17438
-
#9901 "Azt hiszem az mindent visz."
főleg mindenki mást lefelé a lejtőn...
a pc ma: gyácsá vovot vagy bukjá nagyot -
#9900 ték :D -
#9899 Bizony, raadasul akarki akarmit mond, azert Nov 13.-tol eladni tobb mint 4 milliot a Lich Kingbol plusz meg a sima Wow melle es a 11.5 millio havi elofizeto melle, nem semmi, bevetel szempontjabol. Tehat kevesebb mint 2 honapja volt ra nem is egy ev.
Azt hiszem az mindent visz.
-
#9898 " a Wii meg halalra alazza a"
hálisten a félnyolcévesek inkább a wii-t tolják mint a BF:BC-t
viszont érdekes módon azért a box is segít abban hogy kevés 12 évessel fussak össze ps3 multiban (apuka nem ad ki több pénzt konzolra a hülyegyerekének) -
#9897 "1 Wii Play with Wii Remote (Wii, Nintendo) - 5.28 million
2 Mario Kart Wii (Wii, Nintendo) - 5 million
3 Wii Fit (Wii, Nintendo) - 4.53 million
4 Super Smash Bros. Brawl (Wii, Nintendo) - 4.17 million "
Azert ez a next gen konzolokat minositti is.
Felezodne a bevetel, ha kivennenk a marokkonzolokat es a Wii-t ? :D
Bar ugyis csak egy adott geptipus a lenyeg, nem az osszesitett lista, a Wii meg halalra alazza a Ps3-t es a Box360-t egyutt. -
#9896 az nem baj, mmo függő ázsiaiak minket csak ne érdekeljenek... -
#9895 Nem rossz a Force ha majd lesz budget áron lehet benevezek rá, persze én inkább egy star wars fpst várok, azt nem lehet elrontani. -
Zóanagyvarázsló #9894 9. Star Wars: The Force Unleashed - 5 millió
Ugyan az egy dolog, hogy én nem szeretem, de nnyire tényleg nem kellene fogynia. El kellene fogadni egy impotens ENSZ határozatot a brand betiltásáról.
A Dead Space átlépte am illióüt, és a PoP is 1.2 millió körül fogyott, azt azért jó látni, hogy nem veszteségesek. (Nem mintha bármelyik is a kedvencem lenne, de kell egy kis változatosság.) -
Zóanagyvarázsló #9893 Nincs benne Ázsia, márpedig az a WoW legerősebb régiója (ha esetleg valaki lust alenne kattintgatni, a WotLK 3 millióval a 13. helyen áll). Az MMO bevételek fele eleve Ázsiából származik. -
#9892 "hogy is van ez?"
havidíj lehúz...szedésben viszont biztos ott van -
#9891 Az Edge Online csapata akárcsak tavaly, idén is összeállított egy listát azokról a címekről, amelyek az elmúlt egy esztendőben sikeresen átlépték az egymilliós eladási határt: nézzük, hogy vajon melyik játék volt 2008 legsikeresebbje.
AZ ELMÚLT EGY ÉV EGJOBBAN FOGYÓ JÁTÉKAI, NA & EU
1. Grand Theft Auto IV - 13 millió
2. Mario Kart Wii - 11 millió
3. Guitar Hero* - 10 millió
4. Wii Fit - 9 millió
5. Super Smash Bros. Brawl - 7 millió
6. Call of Duty: World at War - 7 millió
7. Madden NFL 09 - 6 millió
8. FIFA 09 - 5 millió
9. Star Wars: The Force Unleashed - 5 millió
10. Gears of War 2 - 4 millió
teljes lista
WOW nem fért be az első tízbe... namost akkor mivan? hogy is van ez? -
#9890 "PC nincs benne!"
10 éve.
-
#9889 Teljesen más a színvilága a Killzonenak, sötétebb, komorabb pont az ellentetje a Crysisnak, viszont nézegesd meg a videókat a gémpléj videókat, hogy mozgásokban szana szét ver mindent, annyira igényes és aprólékos a motion capture, a karaktered mozgása, vagy pl amikor mech robottal harcolsz, nincs párja... maga a játék lehet h nem jó mert nem lesz változatos ( számomra ), de ebben elsőrangú és nincs másik ilyen, persze grafikában is parádés. -
#9888 Stílusokat nem nagyon lehet létrehozni, igényes fps lehet kiemelkedő lásd Darkness, Condemned, vagy akár Halo vagy akár Crysis vagy Stalker... mindegyikbe van valami amitől jobb mint a másik, és nem vehető egy kalap alá, csak Jakuza teszi hiszen neki más nem számít fpsben csak a grafika, ami minden hypolt igényes fpsben szép. -
#9887 PC nincs benne!
