17438
-
#9741 Nem akartam az egesz listat idevagni de azert jol nezdmeg a kulonbseget.
Tenyleg ilyen szar lenne a PC eladas ? Csak mert buszkeseg ide vagy oda, de ugy tunik a Xbox sem hu de nagy durranas miutan a 5. mar 4 millios eladas alatt van.
Hasonlitsad csak ossze akkor most a PC-sel.
Xbox 360 games that have sold or shipped at least one million copies.
* Halo 3 (8.1 million)[22]
* Gears of War (5 million,[23] may include PC version)
* Grand Theft Auto IV (4.074 million approximately: 3.29 million in US,[24] 750,000 in UK,[25] 34,000 in Japan)[26]
* Gears of War 2 (4 million)[23]
* Call of Duty 4: Modern Warfare (3.772 million approximately: 3.04 million in US,[27] 78,000 in Canada,[28] 53,501 in Japan,[29] 600,000 in UK)[30]
* Call of Duty: World at War (3.35 million approximately: 2.75 million in US,[24] 600,000 in UK)[30]
* Forza Motorsport 2 (2.574 million approximately: 2.23 million in US,[19] 31,255 in Japan,[29] 12,600 in Canada,[31] 300,000 in UK)[32]
* Assassin's Creed (2.285 million approximately: 1.87 million in US,[27] 60,000 in Canada,[28] 55,041 in Japan,[29] 300,000 in UK)[32]
* Marvel: Ultimate Alliance (2.08 million in US)[19]
* Guitar Hero II (2 million in North America and Western Europe)[33]
* Saints Row (2 million)[34]
* Madden NFL 09 (1.87 million in US)[24]
* Madden NFL 07 (1.72 million in US)[19]
* Mass Effect (1.6 million)[22]
* The Elder Scrolls IV: Oblivion (1.562 million approximately: 1.49 million in US,[19] 72,274 in Japan)[29]
PC
# The Sims (16 million shipped)
# Lineage 2 (14 million customers)
# The Sims 2 (13 million)
* The Sims 2: Pets [expansion pack] (5.6 million)
* The Sims 2: Seasons [expansion pack] (1 million)
# World of Warcraft (11.5 million subscribers)
* World of Warcraft: The Burning Crusade [expansion pack] (3.5 million)
* World of Warcraft: Wrath of the Lich King [expansion pack] (4 million)
# StarCraft (9.5 million, may include StarCraft: Brood War)
# Half-Life (9.3 million, may include PS2 version)
* Half-Life: Opposing Force [expansion pack] (1.1 million)
# Half-Life 2 (6.5 million,[20][21] may include Xbox version but does not include Steam sales)
# Myst (6 million)
# Guild Wars (5 million in North America, Europe, and Asia; includes Factions, Nightfall, and Eye of the North)
# Counter-Strike (4.2 million,)
# Cossacks: European Wars (4 million)
# Diablo II (4 million)
* Diablo II: Lord of Destruction [expansion pack] (1 million; 2 million shipped)
# Populous (4 million)[145]
# RollerCoaster Tycoon (4 million in North America)
# Doom 3 (3.5 million)
# EverQuest (3.5 million)
# Theme Park (3.5 million)
# Age of Empires (3 million)
* Age of Empires: The Rise of Rome [expansion pack] (1 million)
# Civilization IV (3 million,[180] may include Mac OS X version)
# Command & Conquer: Red Alert (3 million)
# Warcraft III: Reign of Chaos (3 million)
* Warcraft III: The Frozen Throne [expansion pack] (1 million)
