A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A házasság elõtti "asszonypróbát" én mondjuk az irányítás kipróbálásához hasonlítanám, többnyire mindkettõ megoldható, mindkettõ lényeges kérdés, de az összhatás akár még hosszú idõ múlva is borulhat.
Egyébkétn nekem ezzel az egésszel csak annyi bajom, hogy ilyenkor sokan úgy tesznek, mintha a két alternatíva az azonnali információ nélküli vásárlás lenne vagy a kötelezõ 0-day warez. Mindkettõ szélsõség, egyikben sem hiszek. És valóban jó lenne, ha szélesebb körû kipróbálási lehetõségeket biztosítnaak (lásd lejjebb), mert a demók 90%-át bizony teli szájjal szoktam szidni, annyira nullák manapság.
A legtöbb normális étteremben még akkor is következménye van/lehet ha a lasagne valójában jó de nekem nem ízlik. Egy elektronikai cikket, autót azért mégiscsak kipróbálsz megvétel elõtt és ha látod, hogy hiányzik belõle a CD vagy nincsen kereke akkor az biza olyan gond lehet, ami miatt nem veszed meg a terméket. Bár teljes képet csak tartós felhasználás után kapsz a dolog nem hasonlítható a demokhoz, mert mégse mondják azt hogy igaz, hogy az autónak hátul nincsenek kerekei, de ha megveszi akkor adjuk hozzá azt is, vagy persze kapcsolja be a MiniHiFi –t. de hangfal csak megvétel után jár hozzá. Normális házasságnál is vállalod a kockázatot, hogy idõvel unalmassá válhat az egész, de azért mégis csak benned van, hogy látni akarod az a mennyasszonyt, sõt ma már nem extra dolog az sem, ha elõtte ki is akarod „próbálni”.
Tulajdonképp a világon alig van valami, ami olyan szar rendszerrel mûködik, mint a játékoknál.
Hogy egy játékról akkor kapjuk a legteljesebb a képet, ha magunk is játszunk vele, lehetõleg minél többet? Tény, nem ezt vitatom. De az alpvetés - ami miatt egyáltlaán belefolytam a vitába - mégiscsak az volt, hogy a legálisan hozzáférhetõ anyagok semmit nem érnek, a warez gyakorlatilag szükséges mindenki számára. Ezzel már nem tudok egyetérteni.
Lehet tudatosan vásárolni warez nélkül is. A legtöbb étteremben még kóstolót sem adnak, így nem tudhatod, hogy náluk a lasagne van olyan, mint otthon. Egy új elektronikai cikket sem tudsz úgy megvásárolni, hogy elõtte már évekig tesztelted, kiismerted, kitapasztaltad mennyire megbízható - maradnak a tesztek, megfelelõ fórumokon hozzáférhetõ vélemények, boltban a kép megnézése, a baráti/ismeretségi kör esetleges tapsztalatai. De ha kocsit veszel, akkor is csak sok kilométer után kapsz telejs képet, ahogy az emberi kapcsolatoknál sincs teljes kockázatmentesség, házasságnál sem borítékolt történéseket kapsz a következõ 30-40 évre. Tulajdonképpen a világon semmi nem úgy mûködik, mit amit teljes természetességgel elvártok a játékok esetében.
Nem attol rossz egy jatek, mert van benne egy vagy ket hiba, azt a jatekos boven elviseli, de Ry0ken nem is ezt mondta, hanem azt , hogy a puding probaja az eves, mert a latvanypekseg kirakata lehet, hogy ingert kelt benned a vasarlasra, amikor elmesz elotte, de hogy finom e a pekaru ize, csak akkor fogod tudni, ha beleharapsz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gaming is believing.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
jöhet bármilyen rew, gameplay, trailer akármi semmelyik sem fog annyit mondani mint maga a játék kipróbálása
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Annyiban pedig tényleg rivjúkról bezséltem, a játék bolti megjelenésére már szokott lenni jó pár, példákat is írtam, a forrásnak pedig ott van a dátumokkal felszerelt Gamerankings (de a Google is megteszi erre a célra), és a hivatalos megjelenési dátumok. (Figyelem, ezek nem a torrentoldalakon keresendõk!)
