A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Többen összerakták a mozaikokata képrõl, és ebben a formában, vagyis addig amig olyan képek nem jönnek tõle ami az ellenkezõjét bizonyítja, ez egy hatalmas hazugság...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ott volt a demo.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Honnan tudod biztosra, hogy hazudik vagy sem? Simán lehet ekkora játékgyûjteménye. Nem mondtam hogy hazudik vagy sem, csak az azonnali támadást firtattam. Lehetne normálisabb formában is bizonyító képet kérni, bár Dani-tól már megszokhattuk pár helyen ezt az agresszív stílust...

shaken, not stirred

panther112
Eleve kevés játék érdekel, jelenleg éppen 2, ebbõl az egyiket sikeresen tudom warezolni (file cserélõ, warez oldalakat nem szeretem), a másikat pedig majd megveszem.

panther112
Inkább vagyok szánalmas, mint hülye. (szánalmas vagyok hülyék szemében, de hát akkor, akkor nem is vagyok szánalmas)

Istencsászár
Miért Jakuza nem hazudik?😊 ez nem már hazugság hanem hazugság áradat...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mindig mindent le lehet warezolni... Legfeljebb nem, vagy nagyon nehezen tudsz online játszani.

shaken, not stirred

panther112
Bocsánat, mielõtt besorolnál az egyik, vagy másik oldalra én kiugranék a játékos kategóriából.

Istencsászár
szánalmas vagy...

Nem érdekel hogy ignoren vagyok, egy félreértés miatt. Egyrészt, nem csak rá értettem, hanem te mindenkire rátámadsz, hogy hazudik, még yakuza-ra is. És általánosságban beszélsz, hogy a pc ipar rohad a warezosok miatt, illetve egy másik topicban is rengeteg olyan kijelentésed van, és másoknak is, hogy a legtöbb fórum csak a warezról szól, és ezt veszem lópózásnak.

Próbálok értelmesen vitatkozni, remélem menni is fog, bocsánat, hogy pontatlan voltam, de ez az általános hozzáállás (és amit a cégek múvelnek az sértõ).

Én is sokáig warezoltam, de mostanában teljesen átálltam a legális vásárlásra, mert jó érzés megvenni.

shaken, not stirred

panther112
Talán megvan még a 1x évvel ezelõtti Metro térfigyelõ kamera archívumban😊 (kár, hogy ilyen nincs😞 DanielT lehet be is telefonált volna:Metro ügyfélszolgálat? Hm, izé kérném a 16 évvel ezelõtti teljes anyagot, egy kisfiút keresek, aki majdnem kilopott egy 2PAC dupla cd-t...)

DanielT
Na a több napos szócséplés után szépen kiderült, hogy milyen játékosok vannak itt a topikban az egyik és a másik oldalon.

Na nem mintha ez ne lett volna eddig is nyilvánvaló.
Istencsászár
Ez mind szép és jó de miért van egy játékból pl 5 db? 😊 nagyon ugy fest h hazudozol, ami rád nézve ezek után eléggé...

panther112
Ma már nem is lehet minden warezolni, amit lehet, azt meg nem igazán érdemes, pl. a cod4-et is kár volt... (bár még mindig jobb, mint megvenni!)

BEAST
Kepet vagy meg sem tortent. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DanielT
Ugyan ignore -on vagy, de most mégis:

Mindenkit? Õ mondta, hogy semmit nem vett meg eddig? Olvasni tudsz? Szöveget értelmezni? Valamivel gond van.
panther112
Egyszer véletlenül kisétáltam a Metro-ból (úgy 13 éves lehettem) egy 2PAC dupla cd-vel, és nem riasztott be semmi. Félúton visszafelé a Metro-ba észrevettem, de bementem és kifizettem, pedig kimehettem volna újra, a csipogón még nem haladtam át a visszaúton.

Nah azért ne lopózz le mindenkit... Ne ess túlzásokba. Vannak itt olyan emberek akik nem warezolnak le mindent...

shaken, not stirred

gazgoblin
várhatod...már rég elment a képzeéetbeli kanadai születésnapi partijára!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

panther112
Életemben nem loptam semmit.