# Counter-Strike: Condition Zero (2.9 million)
# Age of Empires III (2.5 million)
# Anno 1503 (2.5 million)
# Anno 1602 (2.5 million)
# Cossacks II: Napoleonic Wars (2.5 million)
# Diablo (2.5 million)
# Battlefield 1942 (2.44 million)
# Counter-Strike: Source (2.1 million)
# Battlefield 2 (2.09 million)
# Baldur's Gate (2 million)
# Baldur's Gate II: Shadows of Amn (2 million)
# Black & White (2 million)
# Civilization III (2 million)
# Doom II: Hell on Earth (2 million)
# Mafia: The City of Lost Heaven (2 million)
# Neverwinter Nights (2 million)
# Ragnarok Online (2 million North American subscribers)
# Riven (2 million)
# S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2 million)
# The 7th Guest (2 million)
# Warcraft II: Tides of Darkness (2 million)
# Age of Empires II: The Age of Kings (2 million shipped)
# Sacred (1.8 million)
# Quake (1.7 million)
# Command & Conquer: Tiberian Sun (1.5 million)
# Crysis (1.5 million)
# Duke Nukem 3D (1.5 million)
# Star Wars Galaxies (1.5 million)
# The Orange Box (at least 1.5 million)
# Half-Life 2: Episode One (1.4 million)
# Battlefield Vietnam (1.34 million) -
#9740 Ööö... A Halo 3 kieg 90% százalék, hogy stand-alone lesz, szóval... -
#9739 Ugye erre a listára azért még Te se vagy büszke? :) -
#9738 En meg mondom hogy ertelmezik, ha egy PC-t akarunk osszehasonlittani egy konzollal jon az, de kerem nem egy konzol van :D Tehat 20 bevetel vs 1 bevetel.
Ha jovunk azzal, hogy lehet generalni nagy bevetelt, akkor jon az, de hat az MMO vagy Sims az nem jatejk annak a bevetele nem szamit. :D
Haazt mondjuk, hogy a konzol PC-sedik egyertelmuen latszik a trenden, akkor jon az, hogy ugyanmar ez csak egy feature amit csak ugy atvettunk, hogy kenyelmesebb legyen.
Ha azt mondjuk, hogy a wareznek valahol egy ellenorzo szerepe is van, amivel minden gagyi termeket a szintjehez merten, a vevok nem vesznek meg, mert rajonnek, hogy nem eri meg a penzet, akkor jon az, hogy szegeny jatekkiadok.
Ugye akkor nem szegenyek, amikor atakarjak vagni a vevot, vagy direkt csusztatjak a PC-s eladasokat, hogy johessenek a sablonszoveggel, vegyetek konzolt.
Hat engem ne manipulaljon senki es ne akarja a konzol "fun" megmagyarazni, kettosmercevel a hulyesegeit.
-
#9737 "A WoW-ot ne vegyük figyelembe mert szar...Ilyen nem írtam,"
De gondoltad. :) Legalábbis az jött át.
"ha értenéd amit írok..."
Akkor írd úgy, hogy mi is azt értsük, amit te. :P
Először kiröhögöd az eladásokat, aztán szarnak találod BG-hez viszonyítva, majd drognak nevezed.
Ez alapján mégis, hogyan kéne ezt értelmeznem?
(Nem, nem vagyok WoWos. Nem is láttam soha, ami MMO-t kipróbáltam az mind primitív volt, úgyhogy skippelem az egész műfajt)
"Nem a többi játék nem halad semerre,az összes többi online játékot megoldják warezzal,1-2 minimális kivétellel,és az MMO-k kivételével."
