17438
  • Istencsászár
    Senki sem liszenszelte, aki meg mégis azok valami noname sohanemlátott senkitnemérdekelt fejlesztők senkitnemérdekelt játékokkal amik lehet meg sem jelennek soha ( jobb is mert 2ből néztem képeket, szörnyű... )
  • Chocho
    Na ennyit erről. Már nem csak hülyeségeket mondasz, de a tetejébe hazudsz is.

"Az enginével kitörölheted, a krájzisé olyan jó lett hogy senki sem liszenszelte, pedig még erről is volt szó hogy szerenék, hál istennek nem történt meg.."

Ezt írtad, mire később nyomtál egy listát a Crymotort liszenszelő gémekről. Az, hogy megjelennek-e, kit érdekel? Liszelnszelték, ennyi.

Fable 2? Jaja, kipróbáltam. Elment egynek...
  • Istencsászár
    Sacred 2 gondolom, a Fable 2 igen ez a játék első 15 perce, gyönyörű.
  • Cat 02 #9098
    Fable 2 és Sacred 2 ingame kép ?
    Bár nekem a Witcher gy is jobban bejön (ami viszont tuti az :))
  • Istencsászár
    Witcher

Fable 2

Sacred 2

Uncharted

Azt hittem valami ütőseket hozol fel, de ezek nem azok... amúgy a Sacred, Witcher jön konzolra is.

Bioshock gyönyörű, pécén minimálisan szebb. Mass Effect meg törvényszerűen szebb hiszen fél évük volt még rajta csiszolni, de ott sincs egetverő különbség mint miről te szeretnél bizonylatot tenni...
  • Zóanagyvarázsló
    Dawn of War 2 Fighting Piracy, DRM with Free DLC; Relic Admits DoW1 Support 'Wasn't Up to Snuff'

Szimpatikus a Relic hozzáállása, mely szerint DRM helyett inkább ingyenes DLC-kkel kívánnak küzdeni a warez ellen.
  • Dante73
    Bocsi, így visszaolvasva kissé szókimondó a post-om. Remélem érted, hogyan is értem!
  • Dante73
    GTA4-et, és köcsög mikrofos játékok, a maguk "vegyé kondzót" feelingjével nem a játékok, hanem a szarkupacok közé sorolandók. Ott a The Witcher, a Sacred, a Crysis, (Nem előremutató? Ha a kövi konzolgeneráció hozza a szintjét, a gatyádba élvezel a gyönyörtől...) és napestig sorolhatnám.
    És én olyan játékokkal példálózom, amik vannak, nem 2010-ben jönnek majd ki. (vagy nem...)
    Mára a konzolod elavult. tetszik, nem tetszik, már a Bishock, a Mass Effect is szebb volt PC-n, mint konzolon.

Emészd meg...
  • dronkZero
    "6 év, és senki sem kötelez rá... ha játszani akarsz akkor veszel gépet"

Hadd ne röhögjelek már pofán... A "nem játszom", mint alternatíva?
    Ellenben a mostani gépemen simán menni fognak a következő konzolgeneráció játékai, legfeljebb alacsonyabb grafikán. ÉN választhatom azt, hogy nem fejlesztek, de játszok. TE nem. Ennyi.
  • Istencsászár
    "Igazi vizuális mámorban pedig a nextgen content opció bepipálásával részesülhetünk, ilyenkor a már amúgy is nagyszerű látvány hatványozódik, közel jár az Xbox360-as verzió nyújtotta orgazmushoz – persze csak ha elegendő vér van a pucánkban, azaz a hardverünkben, mivel a teljesítmény ezáltal észrevehetően csökken."
  • Istencsászár
    TR kimaradt. Nem láttam a Legendet még egyik platformon sem, de feltehetőleg az a helyzet hogy a játék PS2 és Xbox verziói prevgen a 360 verzió nextgen és a Pécé verzió prevgen illetve nextgen állítási lehetőséggel bír.
  • Istencsászár
    Konzolos játékokat, amik a fix hardweren normálisan, kielégítően mennek bármikor is jöjjön ki állítod szembe a pécé upgradeval ami kényszer és még így sem biztos hogy kielégítő élményt kapsz a JÁTÉKTÓL lásd GTA4 meg a többi.

Nade téjünk vissza kicsit még ehhez a fejlődéshez. Hol vannak ezek a játékok? feltehetőleg itt pc exluzívokon van a hangsúly ami nem a krájzis vagy a stalker ( nem azért mert nem szépek, de nincs bennük előremutató dolog de még mindig ez a két játék az ultimate érv évek óta )
  • Dante73
    Tomb Raider azon része, amelyik a 360-al egy időben jelent meg. Kapcsold ki és be a next-gen kapcsolót. Láthatod az 1 éves fejlődést. Aztán nézd meg az Underworld-öt. Az 3 éves fejlődés. Konzolon mutass hasonlót.

