17438
-
Zóanagyvarázsló #9781 Szerintem FPS-re kérdezett rá. Arról én sem tudok. Szerencsére pár jó megjelenés tényleg lesz idén (ETW, HoI3, Disciples 3, SC2, DoW2) tavaly még a stratégiáknál is pangás volt. -
#9780 Tenyleg csak a Cryis ?
Hallotal mar Eve Onlinerol ? Valami hasonlorol mint a Nexus ? Esetleg ebben a kategoriaban valami mas ? Vagy talan olyan mint a Total Wars ?
Neverwinter ?
Elmeletileg a Xb360-nak 3 eve volt jobbat csinalni mint a Crysis, a PS2-nek 2 evje.
Vajon miert nincsenek ilyen jatekok ? Vajon miert jatszol te is es par hasonlo konzolbubus baratod PC-n is mikozben ketszinuen nyomja itt a maszlagot ?
Mert szar a PC ? Akkor ne jatszatok vele, mert nincs olyan jatek ra, amivel jot lehetne szorakozni, hiszen meg sem kozelitti a konzolos szinvonalat ugyebar. (Es akkor Istencsaszar ide linkeld a Wow dobozodat) -
Zóanagyvarázsló #9779 Ja, a Crytek is úgy megörült az eladásoknak, hogy felhagynak a PC-exkluzivitással... -
#9778 "Olyanokkal mint Crysis" nem olyanokkal hanem csak azzal mert más nincs, idén jön valami exluzív fps pécére, valami "nagy" igényes név? -
#9777 Mass Effectre gondolsz? mert abból csak 1.5 ment el? nem az a tömegjáték, aki nem tölt órákat a dialógusokkal, felefedezéssel az nem élvezi, nem fog vele játszani mert nem non stop akció játék ( bár még igy is sok benne az eksön ). Witcher szép eredmény, kijött egy igényes játék pécére, akiket érdekel az megvette s jön konzolra, kivéncsi leszek ott mennyi megy el belőle. -
#9776 Igen megvagyok elegedve, mert ezeken kivul is csucsminosegu jatekokkal tudok jatszani egy olyan platformon ami elmeletileg nem is jatekplatform.
Olyanokkal mint Crysis, amihez hasonlo meg csak nincs is a konzolon, ami elmeletig a csucsmeguber jatekplatform, mikozben egy multifunkcionalis gep felveszi a versenyt vele, meghozza siman.
WoW is jo lekoti az embert szorakoztat es a kozosegben pedig meg jobban szorakozol, ha neked ez nem is tetszik, mert ugye akkor elkellene ismerni, hogy nagyobb bevtele mint barmelyik konzolos jatek.
Vagy az Eve online, jot szorakozok azzal is, bar lehet tul osszetett lenne hiszen a tudat odaig terjed el, hogy a nagy pisros gombot valaki a gep elejen betudja kapcsolni, ha ravan irva, hogy "Power On". -
#9775 tehát neked az számít hogy a Sims és WOW magsan verve mindent termeli a pénzt pécén, ezért neked a pécé úgy jó ahogy van és jobb mint a konzol, megvagy vele elégedve mert ezek az MMOk és Sims kiegészítők avagy cosmagok írdatlan mennyiségű profitot terlmenek ennek a két cégnek? nincsenek nagy szükségleteid... még ha éjjel nappal wowoznál és simseznél mert annyira jó játékok számodra elfogadom mert miért ne? de ugytudom h te ezekkel nem játszol, csak imádod látatlanba? -
#9774 Duma megint, vajon hol vannak a PS3 eladasok, hiszen nincs ra warez.
Magyarazd mar el jo ember. Vagy az , hogy AA listas jatekok a Xboxnal nem produkalnak meg ketmillios eladast sem, mikozben mondjuk egy olyan szuk kategorias szerepjatek, mint a Witcher eladnak ugyaneyyit a warez mellett PC-re ?
A tobbi hulyesegre nem is reagalok, mert felesleges.
