17438
  • Chocho
    Érdekes hírek. A Resi 5-ben biztos vagyok, noha nem ilyen hamarra várnám... Fable 2 meg jön, de szvsz legközelebb idén télen.
  • [Jakuza]
    Csak nem Istencsaszar volt az a galad ? :D
  • METESTO
    Én már tavaly ősszel bejelentettem a pc-s verziót..amúgymeg nemtudom kinek volt ez bármikor is kérdéses hogy jön e pc-reDDDD
  • Zóanagyvarázsló
    Így van, jó eséllyel jön, de ez nem bejelentés. Rosszul fogalmaztál, mindenkivel megesik.
  • grebber
    Resident Evil 5 (PS3/X360) Coming to PC Rumor Resurfaces ... Twice

Resident Evil 5 promising to revolutionize the survival horror series by delivering an unbelievable level of detail, realism and control. The persistent rumor that RE5 is coming to PC rears its head again today, not once but twice. A trailer on YouTube featuring an interview with CD Projekt's Jerzy Cichocki has him categorically stating that RE5 is definitely coming to PC in the second half of 2009, while a scanned preview from German magazine Games Aktuell claims the game is expected Q4 2009.
  • Istencsászár
    Én nem pánikolok, engem aztán hidegen hagy valami 1-fél év késéssel kijön pécére, én most akarom azonnal amikor megjelnik, nem később, mert később olyan játékok lesznek amik meg akkor kellenek.

Resident Evil 5: PC verzió az év végén?

"Konkrétan az, hogy a lap az eddig hivatalosan még nem bejelentett PC verzióról is ír: az állítják, hogy a port valamikor 2009 végén érkezik - a Capcom egyelőre még nem kommentálta az információt."

Fable 2: PC-s bejelentés hamarosan?

"A Lionhead a stúdió weboldalának fórumán tagadja a PC-s verzió létezését. "Nem dolgozunk a Fable 2 PC változatán. Ha változik valami [ezzel kapcsolatban] mindenképpen szólni fogunk"

megugatta hogy nem, ami nem zárja ki hogy lesz, de ténykénz kezelni? felesleges, majd ha bejelentik
  • grebber
    Vártam mikor pánikolsz.Ezt egy fejlesztő ugatta meg.
  • Istencsászár
    Nem jelentettek be semmit, a pc guru is tényként írta hogy lesz Fable 2, a fejlesztő meg tényként mondta h nem vagyis erről még nincs szó, ami nemzárja ki hogy lesz, de ilyet nem írtak sem ők, sem a capcom...
  • grebber
    Nos már bejelentették a Resi 5 is jön pc-re!
  • grebber
    Eddigi gány portok azok csak a GTA4,Saints Row 2 amikről tudok. Ezek a legkatasztrofálisabbak.
  • Ry0K3N
    Ezzel csak az a baj hogy nem az eredeti feljelszők végzik a portolást legtöbb esetben és ezért igen gány lessz az eredemény egy mondjuk DMC4 hez képest aminek kitűnően sikerült a portja.
  • Micsu
    !
  • grebber
    Ez az én meglátásom a GOW 2 pc-s megjelenéssel kapcsolatban.
    Lemegy a konzolhype már a lőtéri kutya sem veszi.Akkor gondolkoznak kicsit kéne lóvé na jólvan portoljuk át a pc-senek is.

PC-re szaros "BUKÁS" mértékű 100.000 db-ot biztos eladnak világszerte amit ha csak 3000FT al is számolsz 300.000.000 FT nyereség a portolás költsége ennek hangyafasznyi töredéke.És lám már megérte a bukás PC-re!
  • Zóanagyvarázsló
    Viszont az oldal cikkeivel vigyázni kell, mert nem objektívek. (Én bírom őket, de blogként, fenntartásokkal.)
  • Zóanagyvarázsló
    Ebben egyetértek, és legfeljebb látszólag ellenkezhet azzal, amit írtam.

Mármint arra gondoltam, hogy azóta az Epicnek nagyon bejött a konzol, de kevésbé a PC, ha az utóbbi játékaikat nézzük. Ezt lépten-nyomon hangoztatják is. Az nyilvánvaló, hogy ha meg is jelenik PC-re nem szólhatják el magukat, szerződés is kötheti őket (és ez mindkét fél érdeke is), ez teljesen természetes. Csak a duma megrendelt mivoltát tartom túlzásnak. Viszont szerintem előbb jön PC-re, ha a Microsfton múlik, mintha az Epicen.

Tegyük hozzá: egymillió felett fogyott az UT3 is PC-re és PS3-ra (előbbire jobban, talán azóta csak PC-re is lemet a millió, tudja a fene), tehát minden volt, csak nem veszteséges. Persze egy ekkore névtől többet vártak, miközben a GoW és az UE3 (E, mint engine, mielőtt valaki félreérti) részegítő sikerében fürdöttek.
  • Chocho
    Jaaa... én kérek elnézést. Mindenesetre 200 000 darab már hoz pénzt. (Na jó, ez szőrszálhasogatás. :P) Én azért ténynek kezelem a magam részéről, hogy lesz. Csak ki kell várni.
  • Istencsászár
    amikor egy játék sikeres akkor arról csacsognak, a GoW1 pécén nem volt az mert szó nem volt róla, és a 2. részt jelen helyzetben ép ezért nem fogják kiadni, persze ez változhat
  • Istencsászár
    1-200 ezer, nem 1-2 ezer!
  • Micsu
    lehet a gow2 is így lesz