Igen. Valóban megy egyfajta lehúzás. Ha hülye módon vásárolsz. Viszont konzolon a játékoknál megy ugyanez, valamint a fejlődés hiányzik, szinte teljesen.
    Ugyanis az sem komplett, aki félévente, évente cserél hardwerelemet. Tehát a fejlődés létező, folyamatos. Ennek ára van. 2-3 évente érdemes cserélni ezt azt, viszont árban ugyan ott vagy. (mint azt tisztáztuk már) Viszont, ha ugyanez menne konzolnál is, azaz állandóan fejlődne, ténylegesen, akkor 2 évente új hardwer kellene, az ára pedig az egekben lenne. ha hozzávesszük a játékok árát, máris sokkal drágább lenne.
    Ezért is mondom, hogy a PC olcsóbb. ott ugyanis valódi fejlődést kapsz a pénzedért. Ugyanez a fejlődés, (a megfelelő átmenetekkel, azaz nem a mostani ugrásszerű, hatévenkénti fejlődéssel) konzolon méreg drága lenne, ezért kivitelezhetetlen.

Véleményem szerint, sokszor tényleg lehúzás megy a hardwerelemeknél, viszont, ha ésszel csinálod, akkor nincsen lehúzás. Ellenben a konzolos gameknél, mindenképp működik a dolog...
  • Istencsászár
    A kérdés nem ez volt hanem játékcímek.

"nem pedig vezényszóra, amikor megjelenik"

6 év, és senki sem kötelez rá... ha játszani akarsz akkor veszel gépet, ha nem akkor nem játszasz az új játékokkal, pécén ehhez még 6 év sem kell, ott RÁ vagy kényszerítve vagy ebben a 6 éves periódusban megjelenő játékokkal sem tudsz kielégítően játszani.

"Meg azt a kört is, hogy PCn a multiplatform játékok idővel egyre alacsonyabb grafikai beállításokkal hozzák a konzolos szintet"

ki mondta hogy nem?
  • dronkZero
    Nem, nem veszem észre. PC-hez akkor veszek hardvert, amikor jónak látom, nem pedig vezényszóra, amikor megjelenik. De ezt a kört már vagy százszor lefutottuk.

Meg azt a kört is, hogy PCn a multiplatform játékok idővel egyre alacsonyabb grafikai beállításokkal hozzák a konzolos szintet. Ami 2007-ben még Very High beállítás volt PC-n, és úgy volt konzolos minőségű, az most valahol Medium környékén van. És akkor az AA-ról még nem is beszéltünk.

Ha játszanál PC-n, tudnád. Ha nem lennél vallási fanatikus, belátnád.
  • Istencsászár
    Mutasd ezt a fejlődést a pécén, hol van? ha ennyire fejlődne akkor nem itt tartana, hol vannak ezek a játékok? nem veszed észre hogy a pécén megy a legnagyobb lehúzás a hardwerekkel?
  • xido
    a konzol nálam mindig a társasági jókedvet jelentette,a pc meg olyan kellemes kis magamban is elvagyok dolgot...noha régóta nincs konzolom,de mikor volt,ment rajta focizás,tekkenezés,abe-t is felváltva nyomtuk,most meg havernál guitar hero néha...de sose tudnék meglenni pc nélkül már..
  • Dante73
    Azért, konzolon is érezhető némi "fejlődés". Bár a nagy része csak effekt, (blúr, és hasonlók) azért, ahogy megtanulják használni a fejlesztők a hardwert, kiismerik a lehetőségeit, szépülnek a játékok. Ez ténykérdés.
    Mint ahogy az is, hogy képtelenek -ennek ellenére- lépést tartani a PC fejlődésével. Ennek köszönhetjük a GTA4, és hasonló szörnyszülötteket. Egyrészt, próbálnak meggyőzni, mennyivel "jobb a konzol" másrészt, mivel még nem fogtak eleget rajta, így eszükben sincs új gépet összeállítani.
    És nekem ez a legnagyobb bajom a dologgal. Kisajtolják belőle az utolsó csepp pénzt is, mielőtt leváltják. Nincsen pörgés, nincsen fejlődés, mesterségesen fenntartott "álfejlődés" folyik.
    El lehet adni, sokan el is hisznek mindent, sőt, habzó szájjal éltetik a konzolt.
    De ez nekem akkor sem tetszik.
  • dronkZero
    Nekem meg a _folyamatos_ technikai fejlődés az igényem, nem ez a konzol módi, profitmaximalizáló, szakaszos előretolt...
  • rumkola
    Nekem Q3 (multi) vagy Painkiller (singli) az igényem. Bunny-hent-bunny-hent. Távcsövespuska és lopakodó kommandósok nélkül ezernyi monsztával.
    Én már csak ilyen egyszerű jáétékos vagyok.
    :)
  • dronkZero
    Igen, ezt mondom én is, a konzolok egét eléri, de ez PC-n maximum egy erős közepes.
  • dronkZero
    Na EZ most mégis a hozzászólásom melyik részére volt válasz?
  • Ry0K3N
    Nekem van igényem, és fps-ben nekem kicsit nehéz újat mutatni. És a KZ2 ben semmi nincs ami már valahol meg ne lett volna.
  • Istencsászár
    KZ2ben eléggé egetverő a graf és az összhatás, bár nemtudom nektek mi az igényetek. Kár rátok több karaktert pazarolni.
  • Istencsászár
    Inkább vegyél egy új vgat attól hátha jobb lesz a krájzis, buta.
  • Chocho
    Az első rész sem volt sokkal több, bár a Q4 játékmenetet inkább lecserélném COD4-re. Script script hátán... egyszer végigviszem és kész, utána hozzá nem nyúlok. Kár.
  • Ry0K3N
    "Egyébként én nem sok extrát látok ezen a KZ2-n..." megnéztem a trailerjeit meg a videóit, az egész egy szokványos csőlövölde megfelelő grafikával és quake 4 et idéző játkmenettel. Legalább a grafc lehetne valami egetverő úgy talán érne is valamit, de az a tankcsőrángatózás a trailerből meg a robbanóhordók kiakasztóak. Ennyire képesek?
  • Chocho
    Blablablabla... BUUUULLSHIIIIT!!!
  • dronkZero
    "Sajnos fogalmad sincs a konzolon elérhető játékokról azok látványról meg főleg nem. "

