnek lenne az ellenfele.

Pécére nemjött ki egyik sem, csak a Paradise lesz majd lassan.

Name Release Date Systems
Burnout November 11, 2001 PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube
Burnout 2: Point of Impact October 11, 2002 PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube
Burnout 3: Takedown September 7, 2004 PlayStation 2, Xbox
Burnout Revenge September 13, 2005 PlayStation 2, Xbox, Xbox 360
Burnout Legends September 13, 2005 PlayStation Portable, Nintendo DS
Burnout Dominator March 6, 2007 PlayStation 2, PlayStation Portable
Burnout Paradise January 22, 2008 PlayStation 3, Xbox 360, Windows

bardocz
Hát nem is tudom...😄 Mind1,nekem árkád.Tényleg,melyik volt az utolsó Burnout pc-re?Na annál a játéknál nem zavar,hogy nem szim😄
Így van.<#eljen>

bardocz
Én elég sokáig elmentem benne,de egy idõ után nevetséges már.Fõleg,ha csinálsz benne 900 lovas 4 kerekes kocsit😄
Istencsászár
Árkédtól nagyon messze van... nem profi szim, de egy kellemes arany középút és inkább a szim fele dõl.

bardocz
Forza 2 árkád,akármit is mondasz,szimezek két éve,el tudom már dönteni,hogy árkád-e,vagy nem.
Nem szeretek valakit leszólni pusztán az életkora miatt, de 15 évesen biztosan van viszonyítási alapod, egyébként hivatalosan mindegyik szimulátor, más kérdés, hogy egyik sem tökéletes fizikában, vannak hibáik, valamelyiknek több, valamelyiknek kevesebb. Ergó, ha bármelyik tökéletes lenne fizikai szimulációban, nem lenne szükség fejleszteni, mert a tökéletes fizikai modellezés mindent modellez, ami csak a való életben is, egészen atomi szintig megtörténik. Ilyen pedig szerintem nem ebben az évszázadban lesz. <#heureka>

Balumann
DarkSector: Csodálkozom, hogy 25 évesen (?) ennyi hülyeséget tudsz írni, tájékozatlan vagy, idõnként még saját magadnak is ellent mondasz (ugye már nem elõször találkozunk).
Te nem kinõttél a játékokból, neked szerintem elvette az eszedet a sok játék 😄

Feleslegesnek tartottam beleszólni ebbe a témába, mert nincs sok értelme. PC -s játékoknak mindig is lesz jövõje. Bõven van játék PC-re, kell pár partnert találni, és próbálgatni játékokat, minden stílusban van nagyon sok jó, és lesz is. Nekem is van gamepadom, kormányom is ha olyan a játék.
Én azt mondom, hogy társakat kell találni, néhány játékokhoz közösséget alapítani, stb.. 2 jó baráttal még a worms world party is sokkal élvezetesebb, mint a crysis grafikáját basztatni meg nézegetni a 3dmark eredményeket... Mindig is csak sajnálni fogom az ilyeneket.
Én mostanában meg azt se tudom mivel játszak, mert állandóan hívnak mindenre (graw1-2 coop, armed assault coop, rs vegas2 esténként, single-ben cobra11, stb.).
Az még oké, hogy nem szeretsz 1-2 játékot, de az már szánalmas, hogy olyanokat írsz, hogy valami 15 éven aluliaknak van, meg ilyesmi. Kiváncsi lennék, hogy te miért játszol egyáltalán, meg minek van ilyen géped (ahogy láttam más is).

én jobban szeretem a PC -t több dolog miatt is mint a konzolt. Jóval több dolgot tudok csinálni. Könnyebb közösséget szervezni (Hamachi-val privátban tudunk játszani, honlapot tudunk csinálni, illetve eleve forumon is tudunk szervezni, stb.), másrészt irányítással nincs gond hiszen van minden ami konzolhoz is lehet.
Most valakiknek megéri ,hogy konzolt jobban elõtérbe helyezzék, aztán újra feljebb erõsödik a PC, az új nextgen motorokból is többet fognak tudni kihozni, aztán lesz egy átmenet mikor a konzol elavul, és stb.

Ez az én véleményem, de felõlem nyugodtan mehet tovább, hogy elavult a konzol, meg milyen hülye játékok vannak. Aki szeret játszani, az megtalálja a játékát PC-n is.
Warezról meg felesleges beszélni, az igényesebb, jobb játékokat elegen megveszik.

bardocz
Csak szólk,hogy aláírásodban van ám árkád is.

Amúgy meg basszátok meg,ha csak itt pofáztok nemhogy a pécé,de még a konzol játék is meghal,menjetek játszani!!!
Én még ezt a vegetálást sem érzem a PC-émen. Ugyanis gyerekkorom óta fõként a stratégiai és szimulátor játékokat részesítem elõnyben, amiknek legalább értelmét is látom, mint szabadidõtöltésnek. És hát ezen játékok fõ platformja a PC, és nem érinti õket -legalábbis számomra érezhetõen- ez a vegetáció. <#mf2> Persze azért ki is használom a masinát, hogy mit tud pl Crysis-ban mindent maxra húzva<#nevetes2>

Nem a véleményedet vagy az egyéni ízlésedet kifogásoltam, hanem azt, hogy e szubjektív tényezõk alapján egész mûfajokat irrelevánsnak tekintettél - köztük a mainstream RTS-eket.

Engem a Guitar Hero és társai hagynak hidegen, mégis elismerem a jelentõségüket, hiszen jól fogynak, releváns játékok. Az pedig már az én külön heppem, hogy nem pocskondiázok külön semmit, nem várom el ugyanezt mástól.

A pangás kérdése egy bonyolultabb dolog, ezzel az a baj, hogy te is, de mások is itt csak a saját szemszögükbõl nézik, ez pedig torzít a képen. Lám, az esetedben éppen az derült ki, hogy egy seregnyi játékstílus - s nem csak PC-n - idegen tõled.
Lobsterman
Ó igen ez sok mindent bizonyít 😄