válságra való tekintettel szűkítik a büdzsét és kidobnak egy pc portot mielőtt még komoly pénzeket beleölnének egy új fejlesztésbe
  • Chocho
    Igazad van, de úgyse fog reagálni rá... linkelni sem fog bizonyítékot. A konzolosok ilyenek, sajnos. :)
  • Chocho
    Igazat adok a HW-es srácoknak. Lesz PC, ennyi.
  • Chocho
    Miért, olyat, hogy csak 1-2 ezer, igen? :) Várom a linket!
  • Dante73
    Nem wazze!
    Pc-n KIZÁRÓLAG a WoW fogy, ezért nem jön 1 más játék se rá, már évek óta.
    Kicsit olyan vagy, mintha én azt szajkóznám, hogy minden box RROD-s lesz, hetente, mellé még E74 is befigyel, különben is, azért adod el a lemezeidet rá, mert mindet agyonkarcolta az olvasód...
    Sok adat szerint a konzol produkálja az eladásokat, látni olyan forrást, miszerint árban, azaz összbevételben pedig a PC vezet... Ha nem adnának el rá játékokat, ez érdekesen jöhetne össze...
  • Istencsászár
    GoW1ből elment fél milló? 1 millió? nem olvastam ilyet sehol.
  • Cat 02 #9677
    http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=24794

wtf :D
  • Chocho
    Megint hülyeséget mondasz. A PC-re nem 1-2 ezer megy el. Vagy ha igen, kérem a hivatalos adatokat!
  • Istencsászár
    GoW2ből 4 millió ment el 2 hónap alatt... és most is veszegetik csöndben, lesz az 5-6 millió is lassacskán, gondodlod hogy 1-200 ezer ( és lehet h sokat mondtam ) bekavarna? ha együtt jött volna ki akkor is kb ez lenne.
  • Istencsászár
    GoW2nél ki lett jelentve h nem lesz pécére, nem az MStől hanem a fejlesztőktől, Fable2nél sose mondták hogy nem jön.
  • Chocho
    Nos, ami az Epicet illeti, hadd idézzem Tim Sweneyt: "Mi vagyunk az Epic, minden játékünk megjelenik PC-re!". Mondta ezt anno 2005-ben. Azóta viszont a MS-tal exkluzivitási szerződést kötöttek, többek közt emiatt volt, hogy mindent a nagy testvér szabott meg nekik: határidőt, keretet, stb. Ezt anno még a GOW2 bejelentésekor mondta valamelyik fejlesztő. Ergo de, a MS nem akarja a blockbusterét kiadni a konzolosok kezéből, míg meg nem szedte magát rajta. Bleszinski meg egy barom, az, hogy nem lett Jazz3, mindent elmond...

Molyneux-nál más tészta van. Ő csak szimplán hülyeségeket beszélt. Ezt teszi már évek óta, hisz pl. a Dimitriről is hadovált évekig, és azóta sincs semmi...
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem ehhez nekik semmi közük, akkor ez lett volna a Halo 3-nál vagy a Fable 2-nél is - de nem volt. Bleszinski szeret ripacskodni (nemcsak a platformok kapcsán tartott "flémkeltő" hozzáállása miatt mondom ez, minden mondatában ilyen, van akinek bejön, sokaknak nem), nem kell neki ahhoz "utasítás".

Molyneux-nak is megvannak az ökörségei, ő mégis semleges válasszal intézte el a kérdést. Pedig a Lionhead MS tulajdon, az Epic viszont nem. (És ez nem biztos, hogy a PC-s megjelenésnek kedvez.)
  • Chocho
    Szerintem jön, csak a mikrofos hisztizett, hogy vegyük meg a dobozkáját.

Ami az 50-50-et illeti... Minden 50%, hisz vagy meghalsz most egy aszteroidabecsapódásban, vagy nem.
  • Zóanagyvarázsló
    Azért a "tényhez" tegyük hozzá, hogy a PC Guru forrása az a jól értesült blog volt a Fable 2 esetében is, akik a GTA IV PC-s megjelenését hasonló exkluzívan "kilopott" belső információval cáfolták.

Ettől függetlenül a Fable 2 PC-s megjelenésére szerintem is lehet mérget venni (felelősséget viszont nem vállalok, ne pereljen senki, ha balul üt ki! :), a GoW 2-vel viszont óvatosabb lennék. Nem mondom, hogy nem jön PC-re, de arra pár szem altatós sem vennék. Mondjuk legyen 50-50 az esély. Mármint határozottam szerintem, mert ez tényleg csak tipp, ennél stabilabb információink nincsenek. Leszámítva annak a Bleszinski ripacsnak a médiahuszárkodását...
  • Chocho
    Így van, ez tény. Már csak várni kell.
  • Cat 02 #9668
    Sztem alap h jön... úgy mint a Fable 2 is az volt.
  • The Protector
    A kurva élet faszát.IGEEEEEEEEN.Nagyon örülök.EZAZZZZZZZZZZZ.Klafa.Nagyon fasza.
    Legyek az sg bolondja ha a GOW2 NEM fog jönni PC re.Jönni fog az is.
  • grebber
    Gow 2 is elképzelhető hogy erre a sorsra fog jutni!
  • Micsu
    icewind dalet nem sorolnám a hc rpgk közé, az inkább harcorientált volt
  • [Jakuza]
    pl Planescape Torment vagy BG,IWD2 de mondhattam volna a The Temple of Elemental Evil-t
  • Chocho
    Érdekes, én több helyen is olvastam, főleg fanboyoktól. Na bumm.
  • Istencsászár
    Ilyet én nem olvastam sehol... a fejlesztők annak hírdették hogy sok mindent meglehet benne valósítani.