17438
  • examinee
    Az egy flash volt. Kereste a feleségét, mikor kilépett a kabinból ő a szerelmét látta benne és ezáltal a szépséget. Utána szólt rá a társa hogy hééé nyisd ki a szemed, és meglátta a valóságot.

Igazad van, lehet egy videóról beszélni, de ha nem tudod miről van szó, akkor ne ebbe a stílusba szóld le a gémet, hanem kérdezd meg hogy "te, ez elég furcsa mi volt ott"?
    De persze egy kis képzeleterő se ártana.
  • dronkZero
    "Nézd, azt sem tudod miről beszélsz."

A linkelt videóról.

"ebből látszik hogy nem is játszottál vele."

Ami az alapja volt az egész szóváltásnak. Linkelt nekem egy videót, hogy lássam, milyen, ha már nem játszottam vele.
    Olvasni nem tudsz, vagy hülye vagy? Várj, olvasni azt tudsz..

"Akkor meg minek osztod itt az észt?"

Itt egy video. Lehet róla beszélni. Nem te leszel, aki megtiltja nekem.

"A hülye is tudja hogy mi volt abba a jelenetbe,"

Akkor kérdezd meg anyádat, aztán hülyézd le őt is... :D De most már érdekelne a te verziód is, hogy ki vágta le egyenesre a csaj hosszú haját... :P
  • examinee
    A grafikáról meg annyi, hogy amig nem a csillivilli 21. századi elélvezek a nagy terekre és színektől és a pom-pom lányoktól grafikát keresed, mert nem ismered a játékot és a környezetét, addig semmit nem fogsz benne látni. De kérdem én ismét: aki nem próbálta és nem tudja a történetet, légkört, minek okoskodik bele? Jó persze lehet, de nem hülyeségekkel.
  • examinee
    "Ja, és ha már videót elemzünk... A csaj majd' derékig érő hosszú fekete haját ki vágta le 5 centisre, miközben megauschwitzosodott?"

Nézd, azt sem tudod miről beszélsz. ebből látszik hogy nem is játszottál vele. Akkor meg minek osztod itt az észt?

A hülye is tudja hogy mi volt abba a jelenetbe, de te else jutottál a játék közepéig vagy felse warezoltad a gépedre, így nem próbálván ki. szval haggyad már itt a hülyeségeidet, ha nem tudsz érdemben hozzászolni, csak flémelsz itt.
  • Istencsászár
    Vonatkoztass el egy kicsit a shédervadász és textúra hunter szemüvegedtől... összhatás mond valamit? nem arról volt szó hogy techdemó, mert ez UT3 motor, semmi több. Az első résznél érezhetően szebb, szebb minden, szebb effektek, nagyon szép pályadesing, ettől szebb a gyönyörű helyszínektől. Világos? :)
  • Micsu
    láttam a gow2őt hd tvn, akinek nem tetszik a szürke, fakó színvilága annak magyarázhatsz itt évekig, én nekem tetszett
  • [HUN]FaTaL
    Én egy szóval sem mondtam, de semmi különös nincs a grafjában.
  • Dante73
    Én valahogy elvagyok a 19-es moncsimmal, nem hiányzik a 100 centis, 3 méterről nézett TV képe. Ugyanis van, és közelebbről szétesettnek látom. Azt pedig szánalmasnak tartom, hogy állandóan a 100 centis HD-val jössz. Mondd, Te láttad azon a Crysist? Na attól, hanyatt lehet esni. (Mondjuk, monitoron is, de ez mellékes) És linkeltem be képet, amibe Te sem tudtál belekötni látványilag, viszont a GoW2-ből eddig nem linkeltél olyan képet, amitől BÁRKI berosált volna...
  • Istencsászár
    Megbeszéltük hogy elavult ronda semmi különös, részemről téma és GoW lezárva, majd esetleg visszatérhetünk ár ha egyszer játszottál vele HD tévén, addig is mindenben igazad van.
  • dronkZero
    "Szeretnél még beszélgetni a konzolosok igényességéről?"
  • dronkZero
    "Nem akarom veled megtárgyalni a csaj hajának az állapotát, ha nem érted mit akar jelenti a jelenet mi a drámai mivolta akkor sajnálom."

