A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zóanagy...: lego sw is eléggé konzolgame 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gaming is believing.
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Komolyabban: Fogalmam sincs, de ez nem az a topic...
Gaming is believing.
Meg egyébként is, egy ilyen játéknak pécén borítékolt a bukása. Színvonaltalan gagyi szar, autoaimmel. Nem 2008-as szint.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Amúgy a Mercs2 kicsit rossz példa, révén mi a nextgen motorral felszerelt verziót kaptuk...
Gaming is believing.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
GoW meg stb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha így nézem, értem azt, hogy miért kapunk színvonalasabbnál színvonalasabb játékokat. Elmennek ezek a g...<#violent>#violent><#falbav>#falbav> cibe, anyjukkal együtt!
http://www.freetvmaci.info/
Gaming is believing.
Állítólag ez az oka, hogy nem dobják át, mert a fizikát nem bírná el a legtöbb gép.
Na akkor ez most mi lehet egy powerPC?????
Star Wars Force Unleashed (PS2)!!!!!!!!!!!!!
<#banplz>#banplz>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viszont találtam ph-n pár s754-es procit,csak hát a 3000+osok eléggé drágák,inkább vennék akkor már egy c2d 2xxx-et. Namegmost inkább bicóra akarok költeni,kéne xc-s váz a mostani dirt helyett,aztán mehetnék vele suliba,csak apám természetesen nem akarja,merthogy ez miért nem jó,meg stb...
A 3850-rõl meg annyit, hogy egy barátomnak (Sanyix) az van és nagyon jó kártya.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Idõvel? Dehogynem. Amúgy ez egy olcsó kari, nem csúcskategória.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Ha esetleg ez nem sikerül , akkor ugye a másik mondaójának kiforgatásában vagy neked tetszõ oldalra terelésében ki is merült részedrõl a dolog?
Elsõdlegesen konzol, másodlagosan pécé gémer vagyok.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Viszont ha már ennél a kommentednél tartunk, látszik belõle, milyen vérfanboy vagy.
Gaming is believing.
Ezt a kérdést nem teljesen értem, de sebaj visszakérdezek, hátha abból rájössz magadtól a válaszra:
Miért is NEM játszol az X-en se Te se én(a nálam lévõ kölcsöngéppel) pl a GT-vel? Segítek a válaszban: Azé me nincs.
Bár 1x már leírtam, de legyen még 1x: Ez egy lehetõség volt neki, mint láttad írta, hogy korábban is kipróbálta a játékot csak legfeljebb az nem ilyen minõség volt, de legalább volt rá esélye, hogy ezt megtegye. Erre neked esélyed sincs egy Morro-Obli viszonyban.
fotográfik kolomp edisön :D
valahol mégis errõl szól a dolog... vagy miért is játszol pécén?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nos, ki kell jelenteni, hogy ilyen bizony egyik gép sem mutat manapság. Hihetetlen, milyen látványos ez a program. Olykor-olykor viszont kiábrándító is, pl. nem hiszem el, hogy a HL2 után három évvel nem voltak képesek újra megvalósítani a szemünkbe nézõ karaktereket. Komikus látvány, mikor a közel fotorealisztikus karakter homlok egyenest ellenkezõleg beszél hozzánk.
Ami a játékmenetet illeti, azt már taglaltam a tavalyi cikkemben, ez nem is változik semmit jobb gépen - talán csak a fizika az, ami látványosabb.
Hogy mindezt miért írtam le? Nos csak azért, mert a Crysis-szal sokan példálóztak itt alant. Tény, hogy a legszebb (még mindig), de... valami hiányzik. Ez persze sem a konzolok, se a PC-k elõnyét vagy hátrányát nem bizonyítja, semmi köze hozzá. Csupán annyit akarok mondani, hogy én nem örülnék neki, ha a PC jövõje ennyiben merülne ki...
Gaming is believing.
"Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelõvel rejszolni.Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas" 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Eternal Sonataba fél ríl tájm harc volt, az sem tetszett, de a káprázatos grafika és történet, nomeg a zenék meg minden más rendesen odaragasztott a képernyõ elé...
Amugy mi a bajod vele? azon kívül hogy nem 700 óra, meg japó.
Ezért írtam hogy az LO klasszikus vonalat követi... Review
Lassuk a nagysikeru Infinite Undiscovery JRPG-t, hogy mindenki tisztaban legyen milyen jatekok is ezek.
http://www.gametrailers.com/player/39849.html
Egyszeruen ez az RPG jatekok megcsufolasa.
Azert fejlodnek latom.
😛
"bár valszeg sose fogok a Witcherrel játszani, mert nekem annak a világa nem bejövõs "
(erõs az érzésem, hogy semmit)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ja, bocs, hogy itt offolok, de némileg kapcsolódik a témához: ez a múlt... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN