17438
-
#7141 bár a rohadék GTA IV. -ért 16k pengettem :( annyit meg nem ért az a játék -
#7140 Nem warezoltam rá, féltem az RROD -tól :) meg aztán tök jó áron sikerült a játékokat beszerezni, 5-10k -ért a megjelenés pillanatában, salz... -
#7139 Ugye te sem azert vettel X360-at mert a PS3-ra nem lehet warezolni ? :D -
#7138 Te most oltani akarsz? -
#7137 Köszönjük Emese! Ön a 3598. fórumozó, aki nem ismeri a visszaolvasás fogalmát. Viszlát! -
#7136 Gondolom nem azert "vonyitanak", hanem a ketszinuseguk miatt.
Mert itt osztjak az eszt, hogy nem olyanok, mikozben ezerrel toltik otthon le a warezt. -
#7135 Jól látom, hogy a helyzet már addig fajult, hogy PC -sek vonyítanak a BOX warez miatt? Ezt most pár ember nem gondolja komolyan,...mi ez valami pcdefenseforce.com site? -
#7134 Egy elonye van ezt ne feledd, legalabb eltunik egy kis idore es nem kell hallgatnunk a marhasagait. ;) -
#7133 Jaja, mert nem támasztod alá hivatalosan, meg ugye ő nem olvasta sehol sem. :D -
#7132 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindjárt beírja, hogy a PS3 a nem warez, a régi 360 igen, az új nem, és különben is, a PC-sek warezolnak.... És amit mondol, nem jelent semmit.... -
#7131 Jah, Far Cry 2 -t ncore-n 125-en töltik, 228-an már letöltötték... Fable 2-t csak 98-an töltik, 94-en töltötték le. :D
Mininova-n is nézem, sokszor töltötték fel, egyiknél 1682 leecher, 45 seeder, van 488 leecheres meg még pár amin 100 felett van.
Emellett ki tudja mennyien szedik le még más megosztókról, amik nem kerülnek statisztikára (pl. Mo-n smsweb, vagy más p2p megosztók). Piacon is sokan vesznek konzolos játékokat (PeCsa és Keleti melletti).
Milyen jó, hogy konzolon ilyen kevés a warez, és a sok becsületes konzolos megveszi azokat amikkel játszik. Ennyit erről. Most is mi vagyunk a hülyék valószínűleg :P -
#7130 Most történt! A nemwarezos konzolra (X360) kiszivárgott a Fable 2, a Far Cry 2 és a Fallout 3 is... no comment. :)))) -
#7129 Én már nem is láttam értelmét hozzászólni egy ideje, pedig kevés hozzászólása van amihez nincs gondolatom, de úgy sincs értelme. Engem már idegesít inkább, próbálok nem benézni ide, de nem sikerül... :I Pedig a téma sem érdekel különösebben. (csakhát, hátha meg tudok valami új, érdekes dolgot..). -
#7128 Teljesen egyet értek... -
#7127 Igen, ez így volt. De nem csak velem vitatkozott, hanem mindenkivel, s ha valakivel szemben vesztésre állt, kijelentette, hogy onnantól ignorálja az illetőt. A struccpolitika mindig beválik... -
#7126 akkora pöcs vagy, h már fáj. néztem a hsz-eidet és nem rég ebben a topicban lázasan vitatkoztál azt hiszem chocho-val. a végén neki lett igaza, de te inkább nem ismerted el, hanem leléptél innen 1 időre. most megint itt kötekedsz és megint nincs igazad :) persze mindenki láma hisz te vagy az istencsászár :DDDD. lol szánalom. téged legegyszerűbb annak venni ami vagy: semmi. -
#7125 Nesze, nézzed végig. -
#7124 Ilyeneket nem olvastam, esetleg link(ek)? -
#7123 Nem csak én vagyok ezen a véleményen, hanem sok sajtóképviselő és szakértő is. A játékosokról már nem is szólva... -
