17438
  • Chocho
    Nekem a San Andreas díszdoboz, ami pedig lesz, az a Clear Sky. A HL2-t és a Stalker SOC-ot nagyon sajnálom, hogy elszalasztottam...
  • METESTO
    Nyomtatsz magadnak olyan fasza borírót a tokhoz veri az eredetitha rászánsz egy kb10percet..(ez az ezt vedd meg-es borító és társai nekem se jönnek be amúgy)de,ha azt veszed a játék eredeti azt végül is az a lényeg(online)..1-2game megér 2rongyot a listából...TDU-t megveszemEgyetlen díszdobozos játékom a diablo2..második a resident5lesz amit ha kijön egyből megveszek.
  • Chocho
    Nekem az Age széria jön be... csak nincs multi, nem értem, miért... na mindegy, úgyis single-ben toltam őket.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem is akarlak a vásárlásról lebeszélni, csak sajnálom, hogy igénytelen a kinézetük. Egyébként a PoP Trilogy-val azért szemeztem (<3k), de most nincs a kínálatukban.
  • Chocho
    Én nem dugom el. :D Büszke vagyok rá, hogy eredetiek, még ha budgetek is. :) Persze nem mindenem az, sőt! De ezekre muszáj ráharapnom.
  • METESTO
    Én mire most kijött pc-re végigtoltam már ps3on elégrégen.Az mondjuk elég tré hogy a kocsik nem eredeti néven futnak..csak hasonlítanak 1-1valós modellre(majd 2010reKB kijön egy car pack)meg a san andreashoz képest az is visszaesés,hogy embered külsőleg nem változik(csak a ruha)nem lehet gyúrni stb..nincsenek tulajdonságai amit fejleszteni kell..mibe tartott volna megcsinálni nemisértem...amúgy nem rossz(pc-n ki se próbáltam még)
  • Zóanagyvarázsló
    Az az igazság, hogy ezek jó része tavaly karácsonyra sem lett volna drágább. De általában nem fogynak rosszul itthon (sem) a budget kiadások, idehaza a vásárlási szándék évről évre növekedni látszik.

Mellesleg én csóróként is inkább CE-ket pártolom, azokat legalább nem kell eldugni, mint a budget kiadásokat :)
  • DarkSector
    Vannak pc-re is jó cuccok. DEAD 2990-ért
    :P
  • Chocho
    Ebben egyetértek. Anno régen milyen király dobozokat adtak a játékokhoz! Ma meg... még a tok is vacak, valami olcsó szemét. Sokszor eleve töröttek, a rájuk ragasztott fólia meg gyűrött.

Ennek ellenére remélem, hogy idén több pécés vesz játékot az ünnepekre, mert ennyi pénzért vétek otthagyni őket a boltban.
  • Istencsászár
    Persze ennyiért ezek a remek játékok kötelezőek, csak nekem a csomagolásuk tesztítóak, meg maga a tok is valami ócsó szemét, de a játékélményen ez nem ront, csak ha én megveszek valamit fizikailag akkor az legyen a szoba éke:) bár engem ezek a dvd tokok alapból taszítanak, hol vannak a szép dobozokhoz képest:(
  • Chocho
    ...de? Most komolyan... Folyton megy a nyafi-nyafi, hogy megy a warez a PC-re. Itt az alkalom, hogy ez ne legyen. A Age of széria kifejezetten poén, 1790 Ft-ért az első és második rész goldját kaja kézhez a vásárló. A játék ugyanaz. Nem fogok x milliát kiadni csak azért, mert gyűjtői kiadás van a dobozra írva. Nem kell, a program ugyanolyan.

