A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Fallout 3-al kapcsolatban annyit mondhatok, hogy az alapján, amit láttam, nem lett egy HC RPG. Igazság szerint ez egy multiplatform akciójáték, RPG elemekkel. De! Ennek ellenére az atmoszféra nagyon ott van (megközelíti a Stalker-ét), a grafika szép, az irányítás tökéletes... egyedül a bugok zavaróak, de úgyis patch-elik majd.
A Far Cry 2-vel kapcsolatban osztom Cat véleményét. Jó játék, csak néha uncsi. Emiatt fikázni viszont felesleges. Én egy 8-ast adtam rá.
ArmA2 és OFP2? Hát a multiplatformmá válásukkal megszûnnek szimulátorok lenni, és sima, katonai témájú FPS-ekké válnak. Game over.
Gaming is believing.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A PC-s azért nem vesz konzolt, mert egy kis "szöszölés" nem zavarja, sõt... Ergó, a konzolokra jellemzõ egyszerûsítés nem bejövõs feeling. Egy GTA mindkét platformon megállja a helyét, Egy Tomb Raider szintén, HA az irányítása NEM olyan, mint az utolsó két alkalommal. (Kontrollerrel toltam, nem igaz, hogy ez konzolon jó...) Egy TDU, ami valamilyen szinten MMO, PC-re való. Erre nálunk kihagyják a klubok közti versenyt. Az Istencsászár által annyira kedvelt japán ugri-bugri játékok konzolosok.
De amíg egy AitD-t nem szégyellnek ezzel az irányítással kiadni, vagy egy TR-t, addig miért is tépem a szám?
Sajnos, a játékos mindössze fejõstehén. És mivel konzolon általánosságban az egyszerûbb játékmenet a nyerõ, a kiadók is levonták a következtetést, (tévesen!!!) hogy a konzolosnak mindegy. (Bár, hogy sokan megvédik az AitD irányítását, azért arra utal, hogy van benne igazság. Bojkottálni kellene az ilyen, és ehhez hasonló játékokat.De sajnos a konzolosok nagy többsége ellenfelet,
Röviden; A JÁTÉKOSOKNAK, akár konzolos, akár PC-s, összefogni kellene, ha szar egy játék, nem megvenni, ha valaki mond valamit, a másik oldalnak nem ízekre szedni a mondandóját, hanem megrágni, megérteni, melléállni. És végre a helyükre tenni a kiadókat, mert nagyon látszik, hogy átvették a pénzéhes idióták a vezetést. Újra valódi JÁTÉKOSOKNAK kellene irányítani a dolgokat, és én biztos vagyok benne, hogy anyagilag is jobban megérné a dolog.
Példa.
TDU.... Egy isteni játék. mégis, viszonylagos bukás. Tudtommal konzolon is, PC-n is. PC-n, már várjuk a jó autós játékokat, mint a messiást. Erre? Kiadáskor bughalmaz, (tulajdonképp a beta-t kaptuk meg!!! egy javítás fél év, egy pack 1 év, és befejezve most, másfél évvel a kiadás után sincsen. És akkor mi van? Sírnak a warez miatt....
Az alapötlet? Kiváló! grafika? akkor szintén. játékmenet, ötletek, kivitelezés ugyancsak. Erre nV karikon hol betöltõdik a driver, hol nem, kárpekkek konzol exkluzívok, egy teljes évig, és szarnak befejezni a játékot. Ha mindez nem így van, odafigyelnek, dolgozgatnak kicsit, garantáltan átütõ siker a TDU, legalábbis PC-n. Mai napig pörög a topikja, mai napig napi szinten játszunk vele sokan. Vajon, ha én magam, nem beszélek le 10-15 embert a megvásárlásáról, és a játékosok kilencven százaléka szintén, mekkora eladásokat produkál a játék? Ha feltételezzük is, hogy a lebeszélt emberek közt sok az átfedés, akkor is több milliós eladásról beszélhetünk, PC-n!!! Egyszerûen a hozzáértés már fájó hiány az, ami nagyon sok játékot a szánalmas kategóriába sorol. És az a legfájóbb az egészben, hogy egykori nagy nevek jutnak erre a sorsra, hiszen a kiadók ezzel, és nem a játékok minõségével akarnak tarolni.
Szánalmas.
Bocsi a hosszért, csak kikívánkozott.
http://www.freetvmaci.info/
Persze ha egy játék AAA költségvetéssel készül, akkor már eleve szélesebb közönségnek szánják.
Remélem nem BiA lesz belõle...
Ha még komolyabb lesz az 1-nél, jobb AI-val, akkor megveszem ha lemegy egy kicsit az ára. Remélem nem fogják elrontani...
Most mar lehet tudni hova vezet, a sok penzt csinaljunk belole es csinaljunk atiratot konzolra.
Igy lehet elszurni egy regi nagy klasszikust, vagy lerombolni a nimbuszt, mert sikerul leredukalni egy atlag jatek szinvonalara ez okok miatt.
Ezert nem szoktam orulni sosem, ha meghallom egy klasszikus PC jatekbol csinalnak egy multiplatformot, mert tuti elszurjak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gaming is believing.
