17438
  • Ry0K3N
    A wichernél az egy ingyenes patch :P
  • Cat 02 #10060
    Ám http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=5392
    Bár nem tom h a grafika szebb lett-e tőle
  • Istencsászár
    Nem teljes áron jött az már ki hanem "budget" áron... DLC? akkor még ilyenek nem voltak Xbox 1en...

• Istencsászár
    "Mint, mondjuk tavaly az NFS. Grafika, és semmi több. Na az se egy nagy szám. Játékmenet, élmény, fizika=0. Persze, hogy nem fogyott, se PC-n, se konzolon. "

Pár milló elment belőle. A népnek nfs kell, tök mindegy milyen szar megveszik mert nekik az a szórakozás, és ebben nincs semmi, mert ott van a Midnight Club ami ugyan az mint az NFS, csak fix 30 fps és szép igényes graf, ( undercover 30 fpst akkor sem éri el ha legjobb pillanatait éli meg a játék, akad szaggat, popupol, zizeg, receg, bugzódik, és ocsányronda ) mégis élvezet vele játszani, hiába 0 a fizika... játékélmény megvan, ahogy az NFSnél is, csak a technikai háttér nincs mindig.

Nem, téged nem terelnek sehova, TE döntöttél úgy hogy homokba dugod a fejed és csettitnésre veszed a pécés hardwerekekt, TE döntöttél ugy h GTA4 szemét portokkal játszasz, TE döntöttél úgy hogy fél-1 éveket vársz egy portra, TE senki más! adott minden lehetőség, azt h TE nem használod ki az csak a TE hibád...
  • Cat 02 #10057
    Kibővített új game v dlc-ben kijött csak a + ?

ezt jól elírtam :D
  • Cat 02 #10056
    Kibővített úgy game h dlc-ben kijött csak a + ?
  • Istencsászár
    "Vagyis a MS leverte rajtatok még 1x a játék árát congrat."

vagyis a kiegészítővel együtt ujra ki lett adva, mintha pl a Witchernél is ez lett volna...
  • Dante73
    Ez igaz lenne, ha egy DVD nyitó árát, nem a mozis árból számolnák.
    Ugyanis, (Te is tudod nagyon jól) Nem az a működési elv, hogy előállítási költség, +x%, hanem ami belefér, amiért még megveszik. És bár ez hosszú ideig működött, egyre kevésbé fog működni a jövőben; Eltűnőben vannak a jóléti államok, (Elöregedés, gazdasági válság etc) ugyanakkor van (legalábbis PC-n) egy sokkal olcsóbb alternatíva, (warez) ez a konzolok egy részét is érinti.
    Újra a játékipar átgondolásán a sor. Mint mondjuk a nyolcvanas évek elején, az E.T. "botrány" után.
    (Gyengébbek kedvéért, akkor élték az első konzolok a virágzásukat, és [ma már bevallottan!] úgy voltak vele, hogy a szart is el lehet adni. Nem lehetett. Az E.T. című játék volt az első HATALMAS bukás, százezer szám hordták a szeméttelepre, egyenesen a gyárból. Hivatalos indok akkor gyártási hiba volt, nemrég vallották be [azt hiszem, talán az ATARI, de nem mernék megesküdni] hogy a teljes érdektelenség volt az ok. Egyszerűen, oda sem figyeltek, annyira ment a bolt, a marketingesek annyira biztosak voltak a dolgukban, hogy játékot már "nem is csináltak", csak reklámot. A jónép megelégelte.)
    Mint, mondjuk tavaly az NFS. Grafika, és semmi több. Na az se egy nagy szám. Játékmenet, élmény, fizika=0. Persze, hogy nem fogyott, se PC-n, se konzolon. Bár utóbbin talán még fogyott, (de lehet elöbbin, nem követtem, de egyiken nem volt akkora csalódás)de nagyon elmaradt a várakozástól.
    Nem vagyok konzol ellenes. (csak kicsit...) Megértem, hogy jó, és kell. Igazán nincs a konzolosokkal bajom. Az zavar viszont, hogy terelnek konzol felé, és nem elég, hogy terelnek, még a konzolosoktól is a sok reklámdumát hallom vissza. (HD, ami nem igazán HD, mondhatnám, köze nincs hozzá, gyönyörű, ami igaz, csak van szebb, hatalmas siker, holott a potenciális vásárlók nagyon kis töredéke rendelkezik konzollal, és sorolhatnám, napestig.)
    Szóval, szép, és jó dolog a konzol, de nagyon sok embernek nem kell, nincsen szüksége rá. Ezek az emberek vásárlóközönséget jelenthetnének, de elintézik egy, -Áh, sok a warez! felkiáltással, próbálnak varezmentes alternatívát létrehozni, azt hypolni, ahelyett, hogy felkötnék a gatyót, és dolgoznának. Nem csak a játékokon! egy jól működő, warezmentességre ösztönző rendszerrel. (Csak ötlet, nem is biztos, hogy jó; Ha engeded(!) hogy az akár offline játékod online legyen, akkor az online eltöltött idő után pontokat kapnál, ami a cég termékeinél kedvezményre jogosít, álá Live!. Ha valami jó, akkor használni kell! Tudom, ez nem oldaná meg a dolgot, közel sem, de első lépésnek talán működhetne. (persze, befektetés, de egy EA nem hiszem, hogy belehalna, és ne tudná normálisan működtetni...)

