17438
-
#7221 Mit csináljon? ő egy magányos harcos, számára csak Cortana létezik... megvívta a harcát, ennyi volt... nem hiába a Halo 3 Reconba egy katonát fogunk irányítni ami a háborút fogja bemutatni más szemszögből. -
#7220 2-3 év? Az Xbox talán annyit bír, de a PS3 tuti tovább lesz kint. A PS2 miatt is sírtak anno, hogy 2003-ig se bírja majd, erre tessék... -
#7219 Na ja... ezért is volt velük olyan nehéz elbánni a második világháborúban, ezért náluk alakult ki először az, amit Marshall csak "teljes foglalkoztatottság alapú jótékony állam modellnek" nevezett és emiatt övék az egyik legerősebb gazdaság a világon. -
Ry0K3N #7218 Az unalmas részek hosszúak benne és az összjátékidő rövid :) -
#7217 Ebben a generációban ez az egy rész lesz csak... nem hinném hogy még egyet kiadjanak 2-3 év alatt... -
#7216 Nem része... aha. Szóval nem része, biztos csak valami bónusz. Uramatyám! Szarom én le, hogy a Föld túlélte-e, ÉN MASTER CHIEF-ET AKAROM LÁTNI A VÉGÉN HEPIN, MEGNYUGODVA! Addig a Halo nem ér véget. Halo = Maste Chief. Ez nem csak az én véleményem. -
#7215 Multiplatform. -
#7214 A Japók nyomik. -
#7213 FF cím mond valamit? Na, abból lesz vagy 100 új rész, bízz bennem... Vagy csak nézd meg a PS2 jrpg kínálatát. -
#7212 Ja es meg valamit. Miota is van Ps3 ?
Japanban eladtak belole 650k darabot ?
Nem eges ez egy kicsit ? Meg kellene nezni a PS2 adatokat kozel 2 ev utan hogy allt. Akkor most a Playstationnak befellegzett ? -
#7211 "Hl2, jó csak, baromi hosszú és unalmas részek vannak benne és nincs befejezve... " ez nem azt jelenti ,h hosszú ideig készül... -
#7210 Ó ríli, pl? -
#7209 Kicsit regebb ota az arcsokkenes jotekonyan hatott az X360 eladasanak kozel 6 hete, azota Ps3 labdaba se rug a Sony oshazajaban. -
#7208 H3 azzal ér véget hogy győztek... semmi sem maradt félbe, SEMMI. Nyugodtan nézd meg
Azt hogy májercsíf a végén még beszélget Cortanaval majd hibernálja magát már nem része a történetnek... -
#7207 ... na meg az a kb. 10 000 jrpg, ami a PS3 sok éve alatt még napvilágot lát majd. -
#7206 Varjal akkor a Japanban keszult konzol is mas ?
Lehet az nem is konzol hanem jonzol ? Akkor ne is szamoljuk bele a statisztikaba. :D -
#7205 "Warhead - a héten próbáltam... nagyon szép, nagyon jó a szinkron, de nagyon gyér játékmenet... zéró történet, zéró minden, egyhangú klikkfeszta."
Próbáltad... Tudod ez is tipikus. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy "próbáltam a szexet, de a felénél meguntam ezért abbahagytam". Így nem lehet véleményt formálni. -
#7204 Az elmult 4 hétben jobban fogyott az 360 mert megjelent rá jrpg... semmi másért, hiszen PS3ra nincs jrpg ( bár nemsokára jön az Eternal Sonata 1 évvel a 360 verzió után ). -
#7203 Tipikus konzolos gondolkodás. "Azért a Japán teljesen más világ..." Ennyivel el van intézve. Japán nem számít, mert "más". Na ne röhögtess... -
#7202 "E két hiba miatt nálam 2 pontal gyengébb mint a H3."
A Halo 3 befejezését se tekinteném olyan késznek, már ne is haragudj. Nekem ne egy kib*szott...
