A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chocho
Na, ezt már kitárgyaltuk oldalakkal ezelõtt. Semmivel sem nagyobb "feeling" egy kontroller. Buli persze a force-feedback, de az már van egérben is. Kár ezen vitatkozni.

Gaming is believing.

Lammer
ja topik cimere roviden reagalva: reszben VAN
bovebben: reszben VAN->
-retegjatekok aminek az eladasi mutatoi total LOLok(mar egy peces top game is loal egy konzoloshoz kepest->eladasi mutatok)
-drogMMO
-szájbersport

ennyi... azon kivul meg sivarsag, halalszele stbstb... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

De mint írtam: a stalker a hatalmas elõhype és elõreklámok nélkül egy bukás lenne,mindenki várta mint a messiást na ahhozképest...😊
Resistance-t meg mint mondtam nem is emlegettem,egy tök átlagfps..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

arty
jjjo, akkor az sc progémer lehet konzolos 😊)) (csak akkor õ nem progémer hanem elsõsorban konzolos, aki SCzik is 😛 )

amugy arányaiban mennyit játszol a két platformon? (naugye! 😄 - bármelyiket is irod)

Forza.

Dzson
Egeres FPS = ki klikkel célba gyorsabban. Nulla feeling.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Chocho
A Resistance nagy hype volt, kár, hogy a játék ehhez nem nõtt föl. De ez nem konzolexkluzív jelenség. A Crysis sem volt akkora szám, mint a körülötte csapott hisztéria sejtette.

Gaming is believing.

És persze kisebb hírveréssel befut azért még egy pár játék, nyilván nem egetrengetõ eladásokkal, de messze nem szemétnek nevezhetõek (p&c kalandok, TBS-ek - tehát rétegjátékok).
Chocho
A baj az Dzson, hogy nagyon általánosítottál. S de, az biz Jakuzával szemben személyeskedés volt, aminek egy kulturált vitában helye nincs. A PC is csak egy játékplatform a sok közül, ilyen súlyosan szegregatív nézõpont pedig épp ezért helytelen.

Gaming is believing.

Egyébként tényleg jókis cucc ez a Klírszkáj 😄DDDDDDDDD

CS@
Lófaszt nem tudott egy ilyen gép egy Xboxhoz képest? Sajnálom, hogy csak a Morrot tudom felhozni, de Xboxon csak ezzel a KOTORal és az NHLnemtommenyivel játszottam olyanokból, ami volt az akkori PCmen is. Egyefene betudom az NHL távolról sem tökéletes és már-már zavaró megakadását a másolt lemeznek, ráfogom a KOTORra az állandó fagyogatást szintén erre. De ha a lent említett gépen egy eredeti Xboxos Morro mellé tettem volna az én PCsemet, háááát beza feltûnõ lett volna az ótvar tejföl, amit háttérnek használt a boksz és még a PCsnél is rondább textúrák is. Fent említett 3 játék egyike sem volt szebb, sõt határozottan rusnyább, mint nálam egy a lentinél ocskább gépen, pedig gondolom a másik 2nél sem befolyásolta a kinézetet a warez verzió.

Mit linkeljek tovább? Mit kéne bizonyítanom? Ár kapcsán az általad beszúrt linkre hivatkoztam, ha az neked marhaság és nem elég bizonyíték, akkor mi a fenének másoltad belõle ide azt a listát?

„pontosan ugy vélekedtem a konzolokról, konzolos játékokról, mint Te és a többiek itt és most” Itt fontosnak tartom azért megjegyezni, hogy én sehogy sem vélekedtem a konzolos játékokról, akármennyit olvasol vissza tõlem, nem fogsz egy deka konzol játék fikázást sem olvasni. Ennek pofonegyszerû oka van: én mint PC és PS2 es tulaj bátran kimerem jelenteni, hogy IGEN, NAGYON szeretnék egy új konzolon GTzni és szívesen játszanék rajta FinalFantasy –t is. Az hogy miért nem teszem pofonegyszerû, jelenleg nem fér bele egy új konzol a költségvetésbe +probléma lenne a megjelenítés is, no meg természetesen az értékrend. Azok az összegek, amik itt egy X360kapcsán elhangoznak konkrétan 60k körüli összegek, abból én kb 3évig fenntartom a PCt úgy, hogy nekem megfeleljen, arra amire kell.

Jó, de én exkluzív FPS-ekrõl írtam, de pedig az én hozzászólásomra reagáltál. Idén tényleg kevés komoly exkluzív jelenik meg PC-re, de a jövõ év elég ütõs lehet (SC2 - remélhetõleg jön, de ez találgatás; DoW2; Empire Total War; Disciples 3), és így szinte csak az év elsõ felében várható - és általam erõsen várandó - (el)ismertebb stratégiákat említettem.