Mer' hülyék. Egyébként említettem konkrét példákat. Régen egyetlen egy sem volt, ami online ellenőrzött volna. Most van. Akkor csak halad valamerre, nem? (Még említhetném a tipikusan online FPS-eket: ET:QW-t, a Battlefield 2-t, 2142-t, Steam-es FPS-eket)
Akkor miért nem csinálják? -
Skyline #9736 Ha meg valaki nem értette meg hogy véges végig arról pofáztam hogy a pc játékokat folyamatosan évről évre gyengíti-->öli meg a warez és évről évre tünnek el a játékok (és ti csak ezt bizonygatjátok az eladási statisztikákkal,amikor benyomtok egy 10milliós eladást és hozzávesszük hogy egyéb nevek amikkel simán játszanak ugyanannyian,negyedennyire se fogynak,az nyugodtan vegye az egészet konzolos fröcsögésnek:D
-
Skyline #9735 Utsó 3 hozzászólás: szövegértésből 1-es. Gondolkodjatok,miért.:)
Help:
Kosvarc: "másik topickba beírtam a véleményem,de ide inkább nem írom mert megtelne a topik a hőbörgő okoskodó autistákkal " ergo nemmondtam semmit (és nemmondtam tutifrankót se:D) pont azért hogy ne legye hőbörgés mert az említett máik topicba kifejtettem hogy mire jó a hétköznapi életben a WoW fnatikusok jelentős része...:D
dronkZero: A WoW-ot ne vegyük figyelembe mert szar...Ilyen nem írtam,ha értenéd amit írok...Ezt írtam: "Esetünkben a WoW (úgyis arragondoltál) warez megoldása hogy teljesértéküen tudj jáccani macerás--> aki nomrálisan játszani akar kénytelen megvenni."
Nem a többi játék nem halad semerre,az összes többi online játékot megoldják warezzal,1-2 minimális kivétellel,és az MMO-k kivételével.
Amúgy az MMO-k (és nem csak a WoW) világa,hangulata,játékmenete,látványa úgy magában SZÁMOMRA egy SZAR. Magánvélemény,de nem tartozott az érvekhez.Csak annyiban hogy elég elkeserítő ha az online rpg és az online játékok a jövő...
Cat02: gőzöd közöd nincs mit írtam a másik topicba a WoW-osokról,de nem azt hogy kockák és főleg nem azt hogy mind....Ha meg a leírásomból valaki nem képes felfogni hogy sem egyik konzol sem pedig pc fanatikus nem vagyok egyszerüen csak szeretek mindennel játszani ergo nem fröcsögök fanatikusként egyik oldal mellett sem, na annak az értelmi képességeiről nemtudok mit nyilatkozni:D
Na én léptem cs
-
#9734 na igen, jöttél te, megmondtad a tutifrankót, olyan érvekkel amit már vagy 500x megtárgyaltunk, de mivel vannak akik más véleményen vannak, azok "hőbörgő okoskodó autisták" szerinted. gratulálok. -
#9733 Hát, ha az nálad érvnek számít, hogy "a wowot ne vegyük figyelembe, mer' az szar", akkor tényleg ne is írj ide többet.
Szerintem is szar.
Jól látod, hogy a folyamatos online ellenőrzés miatt van ennyi eladott példány.
Azt nem sikerült már felfognod, amit mondani akartam, hogy a többi játék is szépen halad a net felé. Tehát a folyamatos online ellenőrzés felé. Tehát a több eladott példány felé.
És hogy ennek az MMORPG az úttörője, valahol. Meg mondjuk a Steam.
De mindegy, ne akard érteni, ha az neked jó. -
Cat 02 #9732 Magyarul wow-ozni csak kockák wow-oznak ? Normális ember nem. Nagyon el vagy te tévedve/szállva :s Inkább te vagy konzolfanatikus nem ? :) -
#9731 100% nem is 10000% 3-4 milla minimum elmegy belőle ha nem több. -
#9730 PS3 szenved, kár vele foglalkozni amikor a 360 eladásokban kokira veri, GT5ból talán kinézek egy 10est, talán hogy ha idén nagyon sok gépet eltud adni a Sony, de ehhez árcsökkenés kellene.
Finfal 13 jön 360ra is, csak nehogy arra adjanak el többet, nagy pofon lenne, de benne van a pakliba.
MGS4ből nem fog 10es elmenni, már lecsengett a láz aki akarta megvette, szépen teljesített.
