17438
-
#7501 Számla? ha kérnék is a játékokhoz azzal a mozdulattal menne a kukába... -
Cat 02 #7500 Van akinek olyan az izlése mint neked, meg van akinek jó. [nooffense] -
sirpalee #7499 Bontatlanul, számlával együtt? -
#7498 Kb. ennyit kellene nekem fizetniük összesen, de euróban ám, hogy toljam az a szart. Szorri. -
#7497 Dead Space
X360 - 12900
PC - 10790
FC2 olcsó árazást kapott, köszönetet mondhattok az ubisoftnak, ezzel is a warezt kívánja háttérbe szorítani... kiváncsi leszek az eladásokra.
Amugy az Fc2őt bármelyik pillanatban megtudnám venni 11ért, a Dead Spacét szintén 11ért ( ha kellene ) bontatlanul a magyar verzsönt... de inkább a Fallout 3 lesz a legújabb befutó, aztán ezek majd olcsóbban 2 hónap mulva. -
sirpalee #7496 Far Cry 2
Xbox360 - 13500
PC - 6500
no comment... -
#7495 1; Én nyolcért vettem, megjelenéskor. Állandóan ezzel a marhasággal jössz, pedig odairtam, miért így számolok. Komolyan már zavaró, hogy nem elég, hogy leírom a számolási okomat, belekötsz.
2; Mikor kijött a Megapack,kiszámoltam, kicsit többre jött ki, mint 7000. Egyébként ahogy mondod, úgy volt.
3; Abszolúte nem a warezről volt szó. Arról, hogy TE fizetsz, hogy ŐK ellenőrizni tudják MÁSOK warezolását.... Mert ha nem vágtad volna le, ezért fizetsz. Az pedig, hogy a warez miatt nem érné meg, elhiszem. Csak eleve minek az interneten belül csinálni még egyet? Ezzel embereket kizárni, hátrányos helyzetbe hozni? Ott az internet. Használható. De nem. Warez ellenesség címén, csinálnak mégegyet, TE pedig fizethetsz. Örülj neki....
TUDOM, hogy Te nem azért fizetsz, hanem azért, hogy ONLINE told. Az a gond ezzel, hogy ehhez teljesen felesleges a Live!. Ugyanis az internetet rég feltalálták már.... (hogy a válaszodra válaszoljak) -
#7494 Okos pécésnek 10, buta konzolosnak 16... okos konzolos nem vette meg 16ért, de tény 2-3 ezerrel drágább mint a pécés.
8 db ingyen letölthető autó és 6 db autó csomag elérhető ( gondolom konzolon folyamaotsan adagolták, pécére meg a végén egybe kidobták ) egyenként 350 pontért/db. Aki lájvon megvette anno ( persze akkori árfolyamokon ) annak biztosan nem volt 7 ezer ha összeset nézzük.
A warezpistáknak is ugyan ugy kell fizetni, ha bele szakadnak sem tudnak játszani ingyen, csak remélhetőleg előbb utóbb ki lesznek tiltva...
Hivatalosan pedig egyrészt a warezmatyik miatt nincs lájv pl Mon... nem érné meg, ezért kell a tisztességes júzernek "trükközni" ami annyiból áll hogy nem a saját lakcímedet adod meg hanem másét, de ez lényegetelen, mert minden szolgáltatás elérhető és használható. -
#7493 Ebből a nézőpontból igazad van, ilyen szempontból végig se gondoltam a dolgot, ahogy te írtad. Csak azt néztem, hogy az itt írt szolgáltatásokért sztem ez nem egy nagy összeg, de persze mindez semmit nem ér, ha valaki nem tart igényt az adott szolgáltatásokra, csak játszani akar egy bizonyos játékkal. -
#7492 nincs -
#7491 Az utóbbi 1 évben, tulajdonképp csak a TDU-t játszottam online. (Fogjuk rá) Ez ugye eredetileg konzolos cucc. Ha valaki hasonló, mint én, akkor szintén csak azzal játszott.
Adjuk csak össze!
Játék nekem (egyszerűség kedvéért boltban vett játékkal számolok, megjelenés környékén) 10 ropi. Konzolosnak 16. Net nekem a net havidíja, konzolosnak is, de ott belép a Live! plusz 8 ropi. Letölthető tartalom, nekem ~3500, konzolon ~7000 vagy a megfelelő mennyiségű M$ pont (gondolom...)
Szóval, azért a lehúzás egyértelmü.
Tudom, hogy akkor már a Live!-on mással is lehet játszani, de most 1 játékot néztem, amit nem mellesleg szeretek.