#7122 Nálad minden folytatás 1.5? leglább ne hangoztasd:) GoW 1el 20 percnél többet nem játszottam, de a látottak alapján a kettő sokkal vadabb singlével, hatalmas harcokkal, aprólékosabb látványosabb grafikával, uj lehetőségekkel, sokkla csiszoltabb multival co oppal fog rendelkezni... tehát minden téren sokat fejlődik, mint ahogy a folytatásokkal szokott lenni... te max a kinézetáből indulsz ki, amikor ugyan azt a motort használja, ami motor már akkoriban is gyönyörű volt, és igencsak kihasználta az Unrealt, erre még most egy lapáttal rápakolnak, mindent kihoznak belőle ami lehetésges. -
#7121 A GOW2 is csak GOW 1.5... és az is nagyobb név. :))) -
#7120 Messze nem ugyan az:), nagyon szép a Fable 2, és tartalmilag is bőven fejlődött + több személyes online co op meg minden egyéb nyalánkság... búlshit ez a 1.5 jelző főleg ilyen "nagyobb" névnél... -
Zóanagyvarázsló #7119 Most nem is mondtunk ellent egymásnak, nincs mit félreérteni. Vagy éppen ezért van szó félreértésről? :) -
Cat 02 #7118 Grafika lehet ua, de a többi... -
#7117 Na ja, gondoltam, hogy ezt is mi értettük félre. :) -
#7116 Nem játszottam, de elég ránézni... majd meglátod. :) -
#7115 Játszottál már vele? -.- Diablo 2 meg Diablo 1.5? a majdani D3 pedig Diablo 2.5 ? vagy mondhatnák ilyen példát az összes több részes játékokból. -
Zóanagyvarázsló #7114 Na, ez már megfelel, de azt én sem állítottam, hogy a Jade Empire-re ilyet nem mondtam, éppen azért kértem linket, mert kíváncsi lettem volna rá. Tekintve, hogy mennyit késett a játék (mellesleg állítólag elég bugos a játék, és nem a BioWare portolta, míg a Mass Effectet legalább részben), azt tényleg nem tudhatjuk tárgyszerűen, hogy ekkor tervben volt-e. De igen, ez egy tagadás, és mégis jött - ha nagy sokára is - a játék.
A Mass Effect esetében viszont ködösebben fogalmazva topikokat zártak/töröltek, ha felmerült a téma - ez számomra egyértelműen bizakodásra adott okot, a JE SE megjelentetése mellett. És mint kiderült, valóban igencsak hamar tervbe vették a PC-s verziót, talán már az "exclusive for Xbox 360" bejelentésekor. -
#7113 Már bocs.
Ne háborodjak fel azon, hogy le akarnak valamit nyomni a torkomon, ami nekem nem kell? És ennek érdekében a pofámba hazudnak? Mert ez üzlet?
Azért, legalább had háborodjak már fel! Még ha tudom is, hogy így működik, örülnöm had ne kelljen. -
#7112 Így van. -
#7111 Ezt nem tudom, mire válaszoltad. A Fable 2 egyelőre egy Fable 1.5-nek tűnik... -
#7110 Ezt is leforditanad ? Sorry, but no, Jade Empire will not be coming out for PC
Vagy megtegyem helyetted ?
Az only on Xbox meg azt jelenti, "csak Xboxon".
Nem azt jelenti lehet hogy lesz PS3-re vagy PC-re, nem is azt jelenti, hogy "futtathato emulatoron", hanem hogy csak Xboxra jelenik meg.
Tudod ez nem egy mas tesztafajta, nem is arra magyarazat, hogy ezzel azt jelentik ki, hogy fel ev mulva kijon PC-re, mert ez hazugsag.
Tudod azokat a mondatokat ugy kezdik, hgy Might be coming out for PC , vagy valami hasonlo felteteles modban krealt mondat.
