17438
-
#9621 Nézd, mindenki tudja hogy voltak vele gondok, van akinek 3 ledes lett van akinek nem... az én környezetbemben kb 10 közeli ismerősnek van boxa és abból 1 lett 3 ledes a másiknál pedig a DVD olvasót kellett cserélni, és ezek régi gépek, még nem is csak Falconosok és nem is HDMIsek... mióta megvan a boxom 2 HDDm halt meg a pécémbe, na most erre mit mondjak?:D ez van... -
#9620 Ezt a szöveget nyomják a boxosok már 2006 eleje óta. :P -
#9619 Ez nem ujdonság, létezik ez a hiba is. Az új gépekkel lényegében semmi gond nincs, megbízhatóak, ha mégis rossz lenne, akkor ott van rá 3 év gari. -
Cat 02 #9618 http://www.sg.hu/cikkek/65258
csak legyen ilyen =] -
#9617 Gondolom nem ugy ertette a rakattanast. -
Ry0K3N #9616 Az EVE pont nem az a rákattanós fajta, elég csak akkor fent lenned mikor lejár a skill meg mikor hajóra farmolsz, nem pedig napi 25 órás grindfesztet követel meg. -
#9615 Lenne egy kérdésem, hátha ti tudjátok. Egy régi játékról van szó, talán dos-os. Mintha valami Paradox-ra emlékeznék névnek, de ilyen nevű játékot nem találtam a neten. Logikai játék, úgyx kell rendezned a pályákon a tárgyakat, hogy kijuthassál. És azt hiszem a szereplő egy kutya volt. -
#9614 Épp ezért nem merem kipróbálni. -
#9613 Hat en mar 2005 ota jatszom vele :D -
#9612 Azt nagyon ajánlgatják nekem, de félek, hogy rákattanok. :D -
#9611 Winevel siman lehet a legtobb PC-s jatekkal jatszani megsugom, meg olyanokkal is mint az Eve online. -
#9610 Wineal még pcs linuxon sem megy rendesen az emulálás nem hogy egy PS3on :D -
#9609 Linux + Wine ? :D
Csak mert a linuxhoz PS3-n nem kell semmilyen emulacio.
De ettol ugyanugy nem fog menni rendesen a dolog. -
#9608 Lehet, már anno be is linkeltem ide a videót. A YouTube-on sokan megoldották, van is erre egy szolgáltatás, csak asszem fizetős. De lehet, persze korlátozott módon, szaggatva, stb... -
#9607 http://www.pcsx2.net/files/12025
Nem egeszen mas teszta, probalj jatszani rajta PC-s jatekkal. :D -
#9606 Jó, azért a Win bootolását ne hozzuk fel ide, mert ugye a PS3 más architektúrára épül, így egy emuláció által válik csak elérhetővé az XP. Más tészta tehát.
1.0? Na, ez érdekes! Megkérhetlek, hogy linkeld be nekem a letöltés helyét? Csak mert a PCSX2 hivatalos oldalán nem találom (persze lehet, hogy csak béna vagyok). -
#9605 Off:
Mar reg van ujabb verzio "PCSX2 Playground v1.0.0395"
Amugy meg a pluginok valtoztatasaval es mas beallitasaval jelentosen lehet novelni a sebesseget es nem art bekapcsolni a ketmagos szamitasi muveleteket az emuban valamint a speed hackokat,ami latvanyos sebesseg novekedest szoktak eredmenyezni.
Amugy pedig az altalad kiprobalni ohajtott FFX a te geptipusoddal is megkozelitoleg 100FPS-el hasit, igy limitalni is kell a frameket a config CPU menuben.
Amugy pedig azt kell mondjam, hogy ahhoz kepest, hogy az eredeti gephez kepest legalabb tizszeres szamolasi muvelet szukseges, ahhoz kepest teljesen jo a dolog.
Gondolj bele egy PC amit a PS2 kiadasa utan gyartottak 3 evvel 2002-2003 egy masfel perc alatt bebootol egy windows XP-t, egy PS3-nak 45 percre van ehhez szukseg es akkor a PC-s jatekokrol meg nem isbeszeltem azt el is lehet felejteni. ;) -
#9604 Hiszed Te... Nagyon sokat foglalkoztam már az emulátorokkal, és a PCSX2 fejlesztője saját maga írta a fórumon, hogy nagyon komoly proci kell még, mert nincs optimalizálva. Jakuzának van igaza, van pár járék, amire konkrétan ráállították a 9.4-es és 9.5-ös verziókat (FFX 1-2, RE4, Tekken 4), de a többiek még messze vannak a végleges sebességtől. Egyetlen srác van a fórumon, akinek egy 4 Ghz-re húzott négymagossal sikerült mindenből 40-60 FPS-t kicsikarni. Le lehet vonni a következtetéseket. -
Ry0K3N #9603 Egy sima két magos proci elég a ps2 emuhoz. A többi az emulatoron múlik. -
Cat 02 #9602 jRPG nem azoknak van akik napi 2 órát utaznak és nincs mit közbe csinálniuk max kézikonzolon gamelniük ? V az a manga ? xD -
#9601 Aranyos. :) -
#9600 Igy megy.