Emellett az igényesség pénztárca kérdése. Nagyon poén úgy oltani másokat, hogy aranyszékben ülve osztja az észt a sok hülye, gazdag konzoltulajdonos. Nem értik meg, hogy ha NINCS, akkor NINCS. A csóróság nem egyenlő az igénytelenséggel.
  • Istencsászár
    Ezek a tipikusan olyan kiadások melyeket ha kezembe veszek az elsorvad az igénytelenségtől:) ócsók, de...
  • Chocho
    Van egy-két nem semmi név...
  • Chocho
    Nekem bejött, én szerettem. Most is tolom és még most is félek alatta, ami azért érdekes, mert a FEAR meg a Silent Hill nem tudott megijeszteni (ettől függetlenül szerettem őket).
  • DarkSector
    semmi gond. megbocsátva...:P
  • rumkola
    bocs, keverlek istencsászárral
    :P
  • rumkola
    szerintem pont az a para, hogy nem mersz átváltani zsebire, hátha lőni kell majd
    :))

nekem tetszett
  • koschwarz
    mondjuk kicsit olcsó "para". egy jövőbeli kommandós fegyverére nem lehet feltenni egy zseblámpát...lol? lehetett volna úgyis paráz(tat)ni, hogy töksötét, van a puskádon lámpa, de mondjuk csak kis fénysugárral, hogy folyamatosan kelljen pásztáznod minden sarkot. így izgalmas lett volna, nem pedig bosszantó.
  • tmisi
    Miért? Az a para benne. :D
  • Encore
    A GTA IV én személy szerint annyira nem is vártam, gondoltam ha kijön majd kipróbálom. Amelyik nagyon tetszett az a Vice city volt annak vot hangulata, a GTA3-nak nem sikerült igazán hangulatot teremteni, a Sand Andreasé meg egyszerűen nem jött be. Már a konzolos vélemények olvasása közben rájöttem, hogy a IV tulajdonképpen a 3 grafikailag és fizikailag feltúrbózott mása lesz és szerintem be is igazolódott amit sejtettem. A küldetések elég unalmasak és így, hogy ez már negyedik ilyen típusu GTA, már nem tud igazán újat nyújtani.
  • DarkSector
    Nemhallom a választ. linkelj be akár 1 kommentet ha találsz.
    MAX a devil 4 vagy Dead Space esetében.
  • METESTO
    Hát ha az neked jó akkor grat.Az hogy kibaszott sötét a játék még nem lenne baj,de hogyha világítok lámpával nem tudok közbe fegyvert fogni vicc.Szeretem látni mire lövök....aztán lehet van már valami mod amit ha beüzemelsz valamicskét javít a helyzeten,de én miután még anno felraktam játszottam vele kb1órát azt töröltem.Nem futott be a játék nálam nagy karriert pedig még a doom1 mekkora szám volt régen....
  • Chocho
    Amúgy Media Marktban most sok jó játék elég olcsón kapható. Ma vettem meg a Doom 3-at 2000 Ft-ért.
  • Chocho
    No comment...
  • rumkola
    pfffffffff
    :)))))))
  • DarkSector
    Pc-re mikor buzdítottam én valakit eredeti megvételére???
  • CS@
    „GTA4 messze a legjobb GTA, minden olyan dolgo fényévekkel jobb és részletesebb ami az előző részekben nem volt kivitelezhető.” – Azért ez erősen nézőpont kérdése, szerintem ez a játék meg sem közelíti a SA –t, mondhatnám, hogy azon dolgokban amiket láttunk már a korábbi részekben egyáltalán semmivel nem jobb, sőt bizonyos részei(PL.:küldetések) alapján messze a legtrágyább GTA.
    Tegnap az irdatlan hentelés közben eszem bejutott a SA azon része, amikor és ahogy kikerülünk vidékre, az ott történtek és az onnan való lelépés, össze nem hasonlítható azaz érzés, amit az a játék akkoriban nyújtott ezzel a borzalmas henteléssel szemben.
  • tmisi
    Teljesen igazad van, amíg AMD(ATI), Intel és Nvidia működik, addig nem lesz itt semmiféle kihalás. :D
  • rumkola
    számít, mert te vered legjobban magad a warez ellen....

