A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HDTV=monitor, nem érv egyik ellen vagy mellett sem. (konzol/pc)
Mindkettõt lehet mindkettõre kötni tehát, a kijelzõ ára UGYAN AZ.
Forza.
Nem akarok belemenni a számháborúba, de ha egy konzolt frissen, megjelenéskor megveszünk, mellé egy pc-t, majd a pc-t félidõben cseréljük, még mindig olcsóbb, mindent összevetve."
2-3 ezer ft egy vga vagy hdmi kábel egy mai konzolhoz. 44ezer a legolcsobb currentgen konzol. Ez nem pécé, itt a legolcsobb nem azt jelenti, h szarrá kell butitani a játékot, h egyáltalán elinduljon.
Borzalmas tévuton jársz, buta általánosságokat puffogtatsz, konkrétumok nélkül. Az urban legendet példával cáfoltam (Ass Creed) de csak tovább nyomod a hülyeséget, h a konzol márpedig drágább.
Az is le eltt irva, h a 2005 évvégi pécé mamár játékra gyak. alkalmatlan, miközben az akkori X360 áránál többe került. Ez például egy konkrétum. Ha azt a pécét te fejlesztetted (ujabb X360 fejlesztéskori ára...) akkor már hol is vagyunk?
És ehez jön, amit irtam: megevszed a konzolos játékot és ha kijátszottad eladod: buktál 3-4 ezret. Kijön a pécés játék olcsobban, de azt te akár mennyire is szeretnéd, nem fogod tudni eladni ... vagy csak aprópénzért. Akkor melyik is volt többe?
Forza.
Tudom, kissé szubjektív vagyok, de el kellene felejteni, a melyik drágább érvelést. Egyszerüen nem életszerû, hogy olcsóbb legyen! A gyártók nem a konzolosok 2 szép szeméért fejlesztenek. Amit elveszítenek rév-en, behozzák a vám-on. Ez ennyire egyszerû.
http://www.freetvmaci.info/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Akinek ma csak PS2je van és nem tartja szarabbnak(bocs így írtad teis) azt a grafikát az bizonyára nem lát netet, semmilyen játékmagazint, de talán bevásárlóközpontba sem járt az elmúlt években.
Amikor nekiültem FinalFantasy t játszani PS2n, akkor is azt mondtam, hogy ez a kinézet mostmár(mire eljutott hozzám) biza idejétmúlt és cserébe most kárpótolnia kell a játékélménynek, különben nem fogok ezzel játszani. A másik oldal, amit itt korábban is írtak: ha nekem nem tetszik a Crysis, mint játék, akkor tõlem aztán lehet bármilyen szép is. Ugyanígy mondhatom PCn pl a Morrowindet, amikor a játékosok jó része már GF3on(még szerencsésebbek GF4Tiken) játszották és láttam, hogy néz ki azon a játék meg, hogy néz ki az én GF2MXemen, akkor az max mentegetésnek jó, hogy nem-nem néz ki szarabbul ez a víz, mert az én szemem ehhez szokott. Ennyi erõvel legyinthetnék egy Me*i*Ma*kban kiállított X360ra, hogy áh nem szar ehhez képest az én PS2m grafikája se, mert én azt szoktam meg, de ha netán Te tényleg nem így gondolod, akkor kérlek jelezd és szívesen elcserélem az X360adra a PS2met és még ráfizetned sem szükséges 😊
A mondjuk vesz egy PS3at és eladja a PS2t –höz nem igazán tudok mit hozzászólni, ez szinte mindennel így van az életben, ha az embernek és környezetének nincs szüksége a régi cuccára, legyen az autó, PC, bútor vagy bármi és van rá lehetõsége, akkor abból megpróbál pénzt csinálni, ez nem a Sony találmánya.
A PS3 PS2es emulaciót inkább hagyjuk, még akkor is ha nincs PS3am, mert asszem eleget olvasok ennek a nem létérõl, még itt a társfórumban is.
Ha nem lenne más, amit nyomkodjak hát elõkaparnám a szekrény mélyérõl a C64et vagy inkább az Amiga500at és azt nyomkodnám.
A lényeg ne próbáljuk már meg összekeverni a kényszert a jóval, ahogy azt Bucser úr is írta a #4223 –ban.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
A tévét használom pécére, tévére, dvdre, divixre, konzolra, pécé gémingre...
Létezik:
1, szép játék - rossz belsõ
2, ronda játék - jó belsõ
ez a két elem hibás vagyis nem egészítik ki egymást
3, Szép játék - jó belsõ
ez a tökéletes játék...
És ebbe nem kell belekeverni a retro géminget,az elõzõ generációt mert azok olyanok amilyenek, akkor is volt szép és ronda, a szép ma már "ronda", de hát ez van...
Jó monitor, HDTV PC-hez is ajánlott, viszont az már kellemetlen, amikor a WS felbontásokat nem támogatja a játék, na meg az egész 16:10 butaságról is le kellene szokni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gaming is believing.
Ja és igen, szerintük biz Te leszel a "fasz" PC-s...
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Én nem beszéltem a játékok "jóság"áról, most csak és kizárólag a grafikát hasonlítgattam. Meg hogy nem is látom, ha belemerülök rendesen. Szerintem is ez két kölönbözõ jellemzõ, a szépség és a játszhatóság.
Egyébként a Crysist is jó játéknak tartom... (Változott a véleményem, igen. Techdemónak techdemó, de sokkal kevésbé, mint a FarCry, vagy a Doom3)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hisz már elve úgy kezeled, hogy a rossz játék és jó játék.
