17438
-
#6821 Idézet
"Lolbeszarás. Most jött egy Game.co.uk hírlevél, ezzel a kezdő szöveggel:
"PC Most Wanted - The hottest PC preorder titles!
Next-gen consoles may get all the hype, but PC gaming offers experiences that PlayStation and Xbox owners can only dream about."
Na mondom nézzük meg mi az amiről áj ken onli drím öbáut!
A lista:
(kiemeltem ami nincs konzolon és elérhetetlen álom)
Fallout 3 - GAME Exclusive Limited Edition
Fallout 3
Fallout 3 Collector's Edition
Command and Conquer Red Alert 3
Command and Conquer Red Alert 3: Premier Edition - GAME Exclusive!
Football Manager 2009
World of Warcraft: Wrath of the Lich King Expansion Pack
Grand Theft Auto IV
Brothers In Arms: Hells Highway GAME Exclusive Steelbook Edition
Far Cry 2
Tobábbi komment nem is szükséges." -
#6820 Szerinted a havi 3ezer amit fizetnek érte mekkora pénzt generál? azért fizetsz h használhasd, és kell fizetni... ezért kár beleszámolni... az alapjáték eladását lehet nézni.
A többi része fent áll még most is, ami nem MMO konzol vs pc... -
#6819 Miért kéne kivonni? Mert neked nem tetszik? Vagy az nem játék? Esetleg nem adták el? Vagy vonjuk ki a boxból a HALo-kat, mert az nekem nem tetszik?
Ne nevettess már. Nem halott, nem haldoklik, "hiába rinyálsz".... -
#6818 Ezt a szöveget szépen betanultad... MMOkat ebből vond ki, és mutass légyszives idénről eladásokat pécé illetve konzol exluzívokból és multikból... szolj ha találtál pár olyan pécé gémet ami számottevően jobban fogyott... -
#6817 ha benézel a PC-s játékoknak... c topikba, ott majd kiveri a szemed, a HIÁBA RINYÁLSZ, AKKOR IS LEÁLDOZOTT szöveg.
Ezért voltam bátor idézni, pár olyan hozzászólás után, ami pont az ellenkezőjét bizonyítja. Mintegy érzékeltetve azt a bizonyos Oximoront.... -
#6816 Jah értem, azt hittem a #6808 -re írtad a hasonlatot. -
#6815 Csak poénból írta, Dante normális.
Az olyan hülyéket parodizálta, akik ezzel jönnek napról napra. :D -
Seten #6814
Alább meg egy olvtárs írja:
"a PC-s játékoknak AKKOR IS leáldozott! Immár 8 éve"
Csak én érzem benne az oximoront? :)
-
Seten #6813 konzol vs pc -
#6812 ? -
Seten #6811
Ennyi hülyeséget leírni! :D :D :D
Kb olyan mintha vki azt mondaná:
A Ford darabszámra több autót adott el mint a BMW tehát a bömbinek befellegzett! :)
-
#6810 Ja, és mindig pont abban az évben áldozott le, amikor az adott konzolsoviniszta kolléga áttért PCről, és meghülyült.
Nem baj, most már legalább ismerjük a jelenséget: a konzol használata 60%-kal csökkenti az IQ-t. Így nekünk már könnyebb lesz elkerülni a kórt. :P :D -
#6809 De a PC-s játékoknak AKKOR IS leáldozott! Immár 8 éve! Hiába rinyálsz, akkor is leáldozott! -
#6808 Lol, a PCGA osszegzes szerint a legnagyobb szelet bevetelt a jatekpiacon a PC produkalta 2007-ben a maga 10.7 milliardos bevetelevel.
Mind a X360,NDS,PS2,PS3 es a tobbi konzol elott.
Kulon-kulon egyik konzoltipus se produkalt ennyi bevetelt, derul ki a beszamolobol.
