A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fps pc felejtsd el,max online ha war vagy komolyabb multi megy,singleplayer fps-ek nocomment pc-n...Tipikus grafikára hegyezett tartalmatlan középszarok.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

[Jakuza]
😄DDD

LOGITECH Cordless Desktop Delux 660 Egerrel 4k 😄
Eleg szar minoseg mert Logitech es meg bonus hogy radios ??? 😄
Szal hiaba csurik csavarjak, mindenaron azt szeretnek ha 200ezer forintos egeret szamolhatnanak be, hogy igazuk legyen. 😄
Mar elkonyveltem a LOGITECH diNovo Edge billentyuzetet 40 ezerert,meg egy mesfel millios projectort, hogy igazuk legyen 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin
mmorpg-n kivül van elég mindenbõl mindenre
(kivéve PC-n úgy álltalában mmorpg-n kivül bármi)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Kis barátom neked elég komoly probléma van agytevékenységileg😄
1. Nem kötelezõ 100k fölötti tv-ket venni konzolhoz,monitorra ugyanúgy rácsaphatod,nekem is azon fut a pc is és mindkét konzol.
2. 20k-s játék?😄😄😄😄😄 A legújabbak is 12-13k-ért beszerezhetõk,egyes helyeken 9k-ért is vesztegetik magyarországon..
3. 50k-s xbox,80k-s ps3? Igen a gond csak az hogy ebben az árkategóriában pc-n még messze nem kapsz olyan grafikát,ez kb egy jobb irodai számítógép ára😄
4. Szerintem az idei év pc-s játékkínálata mellett valahogy inkább nem dicsõíteném agyig a pc-s játékokat,mert finoman fogalmazva is: az exkluzívok viccek,a multiplatformok nagyrésze egy bugos optimalizálatlan szar egy két kivétellel,csodálatos kilátások tényleg😊
5. Valószínüleg azért újítottam be idén a szgép mellé a boxot és a ps3at+ az sli konfigból eladtam az egyik 8800gt oc-met mert olyan hüdejól szórakoztam pc-n😄
HJaigen mégvalami. Tudod a grafika nem minden,a pc lenyomja grafikára a konzolt nem vitás...De mindettõl függetlenül a játékok tartalma/minõsége/hangulata gyakorlatilag 1-2 minimális kivétellel egy teherhajónyi rakás szar.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

gazgoblin
3 dolgon ne sporolj PC-nél
-amiben ülsz egész nap kockulva
-amit bámulsz egésznap
-amit görcsösen fogsz egésznap

verdikt:
kanapé
nagytévé
kontroller

ja nemjó...

bardocz
4 magos proci tudom,hogy még felesleges.
az attl függ, hogy mivel szeret játszani
RTS vagy FPS ill. MMORPG nyilván PC

autós-bunyós-jrpg konzol

fotográfik kolomp edisön :D

[Jakuza]
Ugyanmar, te is nagyon jol tudod, hogy csak a kapaszkodokat keresed, lehetne aranyozott AlienWare gepet is osszetenni, csak felesleges, semmivel nem lesz jobb a konfig ha csilivili hazba teszi az ember.
Az a konfig manapsag mindent elvisz, sot ha nagyon akartam volna AMDs konfigbol kozel 20k-val olcsobban kijott volna ugy, hogy minden mai jatek belertve a Crysis is doccenes nelkul elfut es a Crysisen kivul minden akar 16AF/8AA mellett 1680x1050es felbontasban.
Szoval nem kell a kapalozas mert mind hiaba.
Ja mondhattal volna 4 magos procit is AMDben ennyibe kerul es Intelben sem tobb mint 3-4k a kulonbseg, csak felesleges.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin
"nyilván egy MGS fan nem fog pécén játszani, ahogyan egy starcraftos progémer sem fog konzolon."

inkább ugy nézd hogy aki szeret játékokkal játszani az mit választ?

bardocz
Egér nekem csak a kényelem miatt kell.
Mondhatod, de az értelmes vitától pont a HDTV muszáj mivolta miatt kanyarodtunk el, és egyesek ezt nagyon is komolyan gondolják. Egérre, billentyûzetre én sem költök, mert nem kell abból nekem semmi extra. Persze ha komolyan multiznék, akkor nyilván nem ártana, de így bõven jó.
arty
kivételek mindig akadnak ... nyilván egy MGS fan nem fog pécén játszani, ahogyan egy starcraftos progémer sem fog konzolon.

de itt az sg.hu-n irkálo, átlagos pécégamer, aki kétévente benyomja a 100ezret a gépbe (mert nem ért hozzá és átvágják) a konzollal járna jobban ... végülis nem az a topik neve, h "te pécén szeretsz játszani?" 😉

Forza.

bardocz
De akkor ne csúcskonfigról beszéljünk kéremszépen.Jó,közelcsúcs.Ahhoz hozzátartoznak ezek a dolgok is.
Chocho
A csúcsgépet úgy értelmezte Jakuza, hogy az a masina, amin az összes mai - és holnapi 😊 - játék tökéletesen élvezhetõ. Ésszel kell vásárolni.