Mint pl olyan hogy amikor meg PC-se volt lakasokban belinkeljen valaki egy asztali konzol eladasi adatai. -
#9773 irtam hogy nem kettő van? verziók közt elég nagy eltérés volt, csupán ennyi... -.- -
Skyline #9772 Cod4/Cod5 aztán jelentősen elöbb jelent meg....:DDDDD
Nehézfelfogású fórumtárs...
"Na de ilyenkor mi siman beszamolhatjuk a nepszerusegbe a warezt, mert akkor tuti kiderulne, hogy nem 4.2 millioan jatszak a CS-t, hanem vagy ketto vagy 3szor annyian, mint magat a Halo 3-t valaha is fogjak. "
Ez a lényeg....Ezt ugatom...:D
Gondolod Stalkerrel csak 2millióan játszanak?:D
Valamint értsd már meg Sims egy olyan játék amivel szinte minden korosztály játszik,és egy 40-50 éves nemhinném hogy úgy lewarezolja...
WoW meg nem okés warez szempontból így akinek bejön kénytelen megvenni...És 10millióan meg is vették...
Akkor ezekből kiindulva amikor egy játékot vár a fél világ aztán 1-2 milliót adnak el belőle összesen hiába mekkora durranás (Stalker,Crysis) a kiadó elégedett lesz? Nem...Miért csak ennyi fogyott? Mert vagy 1-2 millióan inkább lewarezolták. Akkor lefogja ezekután szarni a pc-t ha egy másik platformon duplaennyit eladnak? Le. Ha kiadják pc-re a játékot érdekelni fogja őket hogysikerül a port? Nem,vegyék meg páran az is bevétel.
És megint jösz a ps2-vel meg az 5-10 éves címekkel...
A jelenről van szó meg a jövőről..Nem tűnik fel abba a qrva listába hogy minél újabb egy játék pc-n annál hátrébb van a listában legyen az akármekkora név?:) most majd jösz megint a sims /wow-al aminél továbbra sem érted frankó hogy annyit eladtak de több játék nemtudja megismételni,mert simán warezolható/nem minden korosztályt megcélzó (valaki írta hogy micsoda hülyeség a korosztály célzás....Nemolvasok vissza...Ember,ezt te sem gondoltad remélem komolyan,rotfl)
De tessék ha már az idióta összehasonlításoknál tartunk.....:DDD
Mikor fogyott úgy pc játék,mint a Super Mario Bros (40.23 millió)...SOHA!!!
(Aki az utsó 3 sort komolyan tudja venni magára vessen:DDD)
-
Zóanagyvarázsló #9771 Őszintén szólva ez alapján még mindig zavaros nekem, hogy milyen népszerűségim önigazolásra gondolsz. Én nagyon lemaradhattam róla. -
Zóanagyvarázsló #9770 Én nem számolgattama multiplatfrom címek megejelenési arányait (de a 90% túlzásnak tűnik), csak megemlítettem pár egyszerre megjelenő címet, melyek mégsem fogytak jobban PC-n. Az természetesen nem is kérdés, hogy a csúsztatott emgjelenés nem ekdvez az eladásoknak, és sokan amiatt váltanak a platformot. De a jelenlegi helyzethez ezeknek a címeknek a szreplése is hozzátartozik.
hamarabb jonnek ki a gamek igy eladasukat nem foghatja vissza a PC-s eladas.
Tehát elfogadod, hogy ezért van? Egyábltalán most hardverre vagy szoftverre célzol? -
#9769 Mar leirtam, a warez miatt nepszerubb jatszani a PC-n ezt mindenki tudja.
A szamok egyertelmusittik a megallapitast. Tenykent kezelheted is a linkelt cikkek jol bizonyitottak mar regebben.