Akárki, akármit mond, abban van igazság, hogy "odafigyelnek" a Live! szervereire, ez nincsen ingyen. Viszont azt nem értem, MINEK? Miért nem mehet eleve fel, csak úgy a netre az egyszeri gamer, hiszen eleve szolgáltatók tömkelege létezik, és, ha már tudja a netet a gép,akkor jó néhányan kizárólag ezért is előfizetnének a net-re. Gombamód szaporodnának a konzolos játék szerverek, a havi előfizetési díjadért. Ráadásul, bárhonnan, regisztráció nélkül tudnál játszani, nem kellene trükközni, hogy a magyar, lengyel, török, ki tudja ki is elérhesse a szolgáltatást.
Egy hátránya volna. Nem lehetne online ellenőrizni a flashelést.... Márpedig, úgy néz ki, hogy M$ warez elleni harcát így az eredetivel rendelkező játékosok fizetik ki. Pofátlanság kissé..... De, mivel nem konzolozok, csak nevetni tudok a dolgon. Többek közt ezért (is) nem kell a konzol. Anyjukat ellenőrizgessék online, ne engem.... -
#7490 A ketto kozott van kulonbseg.
Ugyanis az egyiknel fent tartanak egy nagy szerver parkot es folyamatosan fejlesztenek es azert fizetsz, mig a konzolnal azert hogy a neten osszetudj kapcsolodni akivel jatszani akarsz egy szimpla multit.
-
#7489 Áh tiszta hülye vagyok nem tudok már írni se, normálisan végigolvasni amit írtam se úgyhogy visszavonulok…az eredeti irományt akartam írni és a #7487 marhaság.
A lényeg, hogy egy olyan szolgáltatás, aminek bármiféle fenntartási költsége sztem nem hasonlítható azzal amivel semmi dolguk sincs a készítőknek, magyarán nem kell üzemeltetni. -
#7488 Mind a kettő lehúzás, de azért a 3 ezer havonta 1 db MMoért baromi sok ( és van aki több MMovan játszik ) vs 12+1 hónapra 8 ezer... egyik sem jó, MMot még el is fogadom, de nagyon drága ennyiért, e mellett a lájv egyszeri költség egy évre ( havi 600 ft ) -
#7487 Bocsy úgy akartam írni, hogy ez NEM egy olyan szolgáltatás, amit a gépek árába nem lehetne belekalkulálni. -
#7486 Uramisten!!!
Neked a felfogóképességeddel is baj van. -
#7485 Bár nem sok rálátásom van erre az Xes live szolgáltatásra, de amiket olvasok róla azok alapján ez egy kellemes szolgáltatás, amivel az üzemeltetőknek bizonyára foglalkozniuk kell és ez gondolom költségekkel jár. Sztem, amit Császár írt az nem egy vészes összeg, és kívülállóként úgytűnik, hogy ez egy olyan szolgáltatás, amit a gépek árába nem lehetne belekalkulálni.
Azon játékok, amikkel PCn én indítok egy szervert azon semmiféle hasonló költsége nincs a készítőknek, mert ha valami bekrepál vagy frissíteni kell a szerveren azt én oldom meg.
Ezen dolog kapcsán nem értem a mai napig, amikor a vérkonzolosok azt hajtogatják, hogy a fizetős MMO lehúzás de a Live szolgáltatás az viszont már nem az. Mind2 olyan dolog, amivel foglalkozni kell szellemi és anyagi szinten is a Live egyszeri beindítása vagy a játék kiadása után is(gondolom a live szerverre se maguktól kúsznak fel a demok és egyebek).
Amire még kíváncsi leszek, hogy ha a konzolokon ilyen ütemben terjed a nethasználat és az ezzel járó lehetőségek, akkor idővel nem lesznek ott is olyan dolgok, amik szándékosan kárt akarnak majd tenni? -
#7484 Ebből neked egyértelműen lejön hogy a fizetős lájvra gondolsz? mert én a letölthető tartalmakra értettem amit irtál vagyis a letölthető játékok, filmek, zenék és egyéb dolgok... akkor bazd+ ird oda konkréten hogy a fizetős lájvra gondolsz, mert pl a PS3 online szolgáltatása NEM fizetős, tehét nem LEHET általánosítani -
#7483 Jo ember te igazan negativ IQ-val rendelkezel, ha nem tudod ertelmezni a leirtakat.
Mar az elso postban benne szerepelt egy mondat, amit valoszinuleg nem tudtal ertelmezni, vagy olvasni nem tudsz.
