17438
-
#5981 Jah a nyugdijasok klubjaban. -
zoli47 #5980 Aki nem ért hozzá, annak marad a konzol. Ez van.
A PC "A" játékplatform. -
#5979 Tiszteletbeli elnök lett! -
#5978 9.99EUR lett volna ... -
Zóanagyvarázsló #5977 Szándékról volt szó, és azt is cáfolták. -
Zóanagyvarázsló #5976 Tehát:
kényelemre való igény = hozzá nem értés? -
#5975 Az azért elég gáz, hogy mindannyian tudjuk, hogy hogy működik ez. :D :D :D
Ja, vazze, számlát se kérnek. Rossz a gép? Rendben, mondd meg a szériaszámot, másnap megy érte a UPS. -
#5974 Mi is tortent Kuratagival ? Ja hogy kirugtak. :D -
#5973 Kurvára unatkozom, ahol most vagyok, de van egy laptopom és láttam a boltban a Republic Commandot, namondom annyi jot hallottam rola és a noteszen el is fut... de azért leszedtem a demot, hála az égnek h nem a full szivat:
Sajnos nem volt elég a 23 évnyi tanulás, önképzés, nem tudom elinditani. De Te biztos tudsz nekem segiteni, nem vagy olyan lusta mint én. Ugye?
Mit csináljon?
Mit cisnáljon az átlag pistike, akinek X játék Y üzenettel nem indul el?
A PC nem játékplatform. -
Zóanagyvarázsló #5972 Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem a budget kategóriába csúszott játékokból már egy fillért sem lát a fejlesztő, úgyhogy szarnak egy pofon.
Legalitás szempontjából nem mindegy. Ugyanakkor nem hiszen azt sem, hogy fényespáncélú lovagként megjelenéskor meg kell vennem mindent megjelenéskor. Főleg, hogy pont a néhány órás akciójátékok szoktak vesszettül jól fogyni, én pedig csak töltelékként játszom velük a "komolyabb" játékaim között pihentetőnek.
Nem maga az 500 óra az "érték", hanem hogy 2-3 évig adja a napi szórakozásom.
Ez világos, de ehhez is tömérdek mozijegy kellene. Egy mozijeggyel egy egyszeri rövid szórakozást kap az ember. -
#5971 Mintha pont minket hallgattak volna.
Hwired:
"The Suffering: Ingyen teljes játék
PCJáték: Akció - ADATLAP
Míg várunk a Suffering 2-re, addig a Midway letölthetővé tette a teljes első részt. Kiszedték belőle az időzárat, így most már az egész FPS végighentelhető. 1.26GB letöltésre számítsatok. Természetesen minden csalogató málnabokor közepén ül egy vérengző rozsomák: telepakolták a Sufferinget reklámokkal." -
#5970 Nem vette meg. Pletyka volt, mindkét oldal cáfolta. -
#5969 mwuuhauhauhauhaaa -
#5968 Nem kellett az asztalra csapni, hanem felhivtál egy INGYENES számot, akik másnapra futárt küldtek. 1-2-3 hét után pedig futár hozta házhoz a gépet megjavitva. Ajándékkal időnként.
vs.
Van nekem egy alaplapom, amin kiégett egy smd vagymiazisten. Csak ugy. Sosem vették be gariba, de mivel nagykeres nem tudtam mit csinálni, eladtam alkatrésznek :( -
zoli47 #5967 A konzol terjedésének csupán 1 oka van: nem kell érteni hozzá mint a pc-hez. Hozzánemértőből pedig több van mint hozzáértőből, és ha nem muszáj tanulni, mert a segge alá tolják a tutit, akkor a könnyebb utat választja - vesz egy konzolt. Manapság ugyanis nem divat tanulni. Még ki se jön egy játék vagy film, máris az 1. kérdés hogy "magyarosítás van-e hozzá". Angolul megtanulni luxus. Ez odáíg működik is, amíg csak annyi igénye van amit elé tolnak. Ha többet akar, akkor bebukta. Merthát a magyar nyelvű tartalom és az angol nyelvű közt van egy "kis" mennyiségbeli különbség (és sokszor minőségbeli, de az nem a nyelven múlik, hanem a nagy számok törvényén). -
rumkola #5966 nem véletlenül vette meg a Google a Valve-t.... -
Zóanagyvarázsló #5965 Ilyet biztos nem. A PS3 ugyanis nem egy platform, hanem A PLATFORM! -
#5964 tehát sose lesz jo törés, grafika, környezet, stb benne :) csak a már ezerszer látott (rfactor, wtcc, nr2003, lfs ...) megszokott ficsörök ezredszerre... és innentől a szimes izlésén mulik h melyik tetszik.
pcszim n+1, drágán -
Zóanagyvarázsló #5963 Én arról beszélek, hogy ez is lehet egy út az eredeti termék tisztelete felé, és később önkéntessé válhat. A többi már teljesen más kérdés, én azért írtam azt amit, mert csak ebből a szempontból reagáltam.
Egyébként nyilván érdekesen veszi ki magát, ha valaki életében vesz egy eredeti játékot, majd egyből elkezdi osztani az észt. -
#5962 Nem, akkor az aszralt vertek kinjukban.
Piros led ? Nem szamit, nem csereltek, a tulaj meg kidobott rengeteg penzt az ablakon. -
#5961 És azt szerinted ki finanszírozza, hogy legyen játék, amivel játszhatsz? Azt a néhány millió dollárt? Igen, a csúnya, gonosz kiadó!
