A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A leg realisztikusabb FPS amivel eddig játszottam az a Condemned 2 volt, ahhoz képest az FC2 kicsit pörgõsebb, de nem rossz, jópofa dolgok vannak benne, és most légy szíves ne gyere az Operation Flashpointal meg az Armával, mert azok szimulációk, rétegjátékok, csak fanatikusoknak.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szerintem a a konzolosok nem egyszer keverik a szimulatort az arcade jatekokkal, mert naluk szinte csak az jelenik meg.
Emlexek egy csomo arcade autos jatekra, amit ugy hypeoltak, hogy milyen elethu stb, kozben meg egy arcade szemet volt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Úristen. Ez konzolos szemmel "rámentek a realisztikusságra"? Hubazmeg. Pedig ez még mindig nagyon mûanyag. Nézz át FC2 topicba, épp most írtam fél oldal litániát arról, hogy mennyire szarul néznek ki a fegyverek. (IGEN, én elvárom egy realisztikusságra törekvõ játéktól, hogy a fegyverek pontosan legyenek lemodellezve! Ott _kezdõdik_.)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem rossz játék, tetszik h rámentek a realisztikusságra, valamilyen szinten, valszeg majd beszerezem ha lesz ideális ajánlat...
Az Undercoverre még csak 16 és fél hónap jut.
Ettõl függetlenül különösebb reményeket nem mernék hozzájuk fûzni.
Hogyan hozzák össze, hogy alulmúlják a tavalyit? Mert az már nagy eredmény! És évrõl évre sikerül! Azt hinné az ember, ennél lejjebb már nincs. EA megmutatja, hogy van...
http://www.freetvmaci.info/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
NFS, asszem, a tavalyi. 2 "NAGY" újdonság, törés, gumifüst. Törésrõl annyit, hogy volt benne, gumifüstrõl pedig, hogy az minden volt, csak reális nem. Volt alkalmam megnézni 1-2 alkalommal, élõben.
Egy cikk nem kezelte helyiértéken. Mind áradozott. A 10 cikkbõl, amit olvastam, (kb) azt hiszem 1 volt, amelyik nem áradozott a törésrõl. Fizika erõssen 0 felé tendált a játékban, még árkád szinten is kifejezetten gagyi. Errõl sem beszélt egyik sem... Az igénytelen kék maci-léggömböket már el sem várom, hogy megemlítsék, mint apróságot.
Na ez a sajtó. Vagy diletánsok, és akkor menjenek kapálni, vagy meg lettek kenve. Teljesen egyértelmû. Kicsit erre is utaltam a "w" betûs szóval. Csak magában bízhat az ember...
Kíváncsian várom, hogy csak egyszer beismered-e a tévedésedet, amikor engem próbálasz ugyanezzel megvádolni...
HW, mint Hardwired? Tudtommal nem írtak róla rivjút, csak a privjúkban álltak hozzá pozitívan, de azokban a Witcherhez is. Az oldal szerkesztõi közül egynek nem jött be a Witcher, és éppen õ írt róla egy elég szerencsétlen beszámolót, szerintem nem kell ebbe mást belelátni.
A második mondatban azért van ott az is a "Witcherben" után, mert a Hellgate-rõl beszéltem. Máshogy nem is lenne értelme. A harmadik mondatban pedig én is írok a beszámolóról, mely elég nagy vihart váltott ki akkor mind ott, mind az SG-n ahhoz, hogy el lehessen feledni. De ez már más kérdés.
Ha csak egyszer beismerned a tevedesed, de mar megint terelsz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mármint elõzetesben ("privjú"), beszámolóban (rivjú) igen.
Amugy megint nem figyelsz, vagy megakarod magyarazni, hogy nem ugy van, ahogy mas gondolja :
WITCHER BESZÁMOLÓ!! (nagybetukkel ami azert eleg feltuno lett volna ha keresi is valaki)
Dixie Flatline, 2007. november 7. szerda 14:52 - Játék: RPG - ADATLAP - (320 komment)
(HW Insider) Szegény Geraltot nagyon elbaltázták a CDProjektnél, a játékosok így garantáltan Mariana-árok mélységû homlokráncokkal kell számolnia. Lehetett volna néhány faktorral jobb ez a Witcher, de sajnos nem jött össze...
"máshol pedig jóval erõsebb a (fél)casual vonal."
De ezen tényleg semmi értelme vitatkozni, mindenkinek egyénileg kell megítélnie.
Hájpot tényleg kapott a Hellgate, de a kritikusok nem rajongtak már érte annyira.
"kevesnek tartom en az eves 10 jatekot, maximum ha egy eleg sarkitott nezoszogbol nezzuk, mint peldaul egy szegeny orszag vasarlasi mutatoit vesszuk alapul, de nem ez a jellemzo."
Bár már rájöttem, hogy valószínûleg a zárójelben elejtett félmondatra reagáltál. Azt csak azért említettem meg, mert évi minimum 10 vásárolt relatíve friss játék átlagosként említése Magyarországon megkérdõjelezhetõ (már csak az életszínvonalból kiindulva is), máshol pedig jóval erõsebb a (fél)casual vonal. De ezt inkább hangosan gonmdolkodásnak szántam, mintsem vitára való felterjesztésnek.
CoD4. Demó jó volt.