Bocsi a hosszért; nem tudok aludni....
  • Ry0K3N
    A RE3 az RE4 akar lenni de ha már RA3 volt akkor azt a játékot úgy tudom jellemezni hogy egy vicc.
  • Ry0K3N
    Vagyis a MS leverte rajtatok még 1x a játék árát congrat.
    DMC4-> directx10 mindössze ennyi.
    RE3-> szarul portolt irányítás szarul portolt optimalizálás szarul portolt grafika mindösze ennyi
  • Zóanagyvarázsló
    Én lépten-nyomon azt hallom, hogy a RE4 esetében a modderek örülnének, ha a GC-s tectúrákat be tudnák csempészni a PC-s verzióba...
  • Istencsászár
    Resi4 GCn és egy normális sdtévén büntett, pécére 2 évvel később jött, nincs miről beszélni...
  • [Jakuza]
    A modolhatosag az pontosan egy feature.

Senki nem emlitette meg a Jade Empiret, vagy az Resi4-et. Mindketto lenyegesen jobb minosegu volt mint a konzolos valtozat.
    Csak oda kellene kicsit tenni magukat a fejlesztoknek es nem olyan szarokat kiadni mint a GTA4.
    Na persze ha kicsit is akarnak.
  • Istencsászár
    "Ott volt a Fable...hm..PC-re ki bővített Tartalom"

Nem, ugyan az a kibővített pakk xboxra is kijött egyidőben a pécé megjelenéssel.

Moddolás... ez nem ficsőr, hanem lehetőség, pécén megvan lehet buherálni meg saját szájízre alkotni a játékokat, csak olykor a modderek átesnek a ló tulsó felére, de vannak nagyon jók, de ez nem érv..

DMC4 ugyan az.

Ra3ban mi a szar?
  • Ry0K3N
    Meg a DMC4.
  • Zóanagyvarázsló
    Természetesen szerencsétlen dolog a mozihoz hasonlítás, hiszen az egyszeri, kötött körülmények közötti élvezetet jelent. A DVD vagy a BD jobb példa lenne. És bár van 300 Ft-os DVD, ha a hosszokból indulnánk ki, akkor a párjuk, az 1000-2000 Ft-os budget kiadások nem is olyan drágák. Egyébként én sem adnék 10k-t egy 8-10 órás játékért, szerencsére nem is vagyok rászorulva. (Ellenben a Witcher vagy a KB inkább 80-100 óra nálam, azok megérték a 13-14k-t is.)

Mindenesetre am agyarok árérzékenysége látszódott az utóbbi idők eladásain is, a Crysis a 2k-s akció során egyből második lett, a Dead Sapce is megérezte a "Tesco-rusht", és bizony a KB esetében sem lehetett lebecsülendő tényező a korrekt ár.
  • Dante73
    Azért nem mindig a PC-s a legrosszabb. Bioshock, Mass Effect, és sorolhatnám. Jó egyik másik port. M$-nek a Vista is jó bolt lenne, lehetne, de azért nagyjából egyetértünk.

