A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Tényleg, és mikor lesz pcre eternal sonata, final fantasy 13, star ocean 4, mert én kb ezekért vettem boxot a wii mellé.

A

Chocho
Az egyik olyan game, ami miatt szívesen vennék boxot. Fogok is, csak legyen fizu.. 😊

Gaming is believing.

arty
forecast? elõrejelzés? mármint LEHET h 2015ig elmegy 1.88 millio? vagy hogy kell ezt érteni? 😛

Forza.

Ezt idéztem,de van benne valami.😉

Chocho
A DX10-ben is millió kártya van. Ha van neki egy 8500 GT-je, ne csodálkozzon ezen. Nem értesz a PC-hez, ez a Te bajod. Ehelyett osztogatod itt az észt...

Gaming is believing.

zola2000
Talán azért mert míg pcre csak nfs van, addig x360ra van pl forza2, és senkit nem érdekel az nfs...

A

Chocho
Hoppá-hoppá! 😊 Köszi!

Gaming is believing.

Kb minden game kijön pc-re is ami box-ra max 1-2 év késéssel.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

[Jakuza]
Ezert volt a fosboxon az EA szamara kevesebb a bevetel ? 😄 Ertem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

fotográfik kolomp edisön :D

Bátyámnak déiksztízes gépe van,legtöbb játék megy rajta High grafikán,30FPs-sel,és én mégis boxon játszom eredeti játékokkal.

Talán úgy,hogy míg boxra jöttek ki értelmes exkluzív játékok,addig PC-re nem?😊

Chocho
Ja, amúgy még mindig várom linkelve a hivatalos eladási adatokat. Addig ne pampogj.

Gaming is believing.

Chocho
Jajj hagyd már ezt az ignoráló izét, ugyanúgy kiröhögteted Magad, mint õ tette. Hányszor leírta, hogy nem vesz majd figyelembe! Erre tessék. 😊))

Gaming is believing.

Chocho
A PC-t kár bántani. Csak az istencsászármetszés-féle konzolfanboyok csinálják. Azért, mert gyenge géped van, nem magát a platformot kell szidni.

Gaming is believing.

[Jakuza]
Persze, ha leszarjak, akkor magyarazad mar el, hogy a csudaba lehetett tobb bevetele az EA-nak a PC-s jatekokbol 2007-ben, mint a dragalatos foxboxodra ? 😄
Ja, persze el is felejtettem, te ugy is megmagyarazod..... 😄
Talan meg fillerre is leredukalod a dollart, a PC-s oldali bevetetelnel, hogy igazad legyen. Na ignore on, again. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Chocho
A 100 000 simán megléphetõ, de ha nem, akkor is jó pár darab elkelt. Ezen nincs mit vitatni. Nem termelt veszteséget.

Gaming is believing.

Istencsászár
Akkor nincs semmi baj, a fejlesztõk csak szimplán szarják le a pécét? minden öröm és bodottá.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hm,az MGS4-et kihagytam. De az összes többi... Hááát...Vannak nagyon nagyon nagyon szép játékok(Heavenly Sword,pl),de egyiknél sem tátottam el a szám. Egyébként is,én most a PC-t szidtam,nem a PS3-at.😄

[Jakuza]
Semmit sem er, az ilyen osszehasonlitas. Eladott a EA Madden NFLbol is 6 millio darabot, kozben a PC jatek eladasban tobb profitot termeltek,mint az X360-ra.

Istencsászár
Exluzívok minden gépen szépen néznek ki...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Itt egy eladás japóból

01. Pokemon Platinum (Nintendo) 315,000 (1,278,000)
02. Dragon Ball DS (Namco Bandai) 72,000 (-)
03. Rhythm Tengoku Gold (Nintendo) 63,000 (787,000)

az NDS szinte mindig aláz mindent, az a 300ezer brutális, de már a 2. helyen csak 72...

a nem warezolhato ps3ra

04. Trusty Bell (Namco Bandai) 34,000

japóban! ez nem sok... akkr most pécére szereinted ennyivel a megjelenés után a 10. helyen levõ Cod4, hány példányba fogyott?

Amcsi eladás egy uj játék kijövetelekor

1. (360) Madden NFL 09 - 1,000,000
2. (PS3) Madden NFL 09 - 643,000
3. (PS2) Madden NFL 09 - 424,500

pécén ilyet hol látsz? EZ és Blizzard játékokon kívül szinte semmi sincs... néha valaki pelopódzik, aztán el is tünik köv hónapban...

Chocho
Nem kéne itt fanboykodni... A MGS4 elképesztõen néz ki, ahogy az összes többi PS3 játék is. Kár a gõzért.

Gaming is believing.

Kandurex
Ne haragudj, de ebbe szemernyi valóstartalom sincs, sõt, általánosságban pont, hogy fordítva van.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

De bizony megközelíti,sõt...Vannak PC-re olyan játékok,amik feltörlik a padlót a konzolos grafikával,de nagyon kevés(pontosabban 1 darab) míg PS3-ra ígérgetik a a gyönyörû grafikát,és ott is csak egy GT5P van,az is egy demó.

Chocho
A top10-ben nem kizárt. Nézd meg, az USA egy 300 milliós ország. 😄

Gaming is believing.

Istencsászár
Százezer nagyon sok😊 kizárt.

Chocho
Mondjuk ez sem igaz. Simán megközelíti, sõt, el is éri, hisz kb. ugyanazok a játékok jönnek az összes platformra. Jó, ott van a Crysis, de az ugye meg is követeli magának a vasat.

Gaming is believing.

Istencsászár
Nyugodtan befejezheted ezt a kamuzást, foggalmad sincs mit hordasz össze.

