A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Thrash \'Till Death
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De tényleg...mocskos nyomorék...hát igen. Tudod én nagyon szivesen meg vennék mindent eredetiben, de hát...úgy hogy ezentúl ha megtetszik egy PC-s játék szólhatok neked hogy vedd meg nekem?
Csak hogy ne keljen mocskos nyomorékként wareztolom
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(amúgy is, halódik a topik, fel kéne kicsit hozni. Úgy látszik, ha Istencsászár és én, nem "szorongatjuk egymás torkát" kihal a fórum...)
http://www.freetvmaci.info/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most, a dead space, tescóban PC-re 3 rpi, konzolra 15...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az új nfs egy RÖHEJ...mikor néztem a videóban a gyereket hogy nyomja azzal a fekete RUF-al vagy mi a rákom..mert ahogy kinézett bármi lehetett volna.
Bazki becsúszott az egyenesbe, és olyan mintha egy bazinagy hernyó tekergett volna a képernyõn.
Rendben van hogy árkád játék, de ez a kocsi fizika undorító. én biztos nem fogok játszani vele.
Még lewarezolni sem érdemes. Biztos lesz vagy 9-10GB.
És igen, ott a Hamachi, jó kis társaságok alakulnak ki vele 😊 TS-t meg csak el kell indítani és connect, annál nem kell praktikusabb. Bár Vegas 2-ben nagyon jó hogy van voice chat, ami automatikusan 2 csapatra oszlik indítás után (Far Cry 2-bõl nemértem miért hagyták ki?).
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Msn van, voice chat van, chat van, konferencia van ( játékon belül ), de játék nélkül is lehet majd dumálni többen is egyszerre a nov 19.ei frissítés után stb... ugyan azokat tudja a konzol multiplayer szolgáltatások terén mint a pécé ( csak 1szerûbben, praktikusabban és univerzálisan minden játékhoz ), max nincs mirc amin ellent keresel😄
Zenét is lehet hallgatni, fórumozni nem, legalábbis a xboxon nem.
Úgy látom, ezt a cicit benéztük, ez már a long version...
Végülis 2 lehetõség van, van amit el kell indítani és csak játszani, és van amihez több idõ kell (eleve megtanulni játszani vele, átvenni a hangulatát, hosszabb küldetések, stb.). Utóbbira lenne szerintem nagyobb igény PC-n.
Na jó végül is végigvittem a single-t, krúzoltam pár SG-s arccal, de valahogy hiányzik a plusz hozzá (carpack ide vagy oda).
És akkor jönnek az ilyen gémek, mint pl. a Quantum of Solace, ami csak azért érdekel, mert 007 és Daniel Craig van benne. De amúgy csöppet gagyi.
Talán az FC2 az, amit fontolóra vettem vásárlásra, bár sokan mondják, hogy végig ugyanazt kell majd benne csinálni. Eddig nekem hangulatra viszont nagy bejön és próbálok változatosan tevékenykedni benne. Ezt is jelzi, hogy 7 óra játékidõnél tartok és 16% done.
Régen más arányban képviseltették magukat hardcore játékosok, bõvült a piac, sokan pedig kiöregedtek és Rainbow Six helyett a Halo 3-ban vagy a Crysisban lövöldöznek meló után, amíg az asszony megmelegíti az ételt.
Ennek így kell mûködnie, pécén te hogy játszol?
Far 2 meg hasonló szarok már az elején többet hoznak a konyhára, meg elõrendelik millióan, holott fogalmuk sincs mit vesznek...
Ebben mindigis csak a lóvé volt.
Nem akarnak sokat drágítani a játékokon, ezért a szolgáltatásban levonnak...
Ez mindenhol így megy.
A popsi kóla is marad nagyjából egy áron. Literre még talán 0.5-el többet adnak, csak felvizezik...
Menny be egy presszóba vagy kocsmába. <#vigyor3>#vigyor3>
Ugyanakkor az irányítóeszközhöz való alkalmazkodás már közvetetten igen, és volt már példa az inventory rendszerének megváltoztatására, vagy éppen elhagyására miatta, esetleg néhány funkció elhagyásásra, mert szeretnék azt gördülékenyebbé tenni. (Lásd Deus Ex: IW - ráadásul ez a nagy sikerû elõd után még bukás is lett.) Természetesen ebben szintén benne van az, hogy a fejlesztõk az indokoltnál is jobban egyszerûsítenek.
A Splinter Cell CT Versusa valami fantasztikusan jó, de fél év rendszeres játék kellett kb mire mindenre rájöttünk és kém oldalon is tudtunk nyerni, kijátszani az 2 ellenséges zsoldost. Alig vártuk, hogy kijöjjön a Double Agent, aztán 2 bukkanó, egyikünknek sem indult el (shadermodel 3), és a versus módja teljesen más, egyszerûsített, gyorsabb, ROSSZ! (mindenki aki komolyabban játszott a CT-vel, ezen a véleményen volt).
és elhiheted nem a konzolos társaság megy a boltba ilyenkor, hogy kicsesszen veletek.
hol kullognak az általatok nagy "pc-s" játékok.
Sehol.
Konzolon is vannak hardcore-ok, akik valszeg többet akarnak... (visszasírom ff-et, meg resit.)
Meg pc-n is vannak hárdcore-ok, de pc-n is nagy számban az olyan címekre gerjednek, mint a fifageci-szimsz-nfs.
Gondolom ez csak észrevette mindenki.
az elsõ részhez képest csak azt baszták el, hogy sokat igértek, és hogy technika frontján körültekintõbben kellett volna eljárniuk, és inkább csúszni vele.