Gaming is believing.

Chocho
Nem érted a lényeget. Ez fõleg cinizmus. 😊 Azért írtam, mert mások lentebb épp azt fejtegetik, hogy a PC játékhoz elengedhetetlen a 10k-s egér és billentyûzet. Ennyi erõvel én is mondhatom ezt a HDTV-rõl.

Gaming is believing.

Tehát mert valakik szerint kényelemsebb TV-n játszani (ami érthetõ), hozzá kell adni a konzol árárhoz a hozzá nem szükséges (csak élményfokozó) kijelzõt. Ezzel az erõvel a lehetne számolni a PC-hez vízhûtássel, 20 ezres egérrel és egyebekkel (például szintén HDTV-vel), mert ezek is segítenek itt-ott komofortosabbá tenni a szórakozást.

Mondjuk annyiból jogos, hogy konzolhoz inkább dukál a HDTV, illetve sokan a gyakorlatban valóban egymáshoz vásárolják õket (nálam is így kerülhet majd egyszer képbe, egyelõre e BD drága, az adás pedig csak csúnyább lenne rajta), de sokan meg nem.
bardocz
Jó,de akkor mennyire is van közel egy csúcsgéphez az adott konfig?CSÚCSGÉPHEZ,tudom,hogy az már bõven elég akármilyen játékhoz,de ha már CSÚCSGÉPRÕL beszélünk,akkor legyen az.Vagy legalább a közelében legyen.
Chocho
Nekem nem rohad le a kezem ettõl sem. Orvos látott már? 😊

Gaming is believing.

arty
upsz, 200 fölött lettünk, maradhat?

Forza.

Chocho
Igen, mint aképp a konzol és a PC közti harc is anyagi kérdés. Nekem a PC jobban megérte. Neked a konzol jött be. Mi értelme így a vitának? Semmi.

Gaming is believing.

Chocho
Nem kell. Minek? Azt mondtad, hogy nincs köze a teljesítményhez. Én ezt megcáfoltam. Nem mondtam, hogy kell egy játékosnak. Használd a józan paraszti eszed - már ha van. 😊

Gaming is believing.

bardocz
Jah,persze én is jól elvoltam a genius egeremmel.Amíg meg nem fogtam egy normálisat,amin nem rohad le a kezem.
[Jakuza]
Oh sry de mi bajod van a vinyoval te szerencsetlen ? Csak nem az hogy a Seagate mivel osszeolvadt a Maxtorral igy nevezik ? 50 forint kulonbseggel vehetsz 4 masik fajtat ha nem tetszik.
A taprol meg annyit, hogy vehetsz igen Chieftechet is megkaphatod mar 10k korul.

arty
mért, szted ugyan olyan jo egy forgoszéken begörnyedni a 17" elég asztali szpikerekkel, mint a fotelbõl menni a 42" kijelzõn, miközben körülvesz az 5.1 ?

de ez szimplán anyagi kérdés! ha megteheted és van rá igényed megveszed a PC/konzol mellé.

KÖRÍTÉS.

Forza.

Chocho
Nem csak onnan, mindenünnen. 😊 Amúgy az, ha nem olvassák a hsz.-eid, nem annak a jelen, hogy a kutyát sem érdeklik? 😄

Gaming is believing.

bardocz
Akkor rakj ahhoz a konfighoz egy 300 gigás minõségi 10000 RPM-es vinyót.
Chocho
Nekem egy újonnan 4000 Ft-os Microsoft egerem van, ami négy éves. A bill.-em noname. Érdekes, remekül játszom bármivel. 😊

Gaming is believing.

bardocz
Az is 576-ból.Te is olvasd már el mit írok.
Chocho
A vinyónak nagyon is sok. Egy 10 000 RPM-es jóval gyorsabban tölt, mint egy 7200-as. Ezért is olyan drága.

Gaming is believing.

Chocho
Így van. 😄

Gaming is believing.

Chocho
Jajj, bocsánat! Csak 17 ezer... 😊 Igen, én nem veszek szar használt cuccokat. Igényesebb vagyok.

Gaming is believing.

arty
ennyi erõvel a konzolos árhoz számold az 5.1 rendszert is, az pedig ugye mindenki tudja, h fix 1 milla ... mert a konzolos állatfajta nem áll neki asztali szpikeren nyomni, neki a H/K meg a B&W a laza ...