más: nyomtuk most az új halo-t
    :DDDDDDDDD
    Az Unreal 1 jobb.
  • Dzsabba
    A téma kérdésére válaszolva a pc-s játékoknak egyértelműen van jövője!! Az igaz hogy a xbox36, ps3, wii megjelenésével sokkal több játékot adnak ki konzolra, de ezekre sokkal könnyebb játékokat írni, mert ugyebár mindegyiknél adott egy fix hardwer konfig és így nem kell hosszú hónapokat tesztelésekkel tölteni.Szerintem tökéletes példa erre a GTA4 ami nem kis hibákkal jelent meg pc-re és szerintem még hónapok fognak eltelni mire lesz annyi patch hogy egy átlag géppel is normálisan lehessen vele játszani.Ráadásul emberek többsége az egyszerűséget szereti és így a konzolt választja,mert csak beteszi a lemezt és már indul is, nem kell azon agyalnia hogy elég lesz neki a proci, ram, videókártya vagy hogy milyen driver kell hozzá ha hibásan fut vagy várjon egy patch-et. Az konzol egyszerűsége ellenére így is marad több 100ezer ember a földön aki évente akár egy konzol árának a 2-3 szorosát is képesek pc-be fektetni csak hogy legújabb játékok is fussanak a gépükön és ez túl nagy érvágás lenne az ati-nak amd-nek nvidi-ának és az intelnek ahoz hogy a pc-s játékoknak ne legyen jövője.
  • Istencsászár
    GTA4 messze a legjobb GTA, minden olyan dolgo fényévekkel jobb és részletesebb ami az előző részekben nem volt kivitelezhető. Az autók, fizikája felveszi a versenyt bármelyik árkéd ótós gémmel, a mozgások, animációk mesteriek, főleg az átvezetőkben, a szinkron első osztályú, olyan amit ritkán hallani és persze maga a környezet az élő város is "korszakalkotó". Technikai problémái vanna, ami várható volt, akár pécén akár konzolon, mert a rockstar nem arról híres hogy ezeket tökéletesen tudja kezelni. A játék meg szórakoztató sokaknak, nekem pl nem mert hamar unalmoba fulladt + 20 óra játék után elég frusztráló már a bezártság a városba...
  • koschwarz
    érdekes. konkrétan a gta-sorozat engem teljesen hidegen hagy (egyszer kölcsönkaptam az öcsémtől a vice city-t, de totál nem fogott meg, számomra egy rakás "baromságból" állt a játék, legalábbis az örök kedvenchez, a mafiához képest, nem részletezem, bár a 80-as évekbeli atmoszféra megvolt), de a lényeg, hogy ez is egy tipikus példája annak, hogy manapság milyen a játékipar: egy (egyébként agyonhype-olt) nagy múltú játék is mennyire képes arcul csapni a rajongókat. nem lehet mindenki igényét kielégíteni, meg általában felfokozott a várakozás, meg sürget a kiadó, meg egy csomó oka van, de én azt érzem, hogy minden 10 játékból egy olyan, amiben annyira nem csalódnak a "felhasználók" (és most itt hagyjuk figyelmen kívül az írott vagy elektronikus "szaksajtót", sajnos én is kezdem egyre inkább elveszíteni a bizalmam ezekben).

de ezek a játékok mégis sikeresek lesznek. mert eladják önmagukat, a címükkel. ez öngerjesztő folyamat. nem állítom, hogy a fejlesztők nem a lehető legjobb minőségre törekednek, vagy hogy direkt gagyit csinálnának mondván, úgyis megveszik majd a rajongók, de én úgy látom, a játékok színvonala csökken.
  • DarkSector
    nem vagyok ideges.
    ezt nyugodt lelkiállapotban jelentettem ki. XD
  • Chocho
    Húúú de harapós itt valaki. :)
  • DarkSector
    A tököm fizetne ezért a szarért.
  • DarkSector
    Miért.
    szerinted számít???
  • Chocho
    Zó: Ment egy priv...

Amúgy nagyon szimpi ez a GAME. :)
  • Bucser
    De ki a halál vásárol itthon, ha kintről egy csomót spórolsz?? 3 játék vételével megspórolom egy 4. árát....
  • Istencsászár
    gaméról újabb akciók ( konzol )

"- 10 rongy a fadobozos Far Cry 2 (itthon 18-ról indul)
    - 10 rongy az új James Bond game, a star wars force unleashed
    - 7.5 rongy a ME továbbra is + Shaun Snowboarding + FC2 sima + Fallout 3 + Ferrari Challenge"
  • CS@
    Na igen az egész internet ennek lázában ég…Mostmár(a hangsúly a mostmár –on van).

#8530 T. Vice Úr Márpedig itthon 10-12k –bak kerül, az tény, hogy megrendelhető kintről is olcsóbban.