DanielT
Nem kell bizonyítanod. Azt elhiszem, hogy lopsz. Azért tart ott a Pc ahol.
panther112
Sõt én még sokkal rosszabb helyzetben vagyok, mert ugyan fotóval tudom bizonyítani, hogy megvettem a wow+tbc-t, de hogyan bizonyítsam azt, hogy eladtama w3+tft-t? Vagy hogy meg se vettem több mint 100-150 játékot???
Ha ezt megoldod (hogyan bizonyítsam neked, hogy nem vettem meg 100-150 játékot), akkor ráveszem Jakuzát azokra close up-okra😊

Bucser

tessék😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

panther112
Én is lefotózzam a wow+bc-t, vagy elhiszed nekem anélkül is, hogy életemben nem fizettem játékért ezen kívül egy fillért sem (na jó, valaha megvolt a w3+tft, is de mivel uannyiért adtam el, mint amennyiért vettem, ezt nem számolom)?

panther112
Nekem teljesen mindegy, hogy a ki él abban a szobában, ahol a fotó készült, szerintem rossz embernek címezted a hsz-t, engem sokkal jobban érdekelne, hogy miért van 2 heti hideg élelem a könyvespolcon😊

DanielT
Kuss. Képet.
DanielT
Hazudsz. Képet az egymás mellé tett Unreal dobozokról.
Bucser
Szerintem spec most nem aláztál be senkit csak magadról állítottál ki szegénységit😊

Jó szórakozást hozzá😊

Marketingmajom hopp egy banán😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BEAST
Enis megvettem, annak ellenere hogy nem egy crysis fele techdemo, rendkivul szepre sikeredett es nagyon izgalmas a single story, veteran szinten pedig elegge meg tud izzasztani.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

panther112
Mert azon még szarabb, és tovább is tart? Kösz, de kihagyom.

[Jakuza]
Hat ha elhiszitek ha nem leszarom, batyam mint irtam Kanadaban el, a kanadai vizilabdavalogatott masodedzoje. Mivel magyar konyveket kint Calgaryban nem kapni, ilyen faszsagokat szokott kuldeni nekem. Ez van, de nem lehet mindenki mondjuk hazug genygoc, vagy nektek van kisse paranoiatok ez ugyben, de ez mar legyen a ti bajotok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DanielT
Aha. Nyomd végig Veteran fokozaton.
panther112
Lol képes voltál megvenni a cod4-et? kb. 2 óra játékidõ az egész, és a meglehetõsen közepes fajtából...

DanielT
Vasszameg! Igen, mert a Runawayt fent felejtettem a polcon és utána raktam oda 😄
Istencsászár
DMC4 rossz helyen van<#vigyor4>

panther112
Számomra is felettébb valószínûnek tûnik, hogy nem saját készítésû fotók, de a konzerv teljesen irreleváns. Tele van a garázsunk olyan konzervekkel, amik ugyanennyire idegennek tûnnének, mert Mo-n nem igen lehet õket kapni, belga címkézés van rajtuk, stb. Angol nyelvû könyvbõl is van jó 2 méternyi, ha melléraknám a nem létezõ játékdobozaimat (na jó, van 1 szál wow+tbc duóm), akkor engem is vádolhatnál külföldi fotó belinkelésével. Nekem sokkal extrémebb, hogy 2 heti élelmiszer van a könyvespolcon. De minden ember máson lepõdik meg.

DanielT
Jah. Az. Bocs.
OFF:
Ha valaki már úgyis kitölti az itteni születésnapos cuccot akkor miért nem pontosan ? 😄

on: pc gaming lesz mindig, max majd ilyen trágya konzolátiratok lesznek, de biztos lesz xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DanielT
Ja és itt a konzolos mafla aktuális elérhetõ gyûjteménye. Tudod, ilyet tud fotózni aki nem egy hazug senkiházi.

[Jakuza]
Mindjart a szemelyimrol is kepet kertek nem ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Most hogy írod... a 4db Duke Nukem? játék meg a többi amibõl 3 is van elég érdekes😊)))

BEAST
Szanalmas amit itt muvelsz.

DanielT
Ennyit érsz.
[Jakuza]
LEszarom a szulinapom fontosabb, mint hogy par konzolos maflanak bizonygassam az igazam.

gazgoblin
sajnos igy nem oszlatod el a hitetlenkedést...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

DanielT
Hazudsz. Alig vártam, hogy bejelentsd, hogy pont el kell menned valahová...
[Jakuza]
Mara eleg volt abbol hogy a Derricket jatszd.
Terj vissza az alkoholostartalmu italodhoz, ma mar azzal kell beerned.
En meg megyek szulinapozni. 😄

DanielT
Várjuk ki a végét!
panther112
Azért 2008 szeptemberében, a szabad piac korában konzervdobozok alapján belõni valakinek a lakhelyét elég merész vállalkozás.

DanielT
Nem, ne mondd el. Lõj most egy közelebbit az Unreal dobozokról, egymás mellé téve.

Ugye nem olyan nagy kérés? Hisz az elõbb is csináltál gyorsan két képet.