17438
  • TomDantes
    Ja..RTS le van tárgyalva...igen...mert téged nem érdekel...másokat igen

Oké...ami multiplatfrom...ezt mondom én is...ami multiplatform RPG az mindig a PC-s a jobb! Nem a konzolos...akkor? Még is csak PC-n az igazi az RPG?

Akkor? Na...miről is van szó...hogy egy semmi baj a PC-vel...kettő...a konzol nem jobb...ja...nem kéne elvakultnak lenni...tudod...rohadtul nem kéne
  • Istencsászár
    normális keretek közt értendő:)
  • Istencsászár
    én jrpgzek szóval nekem mindegyik, de te melyik exluzív pécés rpgről beszélsz? ami nem retró géming...

a multiplatform mindenen játszható, akinek pécéje van azon játsza, akinek nincs az máson

RTS meg lett tárgyalva már...
  • TomDantes
    Ja...van egy 50 éves Junost TV a pincében majd arra kötöm a konzolt...de jó lesz...
  • TomDantes
    Nincs is...Mond melyik RPG és RTS jobb konzolon? Azt hagyjuk amelyik csak egyikre jelent meg. Ami PC-re is és konzolra is, azok közül melyik RPG vagy RTS jobb konzolon? Na?

Ja hogy egyik sem jobb...tényleg nincs miről beszélni.
  • Istencsászár
    "RPG és RTS. És ezek PC-n az igaziak."

nincs miről beszélni...
  • Istencsászár
    Fight Night az a boxos.

"De mindössze kettő játékért nem veszek egy drága akármit meg még egy HDTV-t mert úgy az igazi"

ahogy konzol is és a pécé is egy 82+ cmeres HDTévén az igazi, de lehet mind a kettőt kisebben jétszani vagyis szinte bármin, csak az élmény kisebb minden esetben, itt a méret a lényeg...
  • TomDantes
    Nekem igen...sokkal jobb...mint...valamelyik nagy konzolos FPS..NEKEM! Mert én amúgy se vagyok nagy FPS rajongó.

RPG és RTS. És ezek PC-n az igaziak.
  • TomDantes
    Ja, tudom, de nekem az IG2 jobban bejött. De a Nexus is tetszett akkoriban.

Azonban konzolon ott a Fable 2..meg a...box játék. Ezt a kettőt nagyon irigylem tőlük. Mást semmit.

De mindössze kettő játékért nem veszek egy drága akármit meg még egy HDTV-t mert úgy az igazi...
  • Istencsászár
    Mondja ezt az űr rts/mmo fan... képzeld el én nem játszottam és nem is akarom, most jöhet erre a válasz h tudatlan senki vagyok.
  • Istencsászár
    retró géming szép és jó, de ma már nem adja vissza azt az élményt amit akkor, az ember a szebb, jobb dolgokhoz van hozzászokva, persze belsőleg lehet ha régebbi a jobb, de a külcsín ronthat rajta... de ha valaki immunis erre akkor szerencsés ember
  • [Jakuza]
    Nexus - The Jupiter Incident , uberkiraly.
    Lattal valaha is hasonlot konzolon ? Egy ilyen jatekot bun nem vegigjatszani. Jo sztori, a korahoz merten nagyon szep grafika, fantasztikus jatekelmeny.
  • TomDantes
    Én PC-n is RTS-ezek minthogy nincs konzolom...és nem is lesz és nem is akarok...mert nekem jó a PC... te meg játsz a konzolos exkluzív akármikkel... bánja a franc...
  • TomDantes
    Igen, de a összességében...FC2...szép grafika unalmas játék... és tudod lehet valami egy kicsit csúnyább...ha mondjuk a játéj menet hibátlan...Imperium Galactica 2 a kedvencem ...pedig hol van ma a grafikája?
  • [Jakuza]
    Akkor azert nem valasztja szinte senki a PS3-at :D
  • Istencsászár
    "Persze nektek konzolosoknak a grafika számít...nekem az egész játék."

ha neked az egész játék akkor ahhoz a grafika is hozzátartozik tehát valahol eltévedtél ezügyben, a kettő nem zárja ki egymást, a kettőnek összhangba kell lennie, de egyiknek sem kell gyengébbnek lennie mint a másiknak
  • Zóanagyvarázsló
    Már sokszor említettem, megteszem most is: a Bethesda igen komoly hangsúlyt fektetett az Oblivion esetében is a moddolhatóságra, még konzolra is beígérték új feature-ként. Másrészt bizonyos játékoknál tényleg kiemelt van, az már más kérdés, hogy egyénileg kinek létkérdés, kinek "lehetőség", ki vonja meg a vállát. Tehát midnenképpen jó, hogy van lehetőség, és sokak számára érv is lehet. Ahogy mások - vélhetően még nagyobb halmaz - számára egy Gears of War 2 lehet érv egy platform mellett. Ez is szubjektív, vagy érdekli az embert vagy nem, és épeszű ember az érdeklődése, prefernciája szerint választ platformot. Ilyen egyszerű a képlet.
  • Istencsászár
    Akkor RTSezz pécén, mert arra van a legtöbb és azon jobb, senki sem vitatja. 99.9%ban hidegen hagy ez a dolog, az a 0.1% a Halo Wars.
  • TomDantes
    Attólm ég az Age 3 nekem nem tetszett...a kettő egy csússzuper RTS a három egy unalmas, sablonos, de szép RTS ami az én értékrendnem szerint max közepes.

