17438
  • Dante73
    Savanyú a szőlő?
    Jössz itt a különböző autós marhaságokkal, (olvass vissza, akad PC-re is autós cucc pont elég) közben meg ha valami jobb PC-n, az nem érdekel... Tehát ne vegyük figyelembe... Ugyan már....
  • Dante73
    Azért majd megnézném a grafikáját konzolon a Sacred 2-nek...
    Nem mondom, hogy egy Crysis szint, de azért.... Nem hinném, hogy úgy fog kinézni nálad, mint nálam.... (mondjam igénytelen vagy?)
    Persze, így kipróbálva, nem hinném, hogy a Te stílusod lenne a játék... Nem véletlen, hogy PC a fő platform.
  • Istencsászár
    Miért is kell a MEt a Witcherhez hasonlítani? ha jól láttam a játékosoknak tetszett az ME 360on és Pécén is mert nagyon jó játék, és mivel én nemvagyok hardkór rpgs és a Witcher félék hidegen hagynak, tökéletes szórakozást nyujtott.
  • Istencsászár
    rpg? => sacred 2 pl jön konzolra is, bár fogalmam sincs mi ez mert nem ismeresm, de egyesek odavannak érte...

Fable 2 3 hét mulva megjelenik.

Rakat JRPG, amit pécére sosem jön ki... Last Remant viszont jön pécére majd.

Szimulátor? Forza 2, GT5 elég szimulátor... pécén milyen szimulátor van? a liszensz nélküli moddolt félkész cuccok? amugy jön a kibővített RACE WTCC 360ra január elején.

Aztán vannak autós játékok mint pl egy PGR4, Motorsotrm, pécére mivan? 1-2 kódmester multiplatform meg NFS trágya.

MMO is lesz 1-2, pl Age of Conan, bár nem sok vizet zavar... pécén ezek tökéletesek, nem kellenek konzolra.

Valóban vannak árkéd játékok az Xbox Lájv Arcade szolgáltatás alatt
  • Dante73
    Legutóbb a Mass Effektet láttam mint multi rpg. (azaz konzolos ÉS PC-s) Konzolosok el voltak halva, hogy húúúúúú!
    Azért össze lehet hasonlítani mondjuk egy szintén csihi-puhi rpg-vel, a Witcerrel. Játékidő, legalább 3x akkora, Grafika szebb, történet jobb, és ez csak az, amit össze lehet hasonlítani a kettőből, és eszembe jutott.
    Nyugodtan elmondhatjuk, hogy mindent tud a PC, amit a konzol, csak jobban.....
  • Sanyix
    jajj rinyacászár... konzolról nem csak az mmo-k hiányoznak, hanem a szimulátorok egy az egyben, és kitudja még mi. Konzolon csak multiplatform, csingcsung rpg, sima rpg, meg arcade játékok vannak, ezért nem is vettem még konzolt.
  • [Jakuza]
    Nem harmat, hanem egyet.
    Ez korulbelul olyan osszehasonlitasi alap, hogy a Mercedes bevetelet osszehasonlitanak, a Ford,Volkswagen,Toyota,Honda bevetelevel.
    Igaz, hogy a bevetelek nem egy ceghez vandorolnak, de az mindegy szamukra.
    Foleg ott latszik, hogy MS fanok anyazzak a Sony-t es vica-versa, kozben meg amikor meggakarnak magyarazni valamit, akkor egymasnak nyalnak be tovig. :D
  • Chocho
    "akinek jó h pofán van szarva annak tökéketes a pécé és utálhatja a konzolt, aki egy kicsit nyitott az belátja a dolgokat"

Nyitott? Tudod Te, hogy mit jelent ez a szó? Te vagy a legellenségesebb a topicban, aki nem hisz a saját szemének, és erre Te beszélsz nyitottságról?

A játékipar manapság a PC és a konzolok felé egyenes arányban billen, ami azt figyelembe véve, hogy a PC csak egy platform, míg a "konzolok" szó mindjárt hármat takar, nem kis dolog. Kár a rinyáért.
  • Chocho
    Nem érti, hiába próbálkozol. Csak rinyál. Ez van. :)

14k is k*rvasok egy játékért. Én anno a GTA:SA Collector's-omat 12-ért vettem PC-re és verődtem az ára miatt. Nem hogy 14... Miből telik erre? Ha azt mondod rá istencsászár, hogy "mert nem megy el alkatrészre a lé", kiröhöglek.
  • Dante73
    Utoljára írom le. Maximum, a maximummal. Te átmész, megveszed 15-ért, (megjelenéskor annyit mondtál!) én meg 10-ért. Mi a különbség? megaszondanád? De inkább ne. Nem megyek bele egy újabb vitába azzal, aki a maximum fogalmát nem ismeri...
  • Krinyo
    Nem érted hogy 200ért megveszi a kínain?
  • Balumann
    "Max neked warezmatyi."
    Miért csak nekem? Csak nekem veszne el a garancia, és csak engem tiltanának le live-ről, meg duplarétegü lemezeket venni és kiirogatni? Ha nem (mert nem!!), akkor nem tom mi a lóf****ról beszélsz.