"A konzol nem arra valo, hogy netezzen az ember sosem volt az, a mar emlitett hibajelensegek es a gyartok torekvesenek azon eredmenye, hogy plusz penzt csikarjanak ki a vasarlokbol"
Kopp-kopp van otthon valaki ?
-
#7482 Ne viccelj már, nem ez volt az alapfeltevésed, hanem az hogy a konzolos online ( amibe benne van minden nem csak a játék ) szar és értelmetlen, ebből neked sikerült 1 perc alatt eljutnod az a fizetős lájvig:) na ne... mindenki tudja hogy szar ügy, nem kell ezt ismétleni főleg nem ezzel vagdalózni, ismétlem mindenki tudja nagyon jól. -
#7481 Blablabla. Ismet a tereles fazis, a "neked jo kapaszkodo maszlag".
Nem kapaszkodo, hanem rideg tenyek es valosag.
Nem te vagy a kedvezmenyezett, hanem a penzed es ez mindenhol igy van, csak van ahol ezt pofatlanul csinaljak es valahol kevesbe.
-
#7480 Most ez hogy jön ide? ez van, nem halok bele, persze szar ügy, de ez ellen tenni nem lehet.
Neked egy kitünő kapaszkodó, hajrá használd megint. -
#7479 Tevedes ismet.
Masnak ez mennyibe van, ha mar megvett egy jatekot ? Online jatek penzert ? Azt hittem havidija az MMO-knak van, de mas jatek ha egyszer megvette valaki magat a jatekot pl PC-re akkor barmikor jatszhat online, barkivel, aki szinten megvette a jatekot.
Ennyit errol. -
#7478 12+1 hónapra 8 ezeret, de ez csak az online játékot érinti, MINDEN más ingyenes és elérhető akárkinek... persze ami pénzért van azt mindenkinek pénzért kell megvenni. -
#7477 Mint Xboxos, mennyit is fizetsz ezekert a szolgaltatasokert ?
Mert mashol ez ingyen van!!! Ab ovo > lehuzas. Szoval kinek az erdeke foleg ebben a formaban ez a funkcio ? -
#7476 Netbook ?
Hat mi, ha nem a gyartok a vasarloi retegnek ujboli lehuzasa ?
Siman volt eddig is olcso kategorias laptop, sot vannak olyanok meg a mai napig is amik olcsobbak mint par netbook, raadasul nemelyik tobb funkcioval is rendelkezik.
Ennyit a netbookrol. Telefon ? Szerinted ha felhivtad a tudakozot akkor nem adtak valaszt a kerdeseidre ? Ezek a funkciok mind mellekvaganyok, mint a telefon Mp4 lejatszo kepesegge, amikor egy film elvezhetetlen a 6cm-es kijelzon. De legalabb tudja es ellehet kabitani a kozonseget, hogy egy uj funkcioval lephesse meg a gyarto a vevokozonseget es az uj keszulekeiket ujra eltudjak adni, barmi aron.
Na meg az ellustult tarsadalom, amelyik mar az alapveto funkciokat ugy akarja elerni, hogy ne kelljen erte semmit tenni, mint a bepogramozhato internetes hutogep, ami ellenorzi mennyi a keszlet a hutoben es az interneten rendel, ha valami fogyoban van. Ugyanez ami jellemzo volt altalaban a konzolokra is. Ugyan kerem.
-
#7475 Jajj... a jelen konzolok egyik legnagyob és legjobb ujdonságaik az online szolgáltatások. Pofon egyszerű és átlátható keretrendszer, ahonnan játékokat, demókat, videókat, zenéket és filmeket lehet letöltni + az egységes online multi keretrendszer amivel az online játék egy új szintre lépett... demók, videók ingyen vannakm a többért meg mindenhol fizetni kell, de nem nagy összegek. Ott van pl az Xbox Live Arcade raklapnyi játékkal, az összes kipróbálható és ha tetszik kis összegeért megvehető.
Az online kell, a jelen konzolos online funkciók megtestesítik azt amit el lehet ettől várni a jövőben. -
Zóanagyvarázsló #7474 Egy plusz lehetoseg lett, de biza ettol nem lett a konzoloke a jelen es a jovo, mert mindenhol megfigyelheto ez a jelenseg.
Úgy értettem, hogy az online konzoloké az offline-okkal szemben.