--------------------- SPOILER ------------------------
... főhős hibernálással érjen véget egy három játékon át tartó, epikus kaland. -
#7201 Azert ebben van egy kis fondorlat, ugyanis Japanban is leszerepelt a PS3 es erdekes modon jobb eladasokat produkal az X360. :D -
Ry0K3N #7200 Ööö kiütöttem valakit? -
Ry0K3N #7199 A készítési idő hosszú és a játékidő rövid :) -
#7198 bocs erre ment: #7195 -
#7197 "Hl2, jó csak, baromi hosszú", "az epizódok nevetségesen hosszú ideig készülnek, és nevetésgesen rövidek" most akkor hosszú vagy rövid? -
Ry0K3N #7196 Az epizódos sajnos vakvágány, azokat nem is tekintettem. Én a simából nem emléxem hosszú és unalmas részekre az átvezetőket leszámítva amikor is nem enged tovább. -
#7195 Hl2, jó csak, baromi hosszú és unalmas részek vannak benne és nincs befejezve... az epizódok nevetségesen hosszú ideig készülnek, és nevetésgesen rövidek és persze nevetségesen drágák ahhoz képest, bár ez az epizódikus megjelenés ép erről szól... még több pénzt kipaszírozni belőle.
E két hiba miatt nálam 2 pontal gyengébb mint a H3. -
Ry0K3N #7194 Na igen ment is szépen a warez a ps2 re meg az xboxra rendesen.... de PC-n még akoriban is sokkal könnyebb volt! -
#7193 Az egy dolog hogy PS3ra nem lehet warezolni, de minden másra lehet, és eddig is lehetett az előző generációkban is. -
Ry0K3N #7192 Én nem mondtam hogy a Warhead jó sőt szarabb mint a Halo 3 de egy HL2-t hangulatban és játékmenetileg még máig nem ver meg egy Halo 3 ahoz hiányzott számomra belőle egy kis plusz. -
#7191 És azzal mi a baj hogy nem lehet össze vissza szaladgálni?:) azért elég nagy terek vannak a H3ba, nem egy DOOM:)
Namost a Krájzis Warhedben ott szaladgálok a hatalmas területen, aminek lényegében semmi értelme, hacsak nem kívánok fát vágni vagy rákokat eteni:), nagyon szép szó se róla, de ott is csak A->B pontba és a többi... de még azt se lehet rá mondani hogy változatos, persze nehéz fokozaton lehet benne taktikázni, meg kell is, lehet búvni, vadászni... a történet meg szintén zéró, egy csodás videóval indít ami hmm,hmm... aztán jönnek a küldetések amik háááát, fasza katona vagyok szint és más semmi... totál ötlettelen, főleg a világa, semmi eredeti sincs benne.
Halo 3 viszont változatos hiszen sok helyszín van benne, egyik sem túl hosszú, ép ez a jó benne... és van története saját világa, ami 3 részen keresztül bontakozik ki, és nem gagyi.
Számomra a komoly zenei aláfestés fél siker egy játéknál, Halóba ez pipa, nagyon igényes és hangulatos. Warhedben mi is van? 2 óra alatt csak ilyen dobolás jött el amikor ment az aprítás:) persze arra tökéletes hogy robban minden, 30 helyről lőnek te meg rambózol:)
Normalon valóban nem, az sima mész előre FPS, de Legendaryn használható igazán a játék, mész és lősz rá stílus egyenes út a halálba azonnal... -
Zóanagyvarázsló #7190 Csak ilyenkor az a kérdés, hogy akiknek ez macerás lenne, az már rászokott-e valamely félkényszertől a "legális életre". Nem mindenki azért warezol, mert le van égve, van ki lustaságból és megszokásból, a játékipar valódi célcsoportja számára (akik nem Magyarországon vagy a környékén, sőt enm is Ugandában élnek) nem nagy tétel játékokat vásárolni.
Ha a téma bármely összetevőjét kihagyjuk, akkor leegyszerűsítjüka kérdést, márpedig ha el akarunk szakadni "a minden PC-s warezol, a konzolosok nem" képtől, akkor nyilván nem ez a cél.
