A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Istencsászár!
Milliószor olvasni azt, hogy nekem nem bugzik, nálad van a hiba. Ez soxor így van, de sokszor nem user-error-ról van szó. Sokszor tényleg szarnak az egyszeri user fejére. Csak idõ kérdése (volt?) hogy ez konzolon is bekövetkezzen.
Kövezz meg érte, de ha lenne konzolom, tuti nem lenne kint a net-en. Minek? Ritkán multizok, másra meg nem való....
http://www.freetvmaci.info/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"A probléma az agyonhypeolt co-op résszel van."
Szoval, hogy te mit csinaltal az egyszemelyes jatekodban es hogy ott neked nem jott elo a bug, a kutyat nem erdekli, mivel nem is arrol volt szo.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A több mint fél éve összerakott PC nálam, hogy-hogy nem csinált még soha az életben kék halált, nem fagy, akkor indul újra, amikor én megkérem rá. Pedig magasról teszek a driverekre, amikor megvettem a lapot leszedtem hozzá az aktuális Nforce drivert, amikor megvettem a videókártyát, akkor ahhoz a drivert. Nem raktam fel Vistát, mert ugyan miajófrancért cserélnék le bármit(szoftverekre és driverekre gondolok) is a gépemen, ha 1x semmi gondom nincs vele?
Az nem feltétlen a PC sõt még nem is csak a Windóz hibája, ha a user ész nélkül pakol alá mindent. Ez alól énse vagyok kivétel, mert ezt énis eljátszottam kb6éve, mentem és letöltöttem a Pistike által összetákolt új béta detonátort, ha valaki azt írta a fórumon, hogy ezzel 2FPSel többet megy az XY játék, hiszen ez nagyon megéri azt a néhány apróságot, hogy fagyogat meg kékhalálozik meg egyéb „jóságokat” csinál a gép.
A PC összességében lényegesen nagyobb lehetõséget ad a gányolásra, kontárkodásra és hozzánemértéshez, mint egy konzol, bár itt az SG-n olvastam a múltkor a jóembert, aki Linux-ot rakott a PS3-ra aztán többet nem is akart neki mûködni, úgyhogy ezexerint bizonyos konzolok is kezdik behozni a lemaradást etéren.
Tulképp elém rakhatsz Te egy csúcs minõségû, márkás darabokból összeállított gépet, ami hibátlanul mûködik, fogadok rá, hogy az internet segítségével pár hasznosnak látszó dolog telepítésével rövid idõn belül úgyhazavágom az egészet, mint a pinty.
...ez nem a PC ez a felhasználó.
:ASD
mekkora aranyköpés.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De te vegigvitted a jo oldallal 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A hibák nagyrésze a játékokon belül van, nem pedig a PC-ben és a hardverekben. Persze aki ész nélkül fejleszt (régi AGP-s, DDR-es alaplapot tuszkolja teljesen), azoknál jóval nagyobb a hiba lehetõség, az meg user error (vagy pénzhiány).
Legtöbben cska azért nyavajognak, mert nem megy maxon, ez sem a PC hibája...
Sok érvet lehet összegyûjteni, hogy miért jobb konzolon játszani. De az nagy baromság továbbra is, hogy PC nem jó játékra. Mivel igenis van elõnye amit már leírtunk sokszor (még ha csak a játékokat nézzük akkor is).
A helyzet nem fog változni, eddig is voltak PC-n játékosok, továbbra is lesznek, mert elõnye is van. Ennyi.
És a PC hibája ez is természetesen, hogy nem képesek normálisan kiadás elõtt kiküszöböölni ezeket a hibákat.
Arról nem is szólva, hogy amikkel én találkoztam eddig, szinte egyáltalán nem ilyen problémák voltak javítva, de mind1 (illetve legkevésbé sem nagyobb arányban). De te biztos sokkal tapasztaltabb vagy ilyenekben...
Jajj istenem... <#szomoru1>#szomoru1>
Fable 2... tegnap értem a végére ( a jó oldallal ). Errõl a bugról nem tudok, nekem nem jött elõ és a mentésem, karakterem sem veszett el, pedig sokszor játszottam vele keveset, szóval töltötegettem be szépen. Volt benne bug egy helyen, ahol a mellékküldetés végén megállt a tudomány, se elõre se hátra, nem lépett tovább... be kellett töltenem az elõzõ mentést, és ujracsinálni és továbbment...