Persze nektek konzolosoknak a grafika számít...nekem az egész játék.
  • TomDantes
    Command & Conquer 3 Tiberium Wars konzolon szar PC-n jobb
    Command & Conquer: Red Alert 3 konzolon szar PC-n jobb
    Halo Wars csak konzol
    Universe at War: Earth Assault Nem ismerem
    World in Conflict Konzolom szar PC-n jobb
    LOTR: The Battle for Middle-earth 2 Konzolon szar PC-on jobb
    Tom Clancy's EndWar csak Konzol
    Civilization Revolution Nem ismerem
    Supreme Commander konzolon szar PC-n jobb

Total War széria: csak PC-n van

Blizzard RTS-ek csak PC-n van.

Warhammer 40k csak PC-n van ha nem tévedek

Panzers széria...csak PC-n van

Ennyi...haver ennyi...
  • Istencsászár
    Meg az egyet meg a kettőt vagyis az összeset.

Lehet hogy közepes, sose érdekelt, de

Game Spy - 2005 Game of the year - PC RTS
    Game Spy - 2005 Best Graphics
    Game Spy - 2005 Best Music – Honorable Mention
    Game Spy – Best of E3 2005
    Worth Playing – Editor Choice
    PCGamers – Editor Choice
    Game Critics Award – Best of E3 2005
    Game Zone – Outstanding Award
    IGN.Com – Editor Choice Award
    IGN – Best of E3 Award 2005
    Daily Game - Best of Show E3 2005
  • TomDantes
    Ők csinálták az Age of Empire 3-at is? Akkor én nem reménykedem mert az nem lett valami jó..amax erős közepes
  • Istencsászár
    Ensemble Studios szinte garancia a minőségre, nem a Halo Wars miatt zárnak be hanem pénzügyi okok miatt, leglábbis ezt mondta az MS, a játékra ez nem lett kihatással, persze h milyen lett hamaorsan a demóból kiderül.
  • Istencsászár
    Command & Conquer 3 Tiberium Wars
    Command & Conquer: Red Alert 3
    Halo Wars
    Universe at War: Earth Assault
    World in Conflict
    LOTR: The Battle for Middle-earth 2
    Tom Clancy's EndWar
    Civilization Revolution
    Supreme Commander

hírtelen ennyi

"mi egyből meg kaptuk ti meg nem"

bulshit, xboxra 1 évvel hamarabb megkapták, neked 1 évet kellett várni
  • TomDantes
    Ja.. most olvastam... nos biztosan jó játék a Halowars... olyannyira hogy a Ensemble Studios bezár...ettől még lehet jó játék...nem azt mondom... de ez nem a siker szaga.
  • TomDantes
    Hú...HaloWars...akkor van már kettő...jupííí...

Mellesleg nem tagadtam hogy konzolra volt kibővített... arra később jött egy időben a PC-sel..érted..mi egyből meg kaptuk ti meg nem..akkor ki járt jobban? Ja tudom...ez nem érv... neked semmi sem az..

Érdekes...én be látom a konzol jó tulajdonságait, el ismerem a mellette szóló érveket... nem tudom...a kettőnk közül...és nem én az fix valaki elvakult?
  • TomDantes
    20 éven felüli vagyok és nem értek angolul... de majd meg jól le cseszem anyámat amiért 14 évvel ezelőtt németes iskolába íratott....XDXD Mert aki nem tud angolul...az hajajaj....

Mellesleg annyit értek angolul ha a történetet nem is, de általában meg értem mit kell csinálni...meg a történet is, hisz vannak videók.

De jobb magyarul játszani..magyar vagyok és a magyart szeretem...nem az angolt vagy a németet.
  • Istencsászár
    "Ja, és továbbra sincs normális RTS konzolra max az egy szem Endwar"

CenCék kijöttek, meg még van egy pár, de én nem RTSezek, de jön a Halo Wars ami mérföldkő lehet a konzol srtsek történelmében.

"Kibővített Fable-vel vehettétek meg megint"

engem különösen nem érdekel h ki hogy vette meg és veszi meg ezeket, mert nekem csak a The Lost Chapters van meg, csak arra írtam neked ebben a témában h konzolra is volt kibővített, mert te azt írtad h nem

Nekem édesmindegy h magyar vagy angol, értem mind a kettőt, az angollal még jól is járok hiszen használom és fejlődök ami sosem árt... neked ez nem pálya, de ez nem érv a pécé mellett, ne vicceljünk már...

"Havert tipikus konzolos pöcs gondolkodás már meg ne haragudj."

