A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chocho
Ezek isteni játékok, de elfelejted, hogy RPG elemekkel dúsított hibridek.

Gaming is believing.

zola2000
Vitaindítónak:

Aki exkluziv játékokra vágyik annak a pc mellé/pc helyett szerintem a legjobb választás a wii. A jobb wii exkluziv játékok:

Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels(mozgásérzékelõs fénykardozós), Super Smash Brosh Brawl(verekedõs), Mario Kart wii(autós), Super Mario Galaxy(platform), The Legend Of Zelda Twilight princess(kaland-rpg-akció keverék), Okami (kaland), No more heroes(akció), Resident evil umrella chronicles(horror), Resident evil zero(Horror), Trauma Center: Second Opinion(mûtét szimulátor), Metroid Prime 3:corruption(fps), The Conduit(fps), Samurai Warriors: Katana(akcio), Tales of Symphonia: Dawn of the New World(RPG), Super Paper Mario(Platform-RPG), Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors(RPG), Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers(RPG), Monster Hunter 3(online szörnyvadászat lesz), Final Fantasy Crystal Chronicles: My life as a king(RPG), Opoona, Battalion Wars 2(RTS), Fire emblem radiant dawn(TBS), SimCity Creator, Harvest Moon: Tree of Tranquility(kaland), Sonic and the Secret Rings(platform), Wario Land: Shake It!(platform), Endless Ocean(mélytengeri búvárkodás), Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure(kaland), Lost in Blue: Shipwrecked(hasonlít a sims2: hajótötöröttekre, de annál jobb), Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 (bunyós), wing island(repülõs, WII music(hangszerszimulátor lesz), Animal Crossing City folks(sims szerûség, de annál jobb), Tenhu 4(akció), Fatal Frame 4(horror). Tud a pc ennek az exkluzív játékmennyiségnek csak a töredékével is szolgálni? Mellesleg most már a multiplatform címek is általában vannak wiire is, hiába x360 20millió eladott példány, ps3 15 millió, wii 30 millió...

Mellesleg nem tudom miért mondják sokan, hogy az x360 jobb, ezért vettem egyet, de nem (ok nem rosz, de semmiképp sem jobb)...

A

más világban élünk
😊

fotográfik kolomp edisön :D

Szerintem System Shock 1-2,Deus Ex.

Az a baj ezzel,hogy bármit mondanék,jönne a fika áradat: "az egy szar" "átlagos" "PC-re is van hasonló" stb,teljesen felesleges lenne ezzel szenvednem.

Sanyix
milyen az igazi?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DarkSector
Halo???
HL2 vagy Stalker?

Egyikõtõk sem játszott még FPS-el. Olyan igazival.
COD4???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sanyix
"Egyél szart! Több millió légy nem tévedhet!" 😄

Egyébként engem se fogott meg, idétlen és uncsi volt. Ha fps akkor hl2 vagy stalker.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Krinyo
ofc a diablorol beszélek -_-

Krinyo
"nincs a világ legjobbjai közt" - > de ott van ( a világ legjobbjai közt) -_-

Chocho
Én az 1-2-t szerettem. El lehetett lenni vele, de csak ezért nem vennék boxot...

Gaming is believing.

Chocho
Mi "ott van"? Nem értem, hogy mirõl beszélt. Hi van hol??? 😄

Gaming is believing.

[Jakuza]
Miert, Guitar Heroes mizeriat erted ? Csak mert egy gagyi fos rocker szim, kozben meg veszik, mint a cukrot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

warass
Felnézünk rád, egy egész világ téved veled szemben...

Öhmmm, haver egyszer áthívott Halo 3 coopozni. Mit ne mondjak jópfa volt és hangulatos élvezet vpét vele játszani de nem akkora nagy szám mint amennyire egyesek beállítják. Már majdnem beszóltam havernak hogy hogy a rákba bírja hogy minden 3. helyszín ugyanolyan és minden 3. folyosó ugyanolyan. Ott lehettek volna kicsit kreatívabbak a fejlesztõk. "Nééé már megen egy flood-al fertõzött egyenes folyosó mint az elõzõ 3, ki hitte volna."

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kandurex
A HALO mizériát én se értettem soha, bár az utolsó rész jó pofa volt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zola2000
Ugyan pcn mehet a sims meg az mmok, meg a stratégia, konzolon meg minden más. Legalábbis a kiadók így gondolkoznak...

A

Krinyo
pedig ott van

Chocho
A Quake-be a Doom? Mi van?

Gaming is believing.

Chocho
Én nem röhögtem ki, mi több szerettem. De tény, hogy erõs lenne a világ legjobbjai közt emlegetni.

Gaming is believing.

Amúgy Quake-be természetesen a Doom is beletartozik.

Dio nem korszakalkotó? Naneee....
😄DDDD

HALO meg egy rossz vicc. Legalábbis egy PC-s FPS-hez szokott játékos sirva röhögi ki.

Chocho
Megint jön a szokásos bullshit: Zelda (ami ugye csúcs, de only N, ami pont nem a PC ellen nyomuló vállalat); Final Fantasy (ami nem rossz, de pl. egy Dragon Age-dzsel össze sem lehet hasonlítani); Halo (HAHAHA!!!); stb-stb...

