A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
mit megnem adnék ha nekem is meglenne a duke quake ilyen szép papir dobozos változatban plusz a figurák <#eljen><#taps><#beka2>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

[Jakuza]
Mondom en hogy nyomozo vagy.
Megsugom akkor neked a batyam Kanadaban el, a konyvek is tole szarmaznak. Esetleg elmondjam azt is hogy mi a foglalkozasa ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DanielT
Ja, és az is érdekelne, hogy honnan vetted a játékokat? Csak mert ezek nem EU kiadások. De magyarországon legalábbis SOHA nem lehett ezeket kapni.
gazgoblin

-tudom hogy nagy a net meg ebay meg ilyenek de nagyon televagy olyan dolgokkal amiket magyarorszagon nem nagyon lehetett kapni ilyen kinézetben
-jó sok könyved van angolul (magyarul meg egyse vagy csak megvakultam?)
-és mik azok a konzervek? azok is a netrõl vannak mert ilyesmit nem látni a tescoban

kérhetnék valami hihetõbb képet mert ez valóban szép gyüjtemény és én leszek az elsõ aki leborul eléd ha ez valóban igazi és a tiéd

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

DanielT
Ja, meg esetleg nyomhatnál egy kicsit közelebbi képet a felsõ Unreal dobozokról. Azok nagyon tetszenek.
DanielT
És milyen játékokat fejlesztesz mostanában?
panther112
Látom erõs hit van benned arra nézve, hogy a jelenlegi társadalmi, kulturális, sõt megkockáztatom észleleti berendezkedésünk igazán ésszerû volna, és az ezektõl eltérõek hülyeségek, vagy kudarcra vannak ítélve. Rengeteg 'ésszerûtlen' vagy nevetséges berendezkedés lehet még életképes, és azok tagjaként ugyanazzal a természetességgel lehetne a mostanit hülyeségnek, vagy irracionálisnak nyilvánítani.

[Jakuza]
Konyvek is vannak a polcokon de meg olyan remekmuvek is megtalalhatok benne, mint Death Rally, vagy az Amigas Ultima V: Warriors of Destiny igaz az nem itt a polcokon van.
De biztos mar kutatnom kene a dobozokban hogy megtalaljam. 😄
Es mint montam jatszom Eve Onlinevel is amiben a karakterem 2005-os es Hun Jakuza nevre hallgat.

http://nbnkillboard.freehostia.com/

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DanielT
Na. Ugye, hogy nem volt olyan nehéz?

De be is kezd igazolódni a gyanú, hogy te valami Pc boltos vagy 😄D Mert más indokot nehezen találok arra, hogy miért van ugyanabból a játékból néhol 5 db is a polcon!

Szóval vevõkre vadászol itt a fórumon! Így már értem! 😄D
Istencsászár
Hülyeség😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gazgoblin
nájszos gyüjtemény! grat

Istencsászár
<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

panther112
Attól, mert valami szórakozás, vagy egy játék, még értékelhetõ hasznosnak, vagy károsnak. Ez egy teljesen bevett társadalmi gyakorlat, pl. az alkohol után azért adózol a normál forgalmi adón felül, mert ez a szórakozásnak egy olyan formája, ami olyan mértékû károkat okoz, melyeket a nyugati társadalmak szerint kompenzálni kell. Amely kompenzáció anyagi fedezetét ez az adó fedezi.
Simán meg lehetne adóztatni a GH-t, is ha lábra kelne néhány gazdasági, szociológiai elemzés, hogy ilyen, és ilyen mértékben káros, plusz a társadalom valamikor támogatná ennek adókkal való kompenzálását. Pár évtized múlva teljesen természetes lenne, hogy a GH után extra adót kell fizetni.

De vannak a szórakozásnak olyan formái, melyek a BTK-ba ütköznek, pl. orosz-rulett, droghasználat, tiltott fogadások. És ki tagadná, hogy az orosz-rulett az egy, még ha elég sajátos is, de társas játék, ill. hogy a kakasviadal szórakozás.

[Jakuza]

Kis csira DanielT a tobbiert nem megyek fel le a masik emeletre.