Nos akkor mirol is beszelunk ? -
#6807 directx 10.1-es játék még nincs, ahogy 10-es sem, csak bizonyos elemeket használ belőle. Az assasins creeden a valamelyik patchel kipróbálhatod pl az "ingyen" aa-t, de vigyázni kell, mert alapverzióban nem tudja, az utóbbi pár patchben meg ugye kivetette az nvidia ezt, mivel az ati kártyáknak ez túl jó volt :) -
#6806 Idézek a fórum leghülyébb topicjából:
"HIÁBA RINYÁLSZ, ÚGYIS LEÁLDOZOTT!!!!"
Így van, istencsászár! A magadfajta mániákusoknak leáldozott, senki sem vesz már komolyan. A szakértők kiröhögnek benneteket, a játékosok kemény magja pedig szimplán tojik az arcotokra. Hiába rinyálsz, ez van. :) -
#6805 Na ezért magas a dolog.
1; Minek konzol? Pakolsz a gépedbe egy jó videókártyát, és 30%-al olcsóbb játékokat veszel. (Ha már géped úgyis van...)2; Egy millió konzolosból egy millió játszik. Ugyanennyi PC-s ből, ötvenezer. Nem mindegy....
Csakhogy ne keverjük a szezont a fazonnal.
Magánvélemény. Árkérdésről nem vitázok, tudom, hogy itt csúsztattam. -
#6804 "szvsz a legtöbb konzol tulajnak van pécéje is, a többiekről nem is beszélve... sokkal sokkal több."
ez a lényeg:) -
rumkola #6803 Kérdés: "És hányszor több xbox van mint gamer pc ? :)"
Válasz: "sokkal sokkal több"
Ha fordítva gondoltad és csak rosszul fogalmaztál akkor bocs! -
#6802 "Az utóbbi megállapításod, meg hogy sokkal sokkal több xbox van a piacon mint gamer pc, meg csak elképesztő elvakultságból jöhet belőled."
szerintem olvasgasd át még párszor... -
Bagoly81 #6801 nemakarok uj témát nyitni. mert ugysem engednék, felesleges is lenne. mivel ez egy ilyen topcok igy ideteszem fel a kérdésem.
irjatok nekem dx 10.1 es játékokat. kiváncsivagyok mit tud a kártyám.
köszi. -
rumkola #6800 Hagyjad már abba az okoskodást, nem tudom mit akarsz itt bizonyítani. A PC és a PC-s játékok köszönik jól vannak, a konzolfanatikusok fanyalgása ellenére is. Csak felső kategóriás VGA-ból sokszor többet adnak el, mint az összes desktop konzolból együttvéve.
Az utóbbi megállapításod, meg hogy sokkal sokkal több xbox van a piacon mint gamer pc, meg csak elképesztő elvakultságból jöhet belőled.
Ez a szakmám ebből élek és nem szemellenzősségből írom ezeket. -
#6799 20 és fél millió 360 talált gazdára ezidáig, szvsz a legtöbb konzol tulajnak van pécéje is, a többiekről nem is beszélve... sokkal sokkal több. -
Cat 02 #6798 És hányszor több xbox van mint gamer pc ? :) -
#6797 Az arányok eltolodását senki se vitatja de azt sem lehet hogy nagyon fut a pc-és piac a számokal nem lehet vitatkozni. -
#6796 Pécé aranybánya = MMO ( havi 3 ezer ) ami rohadt sok pénzt generál mondjuk egy Wownál vagy a többi sikeres MMOnál = Blizzard = EA ( Sims félék ) és itt kifujt... tudod a COD4ből 3szor annyi ment el 360ra mint pécére, mert a játékosok többsége letöltötte, pedig az egy olyan játék ami pécén nagyon sikeres, egy átlagon aluli gépen is szinte tökéletesen futtatható... -
#6795 "Elnézve a jelenlegi a PC-s piacot, a számítógépes játék jövője nagy bajban van. Alig van PC-s megjelenés, s ha néha érkezik is egy-egy gyöngyszem, mint például a Crysis vagy a Blizzard játékai, az egész ipart akkor is a Sims és a World of Warcraft uralja" - nyilatkozta nemrégiben a Fable folytatásán ügyködő mester.
