17438
-
#9661 A Wizardry sorozat nyolc részt számlál és anno az amigás korszakig nyúlik vissza. :) -
#9660 Nem itt.... Általánosságban. Olvass el egy magazint! Csomó helyen írják HC RPG-nek, sőt, maguk a fejlesztők is így hirdették. Hát köszönöm... -
Micsu #9659 Vagy nem is kell nagyon messzire menni, elég csak megnézni az oblivion elődjét a morrowindet -
Cat 02 #9658 Aham, ezek közül a 2.-at is csak névből ismerem :D Akkor maradok a szolidabbaknál ^^ -
#9657 akció rpg, hol ki mondja másnak? -
Micsu #9656 Wizardyk azok elég hck, de a Baldurs Gate 1-2 is a velős rpgk közé tartozik, szinte legjobb játékélmény volt -
Cat 02 #9655 Mondjatok már egy hc RPG-t, csak úgy kíváncsi lennék rá h mit is értetek ez alatt. -
#9654 De császár, akkor már az csak személyes élmény, és nem tény. A kemény RPG az nem ilyen. Ha olyat akar valaki, játsszon Wizardryt. Félre ne érts, tök jó játék a Fable, csak épp másnak mondják, mint ami, és ez a zavaró. -
#9653 Végülis miért ne? aki végigjátsza az érezhet ilyesmit:) neki lehet az a hardkór az rpgk terén mint pl nekem a Mass Effect vagy Fable. Jrpg kicsit más azt nem sorolom ide, persze ezeknél összetetebbek valamivel, de nem egetrengető ahogy szerintem az rpgk sem pl Witcher, csak élvezni kell, ki kell tapasztalni és máris minden megy a maga utján. -
#9652 Hát nem tudom... nekem nem volt negyed olyan drámai sem, mint a Max Payne... inkább röhejes volt a bamba karakterem miatt. :D -
Zóanagyvarázsló #9651 Te ismered a gondolkodásmódját - vagy nem :)
Tippek:
1. Tom Clancy's EndWar (PC-re rövidesen jön)
2 World in Conflict: Soviet Assault - még nem jelent meg, de lehet, hogy a másfél éves alapjátékra gondolt, fene tudja, mi új neki
3. Red Alert 3 - ennek a nevét vistzont csak tudná, ha ismerte is valaha valamilyen szinten az RTS-eket, és a III. vh. is sántít -
#9650 Kérdés. Unokatesóm hazajött Angliából, és az első kérdése; Neked megvan az az új, 3. világháborús játék? Mindenki arról beszél... Címét nem tudja. Esetleg valakinek van tippje? -
#9649 Keksz Péjn azért életszagúbb, mégis egy valós vikág és egy olyan esemény van benne ami megtörtént már nem is egyszer, de amúgy alapjaiban a Fable és Max alapsztorija ugyan az, a bosszú. Fable 2 úgy kezdődik mint egy mese, a prológ már magával ragadó aztán kezdődik a dráma és a bonyodalom. -
#9648 "ha nem várunk túl sokat tőle"
Na itt a gond, egyébként. Nézd meg pl a Mc' Donaldsban a kirakott, étvágygerjesztőnek szánt fotót, majd csomagold ki, amit kaptál.... Játékoknál ugyan ez. Pl a Crysisban, az elején levő videóban kilövi a kereket, felugrik, fordul a levegőben.... Nem tudsz fordulni a levegőben. És napestig sorolhatnám a példákat a reklám, és a valóság közt.
Ami CSAK azért gond, mert túlzott várakozásokat ébreszt abban, aki majd megveszi. Így a csalódás dobozolva van a termék mellé...
A termékek, (legyen szó bármiről) ritkán nőnek fel a saját reklámjukhoz. -
#9647 Így van, pont erre gondoltam. A Fable egy jó játék, de nem kéne túlértékelni, és olyasminek hívni, ami nem. -
Micsu #9646 kb mint a max payne az is egy drámai mese -
Zóanagyvarázsló #9645 Szerintem Chocho is csak azokra célzott, akik a Fable után veterán RPG-snek érezték magukat, és nem arra, hogy vacak lenne a koncepció. -
#9644 Mitől lehetne komoly rpg? hogy az inventoryba 10 percek töltsek el az állítgatással? kösz nem:) Fable egy mese, drámai mese. -
Zóanagyvarázsló #9643 A PC-only NWN is butult az elődökhöz képest, majd a konzolos prioritású KotOR okosodott, bár talán minimálisan lineárisabb lett. Szóval én nem egyszerűsíteném le ennyire a képletet.
A Dragon Age-t a hardcore rajongóiknak kezdték el fejleszteni PC-n, és az eddigi videók és állítások alapján nem lesz félig meddig akciójáték. Ha túl sokat nem várunk el tőle, nem lesz az rossz. Én egyelőre még nem tudok érte lelkesedni, a Mass Effect érdekesebbnek indult, ez túl sablonos nekem. Viszont még lehet belőle egy komolyabb cRPG - 2009-es szemmel nézve. -
#9642 A KOTOR mai "utódja" is akciójáték, RPG elemekkel (Mass Effect). Nem tudom, a Dragon Age-től mit várjak, hisz az is kijön konzolokra (eh...). -
Cat 02 #9641 Witcher ^.^ -
#9640 Eppen ezert en sem szeretem a Morrowind tipusu RPG-ket, de sajnos NwN,Baldurs Gate,Kotor es hasonlo minosegu jatekokbol nagyon keves keszul. -
#9639 Na ja, de bírom, hogy sok fanboy komoly RPG-nek állítja be. Nagyon gáz... -
#9638 Akcio RPG pontosabban :D -
#9637 Nem RPG volt a Fable, hanem akciójáték. -
#9636 Nem tudom, nekem nem jott be az egy sem.