Dante73
Az eredetiség igazoló cimkék nem látszanak! Biztos nyomtatott borítók....
viccelek!

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
#4917 mondani bárki mondhat bármit... õ mondta, bizonyítsa

Chocho
Nagyon szép. 😊

Gaming is believing.

Lammer
szepek a szines fenymasolt papirok az olcso tokokkal egyetemben! <#banplz>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Dante73
Ez nem fórumképtelen magatartás? Nekem annak tûnik....
Jakuza majd azért fog szétpakolni, (hogy látszanak az eredetiséget igazoló cimkék) Fényképezni, gépre tenni, feltölteni, majd összepakolni, hogy neked tetsszen? Nehogymár...
Kuss! több képet ne kérj!

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
Ha ezen múlik... ( a blizzard kölleksõn: SC, WR3, Diablo1, WOW, azok otthon vannak, meg a többi is ami a jatekaimon fent van... )

PGR4 és a Prey nincs nálam.

Chocho
Egyszer csak megunja. 😊

Gaming is believing.

DanielT
Kuss. Képet. Én kértem.
[Jakuza]
Miert tuntem volna el ? Varom hogy linkeljetek a kepeiteket, aztan megkapjatok az enyimeket is.

Istencsászár
csak egy kép, de még mindig a pofázás megy, Jakuza meg eltünt😊 ( errõl ennyit...

Istencsászár
Mirõl beszélsz? SZÓRAKOZÁS, JÁTÉK...

Chocho
Szánalmas vagy. Azt hiszed azért, mert 2001 óta vagy VIP tag, beszarok majd tõled, vagy mi? Nevetséges. Mi az, hogy "kuss"? Nem anyáddal beszélsz. 😊

Gaming is believing.

gazgoblin
nem csak olyat..hanem maximum olyat....

DanielT
Azért döglõdik a pécé többek között mert te is lopsz.

Addig kuss. Képet.
panther112
"max olyat mondhatsz rá hogy te nem érted a sikerét mert nem érted mi a jó benne..."

Ennél sokkal többet tud mondani. Pl. azt, hogy káros az emberek zenei fejlõdésére nézve, mert egy, a valódi zenélni tanulásnál sokkal primitívebb folyamatot gyakoroltat csak be, elvéve azt az idõt, pénzt, energiát, érdeklõdést, kedvet, amit valódi zenélésre fordítana az az illetõ, aki inkább a gh-val játszik. Erre persze azt is lehet mondani, hogy pont, hogy ez a program fogja sokakkal megismertetni, megszerettetni a zenélést, és éppen ezért nagyon hasznos az emberek zenei fejlõdésére nézve.
Ez után jönne a szociológiai terepgyakorlat, ami választ adna arra, hogy káros, vagy hasznos a gh, amit nem hiszem, hogy bárki is el tudna kettõtök közül végezni, mert elég nagy szervezést igénylõ feladat, bár elõbb-utóbb valaki úgyis fog errõl diplomamunkát, phd-t írni az usában, ha 4m elõfizetõje van. Akkor majd lehet ilyen adatokra is hivatkozni.

Persze ezeknek az eredményeknek az ismeretében is lehet tovább folytatni a vitát, más szempontokat felvéve. Az viszont nem igaz, hogy xy, csak "olyat mondhat rá, hogy õ nem értia sikerét..." Ennél mindig, mindenki mondhat többet.

Chocho
A másik meg: és ha a PC tulajdonosok nagy része warezol? Konzolon sem tilos. 😉 Ennyi erõvel ezt tulajdoníthatnánk a személyi leleményességnek is.

Gaming is believing.

gazgoblin
ps3-am van arra meg nincs warez...szóval nem fotózgatok mert felesleges...

inkább megyek a crysis vicctopikba röhögni

utánam!

Chocho
Egy a baj ezzel a képet kérek dologgal. Te miért nem adsz? 😊

Amúgy nem hiszem, hogy sokat visszaolvastál volna. A téma az volt, hogy itt egyesek kijelentették: a PC-s ipar halott, döglõdik. Azt mondták, ez tény. Azt mondták, ez így pont. Mi ezt cáfoltuk az eladási adatokkal.