Jól van akkor. Tagadd csak a tényeket, igazi vallásos fanatikus módjára.

"2 éve NEM tudták volna ezt igy ebben a formában megcsinálni."

Persze, nem tudták volna. Nyilván olyan rengeteget fejlődött alatta a hardver.
    Az a durva, hogy ennyire nyilvánvalóan vagytok hülyére véve, és még örültök is neki.
    Mert mit is jelent ez? Hogy munka- és időbefektetéssel többet ki lehet hozni a konzolból, mint amit az első év játékai tudnak. Csak éppen így nem kell bele annyi munkát meg időt fektetni, "jó lesz az már úgy is". Aztán két év elteltével kicsit jobban odateszik magukat, többe pöcsölnek a textúrákkal, nem csak odabasszák, modellekbe is kicsit több időt fektetnek, effekteket is okosan válogatják össze, és ti meg összefossátok magatokat a gyönyörtől.

Egyébként én nem sok extrát látok ezen a KZ2-n...
  • Istencsászár
    Sajnos fogalmad sincs a konzolon elérhető játékokról azok látványról meg főleg nem. 2-3 év a két konzol indulása. Törvényszerű konzoloknál hogy az évek elteltével a hardwerből egyre többet egyre látványosabb dolgokat tudnak a fejlesztők kihozni, egy folytatás a legtöbb esetben rátesz az előző részre és sokkal szebb látványt ad, sorolhatnám a példákat de felesleges mert ugyse láttad őket, és ugyse fogod.

Killzone 2 látványa nagyon eltalált, az más kérdés hogy maga a játék számomra nem jelent többet mint egy Krájzis, de külsőre és profizmusra az egyik legszebb fps lesz, azt hogy ilyen lett a több év fejlesztésének köszönhető... 2 éve NEM tudták volna ezt igy ebben a formában megcsinálni.

"Konzolon nem futna, az tény" az a tény hogy nem jelent meg konzolra ezért semmi hasonlítási alapod nincs, amúgy futna, lehet nem olyan csillivilli szinten, de egy olyan minőségben mindenkép amin a játékosok többsége játszott vele megjelenéskor, de nem tudhatja senki... azért a Krájzis annyira nem szép és nem jövőbe mutató hogy ilyen badarságokat állítsunk róla, persze pécén ez az etalon még évek mulva is ez lesz?

• dronkZero
    "Ott van a Killzone2 mint friss fps, szép"
    És ugyanazt a 2-3 éves konzolos szintet hozza, amit két-három hozzászólással ezelőtt írtam.

" és az eddig látottak tapasztaltak alapján gyönyörűen fut,"
    Tekintve, hogy technikailag ugyanazon a szinten van, mint az eddigiek, ez nem meglepő.

" tehát máris jobb mint a Crysis motorja ami nem fut tökéletesen, még csodavasokn sem"

Konzolon nem futna, az tény. Én High-on játszottam végig, nem volt gond. Faszságot mondasz.