én nem haragszok, csak annyit mondok h én se ugattam, te se tedd...

normális érv még mindig hangoztt el, ezek csak a meglátásaid ami számodra lehet érv de valójában semmi...
  • [Jakuza]
    Jah a konzolmuki azt hiszi, hogy csak a 20-even feluli korosztaly jatszik, meg az angol nyelvu regio. :D

A modolhatosag meg igen is egy szuper dolog.
    Ezrek szorakoztak olyan jatekokkal, amikkel amugy nem jatszottak volna, mert mas stilust kepviselnek amiket ok szeretnek.

Na de kerem pl Civilisation-t kiegesziteni Lotr kozepfoldere es ugy jatszani es sorolhatnam a teljes valtozast amit egy modullal ellehet erni.
  • [Jakuza]
  • TomDantes
    Igen egy évvel jött később...és ti konzolosok ha akartatok játszani a kibővített Fable-vel vehettétek meg megint... mi meg PC-sek egyszer vettük csak meg... na akkor ki járt jól? Ja...és a PC-s változat édes anyanyelvünkön van feliratozva...

Nem érv a magyarosítás? Miért? Mert te azt mondod?

Semmi nem érv mert te azt mondod?

Havert tipikus konzolos pöcs gondolkodás már meg ne haragudj.

Nekem érv! Érted?! Nekem mint PC-s fogyasztónak! Nekem! Az nem érdekel, hogy neked nem számít...nekem kell hogy számítson !

Ja, és továbbra sincs normális RTS konzolra max az egy szem Endwar...ami kicsit kevés...

És ha még egyszer azt mondod ez nem érv... képzeld oda hogy jól tarkón váglak persze csak képletesen ...az agyam el dobom ..nem érv..nem érv...b*zd meg...neked semmi nem érv csak amit te mondasz?
  • [Jakuza]
    Errol van szo.

Nehogy mar akkor az ne szamitson ervnek, ami konzolon nincs.
    Mi az a marhasag mar ? A modolhatosaga egy jateknak meg igenis feature, ugyanis nem mindegyik jateknal lehet ezt megtenni, tehat valami pluszt ad, amit mas nem.
    Raadasul olyan modulokat lattam mar szelesretegu jatekoknal, amire meg a keszito is elegedetten csettinthet.
    Ilyeneket lathattunk pl az NWN-tol kezdve akar FPS-eken at egeszen akar a Star Trek Bridge Commanderig:

• TomDantes
    Jó volt az egyszeri szórakozásra, szerintem .
  • Istencsászár
    1 azaz egy év késéssel jött ki pécére... se több se kevesebb, addig kellett rá várniuk. Játékokat nem szokták kibővítve kiadni, vagy igen? utána mit adnak hozzá? az alapot?

Magyarosítás meg főleg nem érv... nem tudsz angolul? tanulj meg... leglább fejlesztem az idegen szókincsemet és gyakrolom is azt, persze konzolra is jönnek ki játékok fordítással pl Fable 2 ami az egyik legjobb amit eddig láttam, persze annak érv aki nem tud angolul, de a mai világban az az ember halott.

Azt hittem valami teknikai probléma vagy bugok vannak a Ra 3 konzolos verzióban... szar? nem, csak más egy picit, de ez sem érv, találj ki valami mást.
  • Cat 02 #10067
    Red Alert 3-ban az a rossz, h rossz :D
  • TomDantes
    "Nem, ugyan az a kibővített pakk xboxra is kijött egyidőben a pécé megjelenéssel."

Hát márpedig ha emlékezetem nem csal először jött ki konzolra...aztán jött a kibővített PC-s verzió..amint a konzolosok is megkaptak, ez igaz. De elősször a sima..nem kibővített FABLE jutott csak a konzolosoknak...

"Moddolás... ez nem ficsőr, hanem lehetőség, pécén megvan lehet buherálni meg saját szájízre alkotni a játékokat, csak olykor a modderek átesnek a ló tulsó felére, de vannak nagyon jók, de ez nem érv.."

Azért nem érv, mert konzolon nincs mod, és akkor nem érv. Mert az az érv amit te annak mondasz, mi? Hát nekem márpedig fontos érv, hogy van magyarosítás, modok...stb.

A Red Alert 3-ban meg az a szar, hogy konzolon szarok a stratégiák...nem arra találták ki egyszerűen. Hagyjuk hogy veszel egeret..meg veszel azt... az RTS nem konzol műfaj.

Ja... tudom ez sem érv...de mivel az RTS-eknek komoly rajongó bázisa van..nekik ez érv.
  • [Jakuza]
    Hat persze ismet almodozz.
    Eloszor is a sima witcherhez lelehetett tolteni a kiegeszitot.
    Tehat nem kellett megegyszer megvenni, ugyanis az nem azt jelenti, hogy ujra meg kellett venni mar a regi veasarloknak.
  • Istencsászár
    csakhogy xboxon nem volt erre opicó h dlcket töltsél le...
  • Cat 02 #10063
    Csak pc-n volt egy opcíó h ingyen is be tudod szerezni legálisan, boxon meg vehetted meg az egészet újra, sztem erre akart rávilágítani.,
  • Istencsászár
    Ugyan úgy ujra ki lett adva és forgalomba került, akinek nem volt még meg az megvette, aki meg witcher fan az is megvette ujra, ahogy a Fablét is.