Skyline!
    Próbálok normálisan válaszolni, bár nem könnyítetted meg.
    Hogy a warez probléma? Sajnos igen, az. Egyetértek. Viszont NAGYON túl van misztifikálva. És, bizony a megoldásában sem értünk egyet!
    Most gondolj bele, mekkora a potenciális piac. Mekkora HYPE övezte a next-gen konzolokat, még veszteségesen is árulták őket. És elment 15 millió belőlük... Jó eredmény? Szerintem, marha kevés.
    Én a warez csapda kijáratát nem a konzolban, hanem a warez valamilyen NORMÁLIS módú csökkentésében látom, és nem mellékesen abban, hogy végre ne szarjanak le minket PC-játékosokat, ne akarjanak konzol felé terelni, ne erőszakkal próbáljanak warez mentessé tenni minket. Nem fog menni. Egy normális ár, stb sokat segíthetne.
    Sokan hasonlítják a mozihoz a dolgot. Ott tévednek, hogy itt a hardwert MI adjuk. Maga a film megtekintése, azaz amit a forgalmazó kap az jó, ha 200 forint, nézőnként. Ugye, hogy így már sok az a 10000Ft 8-10 óra játékért? Nem akarom részletezni, mert szarakszik a netem. Vakon írok a betűk késnek. Iszonyat.
  • Istencsászár
    Jóval jóval kevesebben hál istennek, és remélhetőleg a blúréjt nem lesznek képesek feltörni a next genbe és eljő egy warezmentes világ ahogy a Ps3on is, persze erre sajnos kevés az esély de benne lehet a pakliba!

warez mellett ami mindig káros bármilyen mértékő is a legtöbb gém 360ra fogy nem pedig a PS3ra és pécére... nézzük meg bármelyik multiplatform játékot, vagy az exluzívokat... 8 milla H3, 4 milla GoW2 eleddig, 5 milla GoW1 , 6 milla GTA4 stb... ez a lényeg nem pedig a ha meg mi lenne...
  • Istencsászár
    Halo 1 szar, unalmas, monoton ismétlődő fosh... Halo 2 jó, jó kis városi harc, meg űrben harc és nem csak Master Chifet kell irányítani, nagyon tetszett és hosszú. H3 meg mint írtam minden része máshol játszódik, dzsungel, erdő, tengerpart, sivatag, havas hegyek, űrhajó, bázis idegen lények lakta terület, nekem ez tetszett benne a legjobban h élvezets változatos, messze nem vagyok Halo fan sose voltam az de ha egy fps ennyire dinamikus akkor nekem jöhet legyen az bármi és persze a zene mesteri a mai napig hallagatom az ost-t, szóval nem az első rész alapján kell megitálni az tényleg szar, legalábbis nekem nem tetszett.
  • TomDantes
    ,,És nem utolsó sorban a mocsok igénytelen pc portok de még a multiplatformok közül is mindig a pc-és a legrosszab." Hát nem éppen.

Ott volt a Fable...hm..PC-re ki bővített Tartalom. Oblivion, Fallout 3 PC-n modolhatóak..sőt a Fallout3-hoz PS3-ra nem jönnek a kiegészítők...

Akkor a konzolra átírt stratégiák...(legutóbb a RA3-ról olvastam) azok legtöbbször mind szarok is...

Ami rosszabb lett PC-n...nem nem rosszabb rosszul átírt és Optimalizált mondjuk a GTA4 és a Saint Row 2...de a Saint Row 2 amúgy se ér semmit...

A GT4-el meg én nagyon jól elvagyok pedig nincs atom gépem
  • dronkZero
    Hm. Hát nem tudom, egyébként nekem nagyjából tetszett a Halo (az első rész), de mégis meguntam, képtelen voltam befejezni. A világ érdekes, a sztori jó, a grafika erős özepes + ízléstelenül színes, a pályák meg valami kurvára monoton ugyanolyanok mindig. Egy kis külső tér alakú cső - egy kis béna, rettentő ronda folyosós szar, aztán ez felváltva, meg a 3 féle ellenségtípussal kombinálva.