-
#9599 Hmm... nekem nemsoká lesz hasonló X3 procim. Meglátjuk. :)
CS@: Tudom. :) -
#9598 Igen melléírtam hogy 1ről van szó. A PS2 emulációról eddig elég kevés pozitív visszajelzést kaptam/olvastam, na meg ami érdekelt rajta azt úgyis a PS2n játszottam. -
#9597 Core 2 E8200@3GHz 4GB RAM 4850 - de ettol gyengebb gepeken is is siman futnak a jobban optimalizalt PS2 jatekok, mint pl az FFX vagy az FFXII
Azok mar mennek kisebb gepeken is nagyon jol, persze van olyan is ami meg az ellentetje, minf a Shadow of the Colossuss, bar az is fut nalam olyan 20-40 FPS-el. -
#9596 De milyen géppel, Jakuza? -
#9595 De az 1... nem 2. Azzal nekem sincs gond, úgy toltam GT2-t. -
#9594 FF9 et emulátorral nyomattam énis(bár ez PS1emu volt, ami szinte hibátlan).
Ami hát igencsak rajzfilmszerű, de én nagyon imádom a mai napig, az egyik legkedvesebb mesém. -
#9593 Siman 40-60 FPS szoval azzal nincs gond. -
#9592 Engem érdekelnének... pl. ami nagyon, az az FFX... Van emura és már megy rendesen (elvileg), de még nem szántam rá magam. Jakuza! Majd segíthetsz beállítani! XD -
#9591 Milyen gépen tolod az emut? Mert ha nem űrhajóval játszol, akkor nem is játszol, csak diavetítesz. Úgy meg naná, hogy unalmas. -
#9590 Ahhoz h valaki élvezze a jrpgket át kell érezni, én pl átérzem és imádom azokat amivel eddig játszottam... nem sok de azok nagyon tetszettek, viszont azok a pécés rpgk amiket Jakuza játszott régen vagy jelenleg is engem irritál és teljesen hidegen hagy nem tudnám élvezni egy másodpercig nem.
PS2re rengeteg jrpg van, de ha valaki egy szép és 2008hoz méltő nextgen jrpgre vágyik az próbálja ki az LOt, ami egy klasszikus vonaló játék, minden tekintetben kiválóan kivitelezve remek történettel, mesteri zenével és drámákkal... amúgy egy rajzfilmes jrpg nem hasonítható egy komolyabb alkotáshoz hiszen pl az Eternal Sonata mondandója komoly, nagyon is, de a külső "gyerekes" és gyönyörű ( cell shade ) -
#9589 Azert, mert az emulatorokkal szeretek bohockodni. :D
Na meg az oskori konzolokbol visszahoz valamit es csak ezert.
Na de ettol meg sem kozelitti az igazi huzos PC-re megjelent RPG-k szinvonalat, szvsz. -
#9588 De érted... szar, fos, unalmas, gyerekes, de tolja. Okés.... :D Mellesleg a PC-s közönség nem igen vevő a JRPG-kre. Az más. Konzolra való, ez van. :) -
#9587 Ha ilyen szar volt, minek toltad? :D -
#9586 Hát ezzel most nagyot mondtál, neked nem tetszik rendben van, amúgy 90%on áll gamerankingsen és nagyon sokan odavannak érte. Amúgy irigyellek hogy kis játék idő után egy rpgt ( jrpgt ) megszakértesz történet és tartalom szempontjából... lehet h úgy van ahogy mondod, de arról a gémről rosszat még nem halottam, szóval a te izlésednek nem fekszik max. -
#9585 Mert semmi baja.
Gondolom azok panaszkodnak, akik nem tudjak elolvasni a minimum hardver kovetelmenyt. :D
Apropo:
RPG tortenet.
Most jatszom a PS2 egyik top 10-es RPGjevel a Dragon Quest VIII-al. (Termeszetesen PC-n :D)
Mit mondjak teljesen rajzfilmszeru, na de ennyi nem tobb. Tortenet ? Na az egy olyan nulla mint altalaban a konzolos RPG-k tobbsege.
Meg kell talalni egy gonosz varazslot es megbuntetni.
A bevezeto kb 10-seces, nehany allokepet razogattak majd egybol belevagtak a lecsoba, ami kb 30 buborek menu tovabbnyomogatasabol allt, majd hoseink felpattantak es bementek egy varosba keresni egy oregembert, aki hatha tud valamit a gonosz varazslo rejtekerol.
Na de kozben megoltek ezert csak ugy neha-neha valakit meg kell keresni, aki tovabb tudja mutatni az utat.
Kb ennyi a tortenet ROTFL. -
#9584 Hopp, ez cink. -
Cat 02 #9583 4. és 10. hozz szólás :) -
#9582 Még az SG is megírta.