Pont a drámai jelenetek bakijain szoktam a legnagyobbakat röhögni. Azok a legszánalmasabbak. :P :D
    Tökéletesen értem, mit akarna jelenteni, csak rettentő gagyi, béna, elbaszott. Értem, hogy a hatás kedvéért a hajával is csináltak valamit, hogy elhidd, hogy fél perc alatt 70 évet öregedett, csak éppen el van kúrva, common sense kikapcsolt a készítőknél.
    Persze ezt is veszik ezerrel, sőt, még tetszik is nekik, úgyhogy semmi gond.
    Szeretnél még beszélgetni a konzolosok igényességéről?

Esztétikát meg tényleg jobb lesz, ha hagyjuk. Már másodszor linkeled ezt a képet, én meg másodszor nem látom, hogy mit kéne nézni rajta, meg hogy mitől olyan kurvajó...
  • Seth
    42"-esen már elég impozáns elhiszed??
  • Istencsászár
    Igazad van, ronda. Témát lehet váltani, a média a játékosok akik JÁTSZOTTAK vele mind tévedtek, hogy gyönyörűnek tituálták a GoW2őt, nevükben is elnézést kérek, mi barmok.
  • [HUN]FaTaL
    Ez gyönyörű? Kövezz meg, de szerintem semmi különös nincs benne.
  • Istencsászár
    Van egy olyan rész ahol egy hatalmas barlnag ahol egy nagy "tó" véle képződmény a távolba még sziklák és belátni az egészet körbe és szinte körbe is kell járni meg hajókázni... egyszerűen mesésen néz ki, látni kell.

ez nem az, de alapjában a föld alatti részek gyönyörűek, és nagyok, és renegeteg! külső tér van pl óriási járműveken kell harcolni az elején ahol hatalmas szörnyek jönnek, helikpoterek, repülő izék, az a hatalmas pók és ilyen apróságok támadnak rád, tényleg kicsi, és mellesleg ronda -.-

Nem akarom veled megtárgyalni a csaj hajának az állapotát, ha nem érted mit akar jelenti a jelenet mi a drámai mivolta akkor sajnálom.
  • dronkZero
    "mert olyan helyen vannak ahol ilyen minden."

Ja, meg nem csak olyan helyen, hanem olyan játékban... Éppen ezért mondom, hogy szar a grafikája.

"Zsebkendőnyi teürület? lágyszíves nagyon kérlek játszad ki mielőtt badarságokat állítasz, a fika meg felesleges hiszen nem láttad még."

Hát, tekintve, hogy a konzol hardverileg nem fejlődött, az elsőt meg láttam, kétlem, hogy nagyobb nyílt terek lennének. Ja, konzolon lehet, hogy nem látsz nagyobb egybefüggő pályarészt, azt aláírom... De eléggé klausztofóbiás csőjáték a GoW.

"A csaj xyz dolog miatt olyan amilyen, sokáig kínoztál és egyéb dolgokat tettek vele, csoda h él, ha ezt annak lehetett nevezni."

De _amikor kijön_, még hosszú haja van, meg semmi baja, aztán a csóka kezében valaki levágja a haját, amíg nem nézünk oda.
    Azt ugye nem kell magyaráznom, hogy a hosszú haj nem úgy hullik ki, hogy először 10 centis lesz, aztán 5, aztán kihullik? És ez a legjobb átvezető, ilyen orbitális igénytelenséggel?
  • Istencsászár
    Várjámár, már megint CGIről beszélsz? mert azt hittem ingame cutscane de ott valami apró valami mászkált vel s alá:D ismétlem h még1szer ne keverd össze, ingame, rít tájm a játék motorjával készült átvezetőktről bejátszásokról beszéltem, lényszíves fogadd be ezt az infót, nagyon krélek.
  • [Jakuza]
    Vicc ?
    Szamodra vicc igen. Csak a viccelodes okan megemlitem, hogy azota a grafikusaik Hollywoody filmekbe segedkeztek be, mint pl a Gyuruk ura,Terminator 3.
    Szoval kiskomam te ennyire vagy elmaradva es viccnek latod azt a PC-s munkat ami kenterbe veri a mostani Gow2 c scenedet es masnak vilaghirt szerzett es megbecsulest. :D
  • Istencsászár
    Story... fikázd csak a grafot, én ezt 100 centis hdtévén néztem, elég átütő volt a látvány. Nem is kell semminek látszódinia mert olyan helyen vannak ahol ilyen minden.

Zsebkendőnyi teürület? lágyszíves nagyon kérlek játszad ki mielőtt badarságokat állítasz, a fika meg felesleges hiszen nem láttad még.