Ennek semmi köze a pécéhez. A mai játékok nagyon összetettek, ezért maradnak benne hibák itt ott, amugy ez eddig is igy volt, csak ps1-ps2 ciklusában nem volt rá lehetõség h javítsák a dolgokat, most van hiszen az internet alapköve egy mai konzolnak... a pécés peccseket ne eresszük össze a konzolos peccsekkel... méretben, mennyiségben, tartalmában is nagyon eltérõek.
A jatejkkeszitokre gyakorolt nyomas, amit a kiadok eroltetnek a gyors kiadassal erosen ranyomja mindenre a belyeget.
A next-gen generacioktol bekovetkezett az amit megjosoltunk elore, hogy a komplexebb dolgok es elPCsedes egyre gyakoribba fogjak ezt tenni.
Most lehet megint azt mondani, hogy csak a kis cegeknel van ez igy, mert a nagyok kitudnak harcolni maguknak eleg idot a szerzodesben a kiadashoz. Pedig ez sem igy van.
Most pedig lassuk miert is mondtam eztÉ
Eredeti cikk.
Problemas a Fable2
Elképesztõ mi van ezzel a játékkal kérem. Az elsõ résszel is hasonlóan járt Molyneux, és úgy tûnik képtelen tanulni a hibáiból. A túl sok - be nem tartott - ígéret bizony okkal hergeli a játékosokat. Nem is lenne semmi baj, ha Molyneux nem beszélne annyi csacskaságot. A Fable elsõ része is jó kis gamma volt, pedig a fele nem volt benne, mint amit ígértek. A második rész Molyneux ígérete szerint tartalmazza mindazt, amit anno kihagytak az elsõbõl, és még egy sor újítást. Nos ez így ebben a formában nem igaz, hiszen bár valóban sok mindent sikerült megvalósítani, azért messze nem az amire néhányan számítottak. A Fable 2 fõ sztoriszála leginkább rövid és bárgyú, ám ettõl függetlenül jó kis játék. A probléma az agyonhypeolt co-op résszel van. Az elsõ pofon akkor jött, amikor kiderült, hogy nem készül el idõben. Molyneux és csapata azonban heroikus küzdelemmel ezt a problémát orvosolta, és a co-op elkészült: a megjelenés napján letölthetõ volt. A bugirtásra azonban már nem maradt idõ. Ez pedig gáz. Méghozzá azért, mert nem aprócska bugok vannak az új patchben, hanem igen komolyak. Amennyiben nem hallgatjuk meg például Abbot elsõ monológját, biza megtörik az egész sztorivonal. A legdurvább azonban, az a hiba, melynek "hála" akár törlõdhet is karakterünk. Óvatosan updateljen hát mindenki, és reméljük hamarosan érkezik a következõ javítás. Ooopsie...
De.
Mióta mondják azt a kereskedelmi adók, hogy vegyek set-top-boxot, különben nem látok egy bizonyos filmet. Ugyanakkor egy év múlva mégis látom? Maximum szar, nézhetetlen mûsort csinálnak. Ezért van az, hogy lassan be sem kapcsolom a TV-t.
Mióta nincsen apróbetû a reklámokban? MINDIG oda van írva, hogy akkor ingyenes a bankkártya, ha 3 milkát leszurkolsz, hogy a tesztalanyok 80%-ára hatott a ránctalanító krém stb.
Egyedül a játékipar, film, és zeneipar veszi a bátorságot, hogy légbõlkapott számokkal riogassák az egyszeri embereket, (warez), ezen belül pedig egyedül a játékipar veszi a bátorságot, nyílt, pofátlan hazudozáshoz.
Ilyen nincs még egy. Talán a politika, de azokat legalább TE választod, választhatod, leválthatod.
Ez e a legnagyobb gond? Jó is volna....
De azért a zsebemben kinyílik a bicska, ha ezek nyilatkoznak. Elég, ha kinyitják a szájukat.
De tényleg ennyi elég belõlem, és az "agymenésembõl".
Elfogadom, hogy sokatok úgy látja nem különböznek a többitõl. Én sajnos látom a különbséget, és nagyon irritál. Aki elfogadja, elfogadja, aki nem, nem...