Ilyen nincs, mindkét lehetõség fennáll. Azaz lehet jó játék, szép grafikával, de lehet rossz és ronda grafikával és vica versa!
Most ez épp elég kontrasztos, a hétvégén a Crysis mellett ezzel játszottam: Dwarf Fortress
Pont a két véglet: a jelenlegi csúcsgrafika vs rengeteg tartalom, grafika nélkül.
A Crysis "delta" nehézségen éppen egy napomba került, a DF-et két hete játszom.
A tökéletes ábrázolás _maximum_ az elején számít. Kb egy óráig. Utána én már nem is _látom_ a grafikát, csak fedezék-ellenség-szituáció van, nem látok effektet, nem látok textúrát, élsimítást, részletességet. Illetve látom, de abszolút nem tudatosul. Idõnként ha valami nagyon szép, vagy nagyon csúnya, az feltûnik, de úgy 99% mellett elmegyek.
Persze lehet, hogy az elenyészõ kisebbséghez tartozom...
Csak akkor ne én legyek már a fasz, csak azért, mert PCre költök...
És akkor nincs "háború". Na meg szét lehet nézni, ki erõlteti ezt az ellentétet: konzolos fórumban már a második PC-s leáldozós topik pörög _többszázezer_ hozzászólással...
(Nem, konkrétan itt és most nem kaptam ilyet, csak úgy általában ez a hozzáállás a fiatalka konzolhuszárok részérõl)
játssz akkor tetrissel, vagy olvass könyveket, az elektronikus játékok nem neked való
....mindig felbosszant, ha bejön egy magát õsgémer -nek való egyed, hangoztatva, hogy a grafika nem számít,...na de könyörgöm, akkor minek játszik? Pont erre való az elektronikus játékok! A tökéletes beleélést, a hangulatot teremti meg az ábrázolás....
A HDTV muszájságával éppen a hibás érvelésre kívántam célozni, én nem értek vele egyet. Bár én szeméyl szerint össze fogom kötni a kettõ vásárlását.
Ez igy ebben a formában nem teljesen igaz. Csak az elsõ szériás PS3okban volt PS2 chip, aztán igen hamar kiszedte a Sony, hogy az igy is horribilis árú gépet lejebb tornássza. Az X360 viszont simán lejátsza az Xboxos játékokat.
A
A
A császárszalonnával sem tudnál torrentezni, illetve továbbadni másnak fogyasztás után, mégis nagyon kellemes étek. A konzol pedig - szinte csak és kizárólag, de mindenképpen elsõsorban - játékra való. Ha nem tetszik ez az alapfilozófia, az nema konzol hibája. Tény: sokan csak a játék miatt költenek PC-s hardverekre nagy pénzeket. Az új VGA-mnak én is csak játékoknál látom hasznát.
De nem ez volt a kérdés, játékra bármi jó, egy kockás papír ceruzával is.
Praktikus felhasználásra gondoltam. Bár én nem tudnék ilyet mondani... Nálam itt bukik a konzol. (Na meg ott, hogy melóra is kell a gép)
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Ám a tévével együtt megint csak 130. 😊 Nekem meg ezen felül nem annyira kell az LCDTV. A DVD-k úgyis ocsmányak rajta. Max a PS3 és a Blu-Ray.
Gaming is believing.
A
Mire tudsz _MA_ használni egy (inkább legyen) PS1-et, _a nosztalgiázáson kívül_? Még egy C64 is többet ér, azt legalább lehet programozni "saját magán", meg lehet vele CNC-t vezérelni (pl).
Elvileg a játékok stabilabb futásához kéne hdd, de a gta4 volt eddig rajt a legxarabb, de a legutóbbi patch óta már normálisan játszható. Ja és már 80ezer forintért lehet normális hd ready (1280x720p) lcd tvt venni, ami nem csak ahhoz kell, hanem rá lehet még kötni a dvd lejátszó digitális kimenetét, a kátbeltv digitális set top boxát...
A
1 _csendes_, kis fogyasztású laptop (P300), torrentezésre, forexre, nap 24 órájában üzemel.
1-1 asztali gép nekem és barátnõmnek, nekem fõleg játékra.
1 laptop melóra, filmet nézni, zenét hallgatni
Az állandó gépek kábellel, a laptopom wifin kieresztve a netre, meg belsõ hálóra.
És ezek a számítógépek _felgyûltek_ szép lassan, az évek folyamán. Barátnõm is az én régi gépem kapta meg. Ez az eredménye a gépfejlesztgetésnek, elõbb-utóbb összejön egy második, harmadik komplett gép, ami még majd' bármire jó, az új játékokon kívül.
Tessék ezt utánam csinálni egy tetszõleges konzolcsaláddal! PS1-et, PS2-õt, mi a halálra lehet használni? Mire lehet majd használni 5 év múlva? Mire lehet használni ma egy NES-t, nosztalgiázáson kívül?
1. Ha jó a játék, akkor miért akarnám eladni? Ha tényleg jó, késõbb is elõ akarom majd venni, és akkor csak anyáznék, hogy már nem tudom, mert eladtam.
2. Ha szar a játék, akkor meg ki fogja megvenni?
Lose-lose szituáció, akkor inkább együtt élek a tudattal, hogy egy utolsó szar bûnözõ vagyok, és warezolok...
Konzolon a lehetõséged sincs meg arra, hogy erõsebb vasat tolj alá.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Manapság már csak LCD vagy Plazma tévé kapható, ami vagy full HD, vagy Ready... ezek már elég olcsók, de monitorra is ugyan ugy ráköthetõ, persze ezzel csak az élvezettõl fosztja meg magát az ember.