17438
  • solikka
    én?
  • NEOreg3
    mégis mi a fenét akarsz csinálni? már 7-szer basztad el eddig
  • solikka
    ????????????????????????????????????
  • solikka
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

# # # # #
    # # # # ## #
    # # ##### # ##
    # # # # #

fffffffffffffff
  • Balumann
    Jah tudom sajnos :(
  • Istencsászár
    COD5 multi 99%ban ugyan az mint a COD4 az az 1% is csak a más fegyverek és pályák miatt van, szóval lehet várni a COD6ra:)
  • Balumann
    Nemtom, nekem nem tűnik elavultnak. Régi, de folyamatos feltupírozással lenyűgöző látványt hoztak ki belőle szvsz. Nekem az animációk is nagyon tetszettek. Meg az, hogy játék közben történnek a dolgok, még az sem külön videó mikor az elején autóban ülve nézelődhetünk, ahogy falhoz állítják az embereket és lelövik, meg ahogy a kukába belemászik, meg ilyesmik. És persze, ha megnézem közelről a fűszálat vagy bármit nem túl részletes, de összességében az effektek, hangulat, szinek, nameg a hangok...
    Erre szokták mondani, hogy így 1-nél többször nem jó végigjátszani. Én semmit nem szoktam 2x végigvinni, ezzel szemben a cod 4 némelyik pályáját többször megcsináltam, és még így is tetszik. :)
    Multi -ban nekem mások lennének az igényem, CoD 5 topikjában leírtam (ugrás ki, emberek lelassítása egy kicsit, kill kijelzés kivétele, perkek teljesen átgondolása és külön kombinációs aktiválása, stb.). A véleményem mindenesetre az, hogy a motor alkalmas lenne egy fantasztikusan jó csapat alapu multira, amiben inkább ésszel kell menni, csak ilyen módosítások kellenének, meg kicsivel nagyobb, összetettebb pályák.
  • Chocho
    Mondjuk tényleg, az Alien és a The Thing nagyon benne van, most, hogy mondod! :D A szörnyek ugye Dolog, átalakulós izék... :) Az űrhajó kicsit Alien-szerű... a bolygó közelsége meg a furcsa, monolit cucc pedig emlékeztet az Event Horizon-ra. Jajj, az de jó kis horror volt! Meg kéne nézni még egyszer. :)
  • Istencsászár
    Atmoszféra messze nem az hiszen ez az űrben játszodik, űrhajó(k)?on... túlélő horror az igaz, de inkáb Event Horizon feelingje van...

EA Trying Survivial Horror With Dead Space = Event Horizon + Alien + The Thing

de nem D3:)
  • Chocho
    Nekem a CoD-okban a gagyi animációk nem tetszenek. Mint a Quake 3-as időkben, komolyan...
  • Istencsászár
    COD motorja elavult... amit kihoztak belőle a dizájnerek és a pájatervezők munkáját dicsérik. Elég régen COD4eztem már, de most hogy megláttam a COD5öt csak az ugrott be hogy elavult minden téren, de persze suhan mint a szél.
  • Chocho
    Csak a videók alapján hasonlítom. Na meg mert a fejlesztők úgy beszélnek erről a túlélő-horror koncepcióról, mintha ők találták volna fel (nézz csak fel a GameTrailers-re...). Tiszta Doom... Ugyanolyan fények, ugyanolyan atmoszféra és ugyanúgy ütős grafika. :)
  • Balumann
    Ez a "szépség" szerintem elég zsákutca a vitákban. Nekem az a véleményem, hogy unreal3 engine nagyon jó, ha belső teres akciójátékok vannak (illetve a GoW még határeset ha a szépséget tekintjük), a BiA viszont nekem sem tetszett (grafikai részben sem). Persze lehet, hogy idővel a jobb gépekkel + motor kitapasztalásával szebb külső teres játékokat fognak tudni készíteni, de én csak azt mondom, hogy jelenleg nem igazán tetszik. És annak ellenére, hogy nem vagyok blúr ellenes, az u3 engines játékokban nagyon zavar, hogy a távolban csak egy homályt látok időnként.