A nepszeruesegre meg a konzolosok hivatkoznak allandoan, amikor a WoW meg van emlitve , hogy az nem szamit es csak az a lenyeg az Istencsaszar felek szemeben, hogy a kiadok mennyit zsebelnek be, kiveve persze szamukra a Sims vagy a Wow eseteben ez nem szamit. :D -
#9768 „Lewarezolták és?” – és nem ment a sírás, hogy jaj tönkremennek. Persze énis tudom, hogy azokban az időkben azért egészen más költségvetéssel és háttérrel működtek ezen dolgok, sőt még régebben igazából jópár dolog a garázsproject szinten ment. Ekkoriban azért jobban is érződött az, hogy egy játék a szórakoztatásra készült és nem elsődlegesen a nagy bevételért, de ha minderre aszondja valaki, hogy faszság és csak az emlékek teszik szebbé a dolgot, akkor lehet, hogy van ebben is némi igazság. Az tuti, hogy azokban az időkben az adott korhoz mérve(platformtól függetlenül) lényegesen kevesebb szar játékra emléxem, mint most. Az egésszel arra próbáltam célozni, hogy ne próbáljuk már a warezt kisajátítani a jelen kornak, mintha azelőtt nem létezett volna. Létezett az csak más formában. -
#9767 Összesen _kettő_ CSé van, a HL1-es, meg a Source-os. Ja, meg a Condition Zero, de arról azt se tudom, micsoda... :)
Ugye nem akarsz PECCSENKÉNT számolgatni játékokat?
Vagy már kínodban ilyen faszságok jönnek csak? -
#9766 Es ez is csuszatatas, mert en feltudok soroni kb 50-szer annyit, a masik oldalrol es azzal mindenki tisztaban van, hogy a multiplatformok 90%-ban a konzolra hamarabb jonnek ki a gamek igy eladasukat nem foghatja vissza a PC-s eladas. -
Zóanagyvarázsló #9765 Ezt mondjuk én sem értem. Ki dobálózott elve olyan értelemben a népszerűséggel, emlyből következne a warez figyelembe vétele? Nekem csak a kontroller melletti Live-on játszók magas száma rémlik, mint érv, de az egyrészt más kérdéskör, másrészt a warezhez sincs köze. -
#9764 Ez egy hulyeseg, a jonep szorakozni akar es a joval akar szorakozni, amik megfelelnek az igenyeiknek.
Teved mindenki aki lehurrogja pl a WoW-t, nem csak a jatek miatt jatszak es annyira nepszeru, hanem az MMO-k altalaban kozossegi jatekok, es osszehozza az embereket. Ezert is jatszanak egyre tobben internetes jatekokkal, hasznalnak hozza Ventrillot vagy mas kommunikacios programokat es emellett jol szorakoznak.
Casual gaming a Mass Effect a konzolon a Assasin Creeds es sorolhatnam es megsem tudnak meg a kozelebe se erni ezeknek a jatekoknak.
Persze majd jonni fognak paran, hogy ezek nem azok,pedig dehogynem mint a GTAIV is. De ide sorolhatjuk a FF sorozatot is nyugodtan, ugyanis hiaba RPG nem a kategoriaja hatarozza ezt meg, es ez jol lathato a szamokban is amit az eladasok produkalnak es az a teny, hogy mit fog egy konzolos elsonek felsorolni egy listaban, ha pl PS2-rol van szo, mint GTA,Grand turismo, FF, MGS es kezcsokolom.
Kalandjatek PC-n ? Az aztan egyedi kategoria es olyan eladast produkalt, amit egy Cod konzolon el sem tud erni.
Ennyit errol. -
#9763 A csé is több részt élt meg, hl1es csé 1.5, 1.6 vagy a régebbi verziók és a Source, tehát akkor nyugodtan odaveheted a Halo 1-2-3at és máris rendben vagyunk a 21 mill halóval. -
#9762 "Na de ilyenkor mi siman beszamolhatjuk a nepszerusegbe a warezt"
-
Zóanagyvarázsló #9761 Microsoft: PC Gaming Still a Priority
Jakuza:
Raadasul kokemeny csusztatsz is, ugyanis a multiplatformoknal pontosan uzleti erdekekre kihegyezve lenyegesen hamarabb kiadjak a jatekokat igy PC-n nehezebb tobb szamot produkalni a plusz warez mellett.
CoD4, CoD: WaW, Far Cry 2, Fallout 3, Oblivion, BioShock? -
#9760 Nem, te nem vagy eszednel.
Meglehet nezni a PS2-es listat is abban bent vannak 8 eves cimek, kb aztart ott mint a PC-s listan szereplok.