Azért az te is látod hogy nem az a jó út és nem az a példa hogy Sim és WoW eladásokkal mutogassunk a másikra... ez nem jó hogy így van,persze EA és a Blizzzard szarásig keresi vele magát, akár csak a Nintendó ezzel a Wíícel meg a filléres ( teljes árú ) szánalmas fless játékaival. -
Skyline #9729 Nem értitek dobálóztok az eladásokkal,de nemértitek:DDDD
Húztam is innen,az ostoba pcfanatikusok rendesen annyira ostobán elvakultak,hogy az már nekem rendesen fáj:D
Online rpg--> drog,fanatikusoknak,egyébként maga a játékmenet, a sztori /ilyesmi téren meg sem közelítenek még egy Baldours Gate-et sem,egyik sem. WoW-sekről egy másik topickba beírtam a véleményem,de ide inkább nem írom mert megtelne a topik a hőbörgő okoskodó autistákkal akik nemképesek felfogni egyes emberek mondanivalóját:D
-
Cat 02 #9728 Látod, PC-n még a fos játékok is fogynak :P -
#9727 Te jol vagy ? Miert is kellene megceloznia valaminek is a 15-30 eves korosztalyt ?
A jatek es szorakozas nem kor vagy jatekstilusfuggo. Igy tehat mar maga a felvetesed is egy marhasag. -
#9726 Sry Isten csaszar ezen uzenetere ment, "Nem lépta át Halo 2-3ból elment 8-8 millió, de meglesz az átléps hiszen jön a Halo3 kieg amiból sok millió elfog menni, szóval a H3 átlépi." csak valamiert nem azt linkelte a forummotor.
-
Skyline #9725 Az összes létező adatot csak azt támasztja alá hogy a pc-n a warez el van szaporodva,a nevek amket felsoroltál vagy:
1. régiek abból az időből amikor még nem a nép nagyobbik része a warezzal oldottameg a játékait
2. Online rpg (lol)
3. Olyan játék amivel minden korosztály,férfi/nő egyaránt elszórakozhat és mint ilyen jobban fogy mivel egy 40-50 éves felnőtt aki nem ért a szgépphez de megtetszik neki 1 game nem lewarezolja mertgőzeköze nincs mitkell tenni,hanem megveszi.
Olyan nevet nem tudsz modnani ami nem online rpg,2005-2006 utáni és kb 15-30 éves korosztályt célozza,és így fogyott volna,mert WAREZ.
Látom nemteljesen tiszta amit mondok:DDDD
Szerinted ez a pc-s játékok jövője? Egy online rpg? Egy sims??? -
#9724 Fogja ? Majd, ha, vagy talan esetleg ?
Kb ennyit is er ez a magyarazatod. -
#9723 Mik ezek tipikus konzolos beszolas.
Ez kerlek penztermelo automata, nmint az FF a Grand Turismo vagy akar az MGS.
Semmivel nem kulonbozik toluk.
Persze ez akkor nem allna meg a haelyet, ha nem azt szajkoznatok allandoan, hogy azert mennek at a programozok a konzolos oldalra, mert nem lehet eladni eleg jatekot vagy nem lehet eleg bevetelt generalni.
Na itt van ra a jo ellenpelda.
Amugy a Sims2 miota MMORPG vagy a HL ?
Tottinak:
A motorstorm meg ugy jott oda hogy ennyire fos a PS3 az produkalta a PS3 legjobb eladasat.
Persze majd a MGS4 es a FFXIII uberelni fogja de abban is biztos vagyok, hogy azok sem fogjak elerni a 10 millios eladasi mutatot. -
#9722 "Az általad említett 10milliós játékok...Mik is ezek ?? Online rpg-k?:)"
Erre mondhatnám azt, hogy
"és a konzolos játékok mik? szar TPSek, meg jRPG-k? lol."
De én ezt nem mondom, mert.