Mindenesetre éppen a múltkori széria Xbox 360 az, melyet nem sikerült még feltörni, persze vannak régebbi szériák is, de az egyszeri warezkész játékos könnyen belefuthat ebbe a "problémába", ha nem elég tájékozott. -
Ry0K3N #7189 Hát vannak 440 millióan, nem véletlen :) -
Ry0K3N #7188 Igen csakhogy egyre könnyebb warezolni X-re. Occsó a box és óccsó a dual layer lemez netje meg majdnem mindenkinek van és torrentet is tud használni. Van ahol már nem nagy pénz venni 2 boxot egyet chippeltetve másik meg live-ra. És ha jónn a RROD nagy cucc vesz még 1 chippeltetettet. (én így csinálnám) Növekszik a warezolás konzolon. (már persze ahol lehet) -
Zóanagyvarázsló #7187 Ezért baj is, hogy sokkal nehezebb pontos számokkal felvértezett adatokat túrni EU-ról, Japán, USA, UK torzít önmagában. Bár az tény, hogy azegységes US piac adatai éppen ezért olykor nagyobb súllyal eshetnek latba a kiadóknál, ha mérlegelni kell. -
Zóanagyvarázsló #7186 Ezt nem is vitattam (bár ezen felül a regionális jellegzetességek is hozzájárulhatnak a - tulajdonképpen nem létező - statisztikai eladások eltolódásához), Harry Seldon okfejtését viszont igen. -
Ry0K3N #7185 Nem tudtad ki az a Master Chief a Halo 3 előtt?
Na most komolyra fordítva, Zene az tényleg jó, grafc a bőven elfogadható kategória, játékmenet: megyünk a csőben lő lő lő lő lő újratölt lő lő lő eldob vág vág vág eldob üt üt...... engem rohadtul zavart hogy már a 3. ugyanolyan kinézetű helyszínen folyosón kellett keresztülmennem. Taktikázós harc? A multi esetleg de a single arról szólt hogy fejbekúrom sniperrel oszt jól van, annyi taktika kell hozzá hogy mész azt ősz és próbálsz a megfelelő módszerekkel életben maradni.
Ennek a játékmenete volt az egyik legnagyobb csalódás számomra jobban mondva nem az elvárásaim szerint teljesített. -
#7184 Azért a Japán teljesen más világ... hogy ott mi megy nagyon lényegtelen, mivel láthatóan Japóknak szánt dolgok a leg kelendőbbek. Viszont USA, Anglia, Európa mérvadó... -
#7183 Nekem az a furi, hogy számomra egy más világ eladási statisztikájával pedálozunk.
Nem élek az USA ban , mondhatni számomra majdnem olyan távoli, mint pl Japán:
1. [NDS Rhythm Tengoku Gold (Nintendo) - 76,000 (612,000)
2. [PS3] Afrika (SCEI) - 38,000 (-)
3. [PS2] Winning Eleven 2008 Club Chm. (Konami) - 38,000 (117,000)
4. [PSP] Fate/Tiger Colosseum Upper (Capcom) - 34,000 (-)
5. [WII] Wii Fit (Nintendo) - 31,000 (2,578,000)
6. [NDS] Inazuma Eleven (Level 5) - 29,000 (71,000)
7. [PS3] Battlefield: Bad Company (Electronic Arts) - 26,000 (-)
8. [NDS] Dragon Quest V (Square Enix) - 23,000 (1,148,000)
9. [PSP] Phantasy Star Portable (SEGA) - 23,000 (618,000)
10.[ WII] Mario Kart Wii (Nintendo) - 23,000 (1,734,000)
forrás
360 hol is van benne? Nagyságrendekkel sehol. És? Ez most azt fogja jelenteni, hogy ott minden 360 tulaj lop? A nagy túrost. -
Ry0K3N #7182 Ez azért volt mert macerás a warez konzolra, ha ugyanolyan egyszerűen lehetne Boxra is warezolni mint PC-re ugyanolyan mértékű lenne a kalózkodás.