Tehat kb ugyanaz a top 40 eladasban.
List of best-selling video games
Raadasul kokemeny csusztatsz is, ugyanis a multiplatformoknal pontosan uzleti erdekekre kihegyezve lenyegesen hamarabb kiadjak a jatekokat igy PC-n nehezebb tobb szamot produkalni a plusz warez mellett.
Na de gyonyoru bevetelt produkal a Sims vagy a Wow vagy jo par jatek a listan, ha nem tetszik ez nektek ha nem.
Es ilyenkor szokott jonni az, hogy ez nem szamit ilyenkor nem szamit a bevetel csak a nepszerusege a jatekoknak a ti olvasatotokban.
Na de ilyenkor mi siman beszamolhatjuk a nepszerusegbe a warezt, mert akkor tuti kiderulne, hogy nem 4.2 millioan jatszak a CS-t, hanem vagy ketto vagy 3szor annyian, mint magat a Halo 3-t valaha is fogjak. -
Skyline #9759 CS@:Ember...Olyan időkről beszélsz amikor M.O.-n hírből sem lehetett találni játékot a géhez...C64?? Te komolyan beszélsz?Itt ott elvétve,amikor már nagyba ment az IBM-ek ideje akkor lehetett jópár helyen beszerezni c64 játékokat eredetibe,addigmindenki szerezte ahonnan tudta...
Wolf? Lewarezolták és?:)
Azt vedd figyelembe hogy 10 évvel ezelött amikor elkezdtek jönni a nagyobb,védetebb játékok 2 lehetőséged volt. Vagy eredeti vagy pecsa. A dialupos és egyéb szar netekkel katasztróófa idő volt lehúzni,nem volt ennyi warezoldal,sokkal többen vették a játékokat amikor azonnal játszani akartak vele.
Ez manapság úgy néz ki hogy jóesetben 1 nappal megjelenés után,de általában már a megjelenés elött a neten van a komplett játék és bármilyen hülye aki egy minimálisan konyít a témához leszedi max 3-4 óra alatt bármelyik játékot....
Gondolkozzál már....
Dante73 : már bocsi te tényleg ennyire korlátolt vagy? Kajakra visszafordítod és állítod hogy azért warez,mert szar a kínálat?:DDD
Tipikus gyenge kifogások, érdekes hogy konzolon a jóval kisebb mennyiségű warez mellett jóval nagyobb a minőségi kínálat...Nem?:)
De biztos azért kevesebb a warez mert több a minőségi kínálat....:D
Nah ennyi mára is mentem innen,ahogy Zó mondta egyesek homokba dugják a fejüket....Nekem tök8 melyik platfromon játszom,szeretem a pc-t is de az a minőségi szintcsökkenés ami évről évre nő az sajnos nem jelent semmi jó jövőt a pc számára...
-
Zóanagyvarázsló #9758 Csipázom, hogy a WoW -ot a Sims –et, meg bármi olyat, ami a konzolosoknak nem teccik azt nem kell figyelembe venni, sőt kaptam én már ebben a topikban olyat is, hogy a konzolos japán eladásokat sem kell, figyelembe venni, mert az túl távol áll tőlünk.
Kár kiforgatni az itt elhangzottakat, nem arról volt szó, hogy japán nem fontos piac, hanem arról, hogy abból kiindulva éppen a világtrendet nem érthetjük meg, mert az nagyon más - vagy induljunk ki a bból, hogy ott PC szinte nem is létezik?
Az európai piac is hihetetlenül változékony országonként nézve, pontos számokkal sem rendelkezünk, elég nehezen követhető. Ezért kerülnek elő leggyakrabban az NPD adatok, mert az egy egységesebb piac, al egjelentősebb piac. Viszont torzít a Box kivételével torzít mindnekinek a kárára, főleg a PC-ére. (Na jó, a Nintendóéra nem képes torzítani, de azért nem egy Japán- vagy Franciaország-féle Nintendo HQ-ról van szó :)
Én személy szerint elismerem a WoW, a Sims, valamint lassan csatlakozó, de a Simset szerintem soha el nem érő Spore sikerét. Kell ilyen is, attól függetlenül, hogy kivel tetszik. De kellene más is, nem kellene midnen multiplatform cím eladásaiban alulszerepelni, kelleneének multimilliós single és hagyományos multira kihegyezett játékok.