Engem sem csaptak be, nekem egy jóval kevésbé szórakoztató demót töltött le az internetgépem 😊
Miért naivitás a tények megállapítása? 😛
Addig csak cikkek voltak, hogy milyen lesz, de a jatekbeszamolo borzalmasra sikerult, mig a Hellgate bemutato remekbe szabottnak jelezte a jatekot, az ido meg eldontotte, hogy szar, es kozben szazezrek vettek meg a hypeolas miatt a gyenge minosegu jatekot, amiert valoszinuleg eleg mergesek lehetnek.
HW cikkek : Hellgate London vs Witcher
HW, mint Hardwired? Tudtommal nem írtak róla rivjút, csak a privjúkban álltak hozzá pozitívan, de azokban a Witcherhez is. Az oldal szerkesztõi közül egynek nem jött be a Witcher, és éppen õ írt róla egy elég szerencsétlen beszámolót, szerintem nem kell ebbe mást belelátni.
A Hellgate-bõl csak a demót láttam, de az borzasztó igénytelen volt sajnos. Rövidesen pedig lelövik végleg a szervereket, így már aligha lesz értelme neki adni egy esélyt.
A media jelentosen feltudja turbozni az eladasokat a hypeolassal, meg egy kozepszeru jateknal is.
Mostanaban nem egy ilyet latunk minket oldalon. Mar kiadas elott jocskan elkezdik a jatek misztifikalasat, amihez legtobb jatekkiado aszisztal a megfelelo oldalnal. Pl az oldalon elerheto nyeremenyjatekpknal ok adjak a HW-t vagy jatekot, esetleg az oldalon fizetett hirdetesben veszik meg a cikkirok jo velemenyet vagy szponzoracioval.
Ez nem uj keletu dolog igy mukodik ez mindenhol, hw gyartoknal, szoftver keszitoknel, a biznisz az biznisz.
Én, bevallom férfiasan, warezolok, mint állat. MINDENT leszedek, kipróbálok. (tünnek elfele a demo-k, egyrészt, másrészt már megszokás kérdése, hogy nem keresgélek fél napig egy reg-mentes helyet, ahonnan le is jön, hanem berakom a torrentet, oszt csókolom.) Aztán ha tetszik, megveszem, ha annyira nem, akkor ESETLEG kiírom. Van ugyan más lehetõség is, rivjuk olvasása, trailerek, egyebek, de nekem ez az egyszerûbb. Másrészt, látom, hányszor futottam volna lukra, ha nem így járok el.
CoD4. Demó jó volt. Lekaptam, és úgy a felénél rájöttem, hogy ez engem halálra idegel. Töröltem mint a vöcsök.
De egy Sacred2, Witcher, Bio, tulajdonképp 3 perc után a kosárkámban, majd a polcomon landolt. Bejönnek, tetszenek, kellenek. Viszont, hiába tudom késöbb eladni, nagyon felhúzna, ha "szart" vennék. És, ha õszinték vagyunk, egyre nagyobb az esély, hogy olyan lesz egy játék, ami nem az én, ill a mi izlésünknek való.
A warez, ebben a formában nem rossz, ami engem illet. Viszont hozzáteszem. Ami kell, tetszik, azt csak "kényszerhelyzetben" tolom végig warezzal, azaz, ha épp nincsen pénzem. De amint van, megveszem.
HW cikkek : Hellgate London vs Witcher
HL-t istenitettek, mert gondolom jo kis reklampenzt kaptak, mikozben a Witchert hanyadeknak jellemeztek igy egyszeruen egy gyenge semmitmondo jateknak, mert konkurencianak szamitott azzal, hogy gyakorlatilag egyszerre jottek ki es a vasarlokat befolyasolni lehet ilyen trukkokkel.
Pedig a Witcher, magasan jobb jatek, mind minosegileg, mind tartalmilag.
Évente csak egy-két friss játékot vásárolok, tavaly egyedül a Witcher volt ilyen anyagi okok miatt. Idén is csak egy játékot vettem eddig megjelenéskor (még kettõ van tervben), a többit, ha friss is volt, külföldi üzlet akciójában féláron.
Attol hogy ok atlagolnak az nem jelent semmit. A valos adatokat akkor fogjuk megkapni, ha a masik jatek is minimum egy eves lesz es osszetudjuk hasonlitani a jatekosok velemenyet abban az adott idoben, illetve azt, mennyire nyeri el a tetszesuket.
De abban igazad van, hogy az apróságok már annyira az egyén dolgai, preferenciái kérdése, hogy a FRANKÓT megmondani nem igazán lehet...
5-6k kulonbseg van jatekok kozott az 10 jateknal 50-60k az 3 ev alatt 150-180k (ez mar egy komplett PC ara), raadasul kevesnek tartom en az eves 10 jatekot, maximum ha egy eleg sarkitott nezoszogbol nezzuk, mint peldaul egy szegeny orszag vasarlasi mutatoit vesszuk alapul, de nem ez a jellemzo.
Szoval mi alapjan soroltak be, hogy a Crysis a befuto ?
Tehát, az össz kitétel, hogy nem veszek agyba-fõbe hardvert. Hanem ésszel, azt ami KELL, hogy eleinte butítva, késöbb ugyanúgy, mégkésöbb szebben (akár) fussanak a játékok.
Adalék. Most gondolkodok Videókártya cserén. Mostanit eladom, -20, 45-60 egy olyan, ami nekem kell. Azaz, ha az utóbbi 1 évben vettünk 10 játékot, egy konzolos, meg én, megint ugyanannyit költöttünk cirka, ebben az évben.
Persze, mindkét platformra akár az életed is elköltheted, vagy akár megélhetsz demo-kon is. Csak úgy meg játszani nincs értelme.