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Ez nem tény, ez vélemény. Én sem ezt, sem az ezzel ellentétes állítást nem tudom tényként kezelni.
Nem tudom, van e ez ellen törvény. Kéne. Ha van, akkor alkalmazni kellene.
Egyszerûen elborzaszt a tény, hogy hazugságokkal, a (létezõ, és tényleg kárt okozó) warez hiszterizálásaval, pénzt akarnak kivenni az emberek zsebébõl. Nem tudom, mi több, nem is akarom elfogadni ezt a dolgot. Én, mint egyszeri user egy dolgot tehetek. Nem hiszek nekik, és nem teszem meg azt, amit a pofátlan hazugságaikkal el akarnak érni.
Fogyasztói társadalomban élünk, igen. Én is pénzbõl élek, és megteszek dolgokat, hogy ne legyenek anyagi gondjaim. (Idõnként még dolgozni is hajlandó vagyok....) De létezik egy határ. Ezt a határt szerintem nem volna szabad átlépni.
Amikor tömegeket tévesztenek meg, az emberek kollektív hülyeségére alapozva, az (számomra) túl lépi ezt a határt.
A legszebb az egészben, hogy kb 1 év, és ez a játék is kint lesz PC-n. 90%-ig biztos vagyok benne.
De lehet túlgörcsölöm a témát. Nekem ez a dolog nagyon nem tetszik, nagyon bosszant, és nagyon idegesít, hogy egyesek ezt nyugodtan megtehetik.
Részemrõl ez a téma lezárva.
Én fogok Xbox-ot venni, de soha nem egy-egy játékért. Mindössze mert érdekelnek a jövõ nagyobb címei.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Az viszont tény, hogy Észak-Amerikában még egy évvel a megjelenése után is szépen fogyott Boxra (értsd: PC TOP 10-tõl nem állt volna messze, sõt), tehát elképzelhetõ a szemmel látható visszaesés. Ettõl függetlenül ebben a formában a kijelentés némiképp túlzásnak tûnik, és ez elsõsorban a cikkíró felelõssége.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mi haverral ketten minden gond nélkül végigjátszottuk koopban. Sima krekk, hamachi, aztán mûködött is minden probléma nélkül.
Ja, hát netes achievmenteket nem lehet gyûjteni, de az egyáltalán ki a pöcsnek hiányzik?
(Ugye a Gears of Warról van még szó?)
Vagy nekünk csak szerencsénk volt?
"Az elmúlt két hét a Microsoft konzolja körül kialakult kalózbotránytól volt hangos. Alig két héttel ezelõtt még a Fallout 3 idõ elõtti kiszivárogtatása kapcsán csak legyintettünk, majd rá egy hétre felkerült a Fable 2 magyar feliratos verziója és a Far Cry 2 is, így aztán mindenki felkapta a fejét. Állítólag újságírói változatokat pakoltak fel az illetékesek az illegális csatornákra, mégis könnyedén el tudjuk képzelni, hogy akár az MS saját emberei köptek a kiadó és a fejlesztõk levesébe. A hír mégse ezen okfejtés miatt született, hanem a Gears of War 2 idõ elõtti felkerülése miatt. A csomag állítólag 7GB-ot nyom, gyakorlatilag mindenhol megtalálható és persze csak egy chippelt X360-ra van szükség a futtatáshoz. Remélem mondanom se kell, hogy inkább várjátok ki a november 7-ei premiert."
csak a pc-sek lehetnek a hibásak megint, persze<#nemtudom>#nemtudom><#ravasz1>#ravasz1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De az a hozzáállás, hogy szemtõl szemben a pofámba hazudnak, nagyon feldühít. És az az aljas cél, amiért teszik, (hogy a pénztárcámba nyúljanak) még jobban.
És akkor a jogvédõk õket védik! Engem, a józan paraszti eszemen kívül ki véd meg tõlük? Ugyanis itt nem másról van szó, minthogy a népesség hülyébbik felét hazugságokkal vásárlásra "kényszerítsék". (Hülyét természetesen azokra értem, akik beszopják ezeket a dumákat) Csoda, hogy ezek után az ember már ott is hazugságot lát, ahol esetleg nincsen? Ne adj isten már összeesküvés elméleteket gyárt?
