A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te beszélsz hülyeséget, nem Cat. Attól, hogy van benne - egy amúgy hót klisés és egysíkú - single, még multira kihegyezett FPS.
"Szánalmasabbal még nem találkoztam. Nem elég hogy sznobizmusból angolul van magyar helyett, de még az angol szöveg is hibás. Ki fogalmazta ezt? Egy általános iskolás? Ugyanis azok szoktak nem tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy a magyar szórend angolban nem megfelelõ.
Tehát amikor egy magyar mondatot angolra forítunk, meg kell változtatnunk a szavak sorrendjét is az angol nyelv szórendjének megfelelõen, különben értelmetlen,angoltalan mondatot kapunk. Mint jelen esetben a bannerban."
Mi a baj ezzel? Elég jó az angolom, de szvsz itt nincs komoly gond. Hacsak nem az Oxfordon tanítasz angolt, neked is jó lesz.
Gaming is believing.
Ez hülyeség, mindegyik COD-nak kiválló minõségû single player hadjárata van, ami hangulatban magasan veri a konkurenciát.
Mellesleg gratulálnék annak aki megalkotta a topic bannerjét.
Szánalmasabbal még nem találkoztam. Nem elég hogy sznobizmusból angolul van magyar helyett, de még az angol szöveg is hibás. Ki fogalmazta ezt? Egy általános iskolás? Ugyanis azok szoktak nem tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy a magyar szórend angolban nem megfelelõ.
Tehát amikor egy magyar mondatot angolra forítunk, meg kell változtatnunk a szavak sorrendjét is az angol nyelv szórendjének megfelelõen, különben értelmetlen,angoltalan mondatot kapunk. Mint jelen esetben a bannerban.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Martint meg mindenki szidta h hülye
Egy idõben az volt vele a bajom, hogy tele van SEGA-s meg SNES-es szarságokkal, de minek? 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
és hogy a pc-s része szûnt meg 6 éve
én évekig vettem, nekem is csalódás volt amikor eltûnt az 576 és csak konzolos lett helyette
a guru és a gamestar pedig teljesen más kategória, nem helyettesítette
egyébként itt folytathatjuk a játékmagazinokról a beszélgetést
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Korrekt a sajtóbiznisz magyarországon (is), PC Gurus arcok viszik tovább a dolgot..."
idézet az 576 konzol egyik írójától
MOn csak az 576 konzol volt a konzolos játékosoknak mint offline lap, igen igényes és érdekes tartalommal, ennek vége, ez nem örvendetes hanem szomorú, hiszen ezek után semmi sem maradt... a szerkesztõk, írok szétszéledtek, az ujság már nem azon a színovalon és azt a vonalat követi amit eddig a konzolos, játékos réteg szeretett. Pécéseknek ott van a Pc Guru és a Gamestar, konzolosoknak mára nem maradt semmi, persze az is gaz hogy az offline magazinok leáldozóban vannak hiszen az internetrõl, online magazinokról mindent és még többet is meg lehet tudni percre készen..., de azért olykor-olykor jó volt olvasgatni pl az 576 konzolt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ez mindenképp pozitív
Gaming is believing.
Ellenpélda: Fallout 3. Ott nem érzem az elkonzolosodást, max a tárgylistán, azt meg leszarom.
Valahogy mindkét játék nagy külsõ teres, de míg ez F3-ban teljesen rendben lévõnek látszik, addig az FC3-ban olyan, mintha Afrika le lenne scale-ezve úgy az egymilliomod részére. 5 perc alatt jutok el az északi sivatagtól a déliig, ha ez a Szahara és a Kalahári akarna lenni, közte egy kis kongói esõerdõvel, akkor el is sírom magam... Aztán a fõváros, ami áll vagy 10 házból meg két 3 utcából... F3-ban DC tényleg egy _nagy_ város sarkának tûnik, meg az is igaz, hogy tele van a térkép zsúfolva helyszínnel, mégis hihetõ. (Másik jó példa a GTA 3 ahol kb 1 kmre van egymástól SF, LA meg LV...)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem elsõre is zavaró a rengeteg script a CoD-okban. Mégpedig, nagyon. Van ajtó, amin kijön az ellen, ellenben Te nem tudsz bemenni. LEGALÁBB BECSUKNÁK. Nem, tárva nyitva, és mégis fal. FAIL!
Pont Istencsászárnak írtam, hogy mennyire gyerekes az FC2-ben a térkép. Videó alapján. Játék közben nem zavaró, csak nehezen látni tõle gyalogosan. Egyébként elsõre nekem se jött be az állandó respawn, de anélkül unalmas lenne. Szerintem nem rossz játék. Kinézete nagyon jó, játékmenet olyan, amilyen, de hentelésre nekem megfelel. fogynak a készletek, fegyverek beragadnak, (mindig a legrosszabbkor, és az AK-47-es is, ami kicsit furcsa) van min izgulni, van mit megoldani. Vannak dolgok, amik nem tetszenek, nem is egy dolog. De összességében elviselhetõ. Szerintem.
http://www.freetvmaci.info/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na már megint kezdõdik. Próbálj ki egy PFSt konzolon mint pl: Halo3, Condemned 2, The Darkness, Resitance 2, és majd a Killzone 2... unalomba nem lesz hiány egyiknél sem.
Az FC2 azért lett olyan amilyen mert ennyi ötletük volt a készítõknek, ennyi fért bele... errõl senki más nem tehet CSAK ÕK, egyszerûen lehet ez ellen tiltakozni => észre sem veszed hogy létezik, keres mást ami jobb.