A csaj xyz dolog miatt olyan amilyen, sokáig kínoztál és egyéb dolgokat tettek vele, csoda h él, ha ezt annak lehetett nevezni.
  • Istencsászár
    "Szoval ajanlom nezegesd meg az Armies of Exigo trailerjet cutsceneit"

nem fogom megnézni, mert nem érdekel azt se tudom miaz, de gondolom 90% h valami rts/rpg... de megnéztem, ugye ez csak valami vicc?

• dronkZero
    Ja, és ha már videót elemzünk... A csaj majd' derékig érő hosszú fekete haját ki vágta le 5 centisre, miközben megauschwitzosodott?
  • dronkZero
    Oh, most nézem, egy, a legjobbak közül? Már sztori szempontból? Mert grafikailag ez a béka segge. Közeli képek a karakterekről, tükörsima talaj, minimál háttér... Ez átvezetőnek igen béna, már ne is haragudj. Nem látszik semmi.
    Ez mondjuk az egész játékra igaz, hogy zsebkendőnyi területek láthatóa csak be egyszerre...

Lehet, hogy nagyon hangulatos, ha a nagydarab parasztarcú helyébe tudom magam képzelni, csak ez nekem nem megy... Mindkét fő karakter annyira sablonos, hogy már fáj. Marcus kb annyira kőkemény, mint Riddick a második filmjében. Csak én azt a filmet sírva röhögtem végig, az "annyira rossz, hogy az már jó" szellemében.
  • dronkZero
    Hát... Ahogy látom sok minden nem változott...
  • [Jakuza]
    Eloszor is 10 ev alatt sok minden valtozott, eppen ezert nem fogok elajulni egy ilyen Gow2 cutscenetol, mert ilyenekkel elvagyunk latva rendesen, csakhogy magyar fejlesztoket is megemlitsek pl a Black Hole Entertainment.
    aki egy kicsit is ismeri az Armies of Exigo vagy hasonlo minosegi munkakat, az nem fog csopogni egy ilyen Gow2-tol, meg ha mindkettoben motion capture vagy pre-render technikakat alkalmaztak a motor megjelenitesen kivul is es mint mar emlitettem ezek a minosegi munkakbol egy elavult tecchikanal is talalkoztunk, jobb minoseguvel is akar 5 evrol ezelottrol is amikor a tobbmagos processzorok es a fejlett videomegjelenito chipek sehol sem voltak a mostaniakhoz kepest.
    Szoval ajanlom nezegesd meg az Armies of Exigo trailerjet cutsceneit, end sequence videot aztan rajossz, hogy vannak mestermuvek mar sokkal regevrol is.
  • Istencsászár
    Ne keverjük bele a cgit. Sokkal többre tudom becsülni amikor ríl tájm a játék motorjával mennek ezek a bejátszások, ezért is tartom döbbenetesnek a Resi5 bejátszásait, hardwireden van 720p Story videó.

hatalmas SPOILER, csak akkor nézd h ha nme érdekel a játék túlzottan GoW2, egy a legjobbak közül

Blizzard mindig is minőségi cgit csinált, sőt az egyik legszebb a Square Enix mellett, ezek is gyönyörűek, de a kettőt ne hasonlítsuk össze...
  • [Jakuza]
    A cutscenek miatt ne ajuljunk mar el egy jatektol,nem attol jo egy jatek, raadasul azt mar a diablo2-ben 2000-ben is megfelelot produkaltak a PC-s szekcioban egy lenyegesen elavultabb techikaval is :D

Act 3 Cutscene Diablo2
  • Istencsászár
    Én elvárom hogy egy játékba minőségi zene legyen, és ha lehet az fúvós élőzene, ami nagyon rátud tenni a hangulatra. Jrpgk ostéjét a mai napig hallagatom pl Lost Odyssey ami egyszerűen zseniális, gyönyörű. Egy jó zene egy jó jelenet = epicGoW2 music a sok közül ami nagyon tetszik
  • Istencsászár
    Bennem minden játék megmarad amit végigjátszok, mert élvezem maximálisan, amit fébehagyok az nem tetszik és nem szívesen emlékszek rá mert meguntam.