Na ezek a dumák a legnagyobb ellenfelei annak, hogy valaha az életbe konzolt vegyek.
Ezek után csak Tom Sweeney-t sajnálom. 2005-ben az E3-on õ még teljes õszinteséggel és hittel a szívében nyilatkozta a PC Gurunak: "Mi vagyunk az Epic. Minden játékunk megjelenik PC-re."
Gaming is believing.
Komolyan mondom, bosszant ez a hozzáállás! Sõt, ha nekiállok számolni, legalább 3, az a kettõ. De érdekes a dolog, mert pont most került ki warezra állítólag, a Warezmentes konzolokra.
Komolyan mondom. Szánalmas.
Ezek tényleg nem gondolkodnak el a warez okain? Hogy vajon, mégis, sok konzolos miért flashelteti a gépét, rengeteg PC-s miért vár 1-2 hetet, vagy épp egy hónapot törésre? (ha éppen nem elöbb a warez van kint).
Komolyan mondom,ez szánalmas.
Foleg ha belegondolunk abba, hogy a konzolosok szenteletuek es alapbol elitelik a warezt.
Na de ha igy van, akkor miert vetette vissza a konzolos eladasokat ? 😄
Na de legalabb valamivel lehet villogni az indexen.
Igaz valoszinuleg semmi alapja nincsen.
"Ha már Microsoft, rákérdezünk a pécés frontra is a játékokon belül, de sok bíztatót nem hallunk, csak egy tanulságos történetet a Gears of War elsõ részérõl. Amikor a játék pécés változata néhány hónappal az xboxos után megjelent, a kalózverzió olyan mértékben terjedt el, hogy az a konzolos eladásokat is visszavetette. Elvégre pécéje mindenkinek van otthon, ha másra nem, hát netezésre, ott meg három kattintással bármi beszerezhetõ ingyen, és ha már letöltöttem, miért vegyem meg a konzolra? Gears of War 2 már nem is lesz pécén, mert minek: nem elég, hogy nem hoz annyit a konyhára, amennyibe az átírása kerülne, még külön betesz az alapjáték eladásainak is. "
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A grafikáról annyit, hogy bár az a legkevesebb, nekem jobban bejön a megszokott 320*200-as nosztalgikus grafika (igen, amikor ingame videót néztem belõle, be is üzemeltem az UFO: EU-t, és jobban tetszett), mint a 2007-es esetlen. De ez olyan dolog, amiben talán csak meg kell szokni az újat.
A lényeg hogy majdnem minden mûfaj, ami akkor létezett az van most is csak nehezebb rájuk találni, mert ezek már nem mainstream játékok. És persze akkoriban nem csak fekapottak voltak, hanem sok is volt belõlük, manapság meg jóval kevesebb, de még akad. Talán csak az RPG mûfaj sínylette meg keményen a változást de ahogy hallom a Mount&Blade egész jó.
Ez van, megváltoztak a trendek, még inkább játékiparról beszélhetünk, kevesebb a független fejlesztõ, kis kiadó, hosszabb és drágább folyamat egy játék megalkotása. Majd elválik, merre halad ez az evolúció, a mostani helyzet az én ízlésemnek sem kedvez, ha a mennyiség még mindig kielégítõ is.
Annyiban igazad van, hogy már gondolkodtam egy PSP-n, de valahogy nem tudom rászánni magam a dologra. Miért, ne kérdezd, nem tudom. Megvenni megtudnám, idõm volna rá, mégis, idegennek érzem magamtól "ezt a világot".
Crysis-t pedig azért vettem bele, amiért a Far-Cry-t is belevenném. Egy elõre mutató játék. Nem szép, de csodálatos grafikával. És akkor mindenféle Alien-genyákkal elszabják, (Mondjuk, az az elõdben is volt, csak ott mutáns) meg láthatatlanná tevõ nano-marhasággal, ami ötletnek nem rossz. Csak KEVÉS. Warhead egy fokkal jobb. de az sem egy maradandó darab.
Azért egy Krájzist ebbe belevenni... még ha csak pár db kiemelkedõ fps is van azokat nem árt kipróbálni ( Darkness, Condemned 2 ).