17438
  • Istencsászár
    A hétvégén lanoztunk jópáran ( 14 ), a lan zárása kép beröffentettem az Xet a vérpécéseknek akik manapság a Crysison élnek, meg a GTA4en, az mekkora lol hogy fut a paksi erőművökön. A lényeg a reakciók a FIFA, GoW2, Resi 5 demo, DOA4, Mirrors Edge után a következők voltak egyhangúlag.

- kurvaszép
    - de jó hogy nem akad és jól van optimalizálva ( konkrétan a GoW2től estek hanyatt )
    - de jó hogy csak betolod és suhan
    - HDtvre kötve tuti szétszakit mindtent az élmény
    - kell nekem is 360
    mondom paksi erőműves tunningos vérpécésk, akik most láttak ilyet először ( kivéve a média marktban:D ) és próbálhatták ki...
  • DarkSector
    há jah
    :P
    minimum 1 hónap gyógyszeres kezelés az embereknek.
  • Chocho
    Ez a lista szánalmas. Egyszerűen nem értem, ez hogy lehet. Illetve értem, csak nem akarom felfogni az Istennek se. Kéne valami ingyen szórólap, amin rajta lennének az átlagértékelések a gammákról. Osztogathatnák erre-arra...
  • DarkSector
    És nyavajognak hogy a fasz gagyi játékokat nyomják, meg minden elkonzolosodik.
    Nem konzolosodik el semmi, hanem csak ezt a szinvonalat sokan megfizetik, és a fejlesztők meg ezek után készítik az új játékokat.
    Csak így tovább GRAT. NFS Rulez!!! Elhányom magam a sok magyar gyökértől.
  • Chocho
    pwnz

Mellesleg ezek a listák nem bizonyítanak semmit. Azt pedig, hogy van-e a PC-nek, mint játékgépnek jövője, végképp nem dönthetik el.
  • rumkola
    Most töröld ki ezekből az általad mindig fikázott multiplatform címeket...
    :))))))
  • rumkola
    Ez alapján a Nintendo GC /és a kompatibilitás miatt most már a Wii/ a világ legjobb játékgépe...
    Ami igaz is.
    :D
  • Chocho
    Igen, ez igaz. De nem hazudik. :) Igaz, nem is állítja senki róla... Mostanában behalt a topic. :(
  • Bucser
    Nem hazudik, csak ferdít, meg néha baromságokat böfög aktívan használja a szalmabábot érvelési eszközként és általában rossz logikai következtetéseket von le amiket utána nem tud megmagyarázni.
  • Bucser
    Konzolos eladási lista.

a PC-ről mindig csak retail eladási toplistát lobogtattok számok nélkül. Jó lenne látni a Steam forgalmi számait az online értékesítéseket és a pontos eladásokat WORLDWIDE. ugyanis a PC európában és kínában/koreában sokkal erősebb mint USA-ban...
  • Chocho
    Ja hogy aaaz.. azt hittem a számítógép, mint játékplatform abszolút kidöglése kapcsán érted. Nem, az a lista tuti igazi. istencsászár sose hazudik, ahogy észrevettem. Ez pedig dicséretes.
  • DarkSector
    Hamis az eladási lista?
    Én csak kérdezem és nem néztem utána.
    Linkeljétek be az igazi listát és ennyi.
  • Chocho
    Hát nincs.
  • DarkSector
    Miért is tré tag?
    tán szerinted nincs igaza???
  • JaSoN HuNTeR #8687
    "BMF Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar"
    De gondolom aki ide jár/járt annak azé van egy kis okossága h nem kezd el itt mindig győzködni h kidopható a PC,meg ellehet temetni,meg egyéb malaC'ságok.
  • JaSoN HuNTeR #8686
    ÉS fiam elmondom neked h igen a port lehet fogni. Mivel csomo ismerős megvette és nem ment nekik jól vissza vitték stb stb. Ennyit mondok te kis tudatlan.
  • JaSoN HuNTeR #8685
    te nagyon tré tag vagy. Nem is tudlak elképzelni élőbe. Unatkozol vagy mivan veled? Otthon haverjaiddal örüljetek az eladási toplistáknak.
  • Micsu
    előbb utóbb a konzol géminget is utol fogja érni a fizetős mmo láz, főleg ha azt nézzük hogy konzolon sok dlcért is fizetni kell
  • Chocho
    Tisztában vagyok vele. Csak a konzolfanboyok tagadják. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Ez csak természetes, vannak más szempontok is.

Viszont gépigény, illetve miatta való kompromisszum van konzolon is :) De tudom, hogy nem így értetted.
  • Chocho
    Ez igaz. Noha az exkluzivitást még mindig nem tartom az első számú vonzóerőnek. Inkább a gépigény nemléte, és a hardver fix kiépítése lehet a "ludas".
  • Chocho
    Link?
  • Zóanagyvarázsló
    Azért példálóztam a Japánoknál, mert ott látszik a leginkább vegytisztán. De a Halo 3 konzoleladásokra való hatását is tapasztalhattuk, nemcsak Észak-Amerikában, de Európában és Japánban is.
  • [Jakuza]
    Azt azert tudjuk,hogy az elso nap a WoW kiegbol fogyott 2.8m es nem egy honap alatt.
    Azok az adatokat meg amit te irsz retail eladasok, amiknek a valosaghoz kb 0 koze van.
  • dronkZero
    Hanem mert már konzolon kiderült, hogy csak egy csillivilli szar, az SA-hoz képest is gagyi, ÉS még a port is szar.
  • Zóanagyvarázsló
    Ha nem a port minősége - és hónapokkla később való érkezése - a hibás, akkor miért fogy jobban nála hat, régebb óta a piacon lévő játék is? Azokat is le lehet warezolni (persze a WotLK esete nyilván más).
  • Istencsászár
    November USA, annyira sajnűlom hogy sosem látunk számokat a pécé verzió mögött, de usában a GTA4 PC oltári nagyot bukott alig ment el belőle valami, és ezt kár a gyenge portra fogni, mert nem amiatt, hanem mert...