Nincs szó PC meg konzol imádatról. Azt kéne elfogadni, hogy a PC-n is ugyan úgy lehet játszani, mint konzolon. A játék felhozatal (kevesebb játék), optimalizálatlanságok, nem a PC hibája (!), és ez bármikor változhat, változni fog.

Nekem semmi bajom a konzolokkal, nem érdekel egyáltalán hogy hány játék jelenik meg rá, hány játék multiplatform. Játszon azon, aki azon szeret. Én több okból PC-nél maradok (leírtam már többször), és sokan vannak így.
  • Istencsászár
    Nomeg a max 12 pécénél a normális maximum ár egy egy játéknál... szóval a kettőt nagy butaság összehasonlítani hiszen a kedvelt 576otok meg a multik sok ezer haszont még rápakolnak mert a birkák ott veszik meg... a boltokba, normális áron meg kapod ugyan azt a szeretett 576tól 100 méterrel arrébb...
  • Dante73
    Hagyjuk. Maximumot hasonlítottam maximummal. Csűrés-csavarás nem érdekel...
  • Istencsászár
    Kit érdekel a maximum ár? ezek a mocskos trógerek 20ért is adnák, de annyi bőr már nincs a képükön, igy 18nál megálltak...
  • Dante73
    Te most hülye vagy? 576-ba, MM-be, társaiba. Mennyi volt? 18. Lassan írom a kedvedért. MAXIMUM ÁR...
  • Istencsászár
    14
  • Dante73
    GTA4 boltba, mennyi volt? Boltba, maximum ár. Vagy a Te kedvedért írjam lassan?
  • Istencsászár
    NEM!!!!

Platinumshop nézegessétek...
  • Dante73
    Olvasni sem tudsz? Maximum ár. Érted a fogalmat?
    GH-t leszámítva, 12, - 18. Mondd, hogy nem.
  • Istencsászár
    Olyan nincs hogy max 18.. a limitált kiadások is max 15-16-17 itthon.
  • Krinyo
    Szövegértelmezés 1es. Azt írta hogy egy játék konzolon max 18k, nem pedig a fifárol beszélt -_-
  • rumkola
    No, megyek egy kis 32playás multira egérrel.
    Találkozunk 8 év múlva!
    :DDD
  • Istencsászár
    "térjünk át konzolra (nehezebb és kockázatos warez)"

Max neked warezmatyi.

Lehet a pécét imádni, bálványozni, reménykedni, fújni a konzolkora, de a mai géming nem a pécé fele billen... ennek semmi köze a pécé utálat, konzol imádathoz... akinek jó h pofán van szarva annak tökéketes a pécé és utálhatja a konzolt, aki egy kicsit nyitott az belátja a dolgokat... és a pécét nem kell kidobni, jókat lehet azon is játszani, de ez a jelenlegi pécé és konzol helyzeten nem váktoztat.
  • Istencsászár
    "Nem csak ez.... Egy PC játék max 12, egy konzolos 18"

miről beszélsz?? FIFA 09 1 db ezressel volt drágább mint a pécés, a többi gém max 2 ezerrel...........
  • Dante73
    Nem csak ez.... Egy PC játék max 12, egy konzolos 18. Másfélszer annyi. Persze, hogy próbálják terelni a népet!
    De nyugi. Abban a pillanatban ahogy érezni lehet a konzolos "túlsúlyt" a PC HARDWARE eladásokban, fordul a kocka.... Persze, kétséges, hogy ez a pillanat eljön. De ha elkezd is "leáldozni" nem fogják hagyni megbukni. Már a M$ sem. Ki venné a wint, ha nem lenne játék?
  • Balumann
    Igen ezt én is hülyeségnek tartom. Nem is fogják kihasználni, mert sokan még Dx9-es kártyával rendelkeznek (ahogy én is), és elég hiba lenne dx9 támogatás nélkül (meg ugye XP még sokaknál gyorsabban működik). Bár a DX11 állítólag kompatibilis a 10-el, nemhiszem hogy fog olyan játék jönni, ami dx9-11 -ig mindent támogat, max 1-2 , az elkövetkezendő másfél, 2 évben.
  • Balumann
    Jaj mégis miért?!
    -hogy megijedjünk, és több játékot vegyünk meg
    -térjünk át konzolra (nehezebb és kockázatos warez, könnyebb optimalizálás, konzolkészítőknek több bevétel, stb.)
    -hogy a pár szüklátókörü elhiggye és próbálja meggyőzni azokat, akik tudnak gondolkodni illetve PC-n szeretnének továbbra is játszani.