Bár CoD ok inkább multira vannak kihegyezve.
Gaming is believing.
Viszont ízlések és pofonok, én kb 10%-nál hagytam abba az FC2-t, nekem az volt valami kurva unalmas. A szememben az a játék egy fokkal lejjebb van, ott még script sincs, csak respawnoló ellenségek agyatlan hentelése. Akkor már inkább legyen elsõre kurvajó, másodikra dögunalmas, mint hogy már elsõre is az legyen... FC2 annyira tele van kihagyott ziccerekkel, hogy leginkább felbassza az agyam. Elcseszett respawn, halálosan érdektelen és sablonos küldetések, élettelen NPC-k... Egy normális producer gatyába tudta volna rázni azt a játékot, így viszont nagyon B-kategóriás. (Mondjuk ez az árán is látszik.) Kár, hogy igazi tartalom helyett a játékos szivatásával húzzák el a játékidõt.
Egyébként FC2 megtestesíti szinte az összes kifogásomat az "elkonzolosodás" témában.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Far Cry 2
Gears of War 2
Left 4 Dead
Resistance 2"
he, gow2 fps ? nem tps az is ?
Ám Veteranon nagyon rossz a game 😄 haverral toltuk, de egyszerûen lehetetlen, pálya végére 16 szor halt meg, én meg 8 szor. (co-op-ban fel lehet még gyors "éleszteni", amolyan fc2-sen )
De azt hiszem, igen.
Cat02!
Tudom, de valamelyiket elõbb kell. Mindegy melyiket választom, a másik megöl. 3x játszotta el, ugyanott. Odébb mentem, ott csak 1x, de ott ki is kapcsoltam, uninstalláltam. Ez, nem az én idegrendszeremnek való játék. FPS-eket szeretem, bár MESSZE nem vagyok profi. Viszont, azt nagyon nem szeretem, ha lutriznom kell bennük. Miszerint jó gomb, vagy visszatöltés. Oké, ha hülyeséget csinálok evidens. Ha nehéz, megint. Viszont fej-vagy írást nem játszok. Minél többet próbálom ezt a sorozatot, annál inkább rájövök, hogy nem nekem találták ki. Nem gond, még a BiA-t sem vittem végig. Abban is vannak bosszantó dolgok, de azokat inkább elfogadom. (pl a hülye MI)
Chocho: pedig sztem eléggé jó 😊 Multiban meg még ott van fps kiírás + lagometer, azzal még annyit se látsz 😄
Nem rossz, csak nem az én idegeimnek való.
Gaming is believing.
FPS játékokban legkevésbé sincs szükségem arra, hogy fokozatosan tudjak mozogni (séta meg futás gomb többnyire van). Viszont célzásnál egérrel sokkal pontosabban, gyorsabban lehet célozni. Ha nem szükséges akkor szerintem nincs értelme megtanulni egérrel való célzás után gamepad stickel célozni.
Szerintem autózni kormány, repülni joystick, FPShez billentyû+egér, TPShez (nem is shooter, inkább jellemzõen hack'n'slashez) meg kontroller való. Kormányom és kontrollerem nincs, de nagyon nem is hiányzik. Amennyit én autózom... H'n'S meg elég jól megy egérrel is.
És ez? +egy 5gombos egér. A billentyûzet tényleg csak gépelésre való. 😛
Ami a Halo-t illeti, úgy tudtam az tps és nem fps, de lehet én tévedek. 😊
De vissza az eredeti témára, ha mondjuk rendesen optimalizált gámákat adnának ki a kiadók, nem portolt fosokat, akkor simán lehetne milliós eladásokat produkálni PC-n is szerintem.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Ha van egy jól mûködõ géped, egyszerû badarság, hogy a konzol kényelmesebb.
Az ismét nem helytálló, hogy plazmán jobb játszani, ezért konzol... PC ugyanannyira kiköthetõ plazmára. Kontroller kapható hozzá, ez sem érv.
GTA-t például én úgy játszom, hogy kontroller, + egér, bill. Embert sokkal jobb úgy irányítani, a lövés sokkal pontosabb, viszont ha kocsiba szálltam, akkor a kontrolert felveszem az ölembõl, és azzal folytatom. (ezért örülnék, ha FPS nézetbe lehetne váltani a 4-ben. Akkor kormánnyal tolnám...)
Itt nem kényelemrõl, egyszerûségrõl van szó. Megszokás, ízlés kérdése csupán.
Nekem 1 játéknál sem kellett eddig állítanom a hardveres gyorsítást.
- kompatibilitási hibákból eredõ fagyások, hibák (minden egyes játék esetében akad jó pár, ha a többség ritkán is fut bele)
- új drivert esetleg nem szereti mindegyik játék
- szívatós védelmek visszaüthetnek (pl. nem indul el a legális példány sem, mûködõ törés még nincsen)
- különbözõ játékok különbözõ fokú hardveres gyorsítást szeretnek (DirectSoundra gondolok)
Nem panaszkodom, nekem elvétve van problémám, de van egy sor apró buktató PC-n, amibe bele lehet bukni. Ezekkel foglalkozni pedig nem szórakoztató, pár percig sem. Persze ha kényelmességrõl van szó, akkor a PC mellett is szól valami, amit említettek is: a HDD-rõl való játék. Ez számomra is nagyon fontos.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.