És nem az kellene, hogy a Crytek egy nextgen (jelen esetben még nem létező) konzolt tekitseen a következő játéka fő platformjának, és az is sokat elmond, hogy a GSC is megszerezte az Xbox 360 fejlesztői minősítést. Én a PC-t preferálom, így ez nem jó hír számomra. Mások a PC-t preferálják, és a homokba dugják fejüket. Bár ők legalább elégedettek. -
#9757 Mondjuk a Titan Quest kicsit más tészta. A marketingjük is elég gyenge volt, az is belejátszott, nem csak a warez.
A pécézés meg nem szenvedés, ezt kikérem magamnak! X) -
#9756 "COD nekem nem tetszik" neked:) -
#9755 Hülyeség. A legtöbb pécé gémer nem hardkór rpg fan, nem kalandjáték fan, nem szimulátor van hanem casual gémer akik csak egy jót codozni, gtazni, gridezni akarnak, vagy GoW2 szeretnének vagy Fable 2őzni szeretnének, vagy csak egy jó NFSel szeretnének játszani semmi mással... erre van igény ez a nagy többség, az egyszeri játékos aki egy játékkal szórakozni akar.
Faszságokat ne beszélj, a konzolos is ugyan olyan játékos mint egy pécés semmi különbség nincs, csak ők a játékgépet választották a sok évnyi pécézés/szenvedés után.
Mindig magadból indulsz ki, te egy finnyás rétegjátékos vagy akinek semmi sem tetszik, GRID pl nekem sem, de nem a grafika miatt mert az nagyon szép és gyors, hanem mert több potenciál van abba a fizikai motorba és lehetne élethűbb, ahogy a Colin Dirt is, amivel jelenleg játszok.
COD nekem nem tetszik, csak azt nem értem miért, nincs más olyan háborús játék ami ilyen háború feelinget nyom az emberbe folyamatosan, persez ott van a választás joga nyugodtam Armázhatsz vagy OPF is elszotyizhatsz ha van hozzá türelmed, esetleg Battlefildezel, de pl az nekem nagyon nem tetszik, mert nincs meg benne az a pörgés mint a CODba.
A warez pedig káros ahogy van, mindennel meglehet magyarázni az lopás és a kiadó megkárosítása, nem 1-2 fejlesztőbrigád ment tönkre a közelmultban emiatt, pl a Titan Quest készítői, pedig az nem volt egy rossz játék, de nem vették, pedig csak kiváló diabló klón... szóval akkor erre sincs szükség pécén? akkor mire van? -
#9754 Ma már a legtöbb kiadott játék nem 10 ezreket kóstál. Olyan 2-6 ezerig lehet megvenni a legjobb címeket.
Warez... folyton ezzel jönnek egyesek a PC védelmében, de hiába, ha egyszer káros. Tök mindegy, hogy mit warezolsz, akkor is az. A warez nem szabadságharc, nem lázadás, hanem szükségmegoldás éhínség idején. Meg kéne már ezt érteni...
Felmérést csinálni? Úgy látszik, alábecsülöd a kiadókat. Már hogy a viharba ne tudnák, mi kell a népnek! Nekik bizony COD és NFS, WOW és Sims kell. Ez látszik az eladásokon is, Jakuza listáján is. Összekevered a tömegek igényeit a hard core játékosokéval. Catnek volt igaza, amikor azt mondta, hogy "a PC-s játékipar lelkét a casual gaming ölte meg". -
#9753 ui;
Ma Sacredeztem. 1/4 2. A játék kidob, mondom, mi a f@sz van? Rockatar Social Club, hogy frissítsem. Mert awailable az update. Jó hogy le van tíltva netről, mi?
