A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah crysis-nál ha multizni akarsz, akkor még nagyobb beruházás is elkél.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Háát meg, meg az utána érkezõkért, amik nemsoká jönnek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Vannak 110-ért, de pl XFX 9800GX2 XT is csak 68e körül van.
Néhány üzlet még drágán adja, ezért érdemes utánajárni neten.

Chocho
Engem nem érdekel a Crysis. 😊 De azért köszönöm a tanácsot, még meglátom (egy hétig gondolkodhatok rajta).

Gaming is believing.

Chocho
Már nem azért, hogy beleszóljak Dante, de a Warhead tényleg megérne egy fejlesztést? Annyira nem nagy szám...

Gaming is believing.

Dante73
Re a 9800GX2 inkánn 110, nem?
A260-as van kb 60 körül, nem?
Ahol most nézem, ott a kettõ, amit írtam, kb 1 árban van. 60E körül....

http://www.freetvmaci.info/

DarkSector
Majd arra figyelni kell, hogy ati kártyák 3d mark esetén sokat érnek el, viszont játékban sok Nvidia támogatotságú játék esetén akkor is allul maradnak.
Én ezért veszek GX2-õt, mert 1-el régebbi széria, viszont a 4870-et a crysis esetében 20fps-el veri, attól független, hogy 1 árban vannak.

DarkSector
9600GT, és 4870 között ég és föld a különbség.
Warhead-hoz a 4870 szerintem elég kell legyen.

DarkSector
Annyi jó benne, hogy szinkronos, de a harc-ot kivéve, nekem a pályák is eléggé egyszerûnek tûntek.

Chocho
Hát majd még meglátom. A tesztek egyelõre engem az ATI irányába orientáltak.

Gaming is believing.

Dante73
Nézzen ki bárhogy konzolon, nekem már nem kell konzolport miatt fejlesztenem.
Pl; Az assassintól féltem, hogy hú, micsoda gép kell majd alá. Nem kellett. Ha a mai cuccok mennek, akkor míg a jelenlegi konzolok vannak, a pénztárca zárva maradhat. Persze, azért én is gondolkodom, hogy 9600Gt, vagy 4870 kerüljön a gépembe, de még a cserérõl sem döntöttem. Csak birizgál, hogy jó volna a warhead-et megnézni max-on....

DarkSector
Bocs egyel lejjebb akart menni...

DarkSector
Ezen én nem lepõdök meg Sony cucc, ráadásul az elsõ rész is csak PS3-ra volt.

DarkSector
Nem minden kategória!!!

20e környékén szerintem GF (9800GT, 8800GT)
40e környékén ati (4850)
és
60e környékén GF a jó (9800 GX2)

utána megint felsõ kategória ahol totál a 4870x2 tarol, de az 110e környéke.

Petyus_
Biztos tetszene nekem is. Tényleg kár, hogy egyelõre úgy tûnik, konzolra nem készítik el.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Chocho
Nem is tudom, lesz az konzolon?

Ami a KillZone2-t illeti: mivel a PS3-on nincs warez, megérheti a fejlesztés. Erre a játékra 2005 óta mindenki kíváncsi.

Gaming is believing.

Petyus_
Videók alapján annyira nem hihetetlen, de ha köröz, akkor a gépigény gondolom az lesz... akkor inkább konzolon. 😄

DarkSector
a játék hibája, nem a hardware-eké....
X360 ugye tény hogy a játékokon hozza a hasznot, mint más konzol.
PC-n meg fordítva.

Petyus_
A Killzone 2-t nem a Guerilla Games fejleszti, mint az elsõ részt. Hanem az egész Sony Computer Entertainment Europe, 5 éve, végtelen költségvetéssel. 😄

Szerintem nem éri meg, de muszáj a 05-ös körberöhögött rendertrailerre hasonlítania, és minden erõforrás erre a játékra megy.

Chocho
Nem szeretem. Sokat csalódtam a GF szériákban, s mostanában a felhozatal sem a régi. Vagy nagyon drága, vagy csak simán nem elég erõs. Maradok az ATI-nál, bejött nagyon. 😊

Gaming is believing.