Másrészt ezt az azonnali végigjátszási/kipróbálási kényszert sem értem, ezen logika mentén a GTA4-nek is csak konzolon volt értelme, most már lerágott csont. És persze ezt is muszáj lesz kipróbálni, hiába ismerhetjük a játékementet már féléve kikockázva...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"nem a fejlesztõk videóit kell nézni, hanem az online ujságok videó bemutatóit..." mire kijön egy olyan kijátszom 2x, bár van legalább véleményösszehasonlítási alap valamivel a saját véleményedhez képest, gametrailers FTW bár csinálhatnák elõbb is a reweket
Gaming is believing.
Az NFS-bõl már egy bit nincsen a gépemen. kipucoltam utána.... Nem tudom, jó-e, vagy rossz, hogy kevés hozzám hasonló ember van, de én hû vagyok az elveimhez. Warezolok, de szigorúan kipróbálási céllal. Azaz, lehet, hogy a warezt végigviszem, de olyan még nem volt, hogy azt, ami megérdemli, ne vegyem meg. A dinnyét se veszem meg kóstoló nélkül, max ott vásárolok, ahol még adnak kóstolót.
http://www.freetvmaci.info/
http://www.platinumshop.hu/index.php?data
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Thrash \'Till Death
Gaming is believing.
Más: Research Group: Gaming PC Market is Huge
Nem túl magvas, de ebbe a topikba való.
Thrash \'Till Death
Mondjuk arra végképp nincsne ötletem sem, hogy az élet bármely területén hogyan lehetne a reklámokat felülírni, a tudatos fogyasztást a "divatfogyasztás" elé helyezni, avagy legyõzni az emberi hülyeséget.
Valkyria Chronicles PS3 87.1% - Sega féle PS3 exluzív, "a hagyományos taktikai szerepjátékok elemei keverednek a valósidejû akcióval", elég igényes, egyedi alkotás
SmackDown vs. Raw 2009 X360 83.1% - pankráció, only konzol
Banjo-Kazooie X360 78.1% - Banjo-Kazooie is a platform and action-adventure hybrid video game developed by Rare and published by Nintendo in 1998 for the Nintendo 64, ennek az újragondolása, x360 exluzív.
járj nyitott szemmel a világban...
Egyébként azon lehet vitatkozni, hogy a 60% mennyire sok az Undercoverre, de fölösleges. Ugyanis ez az értékelés már elriasztja azt, aki számok alapján ítél, mert ez már szokás szerint lehúzást jelent, a játékosok ahhoz van szokva, hogy a jó játék 8/10-nél, az igazán jók 9/10-nél kezdõdnek, nem egy olyan szigorúbb skálához, amit mondjuk mi alkalmaznánk. (És egy olyan komoly lap, mint az Edge megadta rá szépen a 3 pontot.)
Nem mellékesen pedig tényleg a rivjúk tartalma lenne a lényeg, nem a végsõ a pontszám, már pedig itt alább FlyHigh is elment a "pontszámok mindenhatósága" (értsd: mintha a rivjúknak az lenne a lényege, csak az alapján kellene ítélni) felé.
9 pont - kiváló
8 pont - jó
7 pont - a határ
6 és alatt - szar
ha a pontozást nézzük ez így mûködik, és az már teljesen lényegtelen hogy 6 vagy 3 pont... rossz az rossz
Látom hogy játsz pl a Tomb Raiderrel, megvetted? vagy kijátszod mielõtt megjelenik? ( pécére dec 5 galaxis szerint ), demóbó igen jól megmutatta a játékot, szóval nem értem miért nem tudsz várni a megjelenés napjáig.
Ertelmezitek is amit leirok, vagy annelkul nyomatjatok a valaszokat ?
Eloszor amit leirtam reklamok a TV-nben, vagy mozikban a film elott.
Ezeknek sokkal nagyobb szerepe van mint a netes vagy mas sajtoreklamnak.
S mivel azt is leirtam, hogy a vasarlok jo resze foleg amerikaban es azokban a fejlett regiokban, ahol ezek a reklamok futnak nem igazan latjak magat a jatekot demokon vagy mas anyagokban megveszik a reklam hatasara. Ezekbol van a tobbseg, nem azokbol akkik kockakent a netet bongeszik nap-mint nap az uj demok utan kutatva.
Valamint ne higyjuk azt, hogy csak az uberkocka jatekosoknak es internetfuggoknek adnak el jatekokat, mert ez nem igaz.
Peldanak okoert akar szulok/nagyszulok veszik ajandekoknak kisracoknak.
Annak se se doljunk be, hogy milyen szazalekokat adnak jatekoldalakon a termeknek, mert nem egyszer lattunk felpontozott vagy lepontozott jatekokat, foleg miutan nem fuggetlenek ezeknek a tobbsege.