Megértem, ha valakinek eltér ettől a véleménye (saját felhasználói szokása alapján), de a több milliós online felhasználóról készült statisztika azt mutatja, hogy igény van rá. Bugok eddig is voltak konzolon, ahogy voltak DOS alatt is (sokan lemaradtaka hajdani bugos játékok esetén a patchekről), az csak jó, ha kényelmesebben megoldható a hibajavítás. Másrészt egy játékgép esetében a multi megkerülhetetlen, és sokáig sokan az elégtelen online lehetőségek miatt ódzkodtak a konzoloktól - ez mára a múlté.
Egyébként a különböző öszvérmegoldásokat én sem szeretem, de túlságosan elutasítónak tűnsz. Egy telefon esetében is hasznos lehet a netkapcsolat, ha mozgásban van az ember, meg tudja nézni a fontos emaileket, tud válaszolni rájuk, menetrendet, nyitvatartást nézni. Persze erre elég a wap is, de a elhetőségek fejlődése aligha árt, jól jöhet tud az ember normálisabban böngészni. Én személy szerint nem használom ezeket a lehetőségeket, de már nem egyszer megkértem havert a társaságban, hogy nézzem meg ezt-azt, amire hirtelen szükség volt.
Hasonlóan a netbookokra is egyre növekvő igény mutatkozik, és én nem is nevezném öszvérmegoldásnak, elvégre nem a kávéfőző lép fe a netre, hanem direkt ez a funkciója, ezzel az erővel egy gamer notebook százszor inkább öszvér. -
#7473 Ez tevedes.
Az online konzolozas, egy elfuseralt mellektermek eredmenye.
A konzol nem arra valo, hogy netezzen az ember sosem volt az, a mar emlitett hibajelensegek es a gyartok torekvesenek azon eredmenye, hogy plusz penzt csikarjanak ki a vasarlokbol, valamint azon felismeresnek koszonheto, hogy napjainkban annyira elterjedt az internet, es a szamitogepes/internetes bevetelek annyira megnovekedtek, hogy nem akarnak kimaradni a konc lehetosegebol.
Egy plusz lehetoseg lett, de biza ettol nem lett a konzoloke a jelen es a jovo, mert mindenhol megfigyelheto ez a jelenseg.
Netbookok,telefonok,hutogepek es sororlhatnam napestig az olyan oszvermegoldasokat, amik hasonlo mesterseges oldalvaganynak nevezhetok, mert internetre tudnak kapcsolodni, de kozben maximum ez egy feature es nem fo alkalmazasi funkcio vagy gyartoi tobbletbeveteli megfontolas es semmi tobb. -
Zóanagyvarázsló #7472 Kövezz meg érte, de ha lenne konzolom, tuti nem lenne kint a net-en. Minek? Ritkán multizok, másra meg nem való....
Demók, trélerek, XBLA/PSN játékok, DLC-k - a már említett multin és patcheken kívül. Én biztos nem mondanék le az összes lehetőségről (mondjuk konkrétan csak demók kellenének ezek közül, illetve ingyen multi), bár trélereket nyilván kényelmesen lehet nézni PC-n is, és a demókat is nyilván ki lehet írogatni, de ez utóbbival én aligha kínlódnék jókedvből. Az online konzoloké a jövő, de a jelen is. -
#7471 Pedig ahogy "PC"-sedik a konzol, egyre több patch lesz rá. Ugyanis, kezdi a határokat feszegetni a grafika, az összetettség, stb. Lassan eljön az idő, amikor fórumokon azon lesz a déta, hogy kissé szaggat, a gyártó majd patcheli, hogy ne a kiadott 22, hanem minimum 30 FPS legyen. Megjelennek lassan az újságok mellékletein is a konzolos foltok, és sorolhatnánk.
Istencsászár!
Milliószor olvasni azt, hogy nekem nem bugzik, nálad van a hiba. Ez soxor így van, de sokszor nem user-error-ról van szó. Sokszor tényleg szarnak az egyszeri user fejére. Csak idő kérdése (volt?) hogy ez konzolon is bekövetkezzen.
Kövezz meg érte, de ha lenne konzolom, tuti nem lenne kint a net-en. Minek? Ritkán multizok, másra meg nem való.... -
#7470 omg... ki ne akadj már, csak mondtam h singlibe is van bug, bocsánat. -
#7469 TE megint miert beszelsz felre ? Miert nem olvasod el inkabb a cikket ?
"A probléma az agyonhypeolt co-op résszel van."
Szoval, hogy te mit csinaltal az egyszemelyes jatekodban es hogy ott neked nem jott elo a bug, a kutyat nem erdekli, mivel nem is arrol volt szo.