Egyébként tényleg, a Darkness még érdekel is (bár én olvastam mésékeltebb véleményeket is róla). A Resistance viszont kritikailag bukás, a STALKER messze jobban szerepelt nála, csak eladásai miatt megemlítendõ. (Viszont a STALKER is közel jár a 3 millióhoz.)
Lammer
hoho! ne ferditsunk kollega! <#ravasz1>

"ahogyan egy starcraftos progémer sem fog konzolon."

ad1: nem tudtam, hogy a konzol jelentese csak KURRENS konzolt jelenti... oooo" jo akkor nincs konzolom... a ps2 meg a gécé az nemistudom... jaigen azok valamik <#rolleyes>
ad2: minek kell egy escéhez GÉMERPÉCÉ? egy vacak notebookon vagy egy 10 eves gepen is siman elfut...
ad3: egy honapja meg volt kb 4 kilos(nem tomegre celzok<#idiota>) gepem... ... mertcsak vartam-vartam a jo jatekokat... dehat nem jottek... vigan elvoltam hdrediben csutkamaxon (+csutka szuro) biocsokkal meg minden... aztan rajottem, hogy tok luzerseg es eladtam ... ennyi... csak a piiizt viszi 😉 (most van egy normalis core2es eros notebookom+mx518+razer egerpad nagygeptû amin nativban jol fut a kingszbánti demo fullon oszt ennyi nekem eleg <#idiota>)

<#bee1>

Chocho
No itt megfogtál. Annak idején, mikor a Stalker-t teszteltem, én is bajban voltam a bugok miatt. Kár érte. Viszont az új patch-csekkel érdemes játszani vele, mert nagyon meghálálja a bizalmat. 😊

Gaming is believing.

Dzson
Nem írtam, hogy chocho egy szüleivel nyomorgó szerencsétlen.

Ha te magadra vetted, akkor valszeg az vagy, de ettõl még nem személyeskedtem.

A 720-as projektor kb. annyi volt, mint egy 42"-es tv. Ha tisztában lennél az árakkal...

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Olvasd el figyelmesen amit te írtál, majd amit én. Try again.

arty
az a baj, h igy a vásárlokat a platformon teljesen elidegenitik a hasonlo stilusu játékoktol 😞 igy is megmérgezte már az agyakat a konzol <> rts 😊 (még az enyémet is 😊) )

Forza.

Dzson
"hogy a világ legjobban jövedelmezõ játéka is PC-s."

EGY darab játék, ami FIZETÕS.

Mennyit költenek a wowosok a wowra az alapjáték megvételével együtt?

Egy szóval nemírtam hogy Spore fps. Én azt írtam hogy idén ez a két nagy exkluzív neve kb pc-nek a többi...😄

Resistance-t nem is emlegetem.
Killzone 2 még nincs kint de az 1-bõl kiindulva üt.
Darkness-t próbáld ki ha konzolközelbe kerülsz,baromihangulatos,és komoly kis 5letek vannak benne😊
Olyan multifps-t ami jön pc-re direkt nem emlegetek.

arty
van gamerpécéd?
van currentgen konzolod?

senkiföldjérõl könnyü beszolni bármelyik oldalnak!!! 😄

Forza.

Dzson
Nem, mi ott jól beszélgetünk konzolos témakörben, mert a pécések 8 év alatt nem tudák bizonyítani, hogy nem hanyatlik exponenciálisan a pécés játék. Néha betéved egy, leírja, hogy pécén lehet videót vágni és konzolon 25ezer egy játék meg kell hozzá 600ezres lcd tv, majd szembetalálja magát a saját érvelésével és lelép.

Olvastam róla, részben rá is céloztam az elõzõ mondatomban.
Stalker: alapjáték --> optimalizálatlan bugos szar,közepes MI/bugos ellenfélujratermelõdés. Kb 5-6 patch után volt gyomrom végigvinne,igaz akkor élveztem mert a helyszín hangulata frankó,van 1-2 jól eltalált rész is egyébként mindettõl eltekintve egy tökátlag játék,ami a hatalmas hype és elõreklámozgatás,elõnyárcsogattatás nélkül gyakorlatilag egy bukás lett volna.
A Klír szkáj kijött ugyanilyen gyönyörû bugos optimalizálatlan állapotban jött ki😄
Nem trollkodás,tény,a stalker jójáték,jó középkategóriás a rengeteg bug,optimalizálatlanság miatt.😊
De nyugodtan cáfolhatod,csak elötte valahogy tüntesd el a netrõl a 6db patch-et,és azt a rengeteg fórumot ami az anyázásból a szaggatási problémákról és a bugokról szól😄

Spore, mint FPS? 😊

Egyébként a Crysisra és a STALKER-re gondoltam. Boxon van helyettük Halo 3, PS3-on pedig Resistance (kritikailag bukás, de sok ment el belõle, mint nyitócím befutott) és majd lesz Killzone 2, mindkettõre pedig Condemned 2. Biztos van más is, de nekem hirtelen csak multiplatform címek jutnak ezeken kívül az eszembe.
Lammer
"ahogyan egy starcraftos progémer sem fog konzolon."