Valamint lassuk istencsaszar listajat a hyperol.
Resistance 2 PS3 88.0%
Valkyria Chronicles PS3 87.1%
SmackDown vs. Raw 2009 X360 83.1%
Banjo-Kazooie X360 78.1%
Kerdezzetek majd meg tole, hogy mi a szarok ezek. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gaming is believing.
Aláírom, PC-s piacon, most még ilyen autós game sincsen. De attól ez még messze nem lesz jobb.
Egyébként, kiváncsi volnék, hogyan, miért mondod, (kell mondanod) azt a 60%-ot. Mert tényleg kíváncsi vagyok! (Már csak a megközelítés módjára is, amit mind
Zoo
Nem tudtam, nem néztem utána. Mindenesetre annyi helyrõl hallottam, fel sem merült bennem a városi legenda dolog.... Akkor ezt beszoptam. Nem gond, emiatt nyugodtan töltögetek. Én eddig mindig beszoptam volna, ha a netes infók alapján vásároltam volna. Nemcsak felesleges pénzkidobástól kíméltem így meg magam, de nemegyszer a fordítottja is megesett. Pl ott a Witcher. Mit szidták a harcrendszert! Pedig nem rossz. Nagyon nem....
Thrash \'Till Death
Konkrétan a Hellgate-tõl nekem a már a hivatalos videók is elvették a kedvem (pedig vártam), a demó pedig még inkább.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Azt ugye tudod, hogy ez egy warezosok által kitalált urban legend?
Nem igaz, rendre már megjelenéskor olvasható jó pár rivjú. Például most a legújabb NFS-t is elõbb legyalázták, minthogy a boltok polcaira került volna. A Fallout 3-ról is készült megjelenésre 7-8 rivjú, és úõgy általában a legtöbb játéknál ez a helyzet.
Mindenesetre addig kár is veled beszélgetni a témáról, amíg szerinted minden játékokhoz kapcsolódó videó egy filmtréler szintjén mozog információkat tekintve.
Mellesleg nem pont az általad hõsként tisztelt Razor1911 ajánlja az nfo fájlban, hogy vedd meg a játékot, ha tetszik? Úgyrémlik, hogy az õ védelmükben elõkerült ez már, hogy milyen jófejek, és még véletlenül sem álszentek. Arról nem is beszélve, hogy 2004-ben Razorékat csalással, valamint feltört szoftverekkel való kereskedéssel is elkapták, tehát enyhén szólva sem önzetlenségrõl szól a fáma. Bár a törésekbõl én is úgymond profitálok kényelmet, viszont ódzkodnék a modernkori robinhúdok egyértelmûen pozitív személyekként való beállításától.
Nincs szo atveresrol ?
Dehogynincsen, lasd pl Hellgate London.
Korszakalkoto ujitasnak, valaha volt legjobb jateknak promoztak be, hivatkozva a Diablo keszitoire es sorolhatnam a jelzoket, amikkel illettek a bemutatok kozben.
Ez pedig csak egy pelda a sok kozul, szaz es szaz ilyen peldat tudnek felhozni.
Ellenben a komolyabb játékmenetet bemutató videókat (akár a játék elyõ 20 vagy 50 percét egyhuzamban bemutatókat) nem süllyeszteném le vérbálisan tréler szintre, mert valótéanság.
Már bocsi, de ha egy alfa verzióból vett videót látok, akkor az átverés. Ugyanis a játékban nem úgy mûködik. Ennek alapján nem tudok választani.... Persze, lehet hogy jobb a végsõ változat, de attól még nem azt láttam, amit majd kézbe veszek a doboz kibontása után....
vicces egy népek vagytok
nem a fejlesztõk videóit kell nézni, hanem az online ujságok videó bemutatóit...
"" jönnek a rivjúk dögivel idõben." mégis mikor? mikor már más rég kijátszotta? miért ne tenném meg én is és eldöntöm kell e."
megjelenés elõtt 1-2-3 nappal
Gaming is believing.
Ami pedig a példád illeti, könnyû rá a válasz. A trailerek sokszor még korai stádiumban mutatják a játékot, és olyankor bizony koránt sincs optimalizálva, kiegyensúlyozva az egész. Lehet, hogy már rég kint volt a trailer a neten, mikor is a teszterek jelezték, hogy ez így nem lesz jó, és ezért változtattak a kódon. Szó sincs itt átverésrõl.
Gaming is believing.