THE NPD GROUP'S 2008 US GAME INDUSTRY SALES
Category / Total / Change
Video Games: $21.33 billion +19%
Video Games Hardware: $7.81 billion +11%
Video Games Software: $10.96 billion +26%
Video Game Accessories: $2.57 billion +14%
Game Software (in units sold)
1 Wii Play with Wii Remote (Wii, Nintendo) - 5.28 million
2 Mario Kart Wii (Wii, Nintendo) - 5 million
3 Wii Fit (Wii, Nintendo) - 4.53 million
4 Super Smash Bros. Brawl (Wii, Nintendo) - 4.17 million
5) Grand Theft Auto IV (360, Take-Two) - 3.29 million
6 Call of Duty: World at War (360, Activision) - 2.75 million
7 Gears of War 2 (360, Microsoft) - 2.31 million
8 Grand Theft Auto IV (PS3, Take-Two) - 1.89 million
9 Madden NFL 09 (360, Electronic Arts) - 1.87 million
10 Mario Kart DS (DS, Nintendo) - 1.65 million
forrás: gamespot -
#9886 lassan szokjál majd hozzá hiszen ez sima ragdoll (sok játék használja)
ja nem is sima ragdoll hanem realtime (értsd nem csak a meghalásnál kapcsol be hogy repkedjen az ember hanem akkor is amikor meglövöd) -
#9885 Úristen, nem unjátok még ezt a tájékozatlan barmot győzködni? -
Zóanagyvarázsló #9884 Elnézést, a 4.8 milliárd az onlione bevételeket jelenti, 3.1 milliárdos retail bevétel jut 2 milliárdos digitális disztribúcióra. -
Ry0K3N #9883 Idióta véreffekt, ragdollt meg már láthattunk sok sok éve, azt mondom talán egy picit megközelít azt a grafot amit a crysis produkált. (mikor is?)
amúgy ez is egy csőlövölde lesz mint a többi, újat nem fog tudni mutatni nagyon -
Ry0K3N #9882 A minőséget a játék szavatosságában lehet leginkább lemérni mikor az ember évek után is többször leveszi a polcról és játszik vele. Akkor elmondhatjuk hogy a készítők jó munkát végeztek vele. -
Ry0K3N #9881 Neee, ne menny olyan jót tudok röhögni a baromságaidon mikor folyton magadat égeted a beszólássaiddal. Meg nme ártana néha tükörbe nézni ;) és csak azután véleményt mondani másokról. -
Ry0K3N #9880 A Krájzisra sem volt igazán szükség 2004 óta annyi fps- lövölde volt PC-re hogy szinte örültem hogy nem lessz CoD3 PC-re mert már a tököm tele volt a lövöldékkel. Elhiszem hogy konzolon húdenagy szám már hogy még nem volt rá semmi igényesebb Halo-ig de a lövölde az lövölde. Cső-scripthalmaz-hülye AI- egyedül a grafika más de azt az embert 3 óra játék után nem nézi. -
Skyline #9879 Sztímen keresztül pc-re 152 millióan vették meg a cod4et valószínüleg ezért nyilatkozta az egyik mufti tőlük hogy messze a boxon fogyott a legjobban...
-
Zóanagyvarázsló #9878 De abból honnan jön a 9.5%? Ne feledd, a ~900 milliós adat NPD-s, az online disztribúciót is tartalmazó ~10 milliárdos viszont worldwide!
A PCGA szerint 4.8 miliárd dollár származik retail eladásokból, és 2 milliárd digitálisból. Márpedig főleg ők - és a MIcrosoft - számolnak a 10 milliárdos nagyságrenddel. -
#9877 Valoban rosszul fogalmaztam, a csomagolt (dobozos) verziora ertettem -
Zóanagyvarázsló #9876 PC bundle eladások? Amit a VGA-hoz csomagolnak vagy mire gondolsz? -
#9875 A sok beteg állat! Anno prohardveren szokták árulni az accjaikat. -
Cat 02 #9874 Item Mall. A szerverek 100 %-a folyamatosan tele -> kínszenvedés bejutni, de lehet venni cuccot amivel többek között 1ből be tudsz jutni ^^ Illetve egyéb más dolgot. És rengetegen veszik ezeket :D -
#9873 -
96csaby #9872 A PC-s játékoknak bisztos h van jövője a PC a leg coolabb "gép" és apsp meg a ps3 meg ezek sztem semmit nem érnek egy core i7 mellettt és d4870x2mellett szal ezt nem hagyhatják abba:@ -
#9871 Na meg azért is, mert mindig update-telik.