Vagy a másik, a securom. Telepitett program. Programok közt nem látszik, tűzfalban nem látszik, pedig megy a netre. Azt csinál, amit akar. és ha a játékot, ami felrakta törlőm, naná, hogy ottmarad a gépemen, és csinál, amit akar. Ha kedve van, nem hagy játszani, eredeti játékkal sem, mert ott a DT a gépemen... Szóval, itt nagy gondok vannak a háttérben; Amíg nem bizonyítod, hogy ártatlan vagy, addig kis warezos köcsög vagy, és játsszál a pöcsöddel. Ha jól tudom, fordítva kellene, hogy legyen, vagy tévednék? -
#9752 Warez...
Na persze, ahogy azt Móricka elképzeli.Azért gondolkodjunk is, mielőtt beszopjuk a marketing-dumát! Induljunk csak ki a GTA4-ből. Warez elleni harcra milliókat költöttek, portolásra? Akkor mit sír a szájuk? Csinálják meg normálisan, majd megveszem. Addig....
Mikor a gazdasági helyzetét nézem az országnak, nem a politikusokat hallgatom, hanem kimegyek a körútra, és körülnézek. Lehet, bajban az ország, de a körúton, ez nem látszik. Ergó; VOLNA PÉNZ JÁTÉKRA, még itt, Magyarországon is. De, említhetném a mag-ot is. Onnan szedek sok mindent, olvasgatom a post-okat a cuccoknál. Egy egy jó játéknál, (nem úgy mint pár éve!) A meglessük, oszt megvesszük hangulat uralkodik. Aztán -többnyire- jön az anyázás.
Mégis. PC-n mitől várják az eladásokat? CoD? Már bocsi, de egy konzolos szar, úgy ahogy áll. Assassin? Szép meg minden, de marha unalmas. Crysis? A gépigény az egekben. Meddig soroljam? Tudnám reggelig. Egyszerüen marha kevés olyan játék jön, ami tényleg megér 10 ropit. Konzolos megveszi, játszik, eladja. (vagy bebukja) mennyibe fáj neki? 5 ropiba? PC-s az odateszi a polcra, (azért veszi) és büszke, "dédelgeti", örül neki. 2 év múlva majd megint előveszi, ha kijön egy mod, egy magyarítás, bármi. (erre meg a konzolos várhat)
Egyszerű a képlet.
KELL EGY FELMÉRÉST CSINÁLNI AZ IGÉNYEKRŐL mert eltérnek. Azt kell eladni, ami kellene, nem azt, ami konzolon fogy. Amit alább linkeltetek. Mennek az MMO-k, Online akármik, a SIMS-ek, stb. Ahol szöszölni, fél perc játékhoz 6 napig karit kreálni, stb-t kell.
PC a jó autós játék (nem szim, hanem TDU jellegű) hiánycikk, rengetegen sírnak, hogy kellene. Mit kapunk? Agyonblúrozott, agyonkonzolosított GRID-et. Emlékszik még valaki a COLIN 1-2 re? Az játék volt... A legutóbbiba már váltani sem tudtam rendesen, mert "túlpörgött" a motor. (konzolosnak az kell, a valósághűség mehet a pi@ába, 600-al menjen a pörgés) Mire 2.-ba raktam, már a 4. kellett volna. (Mondom, mellette szimulátorozok, nem vagyok egy Hakkinen, de fakezű sem...)
Mielőtt szidnánk a warezt, gondoljuk végig, az okokat. (Az az ember, aki most megvette elővételbe a GTA4-et, vajon az 5-öt is megveszi, vagy majd letölti előbb?
Gondolkodni kellene, nem a bugyuta marketingduma után kullogni, és éltetni ezerrel. -
#9751 #9750 Istencsászár: Ugye azt azért elismered, hogy nem lenne egyszerű 5évnél régebbi nagy X360neveket felsorolni? Most, akkor a PCs warezelés tehet arról is, hogy kb 5évente kidobálják az emberek a konzolt, hogy ujjat vegyenek vagy mi?
#9749 Skyline: Milyen 5-10évről beszélsz? És mi van ha ennél kicsit messzebbre tekintünk: C64en hírből se láttunk eredeti játékot, az lett volna a csoda, ha valamelyik játék elején nem a törőcsapat lógója alatt szólt volna valami kellemes zene. Amiga dettó, ámulva néztük a 3.5 es lemezen az Amiga klubokban az eredeti MortalKombat –ot és ezzel talán be is zárult az ott látott eredeti játékok köre(CD32ön néha előfordult de annak úgyis mind1 volt már akkor is).