Gaming is believing.

Chocho
Hát ha szigorúak vagyunk, akkor a Doom-nak kéne inkább benne lenni... mindjárt le is csekkolom a listát. A Diabloról meg csak annyit, hogy nem volt eredeti, igazán korszakalkotó játék. Csupán a legjobb a mûfajából. Jó kérdés, hogy van-e így létjogosultsága a legjobb 25 között.

Gaming is believing.

Szóval soroljad a kurvajó címeket légyszi.
😊))))))))

Tényleg.
Amúgy 2 dolog ami miatt NÁLAM, a cserélõdõ konzolok mellet a PC örök:

-QUAKE
-DIABLO

Ezeknek a játékélményét megközelíteni - ami kizárólag konzol cím - NÁLAM eddig csak a Zelda tudta.

Amúgy pont ma láttam egy IGN-es PC TOP 25-öt, és a kettõ közül egyik sem volt benne, ami szerintem igencsak fura... 😊))

TOP1 az UFO, de azzal nem is vitatkozom.

Krinyo
joh, de játékokról volt szó, és jelenleg pcn az mmo a húzóágazat

Chocho
Szerintem az MMO elõbb vagy utóbb a konzolokkal is barátságba kerülhet. Nem ez az oka a PC-s játékipar örök túlélésének. Sokkal inkább a hardware-gyártók, akik mindörökké fenntartják majd a versenyt. Nem mellesleg a grafika is a PC-n fejlõdik a leggyorsabb ütemben.

Gaming is believing.

Krinyo
Teljesen mindegy milyen jó játék jönne ki pc-re, akkor is mindenki multi játékokkal fog játszani. Hiába van exkluzív cím, nekem sincs kedvem egyedül játszani arcade-konzolos játékokkal, inkább játszom haverokkal mmo-t. Konzolt is csak akkor veszem elõ ha átjön valaki egy rekesz sörrel.

Viszont már szinte csak multicímek(PC+konzol) jönnek ki PC-re,míg konzolokra rengeteg a kurva jó exkluzív cím.

Krinyo
Amíg van fps, mmo, rts plussz vannak az ázsiai sc-s õrûltek addig nincs probléma. “There's a lot of changes, but no signs of death.”

Győri Devi
Is PC gaming dead?
érdekes olvasmány, ajánlom mindenkinek a figyelmébe

やられたらやり返す。倍返しだ!

DarkSector
<#vigyor3>

Doom 4 a jövö. Még sokan azt hiszik, hogy már annyira készen van, pedig arról még csak tervek sincsenek egyenlõre, csak néhány art.
Lehet még 1.5-2 év mire beszélhetünk a telepítésérõl.

<#vigyor>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Chocho
Hát hallod, ilyet se nagyon hallani manapság. 😄

Tényleg... ha már horror... Doom 4-gyel mi a helyzet? Azóta sincs info róla?

Gaming is believing.

DarkSector

Sanyix
Ejha.

Chocho
Azok ott nagyon kattantak ilyen téren. Le merem fogadni, hogy a StarCraft 2 megjelenésekor népünnepély lesz. 😄

Gaming is believing.

Ez Dél Koreába vagy 2001 óta megy, ott még a nagymama is tudja hogy mi az a reaver dropp.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[Jakuza]
Jah az eleg durva volt, hogy SC bajnoksagokat Del-Koreaban a TV-n kozvetitettek es tobb millios nezoszamokat ertek el meg vagy 5 evvel is a kiadasa utan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Krinyo
Senki nem játszik tartósan ezekkel a játékokkal. Bezzeg sc-vel még mindig játszik fél ázsia, mmokról nem is beszélve

[Jakuza]
Megint megjelent egy atirat.
Romance Of The Three Kingdoms XI (c) KOEI.
Ugy tunik nem eleg a penz, ami a piacrol befolyik.

[Jakuza]
Igen az a faraszto a JRPG-kben.

Chocho
Mire is kéne épülnie? Az FF sorozat részeinek nincs sok közük egymáshoz (leszámítva a X-X2-t, ugye). Nekem bejön benne a real-time harc. Az a sok "hopp a semmibõl ott terem egy tonna enemy" dolog már fárasztó volt.

Gaming is believing.

Sir Quno Jedi
Attól függ persze, hogy hol... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a szar az eléggé szubjektív
😊

Sir Quno Jedi
Inkább az a kár, hogy a XII nem épül rá. Ergó szar is ahogy van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Chocho
Nevetni fogsz, de nekem még tetszik is az FF. 😊 A hangulatuk megkapó, a történetük meg egyenesen elképesztõ. Kár, hogy a XII-t leszámítva az összes ugyanarra a szisztémára épül...

Gaming is believing.

[Jakuza]
Mint ket uj high class PC ? 😄

Krinyo
és ha mindegyik 15k-ba kerül az annyi mint... 😄

Sanyix
nem a 67. résznél tart. Még nem egy dél-amerikai szappanopera teljesítmény, de azért a dallaszt már közelíti 😄