A LOTR-MMO-ról annyit, hogy ha tovább dolgoznak rajta, a büdös életbe ki nem jön... -
#9870 amúgy vicces, csak a szájt nem:D -
#9869 szánalomwired -
#9868 Mint lotr rajongo (beta tesster) es regi MMO jatekos, azt mondom, hogy nem kozelitti meg azt a szinvonalat, amit egy ilyen vilagbol kilehet hozni, de meg a toredeket is.
Annyi lehetoseg kinalkozott volna ra, hogy megkozelitsek a WoW sikeret, mert en amondo vagyok, hogy ilyen hatterrel ellehetne.
Pont ezert fog ugyanarra a sorsa jutni mint a SWG vagy ezert nem lesz eleg sikeres a Star Trek Online, mert mar most lathato, hogy ugyanaz zajlik mint anno a Lotr-nal, a fele idoben kirugtak a fejlesztocsapatot, es a beharangozott dolgok 80%-t elvetettek, es ez akkor nem lenne baj, ha a rossz dolgok lennenek, de pont azokat amik kiemeltek volna az atlag MMO-k kozul.
Amugy a Lineage II is detto ugyanazokat az azsiai latvanyelemeket tartalmazza mint a tobbi es csak azert volt kicsit jobb mint a tobbi, mert a megjelenesekor keves olyan minosegu versenytars volt a piacon osszetettsegeben vagy grafkajaan, de semmi extra nincs benne. -
#9867 Azért a LOTR nagyon jó játék lett MMO-ban! Csak nagyon szűk rétegnek szól, az az igazság...
Ami a JRPG-s beütést illeti, egyet kell értsek, mert én se szeretem, DE! A Lineage II pl. ennek ellenére (vagy épp ezért) nagyon stílusos MMORPG lett, s még ha nem is eredeti, úgy ahogy van, klassz. -
#9866 Ja es ehhez kapcsolodik a mai FF hir :
Hideo Kojimának teljes mértékben igaza van, amikor azt állítja, hogy a japán fejlesztők nincsenek tisztában a piaci igényekkel. Gyönyörű a játék grafikája, de egy európai vagy amerikai fogyasztónak nehezen bevehető a 320 kilós testpáncélban levegőben pörgő, két ujjal teljes armadákat kasztráló, visítozó suhanc-tinibálványok és édesen gügyögő driodmajom familiárisok térnyerése a virtális térben. -
#9865 Nezd meg miert
A legtobbjuk az azsiai piacra keszul vagy azokkal a beutesekkel.
Ranezel egy karakterre es elhanyod magad.
Akkora kardok mint maga a karakter vagy a noi karakterek az azsiai jrpg-bol mar jol ismert harisnyakotokben szaladgalnak.
A jo eladashoz jo minoseg kell, nem eleg egy nevet meglovagolni mint a Lotr, mikozben a talalas eleg gyengusz.
Eleve a monster play egy marhasag miert nem csinaltak ket oldalt, miert a linearitasa van csak a jateknak ?
Kiprobaltam a Tabula Rasat, amit a keszitok istenitettek es egy nagy kalap ***, ugy ahogy mondom Garriot a nevebeol akart megelni nem a jatek minosegebol.
Nezzuk meg a Connan-t es a tobbit. A bevezeto videok szemetgyonyorkodtetok, mikozben a belbecs elveszik a kulcsiny mogott, akarom mondani a jatekba belepve csak nezel, hogy mi ez a hulladek ? Nem ezt igertek.
Errol sem a vevo tehet, hogy nem sikeres, hanem a keszitok, hogy meg egy olyan vilagot es eltudnak szurni mint a Lotr, mivel a minosegi munka tavol all tole.
Es ehhez hozzajarul kokemenyen a megrendelo (kiado) szemelye, aki egy jo projectet is kepes elszurni a siettetessel.
Na ugyanez zajlik a nem online jatekoknal is, fercmunkak tomkelege kisert, majd a csodalkozas, hogy nem veszik, mig az ismeretlenek megoldjak a 2-3 millios eladast ugy hogy minosegi munkat kiadnak a kezukbol, hogy utana a cimet elorozzak a konzolosok, mivel az otlet szukeben vannak.
Amugy az eladasrol meg valami a PC-s jatekoknal a sorozatok sosem olyan sikeresek mint a masik oldalon, mert a kozonseg unalmasnak tartja egy reszrol 147. bor lehuzasat, ujat akar latni nem a 13. reszet valaminek. -
#9864 Valami csak van, ami hozza a zsét. :D -
Cat 02 #9863 Nincs benne egy reklám se :) -
#9862 Ezt én sem értem. Az összes új MMO szar volt (talán a LOTR és a Warhammer kivételek, de ezek sem elég népszerűek a komoly sikerhez), a Blizzard meg arat. Kár a gőzért...