17438
  • Zóanagyvarázsló
    Irigykedhetsz is, nekem van gémörpécém, neked meg nincs! :P
  • Ry0K3N
    Na, akkor holnap letesztelem a virágboltos verziót aztán hogy meg a lesz e eredetiben az a gametől függ hogy mennyire nyűgöz le.
  • rumkola
    Engem érdekel a Dirt, adok érte mondjuk Ghost Recon 1 vagy 2 bundlet.
    :)
  • arty
    hibrid :D

petyus: 4670 alatt erős kompromisszumok kezdődnek ... és egy 20as alatt megvan, keveset fogyaszt, HDMI (7.1 pcm-el) - gyengébbet sztem ne. akkor még várj, h essenek az árak (fognak, most jött csak ki a 4670)

zóanagyvarázslo: irigyellek - kicsit :)
  • Zóanagyvarázsló
    Ezen az alapon a pék sem azért dolgozik, hogy mi tatárbeafsteaket (királyság!) kenhessünk a kenyérre, hanem hogy aljas módon eltartsa a családját. Le a pénzért dolgozó, haszonleső munkásosztállyal!
  • Istencsászár
    Ez most hogy jön ide?
  • Zóanagyvarázsló
    Kipróbáltam, a bump mappinget állítani kellett, de egyébként fut. Igaz, éppen csak belekukkantottam.
  • CS@
    hogyne persze csak ezért csinálják szó nincs arról, hogy esetleg a saját meggazdagodásukat tartanák inkább szemelött.
  • [Jakuza]
    Latod ha 8600 lenne eltehetned, masodlagos gyorsitokartyanak, a'la physix.
  • Zóanagyvarázsló
    20k-ért Xbox 360?
  • Zóanagyvarázsló
    Én viszonylag keveset játszottam a régivel (mindig abbhagytam), mert a dizájn elég horror volt. Egyből nagy seregek estek a nyakadba, tudni kellett hova kell elmenni, tehát tucatnyi újrakezdés után már lehetett is vele játszani. magyarul midnen megvolt benne, ami a C64-en a játékidő kitolásást segítette.

Ettől függetlenül is jó játék, de mai szemmel nézve legfeljebb a viszonylagos originalitása lehet előnye az utóddal szemben, illetve a nosztalgikus emlékek, egy HoMM1-hez képest elég kifforatlan. Demó alapján minden lényeges elemet átvettek az oroszok, csak már vannak párbeszédek és lóti-futi küldetések is. Szóval nekem nagyon is tetszik, nyilván kevésbé korszakalkotó, de mai szemmel jobban élvezhető. És ezt mint retrómán mondom.
  • Petyus_
    Bakker, ezek majdnem annyiba kerülnek, mint egy Xbox360!

Ócsóbb nem jó?
  • Zóanagyvarázsló
    Amiket arty is mond. Egyébként el lehet játszani az említett játékokkal normális sebességgel 6600GT-vel is - de igencsak butítva. Illetve a Gothic 3 az ugye a swappelés miatt lehet problémás, de az nem a VGA hibája.
  • Petyus_
    Nyugi, azért nehéz, mert én rakom össze a pécéimet, és olyanok is! :P

Nem tudom egyébként, hogy megy-e, olyan 3 éve nem próbáltam.
  • [Jakuza]
    Milyen kartya az a 4850GT ? :D
  • Istencsászár
    Hónapokon, éveken át dolgoznak emberek azért hogy te szórakozhass... azt hogy ez 12,15,20 vagy töb óra lényegtelen, játéka válogatja.
  • dronkZero
    Hát, ha neked nehéz elindítani egy játékot PC-n, akkor tényleg konzol való neked.

Egyébként láttad te már valaha a Vezérlőpult-Felügyeleti eszközök-Szolgáltatások panelt? Csodákat lehet művelni a sok kibaszott felesleges, akadályozó, de automatikusan elindított XP faszság kikapcsolásával.

És ez nem a PC hibája, hanem az MS-é.
  • arty
    ati hd4670 - minimum (vagy 9600gt vagy 8800gt vagy 4850gt)
  • dronkZero
    "Legalitás szempontjából nem mindegy."

"Tiszteljük felebarátaink agybaját!" (Rejtő) :P

"Ez világos, de ehhez is tömérdek mozijegy kellene. Egy mozijeggyel egy egyszeri rövid szórakozást kap az ember."

Ja, pont ezért mondtam, hogy ha egy single FPS egy mozijegy árában lenne, akkor nagyjából mindet megvenném, bevásárlásonként 4-5 játék, elvagyok vele két hónapig. Csakhogy a játékok tartalma és az áruk közt semmilyen összefüggés nincs. És teljes árat én személy szerint csak multi játékért fizetek.
  • Petyus_
    Akkor milyen videokártya kell nekem? Segíts! :D
  • Ry0K3N
    Játékélményre lettem volna kíváncsi meg arra hogy aki játszott a régivel mit szól az újhoz.
  • Zóanagyvarázsló
    Hmm Kings Bounty, a régi verziója milyen gamma volt?