Csak egy példa, miért kellett titokban tartani a GTA 4 PC-re való elkészítését sokáig, kinek érte meg?! A játék fejlesztőinek, mi?!
    Vagy optimalizálatlanul, befejezetlenül,hibásan kiadni játékokat. Ja persze, PC-re hirtelen nem lehet optimalizáltan jó játékokad kiadni.
    Az új Star Wars játékot is azért nem tudják kiadni, mert nem tudná elvinni semilyen számítógép, mi (még a PS2-es verziót sem...)?

Hatalmas butítások és félrevezetések, azért vannak ezek az egyértelmű ellentmondások.
  • Krinyo
    Egy mmo mégis csak leköti az embereket akár évekig is, miközben (saját tapasztalat) konzolos játékokkal az ember játszik max 1 hónapot aztán kifullad az egész.
  • wedge31
  • tyrant71
    ennyi esze nincs a pc-seknek :-)
  • wedge31
    Vissza olvasni jó dolog #6795
  • Colton
    HI all! Ezt ajánlom mindenkinek!!!

Cafatokban a PC-s játékipar?

Peter Molyneux szerint „cafatokban” van a PC-s játékipar, azonban a PC Gaming Alliance ezt másképp gondolja.
    Sokan sok helyen mondták már, hogy a PC-s játékipar a végnapjait éli, és hogy a konzolok lesznek a dominánsak a játékosok körében. Mindig is lesznek olyanok, akik ilyen kijelentéseket tesznek, és mindig is lesznek olyanok, akik kiállnak a számítógépekre fejlesztők és azon játszók mellett. Azonban Peter Molyneux volt az, akitől kevésbé vártam volna, hogy olyanokat mondjon a PC-s játékiparra, hogy „cafatokban” van.

Molyneux a videogamer.com portállal készített interjúban mondta, hogy szerinte kevés játék jelenik meg PC-n, és néhány nagyobb sikertől eltekintve, mint a Crysis vagy a Blizzard játékai, az ipart leginkább a The Sims és a World of Warcraft uralja.

Érthető módon ezekkel a kijelentésekkel az amerikai székhelyű nonprofit szervezet, a PC Gaming Alliance nem ért egyet, és ennek a nemtetszésnek a szervezet elnöke, Randy Stude adott hangot, ilyenképpen:

„Tiszteljük Peter Molyneux-t, mint a játékipar egyik legendáját, de szerintünk túlzásokba esett a PC-s játékipart tekintve. A PC Gaming Alliance épp most tette nyilvánossá a Horizons augusztusi felmérést, amely szerint az ipar erősebb, mint valaha. Arra az iparra, ami 2007-ben 10,7 milliárd dollár bevételt termelt, nehezen mondható, hogy cafatokban van. Az eladási adatoktól eltekintve a PC még mindig a vezető platform, már ami a játékokat illeti, és rengeteg AAA-cím van PC-re, mint például a Conan, Warhammer Online vagy a Spore, nem is beszélve az olyan kisebb játékokról, amik nem kerülnek a konzolos közönség látókörébe. Habár most is sok AAA-cím van készülőben a PC-re, nem lehet csak a nagy játékokkal meghatározni egy ipar népszerűségét.”
  • Istencsászár
    10 év mulva?:) jah jön jövőre a DX11 ez ám a fejlődés... a 10 sincs kihasznála, ez a fejlődés az ellenkezőjét éri el sajnos.
  • Istencsászár
    Itt ellentmondások vannak... a fejlesztők miért rínak hogy pécére sokkal kevesebb fogy? a fejlesztők miért a konzolokat tekintik elsődleges fejlesztési platformnak? pécére ezen hónapokra csak két exluzív jut ( egy foci manager, meg WoW kieg... ) ( biztos vannak még budget fejlesztések 100val, de az jelentéktelen, értékelhetetlen ezekhez mérten ) hol a többi?

Honnan jön a sok pénz?
  • Chocho
    istencsászár, HIÁBA RINYÁLSZ! VÉGE A KONZOLOS HÜLYESÉGEIDNEK, VÉGE!! SENKI SEM HALLGAT RÁD, MERT HÜLYESÉGEKET BESZÉLSZ! ENNYI!!

Hogy a stílusotokat kövessem. :)
  • Dante73
    Ahogy rájönnek, hogy a konzolosokkal nincsen hová fejlődni (eladások terén) ugyanakkor a sok warezos potenciális vásárló, abban a pillantban megszünnek a konzol - exkluzívok....
  • Dante73
    Azt hiszem 2 millió fogy havonta belőle. Szorozd fel, vond ki, és lepődj meg.... Eszemben sincs kiszámolni, de hogy 10%-nál nem több...

Ja igen, még a RENGETEG warez mellett is több fogy... Azt hiszem a konzolnak áldozott le!
  • rumkola
    Nézd, ezen nincs mit ragozni.
    Szerinted meg néhány társad szerint leáldozott (8 ÉVE LOL!!!), a pénzügyi mutatók és többmillió PC-s játékos szerint meg nem.
    ez a vicc
  • Istencsászár
    A két kiemelt...

Football Manager 2009

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Expansion Pack