A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nekem under2 a legjobb, mert iszonyatmotorhangok vannak! 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Chocho
A legkorályabb, igazán PC-s stuff ilyen autós témában szerintem mai napig az NFS5. Imádom! 😄 Milyen kár, hogy a mostani rendszeremen nem megy valamiért (nagyon össze van cseszve a Win, de az új VGA-ig nem telepítem újra).

Gaming is believing.

DarkSector
jah sajnos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Chocho
Jól néz ki... de mondjuk érdekes, a hivatalos trailereken mennyivel komolyabbnak tûnt. 😊 Ugyanolyan amúgy a PC-s, mint a konzolos. Nincs semmi különbség.

PC-n már régóta nincs igazán jó autós game sajna. 😞 Úgy értem exkluzív. Bár ez ugye érthetõ.

Gaming is believing.

DarkSector
Grid.

Chocho
Ez egyáltalán melyik játék?

Gaming is believing.

DarkSector
Miért ezzel mi van.
Jó játék, de nem nagy szám.

Bucser
volt demo.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Chocho
Hát elég híres PC-s körökben. Tudniillik nem csak a megjelenésekor válik egy játék ismertté, hanem már a bejelentése utáni percekben.

Gaming is believing.

[Jakuza]
Azt nem mondanam, hogy hires, hiszen alig par napja jelent meg, tehat a jatekosoknak nem igazan volt eddig modjuk, hogy egekig magasztaljak.
Inkabb a hirveres volt a megfelelo a jatek korul, amire valljuk be igy utolag, meg is volt minden okuk a kiadonak illetve a keszitoknek, mivel tenyleg egy nagyszeru jatekrol van szo.
Ez a jatek elorozta egyertelmuen a palmat a HOM-tol,a jol osszerakott jatek sokoldalusagaval, a benne rejlo rengeteg humorral, a rengeteg valasztasi lehetoseggel, meseszeru grafikaval egyertelmuen a kategoria kiralya lehet, vagy legalabbis a "Kiraly adomanya"

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Chocho
Azért híres, mert nem más, mint az õskorszak egyik legnagyobbjának, a Heroes széria ihletõjének a remake-je. Ráadásul nem is sikerült rosszul. 😉

Gaming is believing.

Ez a King Bounty nem tom miért ilyen híres. Bár lehet csak én nem vok izometrikus nézet fanja 😄 Dragon Age-t jobban várom.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jaja az musthave.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Chocho
A fejlesztõk egy interjúban azt magyarázták pár nappal ezelõtt, hogy a térkép azért olyan, amilyen, mert nem akarták azt az érzetet kelteni, hogy a játékos "kilép" a világból, amikor megnéz rajta valamit. Így minden eszköz, ami fontos lehet, valós idõben kerül kezelésre az avatar kezei között. Szerintem nem rossz ötlet, de tuti, hogy fogunk majd bosszankodni, ha valaki épp akkor durrant seggbe bennünket, amikor épp nagyban böngésszük, hogy merre kéne menni.

Gaming is believing.

BiG G
a topik címére válaszolva: van 😊

ezt még az egyik korábbi konzol vs pc autóvonalon duplaképre reagálnám.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Na nekem meg GTA Vice City marad örök <#taps>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nem, a King's Bounty-t 😉
Dante73
Ez alapján.... NEM.
De majd meglátjuk. Mindenesetre, nem tûnik rossznak, de látványban, kezelõfelületben erõsebbnek tûnik a Warhead. Pl az a PDA-térkép páros a csákesz kezében, háááát, eléggé gázos..... Viszont az arcok jobban néznek ki.

http://www.freetvmaci.info/

Chocho

Gaming is believing.

Chocho
Nekem a BioShock is bejött nagyon. 😄 Nem untam egyáltalán, bár azért tény, hogy erõs volt, amit írtak róla. Közel sem az volt a legjobb játék 2007-ben. 😊

Gaming is believing.

DarkSector
Bioshock is csilli villi volt, de akkora unalom az egész néhány lépés után, fõleg hogy mindig egy átláthatatlan labirintusba kell mászkálni.
Független attól hogy 1 nyíl mutatta az utat, nagyon sokszor eltévedtem.

DarkSector
jah.
ahhoz képest, amik mellette megjelentek...😛

Chocho
Na meg ahhoz képest is, amilyen kritikákat kapott. Csomó helyen 7-esekkel jutalmazták. Szvsz egy 8-ast adtam volna neki. Vagy inkább 8,5-öt.

Gaming is believing.

DarkSector
Valami pajzs van rajtuk, azé volt ez nem?

DarkSector
Tény hogy vannak olyan "hibák" amiket másképpen is kivitelezhettek volna, de én mindig a piachoz szoktam nézni a játékokat, és ahhoz képest durvajó.

Dante73
Azt. Két fejes meg rulez.... Nekem valahogy a Crysisban is elég volt 1. Jó, ha a sisakot találtam el, akkor 2, de akkor le is repült a fejérõl!

Chocho
Übersoldier alatt az MG42-eseket magukra csatolva hordó, gázmaszkos nácikat érted? Na az kész röhej volt. Lövöd mint a hülye és lepattog róla. Ellenben ha fejen találod, két lövéstõl összecsuklik.

Gaming is believing.

