A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
kimagyarazas3beta5.txt

most kezdjem el irogatni a listat, hogy pecen mennyi fogyott x jatekbol konzolon mennyi... cod4, gow, halok, cnc stbstb 😄
botch 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Chocho
Nem igen értem, mi nálad ez a pisilés téma. Mindegy, nem is nagyon vagyok kíváncsi rá. Te egyszerûen hülyeséget mondtál:

"nem nem jo ofkorsz, de ha en befekteto lennek tuti nem a doglodo felhalott pecegamingbe fektetnek bele... 😉"

Ezt nem lehet mivel magyarázni. Nem írtál itt semmit az MMO-król. Nem döglõdik a PC-s ipar és kész. Ez is tény. 😊

Gaming is believing.

Lammer
LOOOOOL!

eNber! miert pisilsz szemben az eladasi adatokkal???? leirtam tok kulturaltan, hogy MMOn kivul nem nagyon van biznisz pece fronton... pece fronton egy mostani kirakat jatek is csak joindulattal kozepmezonybe ferne be konzolos listan... miert kell ezen kiakadni? ezek tenyek...
btw: Nem tehetek rola, hogy van pecem is meg konzolom es mindketton jatszom, de nem pisilek szembe a tenyekkel...
en kerek elnezest 😉

arty
a "majd" felesleges a kérdésben 😉

Forza.

Chocho
Látszik, hogy nem értesz az iparhoz. A MS nem is akarta, hogy a Halo nagy siker legyen, mindössze marketingfogásként adta ki a PC-s változatot. Hátha a folytatásra többen vesznek majd boxot. Be is jött nekik. Akkor mirõl beszélünk?

Amúgy a PC-s Halo egy nagyon rossz port volt, korában csúnya grafikával és nagy gépigénnyel - de azért imádtam. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Arról, hogy kinek van rózsaszín szemüvege, beszélgethetnénk. 😄

Te pedig haldokló PC iparról beszéltél. Igen, az MMO-k! Abszolút viszik a pálmát, nem haldoklik itt semmi!

Hmm... ezek a konzolkockák sosem változnak. Egyik jön, másik megy, de ugyanazokat a százéves hülyeségeket lökik ugyanazon régi hülyéktõl hallva. Semmi sem változik...

Gaming is believing.

Lammer
kotekedes rulez! tudom nincs... 2ot akartam irni... de 700K az 1??? aztamurva!!!4 ez mar valami!!!(LOLSZANALOM! 😄)
xboxon: 6.43 miller errol ennyit 😄😄😄 (jotudom minnyart belovagol Bucser, hogy ez tuti retail adat!!4 jo akkor vegyuk le a dobozokat meg akkoris is póniDZS)

Lammer
idefigyelj "kisfiam"! ha levenned a rozsaszin napszemcsit, akkor lathatnad, hogy milyen eladasok vannak mondjuk egy multinal... konzol verzio X, pc verzio toredeke... 😉 azt, hogy MMon kivul meg 1-2 kirakat jatekon kivul nincs eppkezlab eladasi mutato egy jobb konzolos jatekhoz kepest, az meg ugye alap...

Chocho
A Halo 3 Neked hol van PC-n? Amúgy a PC-s Halo-ból 700 000 ment el. A 2 részrõl nem tudok adatot, de azt el is cseszték a Vista-függõséggel.

Gaming is believing.

Chocho
Az MGS meg az FF pont attól vesztett a fényébõl, hogy elkurvult és közjáték lett belõle. Persze marhajók, izgalmasak, szépek... de sokan csak azért tolják õket, mert lúzerség nem tolni. 😊

Gaming is believing.

Chocho
"tuti nem a doglodo felhalott pecegamingbe fektetnek bele... 😉"

Ezen de jót nevettem. 😊 A PC gaming nem döglõdik, mi több, jobban van, mint valaha! Kár a gõzért, kisfiam. 😊

Gaming is believing.