Amit én szépnek találok, az a Warhead-nek a motorja (a sima Crysis-é nálam nem futott szépen, legalábbis nem találtam szépnek), vagy Call of Juarez (chrome engine), de nekem nincs problémám a Source enginnel sem (bár HL2-t nem szerettem - nem grafika miatt, a Dark Messiah nem rossz szvsz!).
    A kedvenc nálam továbbra is a Call of Duty -k motorja. Hogy szinte minden féle helyszínt olyan látványosan, hangulatosan meg tud jeleníteni (hajó, csatatér, iroda, és még rengeteg hely). Egyszerűen lenyűgözött, és nem kellett grafikával sem bütyködni, 1 beállításon végig szépen futott.
  • reaper4
    "Hl2, jó csak, baromi hosszú ÉS unalmas részek vannak benne" ott az az és :) nem az, h: baromi hosszú unalmas részek vannak benne.. kápís? :D na jó ez már csak értelmezés kérdése :D
  • Istencsászár
    D3hoz hasonlítani merész... ilyet még nem hallottam.

Nem akartam nagyon foglalkozni vele mert nem tűnt nagy eresztésnek, de meglepően erős pontokat kapott mindenhol, szóval rossz játék nem lehet.

Edge számok

LittleBigPlanet - 10
    Fable II - 9
    Far Cry 2 - 8
    Dead Space - 8
    Rock Band 2 - 9
    Midnight Club: Los Angeles - 7
    Motorstorm: Pacific Rift - 7
    Lego Batman - 4
    Fracture - 4
    Saints Row 2 - 5
    Wipeout HD - 8
    Baja : Edge of Control - 5
    Mega Man 9 - 6
    Captain Rainbow - 7
    Flower, Sun and Rain - 4
    Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood -6
    Disgaea 3 - 8
    Tales of Vesperia - 8
    Legendary - 4
    World of Goo - 8
    Trackmania DS - 8
    Line Rider 2 - 5
  • Chocho
    Nem stílust kérdeztem, hanem szép játékot. Ami jól néz ki. A Dead Space oké, de szvsz olyan, mint a Doom 3, csak idegenekkel...
  • [Jakuza]
    Unreal motor ezer eves, valoban mindent tud es nem ronda, ha egy vak mered a kepernyore.
  • Istencsászár
    Halo 3 hány éves játék?
  • Istencsászár
    Unreal motor, szóval alapból nem lehetne ronda, de rossz a dizájn, az átvezetők és animok meg botrányosak, már a nevéhez és a hájphoz mérten, csak lestem hogy mi ez?

Mit mondjak? más háborús FPS nem jön ki csak a COD5... multiztam vele az elmúlt napokban, de ugyan az mint a 4, ugyan az a motor... Far Cry 2 viszont kellemes meglepi lehet, majd megátjuk élőbe... egy Dead Space vagy mást meg kár ehhez mérni mivel más stílus.
  • Dante73
    Jah, ezt én már nem is méltattam válaszra. Persze a Halo3 szép....
    Úgy látszik, ezért vezet az m$... Vakoknak is csinál konzolt. Mert hogy nem látta, max felolvasta a gép a grafikát neki, az tuti. Valószínű eggyel kevesebb blúrt mondott, mint ami tetszik neki....
  • Chocho
    Csúszni fog. A GT Mobile már kb. 3 éve csúszik. :DDD
  • Istencsászár
    2010 eleje, ha nem csúszik.
  • [Jakuza]
    Addigra mar lesz X720 is :D
  • Chocho
    GT5? Hát... az 2011... nem holnap lesz. :D
  • Chocho
    De igenis sok köze van. Többek közt ezért lesz az id Rage-je Boxon gagyibb.

