17438
  • DarkSector
    nekem under2 a legjobb, mert iszonyatmotorhangok vannak! :P
  • Chocho
    A legkorályabb, igazán PC-s stuff ilyen autós témában szerintem mai napig az NFS5. Imádom! :D Milyen kár, hogy a mostani rendszeremen nem megy valamiért (nagyon össze van cseszve a Win, de az új VGA-ig nem telepítem újra).
  • DarkSector
    jah sajnos.
  • Chocho
    Jól néz ki... de mondjuk érdekes, a hivatalos trailereken mennyivel komolyabbnak tűnt. :) Ugyanolyan amúgy a PC-s, mint a konzolos. Nincs semmi különbség.

PC-n már régóta nincs igazán jó autós game sajna. :( Úgy értem exkluzív. Bár ez ugye érthető.
  • DarkSector
    Grid.
  • Chocho
    Ez egyáltalán melyik játék?
  • DarkSector
    Miért ezzel mi van.
    Jó játék, de nem nagy szám.
  • Bucser
    volt demo.
  • Chocho
    Hát elég híres PC-s körökben. Tudniillik nem csak a megjelenésekor válik egy játék ismertté, hanem már a bejelentése utáni percekben.
  • [Jakuza]
    Azt nem mondanam, hogy hires, hiszen alig par napja jelent meg, tehat a jatekosoknak nem igazan volt eddig modjuk, hogy egekig magasztaljak.
    Inkabb a hirveres volt a megfelelo a jatek korul, amire valljuk be igy utolag, meg is volt minden okuk a kiadonak illetve a keszitoknek, mivel tenyleg egy nagyszeru jatekrol van szo.
    Ez a jatek elorozta egyertelmuen a palmat a HOM-tol,a jol osszerakott jatek sokoldalusagaval, a benne rejlo rengeteg humorral, a rengeteg valasztasi lehetoseggel, meseszeru grafikaval egyertelmuen a kategoria kiralya lehet, vagy legalabbis a "Kiraly adomanya"
  • Chocho
    Azért híres, mert nem más, mint az őskorszak egyik legnagyobbjának, a Heroes széria ihletőjének a remake-je. Ráadásul nem is sikerült rosszul. ;)
  • Cat 02 #6610
    Ez a King Bounty nem tom miért ilyen híres. Bár lehet csak én nem vok izometrikus nézet fanja :D Dragon Age-t jobban várom.
  • Ry0K3N
    Jaja az musthave.
  • Chocho
    A fejlesztők egy interjúban azt magyarázták pár nappal ezelőtt, hogy a térkép azért olyan, amilyen, mert nem akarták azt az érzetet kelteni, hogy a játékos "kilép" a világból, amikor megnéz rajta valamit. Így minden eszköz, ami fontos lehet, valós időben kerül kezelésre az avatar kezei között. Szerintem nem rossz ötlet, de tuti, hogy fogunk majd bosszankodni, ha valaki épp akkor durrant seggbe bennünket, amikor épp nagyban böngésszük, hogy merre kéne menni.
  • BiG G
    a topik címére válaszolva: van :)

ezt még az egyik korábbi konzol vs pc autóvonalon duplaképre reagálnám.
  • BIZ0906
    Na nekem meg GTA Vice City marad örök
  • Zóanagyvarázsló
    Nem, a King's Bounty-t ;)
  • Dante73
    Ez alapján.... NEM.
    De majd meglátjuk. Mindenesetre, nem tűnik rossznak, de látványban, kezelőfelületben erősebbnek tűnik a Warhead. Pl az a PDA-térkép páros a csákesz kezében, háááát, eléggé gázos..... Viszont az arcok jobban néznek ki.
  • Chocho
    Szerintetek veri a Warhead-et?
  • Chocho
    Nekem a BioShock is bejött nagyon. :D Nem untam egyáltalán, bár azért tény, hogy erős volt, amit írtak róla. Közel sem az volt a legjobb játék 2007-ben. :)
  • DarkSector
    Bioshock is csilli villi volt, de akkora unalom az egész néhány lépés után, főleg hogy mindig egy átláthatatlan labirintusba kell mászkálni.
    Független attól hogy 1 nyíl mutatta az utat, nagyon sokszor eltévedtem.
  • DarkSector
    jah.
    ahhoz képest, amik mellette megjelentek...:P
  • Chocho
    Na meg ahhoz képest is, amilyen kritikákat kapott. Csomó helyen 7-esekkel jutalmazták. Szvsz egy 8-ast adtam volna neki. Vagy inkább 8,5-öt.
  • DarkSector
    Valami pajzs van rajtuk, azé volt ez nem?
  • DarkSector
    Tény hogy vannak olyan "hibák" amiket másképpen is kivitelezhettek volna, de én mindig a piachoz szoktam nézni a játékokat, és ahhoz képest durvajó.
  • Dante73
    Azt. Két fejes meg rulez.... Nekem valahogy a Crysisban is elég volt 1. Jó, ha a sisakot találtam el, akkor 2, de akkor le is repült a fejéről!
  • Chocho
    Übersoldier alatt az MG42-eseket magukra csatolva hordó, gázmaszkos nácikat érted? Na az kész röhej volt. Lövöd mint a hülye és lepattog róla. Ellenben ha fejen találod, két lövéstől összecsuklik.
  • Chocho
    Igen, nekem is mondták, hogy nem végtelenek... de valahogy én úgy vettem észre. Ha nem csiáltam meg az objective-eket, akkor mindig jöttek és jöttek.

