A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a lila mi ? 5letes a borítója 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
DanielT nemcsakhogy képet tett be, de utána az abszurd hülyeségeiteknek (számlát...) is probált megfelelni.
Nekem is vannak pécés játékaim, holott pécén honapok ota nem játszom (integrált vga rulz). Sõt, ha annyira becsületes lettem volna pécén, mint most boxon, akkor nekem is sokkal több pécés játékdobozom lenne, mint xboxos.
(tény: játszok/játszottam pécén és konzolon is warezzal is, mielõtt az álszentség vádja érne - k.-ra nem vagyok én se szent, de eszembe nem jutna idegen tollakkal ékeskedni)
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de azt legalább nem zárják a flém miatt + kiveti magából a sok hazudós warezpöcsöt...
amig nem reagáltok rám / nem kostóltok be addig nem fogok mostantól ideírni...
lássuk megtudjátok-e állni a flémelést...
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Nektek nem tünik fel hogy innen a kutya se jár oda akkor ti minek pofátlankodtok ide flémelni ?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
most csináljak róluk ugy képet h kinyitom a tokot? -.- barom...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
igen mi mutattunk jópár számlát meg játékot
igen a PC-s játékoknak leáldozott (és ennek a topiknak is mert ilyen már van)
te meg kb úgy mantrázod a baromságaidat hogy lassan el is hiszed õket....
ez még nem lenne baj, de közben meg jön itt néhány gyengeelméjû befolyásolható 8 éves pöcs mint pl dante, cat meg csócsó és õk is hülyét csinálnak magukból
Mint írtam vélemény. De a levezetés. (Demagóg, a Te kedvedért!)
Aki feltöltötte, fizetett érte.... Mint ahogy az elsõ konzolos is, aki megvette. Így most jó? Különbség a mennyiség, és a lemez.
Zo-val egyetértek amúgy.
Még egyszer hangsúlyozom, a gyengeelméjûek kedvéért. MAGÁNVÉLEMÉNY, nem vitatéma....
http://www.freetvmaci.info/
Ugyan menj mar. Most fog azzal jonni, hogy az en Xboxomban elmennek a PC-s jatekok is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A letöltött játék semmiképpen nem képez bevételt a kiadonak/fejlesztõnek. De mondom, szivesen veszem ha levezeted, hogyan semmizik ki a játékcserélgetõsök a kiadokat ...
Forza.
és remélem nem zavar ha közben röhögnek rajtad....amúgy tényleg nincs közük hozzá csak itélkeznek...
Negativ véleménye pedig bárkinek lehet bárkirõl, ezzel sincs semmi baj - senki nem azért forumozik itt szvsz h rajongokat szerezzen mindenáron 😊
Forza.
*: mindenki döntse el maga xP
Az apehoskodás meg csak tovább rontotta a helyzetet, teljesen idiotát csinálsz magadból ... majd probálod lejáratni gazgoblint, olyan modon h az ember a betett személyid ellenére is nehezen fogadja el, h 14 évesnél idõsebb vagy ...
vergõdsz keményen ... csak igy továbbm jó 'nézni' 😊
Forza.
Másrészt pedig egy erõs használtpiac értéket ad a szoftvernek, és az egyszeri játékos könnyebben vásárol, ha mindezt azzal lelkinyugalommal teheti, hogy egy megbánt döntést is szinte azonnal kiigazíthat egy könnyed és jóáron való kiadással. Ez a lehetõség szerintem fel tudja pörgetni a piacot, és szerintem a PC-nek, mint játékplatformnak is csak jót tenne, ha újra(!) komolyabban foglalkoznának ezzel a szegmenssel is egyes komoly üzletláncok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nemértem miért nem lehet megérteni...
Azon megy a Dzsekkbauer, nem forgatom mer' mekkarcojja a lemezet! És akkor dzsekk nem tudja megmenteni a világot! 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem mondtam, hogy rossz dolog. Csináld!
Ha a nick cserérõl beszélünk, Te nem gondolkodsz rajta? Visszajöhetnél egy másik nickel, kevésbé tahó stílussal. Utalok itt a "képet, addig kuss!" hozzászólásaidra....
jadehogyis mert az kurvára nem a te cuccod volt a képen...
innentõl kezdve miért hinnénk el azt is hogy fizetsz a shareware progikért
és amig warezhuszárkodsz hogy van képed a PC-s játékok jövõjérõl papolni??
LOL szánalomtenger topik
Nesze!
A pécém matricája (házat cseréltem ezért kellett leszedni)
Notebook matrica
Most járjon a pofád.
Az a gaz hogy rossz helyen kopogtattatok es beegtetek, de nagyon, na de nem baj. Mutassak shareware program befizetest is, amikert te ez eletedben nem fizettel ?
Na sebaj en meg azokert is fizetek veled, ellentetben, mert en ugy vagyok vele hogy a jo programokert es jatekokert megeri fizetni, veled ellentetben, szamlakiraly 😄
Tájékozódj, ha nem akarsz totál hülyének látszani, bár ehhez már nicket kell cserélned.
De ez, akárcsak egymás lehazugozása, teljesen irreleváns a témában.
Nem tudom, egyeseknek miért jó, hogy keltik a feszkót.... Ahelyett hogy értelmes vitát próbálnának folytatni.