Nem fogok képeket mutogatni és nem is fogok a warezrõl beszélni. Nem azért, mert szégyellnem kéne magam, hanem egyszerûen azért nem, mert Tõled sem kérdezem meg, hogy mikor dugtál utoljára félre. Ez nem így megy. Persze, nem fogok itt a polgári erkölccsel takarózni, de lényeg a lényeg: a vita másról szólt.

Gaming is believing.

DanielT
Kuss. Képet.
UUUU
Nagyon szánalmas ez a követelõzés.
Miért is kellene pár idiótának bármit is bárkinek bizonyítania ?
Föleg ha ilyen módon akar valaki hozzájutni. A többi konzolos kretén meg azért szánalmas, mert nekik is ide kellene a játékaikat akkor linkelni képekkel, meg ami a számítógépükön fent lapul.

Istencsászár
Mellé beszélés...csak egy kép semmi több. Szégyenled? ha nekem nagy gyüjteményem lenne büszke lennék rá ( igy is persze az vagyok😊 ).

DanielT
Na. Akkor ennyi volt. Amíg a szart kell csépelni meg a tényeket elferdíteni addig ott vagy a szeren, de amikor valamit kérdeznek vagy bizonyítani kell, akkor nagy a kuss.
panther112
Amiket erényekként felsoroltál, azok kisebb mértékben tartoznak a játékhoz, és elég egyén függõek is (sztori, hangulat, karakterek, stb.). Viszont, ami tényleg a játékhoz tartozik, az az, hogy a rossz inventory, a szerintem súlyos eltérés a játékon belüli vizualitás, és 'tapintás' között, a hosszú töltési idõk a fejezetek között, a rosszul megoldott alkímia, a fix ui, az egészen bizarr harcrendszer, mind olyan elemek, amik kiszakítanak a játék folyamatából, függetlenül attól, hogy tetszik-e az a világ, történet, stb. amit az megjelenít. Nekem amúgy a játék szubjektív része (sztori, karakterek, világ..) egy erõs közepes, de szélsõséges kilengésekkel. Míg a világ nem is kicsit furcsán összehegesztettnek tûnt (középkor+18-19.sz.), és összességében nem tetszett, addig a fõhõs, a hangok igazi telitalálat volt.
Ne érts félre, nem meggyõzni akarok senkit. Egyszerûen a witcher nálam az objektíven összegányolt játék szinonimája volt, és nem gyõzök csodálkozni, hogy mások ennyi negatívumot nem vesznek észre, ill. elnéznek. Bár akinek nagyon tetszik a története, hangulata.. egy játéknak, az hajlamos erre, pl. én is fanatikusa vagyok a szintén nem túl jó irányítású vietcong-nak, szóval még csak azt sem kívánom, hogy felfedjék a witcher kedvelõk, miért tetszik nekik, értelmetlen kívánság is volna.

gazgoblin
ezt most kinek irtad??

[Jakuza]
Milyen gondok ? Meselj. Csak nem az a gond hogy par pocsfeju konzolmokus titkosrendornek kepzeli magat es kepeket akar mastol, amihez nincs semmi koze ? Mar regen nincsen elvtarsak AVH.

DanielT
torrentz.com
Istencsászár
Megerõltetõ lenne ugye?😊 vagy szégyenled?

gazgoblin
mondtam én <#ravasz1>

hááháh, hát igen itt kezdõdnek a gondok 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

[Jakuza]
Majd toltok fel ha en akarok, nem ilyen majmoknak akik koveteloznek.

DanielT
Kuss kisgyerek. Képet. Kamu vagy.
Győri Devi
nemtud...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

gazgoblin
talán te nyomj elöbb egyet!<#rolleyes>

Istencsászár
Valahogy sejtettem hogy ez lesz a válasz😄

[Jakuza]
Majd ha mutatsz egy olyat,amiben a kutyaddal kozolsulsz.
Addig pofad lapos.

DanielT
Kuss. Képet.