Egyébként meg _minden_ játék a net felé közelít, csak az MMO-k egy nagy ugrást tettek ebbe az irányba, már jó régen.
Mostanában kezdik elérni ezt a szintet az egyéb játékok is, a sztorialapú FPS/TPS-ek (GoW, Kane&Lynch), a sandbox-jellegű dolgok (Spore), autóversenyek (ezt ti tudjátok jobban), szal gyakorlatilag minden.
Ebben a megközelítésben mi is a baj az online RPG-kkel? -
#9721 Nem lépta át Halo 2-3ból elment 8-8 millió, de meglesz az átléps hiszen jön a Halo3 kieg amiból sok millió elfog menni, szóval a H3 átlépi. -
Skyline #9720 Az általad említett 10milliós játékok...Mik is ezek ?? Online rpg-k?:)
És azzal amit egyébként mondasz--> van pc-re ami 10millió példányban elkelt--> Az én állításomat támasztja alá. Esetünkben a WoW (úgyis arragondoltál) warez megoldása hogy teljesértéküen tudj jáccani macerás--> aki nomrálisan játszani akar kénytelen megvenni. Gondolod hogy Gears Of War-al világszerte anyi pc-s játszott mint ahányan megvették? llítom hogy legalább a 3x-osa...--> Warez--> Ennek lehet köszönni hogy a fejlesztők kezdenek elállni a pc-től--> Nincs jövője ( Az onlie rpg nem jövő hanem rakáshugyfos szar:DDDDD) -
#9719 Sims + WOW ami megjelnés óta állandó lakója a top 10nek, akár 5-6 helyen is? HL1? mikori is? Starcraft? mikor is? és milyen sikeres játékok? mindenkinek megvannak a polcon aki kicsit is gémernek hívja magát...
Motorstorom hogy jött oda?:D PS1 GT és GTA eladások szépek, de mikor is volt?
.... -
#9718 Igen akkor magyarazd mar el nekem, hogy lehet az, ha a marokkonzolokat nem szamitjuk a felsorolasba, az uj tipusu konzolok kozul eladasban egy sem teljesitett ugy, mint a PC ?
ill javitom magam a Wii, de az is azert mert bundle es a geppel egyutt is adjak a Wii Sports-t (30.87 million) es a Wii Play-t. (16.15 million)
Xbox es X360-nal egy jatek sincs ami atlepte volna a tiz milliot.
Ps1 Gran Turismo (10.85 million shipped)
Ps2 Grand Theft Auto: San Andreas (12 million)
MotorStorm (3.31 million)
Es most figyelj jo erosen.
The Sims (16 million shipped)
Lineage 2 (14 million customers)
The Sims 2 (13 million)
+ kiegeszitok
* The Sims 2: Pets [expansion pack] (5.6 million)[217]
* The Sims 2: Seasons [expansion pack] (1 million)[217]
World of Warcraft (11.5 million subscribers)
+ kiegeszitok
World of Warcraft: The Burning Crusade [expansion pack] (3.5 million)
World of Warcraft: Wrath of the Lich King [expansion pack] (4 million)
StarCraft (9.5 million, may include StarCraft: Brood War)[220]
Half-Life (9.3 million
Na akkor hogy lehet az, hogy a legmagasabb eladasban az altalad olyan nagyra tartott Xbox sehol nincsen ? -
#9717 Jó, a kényelemhez annyit, hogy én kialakítottam a dolgot, és vettem egy SAITEK command-unit-ot. Nálam a kormány folyamatosan be van kötve, (tudod ki kötözgeti át állandóan) mellette ott az egér, felette a bill, mellette a kis bill, előredőlök, előveszem ami kell, és nyomatom, a rohadt kényelmes, masszírozós székemben ülve. Monitor egy méterre sincs, tehát a látóterem nagy részét kitölti, stb. Kényelmes, nyugalmas, az 5.1 bömböl, mint állat. Most tolom a crysis-t újra, a Mirror's Edge-t, az FC2-t, a Sacred2-t, a TDU-t, (megjelenése óta nem volt uninstall) a GT legend-s-et, a GTA4 is a gépen van, az azért nem megy, mert a 2 patch bekavart, várom a krekket, (Mivel egy ruppót nem ér, ebben a formában) TR underworld is fent van még a gépen. A Dead Space-nél várom a javítást, ami a kontroller miatti forgást megszünteti, majd akkor, és van valami, (aminek a neve nem ugrik be) aminek a magyar megjelenését várom, akárcsak a FEAR2-ét. Pillanatnyilag ezek mennek a gépemen.