Chocho
Igen, nekem is mondták, hogy nem végtelenek... de valahogy én úgy vettem észre. Ha nem csiáltam meg az objective-eket, akkor mindig jöttek és jöttek.

Igen, a zoom király a Crysis-ban. Viszont a legjobban a COD-ban szeretem. Marhajó, ahogy odahúzza a fegyót e képernyõre. Segítõkész funkció, pláne a 4-ben (a 2-ben is jó, a 3-at nem próbáltam).

Gaming is believing.

Dante73
Annál én is "éreztem a késztetést" hogy deltán, egy szál pisztollyal irtsam ki az összes ellent, ennél nem. Viszont 2-3 fals beszólástól eltekintve, akkora hangulatot ad a szinkron, hogy az valami hatalmas!
Az Airborne-ban én azz Übersoldiert nem tudtam megbocsátani, és a rövidséget. Volt egy olyan érzésem, hogy azzal akarják a játékidõt növelni. Nem egy szimpatikus lépés volt, nekem....

DarkSector
Jah cod 4-nek is ez volt a hibája.
Bár az elején tutira nem végtelenek, mert én kinyírtam a katonákat, és nem jött több.
késõbbre már nem emlékszem annyira.

DarkSector
Jah de fear-ben is pont ez ami mostanság fura, mint ahogy a többi játékban, olyan mereven tartja maga elõtt a gépfegyókat pl, mintha gipszbe öntötték volna a kezét.
Amúgy korrect játék.
Jah és a zoom!!!
(távcsõves puska rulez)
A crysis-ban a zoomolás a távval egyszerûen páratlan a játékok történelmében.<#eljen><#eljen><#eljen>

Chocho
Nekem tetszett az Airborne. 😊 Az egyetlen bajom az újratermelõdõ ellenfelekkel volt. Ha hirtelen megcsináltam a feladatot, eltûnt az összes katona. WTF??, gondoltam... de attól még élveztem elejétõl a végéig.

Gaming is believing.

Chocho
Ámen. 😄 Egyébként ha valaki PC-s, örökké a hardvereken jár az agya. Nem bújhatunk ki a bõrünkbõl. 😊

Gaming is believing.

DarkSector
Jah amiért sok követ dobáltak, az airborne.
tény hogy rövidke, meg minden, de legalább élethûbben mozognak, a katonák, meg a fegyók is durvák.
Ráadásul a végén az a Nagy torony!!!!

Chocho
Igen, a fegyverek tényleg nagyon el lettek találva a Crysis-ban! Utoljára talán a F.E.A.R.-ben nõtt hozzám ennyire a stukker. Ez a vonzalom megmaradt a Warhead-ben is?

Gaming is believing.

DarkSector
jó monnyuk világmegvátást ez a játék sem okoz, viszont szebb a környezet, mint BF-nél.
Nem?<#vigyor3>
Meg engem ez a játék leginkább nem a kinézetével fogott meg, hanem az animációk, és a durva fegyverek amik nagyon ott vannak.
Annyira eltalálták, ezeket a puskákat, meg a kis kütyüket, hogy le a kalappal

Engem sok játékban pont ez zavart, hogy vagy a fegyók nyomik, vagy ahhogy a faxi tartja, vagy mozgatja a kezében.
Itt meg minden sirály.
Fõleg a scar ami iszonyatdurva, meg a hangja....huh....<#whatever>

Dante73
Na jó, csak egy részét....

Istencsászár
Ne szolj és kész.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dante73
<#pias><#integet2> +gyõztél. Úgyis jönnek rövidesen erõsebb kártyák, akkor meg azokra vágynék.... Azért jól van ez megoldva... Én állandóan az új hardwerre, a konzolos az új gémre vágyik.... Végén inkább utaljuk a fizunk, minek legyen nálunk, úgyis õk kapják.....

Chocho
Nem szoktam ilyet mondani, de lehetne, hogy ne foglalkozzunk azzal, amit ír? Akkor nem torkol flame-be a topic.

Gaming is believing.

Istencsászár
Te csak megszólítottál, ha nem tetted volna nem írok.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Valamiért mégis kell bocs lehet, költsd játékokra azt a pénzt.

Chocho
Tessék, errõl beszéltem. Ehh...

Gaming is believing.

Dante73
Nem kellene, LEHETNE legalábbis, ami engem illet.

DarkSector
nm.<#smile>

Chocho
Végülis... a jövõben is jönnek nagy gépigényû, de jó játékok (Far Cry 2 pl.). Ha másokért nem is, ezekért még érdemes lehet újítani. Bár szvsz a helyedben én nem frissítenék.

Gaming is believing.

Istencsászár
Ja hogy milyen videókártyát kellene venni<#bdead>

Chocho
Nekem annyira nem jött be az alapjáték Power Struggle-ja. nagyon hype-olták, s végül kaptam, amit már láttam a BF-ben is.

Gaming is believing.

Dante73
Ezért gondolkodom erõssen... De tudod, a kisördög, nem hagy nyugodni. Remélem, sikerül megfegyelmezni magam, mert a mostani karim ára lejebb már nem megy, de ha mégis, sem vesztek sokat....
DarkSector, köszi a tippet!

Chocho
(Most nem személyeskedés végett, de nincs itt istencsászár, s lám, milyen jól elbeszélgetünk a konzolos-PC-s játékokról, flame és oltogatás nélkül. No comment. 😊)

Gaming is believing.