Lehet, hogy a 3. rész jó, de az első az átlag, vagy az alatt egy picivel.
  • wedge31
    Csak ezt a warez marhaságot ne szajkozná ugyanugy warezolnak xboxra is.

A konzol elöretörése nem miatunk felhasználok miatt van hanem a megváltozott üzletpolitika miatt.
    Sokkal egyszerüben lehet egy fix hardvere fejleszteni mint pc-re valamint a butaság és lustaság amit sokan tévesen kényelemnek hisznek ,hogy egy driver frissités már lehetetlen feladat nekik.

És nem utolsó sorban a mocsok igénytelen pc portok de még a multiplatformok közül is mindig a pc-és a legrosszab.

Ha valaki nem tudná ki jár ezzel a tendenciával a legjobban és kinek az érdeke hogy ez igy folytatodjon akkor csak szólok hogy a microsoftnak.
  • TomDantes
    És ki nem szarja le hihetetlenül magasról az exkluzív címeket(mellesleg az egy millió elég sok)

A legtöbb játék ki jön mindenre...PC-re is. Az meg kit érdekel hogy nem exkluzív?

,,Amit szar lesz (és szar lesz) a bevétel kiadják őket konzolra is..." Te látod a jövőt..haver te olyan hülye vagy hogy görbíted a teret
  • dronkZero
    Mi az, hogy stagnál a magyarázat? :)))
  • Istencsászár
    Haloról beszélsz? buggal? én még bugot nem láttam benne, pedig elhihted h én aztán minden bugba beleakadok ha játékról van szó, és anyázok is pár sort mindenhol.. igénytelen? Halo 3 - X360 Avg Ratio: 93%

On Metacritic, the game has an average score of 94 out of 100, based on 74 reviews.

Év játéka, több kitüntetés a multiplayernek 8 millió eladott példány.

Senki, senki nem mondhatja h igénytelen, mert nem az... persze nem hibátlan, a legnagyobb hibája h a grafika lehetett volna szebb. Mint fps rettentő változatos, hangulatos, jó történet vezetés és MESTERI zene.

ne válaszolj rá, nyugodtan lehetsz halo hater nem vagy ezzel egyedül a világon, csak jobb ha megtartod magadnak...
  • Skyline
    Szegény konzolfanboy....Szegény konzolfanboynak valószínüleg azért van ilyen számítógépe hogy ócsárolja a pc-t és utálja....Balfasz.
    Teljes homány elvakult fanatikusokkal vitázni,semmiértelme,majd telivinnyoghatjátok a topicokat amikor jönnek a szarabbnál szarabb portok.:)
    Továbbra is stagnál a magyarázat: Miért konzolra fogyott a legjobban a cod4?:)
    (Egyszerre jött ki,jobb mint konzolon,és mégis konzolra fogyott jobban,mert pc-n a sok warezgyík lewarezolta.)
  • Ry0K3N
    Szegény a konzolfanboy balblán kívül mást nem tud az meghaladná az értemi képességeit.
  • Istencsászár
    bulshit, nem reklámozták így, csak a főhős ilyen aki a Halo világ jelképe, persze h hozzátartozik, hiszen ő róla szól, amúgy nagyobb ficsőr Cortana jelenélete, ha már itt tartunk azt is hangoztathatjuk a arctalanásg mellett, de ezen mit kell csámcsogni? bántott téged Master Chief?

Ahogy írva lett a Crysisban pedig a nano ruhát reklámozták, mi benne a rossz? ez a főhős névjegye, neki ilyene van és ő a szuperkatona és ő a világmegemntő...
  • Ry0K3N
    Még mindíg magadról beszélsz, ne éges tovább magad légyszives mert szégyen vagy a konozoltársadalomra nézve.
  • Bucser
    Akkor ugyanez a warez buktatja a konzolt is... (a 15 millás összevont bázis ellenére (crka 10 milla x360 5milla PS3) mellett is max 3-4 millára képes a legjobb játék is Hála a KONZOLOS WAREZNEK meg az elcserélősdinek.