Ott fenn, a kis emberalakra klikkelgetve lehetett guggolni, hasalni, dõlni jobbra-balra...
A TPS-es megoldásban nekem is ez a KillSwitch rémlik...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Gaming is believing.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
meg a swat-sorozat (FPS részei) is ilyenek voltak.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Gaming is believing.
Neha, neha elofordul hogy a programozok arra odafigyelnek, hogy kezdjen el santitani , de ez is altalaban akkor kovetkezik be, amikor az eletero erosen lecsokkent es nem akkor ha labon lottek.
Szoval iszonytatoan messzevannak a realitastol ezek a jatekok, meg ha szimulatornak is nevezik nehanyat, mint peldaul a taktikai rendorsegi szimulatorokat.
az autoheal elsõre nem rossz ötlet, legalábbis koncepciójában nem nagyobb hülyeség, mint mindenhol elszórt kisebb-nagyobb vöröskeresztes dobozokat felvenni, csakhogy - és ez megint a "casual" (lassan káromkodás lesz belõle) irányzat miatt van - mégis sokkal-sokkal könnyebb a játék autoheal-lel. mégiscsak ad egy taktikai "mélységet" és izgalmat a régi rendszer, tehát amikor már csak egy kis csík életed van, és úgy kellene eljutnod a legközelebbi eü-csomaghoz...
most meg egyszerûen elbújsz és meggyógyulsz. a legtöbb játékban ráadásul nem olyan jó az MI, hogy ilyenkor elõrenyomuljon, vagy támadjon, hanem szépen megvárja míg meggyógyulsz. annyira láma megoldás...tudom, hogy egy rétegjáték, de a legjobb megoldás a op. flashpointban vagy az arma-ban van, amikor medic-et kell hívnod, vagy ahhoz eljutnod. realisztikus is, izgalmas is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Gaming is believing.
A játék meg csak demo volt. A full lehet sokkal rosszabb. Sõt, ha mondod, akkor tuti.
Gaming is believing.
A játék...
Nem tudom, lehet mással játszottunk.... A grafika nekem olyan 1-2 évesnek tûnik, sehol nincsen még egy Mass Effect-hez képest se, hogy egy Bio-t, FC2-t ne is említsek. A játékmenet pedig nagyon.... nem is tudom, milyen.... gyerekes? Még nem láttam ugyan a filmet, de ha ilyen lesz.... megnézni sem lesz érdemes.
Nekem nagyon nem tetszik. Nagyon egyszerû, az én ízlésemnek. Azért, adok neki még egy két órát, hátha....
De mindegy, volt ott más is, ami miatt az elsõ CoD jobban bejött. Ma már nem érdekel a széria, talán a régi részekhez sem lenne türelmem single-ben, idegesít a csõ, a CoD2-ben pedig akadt egy-két gyengén szkriptelt szituáció is.
Gaming is believing.
Dante: Én csak a demóval játszottam. Az egy vicc volt, 5 percet kellett szaladni egy csõben (de lehet, hogy volt 7 is...), néha lelõni a felugró ellenfeleket, és ennyi. Volt egy terem is fedezékesdivel, de az is belefért az 5 (7?) percbe. Nem tudom, hogy milyen a teljes, akár lehet is némi JB hangulata, de ezek után én lapoztam egyet.
Magát a játékot én segítettem prezentálni a BGS-en és elsõre nem volt annyira rossz. Noha igaz, csak egy demóhoz volt szerencsém. Ugyan vannak benne komoly gyerekbetegségek (pl. rosszul megtervezett script-összhang, vagy halhatatlan, üldözendõ fõellenség), koránt sem volt olyan szeméthalom, mint más filmes játék. A grafika meg egyenesen megkapó, hála a COD4 motornak.
Gaming is believing.
Grafikailag=0, Játékmenet=0, Kihívás=0, Fedezékrendszer egy vicc, egyszerûen egy ilyen játékot, 2008-ban kiadni szégyen. Jó, hogy (gondolom) a film történetén megy végig, de az elõnyeinek felsorolása itt véget is ért. Ki az az ökör, aki ezért pénzt ad? (ha valaki megvette volna, bocsi) Valami borzadály. Jó, tudom, egy film kapcsán dobták piacra, de akkor is. Ez 2008-ban a követendõ példa? A színvonal? Mert a James Bond filmek legalább valamilyen szinten szórakoztatók. A játékról ez nem mondható el....
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
A vicces az, mikor valakit hátulról támadsz meg, és az pont feléd néz de igazából mégsem, mert a fedezék irányába lát. Még táncolni is lehet a szeme elõtt 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nagyon remélem, hogy a következõ Armed Assaultban, illetve OP Flashpoint 2-ben nem veszik ki a kihajlást (mégha fedezékbe bújást tesznek is bele...
Azért nem tetszeik, mert egy gomb megnyomására fedezékbe vonul, ahelyett hogy én csinálnám (fedezék, kihajlás gomb, stb). Nem tetszik, hogy már ezt is magától csinálja.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gaming is believing.