A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
shaken, not stirred
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
shaken, not stirred
Próbálok értelmesen vitatkozni, remélem menni is fog, bocsánat, hogy pontatlan voltam, de ez az általános hozzáállás (és amit a cégek múvelnek az sértõ).
Én is sokáig warezoltam, de mostanában teljesen átálltam a legális vásárlásra, mert jó érzés megvenni.
shaken, not stirred
Na nem mintha ez ne lett volna eddig is nyilvánvaló.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mindenkit? Õ mondta, hogy semmit nem vett meg eddig? Olvasni tudsz? Szöveget értelmezni? Valamivel gond van.
shaken, not stirred
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Ha ezt megoldod (hogyan bizonyítsam neked, hogy nem vettem meg 100-150 játékot), akkor ráveszem Jakuzát azokra close up-okra😊
tessék😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jó szórakozást hozzá😊
Marketingmajom hopp egy banán😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha valaki már úgyis kitölti az itteni születésnapos cuccot akkor miért nem pontosan ? 😄
on: pc gaming lesz mindig, max majd ilyen trágya konzolátiratok lesznek, de biztos lesz xP
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Terj vissza az alkoholostartalmu italodhoz, ma mar azzal kell beerned.
En meg megyek szulinapozni. 😄