El van látva, a PC-s piac is. (Ja igen, ha a crysis-t töröltem, jön újra a Warhead) -
#9716 Az FF jrpg és az nem tömegjáték még ha nagyon sok rajongója is van, pl Diablóból elment 10 millió? -
#9715 Semmi gond, te így látod, én máshogy. Aki vett xboxot és előtte pécén játszott az is így látta többek közt én is, aztán végigjátszott 1 játékot, aztán még egyet, aztán még egyet és pl a COD5öt már boxra vette meg... ha játszol vele észre se veszed hogy kontrolerrel tolod mert kézre áll és tiviális az irányítás. Neked az tünik forának amikor egy videón kontrolleres a mozgás engem meg ma már az idegesít amikor egérrel rángatóznak a videón:) -
#9714 Tudtad, hogy a legsikeresebb Final Fantasy eladasa nem eri el a 10 milliot, ezzel szemben van jo par PC-s jatek ami meg is haladja eladasban ezt a szamot ?
Ennyit errol. -
Skyline #9713 Egyszerü ha azt akarjátok nagyjából tudni hány gamerpc van ne a pc játékeladásokat nézzétek hanem egy adott gamer hardware,mondjuk egy 8800gt eladásait amit nemnagyon raknak irodai gépbe:DDDDD
-
Skyline #9712 Nemtom,szerintem nem írtam hogy konzolon szebb lenne a játék,nemkell ordítani:DDD
És igen,kényelmesebb a kontroller hátradölve vehetem pc-n ölembe a billentyűzetet rakhatok valamit a közelembe amin az egér normálisan kezelhető....Ezért jó a kontroller kezedbeveszed nemkell hozzá semmi,Én használom pc-n is mert szeretem,semmi gond nincs vele,online fps-nél egérrel szemben lehet akármekkora profi a kezelője a kontrolernek akkoris alulmarad a komolyabb egeres játékosok ellen. De sima single fps-ek kontrollerrel mesések.:)
Isten azt azért cáfolnám hogy alig észrevehetőbben szebbek amultiknál a pc-s címek...Fallout 3 fullon rendesen sokkal gyönyörűbb (HDTV-n tolom pcről,néztem mind3 verziót,ps3 vicc,xbox szép de pc-hez képest érezhető a látványhiány). Fc2 szintén.
Nem a pc teljesítményével van a gond,hanem a warezmatyik miatt készülő szar portokkal,és az egyrecsak sekélyesedő exkluzív kínálattal:D
-
#9711 Rosszul tettem fel a hipotetikus kérdésem.
Ma már annyian álltak át konzolra, hogy a kérdés eleve hülyeség.
Módosítok. Ha ugyanannyira lehetne warezolni az összes platformon, akkor mi lenne az ábra?
(Mert azzal egyetértek Skylineal, hogy a warez, ha nem is a halála, de mindenesetre szög, a PC koporsójában, bár a temetés, -ma úgy tűnik- kurva messze van még)
Istencsászár! Ne sértődj meg, de szerintem kontrollerrel FPS-ezni olyan, mint sajtreszelővel maszturbálni. Meg lehet szokni, de fájdalmas.... Akármennyire is terelik az embereket efelé, és akármennyien be is dőlnek a marketingdumának.