BIA3 ronda? Hát... mondj egy szép játékot, de olyat, ami már megjelent. :)
  • Istencsászár
    Mire a GT5 kijön legyen normális árba, más nem érdekel.
  • [Jakuza]
    PS3-nak lealdozott topicot kell azonnal nyitnod a konzolos szekcioban es nyomban kiderul, ha erdekel, ha nem. :D
  • Istencsászár
    Csak annak semmi köze a játékhoz... de lejátszónak sem veszik, vagy igen?
  • Kandurex
    egy téren nem, ...blue ray...
  • Istencsászár
    Kit érdekel? drága, nincs jár jrpg, meg a Sony szépen sorba veszíti el az exluzívait pl legutóbb ép a TGSen Tekken 6 360/ps3... egyszerűen a PS3 gyenge minden téren.
  • Ry0K3N
    Nincs rajta az ízlésüknek megfelelő game?
  • [Jakuza]
    NDS,PSP mennyi is lehet egy PS3hoz merten a jatek ara ? Tizede ?
    Eloallitasi koltsege ? 50-ed resze ?
    Persze hogy jobban fogy. A Wii-t pedig mar kitargyaltuk.

Amugy hirtelen magukba roskadtak a japok ? Eddig imadtak a Sony Ps2-jet, de a Ps3 mar nem kell nekik ? Vajon mi lehet az oka? Ideje lenne a sok konzolbubusnak elgondolkozni ezen.
  • Istencsászár
    "BiA-n csodálkozom, hogy nem tetszik. Kinézete, (PC-n szebb))))"

miben szebb? egy fostömlő grafban, igénytelen
  • [Jakuza]
    Na ja, nem egy Max Payne :D
  • Istencsászár
    Sony is japó = nyomik:) de ahogy látod japóba a japó gémek mennek a PSP, NDS meg a Wíí... meg a PS3. A japók nem vevők a PS3/360ra ezért sem mérvadóak ebből a szempontból, persze néha fogyogat amikor kijön egy jrpg a 360ra, vagy egy olyan játék amit ők is szeretnek pl multkor a Solul Calibur 4 szépen fogyott mind a két gépre.
  • Chocho
    "nem kell csodát várni, hiszen eddig is egyngébb volt a hardwerben mint az X, ez 3 év mulva sem fog változni... "

Ööö... ez nem így van.
  • Dante73
    Hát azért, hogy az legyen a rejtély, hogy nem látod Master Chief arcát.... Elég konzolos. És hány olyan FPS van, ahol szintén nem látod, (Mivel FPS) csak nem ezzel akarják hájpolni? Ezen akkorát röhögtem, Én is kipróbáltam, láttam, nekem NAGYON nem tetszik. Kb az a szint, hogy ha lenne PC-b, sem tölteném le. Sajnálnám rá a sávszélt. És ez magánvélemény, nem vitaalap, elfogadom, megértem, hogy neked tetszik. Nekem a Warhead jött be nagyon. El lehetett mászkálni, (ott is akadt egy két ellenfél, ráadásul logikus elrendezésben, azaz strategikusan)
    Pont annyi jó FPS van, hogy nekem elég.

BiA-n csodálkozom, hogy nem tetszik. Kinézete, (PC-n szebb)))) játékmenete szuper, és pont nem igazán az a mész'oszt lősz típus. Bár eddig csak kipróbáltam, mert leköt a Sacred2.
  • Istencsászár
    6 év egy generáció, akkor biztos hogy fög jönni az új Xbox, azt hogy a PS3 mit fog csinálni lényegtelen... nem kell csodát várni, hiszen eddig is egyngébb volt a hardwerben mint az X, ez 3 év mulva sem fog változni... ha az MS jól csinálja ugy fejbe kólinthatja a Sonyt egy erős, megbízható géppel hogy nehéz lesz nekik felállni... ha az MS jól csinálja, és persze ha a Sony nem lép majd valamit a PS4el... azt vesszük ami jobb.
  • [Jakuza]
    Nem a japok a nyomik.
    Hanem a Sony a nyomi es az uzletpolitikaja halalos csapast mert a sajat szorakoztatoipari uzletagara.
    Nos nezzuk az adatokat szaraz tenyek de tenyek.

Elso evben kiadott jatekok

Ps1: ~120db
    Ps2: ~200db
    Ps3 ~60db

• Ry0K3N

No comment.