Lammer
lol!
johat szar ugy, hogy mgs4bol eladtak kozel 3esfel milkat... ennek a szamnak pece fronton hogy orulne 1-2 (inkabb sok) fejleszto <#ravasz1>

Lammer
es az jo nekunk, hogy kiforgatod a szavaimat? -.-

nem nem jo ofkorsz, de ha en befekteto lennek tuti nem a doglodo felhalott pecegamingbe fektetnek bele... 😉

[Jakuza]
Mar pardon, de akkor milyen kategoriaba soroljam be a MGS-t vagy a FF-et ?
Ha azon az alacsony elgondolasmodon maradok, amivel te rendelkezel, akkor siman besorolhatjuk ezeket is a retegjatekok kategoriajaba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dronkZero
" te mint befekteto melyiket valasztanad?"

És az jó nekünk, hogy majd a befektetõk megmondják, mit csinálhatunk?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Lammer
"ami biztosan jo eladasokkal fog rendelkezni.
Pl King's Bounty"
😄😄

Mar ne is haragudj de egy kingszbanti erosen reteg jatek... altalaban egy ilyen stilusu jateknak az eladasi mutatoi konzolon top50be sem fernenek bele 😄 (sajnos)
jahogy ne erje a haz elejet rossz szo(ne mondjatok, hogy elfogult konzolos vagyok) en ENNYIRE<#idiota> varom a jatekot 😉
egy multi(konzol-pc) jatek jol peldazza, hogy mennyire "eri" meg pecere jatekot fejleszteni... Halo3, Gears of War stb... pecen lol eladasok konzolhoz kepest(raadasul dragabb a konzolos verzio!)... te mint befekteto melyiket valasztanad? nana' hogy a konzolt, mert onnan dol a lovetta... aki ezek ellen agal(marmint a folyamat) az vagy hulye vagy vak vagymitommen 😄
kicsit sarkitva -> pc gaming=blizzstation 😄

Chocho
Nem tudom, ez most miért nekem volt válasz, de mindegy. Igazad van. 😊 Várom a mostani játékdömpinget, ilyenkor tavaly is igencsak elvoltunk. Az új CoD nem lesz rossz, de a Red Alert 3 is ott lesz a szeren. 😊

Gaming is believing.

[Jakuza]
Lesz iden meg eleg nev, ami biztosan jo eladasokkal fog rendelkezni.
Pl King's Bounty vagy Fallout 3.
De van meg jo par jo kis jatek ami jon, hiszen most indul majd az unnepi szezon es ilyenkor, rengeteg jatek jelenik meg ebben az idoszakban.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Chocho
Jó, ebben lehet valami. Ám az is tuti, hogy az EA máskor nem fogja a véletlenre bízni a dolgot és tuti lesz konzolos port.

Gaming is believing.

Jaja, valahogy év végén jelent meg a 3850/70. Addig csak 8600GT/2600xt és a kurva drága 8800/2900 volt a piacon, középkategória meg sehol...

fotográfik kolomp edisön :D

arty
Én is azt hittem h bukott a Crysis, ez már ilyen urban legend marad 😊

Forza.

Amúgy itt az általam említett év eleji hír, ebbõl is látszik, hogy a karácsonyi idõszak, csodát tud tenni.
Dehogynem, amit linkeltél, az ezer éves, és a novemberi eladásokra vonatkozik. Decemberben aztán fogyott tûrhetõen, egyébként pedig egy hovember közepén megjelenõ játék esetében nem meglepõ, ha abban az évben már nem fogyott túl sok, még akkor sem, ha a nyitónap környékén jobban szokták vinni. (Persze abban tévedtem, hogy nem is gondoltam bele, hogy az év végén jelent meg.) Jelen esetben a késõbb kijövõ gazdaságosabb VGA-k is megnyomhatták az eladásokat.
Benny04
van.

passatgt
jóhogy

Chocho
Chocho
A CoD3 azért nem jött ki PC-re, mert nem is volt benne az üzleti tervben. Az csak egy éves pótlás volt egy másik csapattól liszensz alapján.

Na meg azért nem olyan vészes a warez helyzet sem. A Crysis bukásában a nagy gépigény legalább ekkora szerepet játszott.

Gaming is believing.