PC kezdőkorában Wolfeinstein, Doom, POP -ból is temérdeket láthattunk tényleg eredetiben, így hirtelen visszagondolva még ismerősöm ismerőse se rendelkezett ilyennel. A CDrom bejövetelekor kezdet hazánkba, úgyahogy beesni az eredeti játékok fogalma, ami szintén nem jelentett semmit, mert szinte mindenki az ismerősöktől vagy PECSÁból illetve innen-onnan beszerzett írott RebelAssaultal, MadDogal nyomult.
Más téma(MMO): Bár szted az MMO drog, így gondolom komoly fogalmad nem igen van a dologról(megnézted az idevágó SP epizódot és ez elég is volt :), de azért ettől függetlenül az MMOkal kapcsolatban azzal teljesen egyetértek, hogy nagyon sok megy el a kényszerűség miatt belőlük. Csak saját AOCos példámat hozhatom fel, megvettem, mert nem volt más lehetőségem a kipróbálásra, részemről egy kalap túró volt az egész a Free 30napot nem bírtam ki benne. Nagyon sokan elégedetlenek voltak a végeredménnyel, viszont a nemrégiben ide beszúrt eladási listán mégis nagyon szép helyet ért el a játék. Na tessék warez lehetősége nincs, sok elment belőle, nekik megérte nekem nem. Ha teszem azt MMOknál végre megoldanák, hogy ne kérjenek pénzt a játékért, hanem csak előfizetés lenne, akkor valószínűleg kénytelenek lennének a készítők, arra is figyelni, hogy elfogadható dolgot adjanak ki a kezeikből és az is lehet, hogy ez a játék se került volna fel semmiféle listára. Természetesen ahol van lehetőség egy elfogadható tesztelésre az kivétel.
Aztán jön a sírás, hogy a warez miatt így meg úgy és azért nem lesz ez meg az, ha lett volna warez lehetőség AOCra, akkor hol érdekelne engem az, hogy jaj szegény készítők csődbe mennek, jaj nem lesz következő rész, fejlesztés meg mitomén mi, ne legyen franc se kíváncsi rá.
Csipázom, hogy a WoW -ot a Sims –et, meg bármi olyat, ami a konzolosoknak nem teccik azt nem kell figyelembe venni, sőt kaptam én már ebben a topikban olyat is, hogy a konzolos japán eladásokat sem kell, figyelembe venni, mert az túl távol áll tőlünk.
A lényeg, hogy semmi, de semmi sem számít az eladásoknál csak az, ami éppen az elvakult konzolos társaságnak szimpatikus…röhej.
Aztán egy mondat erejéig idehozom az oly sokat emlegetett GTA4 et is. Ha ez egy hibátlan port lett volna, mai ésszel még akkor is elgondolkodnék rajta, hogy kell e ez nekem. Persze valamit kapiszsgálhattuk már előre, mert nem egy konzolos írta még jóval a PCs megjelenés előtt, hogy ez valahogy nem az igazi. Tényleg nagyon nem az, maga a játék se, még akkor se ha eltekintek a port hibáitól. Rohadtul untam a végére és egyik porcikám se akarná még1x elindítani. Aztán ha most a végén mindehez hozzáveszem a borzalmas portot, és ismét a virnyákolásra gondolok, akkor megint oda jutok, hogy kell a hóhérnak még egy ilyen GTA mint ez a mostani.
Sry a terjedelem miatt. -
#9750 Hiába lehet kapni ha ezen lista alapján D1ből 2.5 ment el, a D2ből meg 4 millió, pedug az elvileg AAAAA blizzard játék amiért mindenki megvan őrükve... ez kevés ahhoz képest h most is lehet kapni fillérekért, ha már ez érvként elhangzott.
