A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuom már vagy 5-6x leírtátok, az kb beszorozva 20-24 játék.
Ezek közül 4 ugyanaz a kategória.
többiekkel mi lesz?
Öregem na ilyen játékokból kellene több....
Látod itt nem pc-konzol a gond, hanem sok fejlesztõ leszarja pc-s réteget.
Ubi hálisten nem.
Far Cry 2....lehet Crysis babérjaira tör...?<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az pedig, hogy úgymond fölsölegesen bõvítettél, nem más, mint egy rossz döntés. És ezért vajon ki felelõs? Na ugye. Fõleg az akciójátékokat szereted, azokból több AAA kategóriás található konzolon (ugye te sem gondolod komolyan, hogy a topiknak tényleg a te prefernciádról kell szólni?), de ettõl más mûfajó játékok nem lesznek objektíve rosszak.
Grid
Megjelenes Windows 2008 Majus 10.
Megjelenes PS3 2008 Junius 3.
Megjelenes X360 2008 Junius 3.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A grid jo ezek közül. megint port.
de sebaj.
Ez nem más mint erõszakos tolás valami felé, ami nekik jobban megéri. Márpedig az erõszaknak sosem engedek. Marha jól megvagyok DMC4 nélkül is. Obscure2-t pl még nem volt idõm kipróbálni sem... És más is akad még. Pl a Resi4 ben eddig van egy bõ órám. Valahogy nem jött be, de lehet, majd ha lessz rá idõm...
http://www.freetvmaci.info/
Hogy pl a King's Bountyt, a Civilizationt, a Total Wart es a X3-t besoroltad a szanalmas kategoriaba, mar az valami nagyon hozza nem ertest feltetelez.
Ezek nagyszeru jatekok voltak vagy lesznek.
Sot szerintem a konzolosok orulnenek, ha peldaul Total Warssal jokat jatszhatnanak a gepukon vagy olyan magasan rangsorolt jatekokkal, amik nem jelennek meg, mert PC-s platformra irtak oket.
A jatek minoseget nem az hatarozza meg, hogy mire jelenik meg, hanem milyen a szorakoztato erteke.
Ilyenek opedig vannak mindket oldalon, tehat abbol nem szabad kiindulni, hogy szamodra mi tetszik vagy sem.
Gondolom Hello Kitty-t se jatszol az Xboxodon, ennek ellenere a gyerekek jol elszorakozhatnak vele es oriasi beveteleket produkalnak eladas teren, az mas kerdes, hogy te kinottel mar a hasonlo kaliberu jatekok uzesebol, vagy pedig mas az igenyed, de ettol meg beveteli forras a jatekkeszitoknek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De a kontrollerekkel való szórakozás, konfigurálás sajnos sok játéknál elõkerül PC-n, úgyis be kell gyakorolni. Ezzel nem azt mondom, hogy ez nem lehet hiba, de még ezzel együtt is te vagy az elsõ, akit a portra látok panaszkodni - a "szaksajtó" és a játékosok többsége elismerõen nyilatkozik. Ezzel szemben a DMC3SE egészen más miatt vált hírhedtté...
Egyébként mondhatok hármat is(mindhárom fent van a gépemen)(óvakodj "klikkelgetõs" is van közte, és egyikben sem folyik a vér):
Sam&Max Season 2
Audiosurf
Race Driver: Grid
Bill+egér-en is megvannak ugyanazok gombok.
csak irányítás mellett 2-3gombot vagy 4-et gyorsan egyszerre, vagy felváltva kezelni egyszerûen idegesítõ lehet billentyûn.<#nemtudom>#nemtudom>
csakhogy van néhány gém aminél nem ilyen egyszerû, hogy a gomblegyen egy gomb.
Ha joy-nál kézreáll, akkor lehet billentyûn bosszantóan kényelmetlen lesz.
ha valamit nem vettem észre szólj, és megbeszéljük.
én elismerem ha tévedek, de eddig nem találtam olyat, ami nem felelne meg a valóságnak.
Vagy arra gondolsz, hogy rosszul látom a helyzetet, és örülnöm kéne ezeknek, amik mostanában jönnek ki?
monny olyat ami idén jött ki, és faxa bármilyen stílus lehet.
Ha átportolunk valamit pc-re, akkor azt ne úgy tegyük, hogy az irányítást pedig konzolosan hagyjuk! De most komolyan. Megértem a dolgot, de mibõl tartott volna beletenni egy olyan apróságot, hogyha egy gombot átállítok billentyûzetre, akkor AZT mutassa, ne azt továbbra is hogy A.
Na ez a szánalom. Mert akkor döntsük el, portolunk, vagy nem? És most mondd, hogy nem jogos... És mivel nem boxos gamepadom van, és nem tudom, melyik gombnak mi a jelzése, így marha nagy segítség volt a dolog.