Persze mire volna jó az idén megalapított PCGA (PC Gaming Alliance), ha nem az efféle vészjósló gyászbeszédek megcáfolására? A Microsoft, az Intel, az AMD, az Nvidia, a Dell, az Acer, az Activision, az Epic Games és a Razer szövetségének célja, hogy segítse a PC-s játékipart, így a minap egy hivatalos levélben válaszolt az úriembernek:
"Nagyra tartjuk Peter Molyneux munkásságát, de mi úgy gondoljuk, hogy téved a PC-s ipar helyzetét és jövőjét illetően. Egy augusztusban megjelent kutatásunk szerint a PC jelenleg is a világ vezető játékplatformja, a piac pedig a maga 10,7 milliárd dolláros bevételével erősebb, mint valaha. Számos nagyobb cím jelent meg az utóbbi időben PC-re, így például az Age of Conan, a Warhammer Online vagy a Spore, illetve rengeteg kisebb figyelmet kapó játék érkezik, melyek felhívják magukra a közönség figyelmét a konzolos rajongótábor mellett. S bár rengeteg AAA-s cím készül jelenleg is számítógépre, egy ipar sikerességét nem csupán az ilyen címek mennyiségében lehet mérni."
Gamekapocs -
#6794 Én Halo-t nagyon élvezem.Lehet teljesen máshogy van megcsinálva a kettő játék irányítása.De hogyha úgy játszanánk,hogy mondjuk cod2,és minden haver kontrollerrel szerintem nagyon jó móka lenne:D -
rumkola #6793 Mi egyszer haverokkal nyomtunk Quake2-t multiban még PS1-en dualshockkal, kb. 4-5 órán keresztül. Próbáltuk-próbáltuk de végig sírva visítottunk annyira rossz élmény volt az irányítás... -
#6792 Fél óra gyakorlás után jobban ment nekem,mint a videó készítőjének... -
Cat 02 #6791 Xp
-
#6790 Háát... A Crysisban tényleg szar a fű. Ha arra gondolok, hogy mekkora gépeket fogyasztott az tavaly, akkor szar. :D -
#6789 Szerintem 3D volt. De nem tudom biztosan, nem néztem meg a motort. Te biztos igen... -
rumkola #6788 ja, szerintem is csak simán bumpmappos volt... -
sirpalee #6787 Nem volt 3ds egyáltalán... Csak jó textúrákat használtak. -
#6786 Engem ez arra emlékeztet, hogy sokaktól hallani, hogy így AA, úgy AF, és hogy mennyire recés, stb. Én, sokszor el is felejtem bekapcsolni. Folyamatosan mozgásban van a játék, így nem is veszem észre, azt a kevés recét. Jó, egy szimulátornál, ahol cockpit nézetből nyomom, és hosszan ugyanott van a motorház, ablaktörlő, észreveszem, én is. Ott nem felejtem el. De egy FPS-ben, pláne maiban, nem is hiányzik.
Sokan magyarázzák, mennyire gagyi a fű a Crysisban. Nekem semmi bajom vele, nem arra figyelek, és ha csak a perifériás látásommal "figyelem" semmi gond vele.
Az összképét nézem, az pedig, egy mai játéknál, (kivételek azért akadnak) általában minimum nem rossz. -
#6785 Én észrevettem, érdekes módon. :) De máskülönben fel is hívták rá a figyelmet nem egyszer... -
#6784 DE szar nem vette fel egyből a kezdésnél a + tárat, meg lent a párkányról az RPG-t + odébb az atomic helaltheket, ez se nagyon játszott a játékkal régen :) -
#6783 Hogy mi?! :D
Gears of War-ban 3D-s a vér? Ehehe, fel sem tűnt, pedig végigjátszottam.
Akkor biztosan ezért nem szarakodnak ilyesmivel, valószínűleg az emberek nagy többsége észre sem veszi az ilyesmit... -
#6782 Hááát... sajnos. :) Viszont hasonló ötleteket villantottak fel. Pl. a 3D-s vér a Gears of War-ban ott volt a szeren. A 2. részben jobban lekerekítik a gömbölyded cseppek felületét, s ezáltal még durvább lesz. Várom nagyon. :)