A Jade Empire ellenben jo volt, csakhat PC-s mertekben RPG-khez kepest tul rovid. -
#9635 Amiatt ne aggódj, ha a GTA4 elindul, ez szárnyalni fog... -
#9634 Patchek előtt nem volt rossz, fedort használom, a másikkal ws10-et kapok. Viszont nem warez gond. Eredeti topikjában is anyáznak miatta, rendesen. Patch egyszerűen elszabja a dolgot. Van ilyen, ha nagy a tömeg... -
#9633 Nagyon kíváncsi leszek, meg is rendelem majd... csak mondják meg a gépigényt. :D -
Cat 02 #9632 Ám ez elvileg warez bug h rossz a neted, milyen a cracked ? :) -
#9631 ingame. Ami a küldikhez kell. Most néztem, /pechemre most értem oda a játékban/ és nem működik. Írja, nyomjam az E billentyűt. Hát, nyomhatom. Ez már a kiábrándítón is túl van.
Szánalmas, amit ezek művelnek.
Ezért is mondom azt, hogy ennyire hülye nem lehet senki. Ez nem leszarás, nem bénázás. Ezért valaki fizet. Ilyen a világon nincsen, hogy ekkora, béna f@sz legyen valaki, hogy így ad ki egy patch-et. Pláne egy cég, amelyik a felvásárlás elől menekül.... -
Cat 02 #9630 Netezés ? Igazi v ingame ? -
#9629 Aha...
Patch1; Kuglizni már lehet, optimalizáció 0, (1-10es skálán) viszont a kamera forog...
Patch2; Kamera nem forog, optimalizáció 0,5, (1-10es skálán) viszont a netezés nem működik a játékban.
Tehát, patch előtt a kugli nem működött, patchek után pedig nem végigjátszható a játék, cserébe minimálisan optimalizálták.
Rockstar hozza a tőle (ezek után) elvárható szintet.
Tudod mit mondok erre? NC. Ez már az a szint, ami önmagát kommentálja. -
#9628 Várható volt, na majd ha hivatalos lesz.
tipp : nyár vége/ősz. -
#9627 Fable 2 PC-re is jön. -
#9626 GTA4 erőforrás-patch!!! -
#9625 Eheh, hát nekem mondjuk nincs szerencsém ebben a témában. Bár az is belejátszik, hogy egy időben nyitott ház+basztam takarítani a gépet kombóval nyomtam...
A legsúlyosabb az volt, amikor egy már amúgy is haldokló táp (úgy drótoztam át egy másik rossz tápból a ventit) kapott egy áramszünetet/áramingadozást menet közben. Ahol a táp bejön az alaplapra, ott egy IC ledobta a tetejét. A vinyó egyik chipjén lehetett látni, hogy honnan hová húzott szikra. Egyszerűbb, ha azt mondom, hogy a monitor, az egér, meg a cdrom élte túl. Még a billentyűzet is elfüstölt. Talán még a ram megmaradt, de az már nem teljesen tiszta.
Rá fél évre a monitor adta meg magát, mert frankón alulról lehetett beledugdosni a tápkábelt, és folyton kiesett. Egy darabig bírta, aztán annyi. Mondjuk az egy "szemétből túrt" 14"-es szar volt, még örültem is neki.
Aztán volt egy Geforce Ti300, aminek leállt a ventije, ezt egy hétvégén vettem észre, hétfőn akartam venni rá újat, vasárnap estére elszállt.
Aztán volt egy Gef7500LE, aminek a windows asztal üzemi hőmérséklete volt 6 fok, játékban meg 90-100 fokon még ment, de meghajtva 105-ön fagyott. Egy win+játékok reinstall után elfelejtettem ezt a tényt, feltúrtam BF2-t 1600x1200ra, és pont ez volt szegénynek az utolsó csepp a pohárban, többször nem indult el.
Na ezeknek a dolgoknak a nagy része saját balfaszságom, másik fele meg az amúgy is szar hardver. Na és mindig jópár éves cuccok voltak, amúgy is cserélni akartam már őket, csak nem tudtam magam rászánni.
Azóta azért vigyázok a hardverre, cserélek időben, a régit meg családban ajándékozom el, nem várom meg míg elfüstöl... :) -
Cat 02 #9624 Nálunk családban ~10-11 év alatt, egy ram, egy vinyó, és egy cd író összesen... -
#9623 Az utóbbi 6-7 évben 3x volt meghibásodásom. Egyszer valamelyik kábelen bejött a villám a gépbe, na az kemény 30 pénzembe került. (Alaplap, proci) Azóta túlfeszkó elleni védelem van a hosszabbítóban. És 2 alkalommal videókártya hiba, amiből jól jöttem ki, mindkét esetben. Hála az égnek, még csak bad sectort sem találtam soha a vinyón, és más alkatrészem sem ment tönkre. A másik szobában a gép már vagy 3-4 éves, semmi baja. Mondjuk, nálam 24/24 órát megy a gép. Így a lehűlés-felmelegedés már ki van csukva. Az pedig sok problémát okoz. (Tudom sokan az ellenkezőjére esküsznek, azaz kímélni kell a gépet, ha nem muszáj, ne menjen, de szerintem teher alatt nő a pálma).
Szóval, én szerencsés vagyok.
Bezzeg, a TV-m távirányítója évente megy tönkre, pedig alig használom. -
#9622 Persze, ez tény, nem is mondtam komolyan. :) Ehhez szerencse kell, semmi több. Nekem is halt már meg úgy alkatrészem, hogy csak pislogtam, hogy WTF...