Ha én veszek egy akármilyen konzolt és nem találok rá olyan játékot, ami az én igényeimnek megfelel, akkor a konzol(illetve az arra fejlesztõ) a hülye vagy én, hogy megvettem mielõtt körbenéztem volna?
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
asszem 2.
én is akartam nevetni.
Úgy látszik az én outputom is 😊
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
Azt ne mond, hogy egy cseppet sem félreérthetõ?
Vannak - minõségileg, és nem ízlés alapján - kifogásolható címek a listában (ezek neked attól tetszhetnek, de hirdetsz itt minõséget), míg a mindhez való hozzáférédhez két különbözõ konzol kell. Szerencsésebb szétbontani platformonként.
A The Last Remnant pedig jön PC-re. Lásd press release.
Kérem, ésszel réveljünk már, mert az utóbbi pár oldalt még olvasni is szégyelltem...
Nekem nem a stratégiai játékokkal van bajom, meg azokkal akik ilyenekkel élvezkednek naponta.
Magasról LESZAROM, mint a sims-et, meg a sportjátékokat, meg az autós-motoros hányadékokat.
Csak az a gond....
HOGY ITT VAN EGY PC ÉS SZART NEM TUDOK VELE KEZDENI.
arra tunningoltam szerinted, hogy ilyeneket kapjak 2008-ban:
pl: CODE OF HONOR 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kezd hihetelten kategória lenni, amit itt mûvelsz.
1. Tájékozatlan vagy: multiplatform címeket, Box-exkluzív címeket tüntették fel minõségi PS3- exkluzív játékokként. Nem egyet, nem kettõt, sokat. Majd még meg is jegyezted, hogy Boxon nem tudsz érdeks exkluzívokat... Emellett a kritikailag és a boltokban is közepesen teljesítõ játékot (Haze) is gond nélkül szerepltettél. Szíved joga, csak ahhoz képest bármilyen PC-re megjelenõ játékba belekötsz.
2. Egész mûfajokra fröcsögsz, és az akciójátékok után legnépszerûbb stratégiákat rétegjátékként emlegeted. (Mondjuk ezek a kategóriák vitathatók, de tavaly év végén így rangsorolták õket, nem én találtam ki.) A továbbiakban is fölösleges kifejteni a különbözõ mûfajok elleni ellenérzéseidet (ráadásul mindezt úgy teszed, mintha attól objektíve csökkene az áltlaad kifogásolt játékok minõsége, és hivatkozni sem szabadna rájuk), nem errõl szól a topik, és mintegy mûfajvitába sodorni az egész témát... hát nagyon bölcs dolog volt.
Azt hiszem ezt a dedót itt is hagyom, ezt a témát sikerült a szánalmassig lesüllyeszteni.
Most ne az eve online-os haverokra gondolj.
A játék irányítása pedig a mûfaj jellemzõje, azért portolásnál megváltoztatnia mûfajt nem lett volna sok értelme. Ha nem jön be a stílus, nem kell vele játszani.
Ez akkora demagog szoveg hogy na.
Meg a nagy filozofusok se tudtak pontosan beazonositani az igazsagot elmeleteikben, de te ugy tunik feltalaltad a spanyolviaszt. 😄
néhányan max nem fogadják el, de a valóság ez.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Jah, ez tenyleg erdekes. A konzolt mint gyujto fogalmat elismerik, viszont amikor mondjuk a Wii-rol beszelnek, akkor azt hallom, hogy az mekkora szar.
Vagy az X360rol szinten a PS3 rajongoktol, ilyenkor mar nem szamit nekik, hogy konzol a masik hanem elkezdik fikazni.
Na mar most akkor kerdezzuk mar meg, hogy mit gondolnak a Wii-PC vagy a X360-PC osszehasonlitasrol. 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vagy a portoláshoz az irányítás átálítása nem tartozik hozzá? Egyébként kontrollerrel próbáltam, de annyira ragaszkodott a Box-os megnevezésekhez, hogy az a vicc kategóriába esik...
véletlen 2x írtam.
És mivel Te magad mondtad, hogy nem ismered a Witchert, ne mondd már, hogy nem álleejtõsebb... Kb egy szinten vannak látványban, annyi a különbség, hogy a lengyelek most rátesznek egy lapáttal. Egyébként mindkettõ RPG, a stílus összes velejárójával, egyedül a környezet, játékidõ (20+ kontra 80+ játékóra!) a különbség. Ja igen, a Witcher nem csapatalapú.
én devil 3 és resi 4-en kívül más esettel nem találkoztam, de ez programozás kérdése. konzolon joy-al hidd el nem ilyen.
Szerintem sincs kozolos játék meg pc-s játék....
Vannak exclusive erre arra, azon kívül stratégia-rpg-rts-tps-fbi-cia.