-
#7468 a co op ugy működik hogy játszol single playerbe közbe az összes játékost látod mint egy mmorpgnél ( csak itt nem karaktereket, hanem fényes gömböket névvel + hallod is őket ha dumál... és tudsz neki vissza szolni ) és bárkivel, bármikor kapcsolatba léphetsz vagyis co opot kezdeményezhetsz, csak egy gombnyomás és belép a te világodba, vagy te az övébe... mondom nekem ilyen nem megy tovább bug volt, de hát ez van, csak javítják. -
#7467 Egy nagyon fontos „apróságot” ne felejts ki az okfejtésedből: a Felhasználót.
A több mint fél éve összerakott PC nálam, hogy-hogy nem csinált még soha az életben kék halált, nem fagy, akkor indul újra, amikor én megkérem rá. Pedig magasról teszek a driverekre, amikor megvettem a lapot leszedtem hozzá az aktuális Nforce drivert, amikor megvettem a videókártyát, akkor ahhoz a drivert. Nem raktam fel Vistát, mert ugyan miajófrancért cserélnék le bármit(szoftverekre és driverekre gondolok) is a gépemen, ha 1x semmi gondom nincs vele?
Az nem feltétlen a PC sőt még nem is csak a Windóz hibája, ha a user ész nélkül pakol alá mindent. Ez alól énse vagyok kivétel, mert ezt énis eljátszottam kb6éve, mentem és letöltöttem a Pistike által összetákolt új béta detonátort, ha valaki azt írta a fórumon, hogy ezzel 2FPSel többet megy az XY játék, hiszen ez nagyon megéri azt a néhány apróságot, hogy fagyogat meg kékhalálozik meg egyéb „jóságokat” csinál a gép.
A PC összességében lényegesen nagyobb lehetőséget ad a gányolásra, kontárkodásra és hozzánemértéshez, mint egy konzol, bár itt az SG-n olvastam a múltkor a jóembert, aki Linux-ot rakott a PS3-ra aztán többet nem is akart neki működni, úgyhogy ezexerint bizonyos konzolok is kezdik behozni a lemaradást etéren.
Tulképp elém rakhatsz Te egy csúcs minőségű, márkás darabokból összeállított gépet, ami hibátlanul működik, fogadok rá, hogy az internet segítségével pár hasznosnak látszó dolog telepítésével rövid időn belül úgyhazavágom az egészet, mint a pinty.
...ez nem a PC ez a felhasználó. -
#7466 "( pont azok a dolgok amik miatt a pécé nem való játékra )"
:ASD
mekkora aranyköpés. -
#7465 Olvasni tudsz e ? "co-op"
De te vegigvitted a jo oldallal :D -
#7464 Van 1-2 nagon jó példa, aminél szinte egyáltalán nincs szükség optimalizációk, crashelések miatt patch-re, szvsz ilyen a Far Cry 2, Crysis Warehead, Call of Duty 4, és még van néhány.
A hibák nagyrésze a játékokon belül van, nem pedig a PC-ben és a hardverekben. Persze aki ész nélkül fejleszt (régi AGP-s, DDR-es alaplapot tuszkolja teljesen), azoknál jóval nagyobb a hiba lehetőség, az meg user error (vagy pénzhiány).
Legtöbben cska azért nyavajognak, mert nem megy maxon, ez sem a PC hibája...
Sok érvet lehet összegyűjteni, hogy miért jobb konzolon játszani. De az nagy baromság továbbra is, hogy PC nem jó játékra. Mivel igenis van előnye amit már leírtunk sokszor (még ha csak a játékokat nézzük akkor is).
A helyzet nem fog változni, eddig is voltak PC-n játékosok, továbbra is lesznek, mert előnye is van. Ennyi. -
#7463 Ezer féle alaplap, proci, hangkártya, vga kártya, ezek kombinációi folyamatosan generálják a hibákat, a csomó drájver, meg minden egyéb. Ez a pécé, nem egységes platform... erről nem a készítők tehetnek, nem is a játékosok... a vga gyártók azonnal dobálják ki az 50. béta drájverüket a megjelenő játékokhoz, amivel nem fog bugzódni, talán egy kicsivel jobban is futni stb... sajnos ez a pécé. -
#7462 "pont azok a dolgok amik miatt a pécé nem való játékra"
És a PC hibája ez is természetesen, hogy nem képesek normálisan kiadás előtt kiküszöböölni ezeket a hibákat.
Arról nem is szólva, hogy amikkel én találkoztam eddig, szinte egyáltalán nem ilyen problémák voltak javítva, de mind1 (illetve legkevésbé sem nagyobb arányban). De te biztos sokkal tapasztaltabb vagy ilyenekben...
Jajj istenem...