17438
  • Dante73
    -Vadász, vadász, valld be, Te szopni jársz ide!....
  • Cat 02 #6020
    Haver integrált vga-val rohanozik meg cod2-zik :D
  • arty
    pláne h nem birtam ki és csak elinditottam w98 komp modban hátha ... legyőztem a büszkeségem :D erre 1x látszik taskmanagerben, 1x nem a launcher.exe és nemtom kilőni sem, a procit meg terheli 50%-ban :( rebootolhatok.
  • arty
    Nem, te csak a szokásos hülyeséget mondtad. Lepereg.
  • arty
    már gyanakszom a driverre is, csak a másik játék egy halo2 xp hekkel :( detto ez a jelenség ... de gondoltam hátha az xp hekk az oka :(

mivel notesz, nincs nvidiánál hozzá driver, dellnél detto, hekkelt driverek vagy nem mennek fel vagy nem megy 1920x1200ban a kijelző :(

(flatout1-2, bf2, nox(hekkelve...) megy)

sajnos jogos, a notebook <> pc, otthon szintén integrált vga van csak, szal 'cseszhetem' :(
  • [Jakuza]
    Mondtam en hogy user error. :DDD
  • Petyus_
    NINCS nem megfelelő driver. CSAK nem megfelelő user van!
  • Istencsászár
    Te még mindig osztod az igét? hazug, kamu vagy.
  • Ry0K3N
    Attól még írhat user errort. Fura dolgokat művel egy nem megfelelő driver.
  • Petyus_
    Ez az iRacing az új megváltó? =) GT5P külföldi fórumba is beköszönt egy csávó, hogy hát jó ez a játék, de a vezetési modell valahogy nem az igazi, VISZONT AZ IRACING...
  • Cat 02 #6011
    Nekem szét volt esve a kari, azért gondolom h a Direct X-el van a gond, mert amint kikapcsolom jó (legalábbis a DirectDraw-ot vagy mit, ami dx hez tartozik)
  • Petyus_
    Faszt. Az nem lehet. USER ERROR!
  • arty
    quadro 140s (mobil nvidia 8500gt)
  • Petyus_
    LOL! :D
  • arty
    nemjo :((((
  • Ry0K3N
    Állítólag nVidia drivernél van ez. Annak a hibája.
  • arty
    minden low beallitast mar neztem, de megnezem csak a bump mappingot akkor
  • [Jakuza]
    Erre szoktam azt mondani, szerencsere mar a Power ON gombot megtalalja, igaz kell az is hozza, hogy szines legyen. ;D
  • arty
    ott a pont, pedig majd kiverte a szememet!

• Ry0K3N
    Na látom előbb válaszolt Jaku, amúgy ilyen esetekben

USE THE FUCKING GOOGLE!!! 2 perc alatt az ember talál megoldást az egyik fórumban :)
  • Ry0K3N
    A dual core procikat nem szereti a gém asszem. A Bump mapping quality-t tedd low-ra és úgy próbáld.
  • Petyus_
    Azt egyébként tudjátok, hogy az ActivisionWoWzard az esgéfórumos warezpécések miatt nem adja ki a Brütal Legendet?
  • arty
    olvastam az ömlengést, h minden bucka le van lézerrel modellezve. a kocsik nem is csunyák (de azok az rf modokban sem azok!) de a pálya iszonyat statikus :(
  • arty
    9.99EUR-t a boltnak a fullért :D

esetleg le tudom fényképezni a dobozt a számlával együtt :D

petyus : köszi ez megoldotta! a HKLM\software\lucasarts\republiccommandodemo\show_error_nostartgame értékét kellett 1-ről 0-ra irni

igaza van zolinak, mégse tanultam 23 évig hiába! buzikonzol!
  • Bucser
    láttál már bármit is iracingből képeken kívül?? érdemes benézni a topicjába és alexease videóit megsasolni... mindent lehet mondani a pályákra csak azt nem hogy elnagyoltak az autók viselkedésére és kinézetére meg azt hogy gagyi.
  • [Jakuza]
    Akkor meg ez is megteszi : BUMPMAPPING QUALITY setting to LOW ;)
  • Zóanagyvarázsló
    Nálam nem zavarja a legfrissebb DirectX (9.0c) sem, de az új VGA-k újabb drivereit nem szereti, grafikai bugok jönnek ki velük.
  • Petyus_
    A Republic Commando az nem olyan régi játék. Milyen kompatibilitás mód kellene hozzá?
  • Petyus_
    Én meg minden kártridzsot be tudok tolni a szupernincsendóba!
  • [Jakuza]
    Nagy dolog am amikor nem talalja meg valaki a compatibilitas modot :D
  • Cat 02 #5991
    Nekem eddig minden game ment, max a Grim Fandango-val kellet szarozni, mert Direct X-et nem bírta, de az legalább van pc-re ^.^
  • zoli47
    Kellenek a beginnerek is, különben kit húznának le a burzsuj kiadók 20k-s játékokkal? ^^
  • Cat 02 #5989
    A PC nem játékplatform.

Laptop<>PC
  • zoli47
    Mennyit fizetsz érte? ^^
  • Petyus_
    Attól függ, hogy hol dolgozol! :D

Regeditet nyomassad, írjál át valami random dolgot, azt háhhajólesz!
  • Petyus_
    Egyébként igazad van. A PC a 1337 platfrom, mert nehezebb elindítani egy játékot, mint a Ninja Gaiden 2-t végigtolni mászternindzsa fokozaton.
  • arty
    most néztük meg, kollega ideült a géphez, elinditja, ugyanez.

mégis gyanus h a pécé lesz az ok :D
  • arty
    te értesz hozzá? segits lécc

és ha ez megoldodik, szerte az sg-n van még hasonlo gondja 10000000 juzernek - tudom, mind hülye, nade mégis :))
  • [Jakuza]
    :DDDDD

"A hiba nem az ön készülékében van, kérem cserélje ki a felhasználót és nyomja meg a RESET gombot!"
  • Zóanagyvarázsló
    Jó tippet adtál, én is be akarom szerezni, akkor talán demóval kellene kezdeni :)

Egyébként megmondom a hiba okát: user error.