Akkor nézzük meg, hogy egy braid jellegű játék mit hozhatna PC-n...
  • wedge31
    De jó beszóltál itt mindenkinek ,ügyes vagy ,nyalhatsz egy fagyit vagy vami mást...
  • Skyline
    1millió??? Gondolkozz már ember szerinted a tavalyi év egyik legnagyobb sikerjátékával csak 1millióan játszanak????
    Itt tényleg maxisötét emberek vannak...
    Starcraft2,diablo 3,nagy jövő kb itt ki is merül a pc exkluzivitása,már ha exkluzívok maradnak....
    Amit szar lesz (és szar lesz) a bevétel kiadják őket konzolra is...
    Nehézfelfogású trógerek nemtudom hogy nem látják át hogy a warez buktatja a pc-t mint a szart,de nembaj nem az én dolgom,csak engem zavar.:)
  • Skyline
    Oh,kihagytam az ovodás beköpéseket:D
  • Ry0K3N
    "Kezd atomszánalom lenni ez a topic,egy olyan ember fröcsögi a baromságait aki értelmes tényt nemtud megválaszolni,nemtud indokokkal előállni,gőze köze nincs a konzol kínálathoz,és mindenre van valami szánalmasan nevetséges magyarázata" ne beszélj így magadról nem jó dolog :)
  • Zóanagyvarázsló
    A harmadik rész állapotán inkább sírok, ami napig. A második résszel nem tudom, hogy mi a bajod, az szerintem elég jó lett (bug sincs benne több), pláne a kiegészítővel együtt. Persze az első rész a kedvencem.
  • Zóanagyvarázsló
    Számomra az nem világos, hogy miért kellett ebbe belekeverni egy - egyébként éppen konkrétan nem is - létező konzolos hájpot. Sok hülye reklám van, amivel tömegtermékeket kívánnak eladni, és sok bullshit hangzik el egy játék kapcsán. Ezt viszont kár egy fórumozó egyéni észrevételéhez kötni. Mindez attól függ, hogy mennyire mainstream, mennyire tömegeknek szóló a játék, inkább függ a célközönség méretétől, mint az általaluk használt platformtól. Bár ha ócska játékok dobozait nézegeted, valójában azokon is olvashatsz butaságokat, és erre a lelkes magyar fordítók is rátesznek. Ha bemész egy Tescóba, ezzel első kézből szembesülhetsz.
  • TomDantes
    Oké...na mondok egy régi szar semmit sem érő PC-s faszságot...az a hülye lószar Witcher nagyon régen tavaly...szaros egy millió eladott példány...áh a fenébe...hanyatlik a PC-s ipar...

Azaz idióta Blizzard is...hülyék ezek? PC-re fejlesztik az a hülyeséget valami Starcraft 2..meg Diablo3 ...meg a többi cég is...istenem ezek mind hülyék...

Nem tudják hogy ebben a kicsin országban ezen a fórumon itt vagyon a bölcsesség...
  • [Jakuza]
    Koszonjuk Emese! :D
  • [Jakuza]
    Igen! :D
    gondolj bele amikor megy a szimpoziumon a bemutato es a jatek elonyeit taglaljak.

1. Magasan kidolgozott grafika, egyszru iranyitas, magas szint mesterseges inteligencia, de leglenyegesebb dolog az egesz jatekban,hogy NINCS arca a szakacsnak. :D
  • Skyline
    Kezd atomszánalom lenni ez a topic,egy olyan ember fröcsögi a baromságait aki értelmes tényt nemtud megválaszolni,nemtud indokokkal előállni,gőze köze nincs a konzol kínálathoz,és mindenre van valami szánalmasan nevetséges magyarázata+ dobálózik 5-10 éves pc eladásokkal,és annyi esze nincs hogy átlássa a pc-n évről évre kevesebb a játék,kevesebb a minőség,és az eladásai a wareznak köszönhetően gyászosak.
    Jön a másik arc aki pedig elmagyarázza hogy nem a warez miatt gyászoksak az eladások hanem a gyér minőség miatt (enyhén tipikus warezbetyár hozzáállás),de szintúgy annyi esze nincs,hogy észrevegye: a jobban sikerült multiplatformok közül is mind mind jobban fogy konzolra.:)
    Páran meg ezeknek irogatnak totálisan feleslegesen mert begyöpösödött agyú fanatikus idióták--> semmi értelme a vitának....Remélem mindenki magára ismert:DDDD