Ilyen.
  • Ry0K3N
    Hmm Kings Bounty, a régi verziója milyen gamma volt?
    "Kaptam egy Dirt-öt a videokártyámhoz, ha esetleg kell valakinek... :P "
    DIRT? RBR után hányok tőle.
  • Zóanagyvarázsló
    *high után
  • Zóanagyvarázsló
    Futnak ám tökéletesen, nosztalgikus, C64-es időket idéző frame rate-et produkálva. Sőt, a grafika is hasonló!

(A múltkor éppen méltattam a Witchert, hogy milyen jól nézett ki lowon, most újra megnézve high azt hittem rosszul leszek. Biztos direkt butították le az EE-ben, mert én nem erre emlékszem...)
  • dronkZero
    "És azt szerinted ki finanszírozza, hogy legyen játék, amivel játszhatsz? Azt a néhány millió dollárt? Igen, a csúnya, gonosz kiadó!"

Kivéve, amikor nem. Valve úgy en bloc, vagy Penumbra, esetleg az ingyenes hobbi-modok valami adott engine-re.

Autólicenszeket pont leszarom, valami istentelenül nem érdekel az autózás számítógépen... :P Kaptam egy Dirt-öt a videokártyámhoz, ha esetleg kell valakinek... :P
  • Petyus_
    Nah! 6600GT-n elfut a vicsersztalkergotik 4400+-os Athlon meg 2 csiga DDR800 (duálcsenel!!4) mellett? Hogyé adod? :D
  • Petyus_
    Asszonynak azt kell mondani, hogy kölcsöngép! Van eladó Burnout Dominatorom! Ja, várj, az olyan, mint a warez! Akkor nincs!

A GTA tényleg nem néz ki rosszul, DS cell-shadingben _viszonylag_ erős.
  • Zóanagyvarázsló
    Az van, de megtartottam a 6600GT-t is, mert lusta dög vagyok pénzzé tenni, bár ha nem vidéki lennék, akkor valószínűleg meghirdettem volna (irreálisan magas árajánlatokkal jelentkezőket még éjfélig fogadok). A kettőből valamelyik csak jó, ha mégsem, akkor megpróbálom a DOSBoxot, az említett kompatiiblitási mód után, az is esélyes lehet :)
  • arty
    Átolvasom az EULA-t elvégre nem akarom h warezolj!!! (nekem ugyis mind1 már) :))

petyus: az meg drága (170EUR) nekem - ráadásul ha hazaállitok vele, párom megöl :) a vga kábeles-hoteltévés fiasko után gondolhatod h szemeztem már vele ... egy burnouttal/outrunnal biztos jol ellennék

ami perverz: gta kinézete tetszik a DS-en :O
  • Bucser
    ez nem megváltó. egyszerűen csak egy professzionális szimulátor azoknak akiknek nincs pénze minden hétvégén kiutazni lime rockba csapatni 4-5 órát.
  • arty
    :D

tényleg bosszant. lehet igyis meg kéne venni, otthonra - ha egyszer veszek - ugyis ATI lesz a vga. csakhát mikor lesz nekem erre időm, hiszen otthon játszhato a sok jo konzolos játék is, nem 'kényszerülök' pécére :P

zóanagyvarázsló: mivel ugytudom neked 9600gt van, demot nézz a republic commandobol ! mert ha neked sem megy ... (és patch sincs, ami ilyen hibát orvosolna, csak extra multi mapet adtak hozza kesőbb ahogy nézem)
  • Petyus_
    Há' vegyél egy PSP-t. DS-t nem merem ajánlani, kevés a valamiotósvalamilövölde! :D
  • Zóanagyvarázsló
    Van egy ötletem: vedd meg bátran a játékot, ha a teljes seműködik, akkor én megveszem tőled féláron :)
  • Ry0K3N
    Nincs mit.
  • arty
    pedig itt egy valamiből van sok: idő játszani - erre nemmegy az RC + nem tudok boxot se kötni a hotel lcdtévéjére ... kézikonzol kéne, nem is vitás :)

ugy istenigazábol se tudok nekiallni hekkelni, mert enkriptált a winyo, nemtom leghostolni se, elcseszni meg - céges, munkaeszköz gép - nem akarom :(

azért köszönöm a segitséget :)
  • Cat 02 #6025
    Nem kell nekünk fosch konzolátirat.
  • Zóanagyvarázsló
    Azért a játékért a lelkemet eladnám. Így látatlanban is. Tim Schafer főisten nem hibázhat!
  • UUUU
    :D
    Vagy csak oboazni tanul, mert muzikalis. :D
  • Ry0K3N
    Ez 100 hogy nVidia driver már a 3. különböző topicot nézem ahol nVidiát mondják hibásnak. Hogy noti és nem megy fel a hekkelt driver az sajnos a Shit Happends tipikus esete Pedig jó gém az a RC.