A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menüje szép 😄

Zóanagy...: lego sw is eléggé konzolgame 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Chocho
Majd meglátod... egy év és kint lesz a PC-s. Csak várnak, hogy elterjedjenek a komolyabb CPU-k. Optimalizálni drága.

Gaming is believing.

Miért jönne? A LucasArts nem erõltette az utóbbi idõben az SW játékokat PC-re (az Empire at Wart és a LEGO SW-t leszámítva), ez pedig abszolút konzolos stílust is képvisel.
volt olyan hülye, aki megpróbálta? :-)

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

[Jakuza]
Tudod mennyi ido bebootolni PS3-ra egy Windows XP-t ? 50 perc 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Chocho
ctrl+alt+del <#banplz>

Komolyabban: Fogalmam sincs, de ez nem az a topic...

Gaming is believing.

dronkZero
Mercs2 egy bughalmaz PC-n. Nem kéne szerintem hasonlíthatni semmihez, mert még _nincs kész_(persze lehet, hogy így marad). Majd ha átportolják rendesen, akkor lehet róla beszélgetni. Eddig meg a kiadó és a fejlesztõkj igényességi szintjét minõsíti.

Meg egyébként is, egy ilyen játéknak pécén borítékolt a bukása. Színvonaltalan gagyi szar, autoaimmel. Nem 2008-as szint.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sziasztok, meg tudná nekem vki mondani, hogy a Hitman Codename 47-ben hogyan kell elõhozni a ~ jelet, mert már mindent megprobáltam, de sehogy sem sikerül a cheat mode -ot elõhoznom.
Chocho
Na meg hogy mennyire hazugok, mert ezt még õk sem hiszik el...

Amúgy a Mercs2 kicsit rossz példa, révén mi a nextgen motorral felszerelt verziót kaptuk...

Gaming is believing.

Balumann
Meg hogy mennyire akarják belemagyarázni nekünk, hogy pc nem alkalmas játékokra és vegyünk konzolt...

Az a vicces h Mercenaries 2 is szebben fut ps2-n, mint egy mai normális pc-n. Szal egész tudás kérdése, illetve az h mennyire jól portolják.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DarkSector
Jah szintúgy egyetértek, hogy idõ kérdése, és jönni fog, ahogy eddig az akkor még exclusive-nak beharangozott cuccok.
GoW meg stb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dante73
Az a legszebb az egészben, hogy azok az emberek biztosítják a napi betevõ játékainkat, akik elhiszik, hogy ezt a dumát bármelyikünk is beveszi. Magyarán, erre a színvonalra helyeznek minket, mindegy, min játszunk. PC-n, Konzolon, BNõnkön...
Ha így nézem, értem azt, hogy miért kapunk színvonalasabbnál színvonalasabb játékokat. Elmennek ezek a g...<#violent><#falbav> cibe, anyjukkal együtt!

http://www.freetvmaci.info/

Chocho
Ez a legszánalmasabb duma, amit valaha kiadótól hallottam. Amúgy egy év múlva tuti kijön...

Gaming is believing.

DarkSector
Star Wars Unleashed Unleashed-et nem bírják el a pc-k.
Állítólag ez az oka, hogy nem dobják át, mert a fizikát nem bírná el a legtöbb gép.

Na akkor ez most mi lehet egy powerPC?????

Star Wars Force Unleashed (PS2)!!!!!!!!!!!!!

<#banplz>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bardocz
Én Solten cikkjét olvastam,neki is az van,és hát meggyõzött😊
Viszont találtam ph-n pár s754-es procit,csak hát a 3000+osok eléggé drágák,inkább vennék akkor már egy c2d 2xxx-et. Namegmost inkább bicóra akarok költeni,kéne xc-s váz a mostani dirt helyett,aztán mehetnék vele suliba,csak apám természetesen nem akarja,merthogy ez miért nem jó,meg stb...
Chocho
Jajjj, azok a Sempronok... Nekem egy régi 3200-as Bartonom volt ez elõtt a proci elõtt. Remek cuccok voltak azok. Most a 4400+-os AMD mellé 2 giga ram és ez a kártya társul, de a gép még fejlesztés alatt áll. Hó elején jön új vinyó (320 gigás), még két giga ram, új csendes táp és hûtés, valamint egy ép ház a mostani roncs helyett. 😄

A 3850-rõl meg annyit, hogy egy barátomnak (Sanyix) az van és nagyon jó kártya.