Akárhonnan is nézem ezt a listát tele van nagy nevekkel, jó pécés játékokkal a múltból, de ezek 90%a 2005 avagy előttiek, a 360as lista meg az utóbbi 1-2-3 évben kijöttek. -
Skyline #9749 Loooool te nem vagy eszednél:DDDD
Halo 3 (8.1 million)
Gears of War 2 (4 million)
Nézzünk pc frontról ugyanebben az időben megjelenő,nem egyszerüen lewarezolható játékot ami ugyanígy bizonyos korosztályt céloz főleg meg....Őőőőőő...
Hmmm...Őőőőő....
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2 million)
Crysis (1.5 million)
Ennyi...Korrekt..:)
Vagy nézhetes hogy melyikből ment el több,konzolos Cod5-ből vagy pc-s cod5-ből?:)
Cod4?:)
Igen jójátékokból pc-n is ellehet adni rengeteget...Szerinted az normális hogy egy WoW-al aminél továbbra is mondom a warez problémás 10millió fogyott...Míg egy világszerte várt agyonhypeolt Stalkerből/Crysisből 1-2 millió?:)
Szinte bármilyen komolyabb multiplatform játékot nézel konzolon veszik többen...Ez nem jelenti hogy konzolon többen játszák...Pc-n lewarezolja több mint a játékosok fele...Ezt a dolgot átlátják a készítők? Igen. Ezért van évről évre kevesebb normális pc exkluzív/szar portok? Igen. Ha ez így folytatódik hol a pc-s játékok jövője?:)
Jössz itt 5-10 éves játékok tömkelegével a listádban te normális vagy?:D
5-10 évvel ezelött szerinted mennyire volt elterjedve a warez a mostani állapotokhoz képest te szerencsétlen?:D -
Zóanagyvarázsló #9748 Viszont a CoD4 és a GTA IV az alább írtaknál jóval előrébb tart minden matematikai valószínűség szerint, lévén hivatalosan 10 millió fölötti címekről van szó, melyek a kiadó szerint Boxra foygtak al egjobban. A GoW2 is elérheti idén a 6 milliós határt, a CoD: WaW is még nagyon is fogyóban van. Ez azért nem mindegy.
Ezzel együtt nagyon szép a PC-s lista, csak hát jó lenne, ha az is tudna friss játékokkal bővülni Sims és WoW kiegészítőkön kívül. Mert erre lenne szükség, sok új, jól fogyó, lehetőleg változatos stílusú játékra. Talán én vagyok túl nagyravágyó, de szeretnék még látni egy pár multimilliós címet idén is. Szerintetek mitől várható ez idén? -
#9747 Magyarazd meg.
Egy szaros Guild Wars csak 1 evvel idosebb mint az Oblivion, a Sims 2 is a Doom 3 is 2005-s jatek.
Jah hogy a 2007-es Mass Effectbol mindossze 1,6 millio fogyott ?
Szoval nem kell ez a felremagyarazas.
A jo jatekokbol PC-n is ellehet adni rengeteg darabot, a retegjatekokbol pedig tobbet mint a konzolra. -
#9746 Ugye te most nem egy 3 éves ciklust akarsz összehasonlítani 10 évessel? de igen... atyaég. -
#9745 Arrol en nem tehetek, hogy 200-as lista aron mai napig lehet kapni Diablo2-t, mig egy konzolos jatekrol mar kb 3 ev mulva szinte teljesen megfeledkeznek.
Amugy jol nezd meg pl a konzolos Assasin Creedset vagy a Obliviont es sorolhatnam ugyanugy a nagy neveket es a szamok meg sem brutal mertekuek.
Sot azt kell mondjam, hogy ahhoz kepest nem is jo, hogy a PC-n kb tizszer annyian meg le is warezoljak a jatekokat. -
#9744 De azt is vedd figyelembe, hogy melyiknél mennyi időbe tellett összehozni ezeket a milliós eladásokat.Teszemazt egy GOW2 2 hónap alatt 4 milkó,míg Diablo 2 mikor is jött ki, 8 éve?
-
Cat 02 #9743 Nem is tudtam h L2 ekkora siker, ám Sims csak shipped, de gondolom azért elfogyott ^.^ -
#9742 Na, ez már lista. :)