(Kicsit olyan a dolog, mint az anális szex. Hatalmas divat, de értelme egy szál se, én meghagyom a buziknak. Valamikor régen, annyi értelme volt, hogy a teherbeesést el lehetett kerülni vele, [ókori görögök] de ma? Ha a dolgot egy divatos, de értelmetlen dologhoz akarom hasonlítani.) -
#9710 1080at sehogy sem nyomja, majd a köv genbe.
Pécén szebb valamivel, de sok esetben csak minimálisan, amit szinte észre se lehet venni. Konzolozni nagy hdtévén 82cm vagy afelett kell h az élmény meglegyen, 2 méterre a kijelzőtől a fotelba, kanapén ágyba, széken vagy ahogy jól esik... tegnap így néztem a Fallout 3at 360on, gyönyörű volt, más szó nincs rá. -
#9709 Egyszerűen a pécé számomra már nem FPS platform, van rá krájzis és Stalker, más nincs. Hl2 epizódokat sem pécén játszottam végig hanem 360on, pedig azok még simán mennek ezen a gépen minimális kompromisszumokkal, le is warezolhattam volna, azt se tettem, megvártam amíg egy orange boxhoz jutok, kiváló szórakozás volt.
Konzolon pedig ott vannak a Halók ( idén jön a kieg ), Darkness ( jön a 2. rész, egyik legjobb fps amivel valaha játszottam ), Condemned 2, majd ha lesz PS3am akkor KZ2, Resitance 2, lesz Black 2 aminek az első része fenomenális volt xboxon. Aztán ott vannak a multiplatformok COD6, Bisohock 2 ( egyet még ki kéne játszanom ) ami idén érdekel így előreláthatólag. -
Cat 02 #9708 Ha azt nézed Amcsiban több a konzol és ott inkább vásárlóképesek az emberek, arról nem is beszélve h nincs arról adat h pc v konzol van több (mmint kifejezett gamer pc, nem irodai illetve hasonlók) -
#9707 Kényelem...
Ugyanmár... Ez nevetséges. Én ROHADT kényelmesen, hátradőlve a bőr fotelomban fps-ezek a PC-n. Halálos kényelemben. Ez szánalmas érv a kontroller mellett, már ne is haragudj. Ugyanakkor ÉN akkor sem kell feláljak, ha játékot indítok. Konzolon kellene, mert ugye a lemezt be kell tenni, az meg messze van. (hacsak nem a fotel mellett van a konzol, amit nem hiszek)
Konzolon NEM SZEBB a grafika, ez is duma. A 1080-as HD-t akkor se nyomja ki magából a konzol, ha belehal.
És folytathatnám a dolgot tovább, de minek? -
#9706 Értem, amit mondasz, de... Aki ugye átállt a "sötét oldalra" konzolja van, miért venne PC-re játékot? nagy valószínűséggel nincs is olyan PC-je, amin ugyanúgy futna, mint konzolon.
Halo-nál, bizony hogy kell több, az az én véleményem szerint... egy... inkább nem is mondom mi. CoD ugyanaz, pepitában. Sokkal innovatívabb akármelyiknél a sokat emlegetett Crysis. (Tudom, sokan fikázzák, mint lapos stb játékot, de épp most nyomom újra, és bizony mondom néktek, nagyon nem rossz. Ajánlom újabb végig vitelét, azoknak, akik gépet újítottak a megjelenése óta. Pozitív csalódás lesz, az tuti!) Így már nem tűnik annyira techdemónak, játszható, letisztult játék. (Bár a core pálya, és utána a havas rész, még mindig nem a kedvencem, de a dzsungeles, tengerpartos, stb részek a topon vannak, a tankcsata pedig egyenesen isteni!) -
Skyline #9705 HJa igen...Ha konzolon egy játék sikeres akkor nem 1-2 millió megy el belőle hanem 3-4 millió...Ugyanez pc-n úgy néz ki hogy ha sikeres egy játék akkor 1 millió már elmegy,ha nagyonnagyon sikeres akkor akár 2....Nevetséges..:D
-
Skyline #9704 1. Az eladási adatok nem jelentik azt hogy egy adott játékkal ami mindenre megjelenik (akár késésekkel) konzolon többet játszanának,mivel konzolon nagyrészünk megveszi a játékokat,így nagyjából reális az adat.-->Ennél nemsokkal többen játszanak vele.