Gaming is believing.

bardocz
De a 3850 is nagyon jó,ha tavaly vettem volna gépet biztos azt raktam volna bele.Sõt,lehet pénz hiány miatt még most is azt raknék bele,teljesen jók a mai játékokhoz.Fõleg 6600gt helyett😊 Nameg a procim is ócska már,amd sepron 2600+,visszafogja még a mostani kártyát is,és jobbat nem lehet már kapni ebbe a foglalatba sajna.Dehát több mint 3 éves,nem is csoda😊
bardocz
Nem ironizáltam,tényleg nagyon jó kártya.Kár,hogy kéne új alaplap is hozzá,akkor meg már proci,ram,meg minden.
Chocho
Nem tudom, ironizáltál-e, vagy sem, de lényeg a lényeg: tényleg egy olcsó kártya. Emellett a teljesítménye se kutya, ezt tanúsíthatom.

Gaming is believing.

bardocz
Hogy olcsóóóó?Akár irodai gépekbe is belerakhatnák,olyan jó áron van már.
Chocho
"jobb, normálisabb pécés játékok mellé nem kell vgat venni, szerencsásebb esetben."

Idõvel? Dehogynem. Amúgy ez egy olcsó kari, nem csúcskategória.

Gaming is believing.

Chocho
Te nagyon félreolvastál valamit. Azért vettem új VGA-t, mert a régi alaplapom cseréje óta nem volt sajátom. Ki mondta neked, hogy a Crysis miatt? Hülyeségeket adsz a számba, már megint...

Gaming is believing.

CS@
Okés én aláírom, hogy nem tudok olvasni, mondatot értelmezni, meg alfabéta vagyok meg minden, de ha Te nem, akkor légy szíves segíts már ki engem azzal, hogy ide copyzod azt a részt, ahol azt írja, hogy EZÉRT a játékért vett jobb vga t, hogy EZZEL tudjon játszani.
Ha esetleg ez nem sikerül , akkor ugye a másik mondaójának kiforgatásában vagy neked tetszõ oldalra terelésében ki is merült részedrõl a dolog?

Istencsászár
A kérdést te tetted fel... azért vettél jobb vgat hogy tudjál ezzel játszani, ebben ki is merült a dolog... jobb, normálisabb pécés játékok mellé nem kell vgat venni, szerencsásebb esetben.

Elsõdlegesen konzol, másodlagosan pécé gémer vagyok.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Chocho
Nem tudom, mi köze ennek a VGA-mhoz. Vettem egyet kemény 20k-ért, és? A Crysis NEM AZ EGYETLEN játék a PC-re...

Viszont ha már ennél a kommentednél tartunk, látszik belõle, milyen vérfanboy vagy.

Gaming is believing.

CS@
„valahol mégis errõl szól a dolog... vagy miért is játszol pécén?”
Ezt a kérdést nem teljesen értem, de sebaj visszakérdezek, hátha abból rájössz magadtól a válaszra:
Miért is NEM játszol az X-en se Te se én(a nálam lévõ kölcsöngéppel) pl a GT-vel? Segítek a válaszban: Azé me nincs.

Bár 1x már leírtam, de legyen még 1x: Ez egy lehetõség volt neki, mint láttad írta, hogy korábban is kipróbálta a játékot csak legfeljebb az nem ilyen minõség volt, de legalább volt rá esélye, hogy ezt megtegye. Erre neked esélyed sincs egy Morro-Obli viszonyban.

Én elõször egy 3850-el próbáltam és nem volt egy nagy élmény - mondhatni kiröhögtem milyen szar. Most viszont egy 4850-essel és egy 4Ghz C2D-vel újra elkezdtem és csont nélkül végigjátszottam úgy, hogy közben végig élveztem és gyökeresen megváltozott a véleményem. Szerintem nagyon nagyon jó FPS, lehet rambózni, lopakodni, jedizni a suittal kinek mihez van kedve. A bejárható terep is elég nagy szabadságot ad.

fotográfik kolomp edisön :D

DarkSector
Ez tény, vagyis nyílt titok volt hogy úgy monnyam. 😛

Istencsászár
"Az új VGA-mmal (HD3870)" , "PC jövõje ennyiben merülne ki..."

valahol mégis errõl szól a dolog... vagy miért is játszol pécén?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
PC-n a legszebb. tény. viszont lehet rá mondani hogy üres.