Lehet persze olcsón fejleszteni, meg neten árulni, de abból nem futja autólicenszre pl., és abból jönnek ki azok a hányásra ingerlő LFS "verdák". =) -
#5960 az h a termék egy fos a mai napig (régen elmondhatatlan szar volt), nem befolyásolta a tényt, h magyarországon egyedülállo modon kimegy a futár a hibás termékért és elviszik és hozzák hamar, mindez kedvesen, követhetően, időnként kárpotlo ingyen liveal vagy játékkal, netán kontrollerrel -
#5959 ez bizony igy van
(jakuza arra probált csusztatni, h a rohatt MS nem szervizeli a fleselt és szétbarmolt boxokat, bezzeg a pécés alkatrészeket meg se nézi a szerviz és már veszi is be - janem, kurvára nagyon nem) -
#5958 kíváncsi vagyok, hogy a release utáni első 2 évben is ezt mondtad volna-e. -
#5957 Varjal. Ha igy lenne, viszont akkor nem tortenne meg az sem, hogy kiderul valakirol, hogy ugyanugy warezol a konzoljara. Ezek utan van alapja erkolcsi kerdesekrol ilyen modon tisztulasrol beszelnie ? -
#5956 "De azt szerintem senki nem is állította, hogy egy platform tulajdonlása bárkit is erkölcsi kiválósággal jutalmazna."
De! KEN KUTARAGI ezt állította a PLAYSTATION 3-ról!
És igaza volt! :D -
#5955 ebbe a képletbe illeszd be a ps3-at plz
(nyáron lenyomta az xboxot eladásban EU-ban és USA-ban is, holott továbbra sem lehet rajta warezolni) -
#5954 Ezt nem húzza semmi sehova. Ez vérszim. -
#5953 "Mondjuk parazhatnak is, ha a gepuket, meg rendes hibaval sem engedik cserelni es mindenfele kifogast kitalalnak MS-nel, nehogy cserelni kelljen."
Ha minden ügyfélszolgálat olyan lenne, mint az MS-é, akkor nem lenne szükség fogyasztóvédelemre. -
#5952 ugyértem most :) nem 5 év mulva se/talán
nameg videok alapján az már most boritékolhato, h ebből sose lesz GT5 kinézet vagy flatoutuc környezet :) lfs fizika talán, forza meghibásodás persze igen, de ez megint az egyik irányba huzza el (vérszim)
mondjuk a gt5P-hez hasonlit: a demoért ott is fizetni kell :D -
#5951 Manapsag ez nem biztos, ugyanis sok reklamot szoktak beszurni a jatekba, hogy valami penz is jojjon.
Amugy pedig, valoban a netes terjesztes a hosszutavu megoldas, de nem csak itt, hanem a DVD es hasonlo jellegu szorakoztato kiadvanyoknal is. -
#5950 "azok ráérnek olcsóbban,"
Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem a budget kategóriába csúszott játékokból már egy fillért sem lát a fejlesztő, úgyhogy szarnak egy pofon.
Csak a kiadókat segíti túlélni, az meg pont nem célom. Ott az internet, szépen át lehet térni netes terjesztésre, és akkor nem is kell kiadó. Legalábbis nem akkora mammut, mint amekkorák most.
"viszont a filmeknél sem a minőségi tényező az egyetlen, akkor a 7 órás művészfilmek (lásd Sátántangó) lennének a legértékesebbek... "
Neee, ne, ez nagyon rossz analógia.
Nem maga az 500 óra az "érték", hanem hogy 2-3 évig adja a napi szórakozásom. -
#5949 Zo, Te nehéz eset vagy.
Egy volt warezos konzolra vált, ahol kényszerítve van a warez mentességre, a saját pénztárcájával. Ezután erkölcs piedesztálra áll, és mindenkit aki warezol, lenéz, megvet, stb... És fennen hangoztatja az önkéntességet.
Rendben van ez így? -
#5948 iracing:) -
rumkola #5947 Ez nem is kérdés. -
#5946 Bocsi, nem értem, mire gondolsz. Részleteznéd kicsit? -
#5945 Ja es meg valami egyertelmu, hogy akkor szalad fel legjobban a konzolok eladasa, amikor beindul ra a warez.
A ket dolog, tehat szoros osszefuggesben van ott is. -
Zóanagyvarázsló #5944 Nem csupán az ok a lényeg, hanem a legális termékekkel való játék ténye. A kényszer is lehet szocializáló tényező, ahogy egyeseknek a bittorrent kliens...
Emellett a konzol pont a fejlettebb régiókban erősebb jóval a PC-nél, ez is hozzátehet. De azt szerintem senki nem is állította, hogy egy platform tulajdonlása bárkit is erkölcsi kiválósággal jutalmazna. -
#5943 És te ezt a mocskot véded. Ügyes fiú.
Gyakorlatilag igazoltad, hogy mi a Pc-s játékok jelene. A szívás, a várakozás és a trágya. Jó fürdést benne. -
#5942 Annyira gondolja komolyan, hogy mar el is hiszi.
Persze ettol meg nem igaz. Foleg ha megnezed hogy akarjak kijatszani a Live-ot, vagy hogy irjak a lemezeket es milyen paran vannak, nehogy lebukjanak. Mondjuk parazhatnak is, ha a gepuket, meg rendes hibaval sem engedik cserelni es mindenfele kifogast kitalalnak MS-nel, nehogy cserelni kelljen. :D