BEAST
Witchert pont ma neztem meg ujra, anno amikor megvettem meg nagyon regi konfigom volt ezert csak ultra lowon ment 😄 ... most megint elovettem, es 1680*1050es felbontasban minden maxon, aa,af,arnyekok is 50-60 fps. Igy azert kicsit mas 😄 Bar a harcrendszer elsore valoban furcsa, meg most sem tudom igazan megszokni, de maga a jatek nagyon jo 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Chocho
Igen. Én is így gondolom. Sajnos PS3-at biztos, hogy nem fogok venni (nem lesz azért annyi pénzem), de majd igyekszem legalább ismerõsöknél vetni rá egy pillantást.

Viszont ha már jövendõ jó játékok, akkor a Far Cry 2 az, ami mozgatja a fantáziámat. 😊 PC-n elég egyszerû gépet jelöltek meg ajánlottnak, az enyém teljesíti... hátha. 😊

Gaming is believing.

DarkSector
és GF???

Chocho
Ja, és teljesen új motor, amit a Bioware házon belül fejleszt. Hihetetlen grafikája lesz, messze lekörözi az itt felhozottakat, ha igazak a hírek. 😊

Gaming is believing.

DarkSector
én nagyon elvoltam vele, viszont kicsit elkésettnek éreztem, mert szegény gép már az utolsókat rúgta, és kicsit technikailag gondolom kompromisszumokat kellett hozniuk a készítõknek, de most itt a lehetõség, hogy megmutassák, hogy ha van háttér, akkor mire képessek.<#whatever>

Chocho
Csak azért 30k-sak, mert régen nagy renoméjuk volt. Most már nem érnek annyit. Okosan kell vásárolni, ez a PC titka, nem más. 😊

A Dragon Age egy teljesen más játék, semmi köze a The Witcher-hez. Use Google.

Gaming is believing.

Chocho
Tudom, hogy az a legjobb, de ugye ez pénz kérdése is. 😞 Nekem 22 ezrem van erre a célra. Ha használtan épp árulnak majd ilyen árban (most árulnak, de csak a jövõhéten kapom meg a fizetésem), akkor azt veszek. Ha nem, akkor viszont nem várhatok sokat, mert kölcsön kari visszajár.

Gaming is believing.

Petyus_
LOWon? De ezek olyan 30k-s kártyák bolti áron. <#wow2> (Xbox360 = 50k...)

A Witcher viszont jól hangzik. Dragon Age az ugyanaz (vagy hasonló) engine lesz, vagy az már új?

DarkSector
jah ami igaz az igaz<#vigyor3>

Chocho
Én is drukkolok. Az elsõ részt kipróbáltam, nekem tetszett. Egyedül a bugok voltak idegesítõek benne, de hát Istenem, PC-sként ehhez hozzászoktam már. 😄 Ha a folytatás tényleg olyan lesz, akkor mindenki meg lesz elégedve vele.

Gaming is believing.

DarkSector
3870-re szavazok.
Haver kipróbált 1-et, és olyan kb mint az én vga-m.

DarkSector
Így is néz ki, csak valamivel kissebbek a helyszínek, mint Cry-ban, és ritka a víz.
De majd éleben kipróbáljuk, és akkor meglátjuk.
Én drukkolok hogy faxa legyen. Bár gép hijján sajnos nem fogom tudni kipróbálni. <#buck>

Chocho
Sebaj... most veszek új kártyát a héten. 😊 Ez ugyanis most kölcsönben van nálam (a régi konfigomban is ilyen volt, de azt el kellett adnom, s a nyakamon maradt egy új lapka, integrált VGA-val). Az új még nem tudom, milyen lesz. Ezek jönnek szóba: 3850; 3870; 4670... attól függ, melyiket találom elég jónak ár/teljesítmény arányában.

Aztán novemberben jön az Xbox. 😊

Gaming is believing.