Igen, a zoom király a Crysis-ban. Viszont a legjobban a COD-ban szeretem. Marhajó, ahogy odahúzza a fegyót e képernyőre. Segítőkész funkció, pláne a 4-ben (a 2-ben is jó, a 3-at nem próbáltam).
  • Dante73
    Annál én is "éreztem a késztetést" hogy deltán, egy szál pisztollyal irtsam ki az összes ellent, ennél nem. Viszont 2-3 fals beszólástól eltekintve, akkora hangulatot ad a szinkron, hogy az valami hatalmas!
    Az Airborne-ban én azz Übersoldiert nem tudtam megbocsátani, és a rövidséget. Volt egy olyan érzésem, hogy azzal akarják a játékidőt növelni. Nem egy szimpatikus lépés volt, nekem....
  • DarkSector
    Jah cod 4-nek is ez volt a hibája.
    Bár az elején tutira nem végtelenek, mert én kinyírtam a katonákat, és nem jött több.
    későbbre már nem emlékszem annyira.
  • DarkSector
    Jah de fear-ben is pont ez ami mostanság fura, mint ahogy a többi játékban, olyan mereven tartja maga előtt a gépfegyókat pl, mintha gipszbe öntötték volna a kezét.
    Amúgy korrect játék.
    Jah és a zoom!!!
    (távcsőves puska rulez)
    A crysis-ban a zoomolás a távval egyszerűen páratlan a játékok történelmében.
  • Chocho
    Nekem tetszett az Airborne. :) Az egyetlen bajom az újratermelődő ellenfelekkel volt. Ha hirtelen megcsináltam a feladatot, eltűnt az összes katona. WTF??, gondoltam... de attól még élveztem elejétől a végéig.
  • Chocho
    Ámen. :D Egyébként ha valaki PC-s, örökké a hardvereken jár az agya. Nem bújhatunk ki a bőrünkből. :)
  • DarkSector
    Jah amiért sok követ dobáltak, az airborne.
    tény hogy rövidke, meg minden, de legalább élethűbben mozognak, a katonák, meg a fegyók is durvák.
    Ráadásul a végén az a Nagy torony!!!!
  • Chocho
    Igen, a fegyverek tényleg nagyon el lettek találva a Crysis-ban! Utoljára talán a F.E.A.R.-ben nőtt hozzám ennyire a stukker. Ez a vonzalom megmaradt a Warhead-ben is?
  • DarkSector
    jó monnyuk világmegvátást ez a játék sem okoz, viszont szebb a környezet, mint BF-nél.
    Nem?
    Meg engem ez a játék leginkább nem a kinézetével fogott meg, hanem az animációk, és a durva fegyverek amik nagyon ott vannak.
    Annyira eltalálták, ezeket a puskákat, meg a kis kütyüket, hogy le a kalappal

Engem sok játékban pont ez zavart, hogy vagy a fegyók nyomik, vagy ahhogy a faxi tartja, vagy mozgatja a kezében.
    Itt meg minden sirály.
    Főleg a scar ami iszonyatdurva, meg a hangja....huh....
  • Dante73
    Na jó, csak egy részét....
  • Istencsászár
    Ne szolj és kész.
  • Dante73
    +győztél. Úgyis jönnek rövidesen erősebb kártyák, akkor meg azokra vágynék.... Azért jól van ez megoldva... Én állandóan az új hardwerre, a konzolos az új gémre vágyik.... Végén inkább utaljuk a fizunk, minek legyen nálunk, úgyis ők kapják.....
  • Chocho
    Nem szoktam ilyet mondani, de lehetne, hogy ne foglalkozzunk azzal, amit ír? Akkor nem torkol flame-be a topic.