2. Pc-n az eladási adatok gyászosak mert akármekkora név jelenik meg jóvan nagyobb százalékban lewarezolja a nép,mintsem megvenné--> nemtudni mennyien játszanak vele,de egy GoW-nél is az eladáshoz nyugodt szívvel hozzálehet tenni pár millió játékost..:D
3. A pc a warez miatt hanyatlik,és az is a temetője.
4. Még ha egyszerre jelennének is meg akkor sem venné meg a pcsek jórésze,az eladási statisztikék ugyanezek lennének,és továbbra sem garantált hogy pc-n nem szar a port.
5. A multiplatfform fps-eket amit pc-n nyomok hgy szebb grafit lássak kanapéba hátradőlve kontrollerrel nyomom,és maximálisan nagyobb élmény így beleélni magam egy Fallout 3/FEAR/FC2/egyéb játékba mint egérrel...Egér+Bill számomra csak stratégiára és online fps-re való játék szempontból.
6. Editort összehasonlítani egér/kontroller oldalról nevetséges,ezt a részt akárhonnan nézem,egérrel gyorsabb,pontosabb,igaz a kontrollerrel továbbra is hátradőlve ellazulva kényelmes. -
#9703 "Vajon akkor is ekkora divat lenne a konzol?"
10 azaz több mint tíz milló ment el konzolra a GTA4ből, ha a pécé port jó lenne mennyi ment volna el? 2-3? méjbí... még mindig kevés a konzolhoz képest, de erre írnád h ezért vettek sokan konzolt, oké, legyen 500 ezer ember, vagy 1 millió? ( ez nagyon sok és irreális természtesen ) még mindig több fogyott konzolra.
FPS vagy nem FPS? Halo? kell e több bizonyíték a konzolos fps létjogosultságát illetően? COD eladások? egyszerre jöttek... kell e több bizonyíték? azt hiszem nem. -
#9702 Most elolvastam a GTA4 cikket, ami a gamestarban volt, azt hiszem októberben. Most nem minősíteném, mivel valami atom gépen játszott a tesztelő, félkész játékkal. Az egyetlen, ami érdekes a cikkben, az az, ahogy az egeres irányítást, pl a videóeditornál szembeállítja a kontrolleressel. Jót somolyogtam azon, ahogy lelki szemeimmel láttam, azt, hogyan próbálják kontrollerrel eltalálni a megfelelő kockát, de nem ment. Pedig "erre hegyezték ki" a dolgot... Aztán csak elővették az egeret....
Én arra lennék kíváncsi, (mivel mindenki linkelgeti itt az eladási adatokat) hogy vajon hogyan változnának az eladási adatok, ha egyszerre jönnének a játékok, az összes platformra. Vajon akkor is ekkora divat lenne a konzol? Akkor is éltetnék egyesek a kontrolleres FPS-t? Vagy az eladási mutatók a helyükre kerülnének, a konzolokkal együtt. Nem igazán várok erre választ, ugyanis honnan is tudhatnánk, de a véleményekre azért kíváncsi vagyok. (Mert akárhonnan nézem, az egyetlen objektív előny a hamarabb érkező, (félve írom) több játék.
Amúgy, pont tegnap olvastam ezt a Fable cikket, miszerint tagadják hogy készül a port. Kb húsz perccel előtte pedig azt olvastam, hogy az egyik fejlesztő szerint már javában készül PC-re, csak nem találom a linket.