Chocho
Az új VGA-mmal (HD3870) végre alkalmam nyílt újra nekiesni a Crysis-nak - ezúttal magas beállítások mellett.

Nos, ki kell jelenteni, hogy ilyen bizony egyik gép sem mutat manapság. Hihetetlen, milyen látványos ez a program. Olykor-olykor viszont kiábrándító is, pl. nem hiszem el, hogy a HL2 után három évvel nem voltak képesek újra megvalósítani a szemünkbe nézõ karaktereket. Komikus látvány, mikor a közel fotorealisztikus karakter homlok egyenest ellenkezõleg beszél hozzánk.

Ami a játékmenetet illeti, azt már taglaltam a tavalyi cikkemben, ez nem is változik semmit jobb gépen - talán csak a fizika az, ami látványosabb.

Hogy mindezt miért írtam le? Nos csak azért, mert a Crysis-szal sokan példálóztak itt alant. Tény, hogy a legszebb (még mindig), de... valami hiányzik. Ez persze sem a konzolok, se a PC-k elõnyét vagy hátrányát nem bizonyítja, semmi köze hozzá. Csupán annyit akarok mondani, hogy én nem örülnék neki, ha a PC jövõje ennyiben merülne ki...

Gaming is believing.

Istencsászár
Õ játszott vele vagy én? õ próbálta ki a nextgen jrpgket? van 360a? lehet lemaradtam valamirõl, de a kérdése inkább kötekedés jellegû...

[Jakuza]
Ezekrol a kerdesre, kerdessel felelek valaszadasaidtol, mindig egy klasszikus jut eszembe a Ford Fairlainbol:

"Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelõvel rejszolni.Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas" 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DarkSector
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Istencsászár
Te mit próbáltál?

Bucser
miért mit próbáltál azon kívül?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
Az Infinite Undiscovery ríl tájm harcal rendelkezik... ezért sem szereztem még be, mert nekem a klasszikus harc tetszik, de akik megvették, csak jót mondanak róla...

Eternal Sonataba fél ríl tájm harc volt, az sem tetszett, de a káprázatos grafika és történet, nomeg a zenék meg minden más rendesen odaragasztott a képernyõ elé...

Amugy mi a bajod vele? azon kívül hogy nem 700 óra, meg japó.

Ezért írtam hogy az LO klasszikus vonalat követi... Review

[Jakuza]
Ugyan mar egyszeruen vicc az osszes. :
Lassuk a nagysikeru Infinite Undiscovery JRPG-t, hogy mindenki tisztaban legyen milyen jatekok is ezek.
http://www.gametrailers.com/player/39849.html

Egyszeruen ez az RPG jatekok megcsufolasa.

Istencsászár
Azt próbáltam sugallani hogy a legjobb nextgen jrpg, persze csak 360 jelent meg.

Kandurex
ps3 -ra nem jött

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Star Ocean: The Last Hope a sorozat 4. része...

[Jakuza]
Marmint a NES 1996-os Star Ocean atirata ? 😄
Azert fejlodnek latom.

Istencsászár
Majd kiderül😊 a Last Remant mászzhev nálam jelen pillanatban, ahogy a Tales of Vesparia is és a Star Ocean is😊 az FF13 meg kitudja mikor jön...

DarkSector
De csak míg ki nem jön a Final Fantasy XIII illetve a The Last Remnant.
😛

[Jakuza]
Hat ez utan a mondat utan nem mindegy , hogy ismered vagy sem 😄

"bár valszeg sose fogok a Witcherrel játszani, mert nekem annak a világa nem bejövõs "

Istencsászár
Nem teljesen mindegy?

Bucser
Miért mit tudsz a Witcher világáról?

(erõs az érzésem, hogy semmit)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dronkZero
De arra is rá kellett jönnöm, hogy az RPG-hibridek jobban bejönnek a "tiszta" RPG-knél. Pl Deus Ex, System Shock 1-2, Jagged Alliance 1-2(hát ez eléggé szõrmentén RPG csak), Oblivion(ezt is inkább akció-RPG-nek nevezném), Spellforce, ilyesmik.

Ja, bocs, hogy itt offolok, de némileg kapcsolódik a témához: ez a múlt... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Istencsászár
Lost Odyssey jelenleg a legjobb jrgp ( szvsz ) ps3/360ra.