Nem pedig egy kategorikusan tagado kijelento mondattal azt mondjak, hogy Csak Xboxra jelenik meg. Vagy ... Nem, sajnalom de nem fog megjelenni PC-re. -
#7109 Akinek pécéje van az várhat a Fable 2őre, akinek Xbox 360a IS van az jövőhéten kezében foghatja és már játszhat vele... ilyen egyszerű, ez nem túl bonyolult dolog. A fejlesztők, kiadók pedig minél több pénzt akarnak látni az alkotásukból ennek érdekében ugy hazudnak a pofátokba ahogy akarnak, ezen kár felháborodni hiszen nekik az az érdekük hogy az adott pillanatban az adott platformra vegyék meg a játékosok... ilyen az üzlet, ebben komoly pénzek vannak, ilyeneket kár fenn akadni. -
#7108 Only on Xbox többet közt azt jelenti hogy
- nem miltiplatformnak készült
- xbox exluzív, vagyis nem jön más konzolra főleg ps3
- az adott pillanatban csak xbox 360ra kapható
szinte kivétel nélkül kijelenhető hogy az only xbox játékok más konzolra soha nem jöttek és nem is fognak... a pécé más tészta, az szorosan kapcsolódik az MShez, és a kettő közt nincs különösebb szakadék, és ekkor lép érvénybe az a kikötés hogy "az adott pillanatban csak xbox 360ra kapható" , azt hogy fél év után, egy év után kijön pécére egy dolog, addig CSAK és kizárólag 360on elérhető illetve PS3ra sosem lesz. -
#7107 Igen velem van a baj, mert en az allitom ami igaz. :)
"Sorry, but no, Jade Empire will not be coming out for PC."
Mit is irnak a hivatalos oldal foruman. Ja nem ez biztos arrol szol, hogy iden nem jelenik meg, mert azon a datumon 2003-ban nem tudhattak, hogy kesobb megjelenik, jon mindjart a magyarazat.
Ez eleg tagado allitas szamodra ? -
Zóanagyvarázsló #7106 Én végig ugyanazt próbáltam magyarázni, te pedig végig csak belém akartál kötni, vagy legalábbis nem tudom, hogy miért nem látod be, hogy elbeszéltünk egymás mellett, abból adódott a félreértés...
Ennyi, legyél rá büszke, hogy ez a fórumhuszárkodás a legnagyobb örömöd ennyi idősen. -
#7105 Oh mar megint a megmagyarazom halandzsa.
Szerintem menj el papnak, hatha eltudod a par oreg hiszikeny nagymamat par predikacioval az altalad velt helyes utra terelni.
-
Zóanagyvarázsló #7104 Konkrétan arra gondoltam, amire eddig is, hogy a nyilatkozatokban elkottyintott morzsákból levont következetések gyakran - nem mindig - beigazolódnak afféle "nem zörög a haraszt" stílusban (ezzel szemben a bejelentések nem erről híresek). Aki olvasott interjúnek, annak a StarCraft 2 és a Diablo 3 fejlesztése is nyílt titok volt már évek óta, csak azok alapján is. És éppen ezért másként értékelek egy "talán igen, talán nem", "sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom", "egyelőre nincsenek ilyen terveink" típusú kérdést nyitva hagyó válasuokat, mint kategorikus tagadást. Az előbbiek esetében rendszerint jön port (és még annak híre előtt nagyobbb és konkrétabb "elkottyintások"), az utóbbiban elvétve. És az utóbbi típusú kijelentés eleve ritka.
Abban nyilvánvalóan egyetértünk, hogy semmi sincs kőbe vésve, változhatnak a tervek, lehet porhintés az egész. Én csak ezekre céloztam, mint - egyik - kiindulási alapra, ha egy játéknak a PC-s megjelenésének valószínűségét boncolgatjuk. -
#7103 Nem akarok én kötekedni, csak ugyanazt mondod, amit én. Ezek a kijelentések fabatkát sem érnek. Sem a "határozottan nem", sem a "csak konzolra" mondatok nem jelentik, hogy ez tényleg így lenne. Ezt most ismerted el. Akkor hol itt a gond? :) -
Zóanagyvarázsló #7102 Ez már vicc. Gyakorlatilag minden időleges exkluzív játékbejelentésben megtalálhatod az "only" és "exclusive" szavakat (marketing!), de attól akár már a másnapi interjúban is lehetőségként említhetik a PC-s verziót.
Tényleg csak kötözködni akarsz vagy nem érted, akármennyire szájbarágósan írom le?