Petyus_
Ezt a konzolosok sem vitatják. =)

DarkSector
Clear Sky talán LOW-on.
Nekem Mediumon fut.

Witcher-nek meg harcrendszere siralmas.

DarkSector
A killzone 2 egy állat játék az én egyik kedvencem is.De a Crysis és Warhead páros egyértelmûen a legszebb FPS játék eddig, ami létezik.

Dante73
Stalkerrel még várok kicsit, de a Witcher az 1280x1024 ben full csutkán, max élsimítással stabil 40FPS. 8800Gts /320. Egy Gainward golden sample kártya.

Chocho
Nekem egy X1950Pro kártyám van. A Clear Sky-t még nem próbáltam, de a sima Stalker remekül futott rajta. A The Witcher nekem nem tetszett, nem próbáltam.

Gaming is believing.

Petyus_
Na! Mondd, milyen videokártyád van! Komolyan kérdezem. Hogy fut a Witcher, hogy fut a STALKER? De nagyon õszintén légyszi. Egy 20-30 ezres gépfejlesztésre ezekért meg egy korábbi Dragon Age-ért lehet, hogy hajlandó lennék.

photoshop

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Chocho
Gyönyörû ez a Killzone 2! Ha ez így fog kinézni, le a kalappal.

Gaming is believing.

Petyus_

<#zavart1>

Chocho
Tök olyan géped van, mint nekem. 😄

De komolyan Petyus... Miért szarozzuk a PC-t? Nektek nem ez jön be, ennyi, kész. Kell itt mindenáron oltani a másikét? :-/

Gaming is believing.

Dante73
De harmincból ráncfelvarrok, azt Te fél év alatt elköltöd pluszban játékokra...
És az nekem 2010-ben lesz.
De ezt ne kezdjük elölrõl, oké?

Dante73
Istencsárt kérdem, betehetem-e a privit, amiben elismeri?
Arty hozzászólását pedig pár oldallal lejebb megtalálod.
Azt hiszem, rajtam a röhögés sora...

DarkSector
FPS nézetben:

A PC-s játékok jövõje kapcsán érdemes néhány szót szólni az idei megjelenési idõpontok körüli káoszról is.

Idén szerintem a fejlesztõcégeknek sikerült az eddigi legidiótább megjelenési idõszakot összehozni.
Áprilisban megjelent a Vegas2, és kicsit késõbb a GRID, de ezt leszámítva szeptember hónapig semmi érdemleges nem jelent meg egész évben. Ehelyett október-novemberben kijön majd legalább 40 játék, amibõl legalább 15 nagyon nagy durranás lesz.

De most a kiadó cégek ráfáznak majd a pénzsóvár megközelítésre (ugyebár a karácsonyi nagyvásár miatt idõzítenek novemberre megjelenésügyben).
A brutális nagy nevek mellett a kevésbé nagyok el fognak sikkadni.

Pl: lehet hogy a Fallout3-mat sokan régóta várják, de az tuti, hogy mikor majd novemberben kijön egy héten a COD5-el meg az új NFS-el és Tomb Raiderrel, akkor nem sokan fogják tolni. Pedig lehet hogy amúgy tarolna. Meg hát bármit is akarjanak a kiadóvállalatok, az emberek nem fognak tudni 15 játékkal egyszerre játszani. Jó részük óhatatlanul is el fog sikkadni. Szóval visszaüt még majd rájuk ez az idióta megjelenési politika.

Persze mondjuk az EA-t nem fogja nagyon megrázni hogyha az új NFS-nél kissebb eladások lesznek emiatt, de kissebb fejlesztõ/kiadó cégeknek ez akár a véget is jelentheti, hogy a játékuk helyett mindenki a nagy nevekkel játszik.

DarkSector
Na mégegyszer...😛

DarkSector
Igen!!!
Az a lényeg
Stalker egy rakás szar lett,

Íme a Warhead:
http://images.netbag.hu/20080927/20035849333.JPG

Petyus_
Próbáljam inkább a Krájsziszt? <#ravasz1>