BULLSH0T!!444
ELLENERV ---> <#idiota>

arty
a világ egyik legszarabb pc->konzol portja lett a supreme commander 😊

Forza.

arty
"Szerinted mennyien játszanak FPS-t konzolon és mennyien PC-n, ha már így dobálózni akarsz a SOK-al?"

gazgoblin belinkelte az eladási adatokat, nem lesz nehéz kideriteni 😊

mindenesetre a 6.5 millio cod4 vásárlo nem arrol tanuskodik, h elszeparált kis underground közösség nyomná konzolon az fps-eket ...

Forza.

És? Most ebbõl mit szûrtél le észkombájn?😊

Chocho
A Stalker egy jó játék. Semmi érved nincs, csak trollkodsz. Köszönjük, Emese!

Gaming is believing.

pont ezért kérdeztem
😊

fotográfik kolomp edisön :D

Ennyire hadiszamár hogylehetsz? Szerinted világszerte mi van több otthon az asztalon? Pc vagy nextgen konzol?😊

bardocz
Nekem elég a pár millió eladott Halo,meg amiket lentebb is írtak már.De ha neked 1 millió ember nem sok,az a te bajod.
arty
élvezik? sztem minden konzoltulaj FPS/RTS vásárlo arcát a kezeibe temetve zokog, miota játszani probált ...

konzolon ezeket nem lehet, meg lett beszélve

(RTS tényleg határeset, de mivel ezek általában kevésbé szerencsés pc portok, nehéz itéletet mondani - meglátjuk majd az elsõsorban konzolokra fejlesztett Halowars és Endwar után)

Forza.

Pc-nek idei komoly exkluzív a Spore és az újfent optimalizálatan és már elsõpatchmegisjelent Stalker Klírszkáj. PONT<#idiota>

Akkor játszd azon, ennyi.
😊

bardocz
Mármint milyen görcsölés,mond már meg.Én még sosem éreztem fps közben.Sõt,én élvezetesebbnek tartom konzolon fps-t,mint gépen.
Szerinted mennyien játszanak FPS-t konzolon és mennyien PC-n, ha már így dobálózni akarsz a SOK-al?

Szerintem olyan 1000x-es lehet a különbség a PC javára, vagy mégtöbb....

Szerinted mennyien játszanak FPS-t konzolon és mennyien PC-n, ha már így dobálózni akarsz a SOK-al?

Szerintem olyan 1000x-es lehet a különbség, vagy mégtöbb....

Én nemakarok amúgy beleszólni ebbe a nagy háborúba de szerintem a rádiós egérrel ne verjük a mellkasunkat mert a világ egyik legfosadékabb találmánya ha játékról van szó és fõleg ha multiról😄

A komolyabb RTS-eknek (a hagyományos Dune 2-féle vonulatott nézve, mert PC-n vannak más jelelgû RTS-ek is) ha a fele jön konzolra, és többet lehúztak már rivjúkban is az irányításuk miatt. Az utóbbi években engem érdeklõek közül pedig mindössze a Supreme Commander. Késve, és még az érdekel közülük a legkevésbé. RTS téren még kell várni egy darabig az elõzésre.

FPS-ek egyaránt szép számmal akadnak a három platformon, sok a multiplatform, és mindegyik gépnek megvannak a saját komoly exkluzívjaik is.
dejavu

szerintem meg a kontrolleres görcsölés a nevetséges

bardocz
Hidd el,elég sokan élvezik ^^
bardocz
Az,hogy nem tudsz rajta játszani,egy dolog,kontrolleres fps után leültem a géphez,és nevetségesnek éreztem bf2-t,ahogy egy tized másodperc alatt megfordul az ember,szánalmas.
Bocs, de nem fogok nézelõdni semmit. Játszatok konzolon FPS-t és élvezzétek.

Én FPS-t PC-n játszom és lehetõleg multiban.

Nem is kötöttem bele az egeredbe, másra reagáltam. Tény, hogy létezik 20k-s (vagy akár drágább) egér is, biztos nagyon jó lehet, nem izgat.
Figyelj rts konzolon nocomment csakegér,de fps....
Darkness..Condemned 2...Black...Killzone..Lehetne sorolni,grafikára egyik sem Crysis...De minden másban olyat nyujtanak amit pc nemigazán😄
Nagybetûs hangulat,és tartalmas játékmenet.

gazgoblin
hiába vigyorogsz 😄D

lehet sírni meg nézelõdni😄

vaz csak COD4-bõl csak xboxra elfogyott 6,5millió darab (biztos azért mert szarazefpéesakonzolon)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

😄DDDDDDDDDDDDDDDD

gazgoblin
igyvan tök felesleges lenne bizonygatnod annak az ellenkezõjét amit milliók élveznek

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Na csak megtalált megint valaki.
😊)))

Oké, ne kezdjük megint légyszi, hogy hûdejó az RTS és az FPS konzolon...

😊