Chocho
Hát 10 000-nél tuti több. Ez százezres szám.

Jó, akkor elment egymillió. Tudod, hogy ha egy játékból több, mint 200 000 megy el, már sikerként könyvelhetõ el? Az egymilliós szám igenis jó, s mivel a portolás boxról PC-re semeddig se tart, nyilván meg is érte nekik.

Gaming is believing.

Istencsászár
Igen kb ilyenek az arányok... talán pécére elment 1 milla vagy kicsit több, boxra meg 6 milla... az a baj hogy a pécés játékok listájából nem tudjuk hogy szám szerint mennyit adnak el... lehet ez 10 ezer vagy még annyi se, vagy több természtesen... senki sem tudja mivel nem publikus.

[Jakuza]
Senki nem beszelt arrol, de o most elakarja hitetni, hogy mi ezt mondtuk. 😊
Igaz nehez lesz. De mint mar emlitettem, foleg azert idiotasag amit eroltet, mert pont az Xboxan, meg sem kozelitti a grafika a PC vagy a PS3 szintjet.
Ezert nem ertem mit erolkodik.

Istencsászár
Nincs minél jobb, hanem van A grafika ugy ahogy megálmodták, nincs más... ez természtesen az idõ elõre haladtával egyre jobb lesz a következõ részekben vagy más játékokban.

Semmi baj nincs azzal hogy hogy a PS2 mert jó játékok vannak rá, ez most hogy jön ide?

A WOW MMO, s nem mai darab, akkoriban nem festett rosszul, habár nem is volt kiemelkedõ, de az MMO teljesen más tészta, persze ha manapság ilyen szinten adnak ki egyet akkor az gáz...

Nintendóra HC gémek? egy kezemen megtudom számolni😊 a wítt az amcsik meg a nem amcsik nem hc gémingre veszik, hanem a wíí sportra, wíí maszturbálásra meg ilyenekre... hc gémingre ott ven nekik a 360,ps3,pc

Chocho
Hmmm... félig igazad volt. Találtam egy hírt, ami idén januári, s arról számol be, hogy PC-n alig félmillió darab talált gazdára, mígy boxon 7 millió. Viszont akkor ezt mi magyarázza?

Gaming is believing.

dota/sc fanok sztem eltudnak neked magyarazni de kar lenne

zola2000
az igaz.

A

zola2000
Én jó elvagyok az x360al, a wiivel, a DSel, egyedül a pspvel nem, arra a crisis core:final fantasy 7 óta nincs jó játék.

A

Chocho
Elég baj ez, hisz pl. a Zelda vagy a Super Mario Galaxy már önmagukban megérnek egy misét.

Gaming is believing.

Chocho
Nem úgy volt, hogy majd ignorálsz? 😄 Nevetségessé teszed magad.

Ki beszélt arról, hogy jó az igénytelen grafika? Mi csak azt mondjuk, hogy ha butítunk valamit, az nem feltétlenül von le a játék értékeibõl.

Hogy mennyi ment el PC-re? Nem tudom. De Te sem, ami azt illeti. Kérem ide a hivatalos adatokat az Xbox-os és a PC-s eladásokról! Amíg nem bizonyítod a kamu dumád, egy senki maradsz.

Gaming is believing.

zola2000
Inkább a folyamatosan minél jobb grafika hajszolása tartalom és mûvészi teljesítmény nélkül a múlt. Nézd meg, hogy mennyi ps2 fogy még mindíg. De ha már itt tartunk pcn is van sikeres prevgen grafikájú, de szépen kivitelezett játék, ami sikeres pl world of warcraft. Annyit azért mondjuk aláírok, hogy ha a jó játék mellé még nextgen grafika is társul, az csak egy további plusz, de ez már egyre kevésbé számít.

Habár a wii/ds elég érdekes dolog. Mindenhol jól megy, de HC játékokat nintendo gépre csak japánban tudnak eladni, amerikában/nyugat európában csak casualokat adnak el.

A

gazgoblin
egyszó: ÖSSZHATÁÁÁÁS!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

persze-persze

<#hehe><#wave><#integet2>

bardocz
Nem azért,de neked tényleg nehéz felfogni,hogy van akinek ez nem számít?Vagy csak nagyon keveset?
Istencsászár
Te még életetdben nem láttál konzolt, szóval csak nem pofáznák bele, kamugép.

Istencsászár
Az a röhejes hogy itt pár pécé fanatik akik minden áron arról próbálják magukat meggyõzni hogy igénytelen grafika az jó... ebbõl csak egy dolgot tudok leszürni hogy nincs high end pécéjük, a játékokat kényszerbõl butítva kell játszaniuk és ez nekik még tetszik is, és foggal körömmel ragaszkodnak hozzá... és még a Wíít is istanítik.

[Jakuza]
Foleg ha egy fosboxos irja, mivel pont annak a grafikaja a PChez es a PS3-hoz halal gagyi. 😉

hagyjuk már a grafra verést, mert tényleg röhejes
😊))))

Istencsászár
Pont a pécé gémerek szarták pofán a fejlesztõket a COD4 kapcsán... Mennyi ment el a pécé gémerek vagyunk egér, COD rulez pécére? mennyi ment el mondjuk 360?

[Jakuza]
Ott a pont.
Nem veletlenul vettek annyira a Wii-t is. Nyugodtan lehet osszehasonlitani a high end grafikas gepekkel az eladasokat. Grafika! = Jó játék. Amugy thx legalabb nem linkeltel be pre-renderelt kepeket. 😉

Istencsászár
Hova hánnyak? ez prevgen, rece fice, lópoly, kockás... a MÚLT.