Bokafix2
A sok warezolás miatt van minden. Egyre terjed az otthoni internet, mindenki letölt, persze hogy a Crysis-ból nem adtak el annyit... Meg a warez miatt arra kényszerülnek, hogy eleve drágábban is adják a játékot, úgy meg még kevesebben veszik meg. Azt hallottam egyébként, hogy a CoD3 is részben azért nem jött ki PC-re, mert nem érte volna meg a csapatnak kiadni. Ezért célozzák meg a konzolosok piacát.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Chocho
Nem olvastál híreket anno... mindegy.

Gaming is believing.

NEOreg3
a cod4 szerverek nagy része csak nálunk, magyarországon tört, külföldön bizony eléggé ritka az oylan szerver, ahol nem ellenõrzik a cd-kulcsot

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Mondjuk én úgy értettem, hogy alsó hangon, vagyis óvatosan becsülve, vagyis minimum 2 millió.

A Crysisról még annyit, hogy már egy év eleji EA konferencián milliós eladást emlegettek (pontosabban az ehhez tartozó minõsítést), így aligha csak idén húzta fel magát. Csak ugye a Far Cry-ból még több, mint 3 millió fogyott, azt hitték, hogy itt is meglehet - eleve nagyobb hájppal - egy 3-5 milliós eladás.
Ez mégis honnan van? A Crytek külsõs fejlesztõ, nem az EA pénzelte a projekt egészét, nekik tiszta hasznon volt az egész. De Cevat Yerli szerint õk is nyereséggel zártak.

Mindegy, a lényegen nem váltzotat, a CoD 4-bõl többnek kellett elmennie, mint Crysisból.
Chocho
Jajj, úgy olvastam, hogy azok SEM! 😄 Bocsi, este van. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Igazad lehet az egy- és kétmillió között. Hiába a hagyomány, ha a szerverek nagy része biz warez.

Gaming is believing.

Úgy hogy: Többet csak a Blizzard vagy a Sims tud.

Olvasni jó 😉
Egyébként megeshet, hogy hozzávehetjük a Spore-t is, meglátjuk.
Chocho
Így van, ez a szomorú igazság. Az az istencsászár gyerek, meg Dzson, aki lebuziz... nem is kívánok hozzáfûzni semmit. :-/

Gaming is believing.

Chocho
A Crysis anno az év bukása volt, csak idén húzta fel magát. Ezért sem bólintott rá a folytatásra az EA egybõl. Csak nemrégiben.

Gaming is believing.

Chocho
A WoW-nak jelenleg 8 millió elõfizetõje van. Hogy is mondtad? 😊

Gaming is believing.

Azért voltak tartalmilag elég nevetséges hozzászólásai. Szinte csak azok voltak, és azt folyamatosan csinálta. Pedig sokáig én sem élvezhettem a munkásságát.
Szerintem alsó hangon is 2 millió körül. De ez csak következtetés abból kiindulva, hogy mindenhol verte folyamatosan eladási listákon a másfélmilliós eladást produkáló Crysist, és azóta is rendre benne van a Top 10-ben. És akkor még a digitális disztribúcióról nem is beszltünk.
3 millió az PC-n brutális. Többet csak a Blizzard vagy a Sims tud.
NEOreg3
a PC-sek senkit nem osztanak, ti kezditek mindig😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

arty
pécések miért nem ???

Forza.

arty
sajnos én már csak a bucsujakor kerültem a hirhedt konzolflame topikba ... szal utolso pár kommentjét láttam, az alapján nem volt õrültebb egyikõnknél sem, még a stilusa sem volt durva, mégis sokan addigra már ignorálták meg személyeskedtek vele

de mind1, megvan a maga baja ugyis (WII)

Forza.

Bucser
Az Xbotok és a PS3 fanok😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

NEOreg3
dehogynem, megyek is gyónni mindjárt

arty
annál még szerintem is több kellett h elmenjen 😊 (1 milla nagyon kevésnek tünik a konzolos számok mellett, azért a cod eléggé nagy hagyományokkal van jelen pécén)

Forza.

Chocho
Egy fenét sajnálod Te. 😛

Gaming is believing.

Chocho
Most több millió ember idiótázott le. 😄

Gaming is believing.

NEOreg3
azt mondod ezzel, hogy Yorg nem épeszû?<#ticking>