Forza.

bardocz
Te elolvastad amit írtam?VINYÓ és TÁP.Mond már meg mi köze van a teljesítményhez azon kívül,hogy ha szar a táp szétégeti a gépet?
Chocho
A konzolosok folyton azzal érvelnek, hogy a PC gagyi, mert nem olyan jó, mint fotelben feszülni a HDTV-re. 😊

Gaming is believing.

bardocz
Mellesleg ha már játékra veszek gépet,nem 17"-ost veszek,sõt bekockáztatok egy wide monitort.Van szar hádéredi tv is 50-ért...
Chocho
Te meg egy konzolmániás, személyeskedõ hülye lehetsz. Mi az, hogy a pécések a szüleikkel nyomorgó szerencsétlenek!? Hol élsz Te, öreg!? Megártott a PS3... Amúgy meg nem kell annyira rázni magad a vacak projektoroddal. Van rá pénzed, gondolom, másra úgysem kell, hisz életed nincs. Na látod, ez az, ami gáz!

Gaming is believing.

[Jakuza]
Mindjart gondoltuk, hogy ez szamodra nem eleg, de ennek ellenere, biza az osszes jatek boven elfut rajta ma, ha tetszik ez neked ha nem.
Bar lehet irigykedsz mert neked szarabb geped van 😄

arty
megvettem a boxomat és rákötöttem a tft-re, amit a pécével is használtam. csekkold a box topikját, hányan nyomják igy (sokan)

felejtsd már el a kijelzõtémát

pc vs konzolon játszás áráról beszélünk, nem arrol h kinek mekkora megjelenítõre telik

Forza.

gazgoblin
onnan se tudna 20ért

bardocz
Mutass 20ezres játékot,mondjuk ötöt.És NE az 576-ból.
bardocz
Hamár gémer csúcsgéprõl van szó(mert ugyebár ami csúcsgép,az csakis gémre kellhet) normális egér meg bill is járhatna hozzá.Az egér van vagy 10,bill meg nem tom,legyen mondjuk 5.Ilyen táppal meg vinyóval nem is szórakoznék.
Chocho
Úgysem értik meg... Nekik csak az a laza, ha vehetnek egy TV-t 100-ért, egy konzolt 80-ért és egy játékot 20-ért. Mert ugye a konzol olcsó dolog. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Nem úgy volt, hogy besértõdsz és lelépsz? Milyen kár. 😛

Gaming is believing.

[Jakuza]
Oreg arrol en nem tehetek hogy bena vagy es nem tudsz szamolni es osszehozni egy jo konfigot 150k-bol:

Megnevezés: ASUS VW171D 17" monitor
Egységár: 31.576 Ft (26.313 Ft)
Megnevezés: GAINWARD 9566 HD4850 512MB PCIE VGA
Egységár: 34.574 Ft (28.812 Ft)
Megnevezés: GEIL Value 4096Mb DDR2 800Mhz CL6 KIT
Egységár: 15.588 Ft (12.990 Ft)
Megnevezés: GIGABYTE GA-EP35-DS3L Alaplap
Egységár: 17.388 Ft (14.490 Ft)
Megnevezés: GIGABYTE GK-KM5100 Bill + Eger
Egységár: 2.244 Ft (1.870 Ft)
Megnevezés: INTEL Core2 Duo E8200 2.66GHz 775 BOX Processor
Egységár: 31.188 Ft (25.990 Ft)
Megnevezés: MERCURY 08-2229 Midi 400W
Egységár: 6.312 Ft (5.260 Ft)
Megnevezés: PIONEER DVR-212D SATA
Egységár: 4.188 Ft (3.490 Ft)
Megnevezés: SEAMAX 250GB 7200rpm 8MB SATA2
Egységár: 9.264 Ft (7.720 Ft)

FIZETENDÕ ÖSSZESEN: 152.322 Ft

Nem tudom mit kell nézni, a címek és a mai gépek láttán egyátalán nem áldozott le semmiféle PC-s játéknak, pláne, hogy a világ legjobban jövedelmezõ játéka is PC-s.
Találkozunk 8 év múlva!
😄DDD

fotográfik kolomp edisön :D

[Jakuza]
Mert olvasni nem tudnak, nezd meg kicsi Dzsont.
Azt irja nem erti a monitor elott gornyedest, amikor multiplayerrol volt szo.
Szerinted ket jatekos aki multit jatszik egy gepen a 17"-19" monitor elott mit csinalna kb egy meterrol szekben ulve ? Gornyedne vagy sem ?
Csak azert kerdezem toled, mert valami ertelmes valaszt varok, nem pedig, " az nem ugy van, mert te mondod" hulyeseget akarnam hallgatni 😄

arty
... ezzel nem azt mondom, h akkor annyiba került 😄 !!!

Forza.

arty
2005-ben.

Forza.

arty
nézd át a 8 évvel ezelõtti pécés vs. konzolos felhozatalt és gondolkozz el h ezzel szemben ma mi a helyzet

Forza.

bardocz
150k teljes majdnem csúcs konfig monitorral,egérrel,bill.-el?Megkérdezhetném,hogy hol is élsz te?😄