" ( talán mára már igen, de amikor kijött nagyon nem ez volt a helyzet )"

Az ki a faszt érdekel? Igen, előremutató engine-t szeretnek írni Crytek-ék, a Far Cryhoz is jobb gép kellett kiadásakor, mint ami elérhető volt. Na és? Azért lehet még ma is etalonnak tekinteni, pontosan ez az oka, hogy még semmi nem tudott hasonlót villantani. Megelőzte a korát.

"ID motorből még nem sokat láttunk és multiplaform lesz szóval lehet majd hasonlítgatni."

Jaja. Pont azért várom.

" Az enginével kitörölheted, a krájzisé olyan jó lett hogy senki sem liszenszelte, pedig még erről is volt szó hogy szerenék,"

Far Cry-t sem licenszelte senki. Ennek bármi lehet az oka, lehet, hogy Crytekék faszok, és csak lehetetlen feltételekkel engednék licenszelni. Vagy az is lehet, hogy rajtuk kívül mindenkinek kurvára kényelmetlen az engine, és a fejlesztő cégnek mindenkit be kellene rá tanítani...

" hál istennek nem történt meg..."

És ezzel, azon kívül, hogy kifejezd, hogy egy pöcs vagy, mit szerettél volna mondani?

" ha már erről van szó akkor Unreal motor a legjobb ezen a téren minden platformon."

De most nem erről van szó.
    Unreal motor sem csúnya(bár ez nézőpont kérdése, a GoW szerintem irtózat ronda), csak éppen pont annyi a baj vele, mint amit már az előzőekben kifejtettem.
  • Istencsászár
    Games using the CryEngine2

An in-game screenshot of Crysis.
    Crysis - Crytek, Finished, Release November 16, 2007 in Europe and the U.S. (2007).
    Crysis Warhead, uses an upgraded version of the engine.
    Game based on new intellectual property- Crytek, in development (2008).
    New, possibly non-fps game- Crytek, in development (TBA).
    Entropia Universe - signed a license agreement on July 25, 2007. Expected to be ready late-2008.[4]
    Merchants of Brooklyn[5] - Paleo Entertainment, in development (TBA).
    The Day by Reloaded Studios[6]
    Blue Mars - Avatar Reality, inc., in development (TBA).
    Forged by Chaos - Panzar Studio, in development (TBA).
    Vigilance (Military Training Game) - The Harrington Group, Inc. (Not for public release).[7]
    New MMORPG - XMLGames, in development (TBA).[8]

te itt látsz valamit? -.- senki semmi, ezek valami noame szemetek amik sose készülnek el vagy totális bukás
  • Chocho
    Mi az, hogy senki sem? Megint hülyeségeket beszélsz. Ontod magadból a bulshitet. Gratulálok.
  • Istencsászár
    "mindössze a textúrákkal operálnak ügyesen"

Meg a fényekkel, fizikával vagyis kiváló összhatást és képi világot nyújt. Az enginével kitörölheted, a krájzisé olyan jó lett hogy senki sem liszenszelte, pedig még erről is volt szó hogy szerenék, hál istennek nem történt meg... ha már erről van szó akkor Unreal motor a legjobb ezen a téren minden platformon.
  • Chocho
    Az engine-t kérdezte. A Killzone-nak nem valami jó a motorja, mindössze a textúrákkal operálnak ügyesen.
  • Chocho
    Megint hülyeségeket beszélsz. Nesze.
  • Istencsászár
    "Mutass jobb engine-t a Crysisénál!"

Ott van a Killzone2 mint friss fps, szép és az eddig látottak tapasztaltak alapján gyönyörűen fut, tehát máris jobb mint a Crysis motorja ami nem fut tökéletesen, még csodavasokn sem ( talán mára már igen, de amikor kijött nagyon nem ez volt a helyzet )

ID motorből még nem sokat láttunk és multiplaform lesz szóval lehet majd hasonlítgatni.
  • dronkZero
    De. :P
    Mutass jobb engine-t a Crysisénál! Effektíve etalon, amíg jobbat nem csinálnak. Ha még idén is ahhoz kell hasonlítgatnom a játékokat, akkor ahhoz fogom.
    ID Tech 5-re(vagy mi jön most) leszek kíváncsi, ők szoktak még villantani szépeket...

De nem is ez a lényeg, hanem hogy a konzol elérte a határait, ez a minőség ugyanaz, mint két éve volt. Semmivel sem több.
  • Istencsászár
    A végeredmény rondább mint előtte, mármint összhatásban... raktak be csomó képet belőle itt sgn a topikjába meg máshova.
  • Istencsászár
    Mutass 2009es színvobalt? ne a krájzist az nem az.