USA SZOFTVERELADÁSOK, 2008 NOVEMBER
    1. (360) Gears of War 2 - 1,560,000
    2. (360) Call of Duty: World at War - 1,410,000
    3. (Wii) Wii Play - 796,000
    4. (Wii) Wii Fit - 697,000
    5. (Wii) Mario Kart - 637,000
    6. (PS3) Call of Duty: World at War - 597,000
    7. (Wii) Guitar Hero: World Tour - 475,000
    8. (360) Left 4 Dead - 410,000
    9. (PS3) Resistance 2 - 385,000
    10. (Wii) Wii Music - 297,000
  • [Jakuza]
    NPD olvasgass joember
    Amugy megsugom neked az elso heten fogyott a F3-bol kozel ot millio osszesen, azota eltelt majdnem 2 honap.
  • Istencsászár
    Nincs forrás, nem fogyott el 5 millio.
  • [Jakuza]
    Nem te azert irod, le mert megakarjatok magyarazni, hogy a PC es MMO nem ugyanaz.
    Es valoban nem az, mert van MMO jatek ami konzolra irt vagy mas platformra.
    Es ezzel ki is derult, hogy a WoW bizony PC-s jatek es a tobbi meg tereles a reszedrol.

De hogy tovabb vigyuk a gondolatmeneted, hogy te mit nem tartasz jo otletnek.

Vajon akkor a retail eladasokat miert is szamoljuk bele az eladasokba ?
    Teszem azt a dijat az Xbox live ne konyveljuk el bevetelkent, mert azt termeszetben fizetik az MS-nek ?

Ez ujabb kifogas mint a multiplatform es kulonbozo kifogasotok.
    Vegul isha mar multiplatform valami az nem general a keszitoknek a PC-s oldalrol.
    Egyszeruen szanalmas az ervrendszeretek ez a baj, minden eletszerueseget nelkuloz, mintha az alomvilagotok alapjan mukodne a nagyvilag, pedig nem.
  • Chocho
    Természetesen nem a legjobb út, de még így is messze van a PC-s játékvilág elhalálozása. Akár MMO, akár más, játék, és ez a fő. Az iparnak pedig pénzt hoz, vagyis inkább örülni kéne, mintsem fanyalogni.
  • Chocho
    Mert nem is volt ilyen hír. Összesen ment el 5 millió, minden platformra. Én a magam részéről ebből úgy 1-1.5-öt saccolok a PC-snek.
  • Chocho
    Az nem érthető, hogy ugyanez elmondható a konzolos megacímek fanatikusairól is. Az, hogy az MMO lenne a jövő, pedig mióta halál? Nem az, csak stílusok közötti szelekció az éppen őket legjobban megtűrő platform figyelembevétele mellett.
  • Istencsászár
    Még mindig várom a forrást, mert a google nem talál ilyet nekem... boltokba ki lett szállítva 5 millió, de hogy elfogyott? only pécére?
  • Istencsászár
    WOW az egyetlen MMO ami stabil lábakon áll és órisi a rajongótábora, minden kiegészítő emi megjelenik hozzá sok millió példányba fog és a jövőben is fog fogyni hiszen aki fanatikusan nyomja azoknak kötelező megvenni, vagy belehalnak:) de ne ez legyen már az út a sikeres pécé géming fele... arról nem is beszélve hogy fizetsz érte hogy játszhasd, persze hogy óriési összegekről van szó, csak ezen a területen.
  • Kandurex
    Mi nem érthető? Egyszerűen nem tartom jó ötletnek, hogy a MMORPG eladásokat hozzá fel a PC megmentésére, mert szinte akkor kínálja magát, hogy másra nem is jó, ez pedig egyben a halálát is jelenti.
  • Chocho
    Jól beszélsz, istencsászár! Alig várom, hogy kicsit összekapargassam a pénzecském. A Grid nagyon mozgatja a fantáziámat. Noha egy kormány lassan nem ártana...
  • Chocho
    Ezt nem értem. Ha a PC-sek vásárolnak valamit, akkor azt ne keverjük ide, mert mindig "más tészta"... Na ne már. Akkor ennyi erővel se a Halot, se a Metal Gear Solidot, se a Gran Turismot ne keverjük ide, mert "más tészta" az összes.
  • Kandurex
    most speciel a PC érdekét néztem,...szal
  • [Jakuza]
    Mar pardon de az PC-s jatek vagy sem ?
    Ugy birom amikor ilyenkor csip titeket a pisi, hogy nem birjatok elviseklni, ha egy PC platformra irt jatek a a legsikeresebb a jatekok bevetelebol es eladasabol.
    Ilyenkor minden kifogast kitalaltok, hogy elmondhassatok, hogy az nem is PC-s jatek es mas kategoria, mikozben meg az ismeretlen marokkonzolokra irt mindenfele szart es tipust is beszamoljatok a konzolpiac eladasaba. :D