GoW2 szebb, több, jobb mint az első, ahogy a gémtrélerszen a rivjúban kezdte a komentár, kár a kettőt hasonlítani, ami az egyből hiányzott az a kettőbe belekrült.
  • dronkZero
    Ja, csak azért mondom, mert ugyanez a hype megvolt az első résznél is, de az meg szar volt. (Azt szerintem már mondtam, hogy _kizárólag_ a koop mód miatt voltam hajlandó játszani vele.)
  • dronkZero
    "+ fedezékrendszer még mindig utánozhatatlan és pörfect"

Kb egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtam. Helyette guggolás+helyezkedés módszerrel közlekedtem. Mint anno a Kane and Lynch-ben. (Egyébként szerintem az majd' minden szempontból jobb játék a GoW 1-nél)
    Ellenben számtalan esetre emlékszem, amikor kifejezetten idegesített, hogy beakad, rátapad, nem tudok eljönni.
    Na meg, hogy a fedezékeket is csak úgy lehet átugrani, ha előbb rátapadok, aztán amikor felajánlja, akkor nyomom a gombot.
    Persze neked ettől még tetszhet.

"+ grafika nagyon változatos és gyönyörű... nevetséges az ha valaki ráböki a közepest, nézd meg h gyönyörű"

Második részről nem tudok nyilatkozni, de az első az sztem kifejezetten szar. Túl sok shader, túl szürke, túl baltával szabott. Karaktermodellek legkevésbé emberre hasonlítanak, grafikus sztem nem nagyon látott még homo sapienst közelről. Az ellenségek azért jól néztek ki.

"+ zene + akció utánozhatatlan"

Hát a zenét nem tudom, annyira nem maradt meg (az elsőből), hogy feltételezem semmi extra. Akció minősége nem rossz, de 20 éve ehhez vagyok szokva, semmi extra.

De ez most az én véleményem, igazából tökmindegy, hogy neked mennyire tetszik, csak tényleg kíváncsi leszek, hogy ez a "korszakalkotó" űbertúlhájpolt izé mennyire fog megmaradni benned...
  • Istencsászár
    Mert a láncs tréler azt mondta h ez nekem kell:)

HD rivjúk.
  • Chocho
    Miért vetted meg, ha már az egyet is untad?
  • Istencsászár
    "1-2ig" = 1-1ig:)
  • Istencsászár
    GoW 1ről nemtudok nyilatkozni még mindig és sosem fogok mert nem játszottam végig, beleuntam, nem tetszett.

GoW2ből? spoilrezhetnék ami a történetből voltak, igen jó kis jelenetek az összesre emlékszek, mert azokat 1-2szer az első végigjátszás után ujra kitoltam.

+ fedezékrendszer még mindig utánozhatatlan és pörfect
    + grafika nagyon változatos és gyönyörű... nevetséges az ha valaki ráböki a közepest, nézd meg h gyönyörű
    + zene + akció utánozhatatlan

alapjában az egész játék egy adrenalinbomba, aki az első fél órát kibírja és amint vége a "prológnak" s elindul a theme és bejön a főcím illetve megkezdődik az akció, onnantól kezdve nincs mese. Amúgy van benne történet, sokkal több mint az egyben, van sok irásos dokumentum amit össze lehet szedni, amikből meg lehet tudni dolgokat, bár én egyet sem olvastam el mert nem érdekel, viszont olyan cutscanek vannak benne ami 1-2ig epic és mestermunka és japók sem tudtak volna jobb drámai dolgokat belerakni...
  • dronkZero
    Kíváncsi vagyok 5 év múlva mire fogsz emlékezni a GoWból. Mert alapvetően tényleg nem rossz, csak semmi extra, egy primitív tucatjáték. A sztoriját akár én is írhattam volna, annyira gagyi, a látvány egy erős közepes, és a játszhatósággal sincs gond. De ilyen játék évente van vagy 25, csak azok nem kapnak ekkora hátszelet.

De hát azt már megszokhattuk, hogy te a marketingbe tolt pénzösszeg alapján döntöd el egy játékról, hogy mennyire jó, nem a saját szemed alapján...
  • Istencsászár
    Sajnos ehhez nem sok köze lett... ha ilyen "tucat" tpsel akarok játszani, akkor ott van királyok királya az n1 a GoW2, amúgy jobban örültem volna ilyen Dead Spacés űrös játéknak... de végülis megkaptam azt is, még jobban is mint az képzelni mertem volna.
  • grebber
    Hát pedig elég frankó lett ahogy tolom egyre jobban tetszik.
  • Istencsászár
    Kár hogy el lett cseszve, egy közepes shúter, több volt benne mint ami végül is megvalósult belőle... a végeredmény egy másodpercig sem érdekelet.
  • grebber
    Dark Sector
  • grebber
    Na a Dark Sactor is tiszteletét tette PC-re!